סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הת'רד הפוליטי החדש
הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ehud כתב:
עמוס לב כתב:
את אהבת המתנחלים הרגשתי במלוא עוזה כשהייתי בשטחים וכל שבת קיבלנו עוגות, ברכות, הצעות לעשות את השבת וכו', עד אותה שבת שממשלת ישראל (וממשלת ימין בראשות יצחק שמיר) שלחה אותנו לפנות מאחז בלתי חוקי ואז שוב הרגשנו את האהבה כשהפכנו לנאצים שפלים וכו' וכו'.

אני משתדל לא להשתמש בהשוואות לנאצים ובטח לא לקלל כך (בניגוד לחלק לא קטן מחברי הפורום) כמעט בשום סיטואציה.
לכן כואב לי לקרוא את מה שכתבת.
אבל מעניין איך אתה תגיב אם יפרקו לך את הבית כולו, כאשר מבחינתך מדובר בבנייה שהיא טהורה לחלוטין.
וכן, כל בנייה של בית של יהודי על אדמות ביו"ש היא בנייה חוקית לחלוטין*

*אם מדובר בשטח ריק שרשום על שם ערביי יו"ש זה גם תקין, כל עוד אין להם כרגע שום נזק מזה.

"אין להם כרגע שום נזק מזה"-אילוסטרציה:

https://twitter.com/yuval_abraham/statu ... E9Qwui0Xfg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:15 pm 
Sophomore

rony כתב:
ehud כתב:
עמוס לב כתב:
את אהבת המתנחלים הרגשתי במלוא עוזה כשהייתי בשטחים וכל שבת קיבלנו עוגות, ברכות, הצעות לעשות את השבת וכו', עד אותה שבת שממשלת ישראל (וממשלת ימין בראשות יצחק שמיר) שלחה אותנו לפנות מאחז בלתי חוקי ואז שוב הרגשנו את האהבה כשהפכנו לנאצים שפלים וכו' וכו'.

אני משתדל לא להשתמש בהשוואות לנאצים ובטח לא לקלל כך (בניגוד לחלק לא קטן מחברי הפורום) כמעט בשום סיטואציה.
אבל מעניין איך אתה תגיב אם יפרקו לך את הבית כולו, כאשר מבחינתך מדובר בבנייה שהיא טהורה לחלוטין.

*אם מדובר בשטח ריק שרשום על שם ערביי יו"ש זה גם תקין, כל עוד אין להם כרגע שום נזק מזה.

"אין להם כרגע שום נזק מזה"-אילוסטרציה:

https://twitter.com/yuval_abraham/statu ... E9Qwui0Xfg

איך אתה יודע שהוא לא תקף אותם לפני זה?

דבר שני, המעצר לא נראה אלים במיוחד כלפי מישהו שחשדו בו שבא לעשות טרור.
נכון לא נעים לראות שעושים כך לאדם בן 60, אבל אני לא יודע מה היה שם לפני.

כרגיל, אתה מציג את התמונה שנוחה לך.
אבל עובדתית, "אלימות מתנחלים" זה דבר שלא באמת קיים.

כמו מה שעשית בעבר לחבר הכנסת בצלאל סמוטריץ' שפרסמת חדשות לבקרים ש"תפסו אותו עם חומר נפץ".
למה פרסמת את זה?
אה, כי יש בכיר לשעבר בשב"כ שטוען כך. אה. תענוג.
תקרא קצת על "פנייה אל הסמכות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:23 pm 
Senior

אני מופתע כל פעם מחדש לראות שאנשים מוכנים לקיים דיון עם מישהו שהם יכולים לדעת מראש את מה שיענה להם.
כאילו מה יוצא לכם מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:31 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
אני מופתע כל פעם מחדש לראות שאנשים מוכנים לקיים דיון עם מישהו שהם יכולים לדעת מראש את מה שיענה להם.
כאילו מה יוצא לכם מזה?

אין כאן ממש דיון עם אהוד, זה פשוט קפץ לי הבוקר בפיד וחשבתי שזה רלוונטי. לא באמת חשבתי שמישהו כמו אהוד יגלה אפילו פרומיל של אמפטיה לאדם חולה סרטן ופגוע נפש בן 60 שחטף מכות רצח רק כי העז להכנס לשטח שבבעלותו שהמחבלים היהודים החליטו לפלוש אליו. ואני מתנצל מראש בפני אהוד שהעזתי לקרוא לפלסטיני "אדם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:37 pm 
Sophomore

rony כתב:
תומר כתב:
כאילו מה יוצא לכם מזה?

אין כאן ממש דיון עם אהוד, זה פשוט קפץ לי הבוקר בפיד וחשבתי שזה רלוונטי. לא באמת חשבתי שמישהו כמו אהוד יגלה אפילו פרומיל של אמפטיה לאדם חולה סרטן ופגוע נפש בן 60 שחטף מכות רצח רק כי העז להכנס לשטח שבבעלותו שהמחבלים היהודים החליטו לפלוש אליו. ואני מתנצל מראש בפני אהוד שהעזתי לקרוא לפלסטיני "אדם".

שוב, רוני,
איך אתה יודע שהוא לא ניסה לתקוף אותם לפני זה?
ומה האינדיקציה שלך שהוא קיבל מכות רצח?
מהתמונה הזאת זה לא נראה מכות רצח.

מאיפה השנאה שיש לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:45 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
rony כתב:
תומר כתב:
כאילו מה יוצא לכם מזה?

שוב, רוני,

מאיפה השנאה שיש לך?

ובכן, כי אין שום הוכחה לכך שהוא ניסה לתקוף אותם ויש מספיק הוכחות לכך שהם תקפו אותו, כולל בתמונות שהם עצמם פירסמו. ומכיוון שהוא, כך לפי הפירסום, הביא למשטרה ראיות שהשטח בבעלותו, ומכיוון שהוא בבירור *הותקף בשטח שבבעלותו*, אין לי שום סיבה סיבה שלא להאמין לו. עכשיו נשאל הפוך, אם יהודי היה מותקף בשטח הפרטי שלו ע"י ערבים, והיו לך ראיות לכך שהוא הותקף, והיו לך ראיות לכך שהשטח המדובר שייך לו, האם היית שוקל בכלל את האפשרות שהוא תקף אותם קודם? האם כששמעת את הדיווחים על הפיגוע בתל אביב או בבני ברק המחשבה הראשונה שלך הייתה "לא בטוח שזה פיגוע, אולי יהודים תקפו את המפגע קודם בלי שום סיבה"? או שאתה גזען בדיוק כפי שמשתקף בהודעות שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:58 pm 
Sophomore

rony כתב:
ehud כתב:
rony כתב:
תומר כתב:
כאילו מה יוצא לכם מזה?

שוב, רוני,

מאיפה השנאה שיש לך?

ובכן, כי אין שום הוכחה לכך שהוא ניסה לתקוף אותם ויש מספיק הוכחות לכך שהם תקפו אותו, כולל בתמונות שהם עצמם פירסמו. ומכיוון שהוא, כך לפי הפירסום, הביא למשטרה ראיות שהשטח בבעלותו, ומכיוון שהוא בבירור *הותקף בשטח שבבעלותו*, אין לי שום סיבה סיבה שלא להאמין לו. עכשיו נשאל הפוך, אם יהודי היה מותקף בשטח הפרטי שלו ע"י ערבים, והיו לך ראיות לכך שהוא הותקף, והיו לך ראיות לכך שהשטח המדובר שייך לו, האם היית שוקל בכלל את האפשרות שהוא תקף אותם קודם? האם כששמעת את הדיווחים על הפיגוע בתל אביב או בבני ברק המחשבה הראשונה שלך הייתה "לא בטוח שזה פיגוע, אולי יהודים תקפו את המפגע קודם בלי שום סיבה"? או שאתה גזען בדיוק כפי שמשתקף בהודעות שלך?

טוב זה דיון חסר תכלית.
אני ראיתי עד עכשיו רק תמונה אחת שבו נראית הפעלת אלימות לגיטימית כלפי אדם שניסה לתקוף אותם. ככה שהם המתגוננים פה.
בנוסף, לפי טענת גיבורי מאחז מגרון, הוא נכנס לשטח ששייך להם.
איפה האמת?
תלוי איפה אתה קורא.

אפשר לקרוא פה :
https://www.mekomit.co.il/%D7%9E%D7%AA% ... 95-%D7%A9/

או פה :
https://ch10.co.il/news/736682/#.YlbH_ehBxPY

ולחשוב שמדובר בשני אירועים שונים לחלוטין.
עד שאין וידאו מלא של האירוע לא נדע.

בניגוד למקרה של החשודה בתקיפת חיילים שנורתה ומתה השבוע בידי חיילי צה"ל - בוידאו ראו בוודאות שהיא רצה לעברם בתנועה חשודה, ובמצב הרגיש של ימנו,
החיילים פעלו באופן לגיטימי לגמרי. שם זה ברור שפעלו באופן לגיטימי.

השאלה היא מאיפה אתה מצליח לינוק שנאה כל כך גדולה כלפי אנשים אחרים, ועוד מבני עמך.
אתה ושכמותך זה משהו שטרם ראיתי.
לא בריא כל השנאה הזו בלב רוני היקר, לא בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 4:25 pm 
Senior

כשהייתי ילד היה לי צעצוע כזה, די סטנדרטי בעצם אבל במקום שבו גדלתי הוא נחשב משהו משהו. זה היה מין קוף כזה שהיה אפשר למתוח ואז הוא היה מתופף תיפוף מצחיק כזה עם מצילתיים ומתחיל לצעוד. אני זוכר כמה זה היה משעשע אותי כשהייתי ממעיד אותו עם האצבע, הוא היה מתהפך על הראש אבל מיד קם ומתופף שוב. עד שהקפיץ גמר להסתובב, שום דבר לא היה עוצר אותו.

אחד הקופים, וואחד דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 5:09 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
עמוס לב כתב:

אני לא באמת מחכה לתגובה של אהוד ולא מתכוון להתנצח איתו. אבל אולי העובדות, שאני חוויתי אותם בעצמי יגרמו לאהוד קצת להרהר, כנראה שלא והוא ימצא את ההצדקות המתאימות. לא נורא.
בכל מקרה, זה לא היה בית של אף אחד, זה היה מאחז שהוקם כתגובה ציונית הולמת לאיזה אירוע שקרה בשטחים ולמחרת או יומיים אח"כ אנחנו הוזעקנו לפינוי.
וגם אם מישהו היה בא לפרק לי את הבית, אז את הילד בן ה-19 שרק ממלא פקודות לא הייתי מקלל, בטח לא בקללות כמו שאנחנו ספגנו. שאוהבים אותנו מאד, עד שאנחנו מפריעים להם ואז אנחנו נאצים, או בשפה היותר עדינה של המשתמש אהוד, אנשים כמו שיבר או זכ"א הם סכנה לעם ישראל, שהם פועלים לפי סט חוקים אחר לגמרי מחוקי המדינה ומוכנים לציית לחוקי המדינה, כל עוד הם לא מפרים את החוקים להם הם מצייתים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 5:47 pm 
Junior

״גיבורי מיגרון״ :lol: ;;-)))
תודה על הודעה מדהימה שבזכותה אני מעביר אותך לרשימת החסומים. אפילו לא מצחיק כקוריוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:12 pm 
Sophomore

stpsg כתב:
״גיבורי מיגרון״ :lol: ;;-)))
תודה על הודעה מדהימה שבזכותה אני מעביר אותך לרשימת החסומים. אפילו לא מצחיק כקוריוז

אני רק אשאל - האם אתה האדם שאמר יום אחרי מותו של רוני דניאל ש"מדובר באבידה קטנה מאד", ועשה זאת רק בגלל שאשתך טיפה נעלבה ממנו?

מעבר לזה שמההודעה שלך עושה רושם שאתה אדם עם ערכיות ומוסר שהם הרבה מתחת לרף שאני מצפה מאדם שמנסה להצטייר באופן מוסרי פה בפורום,
אציין גם שעל פי המון-המון אנשים במערכת חדשות ערוץ 2, רוני דניאל היה אדם אהוב מאד ומוערך חברתית על כולם(אני יכול גם להביא לכך מספר ראיות),
אז ככה שככל הנראה, על פי מיטב העדויות, המקרה שלך אשתך היה מקרה נקודתי מאד.
אבל גם אם רוני דניאל ז"ל היה אדם מעט לא נחמד, אני ראיתי בהודעה שלך דבר מאד לא אנושי.

קיצר, מתקרא stpsg, אני ממליץ לך לעבוד על עניין הערכים והאנושיות אצלך (ואולי גם לעבוד קצת עם אשתך על עניין הרגישות שלה, במחילה),
הרבה לפני שאתה פותח את הפה על פטריוטים איכותיים שמישבים את הארץ.
אני אדגיש כמובן שאם יתברר (גם שהמתקרא rony ניסה לצייר) שאכן היתה תקיפה בריונות של מתיישבי יו"ש של הערבי, אז אכן אני כמובן מגנה את זה, כשם
שאני מגנה כל אלימות שאינה נצרכת.
אין שום "אלימות מתנחלים" כמו שהשמאלנים מנסים לצייר אותה. שקר אנטישמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:15 pm 
Hall of Famer

אז הגענו כבר ממצב שהפאסיב-אגרסיב של הטרול יוצא באופן קבוע על יוזרים, לזה שהוא מתחיל לדבר על הרגישות של בנות הזוג שלהם? גם ככה הסגנון שלו מאוס להפליא, אבל בחיאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:24 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ehud כתב:
עמוס לב כתב:

אני לא באמת מחכה לתגובה של אהוד ולא מתכוון להתנצח איתו. אבל אולי העובדות, שאני חוויתי אותם בעצמי יגרמו לאהוד קצת להרהר, כנראה שלא והוא ימצא את ההצדקות המתאימות. לא נורא.
בכל מקרה, זה לא היה בית של אף אחד, זה היה מאחז שהוקם כתגובה ציונית הולמת לאיזה אירוע שקרה בשטחים ולמחרת או יומיים אח"כ אנחנו הוזעקנו לפינוי.
וגם אם מישהו היה בא לפרק לי את הבית, אז את הילד בן ה-19 שרק ממלא פקודות לא הייתי מקלל, בטח לא בקללות כמו שאנחנו ספגנו. שאוהבים אותנו מאד, עד שאנחנו מפריעים להם ואז אנחנו נאצים, או בשפה היותר עדינה של המשתמש אהוד, אנשים כמו שיבר או זכ"א הם סכנה לעם ישראל, שהם פועלים לפי סט חוקים אחר לגמרי מחוקי המדינה ומוכנים לציית לחוקי המדינה, כל עוד הם לא מפרים את החוקים להם הם מצייתים.

א. התנצלתי על איך שהתבטאתי כלפי היהודים היקרים המתקראים זכ"א ו - shiver.
מי ששופט כל אדם במקרים כאלו זה רק בורא עולם.

ב. הסברתי שמה שהחשבתי ככואב ומסוכן (לפני ההתנצלות) זה כך שמדובר באנשים שרואים את המציאות באופן כנה (בניגוד לחלק מחברי הפורום),
ועדיין יסכימו, כנראה, לשבת בממשלה עם איימן עודה (למשל), למרות שברור להם שמדובר באדם שהוא פשוט לא מכיר בזכותו של העם והארץ.

ג. סביר להניח שמה שכאב לאנשים שהחרבת את המאחז שלהם זה לא זה שהפרעת להם לממש איזה חלום אישי שלהם.
אלא זה שאתה לא מבין (או לא רוצה להבין) שנוכחות ישראלית במאחזים האלו מצליחה ממש את עם ישראל.

אני אתן דוגמה - הפיגועים שבוצעו בת"א או בבני ברק בוצעו על ידי מרצחים שיצאו מאזור ג'נין.
אין היום ממש התיישבות באזור הזה, את טיפת ההתיישבות שהיתה גירש אריאל שרון (מנסים היום להחיות את חומש).
יש להניח כי אם היו התיישבויות קרובות לג'נין המרצחים (שגם מתונים מהם חושבים שכל השטח בין הים לירדן שייך להם) היו מנסים לפגע ביהודים שחיים בישובים ליד ג'נין.

אז זה כואב שיהודי יקר כמוך לא מעריך את זה, ולא רוצה קצת לעשות סוויטש קטן בקו החשיבה שלו. כן, זה כואב.
כמובן שיחד עם זאת אני מגנה שימוש והשוואות לנאציזם.
לא מזמן ראינו פה בפורום איך משתמש (מתקרא "צ'ארלס") נפגע מכך שמישהו עשה סוג של השוואה בינו לבין נאצים.

ד. אל תתרגש מהמתקרא "תומר" או "Yuval" או כאלו אחרים שקוראים לא להתייחס אלי (אגב, בסוף גם הם עצמם מתייחסים אליי לא פעם).
תהיה עם אישיות, ולא איזה "סיסי" רכיכה (מקווה שאתה לא נעלב).
אם אתה חושב שנכון לענות בפורום עוף טופיק למתנחל דתי-לאומי, אז תעשה את זה בלי להתנצל.

כל טוב עמוס היקר, ואני מקווה שתתחיל קצת לעשות חשיבה מחדש לגבי כל הנושא של התיישבות ביו"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:26 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
אז הגענו כבר ממצב שהפאסיב-אגרסיב של הטרול יוצא באופן קבוע על יוזרים, לזה שהוא מתחיל לדבר על הרגישות של בנות הזוג שלהם? גם ככה הסגנון שלו מאוס להפליא, אבל בחיאת.

ממש לא באתי לבקר אותו על הזוגיות שלו, זו היתה הערה שולית (ואולי מיותרת).
עיקר העניין הוא להציג את סט הערכים הבעייתי שלו.
אדם שמצטייר כאדם עם אנושיות מאד בעייתית.
מוסר מאד בעייתי.
כן, מה לעשות, אדם שכותב דברים מכוערים כל כך על אדם אחר רק בגלל שאשתו נעלבה ממנו, זה אדם עם אנושיות בעייתית מאד.

מעיקר המסר שכתבתי בהודעה כלפיו איני חוזר בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:29 pm 
Hall of Famer

לגמרי. אהוד אתה הופך את עצמך לאחרונה מסטטוס של אדיוט מוחלט (אבל שימושי בשביל הצחוקים) לסטטוס של חתיכת חרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:42 pm 
Sophomore

תומר כתב:
כשהייתי ילד היה לי צעצוע כזה, די סטנדרטי בעצם אבל במקום שבו גדלתי הוא נחשב משהו משהו. זה היה מין קוף כזה שהיה אפשר למתוח ואז הוא היה מתופף תיפוף מצחיק כזה עם מצילתיים ומתחיל לצעוד. אני זוכר כמה זה היה משעשע אותי כשהייתי ממעיד אותו עם האצבע, הוא היה מתהפך על הראש אבל מיד קם ומתופף שוב. עד שהקפיץ גמר להסתובב, שום דבר לא היה עוצר אותו.

אחד הקופים, וואחד דבר

אז בא נראה אם תנשוך שפתים עכשיו, תומר יקר (אני באמת מרגיש אהבה כלפיך, אבל יש דברים שאשמח לברור בהזדמנות הזו).
תבין שזה בא ממקום של "את אשר יאהב - יוכיח" (למרות עוקצנות שהוספתי).

לפני כמה שבועות קרא לי בפורום "אדולף" וכתבת שאני ראוי לזה על פי תפיסת עולמי.

לפני כמה שנים/חודשים קיימת דיון עם מישהו בפורום וכתבת שגרת בעבר בישוב מסוים בצפון (אני לא אזכיר את שם הישוב הזה עכשיו).

ובכן, מסתבר שהישוב הזה הוקם על חורבות של ישוב ערבי, שלוחמי פלמ"ח ביצעו בשנים של קום המדינה טבח נוראי בתושביו,
ואת השאר הגלו לעבר לבנון.

ואתה חיי את חייך (אני משער שהבוגרים) בישוב הזה. בו בזמן שאתה מכנה יהודים טובים כ"אדולף".

אז בהנחה שאיני טועה (ואתה יותר ממוזמן לתקן אותי, אני אשמח ואני גם כמובן אתנצל) -
איך יכול להיות שאדם אוכל את ארוחת הבוהריים של יום שבת - בשר שינקן איכותי, שהוא קנה במיעליא, עם (או ליד) חביתה,
כותב בפורום "סלניוז" "אדולף" לאדם שלא ממש גזל/גנב משהו בחייו, בו בזמן שהוא יושב על אדמה שנשפך בה דם באופן כ"כ נוראי, ותושביה פשוט הוגלו משם ?

אין פה סוג של "הרצחת, ירשת ובנוסף גם לכלכת" ?
על פי אמות המידה שלך זה לא נראה לך טיפה (לפחות טיפ-טיפה) חזירי?
בהנחה ואיני טועה (שוב אתה מוזמן לתקן אותי) - האם אתה לא חושב שעלה לך קצת השינקן ללב?

*היתי גונב בעבר תוכנות באופן לא חוקי, אבל עשיתי תשובה.

יאללה תרים את הקוף :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:49 pm 
Junior

נורטון כתב:
לגמרי. אהוד אתה הופך את עצמך לאחרונה מסטטוס של אדיוט מוחלט (אבל שימושי בשביל הצחוקים) לסטטוס של חתיכת חרא

אני לא חושב שזה סותר.
הוא מאז ומתמיד היה אידיוט מוחלט וחתיכת חרא.
וזה הפסיק להצחיק (לפחות אותי) בשלב מוקדם מאוד. הוא באמת המיץ של הזבל של האנושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 7:23 pm 
Sophomore

סליחה, אבל אני מוכרח למחות, sheky ונורטון יקרים -

אלו סוגי האנשים שכותבים פה :

א. אדם מכנה אדם אחר "אדולף", בשל תפיסת עולמו, בזמן שהוא חי את חייו בביתו שהוקם על חורבות ישוב בו בוצע טבח אכזרי במקומיים, והשאר פשוט הוגלו (תומר)

ב. אדם שכותב ברבים "אבידה קטנה מאד" על רוני דניאל ז"ל יום או יומיים אחרי שהוא סיים את חייו, ומשפחתו כואבת ודואבת (stpsg)

ג. אדם מעלה תמונה מגמתית של יהודים עוצרים מישהו (באופן סביר) שלפחות לטענתם ניסה לפגוע בהם ופלש לישוב שלהם(נו, אתם יודעים, זה קורה שערבים עושים טרור), ומנסה לטעון כאילו הם הרעים בסיפור מבלי שיש לו שום ראיה רצינית לזה (rony).

ד. אדם שקורא לאדם אחר "מיץ של הזבל של האנושות" רק בגלל שהוא סובר שיש פוטנציאל לפער רוחני בין יהודים לגוים, ושזה כמובן לא גנטי (sheky)

ה. אדם שסובר שחיילי צה"ל יורים במתכוון בחפים מפשע מבלי שיש שום אינדיקציה לכך. (הכהן)

אז נכון, אני עושה טעויות. ההערה לגבי הזוגיות של stpsg היתה מיותרת (וזה גם לא היה קשור למסר הכללי בהודעה שלי).
וגם דיברתי לא יפה ל"זה כן אני" ו shiver.
התנצלתי על זה.

אני לא חושב שאני חרא, וגם לא אתם, אבל אני חושב שאני אדם הרבה יותר ערכי מכם.
למה אתם לא יכולים להתנהג כמו המתקרא "עמוס לב" (למשל) - אדם שכנראה תפיסת עולמו היא כשלכם, אבל אני לא יכול להעיד שאני יותר ערכי ממנו,
משום שהוא לא עושה סימנים של אדם עם ערכיות בעייתית.

אני מוחה מחאה גדולה על היחס שלכם כלפי!

לגבי זה שאני אידיוט - יש מצב, לא יודע.
אם אתם רוצים מוזמנים להביא לפה דברים שכתבתי שנראים אידיוטים, ואני אנסה להשיב (או לצחוק יחד אתכם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 7:31 pm 
Hall of Famer

גם אנחנו בסך הכל מוחים מחאה גדולה, לא היה טרול מאוס כמוך בפורום הזה מאז שאני זוכר אותו.

אני לדידי חושב שכמות הת'רדים שחירבת, העיוותים הסדרתיים של דברי משתמשים אחרים, הפניות האישיות הבלתי פוסקות ליוזרים, סגנון הדיון המחורבן שלך שתמיד נגמר ב"עשיתי תשובה על טעויות אבל אתם לא מוסריים אבל אני אוהב אתכם ומתפלל שתעשו תשובה", הגזענות המוצהרת שלך ועוד כמה תופינים באישיותך הוירטואלית המלבבת, מצדיקים לכל הפחות הרחקה מהעוף טופיק ככל שזה אפשרי.

אבל אנ'לא מנהל, ואם זה לא יקרה, סביר שתהיה היוזר הראשון שאשים על התעלמות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 7:47 pm 
מנהל פורום

היה את חגי אלמדלסי יבדל"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 7:57 pm 
Hall of Famer

שהיה מטרד ברמה האישית, אבל לא היה זבל גזען ומעיק כמו הטרול החרד"לי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עומר11, נשיא פיב"א בעיני עצמו, שפעם נעלב מעצם זה שפניתי אליו בגוף שני.
אבל בעצם לא. הוא למעשה היה טרול די משעשע.
תומר, יש דרגה מעל לבמח"ן?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:08 pm 
Hall of Famer

עומר11 עם דרישותיו לשלילת אזרחות היה בעיקר משעשע, בחור שלקח את עצמו ברצינות תהומית, אבל באמת לא מזיק. תשלובת כזאת של תכונות מעפנות ביוזר אחד כמו אהוד, באמת לא ראיתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בכל זאת יש משהו משעשע בכל זה - זה שהוא בטוח שהוא עושה שירות מצוין לעצמו, להשקפת עולמו ולשכמותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:14 pm 
מנהל פורום

אהוד זה כולה זל"א עם יידישקייט.
אחחחח, כמה כיף היה לחסום את זל"א בזמנו כשהיו לי סמכויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 66 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: