סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 12:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הת'רד הפוליטי החדש
הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זל"א היה מעצבן-על וטוב שהוא לא פה, אבל הוא לא היה פאסיב-אגרסיב כמו הטרול ("אתה איש חסר אנושיות ופגום ערכית אבל אני אוהב אותך יהודי יקר ואשמח שנדבר!!"), והטיעונים שלו היו בדרך כלל בכמה רמות יותר אינטיליגנטיים מהטמטמת המצויה של טרול-יהוה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:57 pm 
מנהל פורום

לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 9:17 am 
Junior

התגובה של הרוסים להתנהלות של לפיד האידיוט רק מוכיחה איזו סכנה קיומית האיש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 12:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דרמה גדולה מכלום ושום דבר, פינג פונג דיפלומטי חסר משמעות מעשית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 12:44 pm 
Hall of Famer

אבל זכ"א לא קרא למישהו "אידיוט" כבר איזה 20 דקות, למה אתה מוריד לו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 1:09 pm 
Hall of Famer

לא מתייחס לריבים ביניכם. עניינית, ההתבטאויות של לפיד לגמרי במקום בנסיבות הנוכחיות, ולדעתי הן גם חלק ממשחק כפול שישראל משחקת. התגובה הרוסית צפויה וגם היא חסרת משמעות מעשית וחלק ממשחק כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 1:13 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לא מתייחס לריבים ביניכם. עניינית, ההתבטאויות של לפיד לגמרי במקום בנסיבות הנוכחיות, ולדעתי הן גם חלק ממשחק כפול שישראל משחקת. התגובה הרוסית צפויה וגם היא חסרת משמעות מעשית וחלק ממשחק כפול.

מסכים לגמרי, התבטאות סבירה לגמרי, ישראל מנסה מצד אחד לא לעצבן מדי את הרוסים, תפקיד שנופל על בנט, ומצד שני לדאוג לשמור על עמדה מוסרית סבירה, לפחות למראית עין, מול אוקראינה והמערב, שזה הצד של לפיד. בסופו של דבר ההצהרות האלו לא באמת אומרות שום דבר על המדיניות בפועל, אבל הן בהחלט נחוצות מבחינה דיפלומטית וישראל משחקת את המשחק והולכת על החבל הזה כמו שהיא אמורה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 1:41 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

האינטרס הישראלי הוא לשמור את רוסיה קרוב אליה כמה שניתן בגלל הגזרה הסורית. פוטין לא עושה רושם של אדם יציב או רציונלי במיוחד בשנים האחרונות, כך שההתייחסות של ישראל לכל הנעשה באוקראינה הייתה צריכה להתמצות בסיוע הומניטרי לאוקראינים, בלי יותר מדי אמרות שיעצבנו אותם. גם אם המיני תקרית הדיפלומטית הזו תעבור בלי כלום, למה בכלל להגיע למקומות האלה? ואני לא מוציא מכלל אפשרות שבהמשך נשמע ממנו עוד פליטות פה/אמירות מיותרות.

חוץ מזה, שההתנהלות המטופשת של לפיד ביחסי החוץ של ישראל לא התחילה עם רוסיה. להזכירכם גם את המשבר ביחסים עם פולין, בגין ענייני פנים פולניים, יחסים שמאוד חשובים למדינה.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך א' אפריל 17, 2022 1:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 1:49 pm 
Hall of Famer

למה להגיע למקומות האלה? כי יש לישראל אינטרסים חשובים עם רוסיה, אבל בכל הכבוד להם, האינטרסים הקיומיים והאסטרטגים האמיתיים של ישראל נמצאים במערב, על זה אני מקווה שאנחנו יכולים להסכים; והמערב כרגע מעורב בכל המובנים למעט חיילים על הקרקע במלחמה הזו. אין באמת אופציה לראות מקרים כמו בוצ'ה ולא להתייחס אליהם. נתחיל מהבייסיק הזה ומכאן נמשיך.

אשר למשמעות המעשית, כאמור אין באמת כזו; ישראל היא כרגע אחת המדינות היחידות במערב שלא מטילות סנקציות משלהן על רוסיה, לא סוגרות בפניה את השמיים ולא מעבירות סיוע צבאי לאוקראינה, וזה חשוב לרוסים הרבה יותר מאמירה כזו או אחרת של לפיד - אבל האמירות של לפיד מאפשרת לישראל להקרין למערב שהיא נמצאת כמו שמקובל להגיד "בצד הנכון של ההיסטוריה". בכלל, ישראל משחקת לא רע בכלל את המשחק הכפול הזה של שוטר טוב שוטר רע, וכך אני רואה גם את ההתבטאויות של לפיד. במובן הזה, הטנטראם-עאלק הרוסי אפילו משרת את ישראל.
רוסיה מצידה, בחשיפת התקיפה הישראלית בסוריה לפני יומיים, בעצם מודה שלא בטובתה שגם מבחינתה אין משמעות מעשית לפינג פונג הזה, וישראל ממשיכה לתקוף בסוריה בידיעתה ובהעלמת עינה של רוסיה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אפריל 17, 2022 1:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 1:54 pm 
Junior

בוא נשאל זאת כך: מה העלות שישראל עלולה לשלם מאי נקיטת עמדה בנושא לעומת נקיטת עמדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 1:59 pm 
Hall of Famer

באקלאש של המערב שיכול להתבטא בהרבה דברים, את חלקם אפילו לא תראה בעין (שיתופי פעולה בכל מיני תחומים שאולי לא נוגעים לך אישית אבל חשובים מאד לישראל).
אם כבר, הדבר שמדאיג הרבה יותר הוא מה יקרה אם ארה"ב והמערב יחליטו להטיל סנקציות משניות על מי שמשתף פעולה עם רוסיה. אין לי ספק שהתאריך הזה מתקרב ולמעשה בתחומים מסויימים הוא כבר התחיל בצורה זוחלת (תעופה ובנקאות למשל).

ובוא, כמו שאמרתי ישראל לא משלמת שום מחיר על נקיטת עמדה, להיפך, היא מרוויחה ממנה. יש לרוסים לא מעט להפסיד מאי שיתוף פעולה עם ישראל בסוריה והם אומרים את זה בעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 03, 2022 12:12 pm 
Junior

אוי עמר בר-לב.
מעניין כמה עוד שטויות הוא יוציא מהפה לפני שמישהו יבין שהוא זקוק למינוי אפוטרופוס לגוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 03, 2022 5:40 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
אוי עמר בר-לב.
מעניין כמה עוד שטויות הוא יוציא מהפה לפני שמישהו יבין שהוא זקוק למינוי אפוטרופוס לגוף.

מה שמוזר לי לגבי הפרת הצנזורה הוא שזה ראיון שהוקלט מראש, לא בדקו קודם אם זה מותר לשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 10:07 pm 
Sophomore

אני לא רוצה שהממשלה תיפול, אבל אם כן, אני אתנחם בזה ששאשא ביטון, שרת החינוך הגרועה בהיסטוריה, תיבעט ממשרדה כמה שיותר מהר, בקונטסלציה הפוליטית שתיווצר . ואני מאוד מקווה שיבטלו בזמן את הרפורמה האווילית שלה לבטל את בחינות הבגרויות במקצועות ההומאניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 12:28 pm 
Junior

itay2 כתב:
אני לא רוצה שהממשלה תיפול, אבל אם כן, אני אתנחם בזה ששאשא ביטון, שרת החינוך הגרועה בהיסטוריה, תיבעט ממשרדה כמה שיותר מהר, בקונטסלציה הפוליטית שתיווצר . ואני מאוד מקווה שיבטלו בזמן את הרפורמה האווילית שלה לבטל את בחינות הבגרויות במקצועות ההומאניים.

לא ממש עקבתי אחרי הרפורמה - מה ההצדקה למהלך הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 2:29 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
זה כן אני כתב:
אוי עמר בר-לב.

מה שמוזר לי לגבי הפרת הצנזורה הוא שזה ראיון שהוקלט מראש, לא בדקו קודם אם זה מותר לשידור?

מילא זה, אבל מה תגיד על זה שגנצי מעלעל בחומר סודי ביותר בישיבות ממשלה, עוד בחלק הפתוח שלהן? כלומר, החלק שצלמים נמצאים בו לפני שהישיבה ממש מתחילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 9:49 am 
Junior

ומה תגידו על רשימת הטרור המשותפת, שחבריה תוקפים באלימות שוטרים ונראה שגם זה בדרך לעבור מתחת לרדאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 11:46 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
ומה תגידו על רשימת הטרור המשותפת, שחבריה תוקפים באלימות שוטרים ונראה שגם זה בדרך לעבור מתחת לרדאר?

אם אתה מתכוון לסרטון של עופר כסיף אז להגדיר אותו כ-"תוקפים באלימות"? אתה ראית את הסרטון? גם כסיף וגם השוטר התנהגו בצורה בהמתית, אבל בוא, השוטר בקושי הרגיש שכסיף נגע בו, וכל המקרה התחיל בכך שהשוטר חסם את הרכב של כסיף, למרות שלפי החוק אסור לו להגביל גישה של ח"כ, וכשכסיף נעצר ויצא מהרכב הוא דחוף לו אצבע לפרצוף תוך כדי צרחות.

לא ממש בא לי להגן על כסיף שבאמת מתנהג כאחרון הבהמות בלא מעט מקרים, אבל מכאן ועד "תקיפה באלימות" עוד יש איזה מרחק די גדול לעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 12:10 pm 
Junior

הוא הטיח את היד שלו בראש של השוטר, זו תקיפה, ולא משנה אם השוטר חש כאב או לא, תנסה להניח יד על שוטר או סתם להניף את היד שלך כלפיו בצורה מאיימת, ונראה איפה היית מסיים. היתה כאן תקיפה אמיתית. השוטר מצדו חסם את הרכב של כסיף ואיים עליו שלא ימשיך לנסוע. איפה הסימטריה כאן בכלל?
והמקרה השני הוא טיבי שהתעמת עם שוטרים שניסו לעצור אדם, ובכך סייע לו לחמוק מהשוטרים. באיזה עולם מעשים כאלה חוסים תחת הגנת חסינות של ח"כ?

בקיצור, לא ממש בא לך להגן עליהם, מה שלא מונע ממך לעשות זאת ועוד איך.

הייתי אומר שזה מדהים אותי כמה אתם מכילים כשמדובר בחברי כנסת ערבים וכמה נוקשים כשמדובר, נניח, בבן גביר, אבל אני מכיר כבר את הנפשות הפועלות.
ובהמשך לכך, שלא נדבר על לפיד, שהבעיר את ירושלים ועוד מעט בחוצפתו להאשים את בן גביר בהבערת השטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 1:45 pm 
Hall of Famer

אם זו "תקיפה אמיתית" אז מה זה מה שהשוטרים עשו בלוויה של שירין אבו-עקלה לאנשים שהחזיקו ארון קבורה?

ולשוטר אסור לחסום רכב של חבר כנסת יש חופש תנועה כמעט לכל מקום מבחינה פרקטית, פרט למקרים של סוד צבאי או איזשהו צורך בטחוני קריטי, אני לא רואה איך דבר כזה קרה כאן והשוטר בטח שלא הציג שום דבר שמצדיק אותו מלעכב חבר כנסת. ושוב, כסיף התנהג כאן כבהמה ואין שום סיבה בעולם שירים יד על שוטר, אבל גם אי שום סיבה בעולם ששוטר יחסום אותו מלהגיע לאן שהוא רוצה בלי עילה אמיתית ואחר כך עוד יצרח עליו וידחוף לו יד לפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 1:52 pm 
Junior

rony כתב:
אם זו "תקיפה אמיתית" אז מה זה מה שהשוטרים עשו בלוויה של שירין אבו-עקלה לאנשים שהחזיקו ארון קבורה?

ולשוטר אסור לחסום רכב של חבר כנסת יש חופש תנועה כמעט לכל מקום מבחינה פרקטית, פרט למקרים של סוד צבאי או איזשהו צורך בטחוני קריטי, אני לא רואה איך דבר כזה קרה כאן והשוטר בטח שלא הציג שום דבר שמצדיק אותו מלעכב חבר כנסת. ושוב, כסיף התנהג כאן כבהמה ואין שום סיבה בעולם שירים יד על שוטר, אבל גם אי שום סיבה בעולם ששוטר יחסום אותו מלהגיע לאן שהוא רוצה בלי עילה אמיתית ואחר כך עוד יצרח עליו וידחוף לו יד לפרצוף.

מה הקשר אבל?
אסור לי להיכנס אליך לבית בלי רשות - אתה יכול לירות בי?
אסור לי לסרב לתת לך שירות בבית קפה - אתה יכול לזרוק עליי כיסא?

מה הקשר בין מחט לתחת? אני לא בטוח שהשוטר פעל פה בחוסר סמכות (אין לך מושג קלוש מה ההוראות שקיבל), כי חופש התנועה של חכים הוא לא בלתי מוגבל, אבל גם אם נניח הוא פעל בחוסר סמכות - הוא אשכרה הנחית לשוטר בתפקיד מכה על הראש. אני בהלם שאני בכלל צריך להסביר לאדם מבוגר כמה זה מעוות, וכמה זה לא הגיוני שכסיף לא עומד לדין על תקיפת שוטר.
מה הקשר למה שקרה בהלוויה של העיתונאית? שחרר כבר מהוואטאבאוטיזם המאוס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 2:15 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
rony כתב:

מה הקשר אבל?
אסור לי להיכנס אליך לבית בלי רשות - אתה יכול לירות בי?
אסור לי לסרב לתת לך שירות בבית קפה - אתה יכול לזרוק עליי כיסא?

מה הקשר בין מחט לתחת? אני לא בטוח שהשוטר פעל פה בחוסר סמכות (אין לך מושג קלוש מה ההוראות שקיבל), כי חופש התנועה של חכים הוא לא בלתי מוגבל, אבל גם אם נניח הוא פעל בחוסר סמכות - הוא אשכרה הנחית לשוטר בתפקיד מכה על הראש. אני בהלם שאני בכלל צריך להסביר לאדם מבוגר כמה זה מעוות, וכמה זה לא הגיוני שכסיף לא עומד לדין על תקיפת שוטר.
מה הקשר למה שקרה בהלוויה של העיתונאית? שחרר כבר מהוואטאבאוטיזם המאוס הזה.

קודם כל, עופר כסיף בהחלט אמור להחקר על מה שקרה והמשטרה כבר ביקשה שיחקר. אבל הקשר הוא הזעזוע המאוד סלקטיבי שלך מאלימות בהתאם לכיוון שממנו היא מגיעה, ההתפרצות של השוטר כלפי כסיף? כלום. שוטרים מפוצצים נושאי ארון בלוויה? צרצרים. עופר כסיף נוגע בראש של שוטר שבקושי מרגיש את המגע? השוואות לירי בפורצים ולזריקת כיסאות. רק מזכיר שכשעופר כסיף עצמו הותקף ונפצע ע"י שוטרים לפני כמה חודשים בשייח ג'ראח התיק נגדם נסגר "מחוסר ראיות". אז אם הנגיעה של כסיף בראש של שוטר זיעזעה אותך, אני מניח שאלימות המשטרה נגדו או נגד נושאי הארון בלוויה של שירין אבו עקלה בוודאי טילטלה את כל עולמך.

עם כל הכבוד, לא חסרה אלימות הרבה יותר גרועה משני הצדדים להזדעזע ממנה, אלימות של המשטרה כלפי מפגינים (מכל קצוות הקשת), אלימות קשה של פלסטינים, אלימות של מתנחלים, יש כל כך הרבה דוגמאות באמת מחרידות לא משנה מאיזו זווית אתה רוצה להסתכל על זה, לקפוץ דווקא בגלל התקרית המכוערת של עופר כסיף ולא בגלל 1001 דברים הרבה יותר חמורים שקרו השבוע? פיגועים של פלסטינים? ירי של (כנראה) צה"ל בעיתונאית? אלימות אמיתית של המשטרה בלוויה? קצת חסר פרופורציות בעיני. תזכיר לי אם כשאיתמר בן גביר *שלף אקדח* על מאבטחים קפצת ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 2:25 pm 
Junior

שיח כ"כ ילדותי, בחיי.
פשוט אוף, בלתי אפשרי להמשיך עם זה.

ההבדל ביני ובינך שאתה מרגיש צורך להביא מלא מקרי אלימות שלא קשורים בכלל לאירוע הנדון, כאילו שהנושא של אלימות משטרתית ואלימות בכלל מופנית רק כלפי גורמים בשמאל. למה אני לא כ"כ להוט להזכיר בדיון הזה את המכות (של ממש!) שחטף בן גביר מהמשטרה לפני איזה חודשיים? למה לא כ"כ חשוב לי לדחוף לכאן את העובדה שמפגינים שנמצאים יותר בצד שלי חוטפים מכות רצח מהמשטרה? אתה מסוגל בכלל לצאת מהתבנית הרגילה שלך ולענות לעניין? כן כן, ראיתי את הגינוי העייף שלך את כסיף, ואת ה"אבל" שמגיע מיד לאחר מכן. חכמים ממני כבר הסבירו מה שוות כל המילים שנאמרות לפני המילה "אבל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 2:40 pm 
Hall of Famer

אלימות של המשטרה בהחלט קשורה לנידון, המקרה של כסיף לא קרה בואקום, יש כאן אקלים שלם של אלימות משטרתית שעובר בשקט, ובעיני זה נושא הרבה יותר רלוונטי וקריטי לחיים של כל אחד מאיתנו מאשר נגיעה של ח"כ בראש של שוטר שחסם את דרכו (כנראה) שללא הצדקה ונכנס לו לתוך הפרצוף. כמה פצועים היו מאלימות של חברי כנסת בתקופה האחרונה לעומת כמה פצועים מאלימות מוגזמת ו/או בלתי מוצדקת של משטרה? האלימות של כסיף, של טיבי (שבכלל לא הייתה, הוא התעמת עם שוטר, אבל אלימות מצידו בהחלט לא הייתה שם) או של בן גביר בשנה שלמה היא באמת בטלה בשישים ביחס ליום רגיל של משטרת ישראל, וזה הגוף שאמור להגן ולשמור על בטחונם של אזרחים.

אבל הרבה יותר קל לקפוץ על עופר כסיף (אם אתה ימני) או על איתמר בן גביר (אם אתה שמאלני) שהסיכוי שמישהו יפגע מאלימות שלהם הוא בערך 0 מאשר להודות שיש לך כאן משטרה שמהווה סיכון של ממש לכל אזרח שחורג במילימטר מהמקום שהיא חושבת שהוא צריך להיות בו. שיח ילדותי זה לקרוא למה שטיבי עשה "תוקפים באלימות", טיבי לא הרים יד על אף אחד ולא תקף אף אחד ולא עשה שום דבר שחברי כנסת עשו 1000 פעם לפניו בלי שאף אחד יגדיר את זה כ-"תוקפים באלימות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 4:15 pm 
מנהל פורום

רוני, מצד שני נראה שהסנטימנט בשנים האחרונות שמרבית הישראלים (כולל הערבים) דווקא תומכים בהעמקת המעורבות המשטרתית בחייהם, רצון לראות יותר שוטרים, יותר פעילות אקטיבית, החרמת נשקים, אכיפה בכבישים ושמירה על הסדר הציבורים. באקלים כזה, זה ששוטרים ינסו לעבוד בלי הפרעות משמעותיות זה בקשה סבירה.
אתה גם משום מה מתעלם מזה שהח"כים (משני הצדדים) מנצלים את החסינות שלהם כדי להגיע לאיזורי אירועים חמים, ליצור חיכוך בצורה אקטיבית ולהלהיט את הרוחות. יש לזה גם COLLATERAL DAMAGE בזמן האירועים ולאחריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: