זה כן אני כתב:
rony כתב:
אם זו "תקיפה אמיתית" אז מה זה מה שהשוטרים עשו בלוויה של שירין אבו-עקלה לאנשים שהחזיקו ארון קבורה?
ולשוטר אסור לחסום רכב של חבר כנסת יש חופש תנועה כמעט לכל מקום מבחינה פרקטית, פרט למקרים של סוד צבאי או איזשהו צורך בטחוני קריטי, אני לא רואה איך דבר כזה קרה כאן והשוטר בטח שלא הציג שום דבר שמצדיק אותו מלעכב חבר כנסת. ושוב, כסיף התנהג כאן כבהמה ואין שום סיבה בעולם שירים יד על שוטר, אבל גם אי שום סיבה בעולם ששוטר יחסום אותו מלהגיע לאן שהוא רוצה בלי עילה אמיתית ואחר כך עוד יצרח עליו וידחוף לו יד לפרצוף.
מה הקשר אבל?
אסור לי להיכנס אליך לבית בלי רשות - אתה יכול לירות בי?
אסור לי לסרב לתת לך שירות בבית קפה - אתה יכול לזרוק עליי כיסא?
מה הקשר בין מחט לתחת? אני לא בטוח שהשוטר פעל פה בחוסר סמכות (אין לך מושג קלוש מה ההוראות שקיבל), כי חופש התנועה של חכים הוא לא בלתי מוגבל, אבל גם אם נניח הוא פעל בחוסר סמכות - הוא אשכרה הנחית לשוטר בתפקיד מכה על הראש. אני בהלם שאני בכלל צריך להסביר לאדם מבוגר כמה זה מעוות, וכמה זה לא הגיוני שכסיף לא עומד לדין על תקיפת שוטר.
מה הקשר למה שקרה בהלוויה של העיתונאית? שחרר כבר מהוואטאבאוטיזם המאוס הזה.
קודם כל, עופר כסיף בהחלט אמור להחקר על מה שקרה והמשטרה כבר ביקשה שיחקר. אבל הקשר הוא הזעזוע המאוד סלקטיבי שלך מאלימות בהתאם לכיוון שממנו היא מגיעה, ההתפרצות של השוטר כלפי כסיף? כלום. שוטרים מפוצצים נושאי ארון בלוויה? צרצרים. עופר כסיף נוגע בראש של שוטר שבקושי מרגיש את המגע? השוואות לירי בפורצים ולזריקת כיסאות. רק מזכיר שכשעופר כסיף עצמו הותקף ונפצע ע"י שוטרים לפני כמה חודשים בשייח ג'ראח התיק נגדם נסגר "מחוסר ראיות". אז אם הנגיעה של כסיף בראש של שוטר זיעזעה אותך, אני מניח שאלימות המשטרה נגדו או נגד נושאי הארון בלוויה של שירין אבו עקלה בוודאי טילטלה את כל עולמך.
עם כל הכבוד, לא חסרה אלימות הרבה יותר גרועה משני הצדדים להזדעזע ממנה, אלימות של המשטרה כלפי מפגינים (מכל קצוות הקשת), אלימות קשה של פלסטינים, אלימות של מתנחלים, יש כל כך הרבה דוגמאות באמת מחרידות לא משנה מאיזו זווית אתה רוצה להסתכל על זה, לקפוץ דווקא בגלל התקרית המכוערת של עופר כסיף ולא בגלל 1001 דברים הרבה יותר חמורים שקרו השבוע? פיגועים של פלסטינים? ירי של (כנראה) צה"ל בעיתונאית? אלימות אמיתית של המשטרה בלוויה? קצת חסר פרופורציות בעיני. תזכיר לי אם כשאיתמר בן גביר *שלף אקדח* על מאבטחים קפצת ככה?