סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 16, 2025 4:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 580 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 17, 2025 2:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כן אני יודע שלא אתה אמרת היטלר (אמרו אחרים, אולי לא כאן), לא אתה אמרת שביבי ישרוף את המדינה, מיאמי, פארסה 180 מעלות, לא אתה אמרת שהוא ממשיך את המלחמה כדי להישאר בכסא ולהימלט מהכלא (הכל אמרו ועוד הרבה מעבר)

אבל אמרת, ציטוט: "ביבי מעדיף את ממשלת ביבי על פני החזרת החטופים". המהלך האחרון הוא בדיוק ההפך מזה, הוא מסכן מאוד את ממשלתו ואת המנדטים בבייס, את יכולתו לעכב את המשפט, הכל, בשביל החטופים. למה הוא חיכה עד עכשיו? כל המזרח התיכון מדבר בעד עצמו מה הרווחנו בחצי שנה הזו. טראמפ מכריח? נכון, ואיך זה מסתדר עם מה שאמרת (אלא אם אנחנו ממשיכים עם סאטירה )?

אתה אומר שמשהו שטראמפ נותן חשוב יותר לביבי מממשלתו, שחשובה יותר מהחטופים. הבנתי. מה טראמפ נותן? (שים לב, עליך לכוון למשהו פוליטי/מושחת/אגואיסטי כלשהו שלא בטעות יצא לך אתנן בטחוני, שלא בטעות ישתמע שלראש ממשלה אכפת מבטחון המדינה).

בחצי השנה מאז מאי אם לא שמת לב ישראל חיסלה את צבא סוריה, את המערך ההגנתי של איראן ללא תגובה, את רובו המוחלט של המערך הרקטי וכמעט כל הנהגת חיזבאללה וחמאס, כולל כוח רדואן, וממשיכה לפגוע בחיזבאללה ללא תגובה. כל הציר האיראני השתתק, חוץ מהחותים. אם אתה לא רואה קשר בין התפרקות הציר שהביאה את חמאס להבנה שעסקה הוא המוצא האחרון, אם אתה לא רואה היגיון בלחכות עם העסקה בשביל להגיע למצב החדש במזרח התיכון לקראת עסקה עם סעודיה, במקום לבצע עסקה במאי ולהשאיר את כל מדינות הטרור מאיימות עלינו בכינון ישיר, אם אתה לא בזה אפילו היגיון קטן ופעולה עם לגיטימיות כלשהי, אתה בעל הומור חזק (טוב, כבר הסכמנו שכנראה זה המצב).

ורק להבהיר, איני ביביסט, אבל אני חושב שהעסקה הנוכחית במועד הנוכחי היא טובה, ובדיעבד טוב שחיכו עם כל הצער בדבר. מאידך ביבי מושחת וטוב שיוחלף בבחירות אבל אם ייבחר - החוק קובע והעם קובע.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' ינואר 17, 2025 2:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 17, 2025 2:38 pm 
Sophomore

RREEDDTT כתב:
Lakic כתב:
אפילו להתפטר בן גביר הכושל לא מצליח...

סמוטריץ' יצטרף אליו בסיום שלב א של העסקה בתחילת מרץ .
בכל מקרה אבי דיכטר יחליף אותו.....
היום הקבינט ואחכ הממשלה תאשר את ההסכם שיתחיל ביום ראשון וימשך בשלב א עד תחילת מרץ.כחודש וחצי......
33 חטופים תמורת 1650 אסירים .290 מהם רוצחים שיוגלו ברובם לאלג'יר.

הפסקת האש תיכנס לתוקף ביום ראשון ב12:15 בצהריים ושיחרור 3 חטופות חיים יתבצע בשעה 16:00.

בכתבה יש למטה את רשימת 33 החטופים שישוחררו.בממשלה ובצבא לא יודעים בוודאות מי חי ומי מת

https://www.i24news.tv/he/news/israel-a ... c-48b14ecd

רשימת שמות החטופים שאמורים להשתחרר:

1. אלבג לירי
2. אלגרט יצחק (איציק)
3. ארייב קרינה
4. בן-עמי אהד
5. ביבס אריאל
6. ביבס ירדן
7. ביבס כפיר
8. ביבס-סילברמן שירי
9. ברגר אגם
10. גונן רומי
11. גלבוע דניאלה
12. דמארי אמילי
13. דקל-חן שגיא
14. הורן יאיר
15. ונקרט עומר
16. טרופנוב אלכסנדר
17. יהוד ארבל
18. יהלומי אוהד
19. כהן אליה
20. לוי אור
21. לוי נעמה
22. ליפשיץ עודד
23. מוזס גד משה
24. מנגיסטו אברהם (אברה)
25. מנצור שלמה
26. סיגל קית' שמואל
27. עידן צחי
28. קלדרון עופר
29. שהם טל
30. שטיינברכר דורון
31. שם-טוב עומר
32. שעבאן א־סייד הישאם
33. שרעבי אליהו

הלוואי וילדי ביבס בחיים........

רק נוסיף שמדובר ב10 חטופות 5 מהן חיילות .23 גברים ש2 מתוכם הם א סייד ומנגיסטו שנמצאים בעזה כבר עשור.בישראל אומרים שרוב האנשים ברשימה בחיים אבל לא יודעים מספר מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 8:13 pm 
Sophomore

פלאש לגבי היחסים התועלתניים שלך עם החוק כתבתי בעבר,
אתה מכבד אותו שהוא מתאים לך ומעודד דריסה שלו שלא מתאים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2025 11:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מי שלא נשמע ממנו ציוץ על העיסקה הזו, שהיא כנראה הדבר הכי דרמטי של התקופה (וזה חתיכת רף בתקופה כזו), זה נפתלי בנט.
מה שאומר לי שני דברים:
1. הוא מתכוון לרוץ לראשות הממשלה.
2. הוא איש קטן ופחדן חסר ביצים. אין מצב שאתה אפילו חושב remotely שאתה אמור להיות ראש ממשלה, ולא מתייחס לדבר כזה לכאן או לכאן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 12:05 am 
Freshman

סביר להניח שהוא מתנגד, ולכן הוא שותק. התבטא בעבר נגד עסקאות וידוע שעמדותיו המדיניות לא שונות בהרבה (או בכלל) מסמוחטיץ.
אצל הבייס המקורי שלו הוא שרוף כי ביבי הצליח למתג אותו כשמאל, אז עכשיו הוא שותק כדי לא לשרוף את עצמו בבייס החדש.
דבר אחד חיובי בכל זאת אפשר להגיד עליו פה - לפחות הוא לא משקר שהוא תומך כדי לקרוץ לבייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 12:09 am 
Hall of Famer

יכלת לתמצת את זה ב"איש קטן ופחדן חסר ביצים".
זה לא מעניין מה הוא אמר קודם, עכשיו זה קורה, ואם אין לו מה להגיד על זה - טוב, אמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 12:37 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:

אבל אז הייתי חוזר על דבריך, ולא רציתי לחזור, רציתי להוסיף.

ואני לא חושב שזה מעשה של "איש קטן ופחדן חסר ביצים". זה מעשה טקטי של "איש ימני שרוצה שהשמאל-מרכז יצביע לו".
אם הוא היה "מתבטא באומץ" בנושא הזה, הבנאדם היה יורד ממקום ראשון לאיזורי אחוז החסימה בסקרים, וכנראה שהיית כותב כאן שזה הפיגוע העצמי/ירי בנגמ"ש הכי גדול שהיה במה שמתכנה כאן "מחנה השמאל-מרכז", כולל כל הפיגועים שגנץ עשה לעצמו וביקרת כאן בחריפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2025 1:27 am 
Junior

Bluey כתב:
פלאש לגבי היחסים התועלתניים שלך עם החוק כתבתי בעבר,
אתה מכבד אותו שהוא מתאים לך ומעודד דריסה שלו שלא מתאים לך.

אין לך דוגמא אחת כי זה שקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 12:10 am 
Hall of Famer

קרטמן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אבל אז הייתי חוזר על דבריך, ולא רציתי לחזור, רציתי להוסיף.

ואני לא חושב שזה מעשה של "איש קטן ופחדן חסר ביצים". זה מעשה טקטי של "איש ימני שרוצה שהשמאל-מרכז יצביע לו".
אם הוא היה "מתבטא באומץ" בנושא הזה, הבנאדם היה יורד ממקום ראשון לאיזורי אחוז החסימה בסקרים, וכנראה שהיית כותב כאן שזה הפיגוע העצמי/ירי בנגמ"ש הכי גדול שהיה במה שמתכנה כאן "מחנה השמאל-מרכז", כולל כל הפיגועים שגנץ עשה לעצמו וביקרת כאן בחריפות.

לא לא, אין פה הקבלה. גנץ הוא מטומטם, הרבה בגלל התנהלותו מעשיו ובחירותיו. הטקסטים הם רק בונוס (וזה מעבר לזה שאני חושב שבמלחמה על הגדלות הרמטכ"ל התגלה שהוא הרבה פחות חמודי-מודי ממה שתדמיתו כביכול משדרת).
בנט הוא פחדן. אתה לא יכול להיות מועמד לראשות ממשלה (לכאורה) שמכבד את עצמו ולא לנקוט עמדה בנושא המרכזי על סדר היום בישראל, כי "זה פוליטיקה". מועמדים אחרים חטפו ביקורת על זה ובצדק גמור.
מזכיר לי את איציק מרדכי כשהיה נדמה שהוא מועמד רציני לראשות ממשלה. הוא התגאה בזה שאפילו אשתו לא יודעת מה העמדות שלו בנושא X ו-Y. איך זה נגמר כולם יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 1:47 am 
Freshman

אוקיי, לא לא, אין שום היגיון להקבלה בין מרדכי לבנט.
אסיים את הנושא עם כמה משפטים נוספים בכל זאת, לא שאני חושב שאפשר לשכנע אותך בזה (או במשהו, אי פעם).

הוא לא מועמד לראשות ממשלה כרגע. הוא אדם פרטי שפועל בפרטיות, לא רשום אפילו בשום מפלגה. אם וכאשר הוא יקים מפלגה, ונגיע לזמן בחירות, והוא יישאל בראיון או עימות איך היה נוהג בעסקת החטופים באם היה חלק ממקבלי ההחלטות בזמן הזה, ויתחמק/יסרב לענות, אז יהיה אפשר לבוא אליו בטענות. אישית אני מעדיף שילמד קצת ממורו ורבו ביבי בנושא הזה וישקר בשעת הצורך, מעדיף שקרן קטן לעומת שקרן ענק.

להגיד עכשיו את "האמת שלו" בנושא הזה, כשכל המדינה חמה על הנושא, בזמן שהוא אדם פרטי לחלוטין ולא חייב כלום לאף אחד, כמוה כהודעה שהוא פרש מהחיים הפוליטיים. גם מקום בעולם ההייטק או העסקים הישראלי כנראה שלא היה נשאר לו. אבל בסדר, הוא היה מאבד את כל העתיד התעסוקתי שלו, אבל בערבים של ספוקן וורד ומדורות בגבעות השומרון היו מכבדים אותו על כך שהוא "גבר" ולא "פחדן" על זה שהתאבד עם האמת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 8:53 am 
מנהל פורום

קרטמן כתב:
אוקיי, לא לא, אין שום היגיון להקבלה בין מרדכי לבנט.
אסיים את הנושא עם כמה משפטים נוספים בכל זאת, לא שאני חושב שאפשר לשכנע אותך בזה (או במשהו, אי פעם).

הוא לא מועמד לראשות ממשלה כרגע. הוא אדם פרטי שפועל בפרטיות, לא רשום אפילו בשום מפלגה. אם וכאשר הוא יקים מפלגה, ונגיע לזמן בחירות, והוא יישאל בראיון או עימות איך היה נוהג בעסקת החטופים באם היה חלק ממקבלי ההחלטות בזמן הזה, ויתחמק/יסרב לענות, אז יהיה אפשר לבוא אליו בטענות. אישית אני מעדיף שילמד קצת ממורו ורבו ביבי בנושא הזה וישקר בשעת הצורך, מעדיף שקרן קטן לעומת שקרן ענק.

להגיד עכשיו את "האמת שלו" בנושא הזה, כשכל המדינה חמה על הנושא, בזמן שהוא אדם פרטי לחלוטין ולא חייב כלום לאף אחד, כמוה כהודעה שהוא פרש מהחיים הפוליטיים. גם מקום בעולם ההייטק או העסקים הישראלי כנראה שלא היה נשאר לו. אבל בסדר, הוא היה מאבד את כל העתיד התעסוקתי שלו, אבל בערבים של ספוקן וורד ומדורות בגבעות השומרון היו מכבדים אותו על כך שהוא "גבר" ולא "פחדן" על זה שהתאבד עם האמת שלו.

יש פה בשרשור הזה כל מיני אנשים שהרציונל שלהם לגבי תמיכה בנתניהו (ולפחות איזה אחד או שניים שכתבו דומה על גנץ או לפיד או גבאי או משהו כזה) היה מאד דומה "זה בסדר מבחינתי פוליטיקאי שמשקר קצת, כל עוד הוא מביא תועלת מסוג X", כמעט כולם היום מבינים ששקר קטן מביא לאסון גדול.
וללא קשר, בנט הוא אחד ממחוללי הזוועה שהיא הממשל הנוכחי, וחס וחלילה אם הפרוטו נאצי הזה יהיה שוב ראש ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 2:59 pm 
Freshman

אם הברירה היחידה תהיה בין ממשלת בנט (ואיתו בקואליציה גנץ-לפיד-גולן-ליברמן-מרצ) לבין ביבי וקואליציה דומה להיום, לא תעדיף את בנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 3:35 pm 
מנהל פורום

אני אעדיף ברירה אחרת. זה כמו לשאול אותי אם אני מעדיף סרטן לבלב סופני או סרטן כבד סופני, התשובה היא לא, אני מעדיף חופשה נחמדה בחו"ל עם הרבה מוזיאונים ואוכל טוב וחדר מגניב עם מיטה נוחה שאפשר להתהולל בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 4:04 pm 
Freshman

אבל לפחות לפי הסקרים הנוכחיים זאת לא תהיה ברירה תיאורטית כמו בחירת סרטן. יותר כמו האם תעדיף לקפוץ מקומה שניה של בניין בוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 4:42 pm 
מנהל פורום

זה שיכול להיות שרק אלו האופציות זה משני לחלוטין לעובדה שאף אחת מאלו הן לא הבחירה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 20, 2025 4:49 pm 
Hall of Famer

אני לא יכול לדבר בשם ציפה, אבל בתור איש שמאל, ההעדפה שלי לבנט על פני נתניהו קשורה פחות לעמדות של שניהם ויותר לשני דברים אחרים: הראשון זו העובדה שנגד נתניהו מתנהלים כרגע הליכים פליליים וחלק גדול מהעשייה שלו מוקדש לטיפול בהם, שלא לומר-לטרפוד שלהם ושל מערכת המשפט כולה, בזמן שבנט (לפחות כרגע) פחות נגוע בניגוד העניינים הזה. הנקודה השניה זו העובדה שהשותפים הפוטנציאליים של בנט בעיניי פחות מזיקים מהמצב הנוכחי כרגע שבו הליכוד, המפלגות החרדיות והפלג הקיצוני של סמוטגביר מאיישים את משרדי הממשלה ואת ראשות רוב ועדות הכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 3:01 pm 
Hall of Famer

מפה לשם, נראה שאנחנו מתקרבים לרגעי האמת של הממשלה הזו, החרדים דורשים הסדרה של חוק ההשתמטות תוך חודשיים מצד אחד, ותומכים בעסקת חטופים מלאה ומצד שני, סמוטגביר מתנגדים להמשך עסקת החטופים כי הם רוצים להמשיך את המלחמה, ומצד שני, עדיין מתנגדים לחוק ההשתמטות ורוצים יותר גיוס של חרדים. הפיצוץ כאן נראה די קרוב לוודאות, השאלה היא אם נתניהו יצליח למצוא מישהו באופוזיציה שמוכן לתמוך או בעסקת החטופים או בחוק ההשתמטות, ואז הוא יוכל לזרוק את אחד השותפים שלו מתחת לגלגלים כדי להציל לעצמו את הכיסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 4:45 pm 
Hall of Famer

אין פה באמת בעייה לדעתי. לנציגי הציונות הדתית לא באמת איכפת לאפשר את ההשתמטות, עוצמה יהודית כל עוד הייתה בפנים אפילו תמכה בזה בגלוי. לקהל שלהם איכפת, בהחלט איכפת, אבל אם זה יהיה או השתמטות או ממשלת שמאל הם יקבלו את ההשתמטות בלי לחשוב 1.01 פעמים.
אותו דבר החרדים. פתאום הם נורא נחרצים בעניין החטופים? תעשה לי טובה.
בקיצור הרבה עשן, אבל לא באמת עם אש.

אבל היי, ווי וויל אולווייז האב גנץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 10:58 pm 
Hall of Famer

או, סוף סוף דובר חרדי אומר את הדברים כהווייתם (דובר ש"ס בערוץ הכנסת)
https://x.com/KnessetT/status/1884262725142077603

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2025 10:32 am 
Hall of Famer

סקר וואלה הבוקר - בנט, גנץ, לפיד, ליברמן וגולן עם 66 מנדטים. חלום.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 31, 2025 10:33 am 
Sophomore

זה נתון שדוקא יחזק את הקואליצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2025 4:14 pm 
Hall of Famer

ולגבי בנט, כל אחד שעוד לא רץ נראה בסקרים כמו התקווה הלבנה הגדולה, החל מאורלי לוי וכלה במשה פייגלין. ואז הוא הודיע שהוא רץ...
עד שבנט יגיע לבחירות, אם יהיה על מספר מנדטים כמו בפעם האחרונה הוא צריך לשמוח. היי, זה הספיק לו להיות ראש ממשלה לאיזה שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2025 8:22 pm 
Junior

בנט זה הפייק מנדטים הגדול בהיסטוריה של ישראל, סדרתית מאבד 2/3 מהמנדטים שלו מסקרי פתיחה עד הבחירות בפועל, זה קרה לאורך עשור במלייאן מערכות בחירות ואין סיבה לחשוב אחרת.

מה שכן, מעניין מאוד כמה הפייק 20+ הזה הם מצביעי ליכוד/סמוטגביר/גנץ - מתנדדים וכמה מצביעי מרכז/רלביסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 5:56 pm 
מנהל פורום

יעקב ברדוגו יפצה את רביב דרוקר ב-100 אלף ש"ח, גלי-ישראל ב-50 אלף ש"ח ונועם פתחי ויותם זמרי ב-50 אלף ש"ח לאחר שהתייחסו באופן מסולף למאמר שדרוקר כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 7:10 pm 
Hall of Famer

הם ישלמו מכיסם? גיוס המונים? "קשר עם הבוחר" (או כל סעיף מצחיק אחר) של הליכוד?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 580 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: