סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 12:59 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
וזה רלוונטי למה בדיוק? בוא לא נרחיב את גדר המחלוקת בינינו גם לנושאים שאנו לא חלוקים לגביהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 1:01 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ומבחינה מעשית, אני לא מבין איך מישהו חושב שחקירה שנדחית ב-5-6-7 שנים לא תיפגע.

תכלס רק עכשו הבנתי שמה ששילוב החוקים הזה נותן זה שבעת בחירות הציבור אפילו לא יידע שיש עננת חשדות מעל המועמד.
עם חוקים כאלו לא היה מהפך ב-77

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 1:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
וזה רלוונטי למה בדיוק? בוא לא נרחיב את גדר המחלוקת בינינו גם לנושאים שאנו לא חלוקים לגביהם.

זה ועוד איך רלוונטי. אתה אומר שזה בעייתי לתפקוד של הממשלה שיעשו פה בחירות כל שני וחמישי כשבפועל ראש הממשלה והחרדים מאיימים לפרק את הממשלה על כל דבר שלא מוצא חן בעיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 1:47 pm 
Hall of Famer

והיום אושר בממשלת הגועל החוק אשר מתיר לעבריין מורשע לכפות את משנתו הדתית בנוגע לשבת על כל רחבי הארץ. איזה כיף עם הממשלה הזאת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 2:18 pm 
Junior

sir charles כתב:
זה כן אני כתב:

זה ועוד איך רלוונטי. אתה אומר שזה בעייתי לתפקוד של הממשלה שיעשו פה בחירות כל שני וחמישי כשבפועל ראש הממשלה והחרדים מאיימים לפרק את הממשלה על כל דבר שלא מוצא חן בעיניהם.

נכון, המצב הרקוב והבלתי נסבל בו המאפיונרים בחסות הדת מיהדות התורה ומש"ס קיים. אם היית שואל אותי, כל זמן שהסחטנות מצדן נמשכת, הייתי מצפה שהמפלגות החרדיות יקבלו יחס של מוקצה מחמת מיאוס, בדומה למפלגות הערביות.
כל זה לא אומר שצריך להוסיף לעגלה הסרוחה הקיימת עוד זבל. לא מתקנים אבסורד באבסורד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 2:32 pm 
Junior

idansha כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

תכלס רק עכשו הבנתי שמה ששילוב החוקים הזה נותן זה שבעת בחירות הציבור אפילו לא יידע שיש עננת חשדות מעל המועמד.

אם במדינה מסוימת אין הגבלת קדנציות, החוק הזה הוא למעשה חוק דיקטטורי, כי אי אפשר יהיה לחקור ראש ממשלה מסוים עד שהוא יחליט לפרוש על דעת עצמו, בהנחה שהשחיתות שהוא מייצר כראש ממשלה נותנת לו יתרון לא הוגן ולא דמוקרטי על היריבים שלו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 2:41 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
idansha כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אם במדינה מסוימת אין הגבלת קדנציות, החוק הזה הוא למעשה חוק דיקטטורי, כי אי אפשר יהיה לחקור ראש ממשלה מסוים עד שהוא יחליט לפרוש על דעת עצמו, בהנחה שהשחיתות שהוא מייצר כראש ממשלה נותנת לו יתרון לא הוגן ולא דמוקרטי על היריבים שלו.

לא ראיתי את הצעת החוק, אבל קשה לי להאמין שהחוק לא יכלול סעיף שימנע ממועמד שנחשד בפלילים לרוץ לקדנציה נוספת. ואם סעיף כזה לא קיים זו באמת עילה לסגור את המדינה ולזרוק את המפתח לים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 5:37 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
לא ראיתי את הצעת החוק, אבל קשה לי להאמין שהחוק לא יכלול סעיף שימנע ממועמד שנחשד בפלילים לרוץ לקדנציה נוספת. ואם סעיף כזה לא קיים זו באמת עילה לסגור את המדינה ולזרוק את המפתח לים.

אתה כאילו מיתמם כל פעם מחדש - אבל מאוד מאוד צפוי שסעיף כזה לא יהיה קיים ( ואף לא מן הנמנע שהוא כלל לא עלה על הפרק ... )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 9:32 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אם החוק מדבר רק על רוה"מ, אני לא חושב שגם אם זה היה קיים ב-77' לא היה מהפך. המיאוס מהמערך החל הרבה לפני פרשת הדולרים, האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 10:01 pm 
Junior

ביבי מבקש להוציא את עצמו מחוק ההמלצות ושיא הצחוקים שאמסלם אומר שעכשיו זה חוק פרסונלי. בכל אופן מי שיצא אפס הוא כחלון שהתיימר להגן על שלטון החוק ויצא צ'יפס שהיה מוכן ללכת עם החוק הזה.

במקביל, אפשר עם אנחת רווחה לסכם את הקריירה הפוליטית של דוד ביתן. מצד שני, נשארנו עם אמסלם שהוא כמו ביתן רק פחות מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 10:29 pm 
Junior

shmueliki כתב:
זה כן אני כתב:

אתה כאילו מיתמם כל פעם מחדש - אבל מאוד מאוד צפוי שסעיף כזה לא יהיה קיים ( ואף לא מן הנמנע שהוא כלל לא עלה על הפרק ... )

אני לא מיתמם, אתה לעומת זאת תוקף.
מה כבר יש להיתמם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:26 am 
Hall of Famer

לא התכוונתי לתקוף

החוקים הללו נראים כמו "ניסוי וטעייה" בסופו של דבר . זורקים רעיון לאוויר העולם , רואים כיצד הוא מתקבל על ידי כלל הציבור והח"כים בפרט , ואז משנים גישות/ניסוחים/ניואנסים - וחוזר חלילה .

לאומית כתב:
במקביל, אפשר עם אנחת רווחה לסכם את הקריירה הפוליטית של דוד ביתן

לא הייתי ממהר לקבוע זאת , לצערי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 2:19 am 
Junior

זה כן אני כתב:
הרסי הוקינס כתב:
idansha כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אם תחשוב על זה, סעיף כזה הוא אפילו יותר גרוע. ככה הפרקליטות והמשטרה תוכל להחליף שלטון - הטלת חשדות בפלילים לפני סוף קדנציה ודרך כך פסילת מועמדות של ראש ממשלה מכהן...

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:37 am 
Junior

נכון מאוד, אבל זה עדיף על הפתרון שבכל פעם שנפתחת חקירה ראש ממשלה מכהן יאלץ להתפטר. אין באמת פתרון מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני אישית חושב שהפתרון המושלם הוא שראש הממשלה לא יהיה מושחת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:52 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

הפתרון המושלם הוא גם שיהיה שלום עולמי ותרופה לכל המחלות.

ושוב, ביבי האדם (והראש ממשלה) הוא בלתי נסבל בעיניי ויש מצב שהוא גם מושחת, אך אין בחקירה כשלעצמה להעיד שהוא אכן מושחת. חקירה תמיד אפשר לפתוח, גם על סמך כתבה כזו או אחרת (ולו למראית עין) או מידע שמגיע מאדם שיש לו אינטרסים אישיים בעניין.
אתם נותנים למשטרה קרדיט גדול מידי וזה מפתיע לנוכח כמות הטיפשים האדירה שיושבים בגוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:20 pm 
מנהל פורום

אז לדרוש שראש ממשלה לא יהיה מושחת זה ריאלי באותה מידה כמו לבקש שלום עולמי ותרופה לכל מחלה?
חשבתי שזו דרישה מינימלית...

ואנחנו פה לא בבית משפט. אתה באמת קונה את כל הקטע של "לא ימצאו כלום, כי לא היה כלום..."? או שיש פה איזה קנוניה מטורפת במטרה להפיל את ביבי וסתם להלביש עליו דברים או... שכנראה שהוא מושחת במידה זו או אחרת (ולכן מבחינתי כבר לא ראוי להיות בשום תפקיד ציבורי), גם אם כרגע זה לא מוכח משפטית.
כל החשדות, הכל סתם? אין מצב שמישהו באמת חושב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:23 pm 
Junior

ודים כתב:
אז לדרוש שראש ממשלה לא יהיה מושחת זה ריאלי באותה מידה כמו לבקש שלום עולמי ותרופה לכל מחלה?
חשבתי שזו דרישה מינימלית...

ואנחנו פה לא בבית משפט. אתה באמת קונה את כל הקטע של "לא ימצאו כלום, כי לא היה כלום..."? או שיש פה איזה קנוניה מטורפת במטרה להפיל את ביבי וסתם להלביש עליו דברים או... שכנראה שהוא מושחת במידה זו או אחרת (ולכן מבחינתי כבר לא ראוי להיות בשום תפקיד ציבורי), גם אם כרגע זה לא מוכח משפטית.
כל החשדות, הכל סתם? אין מצב שמישהו באמת חושב ככה.

בדומה לכך, אתה חושב שדרישה שאנשים לא ירצחו זה ריאלי באותה מידה? אין מה לעשות, למרות כל החוקים יש אנשים שהטבע שלהם חזק מהם אחרת לא היינו צריכים בתי כלא וכו'.

ואני לא מתייחס עכשיו לביבי, אבל לחלוטין יש מקרים שאנשים נחקרים סתם ויש מקרים שתופרים לאדם מסוים תיק, שוב, סתם. האמון שלי במשטרה מאוד קטן. ועדיין, יש איזון מסויים שצריך לעשות, ואם זה אומר שהסנקציה תהיה שראש ממשלה שנחשד בפלילים לא ירוץ לקדנציה נוספת, אז אני "מוכן" לספוג את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:27 pm 
Hall of Famer

מה שבטוח הוא שחקירה שנעצרת למספר שנים - זה בטח לא מועיל לה. ומאחר שאני לפחות לא שמעתי שיש סעיף שמונע ממנו לרוץ שוב ושוב - זה בהחלט יכול להיות 5-6-7 שנים בכיף.
אם ראש ממשלה בישראל יכול לתפקד כשהוא משקיע חלק ניכר מזמנו בענייני עבודות רכבת בשבת כן או לא - הוא יכול גם להיחקר. זה לא ששולחים לו צווי הבאה. מתאמים איתו זמנים שנוחים לו יחסית. וזה לא שהוא צריך להגיע למגרש הרוסים. באים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:28 pm 
מנהל פורום

גם לי אין שום אמון במשטרה, אבל ראש ממשלה הוא לא סתם אזרח שאיזה שוטר יתפור לו תיק, סתם כי האדם לא בא לו בטוב.
להגיע למצב שראש ממשלה נחקר וחשוד בכמה פרשיות שונות מבלי שהוא באמת עשה משהו... זו כבר חייבת להיות קונספירציה מטורפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:37 pm 
Junior

ראי, שוב אני לא בא להגן על החוק. ציינתי, בלי קשר לביבי, שיש בו תכלית מאוד ראויה. גם ציינתי שאם הוא יחול על ביבי ו/או לא יכלול סעיף שמונע ריצה לקדנציה נוספת (או במילים אחרות - חוק לפי הזמנה) זו עילה להשמיד באטום את מדינת היהודים.
ושוב, זה שיש עיוות בנושא עבודות הרכבת בשבת בגלל המאפיונרים החרדים, לא אומר שצריך להוסיף עוד טימטום. לפי ההיגיון הזה, בוא על הדרך נקבע שראש הממשלה חייב לענות לטלפונים של אזרחים מודאגים בין השעות 8:00 - 16:00 כי גם ככה הוא מוטרד מנושאים אחרים, אז נוסיף עוד קצת, מה זה כבר בשבילו.

ודים, אני יכול לחשוב על יותר מסיבה אחת לנסות להלביש תיק לראש ממשלה מכהן, במיוחד כזה שלא אהוד בלשון המעטה על התקשורת ושלא נראה שמישהו הולך להצליח להזיז אותו מכיסא ראש הממשלה ב-10 השנים הקרובות באמצעים דמוקרטים. אה, ותוסיף לקלחת הזאת גם תדמית נהנתנית קיצונית, רודנית חולת נפש שמתעללת בעובדים אומללים ואת יורש העצר קים ג'ונג הון וקיבלת חתיכת תבשיל מסריח שיביא אנשים לנקוט בשלל צעדים כדי להקיא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:08 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שחקירה בחשד לשחיתות היא "טמטום" או משהו שהוא כזה פעוט שצריך לפטור אותו ממנו. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

הפתרון המושלם הוא גם שיהיה שלום עולמי ותרופה לכל המחלות.

ושוב, ביבי האדם (והראש ממשלה) הוא בלתי נסבל בעיניי ויש מצב שהוא גם מושחת, אך אין בחקירה כשלעצמה להעיד שהוא אכן מושחת. חקירה תמיד אפשר לפתוח, גם על סמך כתבה כזו או אחרת (ולו למראית עין) או מידע שמגיע מאדם שיש לו אינטרסים אישיים בעניין.
אתם נותנים למשטרה קרדיט גדול מידי וזה מפתיע לנוכח כמות הטיפשים האדירה שיושבים בגוף הזה.

הייתי מסכים אתך לגבי הקלות שבה ניתן לפתוח בחקירה של רוה"מ אם החקירות המדוברות לא היו משמשות כמעצור לדלת של היועץ המשפטי במשך חצי שנה עד שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 6:45 am 
Junior

אוהד מילץ' כתב יפה.
מסתמנת פשרה, החוק הצרפתי לא יחול על נתניהו, אבל גם שאר החוקים לא.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 9:32 am 
Hall of Famer

די מדהים איך ביבי מצליח לסובב ציבור שלם להאמין שאין בעיה בלקבל "מתנות" (המילה המדויקת יותר היא שוחד).
אשכרה קישר לפוליטיקה נושא שהוא לחלוטין לא פוליטי. בין אם אתם ימין או שמאל, אין שום סיבה לקבל שחיתות משום מוסד ציבורי. לא ראש ממשלה, לא כנסת, לא רשות מקומית ולא קופת חולים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: קרטמן ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: