סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 567 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות נוב' 2022
הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 5:00 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
כל עוד זה מונע ממדינת ישראל להשקיע בכבישים וביוב בישובים ערביים, זה שווה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 8:41 am 
Junior

Hacohen כתב:
Dovi כתב:
Hacohen כתב:
אה כן, זו הטענה שאינה "יש ערוץ אחד שאינו בשליטת גופים מסחריים שאפשר להשפיע עליהם בכסף ו/או אינו בשליטה של נתניהו ומקורביו".

לא כל-כך הבנתי אותך.
אתה טוען שערוצים מסחריים מושפעים מנתניהו?

בוודאי. נתניהו זה ממשלה נקמנית ואובססיבית לתקשורת. אתה מכיר איש עסקים שרוצה להסתבך עם ממשלה נקמנית ואובססיבית לתקשורת? ועוד לא אמרתי מילה על אינטרסים של קוקה-קולה, תשובה והגז ומפעל "נשר" מול הממשלה.

אני חושב שאפשר להגיד בעדינות שכנראה אנשי העסקים שבראשות הערוצים 12 ו13 פחות מפחדים מנתניהו, לפחות לפי איך שהשידורים שלהם נראים.

shmueliki כתב:
Dovi כתב:
בדיוק זו הטענה.
הם כל-כך איכותיים שהם יכולים לכסות את עצמם ואין סיבה שהציבור ישלם מכיסו כל-כך הרבה כסף על זה.

זאת הטענה של מי?
עד היום שמעתי מהרוצים לסגור רק גידופים על איכות התוצרים שלהם (לא שאת ערוצים 12 ו-13 הם מסמפטים במיוחד...)
!

אני לא שמעתי מילה על איכות התוצרים שלהם וגם לא נראה לי שמישהו מערער על איכות התוצרים של כאן.
מי שדיבר על זה לפני הבחירות (ועדיין מדבר עכשיו) זה שלמה קרעי מהליכוד וזו הטענה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 9:57 am 
Junior

זעקות הגוואלד ברקע ההסכם עם אבי מעוז מרנינות את הלב.
מחרימים את נתניהו בכל מחיר, מחזיקים את המדינה כבת ערובה וגוררים אותנו ל-5 מערכות בחירות, וברגע שהוא מצליח להביא למעלה מ-60 מנדטים כ"כ מיוחלים, מתפלאים שהוא אשכרה פועל להקים איתם ממשלה.
וזה כשהאלטרנטיבה היא קואליציה עם רע"מ ובתמיכת תומכי הטרור של חד"ש-תע"ל מבחוץ או אפילו מבפנים (גם הקו הזה כבר היטשטש).

הממשלה הנרקמת היא פרי עמלם של לפיד, גנץ, סער, ליברמן. תבואו אליהם בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 12:18 pm 
Freshman

כמדומני מעוז הוא סיעת יחיד.ה, שלא היה חייב להיכנס לממשלה או לקבל תפקיד.
אני מעדיף לבוא בטענות לאידיוטים שימושיים שמעדיפים לחתוך לעצמם את האף כמאמר הגויים. בכל זאת, מי שנותן את הכוח הוא האחראי, זה שמקבל אותו בסה״כ ממלא את רצון הבוחר, כפי שאמרת. לא שאפשר לצפות אחרת מפריווילגים מדושנים, אבל נו, קשה לברוח מקריסה כלכלית בשלב מסוים.

מה שכן ההזייה על מדינה בת ערובה זה באמת שיא. מי שאחראי לזה הוא קודם כל נתניהו עצמו שבא עם נדוניה חרדית. זאת סחטנות לשמה שמטרתה היחידה היא לבצר את מעמדו בכל ממשלה שהיתה יכולה לקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 12:50 pm 
Junior

רואה שחורות כתב:
מה שכן ההזייה על מדינה בת ערובה זה באמת שיא. מי שאחראי לזה הוא קודם כל נתניהו עצמו שבא עם נדוניה חרדית. זאת סחטנות לשמה שמטרתה היחידה היא לבצר את מעמדו בכל ממשלה שהיתה יכולה לקום.

לא.
כל סיעות הרל"ב שיחקו קודם כל על הטיקט של "לא יושבים עם ביבי בכל מחיר". התירוץ: כתבי האישום, למרות שהחוק מאפשר כהונת ראש ממשלה עם כתבי אישום (מסיבות ברורות), ולמרות שברור שכתבי האישום לא באמת מעניינים את ליברמן, סער ואת גנץ.

והנדוניה החרדית, כך נראה, לא באמת מפריעה גם היא. שכן אחרת לא ניתן להסביר מדוע גם גנץ וגם לפיד קיוו להעביר לשורותיהם את יהדות התורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 12:58 pm 
Junior

וברור לי שהכול נובע מפוזיציה, ולכן מבחינתי ברגע שיש כאן ראש מפלגה הגדולה ביותר, שנבחר פעם אחר פעם על ידי מצביעי הליכוד בבחירות פנימיות, ובכל זאת גוש שלם בוחר להחרים אותו אני מטיל את האשם במלואו על המחרימים. והכי גרוע זה שאין להם אלטרנטיבה אחרת להקמת ממשלה, אז הם פשוט לוקחים אותנו לאלף מערכות בחירות במטרה שראש המפלגה הגדולה ביותר יוותר ויפרוש.
תגידו לי שמדובר באנשים שנכוו בעבר מנתניהו? יכול להיות, אבל אם אתה לא מסוגל להתמודד עם הגועל נפש שמחובר בטבורה של הפוליטיקה, אל תהיה פוליטיקאי. בפוליטיקה אתה יושב גם עם אנשים שאתה לא סובל אישית, בהנחה כמובן שאתם חולקים קווים אידאולוגים יחסית דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 1:16 pm 
Hall of Famer

למה שלא יחרימו אותו? אם מישהו היה משקר לך ומרמה אותך פעם אחר פעם, היית משתף איתו פעולה? אם נתניהו הנואף ואוכל השרצים מוכן לשבת עם תועבות כמו בן גביר ואבי מעוז שבינו לבינם יש מעט מאוד במשותף רק כדי שיאפשרו לה להמלט מאימת הדין, שיתכבד ויבלע את הצפרדע, אני בטוח שבעולם אוטופי הם לא היו השותפים שהוא היה בוחר לעצמו לאיזושהי ממשלה, אבל זה מה שנשאר לו. להזכירך ליברמן היה אחד השותפים הפוליטיים הכי חזקים של נתניהו, בנט ושקד היו סמרטוטי הרצפה הפרטיים שלו, גדעון סער היה בשרה מבשרה של תנועת הליכוד, לפיד כיהן תחתיו כשר אוצר וגנץ מונה על ידו לרמטכ"ל ואחר כך לראש ממשלה חליפי, אם כל אלו, שדומים לו מכל בחינה שהיא הרבה יותר מכל שותפיו הנוכחיים ברחו ממנו והוא נשאר עם סמרטוטי הליכוד, דרעי העבריין, גפני הסחטן וסמוטגביר הגזענים והאולטרה-שמרנים, אז אולי הבעיה היא לא אצל המחרימים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 1:22 pm 
Junior

כמו שאמרתי, בפוליטיקה אתה לא מביא איתך מטענים אישיים. אתה מנסה למקסם את המצב עם הכלים הקיימים שלך. בנושא הזה אני יכול להחמיא דווקא לבנט.
אם אתה לא מסוגל לשבת עם פוליטיקאי מסוים כי נעלבת ממנו באופן אישי, אז לך תעבוד במקצוע אחר. אתה לא יכול לבוא עם ששת המנדטים העלובים שלך ולדרוש מראש המפלגה הגדולה ביותר לפרוש, למרות שבוחריו ממשיכים להצביע לו שוב ושוב.

ואם אתה משחק בשיטה הזאת, אתה לא יכול לבוא אליו בטענות שהוא מקים ממשלה עם אלו שכן מוכנים ללכת איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 1:29 pm 
Hall of Famer

הנושא, כמובן, אינו "היעלבויות". הנושא הוא אדם שאין ערך להסכמים איתו, ולכן אין טעם להסכמים איתו. וזה לבד מהעניין הפעוט שאין זה מן הסביר שנאשם בכתבי אישום פליליים חמורים יהיה ראש הרשות המבצעת, שבישראל היא גם המחוקקת.

אבל זה נורא יפה איך שהשקר הופך ממש לטבע. מה הביא את הכהניסטים לממשלה? אתם שלא שיתפתם פעולה עם נתניהו, לא נתניהו שמנסה לשלוט אישית בתקשורת ובמערכת המשפט, ומרמה כל שותף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:08 pm 
Hall of Famer

העתונאי ישראל פריי זומן לחקירת משטרה "על משהו שפרסמת".

מהמם פה בגרמניה 33.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:18 pm 
Junior

זמן נהדר לממש את האיומים לירידה מהארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:22 pm 
Hall of Famer

אתה מבטיח לנעור לי את ההמנון בנתבג?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:23 pm 
Junior

לא, אבל אני מבטיח לך שאיש לא ירגיש בחסרונך. גם לא אמא שלך.
אבל אין באמת סיכוי שתרד מהארץ, אתה כולך חולדה מלוכלכת שלא מסוגלת לעמוד במילה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:24 pm 
Hall of Famer

למה אתם חושבים שכולנו נברח לחו״ל? לא , כולנו או רובנו הגדול מאוד נישאר פה ונילחם ביודונאצים שלכם מבפנים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:26 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
למה אתם חושבים שכולנו נברח לחו״ל? לא , כולנו או רובנו הגדול מאוד נישאר פה ונילחם ביודונאצים שלכם מבפנים.

מי דיבר אליך?
דיברתי אל החולדה מוכת הכלבת שבכמה הזדמנויות איים שיעזוב את הארץ. ובאופן כללי, כל המאיימים מוזמנים בשמחה לעלות על המטוס הראשון שיוצא מנתב"ג לכל יעד שהוא.
אם כי ברור ש-99% מהם נוקטים בשיטת ה"תחזיקו אותי" (לא מבין למה, הרי למה שמישהו ירצה בכלל להחזיק?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:51 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
לא, אבל אני מבטיח לך שאיש לא ירגיש בחסרונך. גם לא אמא שלך.
אבל אין באמת סיכוי שתרד מהארץ, אתה כולך חולדה מלוכלכת שלא מסוגלת לעמוד במילה שלה.

חבל שאני לא יכול להגיד אותו דבר על אמא שלך. לא יפה,לא חטובה, אבל שירות מכל הלב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:55 pm 
Hall of Famer

אגב, סתם לדיוק אל מול שטף השקרים הבלתי נגמר של התאונה הגנטית (אבל אמא חמודה, בעיקר בחושך): לא "איימתי לעזוב את הארץ". ציינתי שאני בעל אזרחות זרה נחשקת למדי וכך גם כל הקרובות אליי, כך שזה לגמרי בתכנון לעשות זאת בשלב מסוים ולהשאיר את המקום למשיחיסטים ולחמורים עליהם הם רוכבים. לפחות יש לי ברירה. יהיה קשה לעזוב את אמא של זכ"א אבל אלה החיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 3:57 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
כמו שאמרתי, בפוליטיקה אתה לא מביא איתך מטענים אישיים. אתה מנסה למקסם את המצב עם הכלים הקיימים שלך. בנושא הזה אני יכול להחמיא דווקא לבנט.
אם אתה לא מסוגל לשבת עם פוליטיקאי מסוים כי נעלבת ממנו באופן אישי, אז לך תעבוד במקצוע אחר. אתה לא יכול לבוא עם ששת המנדטים העלובים שלך ולדרוש מראש המפלגה הגדולה ביותר לפרוש, למרות שבוחריו ממשיכים להצביע לו שוב ושוב.

ואם אתה משחק בשיטה הזאת, אתה לא יכול לבוא אליו בטענות שהוא מקים ממשלה עם אלו שכן מוכנים ללכת איתו.

שוב, לא העלבויות, עניין בסיסי לגמרי של אדם שאי אפשר להאמין למילה אחת שיוצאת לו מהפה, מה הטעם לאיזשהו הסכם עם אדם כזה? אתה לא יכול לשקר ולהפר הסכמים על ימין ןעל שמאל ואז להתמם להתפלא שלא מאמינים למילה אחת שלך ולא רוצים לשתף איתך פעולה. כמו שכתבתי, אני בטוח שאנשים כמו גפני, גולדקנופף, אבי מעוז ואיתמר בן גביר הם לא בדיוק המילייה החברתי המועדף על הנואף הסדרתי ואוכל השרצים, אבל צריך להתחבר עם מישהו כדי להימלט מהמשפט, אז שיהנה מהדייסה שהוא בישל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 4:07 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אגב, סתם לדיוק אל מול שטף השקרים הבלתי נגמר של התאונה הגנטית (אבל אמא חמודה, בעיקר בחושך): לא "איימתי לעזוב את הארץ". ציינתי שאני בעל אזרחות זרה נחשקת למדי וכך גם כל הקרובות אליי, כך שזה לגמרי בתכנון לעשות זאת בשלב מסוים ולהשאיר את המקום למשיחיסטים ולחמורים עליהם הם רוכבים. לפחות יש לי ברירה. יהיה קשה לעזוב את אמא של זכ"א אבל אלה החיים.

:lol: :lol: :lol:
לראות את החולדה המקריחה יוצאת מכליה זה דבר קורע במיוחד.
חשבתי שהוא חסין אחרי מעלליו עם כב' הרב, אבל כל יום מגלים משהו חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 4:16 pm 
Junior

rony כתב:
שוב, לא העלבויות, עניין בסיסי לגמרי של אדם שאי אפשר להאמין למילה אחת שיוצאת לו מהפה, מה הטעם לאיזשהו הסכם עם אדם כזה? אתה לא יכול לשקר ולהפר הסכמים על ימין ןעל שמאל ואז להתמם להתפלא שלא מאמינים למילה אחת שלך ולא רוצים לשתף איתך פעולה. כמו שכתבתי, אני בטוח שאנשים כמו גפני, גולדקנופף, אבי מעוז ואיתמר בן גביר הם לא בדיוק המילייה החברתי המועדף על הנואף הסדרתי ואוכל השרצים, אבל צריך להתחבר עם מישהו כדי להימלט מהמשפט, אז שיהנה מהדייסה שהוא בישל.

אבל זה המצוי. מה האלטרנטיבה? לקחת אותנו לאינספור מערכות בחירות? הרי ברור שהוא לא יתפטר מראשות הליכוד (ובצדק גמור מבחינתו) רק כי בצד השני לא מוכנים לשבת איתו. הרי היו כבר ממשלות בראשות נתניהו עם גורמי מרכז ושמאל והאדמה לא רעדה. פוליטיקה זה עניין מלוכלך, ואם אתה לא יודע לתמרן בתוכה אל תהיה בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 4:29 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
Hacohen כתב:

:lol: :lol: :lol:
לראות את החולדה המקריחה יוצאת מכליה זה דבר קורע במיוחד.
חשבתי שהוא חסין אחרי מעלליו עם כב' הרב, אבל כל יום מגלים משהו חדש.

חח "יוצא מהכלים". בוחן מציאות של חמור. אני יוצא מהכלים עם אמא שלך, תפוס איתה דיבור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 4:30 pm 
Hall of Famer

גם מקריח זה חזק :)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 4:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Get a room

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 4:50 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Get a room

תפוס..שיסמס לאמא

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2022 4:51 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
העתונאי ישראל פריי זומן לחקירת משטרה "על משהו שפרסמת".

מהמם פה בגרמניה 33.

ההודעה שלי, עניינית על המצב במדינה.

זה כן אני כתב:
זמן נהדר לממש את האיומים לירידה מהארץ.

ההודעה של חמוריקו השקרן, אישית אליי בלי שדיברתי אליו בכלל.

שיהיה קל לעקוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 567 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 99 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: