סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' אפריל 04, 2025 4:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 562 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 11:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ארגמן בחקירות משטרה?
חמור מאוד!
מי מינה אותו לתפקיד? כרגיל...
מה עם האחריות של מי שממנה לכל התפקידים הכי רגישים עבריינים, בוגדים וכו' (לשיטתכם)?

לכולנו ברור שעוד איזה שנתיים גם אייל זמיר "יושלך לכלבים"
הכל עניין של זמן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 11:21 pm 
Hall of Famer

באמת לא בסדר שיש במדינת ישראל אדם חוץ מביבי שיכול להחליט מתי הוא הולך או נשאר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 11:53 pm 
Hall of Famer

אוי, הקטע שלשכת נתניהו מוציאה הודעה על רונן בר "שהחליט בליל השבעה באוקטובר את מי להעיר ואת מי לא להעיר ואת מי להזעיק". פרייסלס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 12:37 am 
Junior

את רונן בר והרצי הלוי והמטכל של ה7 באוקטובר, האחראים הישירים למחדל 7 באוקטובר (אלא אם כן קונים את תיאוריית ביבי מכשף העל שכישף את כל מערכת הבטחון שחמאס בעצם ידיד וכל המטכל שבכ וכו' קנו את זה) מינתה ממשלת שמאל של בנט לפיד

מעבר לזה , אין ספק שלחונטת קפלן-אחים לנשק יש השפעה ענקית

אבל גם להם יש גבול. את זמיר וברנע הם לא הצליחו לכופף והם הצליחו לשמור על נייטרליות בזהירות רבה

אני חושב שאם בר לא מסכים לעוף מהתפקיד אחרי החלטת ממשלה (=לא נתניהו, שיצא מהדיון כמו שיצא מר נשיא בגצ בועדת מינויו) ואחרי ביזיון 7 לאוקטובר יש פה אדם שצריך לשבת בכלא על ניסיון הפיכה. זה מה שעושה פה רונן בר לא פחות. ברור שגם נתניהו צריך להתפטר בסיום המלחמה אבל הוא נבחר דמוקרטית , בר לא. לא הבנתי איך אפשר להגן על אדם שמסרב לקבל פיטורין על ידי החלטת ממשלה שנבחרה דמוקרטית

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' מרץ 17, 2025 12:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 12:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זה "קונים את התיאוריה הזו"? הויכוח שלך הוא עם אחד ביבי, מה אתה רוצה מאיתנו.
את האמירה שלו על האסטרטגיה לחזק את חמאס ולתמוך בהעברת כסף לחמאס הוא אמר לפני הלוי ולפני בר, והאסטרטגיה הזו הודהדה גם בידי מיטב שופריו. חלק מהם מהדהדים אותה עד היום, ואפילו היום טוענים שזו הייתה אסטרטגיה גאונית. ינון מגל למשל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 12:58 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
את רונן בר והרצי הלוי והמטכל של ה7 באוקטובר, האחראים הישירים למחדל 7 באוקטובר (אלא אם כן קונים את תיאוריית ביבי מכשף העל שכישף את כל מערכת הבטחון שחמאס בעצם ידיד וכל המטכל שבכ וכו' קנו את זה) לא מינה נתניהו

1. נכון טכנית (אם כי אני מניח שביבי היה מעורב במינויים הקודמים שלהם: סגנים, תפקידי אלוף וכאלה).
2. אתה באמת רוצה רשימה של אנשים שמינה נתניהו לתפקידים הכי חשובים, ואזו הוכפשו/הושחרו על ידי מחנהו הוא באישומים/עלבונות הכי נוראיים שיש?
אי אפשר "לרקוד על כל החתונות"

אני באמת ובתמים לא מבין איך אפשר להציג תזה סבירה כאן, המסנגרת על נתניהו (בפרט). בעבר נתתי את האנלוגיה על מנהל מקצועי בקבוצת ספורט שיביא משך שנים עשרות שחקנים, ומדי שנה יחליפם ויסביר למה כולם נכשלו, מבלי שהוא עצמו לוקח גרם של אחריות על אותם המינויים.

סתם ככה על הדרך בשולי הדברים (ופה אני לא מאשים את ביבי ישירות... אפשר להירגע, אבל זה קצת סימלי למצבנו הפוליטי)
הערב נחרדתי מהתחקיר על ראש עיריית חריש (שזו פעם ראשונה שאני שומע עליו, ואין לי שום דבר נגדו...), אדם חרדי המכהן מטעם הליכוד, והצטלם ונתמך בידי כמה וכמה מהשרים הבכירים - המואשם בעבירות מין (ויש גם עדויות של עובדי עירייה שהם צד שלישי וכו') בכפופות לו (וגם באישומים אחרים בשנים האחרונות, אבל זה סיפור אחר כבר).
האם נשמע גינוי/הדחה מ"הליכוד"?
או שיותר סביר שהוא בדרך לג'וב אחר דרכם?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 1:07 am 
Junior

באמת שאני חולה עליך.

קודם כל נתניהו צריך לעוף

גם אם תגיד אלף הודעות ברצף שביבי שכנע את מערכת הבטחון לפעול להזרים כסף לחמאס ולחזק את חמאס *נגד דעת מערכת הבטחון* זה לא יהפוך את זה ליותר מתיאוריה ספקולטיבית, כי הרי אין לך מקור שנתניהו עשה זאת נגד דעתם, והראיתי לך הרבה מקורות שמערכת הבטחון פמפמה את האסטרטגיה הזו כאידיאל עליון. וכבר היינו בויכוח הזה

וכמובן נתניהו צריך לעוף. חייב לפתוח ולסיים בכל הודעה בשורה הזו, למען הסר ספק

אבל כמובן שגם שאר ראשי מערכת הבטחון צריכים לעוף מהחיים שלנו והתהליך בצה"ל התחיל טוב. עכשיו שבכ. גם טולדנו הולך הביתה, מוביל המדיניות חמאס מורתע , הזרמת כספים וכו' בתפקידו אלוף פדמ וראש אגף אסטרטגיה אחכ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 1:16 am 
Junior

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
את רונן בר והרצי הלוי והמטכל של ה7 באוקטובר, האחראים הישירים למחדל 7 באוקטובר (אלא אם כן קונים את תיאוריית ביבי מכשף העל שכישף את כל מערכת הבטחון שחמאס בעצם ידיד וכל המטכל שבכ וכו' קנו את זה) לא מינה נתניהו

1. נכון טכנית (אם כי אני מניח שביבי היה מעורב במינויים הקודמים שלהם: סגנים, תפקידי אלוף וכאלה).
2. אתה באמת רוצה רשימה של אנשים שמינה נתניהו לתפקידים הכי חשובים, ואזו הוכפשו/הושחרו על ידי מחנהו הוא באישומים/עלבונות הכי נוראיים שיש?
אי אפשר "לרקוד על כל החתונות"

אני באמת ובתמים לא מבין איך אפשר להציג תזה סבירה כאן, המסנגרת על נתניהו (בפרט). בעבר נתתי את האנלוגיה על מנהל מקצועי בקבוצת ספורט שיביא משך שנים עשרות שחקנים, ומדי שנה יחליפם ויסביר למה כולם נכשלו, מבלי שהוא עצמו לוקח גרם של אחריות על אותם המינויים.

סתם ככה על הדרך בשולי הדברים (ופה אני לא מאשים את ביבי ישירות... אפשר להירגע, אבל זה קצת סימלי למצבנו הפוליטי)
הערב נחרדתי מהתחקיר על ראש עיריית חריש (שזו פעם ראשונה שאני שומע עליו, ואין לי שום דבר נגדו...), אדם חרדי המכהן מטעם הליכוד, והצטלם ונתמך בידי כמה וכמה מהשרים הבכירים - המואשם בעבירות מין (ויש גם עדויות של עובדי עירייה שהם צד שלישי וכו') בכפופות לו (וגם באישומים אחרים בשנים האחרונות, אבל זה סיפור אחר כבר).
האם נשמע גינוי/הדחה מ"הליכוד"?
או שיותר סביר שהוא בדרך לג'וב אחר דרכם?!

אני איתך לגמרי, להחליף את כל שרי הממשלה. מבחינתי וואנס החטופים חזרו והמלחמה נגמרה, שהעם יצא לרחובות עד שכל שרי הממשלה יעזבו את הכסאות ויצאו לבחירות
כמובן להחליף את נתניהו , מדיניות הכלה רופסת וחלק מרכזיבקרע בעם. ראש המערכת ב7 באוקטובר זה כרטיס יציאה בבולד ענק (אאכ העם יחליט אחרת בבחירות, זה סיפור אחר)

מקווה שלא יתמודדו מושחתים שוב. מסופקני אבל מקווה

לא מבין איך אפשר לסנגר על ראש שבכ שמודיע מראש, לפני החלטת יועמשית (אפילו לא תלה את החלטתו בהחלטתה!!!!!!!!) לפני החלטת ממשלה (שוב-נתניהו יוצא. שלוין ינהל את ישיבת הממשלה) שהוא לא מפנה את הכסא גם אם יפטרו אותו, בגלל "אחריות לציבור". מי אתה????? מי בחר בך??? בשם איזה ציבור אתה מדבר???

הציבור בחר בממשלה, הציבור דואג לעצמו, אתה לא עושה טובה לאף אחד. יש מספיק אנשי בטחון שלא היו נכשלים בהתרעה ב7 באוקטובר, וכנראה יש טובים ממך, זה בטוח. היו בחירות, נציגי העם רוצים להחליף אותך , לך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 1:21 am 
Junior

Hacohen כתב:

ברוך הבא לדמוקרטיה
העם מחליף ראש ממשלה וממשלה. ביבי 17 שנה כי, וול... ניצח בבחירות
הממשלה כנציגי העם מחליטה להחליף בכירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 1:50 am 
Hall of Famer

אף אחד לא באמת "מסנגר פרסונלית" על בר, ארגמן, הרצי הלוי וכו'. הם לא האישיו פה. "אנחנו" (אני מכליל) לא סוגדים להם, אין לנו תמונה שלהם על הקיר, ואיננו יודעים/טוענים שהם בהכרח טובים מקודמיהם וכו'. אולי כן, אולי לא.
אבל כשנוצר מצב שהם מול ביבי, שכמנהג המסורת זורק את כולם לאחר ש"השתמש בהם וטפל עליהם את האשמה" - אז איך אפשר לחשוב שיש עשרות אשמים ואת ביבי מנגד, ולא אולי ההיפך.

מצד אחד אתה רושם "כמובן שנתניהו צריך לעוף" (נראה לי שלא בציניות), ו"להחליף את כל שרי הממשלה".
אבל מצד שני אתה כל הזמן מסנגר עליהם, מתנגד להתפטרותם ובחירות כעת, ולא בדיוק ברור לי מה הכיוון הרצוי מבחינתך ולמי אתה הולך להצביע כשיבוא היום (באם יבוא...).

בפרט המשפט "מבחינתי וואנס החטופים חזרו והמלחמה נגמרה, שהעם יצא לרחובות עד שכל שרי הממשלה יעזבו את הכסאות ויצאו לבחירות, כמובן להחליף את נתניהו" - הוא עם כשל פנימי בתוכו, כי קצב/עיתוי החזרת החטופים וסיום המלחמה - הן החלטות שהממשלה היא שחקן מרכזי (גם אם לא יחיד, נכון) בהן, ותיאורטית זה משהו (חלילה) שיכול לא לקרות לעולם, גם (לא רק, אבל בהחלט גם) עקב בדיוק אותם "ניגודי עניינים פנימיים" של אותם היושבים בממשלה (ולא רק בראשה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 2:17 am 
Junior

ההמצאה שהממשלה לא מחזירה חטופים בגלל ניגוד עניינים זה חתיכת הנדסת תודעה שמאלנית על משקל תזה ימנית ( לא קיימת) זהשבכ לא התריע/ לא רוצה לנצח במלחמה בגלל ניגוד עניינים (=להעיף את נתניהו). בוא, כשמבחינתך הכל פוליטי כולל הכל, אז בעצם כולם מנוגדים עניינית

לא הבנתי , מי אמר ביבי מנגד? אתה מכחיש שכולם אשמים? חומת יריחו, התרעות נגדת, התרעות תצפיתניות, אבל שבכ מעביר ב1 לאוק הערכה שחמאס מורתע. אלוף פדמ , מאוד עזה, אלוף אמן, רמטכל, כמובן נתניהו כולם אשמים, לא חושב שיש פה שאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 3:15 am 
Hall of Famer

יש לך הסבר אחר מדוע לא חוזרים חטופים? מה ישראל מרוויחה מהמצב הנוכחי?
מה ישראל מפסידה זה ברור - חטופים חיים (כמותית, ואיכותית - מבחינת מצבם הנפשי והפיזי), אינספור מילואימניקים שכורעים תחת הנטל, בעיות כלכליות וכו' וכו'.
איפה הרווחים מתקיעת המו"מ והארכת הלחימה? מה כולנו מפספסים?

אני מזכיר שנאמר "כפסע מניצחון מוחלט" כבר פאקינג לפני שנה, ובפרט רק בארבעת החודשים האחרונים עברנו מצהלות שמחה על בחירת טראמפ (יש כאלו שכבר מתחרטים על כך, יש כאלו שעדיין לא), העברת תושבי עזה למדינות אחרות (מה קורה עם זה אגב?), התיישבות בעזה בה דוגלים כמות לא מבוטלת של חברי קואליציה (מה קורה עם זה אגב?), ושאם לא יחזרו כל החטופים מיידית אז "יהיה גיהנום בעזה".
שוב, אי אפשר כל הזמן גם למרוח את כולם בספינים אופטימיים וטפיחות על השכם של ביבי, הממשלה ושופרותיה (שחלק אוכלים אותם, וחלק לא), וגם לא להחזיר חטופים (ברמה העובדתית, כבר כמעט 3 שבועות, וללא כל צפי להמשך).
אילו עוד אלטרנטיבות יש מאשר מניעים שאינם באמת מתכתבים עם רצון וטובת העם (בפרט החטופים), ביצוע מאוד מאוד כושל, או שילוב של השניים הנ"ל?

אגב, באופן קומי מדהים, התזה הימנית שאינה קיימת לדבריך - היא הרי בדיוק הסיבה שבה החל הדיון הנוכחי, ושמודח כעת ראש שב"כ (ואחרים).
אז שוב - אי אפשר להצדיק את הדחתם, ואז להגיד שהתזה לא קיימת...

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ב' מרץ 17, 2025 3:19 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 3:17 am 
Freshman

איזה צירוף מקרים מטורף זה שבדיוק בימים בהם השבכ מתחיל לחקור את הקשר והכספים שעברו בין קטאר לביבי ומקורביו/לשכתו, הביבי נזכר באחריותו של ראש השבכ לטבח שקרה לפני שנה וחצי. ומי שטוען שהוא רוצה לפטר אותו בגלל החקירות כדי שיוכל למנות מישהו מטעמו שיהיה אחראי על החקירות נגדו, הוא סמולן קפלניסט אח לנשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 8:55 am 
Sophomore

הבעיה עם הפיטורים של רונן בר היא בעיקר פרשת קטארגייט.
אם לא הייתה הפרשה הזו והייתה כמה ועדת חקירה ממלכתית ברור שלא היו בעיות עם הפיטורים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 9:31 am 
Sophomore

FLASH כתב:
Hacohen כתב:

ברוך הבא לדמוקרטיה
העם מחליף ראש ממשלה וממשלה. ביבי 17 שנה כי, וול... ניצח בבחירות
הממשלה כנציגי העם מחליטה להחליף בכירים

אין לך מושג בדמוקרטיה,
אתה חוזר על שקר.
בישראל לא בוחרים ראש ממשלה!!!
בוחרים מפלגה, שבוחרת ראש. אם יש בעיה עם ראש המפלגה הוא צריך לקחת הפסקה וסגנו יחליף אותו.

גם בהיסטוריה אין לך מושג.
הרבה מאוד ראשי ממשלה הפסיקו לפני סיום הקדנציה בגלל תפקוד לקוי, בעיות אתיות ופליליים.

אולי תפסיק לשקר ותלמד היסטוריה ואזרחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 9:32 am 
Hall of Famer

אין שום בעיה עם הפיטורים של בר ולמעשה אני די בטוח שאם לא העובדה שאנחנו במלחמה, סיכוי סביר שהוא כבר היה מתפטר מיוזמתו, ובצדק. איפה שיש בעיה גדולה זו עם העודה שנתניהו לא התפטר למרות כל המחדלים והאסונות, ויש בעיה גדולה עם כך שאדם שמסובך עד מעל לראש בבתי משפט וחקירות, כולל כאלו שיתכן ויובילו להאשמתו או להאשמת מקורביו הבכירים ביותר בסעיפים שגובלים בבגידה, יפטר (או לפחות ינסה לפטר) את כל ראשי מערכת הבטחון ואכיפת החוק ולמנות במקומם אנשים שמעלתם העיקרית היא נאמנות למנהיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 9:58 am 
Hall of Famer

אני לפחות לא טענתי מעולם שנתניהו החליט על "המדיניות האסטרטגית" המופלאה והמוצלחת שלו נגד דעת מערכת הבטחון.
למעשה אני אומר פה כל הזמן שהם היו נתונים לקונספציה של חמאס מורתע/רוצה רק כלכלה ורווחה/עייף ממלחמות/הטילים שוגרו בגלל ברקים וכו'. היו לי פה גם ויכוחים על אנשים על זה.
אבל להגיד שביבי הוא איזו ילדה עם קוקיות מסכן שהוטעה על ידי המערכת ורק בגלל זה הגה את המדיניות האסטרטגית שלו - קשקוש מוחלט. אנשי הבטחון הם אנשי בטחון, והם מסתכלים הרבה פעמים על המצב בפריזמה של "שקט בזמננו" (וזה רע מאד, כי הם בעצם בועטים את הפחית אל הבאים אחריהם), אבל לביבי המדינאי זה התאים לו אז הוא הלך עם זה ועשה מזה מדיניות עם תפיסה מאחוריה, שבגללה הוא תמך בחיזוק חמאס ושימונו בכסף. הוא לא ילדה עם קוקיות, הוא אחראי פי 1000 מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 10:38 am 
מנהל פורום

שוב, רק כדי שזה לא ישאר בלי תגובה, רונן בר לאאמר בשום מקום שהוא לא מקבל את הפיטורים כשיבואו, אלא רק שהוא לא מסכים להתפטר.
אני יודע שלימין דחוף לקדם עלילות של מרד, אבל לפחות שנדע שהם עושים בדרך קלאסית של ימין, בעזרת שקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 10:39 am 
Hall of Famer

קצת כמו עניין הפיטורים/התפטרות של קטש בליל השנה החדשה 2008

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 1:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
מצד אחד אתה רושם "כמובן שנתניהו צריך לעוף" (נראה לי שלא בציניות), ו"להחליף את כל שרי הממשלה".
אבל מצד שני אתה כל הזמן מסנגר עליהם, מתנגד להתפטרותם ובחירות כעת, ולא בדיוק ברור לי מה הכיוון הרצוי מבחינתך ולמי אתה הולך להצביע כשיבוא היום (באם יבוא...).

מה ז'תומרת למי פלאש יצביע? אאז"נ הוא ציין בעבר שהיה רוצה לראות את סמוטריץ׳ בראשות הממשלה, וכמוהו גם הוא חושב כנראה שהמלחמה היא זרז נהדר לכלכלה, וכמו גמדון הגבעות שבטוח שכל העם מאחוריו (ובתכלס רחוק מלעבור את אחוז החסימה בסקרים) ככה פלאש משוכנע שהוא וכל חבריו (הממשיים והדמיוניים שבראשו) הם רוב העם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 2:37 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ומיד אחרי התקציב ישונה הרכב הוועדה לבחירת שופטים.
שני דברים אמרתי עם פתיחת המלחמה:
1. המלחמה רק תחזק את נתניהו והקואליציה שלו. כל דבר אפשר לעשות בחסות המלחמה וכל כשלון אפשר להפיל עליה.
2. ההפיכה המשטרית לא רק שלא מתה, אלא תחזור במלוא הגז ועם תיקון טעויות טקטיות שהם עשו בנאגלה הראשונה. המפגינים יחטפו בראש, המתנדבים בצבא כמובן לא יפסיקו להתנדב באמצע מלחמה, וההתסדרות תפורק מבפנים על ידי הוועדים שמוחזקים על ידי הליכוד. לא יהיו יותר מחזות כמו בפעם שעברה. כמו שאמרו במטריקס, This is the sound of inevitability.

והנה ההסתדרות מודיעה שלא תשתתף בהפגנות, ככל שיהיו, על פיטורי ראש השב"כ.
אני מזכיר שבפעם האחרונה שהיא עוד ניסתה, היא קיבלה פסק דין של בית הדין לעבודה נגדה. הספינה הזו כבר הפליגה וטבעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 3:48 pm 
Junior

shmueliki כתב:
יש לך הסבר אחר מדוע לא חוזרים חטופים? מה ישראל מרוויחה מהמצב הנוכחי?
מה ישראל מפסידה זה ברור - חטופים חיים (כמותית, ואיכותית - מבחינת מצבם הנפשי והפיזי), אינספור מילואימניקים שכורעים תחת הנטל, בעיות כלכליות וכו' וכו'.
איפה הרווחים מתקיעת המו"מ והארכת הלחימה? מה כולנו מפספסים?

אני מזכיר שנאמר "כפסע מניצחון מוחלט" כבר פאקינג לפני שנה, ובפרט רק בארבעת החודשים האחרונים עברנו מצהלות שמחה על בחירת טראמפ (יש כאלו שכבר מתחרטים על כך, יש כאלו שעדיין לא), העברת תושבי עזה למדינות אחרות (מה קורה עם זה אגב?), התיישבות בעזה בה דוגלים כמות לא מבוטלת של חברי קואליציה (מה קורה עם זה אגב?), ושאם לא יחזרו כל החטופים מיידית אז "יהיה גיהנום בעזה".
שוב, אי אפשר כל הזמן גם למרוח את כולם בספינים אופטימיים וטפיחות על השכם של ביבי, הממשלה ושופרותיה (שחלק אוכלים אותם, וחלק לא), וגם לא להחזיר חטופים (ברמה העובדתית, כבר כמעט 3 שבועות, וללא כל צפי להמשך).
אילו עוד אלטרנטיבות יש מאשר מניעים שאינם באמת מתכתבים עם רצון וטובת העם (בפרט החטופים), ביצוע מאוד מאוד כושל, או שילוב של השניים הנ"ל?

אגב, באופן קומי מדהים, התזה הימנית שאינה קיימת לדבריך - היא הרי בדיוק הסיבה שבה החל הדיון הנוכחי, ושמודח כעת ראש שב"כ (ואחרים).
אז שוב - אי אפשר להצדיק את הדחתם, ואז להגיד שהתזה לא קיימת...

חשבת על ההסבר ההזוי לחלוטין שישראל מנסה להחזיר חטופים בכל כוחה, וגם הצליחה להחזיר 80% מהם, אבל חמאס לא מעונין לאבד את הקלף האחרון שמחזיק אותו מעל המים ומתנגד לעוד עסקה?

חשבת על ההסבר שחמאס מתנה עסקה בהישארותו ככוח שולט בעזה וישראל לא מוכנה ?

הנדסת התודעה השתרשה ככ חזק שהאופציה היחידה הקיימת היא שממשלת ישראל והעומד בראשה מפקירים חטופים למותם בשביל להישאר בשלטון?

מהצד השני, הימין אמר שראש ששבכ עף כי הוא ניסה להפיל את נתניהו ולהפסיד במלחמה? חחחח כמה ספינים. חשבת על האופציה שראש השבכ יעוף אותי כי... ה7 באוקטובר? חשבת על האופציה הזו? התרעה, גוף ביום מודיעיני שאחראי על חמאס.. שלא לדבר על הדלפות אינסוף ממו"מ על עסקת חטופים , ייתכן שהוכח שזה אדון בר שקיבל כרטיס יציאה הביתה? או שהכל ספינים הזויים על ניגוד עניינים של צד אחד מעונין שכל החטוף יקרבו באדמה והצד השני בניגוד עניינים כי רק מעונין להפיל את נתניהו

מדהים איך התקשורת שולטת במוח של אנשים

הרי כל בר דעת מבין שנתניהו מודיע שמעלה לממשלה הליך פיטורין של בר, ושעה אחרי בר מודיע במלל מביך שהוא לא עוזב את תפקידו, כוונתו שהוא לא מתכוון לקבל את הפיטורין שנתניהו בדיוק הודיע עליהם. לחרטט לנו שהוא דיבר על התפטרות ולא על הפיטורין שהודיעו לו עליהם שעה קודם זה אפילו יותר מביך מההודעה של הדיקטטור בר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 3:50 pm 
Freshman

איזה צירוף מקרים מטורף זה שבדיוק בימים בהם השבכ מתחיל לחקור את הקשר והכספים שעברו בין קטאר לביבי ומקורביו/לשכתו, הביבי נזכר באחריותו של ראש השבכ לטבח שקרה לפני שנה וחצי. ומי שטוען שהוא רוצה לפטר אותו בגלל החקירות כדי שיוכל למנות מישהו מטעמו שיהיה אחראי על לא לחקור אותו ואת כוורתו, הוא סמולן קפלניסט אח לנשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 3:52 pm 
Junior

sir charles כתב:
shmueliki כתב:

מה ז'תומרת למי פלאש יצביע? אאז"נ הוא ציין בעבר שהיה רוצה לראות את סמוטריץ׳ בראשות הממשלה, וכמוהו גם הוא חושב כנראה שהמלחמה היא זרז נהדר לכלכלה, וכמו גמדון הגבעות שבטוח שכל העם מאחוריו (ובתכלס רחוק מלעבור את אחוז החסימה בסקרים) ככה פלאש משוכנע שהוא וכל חבריו (הממשיים והדמיוניים שבראשו) הם רוב העם.

עוד קשקוש
מתי אמרתי סמוטריץ? מעולם
אמרתי שסמוטריץ צריך לעוף הביתה יחד עם כל השרים כולל גנץ ולפיד

אני לגמרי בעד וינטר אם ירוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 17, 2025 3:54 pm 
Junior

ראש השבכ לא פוטר אחרי קטארגייט
אחרי קטארגייט לא קרה כלום כמה שבועות

מה שכן, כשארגמן, שליחו של בר, איים בראיון ל12 בפרסום סודות מדינה כדי שנתניהו יתקפל, במהלך היומיים שלושה שאחרי ארגמן זומן לחקירה (שלמרבה המזל לא מצריכה אישור יועמדית) ורונן בר זומן לשיחת פיטורין

איזה צירוף מקרים מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 562 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: