סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 11:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 210  הבא

ובכן:
יהיו 71%  71%  [ 22 ]
לא יהיו 29%  29%  [ 9 ]
סך הכל הצבעות : 31
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 10, 2020 10:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
'מלחמת הצמד'

אז מה, אשכרה תיקחו נשק ותתחילו לירות במתנחלים? או איך זה יעבוד בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 8:51 am 
Hall of Famer

אם נשים בצד רגע את מלחמת האזרח(ים) שעוד תקרה או לא תקרה, השמאל בינתיים ממשיך לנמנם בזמן שנתניהו עובד קשה ומחזר אחרי חלקים למהרשימה המשותפת ובעיקר עם מנסור עבאס. אז אחרי שנים שהשמאל משתין על הראש של ערביי ישראל ומצפה בתמורה שהם יהיו חלק בלתי מסוייג ממנו מבלי לקבל שום תמורה ממשית ובטח שלא מקום בממשלה, עכשיו הוא עלול לשלם את המחיר. אם נתניהו יצליח לגייס לצידו חלקים משמעותיים מהרשימה המשותפת מבלי לאבד את הבייס, זה סוגר גם את החלון הקטן שהיה לשמאל להחליף אותו בכל קונסטלציה סבירה. זה שעכשיו השמאל יזכר פתאום שמנסור עבאס נמצא איפשהו בסביבת ש"ס וסמוטריץ' מבחינת יחסו ללהט"בים (תומך בטיפולי המרה), נשים (תומך בפוליגמיה) ושאר נושאים מלבבים, זה בטח לא יעזור, לימין והחרדים זה בטח לא יפריע יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 12:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני קצת נשמע כמו הגנרלים הצרפתים טרום מלחמת העולם הראשונה, אבל הדבר הכי טוב שיכול לקרות לשמאל (וגם לערבים) זה אם הערבים יפסיקו להיות מזוהים עם קואליציית השמאל לקראת הבחירות ויקבלו מעמד של לשון מאזניים. זה יזרוק לפח 90% מהתעמולה של הימין היום ואת אחת הסיבות המשמעותיות מדוע מצביעי ימין חוששים להצביע למפלגות מרכז סטייל יש עתיד או כחול לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 12:28 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני קצת נשמע כמו הגנרלים הצרפתים טרום מלחמת העולם הראשונה, אבל הדבר הכי טוב שיכול לקרות לשמאל (וגם לערבים) זה אם הערבים יפסיקו להיות מזוהים עם קואליציית השמאל לקראת הבחירות ויקבלו מעמד של לשון מאזניים. זה יזרוק לפח 90% מהתעמולה של הימין היום ואת אחת הסיבות המשמעותיות מדוע מצביעי ימין חוששים להצביע למפלגות מרכז סטייל יש עתיד או כחול לבן.

לשמאל אני לא חושב שזה יהיה טוב, בטח שלא בטווח הקצר, גם למדינת ישראל אני לא רואה איך מהלך שמבסס את המשך הכהונה של ביבי עוזר במשהו, אבל לאזרחים הערבים כנראה שכן ובטח לפוליטיקאים שיחברו לנתניהו ויוכלו להציג לציבור שלהם רשימת הישגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 12:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ממשלת ימין-חרדים, אז למה לא גם חרדים ערבים...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 2:42 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
אז אחרי שנים שהשמאל משתין על הראש של ערביי ישראל ומצפה בתמורה שהם יהיו חלק בלתי מסוייג ממנו מבלי לקבל שום תמורה ממשית ובטח שלא מקום בממשלה, עכשיו הוא עלול לשלם את המחיר. אם נתניהו יצליח לגייס לצידו חלקים משמעותיים מהרשימה המשותפת מבלי לאבד את הבייס, זה סוגר גם את החלון הקטן שהיה לשמאל להחליף אותו בכל קונסטלציה סבירה. זה שעכשיו השמאל יזכר פתאום שמנסור עבאס נמצא איפשהו בסביבת ש"ס וסמוטריץ' מבחינת יחסו ללהט"בים (תומך בטיפולי המרה), נשים (תומך בפוליגמיה) ושאר נושאים מלבבים, זה בטח לא יעזור, לימין והחרדים זה בטח לא יפריע יותר מדי.

יש לך את זה ביותר הזוי?
איך השמאל בדיוק "משתין על הראש של ערביי ישראל"? (ומה בדיוק הימין עושה?)
ואיזו תמורה ממשית השמאל יכל לתת מספסלי האופוזיציה בו הם נמצאים בערך 3 עשורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 2:52 pm 
Junior

Shiver כתב:
יש לך את זה ביותר הזוי?
איך השמאל בדיוק "משתין על הראש של ערביי ישראל"? (ומה בדיוק הימין עושה?)
ואיזו תמורה ממשית השמאל יכל לתת מספסלי האופוזיציה בו הם נמצאים בערך 3 עשורים?

למה הזוי?
מבין מפלגות השמאל ה"יהודיות" שרצו, כמה ערבים שובצו בהם במקומות ריאלים? (רמז - פחות מ1).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2020 2:58 pm 
Hall of Famer

איך הוא משתין על הראש של ערביי ישראל? תראה לי מפלגת מרכז/שמאל אחת שמוכנה להכנס עם המשותפת לממשלה ולא רק לקבל תמיכה מבחוץ, תראה לי מפלגה אחת שערבים-ישראלים נכנסים לרשימה שלה במקום ריאלי, אחרי שעיסאווי פרייג' נדחק מכל מקום ריאלי ברשימת מרצ אפילו את עלה התאנה הזה אין, השמאל מביא להם על הראש את גנץ ואשכנזי כשגנץ עוד מתגאה בקמפיין שלו בכמה ערבים שהוא הרג במהלך השירות שלו, איימן עודה ממליץ על גנץ ואז גנץ מסרב להקים ממשלה בתמיכת המשותפת, יאיר לפיד שמצהיר שלא ישב עם "הזועביז". גוש השמאל-מרכז עשה מעט מאוד, כמעט כלום בשנים האחרונות כדי לזכות באמון של הציבור הערבי ובאופן כללי הראה רוב הזמן שהוא אולי רק קצת פחות גזעני מהימין, אז למה שנציגי הציבור הערבי לא יבדקו לפחות אפשרות חבירה לנתניהו? לפחות את התקציבים והקרבה למוקדי ההשפעה הם ירוויחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 9:34 pm 
Hall of Famer

לפיד בתשובה לשאלה על שותפות עם עופר שלח: "עופר במקום אחר"
בהחלט מסמן תקווה להקמת גוף שמאל נוסף שיטביע את מרצ מתחת לאחוז החסימה, עם עוד מנדט של הנדל והאוזר וחצי מנדט של העבודה, אפשר לצפות ל5-6 מנדטים של השמאל שיטבעו בים בבחירות 2021.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2020 9:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אבימאל כתב:
לפיד בתשובה לשאלה על שותפות עם עופר שלח: "עופר במקום אחר"
בהחלט מסמן תקווה להקמת גוף שמאל נוסף שיטביע את מרצ מתחת לאחוז החסימה, עם עוד מנדט של הנדל והאוזר וחצי מנדט של העבודה, אפשר לצפות ל5-6 מנדטים של השמאל שיטבעו בים בבחירות 2021.

מנדט של האוזר והנדל? הם בקושי מארגנים מניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:33 pm 
Junior

המשבר הפוליטי החמור ביותר בתולדות המדינה, קורונה, משבר כלכלי ומה לא. ועדיין מה שמעסיק כל היום את ערוצי ואתרי התעמולה זה שפאקינג אמא פרקש נעלבה מכך שמישהי אמרה לה שהבן שלה מתהפך בקברו.
אלוהים, איזו הנדסת מוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:42 pm 
Hall of Famer

:shock:

כנראה שהזבל של הליכוד מדבק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:44 pm 
Junior

אתה חושב שזה צריך להיות בכותרות כל היום? תתפנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:51 pm 
Hall of Famer

נכנסתי עכשיו לוואלה, מעריב וynet, לא ראיתי את זה אפילו קרוב לכותרות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:53 pm 
Junior

כל היום הדבר הזה הקיף אותי. באתרי וואלה, וואינט, בפייסבוק וגם בשניה שכף רגלי דרכה בבית זה היה נושא השיחה בחדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 9:13 pm 
Junior

ממליץ לך בחום להעביר את הטלויזיה שלך לערוץ 20, את הרדיו לגלי ישראל ולהשתמש בעמוד של הצל כמקור חדשותי.
יש שם מגוון דעות בנושא כמה ביבי מלך, כמה הומואים זה רע, כמה ערבים זה רע ,כמה השמאלנים שוטפי תודעה ואיך הדמוקרטים האנטישמים גונבים את הבחירות. אתה תעוף על זה, אני אומר לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 9:17 pm 
Junior

מקבל את ההמלצה. ועדיין, בין לבין תנו ליהנות קצת ממרחב נקי מפרובוקציות בשקל וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 9:25 pm 
Junior

ערוצי החדשות הפרובוקטיבית שוטפי המוחות האלו מראים סרטון שבהם ביביסטים מוכרים ומקורבים (בחלקם) לליכוד מאחלים למישהי שימות לה עוד ילד ושמגיע לה שמת לה הילד רק כי היא אירחה 0מולנים. טפו עליהם.
יאללה שיתנו עוד כתבות יח"צ על מיקונוס ואיי סיישל, זה אתה אוהב כי אלו חדשות איכות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 9:35 pm 
Junior

אין ספק, כל התבטאות של מפגין זה או אחר כלפי אישה מהמחנה הנכון צריכה ללוות אותי כל היום.
מתעסקים בשטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:24 am 
Sophomore

זה כן אני כתב:
המשבר הפוליטי החמור ביותר בתולדות המדינה, קורונה, משבר כלכלי ומה לא. ועדיין מה שמעסיק כל היום את ערוצי ואתרי התעמולה זה שפאקינג אמא פרקש נעלבה מכך שמישהי אמרה לה שהבן שלה מתהפך בקברו.

פעם חשבתי שיש איזשהו סיכוי שבימין שכל הזמן דואג להרחיק את עצמו מהביביסטים ייפול מתישהו המטבע שההסתה והשנאה שהליכוד מייצר מסיבות פוליטיות מסוכנת הרבה יותר מעניין פוליטי כזה או אחר.
אבל התבדיתי, אתם פשוט נותנים לביביסטים לעשות את העבודה המלוכלכת שאתם כל כך דואגים להרחיק את עצמכם ממנה, שלא יחשבו שגם אתה שותפים לפולחן האישיות אלא דואגים כל הזמן לציין שאתם מונעים מסיבות אידיאולוגיות, אבל מפירות ההסתה והרווח הפוליטי אתם דואגים להנות, ומבחינתכם שהביביסטים ימשיכו בשלהם ואתם תמשיכו להרוויח.

ובדימוי דוחה במיוחד-
הלשון של הביביסטים עמוק בתחת של ביבי, אבל הם לפחות מודים שטעים
הלשון שלכם עמוק בתחת של ביבי, פעם ב אתם דואגים לציין לכולם שזה מגעיל ואתם לא כמו הביסיסטים, אבל בפועל הלשון נשארת במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:06 am 
Junior

אני אהיה בוטה: שכל מי שמפמפם את הסיפור המטופש הזה ילך לעשות חמוצים מבחינתי. מניפולציה זולה ודוחה של תקשורת מגויסת להגעיל. היו והתבטאויות חמורות יותר בנושאים דומים שהגיעו מהצד השמאלי של המפה, ולא קיבלו פרומיל מהכיסוי שהשטות הזאת קיבלה. אז אני לא מתכוון לעסוק בשטות הזאת רק כי "הנפגעת" היא משפחה מהצד הנכון של המפה הפוליטית וכי זה הדבר "הנכון" לעשות. יותר מזה, גם לא מתכוון לגנות ולא להתנצל בשמם של אחרים. רק להמשיך בחיי.

ועשה לי טובה, אל תצפה מאחרים לכלום. אנחנו לא רוקדים לפי צלילי חליל הערכים שלכם. אמנם אני לא מצביע לביבי, אך עדיין רחוק מכם ומהמחנה הלא פחות מסית שלכם שנות אור. הייעוד שלי בחיים הוא ממש לא לרצות במילים את יריביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:17 am 
Sophomore

3&D כתב:
זה כן אני כתב:

פעם חשבתי שיש איזשהו סיכוי שבימין שכל הזמן דואג להרחיק את עצמו מהביביסטים ייפול מתישהו המטבע שההסתה והשנאה שהליכוד מייצר מסיבות פוליטיות מסוכנת הרבה יותר מעניין פוליטי כזה או אחר.
אבל התבדיתי, אתם פשוט נותנים לביביסטים לעשות את העבודה המלוכלכת שאתם כל כך דואגים להרחיק את עצמכם ממנה, שלא יחשבו שגם אתה שותפים לפולחן האישיות אלא דואגים כל הזמן לציין שאתם מונעים מסיבות אידיאולוגיות, אבל מפירות ההסתה והרווח הפוליטי אתם דואגים להנות, ומבחינתכם שהביביסטים ימשיכו בשלהם ואתם תמשיכו להרוויח.

ובדימוי דוחה במיוחד-
הלשון של הביביסטים עמוק בתחת של ביבי, אבל הם לפחות מודים שטעים
הלשון שלכם עמוק בתחת של ביבי, פעם ב אתם דואגים לציין לכולם שזה מגעיל ואתם לא כמו הביסיסטים, אבל בפועל הלשון נשארת במקום

כל מילה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:24 am 
Sophomore

ספורט הגינויים הלאומי לא מעניין אותי, מצידי שאף אחד לא יגנה אף אחד אף פעם, זה סתם מס שפתיים ברוב הפעמים.
אם אתה מאמין שיש איזושהי סימטריה בין ההסתה הממסדית ועידוד השנאה של הליכוד לבין משהו אחר אתה פשוט טועה.
אם אתה חושב שלשנאה התופחת אצל הביביסטים כלפי כל משהו שמעז לצאת נגד המנהיג יש איזשהו אחר ורע בציבור גדול אחר בישראל אתה סתם עיוור למציאות.

ולא מצפה כלום מאף אחד או מעביר ביקורת, בטח לא שמישהו יתנצל על מעשים לא שלו, סתם מיואש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:30 am 
Junior

אני מכחיש בתוקף קיומה של "הסתה ממסדית" מצד הליכוד שהשמאל טוען לה. לא קיימת ולא הייתה קיימת.
יש הסתה הדדית משמאל לימין ומימין לשמאל. ברמת הח"כ הזה שאמר דבר שעשוי להתפרש כמסית או הח"כ ההוא, זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:36 am 
Hall of Famer

מתי בפעם האחרונה פוליטיקאי מהשמאל טען שעשרות ומאות אלפי מפגינים (אזרחים , כן?) נגדו הם אנרכיסטים שעובדים עם האיראנים ? מתי בפעם האחרונה פוליטיקאי מהשמאל הוציא את השד העדתי כדי לסכסך בין אזרחי מדינת ישראל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 210  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: