סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 9:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני יודע שאני בור ועם הארץ, אבל איך אתם מצליחים להבחין ברמות בין תרגילי הקרקע השונים?
(אני לא מדבר על השוויצרית שנפלה, אלא על האחרות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 9:10 am 
Hall of Famer

יש דברים שקל יחסית לראות, תזוזות בנחיתה, נפילות, איבוד שיווי משקל, יציאה מהמזרן וכאלו, יש דברים שקצת יותר קשה לראות, אבל עדיין רוב האנשים מצליחים לראות אותם, נניח גובה, קפיצה, כמה הגוף "מהודק" בזמן ביצוע אלמנטים ויש דברים שאתה באמת צריך להיות מומחה כדי להבין-נניח האם סלטה כפולה בגוף ישר קשה יותר או פחות מסלטה כפולה בגוף מכופף עם בורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 9:10 am 
Junior

בערך כמו שאתה מצליח להבדיל בין הסרבים של דודי סלע לאלו של דל פוטרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 9:31 am 
Sophomore

גם היה קל להבחין, כי שתי האמריקאיות היו בערך שלוש רמות מעל כל יתר המתמודדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 10:03 am 
מנהל פורום

בהמשך לסיפור ב110 משוכות אתמול, הצ'כי שהודח עקב המקצה הנוסף הגיש ערעור וכמובן זכה בו
מה שהכניס אותו לחצי גמר שמנה 25 אצנים ולא 24
לצערו זה לא כל-כך עזר לו, אחרי שסיים שמיני ולפני אחרון במקצה שלו.

מקלאוד הג'מייקני סיים ראשון ולקח זהב עם תוצאה חלשה של 13.05
נראה שהייתה השנה נסיגה עצומה במקצוע.
הג'מייקני הוא היחיד שירד מ-13 השנה, כשקבע 12.98
התוצאה שקבע היא החלשה ביותר של מנצח הריצה הזאת מאז ברצלונה 92

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 4:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חזרנו למוד הפדיחות? אילנה קרטיש חטפה בראש מיריבה שאמורה להיות נחותה (אני לא מוצא דירוג עולמי כדי לוודא).
אכזבה גדולה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 5:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אחרי הכישלונות המסתמנים בטקוואנדו והאכזבות בשיט אני לא מצליח להבין איך אלכס גלעדי עדיין לא שכנע את הועד האולימפי להכניס לאולימפיאדה את שני ענפי הספורט בהם אנחנו באמת מצטיינים - מטקות כמובן ומכות תוך כדי שש-בש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 5:14 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
חזרנו למוד הפדיחות? אילנה קרטיש חטפה בראש מיריבה שאמורה להיות נחותה (אני לא מוצא דירוג עולמי כדי לוודא).
אכזבה גדולה.

בהחלט נחותה. בחורה בת 33 שלא עשתה כלום עד עכשיו וסיימה עד כמה שזכור לי במקום ה-23 באליפות העולם האחרונה.

מצד שני לפחות נמנענו ממפגש מול המצרית שבפעם האחרונה לפי הדיווחים פתחה אותה, תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 5:52 pm 
Hall of Famer

אני חייב לציין שבניגוד לטאקוונדו שאמנם קשה לעקוב אחריו בגלל המהירות, אבל לפחות הצלחתי להבין איך הולך הניקוד שם, מהקרב של קרטיש אני מודה ומתוודה שלא הבנתי כלום ושום דבר חוץ מהטענות גם של הפרשן ומסתבר שגם של הצוות שלה על קיפוח של השופטים ועל כך שהיא הייתה אמורה לנצח כי היא ריתקה את הברזילאית (עוד קטע-בהאבקות מסתבר שמספיקה רק שנייה של ריתוק כדי לנצח, בג'ודו אותו ריתוק בדיוק דורש 20 שניות בשביל ניצחון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 5:52 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שאז, למרות הנשיכה, קרטיש ניצחה אותה וגם לקחה את אותו טורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2016 10:28 pm 
Sophomore

המאמן שלה לא יודע שאי אפשר לעשות challenge על ריתוק? איך אף אחד לא מסביר כמו שצריך למה סירבו לבדוק את הערעור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 12:25 am 
Hall of Famer

אני לא מכיר את חוקי ההאבקות, אם אי אפשר לאתגר ריתוק אז היא והמאמן שלה עובדים עלינו בעיניים כי הם מן הסתם יודעים שזה לא ענף שרוב האנשים בקיאים בו.
לפחות לעיני הלא מקצועיות לא היה נראה ששתי הכתפיים של הברזילאית היו על המזרון ביחד.

חוץ מזה, בתור מתאבקת קשוחה עם רקורד של תארים אירופיים, היא נראתה די בכיינית על המזרון. כל כשניסה שלא הצליחה לוותה במכות על המזרון - שיט, שיט, לא הצליח לי!
ואני לא יודע אם היה שמן או לא שמן, אבל המצרית הנושכת דווקא הסתדרה יפה עם השמן והביסה את הברזילאית בקרב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 7:18 am 
Sophomore

יש לומר שכל הקטע הזה של התנהגות בכיינית של ספורטאים נהיה תופעה של ממש. חוסר יכולת לעמוד מאחורי התצוגות שלך בלי קשר לנסיבות. מחלה.

נכשלתם? קורה. או שלא קורה, אבל קרה לכם. זה מתחיל בטענות של מוקי על פציעות והחמרתם מרגע לרגע... מה קרה? איזה ספורטאי ברמה הזאת לא סוחב עליו פציעות כמעט בכל רגע נתון? וגם כמה ספורטאים עשו השיגים מרשימים ובלתי נשכחים כשסחבו פציעות. מקום חמישי זה אחלה לגמרי ולא צריך לתרץ.

ועכשיו המתאבקת הזאת... כן שמן לא שמן. יאללהההה

תצוגות בכיינות ומפונקות שלא נעים לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 7:41 am 
Hall of Famer

לגבי שגיא מוקי, הטענות על פציעה היו הרבה לפני האולימפיאדה, הוא היה בספק להשתתף בכלל עד כמה ימים לפני, עצם העובדה שהוא התחרה עם שתי פריצות דיסק בגב בהחלט יכולה להיחשב כנסיבות (מאוד) מקלות, וזה לא שהוא נתן הופעה חלשה או משהו כזה.

לגבי קרטיש ואטיאס, אני חייב להגיד שוב שאני לא מבין כלום ושום דבר בהאבקות ולא בטאקוונדו, אבל עצם העובדה שהם בכלל הגיעו לאולימפיאדה בענפים שלא ממש קיימים בארץ היא כבר מכובדת לכשעצמה (בטאקוונדו כבר היו לנו שתי נציגות, אבל אי אפשר להגיד שיש לנו כאן תשתית רצינית, בהאבקות נשים אין כלום ושום דבר, גם בהאבקות גברים בשנים האחרונות אין כלום). יכול להיות שהיה משהו בטענות של קרטיש על הריתוק שלא נפסק או על השמן שהיריבה מרחה את עצמה בו, יכול להיות שזו סתם התבכיינות, והתוצאה הסופית היא בלי ספק מאכזבת, אבל כל עוד תשתית הספורט בארץ היא כמו שהיא, והשאלה האם יהיה לנו בכלל ספורטאי באולימפיאדה בענפים האלו תלויה בעיקר בשיגעון של ספורטאי שיש לו (או יותר נכון-למשפחה שלו) כסף להשקיע ומאמן בודד, כך גם הייצוג שלנו ימשיך להראות. עובדתית ברוב הענפים שבהם יש השקעה רצינית יותר בתשתית ויש נבחרת שלמה ולא ספורטאים בודדים כמו שחייה (לא באולימפיאדה הזו ספציפית, אבל לאורך השנים), התעמלות אמנותית, ג'ודו ושייט אז גם ההישגים בדרך כלל יותר מרשימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 8:31 am 
Freshman

שלל תגובות דוחות של ספורטאי-כורסה במקרה הטוב.

שמעתי את קרטיש, היא לקחה אחריות ואמרה שהיתה צריכה לנצח. אבל היו לה שתי טענות רציניות:

א) שסגנון ההיאבקות שלה בנוי על אחיזות, והברזילאית היתה מרוחה בשמן-דבר שאסור על פי חוקי הענף, מן הסתם בגלל עניינים שכאלה-וההפרה הזו של החוקים הקשתה עליה מאד. אם יש צדק בדבריה על המריחה של הברזילאית, זו טענה מספיק חזקה לכשעצמה.

ב) ספורטיבית ועל פי חוקי הענף, היא בתכלס ניצחה. ראינו את הריתוק שלא נפסק לה כנצחון. זו יכולה להיות טעות שופטים גסה או הטיה מכוונת, אבל לא כל-כך מבין את הביקורת על ספורטאית שנשדדה ע"י שופטים.

ושוב, התגובה של קרטיש היתה מכובדת, אמרה שהיא נושאת באחריות ושהיא תסיק מסקנות ותלמד הלאה. לפחות התגובה שלה היתה מכובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 8:55 am 
Hall of Famer

צריך להוסיף ליום הגרוע הזה במשלחת גם את לטיסיה בק. לא שהיא הייתה מועמדת למדליה או משהו, אבל 4 מכות over par זה לא יכול להיות ביצוע טוב.

לגבי קרטיש, שמן או לא שמן, כאמור המצרית הנושכת הביסה את הברזילאית בקרב הבא בצורה מוחלטת. כנראה שלה השמן לא הפריע.
מעבר לאם זה התבכיינות או לא אחרי ההפסד, אני דיברתי על ההתנהגות שלה על המזרון. כל כניסה שלא הצליחה - מכות על המזרון, ומבט של ילדה קטנה שרוקעת ברגליים כי אמא לא קנתה לה משהו. לא ציפיתי להתנהלות כזו ממתאבקת שבסך הכל הגיעה לאולימפיאדה הזו עם רקורד יפה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 9:16 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
צריך להוסיף ליום הגרוע הזה במשלחת גם את לטיסיה בק. לא שהיא הייתה מועמדת למדליה או משהו, אבל 4 מכות over par זה לא יכול להיות ביצוע טוב.

למיטב זכרוני, היא מלכתחילה הייתה אמורה להיות אחת המתחרות החלשות בתחרות, אז נראה לי שהיא נמצאת פחות או יותר איפה שהיא הייתה אמורה להיות.

היום יתחרה רון דרמון בטריאתלון, לא ממש מועמד למדליה, אבל אחד מענפי הספורט הכי קשים שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 9:31 am 
Junior

"היא מרחה על עצמה שמן, זה היה נורא". (ואחרי שחזרה על זה בעוד 5 וריאציות היא בסוף אומרת "אבל זה לא תירוץ").

עד עכשיו אני נקרע מצחוק מזה. אני בהלם שאשכרה מתפתח פה דיון אם זה אמיתי או לא.

בעיני יש כאן משפט לפנתיאון, מדלית זהב עד כה מבחינת תירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 10:00 am 
Sophomore

Nadaw כתב:
שלל תגובות דוחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 10:09 am 
Senior

אתמול שמעתי הסבר, דווקא די הגיוני, מעיתונאי ספורט כלשהו.
קרטיש הגיעה להיאבקות מג'ודו ולכן הסגנון שלה מבוסס יותר על לפיתות (זה כנראה לא טריוויאלי שהרי בהיאבקות יש הרבה פחות שרוולים שאפשר לתפוס). הסגנון הזה שלה שמעניק לה דווקא יתרון, הוא בעייתי מול יריבים חלקלקים. מריחה בשמן אסורה אבל אם מישהו נמרח בשמן מספר ימים לפני התחרות, הוא יכול להתחיל אותה יבש וללהזיע את השמן תוך כדי.
לגבי הניקוד אין לי באמת מה לתרום אבל הטענות לשיפוט לא הוגן היו די חד משמעיות כולל מאנשים שמבינים משהו.

זה לעצם העניין. לגבי התגובות שלה לאחר הקרב, אני תוהה מה יספק את אוסף המבקרים הנקרנים. האם היא הייתה צריכה לשתוק, לסרב לדבר עם עיתונאים או אולי סתם ללכת לבכות בפינה (מה שהיה ללא ספק מזכה אותה בתואר "בכיינית")? אולי להגיד "אני לוקחת עלי את כל האחריות" ואז ללכת ולחתוך בצנעה את הוורידים? מה?
ככה זה בעולם, יש ספורטאים שמצליחים ויש כאלה שלא. ביג פאקינג דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 10:18 am 
Junior

תומר כתב:
קרטיש הגיעה להיאבקות מג'ודו ולכן הסגנון שלה מבוסס יותר על לפיתות (זה כנראה לא טריוויאלי שהרי בהיאבקות יש הרבה פחות שרוולים שאפשר לתפוס). הסגנון הזה שלה שמעניק לה דווקא יתרון, הוא בעייתי מול יריבים חלקלקים. מריחה בשמן אסורה אבל אם מישהו נמרח בשמן מספר ימים לפני התחרות, הוא יכול להתחיל אותה יבש וללהזיע את השמן תוך כדי.
לגבי הניקוד אין לי באמת מה לתרום אבל הטענות לשיפוט לא הוגן היו די חד משמעיות כולל מאנשים שמבינים משהו.

זה לעצם העניין. לגבי התגובות שלה לאחר הקרב, אני תוהה מה יספק את אוסף המבקרים הנקרנים. האם היא הייתה צריכה לשתוק, לסרב לדבר עם עיתונאים או אולי סתם ללכת לבכות בפינה (מה שהיה ללא ספק מזכה אותה בתואר "בכיינית")? אולי להגיד "אני לוקחת עלי את כל האחריות" ואז ללכת ולחתוך בצנעה את הוורידים? מה?

א. לא להתבכיין.
ב. להגיב כמו ההוא מהטקוואנדו.
ג. לגופו של עניין הטענות עדיין מצחיקות. אני בטוח שהברזילאית לא הראשונה בהיסטוריה של הענף שעלתה על הפטנט.
ד. המצרית כנראה מרחה קצף אמבטיה כי היא דווקא נתנה לה בראש, עם השמן.
ה. אתה מכריח אותי להתיחס לקרב עצמו וגם שם כל תנועות הגוף שלה והבעות הפנים שידרו בכיינות אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 10:24 am 
Sophomore

הספורטאים חייבים לתת דין וחשבון קודם כל לעצמם. בוא נגיד ככה אני מקווה שהם עושים ניתוחים יותר מעמיקים של ההפסדים שלהם מאכלו לי שתו לי הייתי פצוע. הניסיון להשיג את החיבוק הקולקטיבי ואת אהבת הקהל באמצעות מסכנות אני פשוט לא מבין. אני חושב שזה לא מכבד תחרות לומר אם לא הייתי פצוע אז הייתי והייתי והייתי.

ולמה חייבים להיות ספורטרים אולימפיים כדי לבקר התנהגות של אדם שנכשל במשהו שהשקיע בו הרבה? מה לא נכשלתי בחיים שלי? מה לא עמדתי בפני אתגרים?
חלקם פשוט מתנהגים כמו ילדים קטנים. מה לעשות. זה גם תמיד נובע מניפוח לא הגיוני של האגו, שזה משהו שכנראה קורה אצלנו הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 10:28 am 
Senior

לאומית כתב:
א. לא להתבכיין.
ג. לגופו של עניין הטענות עדיין מצחיקות. אני בטוח שהברזילאית לא הראשונה בהיסטוריה של הענף שעלתה על הפטנט.
ה. אתה מכריח אותי להתיחס לקרב עצמו וגם שם כל תנועות הגוף שלה והבעות הפנים שידרו בכיינות אחת גדולה.

לא ראיתי את הקרב אבל ההסבר (שהסגנון שלה מבוסס על לפיתות להבדיל מאחרות) נשמע לי די הגיוני.

וכמה זה עצוב שאנחנו נאלצים(!) להתיחס לקרב עצמו ולא לתגובות של המתאבקת שהפסידה, פשוט בלבול גמור.

לגבי התגובה של מאנו, לא התייחסתי בכלל למי ספורטאי אולימפי ומי לא (והאמת היא שלא ראיתי גם כאן מישהו שטוען כך), האם יכול להיות שאתה מגיב לאיש קש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 10:48 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
תומר כתב:

א. לא להתבכיין.

אני חייב לומר שהייתי שמח מאוד לראות את הבעות הפנים שלך אם אתה הייתה ספורטאי אולימפי שהתאמן שעות בכל יום במשך שנים על גבי שנים שבהן עשית אינספור ויתורים אישיים כדי להגשים את החלום שלך ולהגיע ליום אחד ספציפי בשיא ואז לגלות ברגע האמת שאתה נדפק בגלל טעויות שיפוט בוטות (ושוב, אין לי מושג אם היו טעויות שיפוט בוטות, לא בוטות, או שבכלל לא היו טעויות, אבל אין לי ספק שהיא הרגישה שזה מה שהיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2016 11:14 am 
Sophomore

איזה ויתורים אישיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 614 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: