King Chauncey כתב:
רעננה, כנראה באמת, או שאני חייב להפסיק עם הצהרות שכאלו.. הבחור משוברים שתיקה צודק כמובן לטעמי, הסיבות ידועות, העובדות בשטח מדברות.
אהוד, כשכתבי על ההפגנות התכוונתי לכך. אתה עושה מעצמך צחוק כשאתה מקשר אירועי פרחחים בני עשרה שהולכים לזרוק אבנים על רכבי מתנחלים להפגנות השבועיות שעליהן כתבתי. אני יכול לספר לך גם על ילדותי בצפון ואיך בכל ערב כיפור בעשרות צמתים באיזור נרגמו מכוניות נוסעות, אני יודע על בן אדם אחד שנפטר בשל הפוגרומים שמנעו ממנו להגיע בזמן לבית החולים, קח גם את המקרה הזה ותדחוף אותו לשרשרת העדויות.
אגב, אני כמעט בטוח שדווקא חשוכים שכמותך לא יהיו פה עוד 20 שנה, שכן עד אז האור ינצח, אבל אני מבין מה בדרכי ממשלתך בשנים באחרונות הביאה אותך למסקנה שהמסלול והיעד הוא אכן גירוש או ביעור אלה שאינם מסכימים לדרכיה. ;)
לא הבנתי... כשפלסטינים זורקים אבנים על רכב אזרחי, וכתוצאה מכך נהרגים אב וילדה, זו בעיניך פרחחות? טוב שלא קראת לזה משובת נעורים... לפי עולם המונחים שלך, מה שעושה הסמח"ט זה בכלל מעשה קונדס... טול קורה מבין עיניך. אל תטיף, לפני שאתה מסוגל להעביר ביקורת על הצד שלך. אין צדיקים בצד הפלסטיני.
שמע, יצא לי לבלות, בזכות צה"ל, כמה וכמה (ואז עוד כמה...) ימים בשטחים. אז נכון שלעצור אמבולנס עם פצוע נראה לי בהתחלה מאד לא הומני, אבל זה עבר לי כשמצאנו מטען חבלה מתחת לאלונקה עם הפצוע. ועוד אחד. ועוד (ויעידו עלי חברי הפורום כאן. איש ימין אני בטח לא. אבל אני לא פנטזיסט). זה לא היה פירוטכניקה ליום העצמאות, תאמין לי...
גם בבילעין הייתי- אם אתה בעניין של הפגנות שבועיות. חבורה של קיצונים אלימים, שעוברת במתכוון וביודעין על החוק (זה שטח צבאי סגור, גם אם אתה לא מסכים עם זה), תוקפת פיזית חיילים, וכשהם נעצרים, צועקים עליך קלגס ונאצי. בינתיים- בקצה השני, מנצלים את המהומה כמה פלסטינים- פעילי טרור פוטנציאלים, כי איזה פועל יסכן את חייו ככה- לגנוב את הגבול. ההפגנות האלה היו לא יותר מפעולת הסחה שאיפשרה לפעילי טרור פלסטינים לגנוב את הגבול. ולי הם קראו נאצי.
ושוב- אם אירוע שבו נהרגו אב ובתו הוא בעיניך מעשה של פרחחים, יש לך בעיה קשה עם עולם הערכים שלך. אתה אולי חושב שהתמיכה בצד הפלסטיני היא מעשה הומאני להפליא מצדך, אבל אדם שמכנה רצח של ילדה ואביה פרחחות, הוא נכה ערכי, ולא ממש משנה מה דעתך על הסכסוך הפלסטיני ישראלי.