סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 6:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
King Chauncey כתב:
בוגד הוא מי שמצטרף לרשת הטרור של המדינה שמביישת כל יהודי בעולם שכן זה נעשה בשמו וכביכול למענו. לא מי שקורא ופועל נגד זה וחותר לשלום ושיתוף פעולה בין האנשים הפשוטים שחיים על האדמה הזו.
סיימתי פה נראה לי..

רק שתדע שאיבדת חלק גדול מאד מהקרדיטיביליות (או האמינות, אבל זה לא בדיוק התרגום הנכון) שלך על מה שכתבת קודם (כי לכאורה הזכרת שם עובדות, שקצת קשה להתווכח איתן, כשאתה לא נמצא במקום), עם המשפט המפגר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 6:47 pm 
Junior

נו, הכרחת אותי לעוד אחת.
מה בין עובדות לדיעותיי? אם אתה רומז שאני משוחד, אז אין לי אלא להכחיש ולתת לך ולשאר להחליט בעצמכם.
יש מקרים, טיפות בים, של הומניות ומוסר מצד לובשי מדים, וכשנתקלתי בכאלה, לאור נדירותם, כל כך נרגשתי שאצתי רצתי לספר למכריי. אני לא מתעסק בהצדקת מחשבותיי דרך ראייה צרה. יכול להיות שהגזמתי עם ההכללה הקודמת, כתגובה לנושא הבוגד, אבל בגדול, עם הזמן והכרת המציאות אלה הן מסקנותיי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 7:37 pm 
Sophomore

וואו, זה ממש קל להכריח אותך לעוד תגובות.
אז ככה- כמעט ואין דבר יהודי יותר בעיני ממוסר מלחמה (אמיתי, לא בכאילו. נראה לי ששנינו נסכים על מה הוא מוסר שכזה) וכמעט שאין דבר שמכעיס אותי יותר מהפרתו. אז אמנם נראה לי שאתה ושכמותך מגזימים בפראות בהכללתם את 'הכיבוש' כמשחית וכו', אני עדיין מעריך עד מאוד את עצם פועלכם כנגד מפירי המוסר והחוק. כמובן שאני חולק על הדרכים בהן אתם נוקטים אבל על עצם העניין אינני חולק.
אלא ש-
הבעיה שלי עם שכמותך היא עם הערבוב המושגי- לדידכם, וזאת לאחר שיחה ארוכה ורצינית עם אחד מראשי (באמת ראשי) ארגון שוברים שתיקה, ההחזקה (כמעט וחטאתי בכתיבת 'כיבוש') בשטחים בהכרח מביאה לחטאי מוסר ולכן הוא שלעצמו פסול אף בלי קשר לתפיסה פוליטית של פתרון מדיני רצוי.
לדידי לעומת זאת, אין חיבור הכרחי בין הדברים, ולראיה רוב רובם הגדול של החיילים אתם אני שירתי שירות קרבי (אמנם לא משקף, רוב השרות שלי היה בקורסים פיקודיים אליטיסטיים יחסית) שגילו מודעות מוסרית גבוהה. כמו כן, לתפיסתי את הפתרון המדיני הנכון, הריאלי והרלוונטי נכון לעכשיו אין לנו אלא להחזיק בשטחים (וזה ניסוח שמאלני משהו...).
בשורה התחתונה- עירבבתם שני תחומים תוך פעולות לא לגיטימיות נגד הצבא ולכן יצאתם מהתחום הלגיטימי בעיניי.
זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 7:43 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:

תגובה אחרונה בעצם.
מסכים איתך שהשימוש באבנים כתגובה לירי, וזה תמיד היה בתגובה לירי במאות ההפגנות שנוכחתי, לא ממש צודק, ואכן בתיאוריה אבן יכולה להרוג אדם, אלא שבאלפי הפגנות שנערכו מאז החל המאבק העממי נגד הגדר וההתנחלויות, לפני שבע שנים בבילעין ומשם המשיך הלאה, לא נהרג ולו חייל אחד, נפצעו קל כמה עשרות בודדות, מול מספר דו ספרתי של מפגינים הרוגים, בנוסף על מאות פצועים קשה ובינוני ואלפים פצועים קל.
ואתה מתעלם שוב מהעיקר. זרק אבן על ג׳יפ ממוגן ירי. גם מאבנים הוא מגן. הג׳יפ דהר משם, בדרך החייל החליט לפתוח את הדלת ולדפוק רימון בראש למישהו שעצבן אותו ולא היווה שום איום עליו.

אתה פשוט עושה מעצמך צחוק :

http://www.inn.co.il/Besheva/Article.aspx/10374

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4127011,00.html

http://news.walla.co.il/?w=//71940

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-163808,00.html

עוד 20 שנה אנשים כמוך כבר לא יהיו פה במדינה, אתה תראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 8:23 pm 
Junior

רעננה, כנראה באמת, או שאני חייב להפסיק עם הצהרות שכאלו.. הבחור משוברים שתיקה צודק כמובן לטעמי, הסיבות ידועות, העובדות בשטח מדברות.
אהוד, כשכתבי על ההפגנות התכוונתי לכך. אתה עושה מעצמך צחוק כשאתה מקשר אירועי פרחחים בני עשרה שהולכים לזרוק אבנים על רכבי מתנחלים להפגנות השבועיות שעליהן כתבתי. אני יכול לספר לך גם על ילדותי בצפון ואיך בכל ערב כיפור בעשרות צמתים באיזור נרגמו מכוניות נוסעות, אני יודע על בן אדם אחד שנפטר בשל הפוגרומים שמנעו ממנו להגיע בזמן לבית החולים, קח גם את המקרה הזה ותדחוף אותו לשרשרת העדויות.
אגב, אני כמעט בטוח שדווקא חשוכים שכמותך לא יהיו פה עוד 20 שנה, שכן עד אז האור ינצח, אבל אני מבין מה בדרכי ממשלתך בשנים באחרונות הביאה אותך למסקנה שהמסלול והיעד הוא אכן גירוש או ביעור אלה שאינם מסכימים לדרכיה. ;)

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 8:39 pm 
Sophomore

ehud כתב:
King Chauncey כתב:

תגובה אחרונה בעצם.
מסכים איתך שהשימוש באבנים כתגובה לירי, וזה תמיד היה בתגובה לירי במאות ההפגנות שנוכחתי, לא ממש צודק, ואכן בתיאוריה אבן יכולה להרוג אדם, אלא שבאלפי הפגנות שנערכו מאז החל המאבק העממי נגד הגדר וההתנחלויות, לפני שבע שנים בבילעין ומשם המשיך הלאה, לא נהרג ולו חייל אחד, נפצעו קל כמה עשרות בודדות, מול מספר דו ספרתי של מפגינים הרוגים, בנוסף על מאות פצועים קשה ובינוני ואלפים פצועים קל.
ואתה מתעלם שוב מהעיקר. זרק אבן על ג׳יפ ממוגן ירי. גם מאבנים הוא מגן. הג׳יפ דהר משם, בדרך החייל החליט לפתוח את הדלת ולדפוק רימון בראש למישהו שעצבן אותו ולא היווה שום איום עליו.

אתה פשוט עושה מעצמך צחוק :

http://www.inn.co.il/Besheva/Article.aspx/10374

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4127011,00.html

http://news.walla.co.il/?w=//71940

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-163808,00.html

עוד 20 שנה אנשים כמוך כבר לא יהיו פה במדינה, אתה תראה.

20 שנה זה הרבה מידי בשביל אנכריסט הזוי שכזה, אני הייתי מציע שיתעופף לו לסוריה כבר עכשיו. שיילך להגיד לאסד ורוצחיו שהם לא הומניים, אח"כ הקת רובה לפנים ייראה לו כמו ליטוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 8:49 pm 
Junior

ראובן כתב:
בודאי שיש טעם, למה שלא יהיה? אבל אני לא אחראי לתגובות של אנשים אחרים.

ראובן, הצעד המתבקש הבא מבחינתך הוא לעודד אותו לחוות את דעתו - מי יותר טוב, שאראס או וויל סולומון (או לחילופין, מי הבסט קלוז'ר אין דה גיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 8:55 pm 
Junior

עצוב שיש מי שחושב שזריקת אבנים מסיבית על חיילי צה"ל היא אמצעי מקובל ולגיטימי.
זריקת אבנים היא אירוע טרור וצריך להיות מטופל ביד קשה.
במילואים האחרונים שלי, איך שהגענו גזרה, נרצחו אב ובנו התינוק (רוני פלמר) באירוע של זריקת אבנים. עדיין הוראות פתיחה באש שקיבלנו היו סופר מגוחכות ומחרידות לטעמי.
אני את הלקח שלי למדתי בהתנתקות. ביום שלי יציאת הכוחות האחרונים מגוש קטיף הגדוד שלי הוצב בנתיב העשרה ליד הגדר שעוד לא הושלמה בנייתה. כל מה שהיה שם זה גדר בית ספר רגילה.
הייתי בנגמ"ש ממוגן עם צריח (קסמן) בתור מפקד כיתה. תוך שעה שעתיים הערבים, בעיקר ילדים ובני נוער, שלא כל כך הבינו מה קורה התחילו להתקרב לגדר.
תוך מספר דקות התחיל להתעופף עליי מטר של סלעים, אחד הסלעים סדק בצורה רצינית את המיגון של הצריח. זה היה מפחיד.
קיבלתי הוראה לנסוע 20 מטר לאחור כדי לא ליצור גירוי ומטרה לאבנים. נסוגתי, ולאחר כמה דקות שחזרתי לשם גיליתי שהם הספיקו לעקור את הגדר לגמרי והתחילו להיכנס לשטח שלנו.
לא אלאה אתכם בהמשך, אבל אני באותו יום הבנתי שכל מה שהמפקדים שלנו דיברו עליו, שההתנתקות תיתן לנו את הלגיטימציה לשמור על ישובי עזה בצורה שניכנס בהם על על תקיפה, היה שווה כקליפת השום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 8:59 pm 
Junior

King Chauncey כתב:
צוד כתב:
King Chauncey כתב:
שם נרצח המפגין מוסטפא טמימי, שזרק אבן על ג׳יפ ממוגן ירי

אז הוא לא מפגין, הוא רוצח בפוטנציה.

קודם רשמת שהוא ירה בו. עכשיו אתה מדבר על דפק לו רימון בראש.
בחיפוש מהיר בגוגל מסתבר שהוא ירה עליו רימון גז, יחי ההבדל הקטן. בתמונה רואים קנה של מטול מציץ מג'יפ נוסע ויורה על צדיק מיידה אבנים שנמצא איזה 20 מטר ממנו. ממש רצח בדם קר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 9:09 pm 
Junior

רשמתי, ירה בו רימון גז. אחר כך בשפה אחרת, דפק בו.
http://www.haokets.org/2011/12/10/פוטו-רצח/
בעקבות אי הבהירות יצאת להסתכל, שזה טוב, רק שהראייה שלך מתחת לכל ביקורת חביבי, זה 2 מטר, לא 20, זה טווח שדאנדרה ג׳ורדן מסוגל לקלוע ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 9:16 pm 
Junior

מעניין לאיפה נעלמה המילה "גז" במשפט שציטטתי.
אני מצטער שהראייה שלי לא עומדת בקריטריונים שלך. למעשה אני שמח שזה כך.
אז יש לנו ג'יפ שדופקים עליו בלוקים מטווח 2 מטר (היי, מכבסת המילים עובדת לשני הצדדים) בלי שום סיבה, וחייל שחש מאויים (הרי שדופקים עליך בלוקים מטווח כזה אתה בטח לא מרגיש כמו בלונה פארק) יורה אמצעי לפיזור הפגנות באמצעות קנה של מטולון מתוך ג'יפ נוסע בחרך צר. ממש רצח בדם קר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 9:24 pm 
Junior

אגב, מי שרוצה לקרוא משהו מאזן קצת על המעיין הגזול של חברנו, מוזמן לקרוא את הרשימה הבאה של קלמן ליבסקינד בנושא הזה בדיוק:
http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=b ... d3&id=1416

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 9:41 pm 
Hall of Famer

ציטוט:

שלילי גבר, אתה מתעלם מהעיקר, מכך שאתה מגן בחירוף נפש על זורק אבנים.אני מנחש שהוא לא בדק את תקינות המיגון לפני האבן שהוא זרק לשם.
אני גם מנחש שלא ממש מפריע לך אם חייל היה מאבד איזה עין בהתפרעויות האלה.
אה ,זה בעצם קרה כבר.עזוב.פצוע קל.כולה עין.

אני הולך ומבין שהויכוחים אכן חסרי תוחלת, וכל צד יכול ליצר טיעונים מצויינים.
הדבר היחיד שמעניין בדיונים האלה היא המוטיבציה של הצדדים.מה גורם להם להרכיב טיעונים כל כך משכנעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 11:37 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צריך להגיד שהטור של ליבסקינד, בכמה השמטות, היה בשקט יכול להיות כתבה שמאלנית מהאינתיפאדה הראשונה. עולם הזוי ומשונה שהשאלה העיקרית שעולה ממנו זה מה לעזאזל אנחנו עושים שם. ואורן, אם אתה רוצה דוגמאות לדברים שלישראל הרבה יותר קשה להגן עליהם מאשר על הסיפור הנוכחי, זה עניין רימון הגז הנ"ל (גם בהנחה ששוויק ואבימאל וצוד צודקים והיתה שם פעולה תקינה).

ועוד הערה לגבי הטור של ליבסקינד, משגע אותי הלעג הזה ל"הסבא של הסבא שלהם התקלח במעיין". כמו הטיעון הימני שבראשית המאה שעברה כמעט לא היו ערבים בישראל ורוב מי שכאן היגר אליה. מה שמראה שלערבים אין מונופול על זריקת אבנים במקומות שבירים.

(ואה, צ'ונסי, התנצלותי על שגררתי אותך לזה, אבל תודה בכל זאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 11:43 pm 
Junior

ליבסקינד הוא דווקא מהעיתונאים/בלוגרים/תחקירנים היותר אמינים וקוהרנטיים במרחב התקשורתי שלנו אבל כמו כל כותב מוטה-פוליטית אחר, הוא צפוי ליפול לבורות דמגוגיים מזדמנים. ברטרנד ראסל אמר פעם משהו מרנין על אנשים שתחושת שליחות כזו או אחרת מפעמת בהם.

צ'ונסי, תחזיק מעמד ידידי. העם (לא) איתך אבל הדברים שאתה כותב בהחלט חשובים לקריאה (אם כי בעין ביקורתית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 11:48 pm 
מנהל פורום

הוא כותב טוב ומעניין לקרוא אותו, הוא פרץ עם אחד התחקירים החשובים שהיו כאן (העמותות של ברק), אבל הבנתי שההמשך לא בדיוק איפיין אותו כעיתונאי אמין במיוחד. מה שכן, כנראה שהוא לא קורא אימיילים כי כשמנסים לשלוח אליו (בתיבה של מעריב) מקבלים הודעת שגיאה שהתיבה שלו מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 12:05 am 
Hall of Famer

בעבר (לפני שנתיים בערך) ניהלתי איתו התכתבות ענפה.

ומה שכתבת רומזני מדי, לא ירדתי לסוף דעתך.
עכ"פ, אני מצטרף בלב ונפש לתודותיך לחברנו צ'ונסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 12:42 am 
Junior

צ׳ונסי,
תשכנע אותי שאם בג׳יפ לא היה מיגון נגד ירי (וגם לא נגד אבנים) מוסטפא ״התמים״ תמימי לא היה זורק עליו אבנים (ואף ביתר שאת), ואני מבטיח לך שאגיד עליו קדיש במשך שנה שלמה באיזה מסגד שתבחר. מילה שלי.

אורן כתב:
בעבר (לפני שנתיים בערך) ניהלתי איתו התכתבות ענפה

אז באשמתך התיבה שלו מלאה.

עכשיו כבר מציפים את הפייסבוק בתמונות שמוכיחות שלהוא הייתה סכין (הייתי מוכן להתערב על כליה במצב סביר שהתמונות האלה יגיעו), ובתמונות נגד שמוכיחות שזה בכלל מישהו אחר ושהסכין זו בכלל סיגריה.
זה מתחיל להזכיר לי את הויכוח ״כן או לא היה פאול של פפה על אלבס״.

נ.ב.
טוד וורניק בן אלף. היה תוקף של קטש, רק חמור עיוור היה מפספס את זה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 2:04 am 
Junior

להיכנס לנפשו השוכנת במרומים של השאהיד (למתעניינים, חפשו את דבריו של אחמד טיבי על פירוש המילה) מוסטפא טמימי אני לא יכול, אך ההוכחות הטובות ביותר קיימות בעובדות, איפה שלא צריך להיכנס לדעות ופרשנויות. העובדות אומרות שאף חייל לא נהרג או נפצע בינוני אפילו, בהפגנות בגדה המערבית נגד הכיבוש, לעומת דו ספרתי הרוגים מפגינים ומאות אם לא אלפי פצועים בינוני ומעלה בצד השני המפגין והלא חמוש, אחד אפס לעובדות איפה קיים יצר ההרג. השתיים זה ההוכחה הגדולה מכל כנראה, מקרה החייל הנשכח באמצע הפגנה בכפר בודרוס לפני חודשיים לערך. מפגינים, כמו מוסטפא טמימי, שיכלו להפוך את החייל הזה לגלעד שליט השני אם רק היו באמת רוצים. השלוש מתקשר גם כן לרצון, העובדות מספרות שמהגדה המערבית לא יצאה פעולת איבה בשטחי ישראל שנים רבות. הארבע זה גם התשובה לטענה המגוחכת שהסיבה לשלוש היא גדר ההפרדה, כשהמציאות מספרת שאת בילעין ונעלין, למשל, סוגרת חומה בתוך שטחיהן מצד אחד, אבל מהצד השני נוסעים חמש דקות דרך כפר אחר, הולכים עוד דקה ברגל ועולים גרם מדרגות באין מפריע לכביש לירושלים. בדרכים דומות נכנסים לשטחי מדינת ישראל מה שנקרא שב״חים, אלפים מהם, יוצאים ונכנסים, כולם יודעים את זה. מעצם היותם לא חוקיים, כמובן שאף אחד לא בודק את מטלטליהם בכניסתם. כמו שאף אחד לא בודק ומוצא את שקית האוכל בתיק של פועל הבניין, כך אף אחד לא היה מוצא את המטען או הנשק או הסכין, אם רק היה רצון. שש ניתן לעובדה שאלפי ישראלים נכנסים מדי יום לשטחים לצרכים שונים, מרביתם בשם החיסכון הכספי.
נראה לי מספיק גם בשביל מי שלא הכיר את מוסטפא טמימי להבין שאם הוא היה מחפש דם הוא היה מוצא אותו.  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 6:42 am 
מנהל פורום

אורן כתב:
ומה שכתבת רומזני מדי, לא ירדתי לסוף דעתך.

הרומזני בעניין ההערה על הסבא-של-הסבא? אני חושב שלא רק הערבים לוקים בעניין הזה, ואני חושב שאם מישהו מבחוץ (דני, נניח), ילעג לחיבה של היהודים לחבלי מולדת מנימוק כזה, הוא לא יתקבל בברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 7:16 am 
Hall of Famer

לא, לא לזה התכוונתי (אם כי גם על זה יש לי השגות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 7:17 am 
מנהל פורום

אז לגבי ההערה על ליבסקינד? אני לא לא זוכר את הפרטים ולכן לא הרחבתי, אבל מוכר לי שהיה לו תחקיר מאוד לא מוצלח על אחד הרבנים.

אם גם לא זה, תצטרך לתת לי רמז (וברור שיהיו לך השגות על מה שכתבת, בכל זאת אנחנו לא בדיוק מחזיקים באותן דעות פוליטיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 7:27 am 
Junior

ראובן כנראה מדבר על התחקיר המפורסם של ליבסקינד על הרב אבינר והנשים המוטרדות שהתברר כנשען על כמה דמיונות של נשים עם בעיות נפשיות שהרב אבינר תמך בהם.
בזמנו היה עליו עליהום גדול של הציונות הדתית כתוצאה מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 7:58 am 
Sophomore

King Chauncey כתב:
רעננה, כנראה באמת, או שאני חייב להפסיק עם הצהרות שכאלו.. הבחור משוברים שתיקה צודק כמובן לטעמי, הסיבות ידועות, העובדות בשטח מדברות.
אהוד, כשכתבי על ההפגנות התכוונתי לכך. אתה עושה מעצמך צחוק כשאתה מקשר אירועי פרחחים בני עשרה שהולכים לזרוק אבנים על רכבי מתנחלים להפגנות השבועיות שעליהן כתבתי. אני יכול לספר לך גם על ילדותי בצפון ואיך בכל ערב כיפור בעשרות צמתים באיזור נרגמו מכוניות נוסעות, אני יודע על בן אדם אחד שנפטר בשל הפוגרומים שמנעו ממנו להגיע בזמן לבית החולים, קח גם את המקרה הזה ותדחוף אותו לשרשרת העדויות.
אגב, אני כמעט בטוח שדווקא חשוכים שכמותך לא יהיו פה עוד 20 שנה, שכן עד אז האור ינצח, אבל אני מבין מה בדרכי ממשלתך בשנים באחרונות הביאה אותך למסקנה שהמסלול והיעד הוא אכן גירוש או ביעור אלה שאינם מסכימים לדרכיה. ;)

לא הבנתי... כשפלסטינים זורקים אבנים על רכב אזרחי, וכתוצאה מכך נהרגים אב וילדה, זו בעיניך פרחחות? טוב שלא קראת לזה משובת נעורים... לפי עולם המונחים שלך, מה שעושה הסמח"ט זה בכלל מעשה קונדס... טול קורה מבין עיניך. אל תטיף, לפני שאתה מסוגל להעביר ביקורת על הצד שלך. אין צדיקים בצד הפלסטיני.

שמע, יצא לי לבלות, בזכות צה"ל, כמה וכמה (ואז עוד כמה...) ימים בשטחים. אז נכון שלעצור אמבולנס עם פצוע נראה לי בהתחלה מאד לא הומני, אבל זה עבר לי כשמצאנו מטען חבלה מתחת לאלונקה עם הפצוע. ועוד אחד. ועוד (ויעידו עלי חברי הפורום כאן. איש ימין אני בטח לא. אבל אני לא פנטזיסט). זה לא היה פירוטכניקה ליום העצמאות, תאמין לי...

גם בבילעין הייתי- אם אתה בעניין של הפגנות שבועיות. חבורה של קיצונים אלימים, שעוברת במתכוון וביודעין על החוק (זה שטח צבאי סגור, גם אם אתה לא מסכים עם זה), תוקפת פיזית חיילים, וכשהם נעצרים, צועקים עליך קלגס ונאצי. בינתיים- בקצה השני, מנצלים את המהומה כמה פלסטינים- פעילי טרור פוטנציאלים, כי איזה פועל יסכן את חייו ככה- לגנוב את הגבול. ההפגנות האלה היו לא יותר מפעולת הסחה שאיפשרה לפעילי טרור פלסטינים לגנוב את הגבול. ולי הם קראו נאצי.

ושוב- אם אירוע שבו נהרגו אב ובתו הוא בעיניך מעשה של פרחחים, יש לך בעיה קשה עם עולם הערכים שלך. אתה אולי חושב שהתמיכה בצד הפלסטיני היא מעשה הומאני להפליא מצדך, אבל אדם שמכנה רצח של ילדה ואביה פרחחות, הוא נכה ערכי, ולא ממש משנה מה דעתך על הסכסוך הפלסטיני ישראלי.

נערך לאחרונה על ידי אורליאן בתאריך ג' אפריל 17, 2012 8:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 8:02 am 
Junior

תודה אורליאן, ניסוח מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: