סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 3:44 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
matan 2.0 כתב:
צ׳ונסי, מה אתה חושב? זורקי הכידון ברמה העולמית הם סתם חבר׳ה שלא רעים בזה אבל הפיצ׳רים מהבייסבול לא רואים אותם ממטר?

אגב, אני לא רואה קשר גדול בין בייסבול והדיפת כדור ברזל. גם דיסקוס לא ממש נראה לי. אם כבר אז כידון אולי וגם בזה אני חושב שתוך 4 שנים הם לא יגיעו לרמה של גמר אולימפי.

אני חושב שמישהו שיש לו יד לשחרר כדור בכזאת מהירות יכול בארבע שנים ללמוד את הטכניקה הלא מסובכת מדי של הכידון, וכנראה גם של הדיסקוס.
אתה לא נולד עם כישרון לזרוק כידון או דיסקוס. אתה נולד עם ״יד נפץ״. תוסיף לזה עוד מתנה, כל העניין של היציבה, והחבר׳ה המובילים בבייסבול שמשחררים כדור במאה מייל לשעה , ביחד עם הקווטרבקים שנורטון ציין, הם כנראה בין האנשים שבנויים הכי טוב בעולם לזרוק דברים מהיד.
עוד כפי שנורטון ציין, סביר להניח שידי הנפץ האלה היו בוחרים באתלטיקה אם הספורט הזה היה מכניס יותר מהענף שלהם.

נדב, הבייסבול היום במעקבי סמים הרבה יותר נוקשים מעולם האתלטיקה, ובכלל, עד כמה שזכור לי, כמעט כל מי שנתפס אלה החובטים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 8:34 am 
Hall of Famer

גם החובטים וגם הפיצ'רים. היה את בארי בונדס, אבל היה גם את רוג'ר קלמנס, אחד מגדולי הפיצ'רים בהיסטוריה. העונה השעו את ה-MVP של האולסטאר, קבררה, שהוא חובט, אבל בעונה שעברה נתפס ה-MVP של אחת הליגות (בבייסבול זה מחולק לשתי ליגות, לא קונפרנסים, האמריקן ליג והנשיונל ליג) על סמים והוא היה פיצ'ר. יכול להיות שתפסו יותר חובטים, אבל סטרואידים בבייסבול הייתה תופעה שלא הפרידה מוצא, דת, גזע וכמובן עמדה.

קווטרבקים ממש לא יתאימו למקצועות ההטלה, כי התפקיד דורש מהם הרבה יותר מאשר יד פגז. הם צריכים להיות ניידים וזריזים. חלקם, בדור החדש, אתלטים מהרמה העליונה. למייקל ויק למשל או לרוברט גריפין, בחירה מספר 2 בדראפט האחרון, היה יותר סיכוי להפוך לאצנים או קופצים למרחק מאשר לספורטאים באחד ממקצועות ההטלה.

לא יודע, כשאני מסתכל על המטילים למיניהם, אפילו על מטילי הכידון, הם נראים לי עם מאסת גוף ושרירי ידיים הרבה יותר גדולים גם מהפיצ'רים של בייסבול.

אפשר אולי לעשות את ההליך ההפוך - למה שמטילי כידון או דיסקוס או כדור ברזל לא יהפכו לפיצ'רים. ברור שלא לפיצ'רים פותחים, כי הזריקות שלהם טכניות לא פחות מאשר חזקות, אבל למסיימים, שבדר"כ פשוט מפציצים כדורים במהירות אדירה ללא שום תחכום, סיבוב או תנועת כדור, למה לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 8:49 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
גם החובטים וגם הפיצ'רים. היה את בארי בונדס, אבל היה גם את רוג'ר קלמנס, אחד מגדולי הפיצ'רים בהיסטוריה. העונה השעו את ה-MVP של האולסטאר, קבררה, שהוא חובט, אבל בעונה שעברה נתפס ה-MVP של אחת הליגות (בבייסבול זה מחולק לשתי ליגות, לא קונפרנסים, האמריקן ליג והנשיונל ליג) על סמים והוא היה פיצ'ר. יכול להיות שתפסו יותר חובטים, אבל סטרואידים בבייסבול הייתה תופעה שלא הפרידה מוצא, דת, גזע וכמובן עמדה.

על מי אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 9:39 am 
Hall of Famer

טעות שלי, הוא חובט. בכל מקרה, תפסו את קלמנס, אנדי פטיט גם הוא הודה בשימוש בסטרואידים ואני מניח שברשימת שחקני הבייסבול שנתפסו היו גם פיצ'רים אחרים. ממה ששמעתי וקראתי השימוש בחומרים האסורים לא נחלת החובטים בלבד, אלא היה נפוץ ומועיל לכל שחקני הבייסבול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 9:43 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
טעות שלי, הוא חובט. בכל מקרה, תפסו את קלמנס, אנדי פטיט גם הוא הודה בשימוש בסטרואידים ואני מניח שברשימת שחקני הבייסבול שנתפסו היו גם פיצ'רים אחרים. ממה ששמעתי וקראתי השימוש בחומרים האסורים לא נחלת החובטים בלבד, אלא היה נפוץ ומועיל לכל שחקני הבייסבול.

לא רק שאתה צודק ויש פיצ'רים, יש אפילו יותר פיצ'רים מחובטים.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ma ... cing_drugs

אגב ריאן בראון הMVP של הNL משנה שעברה זוכה בסופו של דבר, וכן, הוא היה חובט. (היחיד אי פעם שזוכה)

חוצמזה שבקשר לדבר אחר שכתבת אז אני לא חושב שיש פיצ'רים שהדבר היחיד שהם יודעים לזרוק הוא פאסטבול, בוודאי ובוודאי שלא קלוזרים (מסיימים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 9:07 pm 
Sophomore

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=127807

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 9:54 pm 
Junior

לי אישית אין ספק שלמעט אולי כמה מקרים נדירים, רוב הספורטאים הם לא בטופ העולמי באתלטיקה.
כריסטיאנו רונאלדו לצורך העניין, כנראה הכדורגלן המהיר בעולם, התחרה פעם נגד אצן ספרדי (ממש לא מהטופ) והפסיד לו גם ב-40 מטר וגם ב-100. בריצת זיג-זג אגב, הוא ניצח.
אם כבר יש צ'אנס שדבר כזה יקרה זה אולי בקפיצה לרוחק ובספרינטים. בקפיצה לגובה, עד כמה שזה ישמע מוזר, אין לאף אחד מה למכור מול הקופצים של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 10:58 pm 
Hall of Famer

נו באמת
א. שיא העולם לגובה של סוטומאיור קיים כבר עשרים שנה
ב. הישראלי הזה פאלי עשה 230. איכשהו לא נראה לי שללברון אין עליו חצי מטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 12:00 am 
Junior

שיא העולם הזה הוא מטורף בכל קנה מידה אפשרי.
הקופץ שהכי התקרב אליו בשנים האחרונות, זה סטפן הולם השבדי שלמיטב זכרוני הגיע עד 2.41 פחות או יותר.
הגובה של הולם אגב הוא 1.80, מה שאומר שהוא קפץ יותר מ-60 סנטימטר מעל הגובה שלו!!!
ללברון אין שום סיכוי להיות קופץ לגובה, המבנה גוף שלו בכלל לא מתאים.
תשים לב שלמרות שניתן לראות הרבה שחורים בספרינטים ובקפיצה לרוחק, בקפיצה לגובה זה מאוד נדיר.
הפיזיולוגיה שנדרשת לקפיצה לגובה שונה לחלוטין מזאת שנדרשת לקפיצה לרוחק.

נ.ב. בתור נער הייתי קופץ לגבוה וגם מתחרה לא מעט, כך שאני טיפה מבין בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 12:14 am 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
נ.ב. בתור נער הייתי קופץ לגבוה וגם מתחרה לא מעט, כך שאני טיפה מבין בנושא.

אשמח אם תוכל להסביר פה לאיזה מבנה גוף יש יתרון בענף הקפיצה לגובה ולמה.
ובנוסף אולי גם להסביר עד כמה בעצם היכולת לקפוץ מאוד גובה בצעד וחצי אחרי תנופה (למשל) שונה מהיכולת לקפוץ מעל רף גובה כפי שהקופצים לגובה עושים זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 1:27 am 
Junior

בגדול, מבנה הגוף הרצוי לקפיצה לגובה זה ארוך, רזה וגמיש. בניגוד לקפיצה לרוחק לדוגמא, שם יותר חשוב להיות חזק ובעל כוח מתפרץ.
למה זה ככה ומהם בדיוק ההבדלים? אני לא יודע, זו כבר שאלה שצריך להפנות לפיזיולוגים.
אני יכול להגיד לך שאני בתור נער הייתי הקופץ לגובה המוביל בבית הספר שלי, אבל בקפיצה לרוחק הייתי מאוד בינוני.
הפעם היחידה שניתן לראות ספורטאים שריריים קופצים לגובה זה בקרב 10, ואז הם תמיד נראים מאוד מגושמים בסגנון שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 10:38 pm 
Sophomore

http://espn.go.com/mlb/story/_/id/82929 ... rug-policy
עוד שחקן (פיצ'ר) נתפס והורחק ל50 משחקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה