סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 6:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אווירה הרבה יותר טובה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 6:16 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כשכן של ראי, אני מצטרף להמלצותיו על פורטרהאוס ועל שבתאי.
לגבי פורטרהאוס, השירות אכן השתפר מאוד בשנה שנתיים האחרונות.
בשנה האחרונה יש לי שם קשרים ואני זוכה גם לאכול בבית מהבשר שלהם. באמת מאוד איכותי.

לגבי שבתאי. אכן הסניף המקורי בויתקין מוצלח בהרבה ומאוד כיף לשבת שם. באבן יהודה ישבתי רק פעם אחת, לא התלהבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 6:22 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
כאמור, יצאתי מההדסון עם חווייה לא נעימה מבחינה בריאותית. לא מתקרב לשם יותר.

"חגיגה של צבעים וריחות" כמו שאומרים בפרסומים על שווקים וכאלה, הא? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 6:58 pm 
Hall of Famer

אוקיי, הבנתי. ראי זה כפיר.

רק לחדד את ההבדלים בין הסניפים של השבתאי למי שלא מהאיזור ורוצה להגיע (אפשר פשוט לחלק את זה גיאוגרפית, מי שבא מהצפון יעצור בויתקין ומהדרום באבן יהודה, אבל בכל זאת): ויתקין קטן יותר ואינטימי יותר, מושך יותר "אנשי עמק חפר" שזה בד"כ טוב. אבן יהודה חדיש, משדר הרבה יותר "מקום בילוי" עם בר גדול ומסך ענק שמשדר קליפים, יותר נוח לשבת שם והמקום מרווח בהרבה, אבל האוכלוסיה יותר "מגוונת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 10:06 pm 
Sophomore

בתור חובב אוכל די רציני יש לי רשימה לא קטנה של המלצות לחלוק.

בגלל שיש כל כך הרבה, אני אגע רק במסעדות value-for-money שקופצות לי לראש.

סרדיניה בכיכר קדומים נהדרת בקטגוריות האיטלקיות. יש מנת פסטה שהם עושים במקום בסגנון סיציליאני עם פרמזן בתוך הבצק, כבדה להפליא אבל טעימה מאוד.
אדורה בבן יהודה מתומחרת בשפיות ותמיד טובה בקטגורית השף (עם הטוויסט המזרחי התורן - אם אתם לא סובלים את זה, חבל). אחד משני מקומות שאני אוהב להביא אליהם אורחים מחו"ל ביחד עם "ברטי" בקינג ג'ורג'.
פיקולה פסטה בבן יהודה - מקום קטנטן ואינטימי, די חשוך, מקום מעולה לארוחה זוגית ואחלה מנת פסטה. מקום חלבי ולדעתי גם כשר, עם אוסף יינות איטלקי מגוון.
פאפאס בכרם התימנים מציעה יופי של לייט נייט ומחירים סבירים, טורטליני ירך עגל מעולה ויופי של ניוקי.
בית תאילנדי המוכרת תמיד מוצלחת.
עוד אסיאתיות - סינג לונג בסלמה, לא מתוחכם אבל אותנטי וטעים.
דים סאם סטיישן ביהודה הלוי.
עסקית הצהרים באלבה מצויינת ומשתלמת מאוד.
בקטגורית הגאסטרו פאבים אני מחבב את פורט סעיד ליד בית הכנסת הגדול באלנבי, התפריט לא זול יחסית לקטגוריה, אבל מפנקים המון כמדיניות ויוצא בסך הכל משתלם.
המון בירות טובות ואוכל סביר ולמעלה מכך - פורטר אנד סאנס ברחוב הארבעה.
פיצות - דה פפה טובה, אבל באמת שיש שפע של פיצות טובות היום בתל אביב. פיליפ בקרליבך לא רעה, "הפיצה" בבוגרשוב, הפיצות של פאפאס. הפיצה הטובה שאכלתי בארץ היא הפיצה הלבנה של טוטו, אבל זו קטגוריה אחרת.

מחוץ לתל אביב - איוטאיה בהוד השרון תאילנדית מוצלחת ביותר.
ממש מחוץ לתל אביב - רוטנברג בנהריים שגורמת לי לעשות סיבוב בכל פעם שאני בצפון, או לפחות לחשוב על זה.

אזהרות - רק בשר. שתי הרעלות מזון, אחת מהן חמורה, בשני סניפים שונים, לימדו אותי את הלקח שלי סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 11:10 pm 
Freshman

ברוח WTF בקטגוריית Value for money, חזרתי עכשיו מ"האנוי" בלילינבלום, היה מצוין ומתומחר בצורה סבירה לחלוטין.
ארוחה של ראשונה עיקרית וקינוח ליחיד נעה סביב ה-100 ש"ח, מומלץ בחום. המקום קטן ונראה מבוקש אז שווה להזמין מקום מראש לדעתי.
מצטרף גם להמלצה על פאפא'ס, ניוקי מצוין ופסטות טובות בכלל. דווקא מאלבה לא התרשמתי, אמנם לא הייתי בעסקית אלא ארוחת ערב, המחירים לא נורא יקרים אבל גם לא באמת זולים והאוכל היה בינוני משהו, אולי נפלתי על מנות פחות מוצלחות, השירות לעומת זאת היה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 11:30 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:

רק לחדד את ההבדלים בין הסניפים של השבתאי למי שלא מהאיזור ורוצה להגיע (אפשר פשוט לחלק את זה גיאוגרפית, מי שבא מהצפון יעצור בויתקין ומהדרום באבן יהודה, אבל בכל זאת): ויתקין קטן יותר ואינטימי יותר, מושך יותר "אנשי עמק חפר" שזה בד"כ טוב. אבן יהודה חדיש, משדר הרבה יותר "מקום בילוי" עם בר גדול ומסך ענק שמשדר קליפים, יותר נוח לשבת שם והמקום מרווח בהרבה, אבל האוכלוסיה יותר "מגוונת".

בואו נחדד עוד יותר את ההבדלים.
שבתאי ויתקין זה מקום שאני נוהג ללכת אליו עם חברים שלי.
שבתאי אבן יהודה זה מקום שהבן הגדול שלי (כיתה ח') נוהג ללכת אליו עם החברים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2013 1:17 am 
Sophomore

מחזק לגבי האנוי. הטעמים העדינים בחלק מהמנות ואיכות האוכל בולטים לטובה.

העסקיות של אלבה עולות 55 ש"ח לראשונה ועיקרית, מה שהופך אותן לטובות מאוד בקטגוריה - כמעט ואין מנות טריוויאליות, חומרי הגלם איכותיים, ציינת את השירות (וגם האווירה) - בעיני פרמטרים שהופכים את אלבה למשהו קצת אחר מעסקיות הצהריים "גומרים הולכים" ובמחיר די קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2013 8:26 am 
Freshman

אכן נשמע משתלם.
בארוחת הערב רק המנה הראשונה עולה 49, כך שהעסק שונה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2013 8:31 am 
Hall of Famer

kfir כתב:
nadav_hacohen כתב:

בואו נחדד עוד יותר את ההבדלים.
שבתאי ויתקין זה מקום שאני נוהג ללכת אליו עם חברים שלי.
שבתאי אבן יהודה זה מקום שהבן הגדול שלי (כיתה ח') נוהג ללכת אליו עם החברים שלו.

יכול להיות שזה בגלל שהבן שלך מתפדח לצאת לאן שאתה יוצא? ;)

בכל מקרה, אני התחלתי כמובן בויתקין ומוצא את עצמי מעדיף את אבן יהודה, אולי בגלל שגם אני פשוש בגיל ואולי בגלל שלמקום מרווח יותר ואסתטי יותר בכל זאת יש יתרון. לא באמת חשוב.

דוגם את קוצ'ינה תמר מחר בערב. מבטיח לעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2013 9:54 am 
Junior

WTF כתב:
בתור חובב אוכל די רציני יש לי רשימה לא קטנה של המלצות לחלוק.

בגלל שיש כל כך הרבה, אני אגע רק במסעדות value-for-money שקופצות לי לראש.

סרדיניה בכיכר קדומים נהדרת בקטגוריות האיטלקיות. יש מנת פסטה שהם עושים במקום בסגנון סיציליאני עם פרמזן בתוך הבצק, כבדה להפליא אבל טעימה מאוד.
אדורה בבן יהודה מתומחרת בשפיות ותמיד טובה בקטגורית השף (עם הטוויסט המזרחי התורן - אם אתם לא סובלים את זה, חבל). אחד משני מקומות שאני אוהב להביא אליהם אורחים מחו"ל ביחד עם "ברטי" בקינג ג'ורג'.
פיקולה פסטה בבן יהודה - מקום קטנטן ואינטימי, די חשוך, מקום מעולה לארוחה זוגית ואחלה מנת פסטה. מקום חלבי ולדעתי גם כשר, עם אוסף יינות איטלקי מגוון.
פאפאס בכרם התימנים מציעה יופי של לייט נייט ומחירים סבירים, טורטליני ירך עגל מעולה ויופי של ניוקי.
בית תאילנדי המוכרת תמיד מוצלחת.
עוד אסיאתיות - סינג לונג בסלמה, לא מתוחכם אבל אותנטי וטעים.
דים סאם סטיישן ביהודה הלוי.
עסקית הצהרים באלבה מצויינת ומשתלמת מאוד.
בקטגורית הגאסטרו פאבים אני מחבב את פורט סעיד ליד בית הכנסת הגדול באלנבי, התפריט לא זול יחסית לקטגוריה, אבל מפנקים המון כמדיניות ויוצא בסך הכל משתלם.
המון בירות טובות ואוכל סביר ולמעלה מכך - פורטר אנד סאנס ברחוב הארבעה.
פיצות - דה פפה טובה, אבל באמת שיש שפע של פיצות טובות היום בתל אביב. פיליפ בקרליבך לא רעה, "הפיצה" בבוגרשוב, הפיצות של פאפאס. הפיצה הטובה שאכלתי בארץ היא הפיצה הלבנה של טוטו, אבל זו קטגוריה אחרת.

מחוץ לתל אביב - איוטאיה בהוד השרון תאילנדית מוצלחת ביותר.
ממש מחוץ לתל אביב - רוטנברג בנהריים שגורמת לי לעשות סיבוב בכל פעם שאני בצפון, או לפחות לחשוב על זה.

אזהרות - רק בשר. שתי הרעלות מזון, אחת מהן חמורה, בשני סניפים שונים, לימדו אותי את הלקח שלי סופית.

1. למה קטגוריה אחרת? אני מאוד אוהב ביאנקות. מה זו הפיצה הלבנה של טוטו והיכן?
2. נהריים? :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2013 3:13 pm 
Sophomore

טכנית אני מניח שמדובר בקיבוץ גשר, אבל כן, נהריים.
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=6561

לגבי הביאנקה של טוטו, קטגוריה אחרת בגלל שמדובר במסעדת שף ולא בפיצריה והתמחור בהתאם - מעל 70 שח למגש אישי גדול יחסית. אם כבר תגיע טוטו, אז ניוקי ערמונים וטורטליני זנב שור הן מאסט. גם הקינוחים טובים אבל זה פחות מדבר אלי. היא ממוקמת בברקוביץ' בתל אביב מול ביהמ"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2013 4:29 pm 
Hall of Famer

טוטו חזק מאד על הכוונת שלי. כנראה תהיה היציאה הבאה אחרי קוצ'ינה תמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2013 4:32 pm 
Junior

שמע, אין לי מושג איפה זה קיבוץ גשר אבל התפריט עשה לי תיאבון...

האמת היא שהרשימה שלך הייתה נראית רצינית למדי ונראה לי שאתחיל לדגום אותה 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 9:39 am 
Hall of Famer

ואחרי כמה קטילות, 2 המלצות על 2 רמות שונות של מסעדות:

ברמה הגבוהה יותר, אני מצטרף להמלצות החמות על מקום של בשר בנווה צדק. הלכנו לשם אתמול במקום קוצ'ינה תמר (התחשק לי בשר וזה יותר קרוב), ונהנינו מאד. אנטרקוט מהטובים שאכלתי, שירות טוב, מקום נעים, מבחר יינות גדול שממנו לקחתי את השיראז 2011 של ברבדו והייתי מבסוט עד הגג. קינוח מעולה בדמות קרם פטיסייר עם אגסים ביין. היה אחלה.

ברמה העממית, באיזור נתניה, יומנגס. מדובר באחים שהתחילו למכור המבורגרים מיוחדים מהבית שלהם בבורגתא, נאלצו לעבור בגלל ענייני רישוי לאיזור קלנסואה ובגלל ההצלחה המסחררת יעברו בקרוב מאד לצומת רופין. אשכרה עשו עליהם כתבת שער במוסף גלריה של הארץ (שזה ירידה לזנות של הארץ לא פחות משזה מחמיא למקום, ובכל זאת), וזה גורם לתורים איומים אם באים בשעות הלחץ (21:00-22:00) כל עוד הם במקום הישן. אנשים מחכים שעה להכנס לפעמים. וכשנכנסים, מה שיש זה המבורגרים באמת מעולים, אני סאקר של האיטלקי שעשוי עם גבינת פקורינו בתוך הקציצה, צנוברים, בזיליקום וחמאה. גם הצרפתי, עם כבד אווז ושמן כמהין, מצטיין. אם מישהו יזמין המבורגר רגיל, המלצרים יתבאסו עליו וינסו לשכנע אותו שלא לעשות את זה. כנ"ל אם מישהו יזמין וול דאן. מבחר התוספות לא מדהים, או צ'יפס מלא בשמן או טבעות בצל מלאות בשמן, והקינוח מגיע בדמות מילקשייק בנאנג'ריס בטעמים שונים. אבל העניין הוא ההמבורגר ובשביל זה באים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 9:40 am 
Hall of Famer

שמעתי שההמברוגר שלהם יכול להגיע אפילו לגודל של 600 גרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 9:42 am 
Hall of Famer

כן, הם מוכרים בגודל בסיסי של 220 גרם, ואתה פשוט יכול להוסיף עוד קציצה עד 3 קציצות ו-660 גרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 10:13 am 
Hall of Famer

הבנתי שהם הפסיקו להגיש אלכוהול ומוצרי חזיר בגלל איומים של איסלמיסטים מקלנסואה, זה לפחות מה שקראתי. אולי במקום החדש זה יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 10:56 am 
Hall of Famer

"איומים של איסלמיסטים מקלנסוואה" נשמע לי קצת מרחיק לכת ומוגזם. הם יושבים בלב אוכלוסיה ערבית, כשכל החנויות או העובדים מסביבם ערבים, ואכן ביקשו מהם להפסיק למכור חזיר ואלכוהול והם בחרו להיענות. לא היו שם איומי אלימות ככל שאני יודע. בכל מקרה, ברופין לא תהיה להם שום בעיה לחזור למכור את זה, והאמת שזה גם לא היה חלק גדול מדי מהתפריט (היה בייקון שהוצע כתוספת על ההמבורגר, "המבורגר אוסטרי" שהיה ממאה אחוז לבן וכמובן בירות שנמכרו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 11:05 am 
Hall of Famer

לא אלימות, אבל איומים כנראה שכן. בעלי המסעדה, גל בכר, מתנסח אולי בזהירות ב"הארץ" בזמנו, אבל אפשר להבין אותו יפה מאד בין השורות.
ציטוט:
לדברי בכר, "לפני חודשיים פנו אלינו לראשונה בנושא, קיבלנו תלונות מהכפר, איימו עלינו בכל מיני סוגים של הפגנות, וכדי למנוע אותן ולשמור על שכנות טובה, שיהיה לכולם שקט וכדי שהלקוחות שלנו ירגישו בטוחים - הוצאנו מהתפריט את הבירות, את הבייקון ואת ההמבורגר האוסטרי שהיה ממאה אחוז בשר לבן”.

בכר אולי זהיר בדבריו, אבל משפטים בנוסח "הפגנות מכל מיני סוגים" ו"כדי שהלקוחות שלנו ירגישו בטוחים" לא נשמע כמו בקשות נעימות ברוח טובה.
חוץ מזה, למה המשפט "הם יושבים בלב אוכלוסיה ערבית" צריך להתקבל בטבעיות? מעבר לזה שהוא לא ממש מדויק - הם יושבים ממש בכניסה לעיר, שהיא כולה מסחרית ותעשייתית, ורחוקים ממקומות מגורים - הרי שברופין הם ישבו בלב אוכלוסיה יהודית. אז מה? עד כמה שאני מתרשם, קלנסואה היא לא בדיוק המקבילה המוסלמית של מאה שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 11:17 am 
Hall of Famer

בדיוק, קלנסואה היא לגמרי לא המקבילה המוסלמית של מאה שערים, ויש יחסי שכנות מעולים בין קלנסואה לבין הישובים היהודים.

אבל-וברור לחלוטין שעקרונית אני לא מסכים עם זה, ושזו דרישה לא לגיטימית בעליל מצד המוסלמים-גם ישובים מוסלמים לא קיצוניים שומרים על מסורת בסיסית, ולא אוהבים לראות באיזור שלהם אלכוהול וחזיר. זה המצב. וכל הכביש שמהצומת על כביש 57 ועד שער אפרים מלא בעסקים ערבים בלבד, אני חושב שהיומנגס הוא העסק ה"יהודי" היחיד לאורך כל הכביש. אז אני לא מבין למה צריך "לקרוא בין השורות" כשבכר אומר בדיוק את מה שהיה: אמרו שיפגינו, הוא לא רצה שיפגינו, אז הוא הפסיק למכור. זה לא שריססו לו גרפיטי "אללה הוא אכבר" על המסעדה וזה לא שאיימו במעשי אלימות נגדו או נגד הלקוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 11:33 am 
Hall of Famer

לא, לא הקטע של "יפגינו". הקטע של ההפגנות "מכל מיני סוגים". כמובן, יכול להיות שהכוונה היא לסוג א', הפגנות עם שלטים, וסוג ב', הפגנות בלי שלטים. אפשר להבין את זה גם ככה אם רוצים.
והדבר השני הוא "כדי שהלקוחות ירגישו בטוחים". האם זה מההפגנות עם השלטים או בלי? יש משפטים שאפשר להבין מהם יפה מאד מה היה, וזה עוד כשניכר בבכר שהוא מתנסח מאד בזהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 11:34 am 
Freshman

יומנגס אכן מומלץ, אני לא חושב שזה כזה טירוף ששווה לחכות שעה בתור בשבילו, מה שכן אם אתה תושב הסביבה האפשרויות מוגבלות וזו כנראה האפשרות הטובה ביותר להמבורגר טעים עם תוספות שוות אולי שווה לך לחכות שעה. בתור תושב תל אביב לא הייתי עומד בתור באמצע תחנת דלק בשבילם.
המלצה נוספת בגזרה העממית היא ה"ויטרינה" באבן גבירול, במקום יש המבורגרים מצוינים ונקניקיות טובות ומעניינות שמכינים במקום, סיבה לא פחות טובה להגיע לשם היא הצ'יפס הכי טוב בת"א לאוהבי הפריך והדק.
עוד מקום נחמד הוא ה"דונקי" בחשמונאים, שמנסים להיות צ'יפוטלה ואמנם לא לגמרי מצליחים אבל זה הכי קרוב שיש בארץ וזה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 11:38 am 
Hall of Famer

האמת היא שגם אני לא חושב ששווה לחכות שעה בשביל היומנגס, לכן מומלץ להגיע מוקדם (הם פותחים ב18:00) או מאוחר (הם פתוחים עד איזה 2 בלילה, אם תבואו אחרי 23:00 לא יהיה תור מטורף).

מקום שווה בנתניה זה "אלבמה". מסעדה בקונספט של מעשנת בשר, הם עושים בשר אך ורק בצורה הזאת, אין שם פיתות, קבבים או חומוס. אתה יכול להזמין נתח שאתה רוצה במעשנה, או ללכת על ארוחת טעימות שהיא אמנם לא אכול כפי יכולתך אבל בהחלט תשביע כל רעב. לצד הבשר יש תבשיל שעועית מעולה וסלט חתוך במקום, וזה הכל. שתיה הם לא מוכרים, וישמחו להביא לך מהפיצוציה הסמוכה או שתביא לבד מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 2:35 pm 
Hall of Famer

תגידו, הקצב בחשמונאים טעים גם בסטנדרטים של בועלי שפנים ואוכלי נידות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 71 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: