לפטופ כתב:
בורסה ברמת גן, לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.
בוא נשב על משהו מתישהו
המממ... האמת שרוב מתחם הבורסה זה מקומות בינוניים וסבירים. לא יכול להגיד על אף אחד מהם שזה איזו ארוחת מלכים.
מה שכן, נציין 3 מקומות לאכול בהם:
1. קינג ג'ורג' [במקום שהיה בו פעם ספגטים] - אין מה להגיד יותר מדי. יש להם פסטות סבבה, בשרים על הכיפאק, והיתרון הכי גדול דווקא אם חולקים מנה כמה אנשים. יצאתי עם עוד 3 אנשים מהעבודה, הזמנו סלט, פיצה, פסטה, שני קינוחים ושתייה, ונגמר בנזק של 55 ש"ח כולל טיפ, משער שהיה יוצא אזור ה-40 ש"ח אילולא הקינוחים.
2. סאבור [רח' היצירה מול התחנת דלק]- למי שאוהב טורטיות, זה המקום. הבשרים גם די טובים, ולראייה המקום די מפוצץ ביומיום.
3. חמסה חמסה - חומוסיה חדשה שנפתחה במקום שהיה בו פעם קרנף (המסעדה הראשונה ב"סטריפ" המסעדות שליד מגדל משה אביב). חומוס חלק ודי בסדר, חמוצים ובצלים אפשר לקחת כאוות נפשך. למעשה, היתרון העיקרי של המקום זה שאין הגשה. לא צריך שום טובות מאף מלצרית שתנדב לך צלחת של חמוצים.
ו-3 להימנע מהם:
1. Jewish Beef [רח' התובל] - סנדביצ'ים עם פסטרמה/נקניק משולבים עם תוספות של תפוחי אדמה / סלטים / אורז. לא יודע, לא מתאים לי מנה עיקרית "רכה" כזאת עם תוספות אמיתיות. בפעם האחרונה (והיחידה) שהייתי שם השירות היה מחורבן ולא היה להם בגט. הייתי חושב שבמצב כזה הם פשוט ילכו למכולת ליד לקנות בגט, אבל הם התייאשו מראש, והלקוחות נשארו עם כמה פיתות מעופשות.
2. ריטנגה [בסוף מתחם המסעדות איפה שהקינג ג'ורג'] - פעם זה היה המקום לאכול בו פסטה. היו מכינים גם די מהר, וגם היה טעים והכל היה מתוקתק. בשלב מסוים נהיו יותר ויותר גרועים בשירות, עם מלצרית שעושה טובה שהיא שמה עליך בכלל, טועים בחשבון, שוכחים חלק מההזמנות ועוד כהנה וכהנה.
3. בלאק [ליד מגדל משה אביב] - אם חשקה נפשכם בארוחת צהריים בטווח המחירים שנדב ציין, אתם יכולים למחוק את הבלאק מהרשימה. מחירים בשמיים על כלומה ומאומה, ומבחינת האיכות, יצא לי להזמין כמה פעמים בטייק אוויי וזה היה די מזעזע, שמנוני וגועלי. האמת שהסניף הזה (ביחד עם זה מפתח תקווה שנערך בו מפגש פורום במשחק של ישראל-גרמניה) פשוט הורידו אותי לחלוטין מבלאק, ואולי אפילו באופן כללי ממסעדות המבורגרים. כי כמה אפשר כבר לטחון את ה-BBB ובלאק ומוזס?
לפי הכתוב, אני מבין שאתה במשה אביב (או על הסטריפ), אני בגיבור ספורט.
הג'וייש ביפ באמת מקום נורא, יש 50 מטר לידו מקום נחמד דווקא עם בגטים סבירים (שלדעתי היה איפה שהביפ ועבר לפני איזה שנתיים או משהו כזה).
חומוס אני אוכל ב"חומוס אליפות" שזה מול רוגובין תדהר.
שניצל - בשניצל אקספרס או בשניצליה.
שווארמה - על הסטריפ של משה אביב יש מקום איכותי עם שווארמה נהדרת (במיוחד העגל).
ויש אין סוף מקומות בינוניים שלא שווים אזכור.