סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 10:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 11:51 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
התותח המפוברק כתב:

מה לגבי שווארמה שמש? למי שאוהב שווארמה עם הרבה תיבול. חבל רק שזה תקוע במיקום מעאפן.

רק נאמר שהיה פושט את הרגל אם היה עובד בחיפה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 11:57 pm 
Sophomore

לשאוורמות של שמש ודקר יש שם לא רע. מזכרוני היה שם טעים, אבל לא ברמה יוצאת דופן.

ברעננה יש את חומוס תנעמי. לפני שכולם קופצים עלי עם עוד המלצה על איזה ערבי אותנטי שמכין את החומוס שלו על חמור בעגלה בכפר ורק "מביני דבר" כמוהם יכולים להמליץ על חומוס, אני אתגונן ואומר שבכתבה במעריב תיאר הכתב את המקום כמתחרה שווה בשווה בחומוסיות הגדולות של ת"א. החומוס לרוב נגמר ביום שישי ב13:00, היום הכי עמוס של המקום. מנה (פול/מסבחה/חצילים/פטריות - הכי מומלץ) עולה 27, וקשה מאד לאדם אחד לסיים אותה לבד. בכל מקרה, בשביל חומוס כשר ברעננה זה אחלה דבר :)

אני מצטרף להמלצה של גואטה על תפארת הפלאפל במרכז כפר סבא ועל סבינו בשכונת עליה. מדובר בשיפודיה שנמצאת במרכז מסחרי בשכונה רחוקה, אבל המחירים מצחיקים והפרגיות והשווארמה פשוט לא מהעולם הזה.

נדב, יש מצב לסדר גם חלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 8:59 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
לפטופ כתב:
בורסה ברמת גן, לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.

בוא נשב על משהו מתישהו 8)

המממ... האמת שרוב מתחם הבורסה זה מקומות בינוניים וסבירים. לא יכול להגיד על אף אחד מהם שזה איזו ארוחת מלכים.

מה שכן, נציין 3 מקומות לאכול בהם:
1. קינג ג'ורג' [במקום שהיה בו פעם ספגטים] - אין מה להגיד יותר מדי. יש להם פסטות סבבה, בשרים על הכיפאק, והיתרון הכי גדול דווקא אם חולקים מנה כמה אנשים. יצאתי עם עוד 3 אנשים מהעבודה, הזמנו סלט, פיצה, פסטה, שני קינוחים ושתייה, ונגמר בנזק של 55 ש"ח כולל טיפ, משער שהיה יוצא אזור ה-40 ש"ח אילולא הקינוחים.

2. סאבור [רח' היצירה מול התחנת דלק]- למי שאוהב טורטיות, זה המקום. הבשרים גם די טובים, ולראייה המקום די מפוצץ ביומיום.

3. חמסה חמסה - חומוסיה חדשה שנפתחה במקום שהיה בו פעם קרנף (המסעדה הראשונה ב"סטריפ" המסעדות שליד מגדל משה אביב). חומוס חלק ודי בסדר, חמוצים ובצלים אפשר לקחת כאוות נפשך. למעשה, היתרון העיקרי של המקום זה שאין הגשה. לא צריך שום טובות מאף מלצרית שתנדב לך צלחת של חמוצים.

ו-3 להימנע מהם:
1. Jewish Beef [רח' התובל] - סנדביצ'ים עם פסטרמה/נקניק משולבים עם תוספות של תפוחי אדמה / סלטים / אורז. לא יודע, לא מתאים לי מנה עיקרית "רכה" כזאת עם תוספות אמיתיות. בפעם האחרונה (והיחידה) שהייתי שם השירות היה מחורבן ולא היה להם בגט. הייתי חושב שבמצב כזה הם פשוט ילכו למכולת ליד לקנות בגט, אבל הם התייאשו מראש, והלקוחות נשארו עם כמה פיתות מעופשות.

2. ריטנגה [בסוף מתחם המסעדות איפה שהקינג ג'ורג'] - פעם זה היה המקום לאכול בו פסטה. היו מכינים גם די מהר, וגם היה טעים והכל היה מתוקתק. בשלב מסוים נהיו יותר ויותר גרועים בשירות, עם מלצרית שעושה טובה שהיא שמה עליך בכלל, טועים בחשבון, שוכחים חלק מההזמנות ועוד כהנה וכהנה.

3. בלאק [ליד מגדל משה אביב] - אם חשקה נפשכם בארוחת צהריים בטווח המחירים שנדב ציין, אתם יכולים למחוק את הבלאק מהרשימה. מחירים בשמיים על כלומה ומאומה, ומבחינת האיכות, יצא לי להזמין כמה פעמים בטייק אוויי וזה היה די מזעזע, שמנוני וגועלי. האמת שהסניף הזה (ביחד עם זה מפתח תקווה שנערך בו מפגש פורום במשחק של ישראל-גרמניה) פשוט הורידו אותי לחלוטין מבלאק, ואולי אפילו באופן כללי ממסעדות המבורגרים. כי כמה אפשר כבר לטחון את ה-BBB ובלאק ומוזס?

בהחלט אפשרי לשבת מתישהו :men:
לפי הכתוב, אני מבין שאתה במשה אביב (או על הסטריפ), אני בגיבור ספורט.
הג'וייש ביפ באמת מקום נורא, יש 50 מטר לידו מקום נחמד דווקא עם בגטים סבירים (שלדעתי היה איפה שהביפ ועבר לפני איזה שנתיים או משהו כזה).
חומוס אני אוכל ב"חומוס אליפות" שזה מול רוגובין תדהר.
שניצל - בשניצל אקספרס או בשניצליה.
שווארמה - על הסטריפ של משה אביב יש מקום איכותי עם שווארמה נהדרת (במיוחד העגל).
ויש אין סוף מקומות בינוניים שלא שווים אזכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 10:09 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
יש גם חומוס עוזי באזה"ת פולג, זה סניף אחר של אותו הבחור או מקום אחר לגמרי שפשוט יש לו את אותו השם? בכל אופן, המקום ההוא מגיש פחות או יותר את מה שתיארת (מנה גדולה, פול, הרבה תיבול, לימון ושמן זית) ואפילו מוצלח למדי, רק שבכל פעם שהייתי שם אכלתי גם ריפיל ולא זכורות לי לאפות, ככה שאני חושד שמדובר במקום לא קשור.

נראה לך שמישהו בנתניה יכול לפתוח "חומוס עוזי" בלי קשר לעוזי המקורי?! זה הסניף שמנוהל ע"י שניים מהבנים שלו. אכלתי שם איזה שלוש-ארבע פעמים, נחמד ולא רחוק מהמקור, אבל אין כמו המקור.

לגבי תנעמי שדייס המליץ עליו, אכלתי כמה פעמים ולא נפלתי, אבל אם אתה רעב מאד ואיכשהו מסיבה לא ברורה נקלעת למרכז רעננה בצהריים, זו אפשרות סבירה. וכן, אפשר חלה, וזה לא נשמע טוב אבל נראה לי שיש לך גישה לאחותי לא פחות ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 10:59 am 
Junior

המנה הכי טובה בארץ לטעמי זה מנה מסבחה מאבו חסן ( או עלי קראוון, אף פעם לא הבנתי מה השם הרשמי) ביפו.

כבר סדר גודל של 12 שנה אני אוכל שם באופן יחסית קבוע ( פעם בשבוע עד פעם ב3 שבועות) ואין מנה שבאמת יכולה לתת לזה פייט. זה פשוט אומנות מה שהם עושים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 11:01 am 
Hall of Famer

כמדומני שYUVAL שנעלם לו מהפורום אכל שם יום-יום במשך 3 שנים כששירת בגל"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 11:56 am 
Hall of Famer

המסבחה של אבו חסן זו באמת חגיגה. מומלץ לבקש מהם לתבל אותה עם הכל, ואז היא יוצאת מעט פיקנטית. זה כ"כ, אבל כ"כ טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 1:26 pm 
Sophomore

אכלתי עכשיו ב"סנדוויץ" בנחלת בינימין, אחלה סנדוויץ. עם בקבוקון לימונדה קטן - 38 ש"ח. שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 1:30 pm 
Junior

לגבי הסביח של עובד - נפתח השנה סניף בהרצליה פיתוח ליד העבודה שלי.

לא זול כל כך, לא טעים במיוחד, וכמעט תמיד יש תור ארוך מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 3:51 pm 
Freshman

לגבי שווארמות אני אישית אוהב את הטורק לחמעג'ון במקור מנחלת בנימין פינת יהודה הלוי, שהועילו בטובם לפחות עכשיו סניף קצת יותר קרוב אליי בקינג ג'ורג' פינת בן ציון. הבשר מעולה במיוחד הכבש ונותנים כמות יפה, אין צורך לקחת לאפה הפיתה עדיפה ואם לא מתים מרעב אז גם משביעה.
זו השווארמה היחידה שאני מעדיף על השווארמה ב"פעמונים" ברמת השרון שלדעתי מחזיקים גם בפלאפל מעולה וכמובן השיטה שאתה מקבל פיתה/לאפה ריקה (או עם חומוס) ואתה מסדר את שאר המנה פרט לשווארמה עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 6:38 pm 
Sophomore

לגבי סביח, אז הסביח של יגאל ברחוב שמאי בירושלים הוא מלאכת מחשבת של ביצה וחציל. היחס תמיד חברותי והוא זוכר פחות או יותר כל מי שאי פעם ישב אצלו.

בתפנית חדה, הברדק הוא פיצה-בירה-בר חדש יחסית בירושלים, על קרן היסוד קרוב מאוד לפי בריבוע הידועה.
הפיצות שם הם לא פחות ממטריפות. התוספות מעניינות ומרגשות (אם כבר סביח, פיצה עם חציל-ביצה-בצל-גבינת פיקורינו וטחינה גולמית אלוהית פשוט עם השם המגניב מחנה-יהודה).
פיצה אישית עולה שם 30-35 שקלים כבר כמה חודשים למרות שהתפריט מציין שאלו מחירי הרצה.
הבירות הן ישראליות בלבד (מהחבית, ויש 6 כאלה) ועוד מגוון גדול בבקבוק.
בלי ספק המקום האהוב עלינו בירושלים, והיחס מצויין.

אה, ואי אפשר לשכוח את הקינוח, בצק פיצה עליו מפוזרים בנדיבות גבינת מסקרפונה, שבבי שוקולד מעולים, שערות חלווה וחתיכות בננה. משוגע כמה שזה טעים.

שווה לבדוק (אבל כשר ובשישי כלל לא פתוח).

נערך לאחרונה על ידי YAO בתאריך ד' אוקטובר 23, 2013 9:43 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2013 6:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באזור התעשייה הקטן של תל מונד, זה שישבה בו עד לא מזמן "פורטרהאוס" ז"ל, יש פלאפל מעולה שישב קודם בתוך המושבה עצמה. אני לא זוכר איך קוראים לו, הוא נמצא כמה מטרים אחרי שנכנסים עם המכונית לאזור. כשאראה את שמו אכתוב כאן. בכל אופן, מומלץ מאד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 7:18 am 
מנהל פורום

לחמעג'ון אכן מעולה, עבור שווארמה שאינה חיפאית.
לידה נמצא התימני, גם מקום חמוד ומשביע, מרק הרגל שם ממש ממש ממש ממש טעי. הבעיה? אי אפשר לחזור לעבוד אחריו, צריך לישון.
מול התקווה נמצא "ישראל מרכז הקובות", שהוא שער הכניסה לגן עדן כנראה. קובות עיראקיות שמנות, גדולות, מדהימות בטעמן, משלושה-ארבעה סוגים שונים, עם חמוצים אדירים ועמבה אלוהית. הייתי משתשכשך בכיף בתוך המנה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 8:43 am 
Junior

קיפי כתב:
החומוס המומלץ לדעתי (אני כבר רואה איך יתקפו אותי על זה) במערב העיר מוגש בחומוס בן-סירא (על הרחובות הלל/בן-סירא). צרתו היחידה היא שהוא מעט יקר וקטן מדי.

אני לא תוקף, פשוט לא מסכים איתך באופן נחרץ. הביקורת הזו מסבירה מצוין חלק מהבעיות שם. (בתמצות למי שאין זמן לקרוא - חומוס אדיש).

בכלל המדור של נהג המונית קובי רובין ב'וואלה אוכל', הוא קריאה קבועה שלי, והכי רלוונטי לת'רד הזה:
http://food.walla.co.il/?w=/1129

באשר לירושלים, יש מקום אחד שהוא בערך הסוד השמור הכי גלוי בחור פשוט נידח ושאני פשוט מת על המקום. צ'וצ'י בקרית מנחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 8:47 am 
Hall of Famer

אני בבן סירא, אכלתי רק לפני שנים (נניח באיזור 08-09) כשגרתי בירושלים, ואני זוכר אותו מאד לטובה. הייתי מגדיר את בן סירה של אז כגרסת החומוס של באבט (אפרופו הת'רד הזה, אם כי אני לא אוהב במיוחד ופלים בלגיים).
חבל שהם השתנו לרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 11:13 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
באזור התעשייה הקטן של תל מונד, זה שישבה בו עד לא מזמן "פורטרהאוס" ז"ל, יש פלאפל מעולה שישב קודם בתוך המושבה עצמה. אני לא זוכר איך קוראים לו, הוא נמצא כמה מטרים אחרי שנכנסים עם המכונית לאזור. כשאראה את שמו אכתוב כאן. בכל אופן, מומלץ מאד.

באמת ? מומלץ ?
אני חולף על פניו תמיד במהירות ולא שוקל אפילו עצירה..... אני חושש מפלאפליות על הכביש....
טוב. אנסה בהקדם...
בתוך תל מונד יש את "פלאפל שווה" של דני, זה לא הוא אני מניח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 3:51 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
. הייתי מגדיר את בן סירה של אז כגרסת החומוס של באבט (אפרופו הת'רד הזה, אם כי אני לא אוהב במיוחד ופלים בלגיים).

אהבתי את ההגדרה. קולעת למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 5:16 pm 
Hall of Famer

נהדר. ועכשיו תתרגמו ללא-ירושלמית, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 5:45 pm 
Hall of Famer

באבט הוא מוסד ירושלמי ותיק שנמצא על רחוב שמאי (או הלל) ממש ליד המדרחוב. מדובר בכוך שמכין וופלים בלגיים, עם איזה שתי שולחנות רעועים וסדר ישיבה קצת מוזר ולא אינטואיטיבי. בגדול, אנשים מזה עשרות שנים לדעתי (המקום קיים לדעתי משהו כמו 20 שנה. הסרט עליו שמו מתבסס, "החגיגה של באבט" יצא באמצע שנות השמונים אאל"ט). יש בו תמיד המון תנועה. הטבחים (כלומר, אלו שעושים את הוופלים) מכירים פחות או יותר כל לקוח שהיה אצלם פעמיים או יותר. זה קצת כמו פאב שכונתי מאד קטן, אבל במקום בירה יש בו וופלים בלגיים, ובמקום לשבת שעה, אתה יושב שם רבע שעה.
לא יודע איזו הגדרה אחרת אני יכול לתת למקום. בכל מקרה, מומלץ ולו בשביל החוויה לפחות פעם אחת.

בן סירא בשנת 08 או 09 היה כזה. ידידותי מאד, קטן מאד, נתן הרגשה שהבעלים מכירים כל אחד שנמצא שם יותר מפעם אחת, ובאופן כללי מקום סבבה לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 5:50 pm 
Hall of Famer

באבא שוכן היום ברח' שמאי 14 (או אולי 12?), ומאז שנילי מכרה אותו ועברה לתל אביב, זה כבר לא מקום הפמיליארי והאינטימי שאתה מתאר. כבונוס, הבעלים החדשים גם הקפיצו את המחירים (שאצל נילי היו לא רנטביליים בעליל) בשלושים אחוזים בערך, בבת אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 5:59 pm 
Hall of Famer

נו, גם בבאבט לא הייתי ממזמן (כאמור, לא מעריץ של ופלים בלגיים, שבאופן כללי נראים לי כמו קינוח יחסית דבילי, כי באמת - בשביל מה הופל עצמו טוב? חוץ מאשר ככלי קיבול (היכי תמצי) ל GOODNESS שנמצא עליו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 6:27 pm 
Hall of Famer

זהו, שבשיאו, הוופל של באבט היה נהדר כשלעצמו. מה גם ששם הגודנס היה מיוחד ושווה ביקור. לא סתם שוקולד או ריבת חלב שאפשר לקנות בסופר בעשירית מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 7:24 pm 
Hall of Famer

כנ"ל, אגב, לגבי סופגניות - סופגניה לא נמדדת במילוי. עם כל הכבוד לבר המשקאות השלם שהחבר'ה של רני רהב דוחפים לסופגניות שלהם, הבצק ממש ממש לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 7:30 pm 
Hall of Famer

אני חושב שבצק סופגניה טוב יותר טוב מאשר בצק וופל טוב (ואכלתי וופלים גם באוסטנד היפהפיה, לא רק בישראל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2013 7:44 pm 
Hall of Famer

כאן אני לגמרי איתך.

אבל איך אמר הוגה הדעות הידוע א. גולן?

אם כל יום אתה אוכל סטייק, לפעמים בא לך שווארמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה