סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2016 2:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שימו לב, אוהדי הענף המעטים שישנם פה אם בכלל:
לפחות פעם אחת יצא לנו משהו טוב מזה שאנחנו בישראל, ארתץ שלא אוהבת הוקי.
מכיוון שזה המצב, אף אחד לא קנה את זכויות השידור של אליפות העולם בישראל.
וזה אומר שאנחנו בישראל יכולים לצפות בכל משחקי האליפות, בשידור חי, באיכות מעולה שבמעולות, בערוץ היוטיוב הרשמי של האליפות.
כמובן יש שם גם תקצירים, ואת כל המשחקים המלאים מוקלטים.
https://www.youtube.com/c/iihfworlds

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 08, 2016 8:08 pm 
Hall of Famer

קזחסטן, שהפתיעה אתמול את שווייץ, כמעט עוזה את זה גם לרוסיה. 4:4 הייתה התוצאה בשליש השלישי, כשהרוסים שהיו חייבים נצחון הבקיעו שניים וניצח 6:4.
שווייץ שכאמור הופתעה אתמול על ידי קזחסטן מופתעת היום שוב, הפעם על ידי נורבגיה 4:3 אחרי הארכה, ופתאום היה יכולה למצוא תא עצמה במאבק על הישארות בדרג העליון.

פינלנד המשיכה בשלה וכתשה 5:1 את גרמניה. קנדה הביסה כצפוי את הונגריה 7:1, אבל ההונגרים חגגו שער ראשון נגד קנדה מזה 78 שנים.

המשחק המרכזי של הערב יהיה עוד דרבי סקנדינבי, שבדיה החזקה מסורתית נגד דנמרק שהביאה לאליפות שלושה שחקני NHL ויצרה כנראה את הנבחרת החזקה בתולדותיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2016 9:41 am 
Hall of Famer

עולה ראשונה לגמר הקונפרנס ב-NHL - טמפה ביי לייטנינג נראית מצויין, מביסה 4:0 את ניו יורק איילנדרס ועולה לגמר המזרח עם 4:1 בסדרה. היא מחכה שם למנצחת בסדרה המסקרנת בין וושינגטון ופיטסבורג שכבר דיברתי עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 8:40 am 
Hall of Famer

והיריבה של טמפה ביי תהייה פיטסבורג! כמו שקורה הרבה בפלייאוף ה-NHL, קבוצת הויילד קארד שבקושי עלתה לפלייאוף מעיפה את זוכת גביע הנשיאים שדרסה את הליגה כל העונה. ועוד יותר מדהים שהיא עושה את זה בלי הכוכב סידני קרוסבי, שאמנם שיחק אבל פשוט לא הגיע לסדרה.

בשני הלילות הבאים ייסגר הסיבוב השני עם שני משחקי 7 מכריעים במערב. הלילה דאלאס תארח את סנט לואיס, מחר בלילה נאשוויל תבוא כל הדרך לסן חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 8:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וושינגטון ואובצ'קין רגילים להצלחה גדולה בעונה הרגילה והפסדים בפלייאוף, לא? אני חושב שמעולם הם לא הגיעו אפילו לקונפרנס פיינל, בטוח לא לגמר הליגה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 9:51 am 
Hall of Famer

בתקופת אובצ'קין זה נכון. לא מעט פעמים הם מצליחים מאד בעונה הרגילה ונכשלים בפלייאוף.
בשנות ה-90 הם דווקא הצליחו יותר וגם הגיעו פעם אחת עד גמר סטנלי ועוד פעם לגמר המזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2016 12:14 pm 
Hall of Famer

ביל דיילי, סגן הקומישנר של ה-NHL, שיחרר בראיון סקופ דרמטי - החלטה סופית בדבר אקספנשן תיפול עוד לפני הדראפט (שייערך בסוף יוני).

יש רק שתי הצעות פורמליות - לאס וגאס וקוויבק סיטי. ה-NHL תודיע אם היא מקבלת את שתיהן, רק אחת מהן, או שאין אקספנשן.
הערכה שלי? שתי ההצעות יעברו. לאס וגאס תעבור כי ה-NHL מאד רוצה להיות שם, וכי הקהל מראה התעניינות עצומה; קוויבק סיטי תתקבל כי... היא ההצעה היחידה מלבד וגאס, וה-NHL תרצה ודאי לשמור על מספר קבוצות זוגי. בקוויבק יש אמנם אולם חדש, אבל זו עיר יחסית קטנה ואין ספק שה-NHL התאכזבה שלא הוגשו הצעות מערים אמריקאיות שהיא מאד רצתה (סיאטל או יוסטון למשל).
אם אכן יהיה אקספנשן, הוא יהיה כנראה לעונת 2017/18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2016 10:58 am 
Hall of Famer

סנט לואיס בלוז באה למשחק השביעי בדאלאס וקורעת את הסטארס 6:1!
הבלוז בגמר המערב, דאלאס בחוץ, וזה אומר שמהמערב תגיע לגמר הסטנלי בכל מקרה קבוצה שעוד לא זכתה בו. המשחק השביעי בין סן חוזה ונאשוויל - ששתיהן לא זכור אף פעם, כמו הבלוז - יהיה הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2016 1:31 pm 
Hall of Famer

ואחרי ההדחה של וושינגטון, אובצ'קין ועוד שני רוסים של הקבוצה ממהרים הביתה לשחק עם רוסיה באליפות העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2016 9:53 am 
Hall of Famer

עם 5:0 גדול, סן חוזה שארקס עוברת את נאשוויל פרדטורס ועולה לגמר המערב בפעם הרביעית בתולדותיה. כל שלוש הפעמים הקודמות הסתיימו בכשלונות והשארקס מעולם לא שיחקו בסדרת הגמר.
הם יפגשו את סנט לואיס בלוז שלא הייתה בסדרת הגמר מאז 1970.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2016 4:30 pm 
Hall of Famer

ב-NHL נפתח אתמול גמר המזרח, טמפה ביי ניצחה 3:1 את פיטסבורג שעדיין מחפשת את ההתקפה שלה, ובמיוחד מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחרי סידני קרוסבי.

ועכשיו לאליפות העולם. מזמן לא עדכנתי, אבל אנחנו מתקרבים לסוף שלב הבתים.
נתחיל דווקא עם בית ב', הבית הסנט פטרבורגי. שם בתחתית היסטוריה - הונגריה, המועמדת הודאית לירידה מהבית הזה (אני מזכיר, רק פעם שנייה בדרג העליון מאז מלחמת העולם השנייה...) משיגה נצחון ראשון בדרג העליון מזה 77 שנים! ולא סתם נצחון - נצחון ענק 5:2 על יריבתה לתחתית הבית בלארוס, וזה אומר שהונגריה ובלארוס שתיהן עם 3 נקודות עכשיו, אבל להונגריה יש את שובר השוויון כשלשתיהן נשאר עוד משחק אחד! וזה אומר שבלארוס חייבת להשיג יותר נקודות מהונגריה במשחק האחרון, אם לא - הונגריה תדהים ותשרוד, ובלארוס תרד.
בצמרת הבית הזה קנדה ופינלנד דוהרות בלי לעצור, לשתיהן 15 נקודות מלאות ונשארו לכל אחת שני משחקים כולל זו נגד זו על המקום הראשון. אחריהם ארה"ב עם 9, גרמניה עם 7, סלובקיה עם 6 וצרפת עם 5, כולן עם עוד שני משחקים לסיום, נאבקות על שני הכרטיסים הנופים לרבע הגמר. היום גרמניה מול ארה"ב בעימות ישיר, סלובקיה תנסה לגנוב נקודות מול הפינים.
בית א' המוסקבאי רואה כבר את היורדת שלו, קזחסטן שהפסידה משחק תחתית קריטי ללטביה יורדת דרג כשנותר לה עוד משחק אחד שכבר לא יוציא אותה מהמקום האחרון. בצמרת צ'כיה (14 נק') ורוסיה (12) כבר ברבע הגמר, אחריהן שבדיה עם 11 וגם היא ב-1.9 רגליים ברבע הגמר, ומתחתיהן שווייץ 7, דנמרק 6, לטביה 6, נורבגיה 5 - כולן במאבק על הכרטיס האחרון. רק שללטביה יש משחק עודף, כלומר נשאר לה עוד משחק אחד ולאחרות שניים.
ממש עכשיו דנמרק תנסה להשיג נקודות קריטיות מול צ'כיה החזקה, שווייץ תנסה לעשות אותו דבר מול שבדיה שלא רוצה להסתבך.

מי שעוד שמח על התוצאות בבית ב' היא איטליה, שלהזכירכם סיימה שנייה בדרג 1A ואמורה לעלות לדרג העליון - בתנאי שאף אחת מבין צרפת או גרמניה, המארחות את האליפות הבאה, לא תהייה היורדת. אם אחת מהן הייתה היורדת, היא הייתה נשארת בדרג ואיטליה הייתה נשארת בדרג 1A (כלומר היו רק עולה אחת - סלובניה - ויורדת אחת מהבית השני, כלומר קזחסטן). עכשיו נראה די סופי שצרפת וגרמניה שתיהן תשרודנה, וזה אומר שאיטליה תעלה לדרג העליון לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 8:40 am 
Hall of Famer

ב-NHL סנט לואיס מנצחת 2:1 את סן חוזה בפתיחת גמר המערב.

באליפות העולם, בית ב', גרמניה מפתיעה את ארה"ב 3:2 ומבטיחה מקום מפתיע ברבע הגמר. פינלנד הולמת 5:0 בסלובקיה, מה שאומר שכנראה גם ארה"ב תהייה ברבע הגמר. בממשחק האחרון ארה"ב וסלובקיה נפגשות בקרב ישיר על המקום הרביעי וסלובקיה חייבת לנצח בזמן החוקי כדי לעלות אליו ולהשאיר את האמריקאים בחוץ. ובהמשך אורבת צרפת שיש לה משחק חסר ויכולה גם היא לעלות.
אבלה אחרי 6 משחקים (עוד משחק אחד לסיום): פינלנד 18, קנדה 15 ומשחק חסר, גרמניה 10, ארה"ב 9, סלובקיה 6, צרפת 5 ומשחק חסר, הונגריה 3, בלארוס 3.
גם בבית א' הפתעה, הנבחרת הדי מרשימה שדנמרק קיבצה לאליפות הזו מנצחת את מובילת הבית צ'כיה 2:1. שבדיה מנצחת את שווייץ 3:2, אבל עדיין שווייץ ביתרון על דנמרק בשובר השוויון ותלויה בעצמה. גם נורבגיה שנמצאת מאחור עם משחק חסר עוד יכולה לעלות, כך גם לטביה. צפוף ומרתק.
הטבלה של הבית הזה: צ'כיה 15, שבדיה 13, רוסיה 12 ומשחק חסר, שווייץ 8, דנמרק 8, לטביה 6, נורבגיה 5 ומשחק חסר, קזחסטן 2 וכבר ירדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 3:02 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ב-NHL סנט לואיס מנצחת 2:1 את סן חוזה בפתיחת גמר המערב.

באליפות העולם, בית ב', גרמניה מפתיעה את ארה"ב 3:2 ומבטיחה מקום מפתיע ברבע הגמר. פינלנד הולמת 5:0 בסלובקיה, מה שאומר שכנראה גם ארה"ב תהייה ברבע הגמר. בממשחק האחרון ארה"ב וסלובקיה נפגשות בקרב ישיר על המקום הרביעי וסלובקיה חייבת לנצח בזמן החוקי כדי לעלות אליו ולהשאיר את האמריקאים בחוץ. ובהמשך אורבת צרפת שיש לה משחק חסר ויכולה גם היא לעלות.
אבלה אחרי 6 משחקים (עוד משחק אחד לסיום): פינלנד 18, קנדה 15 ומשחק חסר, גרמניה 10, ארה"ב 9, סלובקיה 6, צרפת 5 ומשחק חסר, הונגריה 3, בלארוס 3.
גם בבית א' הפתעה, הנבחרת הדי מרשימה שדנמרק קיבצה לאליפות הזו מנצחת את מובילת הבית צ'כיה 2:1. שבדיה מנצחת את שווייץ 3:2, אבל עדיין שווייץ ביתרון על דנמרק בשובר השוויון ותלויה בעצמה. גם נורבגיה שנמצאת מאחור עם משחק חסר עוד יכולה לעלות, כך גם לטביה. צפוף ומרתק.
הטבלה של הבית הזה: צ'כיה 15, שבדיה 13, רוסיה 12 ומשחק חסר, שווייץ 8, דנמרק 8, לטביה 6, נורבגיה 5 ומשחק חסר, קזחסטן 2 וכבר ירדה.

משתדל לעקוב :)

במשחק האחרון שוויץ מול צ'כיה ודנמרק מול קזחסטן.
אני לא חושב שהיתרון הפנימי של שוויץ יהיה רלוונטי....

חוץ מזה, שוויץ לא תלויה בעצמה, כי אם נורבגיה מנצחת פעמיים (את הרוסים ואת הלטבים) גם נצחון מאד מפתיע של השוויצרים על הצ'כים לא יעזור להם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2016 5:45 pm 
Hall of Famer

נורבגיה כבר לא תנצח פעמיים...
אותי לפחות, מכל המשחקים של היום, המעניין הוא דווקא הונגריה נגד גרמניה שיהיה בערב. זה המשחק האחרון של ההונגרים, ואחרי הנצחון הגדול שלהם על בלארוס - נצחון היום מול גרמניה בזמן החוקי יבטיח להם הישארות בדרג, והם יוכלו לשבת רגל על רגל ולראות את בלארוס וצרפת נאבקות מחר ראש בראש על הירידה (כלומר, צרפת בעצם לא יכולה לרדת, אז המשחק יהיה בין בלארוס לאיטליה שבכלל לא נמצאת פה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 1:12 am 
Hall of Famer

אז הונגריה לא מצליחה להפתיע שוב, 4:2 לגרמניה שמבטיחה את המקום השלישי בבית ב' - הישג מצוין. במשחק השני קנדה מביסה כצפוי את צרפת, וזה אומר שהמשחק בין ארה"ב וסלובקיה מחר - היום האחרון של שלב הבתים - הופך להיות קרב ישיר על המקום הרביעי כשסלובקיה חייבת לנצח בזמן החוקי כדי לעלות ולשלוח את האמריקאים הביתה. המשחק המעניין השני הוא כמובן בין קנדה ופינלנד על המקום הראשון, שזה אומר רבע גמר נגד דנמרק או שווייץ, והתחמקות מצ'כיה/רוסיה/שבדיה.
גם המשחק השלישי מעניין. בלארוס חייבת לעשות משהו מול צרפת, לפחות להגיע להארכה, כדי להינצל מירידה מפתיעה. לצרפתים כאמור לא ממש איכפת, הם לא יכולים לרדת דרג כי הם מארחים את האליפות בשנה הבאה.
טבלת הבית אחרי 6 משחקים מתוך 7 (שתי נבחרות כבר עם 7 משחקים): קנדה 18, פינלנד 18, גרמניה 13 (7 משחקים), ארה"ב 9, סלובקיה 6, צרפת 5, הונגריה 3 (7 משחקים), בלארוס 3.

בבית א' צמוד בין השלישיה המובילה ומתחת מאבק על הכרטיס האחרון. דנמרק ניצחה כצפוי את היורדת קזחסטן, וזה אומר ששווייץ חייבת לנצח את צ'כיה החזקה בזמן החוקי כדי לעלות במקומה. במשחק המרכזי של הערב רוסיה נגד שבדיה בקרב מיקום לרבע הגמר, המשחק בין נורבגיה ולטביה כבר לא ישנה כלום - אף אחת מהן לא תעלה ולא תרד.
טבלת הבית: צ'כיה 15, רוסיה 15, שבדיה 13, דנמרק 11 (7 משחקים), שווייץ 8, לטביה 6, נורבגיה 5, קזחסטן 2 (7 משחקים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 12:02 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ואחרי ההדחה של וושינגטון, אובצ'קין ועוד שני רוסים של הקבוצה ממהרים הביתה לשחק עם רוסיה באליפות העולם.

הנה אתה מתייחס פה לנקודה שלא ברורה לי.
איך אחת מהליגות הבכירות בעולם משוחקת לצד אליפות עולם?
איך האמריקאים בכלל הרכיבו נבחרת נורמלית ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 1:42 pm 
Junior

idansha כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

הנה אתה מתייחס פה לנקודה שלא ברורה לי.
איך אחת מהליגות הבכירות בעולם משוחקת לצד אליפות עולם?
איך האמריקאים בכלל הרכיבו נבחרת נורמלית ככה?

יש לי תחושת דז'ה וו בלתי מוסברת שהולכת משהו כמו שנה אחורה.....
ואם אני לא טועה כבר בשנה שעברה כשנשאלה השאלה הזו היתה לי תחושת דז'ה וו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 2:47 pm 
Hall of Famer

רק לשנה שעברה? כל שנה אני מקבל את השאלה הזו... אני כבר לא יודע אם אותו שואל שאל כבר את השאלה הזו ועושה לי בכוונה, או מישהו אחר באמת רוצה לדעת...

ואפרופו אמריקאים ונבחרת נורמלית - סלובקיה ניצחה את ארצות הברית 3:2 - אבל רק בהארכה... וזה אומר שזה לא מספיק לסלובקים. האמריקאים עולים לרבע הגמר וסלובקיה בחוץ.
בדקה האחרונה של הזמן החוקי קרה מקרה נדיר - הסלובקים הוציאו את השוער כשהתוצאה היא 2:2 והכניסו שחקן שדה נוסף... זה מהלך שעושים כשנמצאים בפיגור של שער ומחפשים להשוות. אבל במקרה הזה הסלובקים ידעו ששוויון בזמן החוקי זה כמו הפסד, זה כבר לא משנה אם יפסידו בזמן החוקי או יגיעו להארכה - בשני המקרים הם מודחים. הם היו חייבים גול נצחון בזמן החוקי והוציאו את השוער במצב של שוויון.

במשחק השני של הצהריים, צ'כיה ניצחה את שווייץ 5:4 וזה אומר ששווייץ בחוץ, דנמרק עולה לרבע הגמר - הישג מצוין בשבילם. ההוקי הדני נמצא בתקופת זהב יחסית, עם מספר שחקני NHL ואת חלקם הם גם הצליחו להביא לאליפות הזו ולהרכיב את אחת הנבחרות החזקות בתולדותיהם - והם באו על שכרם. הם יפגשו ברבע הגמר את המנצחת היום בין קנדה ופינלנד.

אז לפני משחקי אחה"צ ומשחקי הערב, יש לנו כבר את 8 העולות לרבע הגמר, רק לא את הסדר הנכון ואת המפגשים שיהיו. מה שעוד חסר לנו זה את היורדת מבית א' - האם בלארוס תצליח להוציא משהו מהמשחק עם צרפת ולהינצל מירידה, או שלא תצליח ואז היא תרד - והונגריה תדהים ותשרוד בדרג העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2016 9:11 pm 
Hall of Famer

בלארוס, כפי שאפשר היה לצפות, מביסה 3:0 את הצרפתים האדישים ושורדת בדרג העליון. הונגריה חוזרת אחרי שנה לדרג 1A, אבל תיקח איתה נצחון ראשון בדרג העליון מזה 77 שנה. בהחלט אליפות מעבר לציפיות.

משחקי הערב, שניהם בין ארבע מהגדולות, יסיימו את שלב הבתים. שניהם מאבקי מיקום, האחד רוסיה מול שבדיה על המקום השני בבית א' מאחורי צ'כיה (השבדים צריכים לנצח בזמן החוקי כדי לעבור את הרוסים), השני קנדה מול פינלנד על המקום הראשון בבית ב' ורבע גמר מול דנמרק במקום מול רוסיה או שבדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 12:40 am 
Hall of Famer

אז אחרי ששתיהן הפציצו את הבית ושלטו בו, הערב פינלנד מפציצה גם את קנדה 4:0. והפרס - רבע גמר מול דנמרק, בזמן שקנדה מקבלת את שבדיה.
שבדיה עצמה מפסידה 4:1 לרוסים, יורדת למקום השלישי בבית א' וכאמור מקבלת את קנדה וצריכה לטוס לסנט פטרבורג. הרוסים מקבלים את גרמניה ואמורים לעבור.
מחר יום הפסקה באליפות וביום חמישי - רבעי הגמר.
אחרי הצהריים - צ'כיה מול ארה"ב מוסקבה, פינלנד מול דנמרק בסנט פטרבורג.
בערב - רוסיה מול גרמניה במוסקבה, קנדה מול שבדיה בסנט פטרבורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 10:06 am 
Hall of Famer

ובליגה זניחה רחוק משם, 1:1 בשני גמרי הקונפרנס, אחרי שגם פיטסבורג וגם סן חוזה ניצחו במשחק השני ולקחו את הביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 7:38 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אחרי הצהריים - צ'כיה מול ארה"ב מוסקבה, פינלנד מול דנמרק בסנט פטרבורג.
בערב - רוסיה מול גרמניה במוסקבה, קנדה מול שבדיה בסנט פטרבורג.

ראי, תקן אותי אם אני טועה - פינלנד, רוסיה וקנדה פייבוריטיות ברורות, וגם נצחון אמריקאי על הצ'כים ייחשב סוג של הפתעה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2016 8:15 pm 
Hall of Famer

די נכון, חוץ מזה שאף נבחרת לא פייבוריטית ברורה נגד שבדיה. גם לא קנדה.
כמובן אני לא אפול מהכסא אם קנדה תביס אותם, אבל גם לא אם שבדיה תנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2016 11:39 pm 
Hall of Famer

אז כמעט הכל לא קרה כמו שציפיתי...
ארה"ב לקחה את צ'כיה להארכה ושוטאווט עם 1:1 וניצחה בשוטאאוט.
קנדה רמסה את השבדים המסכנים 6:0, וזה אומר קנדה מול ארה,ב בחצי הגמר איזה כיף.

פינלנד ניצחה 5:1 את דנמרק, שדווקא החיזקה מעמד לא רע שני שלישים.
רוסיה חזרה מפיגור והראתה עליונות מוחלטת על גרמניה (37:20 במכות לשער), אובצ'קין עם שער ראשון באליפות, ורוסיה מנצחת 4:1.

ב-NHL פיטסבורג עולה ל-2:1 עם נצחון 4:2 בטמפה, ויכולה להיות מעודדת מזה שסידני קרוסבי הגיע לפלייאוף ומבקיע משחק שני רצוף. בשקט בשקט כבר יש לו 5 שערים בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2016 9:53 am 
Hall of Famer

הסדרה ההפכפכה בין פיסטבורג וטמפה ביי ממשיכה להיות מרתקת, טמפה כבר הובילה4:0 אחרי שני שלישים. פיטסבורג ענתה בשלושה שערים בשליש השלישי ולא הייתה רחוקה מלחזור, אבל טמפה החזיקה והשוותה את הסדרה.

באליפות העולם היום חצאי הגמר. המארגנים הבינו מה יש להם ביד, ולכן הם שמו את המשחק בין רוסיה המארחת לפינלנד השכנה כמשחק המשני ב-17:15 שעון ישראל. הדרבי בין קנדה וארה"ב יהיה המשחק המרכזי ב-21:15. שידורים ישירים למי שירצה ביוטיוב הרשמי של ה-IIHF, באיכות מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה