סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 16, 2025 9:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 247 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "שומרי הסף"
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 5:14 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
זה כן אני כתב:
אני מבין שלאף אחד לא ממש איכפת מזה שאדם חף מפשע נורה למוות על ידי המשטרה והוצג במשך שלוש שנים כמחבל דאעש רק כדי לכסות על הפשלה של המשטרה

אני מבין שלא היה איכפת לך שאדם חף מפשע נורה למוות והוצג במשך שלוש שנים כמחבל דאעש למרות שהיה ברור שזו הייתה טעות (וטיוח) של המשטרה מהיום הראשון. לא הוצאת הגה 3 שנים בנושא, למה אתה מצפה פתאום שאנשים אחרים יגיבו דווקא עכשיו?

מודה ומתוודה שהנושא הזה לא העסיק אותי כמעט בכלל בתקופה ההיא ועד היום. מבחינתי זה היה עוד מחבל שביצע פיגוע דריסה והרג שוטר. אני זוכר במעומעם דרישה לפתוח וועדת חקירה (ואני חושב שזו לא הפעם הראשונה שעולה דרישה כזו לאחר חיסול של מחבל), אבל לא התעמקתי אז בסיפור יותר מדי. בכל מקרה לנוכח הנסיבות היבשות (פינוי יישוב לא חוקי, נהג טרקטור, שוטר הרוג מדריסה) אני חושב שלהסיק בזמנו שהיה מדובר במחבל זו מסקנה לכל הפחות סבירה.

ואני חושב שיש הבדל בין להעריך, גם אם ברמת סבירות גבוהה, שהיה טיוח ובין לדעת ב-100% שהנושא טויח והושתק על ידי גורמים בכירים.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ד' ספטמבר 09, 2020 5:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 5:22 pm 
Sophomore

מאיפה הבאת טרקטור?
כל כך מטריד אותך הרצח של אדם חף מפשע, שגם עכשיו אתה לא מדייק ש"נסיבות היבשות" של מותו וממציא דברים שלשיטתך מחזקים את הסבירות שמדובר במחבל :roll:

אני מסכים איתך שטיוח כזה ע"י פרקליט המדינה הוא מעשה חמור מאוד הדורש בדיקה וטיפול (אולי חלק מהדברים יפתחו עכשיו עם העתירה שהגיש רפ"ק שרצר?). אבל לפחות תקרא שנייה בויקיפדיה על המקרה שפתאום בוער בעצמותייך ותדייק בעובדות

נערך לאחרונה על ידי ido בתאריך ד' ספטמבר 09, 2020 5:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 5:24 pm 
Junior

וואלה לא היה טרקטור, לא יודע למה זכרתי שכן. אבל עדיין זה לא משנה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 5:26 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
מודה ומתוודה שהנושא הזה לא העסיק אותי כמעט בכלל בתקופה ההיא. מבחינתי זה היה עוד מחבל שביצע פיגוע דריסה והרג שוטר. אני זוכר במעומעם דרישה לפתוח וועדת חקירה (ואני חושב שזו לא הפעם הראשונה שעולה דרישה כזו לאחר חיסול של מחבל), אבל לא התעמקתי אז בסיפור יותר מדי. בכל מקרה לנוכח הנסיבות היבשות (פינוי יישוב לא חוקי, נהג טרקטור, שוטר הרוג מדריסה) אני חושב שלהסיק בזמנו שהיה מדובר במחבל זו מסקנה לכל הפחות סבירה.

נובמת, כל השמאל צעקו שזה לא היה ולמען האמת הייתי בטוח (כפי שציינתי) שזה היה ברור לכולם ושירדו מזה שהוא מחבל.
תראה את הסרטון שפורסם של האירוע ותגיד לי אם זה נראה לך כמו מחבל.

אז למעשה המחנה של אותם אנשים שאתה יוצא עליהם כאן צעק את זה מהיום הראשון בעוד המחנה שלך (כולל החברים שהצבעת להם) קראו לו מחבל והשתמשו בזה לתעמולה ושיסוי ועכשיו כשהמקרה הזה מחזק את תפיסת עולמך (אני יודע שאתה לא ביביסט) אתה מתרעם למה אחרים לא מתרעמים על זה גם?

הנה כמה דוגמאות לדברים שנכתבו על הנושא לפני 3 שנים :
https://www.haaretz.co.il/magazine/twil ... -1.4426031
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 09,00.html
https://www.maariv.co.il/news/israel/Article-582063

ואני מניח שאני יכול למצוא לך עוד מלא כתבות שברור בהן שהוא לא היה מחבל.
כאמור זה לא הסעיר אותך כשהלכת להציע לבנט וסמוטריץ', זה לא הסעיר אותך כשארדן לכלכך או כשאלשיך האשים.
מתי זה מסעיר אותך? כשזה מוציא רע את המשטרה והפרקליטות ואתה עוד ממשיך ב"אני מבין שלאף אחד לא ממש איכפת מזה שאדם חף מפשע נורה למוות".
אז אחרי שהתעלמת מזה באלגנטיות 3 שנים אתה יוצא בשצף קצף על זה שאנשים פה לא יוצאים מגדריהם על דבר שהיה ידוע כבר אי אילו שנים?

( אגב, מסכים איתך לגמרי שזה מעיד על רקבון ודברים חמורים בפרקליטות. אין להם קשר לתיקי נתניהו לטעמי אבל אלו דברים חמורים בלי ספק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 5:37 pm 
Sophomore

לא צריך ללכת רחוק. פה בפורום, ביום האירוע, כבר הועלו ספקות רציניים לגבי תיוג האירוע כפיגוע חבלני.
אני זוכר שלי היה ברור מרגע שראיתי את הסרטון שלא מדובר במחבל, ואני לא יחיד ומיוחד בזה.

ולא רק אנשי שמאל דיברו על זה. מילא, כנראה שרוה"מ באמת לא שמע אותם - כשהם מדברים הוא שומע רק רעש לבן.
קלמן ליבסקינד פרסם את החשדות שהועלו במח"ש בנושא חודש אחרי האירוע. עוד באותו יום ארדן, שכנראה נלחץ קצת מהסיטואציה, כבר דיבר על "אירוע קשה ומצער" שבו "נהרג שוטר וגם נהרג אזרח".

אבל היי, רוה"מ גילה על זה רק אתמול!
ואותך זה לא העסיק. תייגת כמחבל ודפדפת הלאה.
אז עכשיו אתה מטיף מוסר לאנשים שבזמן אמת טענו שהעסק מסריח? שנהרג אדם חף מפשע?
בחייאת, הגינות בסיסית. לפחות תודה שממש לא מעניינת אותך מידת חפותו של המנוח.

ראובן כתב:
אני אשתדל להתנסח בעדינות:

אם במוצ"ש (בכל זאת, לפחות אחד מהם דתי), לא מודיעים ששר המשטרה, מפכ"ל המשטרה, ודוברת המשטרה, התפטרו מתפקידם כלקיחת אחריות על מחדלי המשטרה ושקריה בסיפור הזה ועל מחדליהם האישיים, אז אני אצדיק כל ערבי שיטען שזו מדינה גזענית שרודפת את תושביה הערבים ולא בוחלת בשום אמצעי בדרך.

יומיים אחרי האירוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 6:08 pm 
Junior

מה שאינכם מבינים הוא שמה אני אישית חשבתי על ההרג עצמו זה פחות רלוונטי. לא שאלתי אם לאף אחד לא מפריע שאדם חף מפשע נהרג על ידי המשטרה המרושעת אלא האם לא מפריע שאדם חף מפשע נהרג על ידי המשטרה, כשידוע שהנושא טויח על ידי הפרקליטות מתוך אינטרסים זרים. ולא טיוח בדרך של גרירת רגליים או "ראש קטן", אלא בכוונת זדון מתוך שיקולים זרים. הנקודה הייתה כמה רחוק הפרקליטות מוכנה ללכת בשם המטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 6:25 pm 
Sophomore

אבל איך אתה יכול להגיד את זה, שלאף אחד לא אכפת, כאשר אנשים פה בעצם הפורום הזה דרשו את ראשם של האחראים יומיים אחרי האירוע?
איך אתה יכול לטעון שזה לא מפריע לאף אחד, כאשר חברי כנסת ממפלגות שאתה מתנגד להן נחרצות ושחלק מהאנשים שאתה טוען שזה לא מפריע להם מצביע להן, דרשו הקמה של ועדת חקירה בנושא חודש אחרי, כשגם עיתונאים מהקצה הימני (ליבסקינד בערוץ 20, למשל) כבר דיברו על הצגת שווא של האירוע כפיגוע ע"י המשטרה, שאין לזה תימוכין, ושהתנהלות המשטרה בנושא היא "מאוד מאוד בעייתית"? זה אגב, אם אני מבין נכון את לוח הזמנים, הרבה לפני סגירת החקירה ע"י שי ניצן.
ולסיום, איך אתה יכול לטעון שזה לא מפריע לאף אחד, כאשר גם שקי, גם עמוס, גם רוני, גם אנוכי הקטן הבענו פה בדיון הזה ממש את הסכמתנו לכך שבהחלט יש לכאורה טעם לפגם בהתנהלות ובהחלט יש מקום לבדוק ולחקור את התנהלות כל הגורמים המעורבים בעבודת הפרקליטות והמשטרה?

איך, אחרי כל זה, אתה בא באצטלה מופרכת של עליונות מוסרית ומתיימר להציג אנשים פה כאילו זה לא מפריע להם שיש ריקבון ושחיתות במערכת, כי הם שמאלנים (לשיטתך או שלא לשיטתך)? ועוד מוסיף לזה תלונות על תיוגך האוטומטי כביביסט (אתה לא) ושלא נותנים לך את הקרדיט של חשיבה עצמאית?

sheky כתב:
אני מסכים כמעט במדיוק עם מה שעמוס רשם - עזבו אתכם ביביסטים, לא מטריד הטיוח הזה של שי ניצן? זה שהוא מודה שהוא לא מוכן לביקורת על המשטרה כי זה יפגע ב"אמון הציבור"?
כמובן שאין פה שום קשר ל"תפירת תיק" אלא מקסימום לפחדנות מביקורת ציבורית אבל זו עדיין התנהגות מטרידה.

אבל היי, אנחנו לא מבינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 6:47 pm 
Hall of Famer

ורק כדי לסגור את העניין מכל הכיוונים, זה הת'רד המקורי כאן בנושא אום אל חיראן:

viewtopic.php?f=2&t=16327&hilit=%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%90%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 7:09 pm 
Junior

ido כתב:
אבל איך אתה יכול להגיד את זה, שלאף אחד לא אכפת, כאשר אנשים פה בעצם הפורום הזה דרשו את ראשם של האחראים יומיים אחרי האירוע?
איך אתה יכול לטעון שזה לא מפריע לאף אחד, כאשר חברי כנסת ממפלגות שאתה מתנגד להן נחרצות ושחלק מהאנשים שאתה טוען שזה לא מפריע להם מצביע להן, דרשו הקמה של ועדת חקירה בנושא חודש אחרי, כשגם עיתונאים מהקצה הימני (ליבסקינד בערוץ 20, למשל) כבר דיברו על הצגת שווא של האירוע כפיגוע ע"י המשטרה, שאין לזה תימוכין, ושהתנהלות המשטרה בנושא היא "מאוד מאוד בעייתית"? זה אגב, אם אני מבין נכון את לוח הזמנים, הרבה לפני סגירת החקירה ע"י שי ניצן.
ולסיום, איך אתה יכול לטעון שזה לא מפריע לאף אחד, כאשר גם שקי, גם עמוס, גם רוני, גם אנוכי הקטן הבענו פה בדיון הזה ממש את הסכמתנו לכך שבהחלט יש לכאורה טעם לפגם בהתנהלות ובהחלט יש מקום לבדוק ולחקור את התנהלות כל הגורמים המעורבים בעבודת הפרקליטות והמשטרה?

איך, אחרי כל זה, אתה בא באצטלה מופרכת של עליונות מוסרית ומתיימר להציג אנשים פה כאילו זה לא מפריע להם שיש ריקבון ושחיתות במערכת, כי הם שמאלנים (לשיטתך או שלא לשיטתך)? ועוד מוסיף לזה תלונות על תיוגך האוטומטי כביביסט (אתה לא) ושלא נותנים לך את הקרדיט של חשיבה עצמאית?

בוא ננסה זאת אחרת:
דמיין שאיזו פרקליטה מוכרת, נקרא לה לצורך העניין רוז, חשודה בפרשת שחיתות סופר חמורה שעניינה בין השאר סגירת תיקים של חשודים תמורת טובות הנאה מפרקליט נדיב. למרות כל הראיות נגדה, התיק המרכזי נגדה נסגר (בנסיבות הזויות בלשון המעטה) על ידי היועמ"ש "בהעדר ראיות".
אני אישית מרגיש בעצמות שלי שמשהו שם מסריח, אבל אם תתגלה ראיית זהב שאי אפשר לערער עליה לכך שהתיק נסגר בכוונת זדון, מתוך כוונה לחלץ את הפרקליטה הנחמדה מהבור - זה יקבל אפקט אחר לחלוטין. הקונספירציה שהפכה למציאות - מטלטל.

ובחיאת, אני מציג את עצמי כעליון מוסרית על מישהו? אני חושב שזה היה די ברור שההודעה הזאת נכתבה כי איש לא כתב על כך דבר לפניי, למרות שמדובר בעיניי בידיעה שלא נתקלים בה כל יום. מה השלב הבא? תיעלבו כשמישהו כותב "אעאעז"ת"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 7:37 pm 
Junior

אז למעשה כשכתבת "אני מבין שלאף אחד לא ממש איכפת מזה שאדם חף מפשע נורה למוות על ידי המשטרה והוצג במשך שלוש שנים כמחבל דאעש רק כדי לכסות על הפשלה של המשטרה" התכוונת לקטע של הכיסוי על פאשלת המשטרה? הקטע של אדם חף מפשע נורה ושאז הוא הוצג כמחבל דאעש זה הקטע הסביר אבל המניע לזה הוא מה שזעזע אותך?

זה כן אני כתב:
דמיין שאיזו פרקליטה מוכרת, נקרא לה לצורך העניין רוז, חשודה בפרשת שחיתות סופר חמורה שעניינה בין השאר סגירת תיקים של חשודים תמורת טובות הנאה מפרקליט נדיב. למרות כל הראיות נגדה, התיק המרכזי נגדה נסגר (בנסיבות הזויות בלשון המעטה) על ידי היועמ"ש "בהעדר ראיות".
אני אישית מרגיש בעצמות שלי שמשהו שם מסריח, אבל אם תתגלה ראיית זהב שאי אפשר לערער עליה לכך שהתיק נסגר בכוונת זדון, מתוך כוונה לחלץ את הפרקליטה הנחמדה מהבור - זה יקבל אפקט אחר לחלוטין. הקונספירציה שהפכה למציאות - מטלטל.

אבל יש פה הסכמה אצל לא מעט אנשים שזו התנהלות לא ראויה אבל הדוגמא שלך כמובן מוקצנת. שי ניצן לא הציל את אלשיך מחקירה פלילית אלא מנע ביקורת על פעילות המשטרה (למרות שהוא ידע שהם פישלו בענק) כדי להמנע מביקורת ציבורית שתתן אש לביבי.
סך הכל יש פה עדות מטרידה מאוד על כסת"ח עצבני מאוד במשטרה ובפרקליטות וכפי שאנחנו רואים גם בבתי המשפט (בעיקר העליון), בפרקליטות ובמשטרה אלו גופים שמאוד לא אוהבים ביקורת עליהם. אלו בהחלט דברים שיש לטפל בהם.

הבעיה היא שנאשם בפלילים הוא הבנאדם האחרון שיש לו מנדט לעשות את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 7:55 pm 
Junior

שמע, הדעות שלי מאוד גלויות, מעולם לא ניסיתי להסתיר אותן. לכן לצורך הפוסט הזה הדבר הרלוונטי ביותר הוא הטיוח המכוון, שנעשה מתוך אג'נדה מסוימת. זה שהמוות עצמו הוא מצער בפני עצמו זה דבר אחר.

והדוגמה המוקצנת הייתה להמחשה בלבד.

הנה עוד דוגמה: כמעט כולם (זולת אלה שלא רוצים להפריע לו כרגע במשימתו, ואולי בעצם גם הם) מניחים שלמנדלבליט יש שלדים בארון. יותר ויותר שמועות על התנהלותו מחלחלות. עכשיו הוגשה עתירה על ידי כנרת בראשי לחשוף מסמכים מאוד בעייתיים (בלשון עדינה) השופכים אור על התנהלותו העבריינית. איילה חסון בעצמה התבטאה שהיא הזדעזעה ממה שנחשפה אליו בעניין.
אז כן, אני בטוח שמנדלבליט מושחת, אני חש זאת בעצמותיי. ועדיין, אם העתירה תתקבל (קשה לי להאמין) ובאמת נגלה כאן דברים שלא מותירים מקום לספק באשר לטוהר מידותיו הקלוקל, זה יטלטל גם אותי.

אגב, אתה לא שואל את עצמך מדוע תקופה כ"כ ארוכה יש צו איסור פרסום על המסמכים האלה? ממה הוא כ"כ חושש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 8:12 pm 
Junior

אתה מדבר על פרשת הרפז?
אילו מסמכים בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 8:20 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
ido כתב:

בוא ננסה זאת אחרת:

ובחיאת, אני מציג את עצמי כעליון מוסרית על מישהו? אני חושב שזה היה די ברור שההודעה הזאת נכתבה כי איש לא כתב על כך דבר לפניי, למרות שמדובר בעיניי בידיעה שלא נתקלים בה כל יום. מה השלב הבא? תיעלבו כשמישהו כותב "אעאעז"ת"?

לי זה לא היה ברור. אבל ניחא, אני מקבל את ההסבר שלך. אתה לא מציג עצמך כעליון מוסרית.

לגבי הדוגמא שלך, קטונתי. לא הבנתי את הפואנטה. היו במקרה הזה ראיות מאוד ברורות - הסרטון, נתיחת הגופה וכו'. לא דובר פה בקונספירציה. בשב"כ אמרו ישר שזה לא פיגוע. חודש אחרי, כבר הייתה הסכמה מאוד רחבה שהתנהלות המשטרה "בעייתית מאוד מאוד" בלשון המעטה, ועלתה הדרישה לחקור את המקרה, ומין הסתם את התנהלות המשטרה בכלל זה. לכן, לפחות על עצמי אני יכול להעיד, התגלית הנוכחית ה"מרעישה" לא ממש מטלטלת אותי. היה לי ברור שהעסק מסריח, גם אם לא ידעתי ששי ניצן עצמו מעורב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 8:40 pm 
Junior

ואגב אם מזדעזעים מזה שמיסמסו את החקירה - אתה גם מזדעזע מזה שהח"כים להם הצבעת התנגדו לועדת חקירה בנושא? הרי ברור שאם הייתה ועדת חקירה הכל היה נחשף, למה הם התנגדו לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2020 9:04 pm 
Junior

ido כתב:
לי זה לא היה ברור. אבל ניחא, אני מקבל את ההסבר שלך. אתה לא מציג עצמך כעליון מוסרית.

לגבי הדוגמא שלך, קטונתי. לא הבנתי את הפואנטה. היו במקרה הזה ראיות מאוד ברורות - הסרטון, נתיחת הגופה וכו'. לא דובר פה בקונספירציה. בשב"כ אמרו ישר שזה לא פיגוע. חודש אחרי, כבר הייתה הסכמה מאוד רחבה שהתנהלות המשטרה "בעייתית מאוד מאוד" בלשון המעטה, ועלתה הדרישה לחקור את המקרה, ומין הסתם את התנהלות המשטרה בכלל זה. לכן, לפחות על עצמי אני יכול להעיד, התגלית הנוכחית ה"מרעישה" לא ממש מטלטלת אותי. היה לי ברור שהעסק מסריח, גם אם לא ידעתי ששי ניצן עצמו מעורב.

הפואנטה היא שיש הבדל בין רמת ביטחון גבוהה ובין ידיעה.

ואגב, מהתגובה של מנדלבליט דווקא נשמע שלא היה מדובר אז במקרה מאוד ברור:
ציטוט:
"בחומר שנאסף ישנן אינדיקציות מסוימות, לכאן ולכאן, לגבי נקודה זו", אמר מנדלבליט. "שירות הביטחון הכללי, אשר בין היתר תחקר את הזירה בשעות הראשונות שלאחר האירוע, החליט שלא להמשיך בחקירת האירוע, תוך שהבהיר, על פי החומר שהיה בפניו באותה עת, כי אין ביכולתו לקבוע אם האירוע האמור היה 'פיגוע' או לאו."

sheky כתב:
ואגב אם מזדעזעים מזה שמיסמסו את החקירה - אתה גם מזדעזע מזה שהח"כים להם הצבעת התנגדו לועדת חקירה בנושא? הרי ברור שאם הייתה ועדת חקירה הכל היה נחשף, למה הם התנגדו לדעתך?

האמת היא שיש לי אמונה גדולה בבנט כאדם, ואני פשוט מניח שהוא טעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2020 1:55 pm 
Sophomore

בינתיים אבי ניסנקורן מעביר את העניין לבדיקה של "נציב תלונות הציבור על מייצגי המדינה בערכאות", גוף במשרד המשפטים שתפקידו לבקר את התנהלות הפרקליטות, למיטב הבנתי. לי זה נשמע כמו צעד בכיוון הנכון, אבל אני לא יודע באמת איך מתנהלת הנציבות הנ"ל, מה סמכויותיה וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2020 7:54 pm 
Junior

ובעניין נוסף המצוי תחת הנושא הרחב "שומרי הסף":
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001341250

https://www.makorrishon.co.il/news/62909/

מטריד הייתי אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 7:40 am 
Junior

והנה פורסמו הקלטות של המנדלבליט שאומר בקולו ששי ניצן למעשה החזיק אותו בביצים, בכל הנוגע לסגירת התיקים שלו שהיו פתוחים.

אני לא לוקח את זה כרגע לאותם כיוונים אליהם הליכוד מכוון, הדרך לשם עוד רחוקה. המטרה היחידה שלי היא לנפץ את אשליית "שומרי הסף" לרסיסים.
מאפיונרים בגלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 9:32 am 
Sophomore

הדרך לשם לא רחוקה אלא לא קיימת, התסכלות קצרה בציר הזמן ובעובדות ומבינים את זה די בקלות,
לא שזה חלילה הפריע לליכוד לקבוע כבר נחרצות כי שי ניצן סחט את מנדלבליט להגיש את האישום, ולשאר המבקרים לעלות על הרכבת .

ואני באמת לא מבין למה אתה מתכוון באשליית "שומרי הסף", הדברים היחיד שאנשים רוצים זה לשמור על חובתה של המערכת ויכולתה למצות את הדין הראוי עם ראש הממשלה (ועד היום לא ראיתי אפילו חצי דבר שמראה משהו שמרמז אפילו על תפירת תיקים, אלא רק על הנחות שהוא קיבל), וההתקפות הדוחות של מפלגת השלטון ללא ספק מצדיקות את תחושת המגננה שאתה כנראה מרגיש.
לעומת זאת, לא הפריע לאף אחד שהעיפו לכל הרוחות את אפי נווה, וכולם פה יישמחו (לפחות מי שמכיר ) שכל הסיפורים המסריחים סביב רות דוד (שללא ספק הרבה יותר חמורים) סוף סוף יתגלו ויפורסמו.
ובעולם מתוקן שבו ביקורת על הפרקליטות\משטרה\אנאערף היא לא על מנת לעשות דה-לגיטמיציה למטרותיו האישיות של נתניהו אני מבטיח שהייתי גם תומך בפירוק והרכבה של מח"ש אם הייתי חושב שצריך או בבחינה רטרו-אקטיבית של חלק ממעשיו של שי ניצן אם אכן היה נראה לי שהוא ביצע דברים שלא כחוק.
להזכירך על ועדה חקירה על אום אל-חיראן זו הקואולציה שתמכה ותקפה בחריפות את מי שרק העז לתמוך. שלא לדבר על הבדיחה של ועדת חקירת פרלמנטרית של מערכת המשפט בגלל ניגודי עניינים שמפמפים לנו כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 9:40 am 
Sophomore

גם היה נחמד אם היה מבקר מדינה שעושה את תפקידו, אבל נתניהו מינה לשם עציץ, מעניין למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 10:02 am 
Sophomore

ועכשיו המאפיונר מכלוף זוהר מאיים על מנדלבליט שאם לא יתפטר ויבטל (מיד!!!) את כתבי האישום נגד נתניהו, הוא ידאג (באמצעות הכלכלב עמית סגל מן הסתם) לפרסם שיחות מוקלטות נוספות.
מי אמר עבירה של סחיטה באיומים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 10:07 am 
Hall of Famer

מי יכול להגיש תלונה נגד הצואה האנושית הזו?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 10:11 am 
Sophomore

זה בכלל יפה, מנדלבליט מרגיש ששי ניצן סוחט אותו - מאפיונרים בגלימות.
חברי הליכוד ממש סוחטים באיומים באופן גלוי על בסיס שבועי - פולטיקיאים נחברי ציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 10:37 am 
Junior

אני לא סובל את העסקן מיקי זוהר, פוליטיקאי מהזן הנחות ביותר, אבל אני אודה לו מאוד אם יפרסם את מה שהוא טוען שיש לו, ובכלל אני בעד שכל אלו שמחזיקים בקלטות מפלילות על מנדלבליט (ועל כל אחד אחר) יעשו מעשה ואשכרה ישחררו את מה שהם טוענים שיש להם, במקום לאיים באוויר כל הזמן. זה אינטרס הציבור לדעת, וכל יום בו מתקיימים צווי איסור פרסום על החומרים הללו הוא אות קלון למדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 14, 2020 10:40 am 
Junior

זה כן אני כתב:
אני לא סובל את העסקן מיקי זוהר, פוליטיקאי מהזן הנחות ביותר, אבל אני אודה לו מאוד אם יפרסם את מה שהוא טוען שיש לו, ובכלל אני בעד שכל אלו שמחזיקים בקלטות מפלילות על מנדלבליט (ועל כל אחד אחר) יעשו מעשה ואשכרה ישחררו את מה שהם טוענים שיש להם, במקום לאיים באוויר כל הזמן. זה אינטרס הציבור לדעת, וכל יום בו מתקיימים צווי איסור פרסום על החומרים הללו הוא אות קלון למדינת ישראל.

בגדול מסכים איתך, רק שבמקרה של צווי איסור הפרסום הם נתנו כי בית המשפט פסק שאין שם חומר פלילי אלא רק שיחות אישיות, לא?

מעבר לזה שיפורסם כל דבר מסריח שמתנהל בפרקליטות/משטרה/ממשלה וכו'.

ומיקי זהר מדבר כמו אשכרה כמו עברין. אתה חבר כנסת ויו"ר הקואליציה! אם יש לך מידע תוציא, אם אין לך תפסיק לשחק אותה גנגסטר.
אני די בטוח שאין לו שום מידע... זה לא שהם בחלו באמצעים עד עכשיו. אם יש לו משהו שיכול לרסק את מנדלבליט הוא היה משתמש בו בשניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 247 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: