Ketchup כתב:
עמוס אין ספק שבריידי הוא QB מצויין. הוא קר רוח, הוא קורא את ההגנה מצויין, התנועה שלו בכיס היא מעולה, יש לו שחרור מהיר, ויש לו יד חזקה. הוא גם מופת להנהגה ולשיתוף פעולה עם השחקנים האחרים ועם המאמנים. אבל לתחושתי יתכן שבליצ'ק היה משיג יותר עם אהרון רודג'רס או ג'ו מונטנה. לעומת זאת אין שום ספק בעיניי שבריידי היה משיג פחות עם כל מאמן אחר. העונה הזאת שכנעה אותי שבריידי שחקן מצוין ועשה בחירה מעולה בקיץ. אבל טמפה ביי היא קבוצה מצויינת עם מאמן מצויין ויתכן שהייתה זוכה בסופרבול עם לא מעט QB אחרים כמו: רודג'רס, מהומס, ווטסון, ג'וש אלן, ואולי אפילו מתיו סטפפורד. כך שאני לא חושב שאני מקטין את בריידי. צריך לזכור גם שלבריידי יש חולשה גדולה וידועה שעלתה לו בסופרבולים, כלומר חוסר היכולת שלו להתמודד עם לחץ שממוטט את הכיס.
אתה ניסחת במילים בדיוק את מה שאני חושב על בריידי. הייתי מסייג את החולשה בכך שזה לא רק הלחץ. הוא יודע להתמודד עם לחץ. הוא מאבד את הפוקוס כשהלחץ מגיע אליו והפגיעות של שחקני ההגנה בו קשות. בניגוד לשחקנים כמו פארב או אלוויי, שהיו מורידים את האבק מהבגדים ואומרים לשחקן ההגנה, בוא תנסה את זה עוד פעם, אני אשרוף אותך, בריידי נלחץ. אבל יש לבריידי עוד גדולה, למעט החולשה הזאת, בריידי כמעט לא עושה טעויות. ההגנות לא מבלבלות אותו. פייטון מנינג למשל במשחקים הגדולים עשה לא מעט פעמים טעויות בקריאת ההגנות ובמסירות רעות. זה לא קורה לבריידי (ולא קרה גם למונטנה) וזאת גדולה שלו.
לגבי הבאקס כקבוצה מצויינת, אני מסתכל על השנים הקודמות. בעונה הקודמת הם ניצחו 7 משחקים, בשתי העונות לפני כן הם ניצחו 5 משחקים כ"א. כלומר העונה החולפת לא הייתה עונה חלשה מקרית, אלא פשוט הבאקס לא היו חומר של קבוצת פלייאוף. מה השתנה בסגל השנה לעומת שנה שעברה? בריידי כמובן. גרונק גם, אבל גרונק לא שינה את הקבוצה. גם לא אנטוניו בראון ופורנט שהגיע העונה היה המחליף של רונלד ג'ונס, שהיה גם בעונה שעברה. אז ההתקפה לא באמת השתנתה למעט בריידי. האם היו שינויים בהגנה שהקפיצו את ההגנה של הבאקס?
כי אני לא שמעתי על כך. לפי מה שאני יודע, השינוי המשמעותי היחידי היה התחלופה בעמדת הקיו.בי וקבוצה שלא הגיעה לפלייאוף לקחה סופרבול. בעיני העונה הזאת היא היציאה של בריידי מהצל של בליצ'ק. בגלל זה אני מחשיב את בריידי לגדול בהיסטוריה, בעוד שלפני העונה הנוכחית עדיין הייתי על העגלה של מונטנה.