סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

מי הגדול מכולם?
טום בריידי 20%  20%  [ 4 ]
מייקל ג'ורדן 50%  50%  [ 10 ]
מוחמד עלי 5%  5%  [ 1 ]
טייגר וודס 0%  0%  [ 0 ]
ווין גרצקי 0%  0%  [ 0 ]
בייב רות 0%  0%  [ 0 ]
רוג'ר פדרר 0%  0%  [ 0 ]
דייגו ארמנדו מאראדונה 5%  5%  [ 1 ]
אחר 20%  20%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 20
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: The UBER-GOAT
הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 12:19 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חושב שחשבת על זה לעומק נורטון. קוורטרבק בלי קו התקפה איכותי לא יגמור את המשחק אפילו. בלי רסיברים איכותיים הוא לא ישיג נקודות. בלי הגנה איכותית זה לא ישנה כי הם יפסידו גם ככה.

פוטבול זה משחק שההשפעה של שחקן בודד היא משמעותית נמוכה יותר מכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 1:21 am 
Hall of Famer

נו, ומה יעשה ג׳ורדן כשלצידו משחקים נניח הקבוצה של פילדלפיה עמוק בתקופת הפרוסס? אולי אולי פלייאוף, וגם זה בקושי.
נגיד זאת כך, אולי קוורטרבק חשוב פחות משחקני כדורסל מסוימים, אבל הוא בטח יותר חשוב כעמדה מאשר הסקנד גארד, הפוינט גארד, הסמול פורוורד, הפאוור פורוורד או הסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 2:31 am 
Senior

אולי פלייאוף מול לא יסיים את המשחק חי זה לא אותו דבר.
שים קבוצה ממוצעת עם ג'ורדן בשיאו והוא עדיין מועמד טוב להגיע לגמר הנבא. שים את בריידי עם קבוצה ממוצעת והוא לא מגיע לפלייאוף.

למעשה שחקן כמו בריידי אפילו יותר יתקשה עם קבוצה ממוצעת מאשר קוורטרבק אתלטי שיכול למשוך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 9:26 am 
Sophomore

ג'ורדן וגם לברון בשיאם בוושינגטון של השנה, שווים לפחות גמר קונפרנס ואולי גם גמר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 10:19 am 
Sophomore

שאלת הדיוט: האם היו שינויים בחוקי המשחק מתקופתו של מונטנה לימיו של בריידי, כאלה שמספקים הגנות על הקיו.בי והופכים את החיים שלו לקלים יותר (בהקבלה לביטל ההנד-צ'ק וכו' בכדורסל)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 12:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שאלת הדיוט נוסף: מסקרנות התחלתי לקרוא דירוג של בליצ'ר (מ2011) של הגדולים ביותר בכל עמדה. בqb מונטנה מופיע ראשון. מצוין שם שהיה לו יחס TD/interceptions פנומנלי של כמעט 2:1 (273:139). השאלה שלי היא האם TD נרשם לQB גם כשהוא המוסר או רק המסיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 2:45 pm 
Hall of Famer

לגבי השאלה הראשונה, נדמה לי שכן אבל עמוס יכול לענות טוב יותר
לגבי השני, אני בטוח שמדובר רק במסירה, והיום 2-1 הוא לא נתון טוב. טאצ'דאונים בריצה אמנם נספרים אך לא באותה ספירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 5:29 pm 
Sophomore

חוקי המשחק השתנו לאורך השנים בצורה די חריפה. באופן כללי החוקים שונו מאד כדי להגן על ההתקפה ואכן ההתקפות משיגות הרבה יותר נקודות כיום. מעבר לזה החוקים שונו כדי להגן על ה QB ואם משווים ללפני כמה שנים שחקני ההגנה מאד משתדלים כיום לא לפגוע ב QB אחרי שהוא שחרר את הכדור. יותר מזה החוקים גם שונו להגן על שחקנים מזעזוע מוח כך ששחקני הגנה משתדלים כיום לא להוביל עם הקסדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 5:34 pm 
Sophomore

לאהרון רודג'רס יש יחס של 48 טצ'דאונס ל 5 איבודים העונה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2021 6:01 pm 
Sophomore

אני לא יודע איך מודדים גדולה. אני גם מסכים עם עמוס ואחרים שמייקל ג'ורדן הוא שחקן הכדורסל הטוב בהיסטוריה המודרנית (אולי לברון מתחרה בו). כמו כן לטעמי בריידי הוא אפילו לא ה QB הטוב בהיסטוריה. אבל אני מתקשה להאמין שאיזהו שחקן יגיע להישגים שלו. אם כי לדעתי מרב הקרדיט צריך ללכת לבלצ'ק. לעומת זאת בכדורסל אפשר להאמין שמישהו יעבור את מייקל מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2021 12:19 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
ג'ורדן וגם לברון בשיאם בוושינגטון של השנה, שווים לפחות גמר קונפרנס ואולי גם גמר הליגה.

צריך להגדיר זאת בהקשר המתאים.
קודם כל אני מניח שהכוונה היא לא בתוספת לסגל הקיים (שזה הרי גם מדע בדיוני כבר מבחינת שכר וכו') אלא נניח במקום הכוכב והשחקן המרוויח ביותר - ביל.
עכשיו לגבי וושינגטון זה אולי עוד נשמע סביר (כי הם אנדר-אצ'וויריים וכן יש שם כמה שחקנים ברמה נאותה). אבל לאן לברון היה מצעיד השנה את דטריוט (במקום ג'רמי גראנט) את אורלנדו (ללא ווצ'ביץ') וכו'?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2021 12:25 am 
Hall of Famer

המשחק הרבה יותר קל לקיו.בי בשני מובנים. ההגנה על הקיו.בי. מבחינת החוקים הרבה יותר גדולה מבעבר. אם אתה נושף על הקיו.בי קצת חזק מדי, אז אתה מסתכן בעבירת roughing the passer. הדבר השני הוא שחוקי ה - pass interception הולכים עוד יותר לכיוון הרסיברים. אז שחקני ההגנה צריכים להיזהר הרבה יותר כשהם מנסים להפיל את הקיו.בי וכשהם מנסים למנוע מהרסיבר לתפוס את הכדור. באופן מאד מפתיע המספרים של הקיו.ביז עלו מאד מאז השינויים הללו. אני בטוח שזה לא קשור.

נורטון, אני די חושב שאני מבין מאיפה אתה מגיע. כמו שאמרת, התחלת לראות פוטבול בעשור האחרון. מבחינתך, כשאתה רואה את בריידי בשנים האחרונות מגיע לסופרבול מתוך שינה, זה כנראה מה שמצופה מבחינתך. עד ה-7 השנים האחרונות ו-5 הסופרבולים של בריידי, להגיע 4 פעמים ב-11 שנה לסופרבול זה היה אחוז חלומי. כמעט אף אחד לא עשה את זה. רוג'ר סטאובך, טרי ברדשאו, ג'ו מונטנה, ג'ים קלי ו...זהו עד שנות האלפיים. בריידי עד ה-7 השנים האחרונות עמד על 5 סופרבולים על 11 עונות. לא שונה בהרבה ממונטנה. ההתפוצצות של השנים האחרונות בעיני לא קשורה לווינריות יוצאת דופן (בכל זאת הספיק גם להפסיד לאיגלס). כן קשורה ליכולת יוצאת דופן של בריידי. לכן הוא גם בעיני הכי גדול מכולם. זה עדיין לא עושה אותו לווינר הכי גדול מכולם.
אתה יודע, אתה יכול להיות ווינר עצום, אבל לא הכי גדול. אני לא חושב שלמישהו יש משהו רע להגיד על לארי בירד ומג'יק ג'ונסון מבחינת ווינריות. מהווינרים הכי גדולים בהיסטוריה. הם לא מייקל ג'ורדן.
קטצ'ופ, אני חושב שאתה מקטין את בריידי. העונה הנוכחית בדיוק ענתה על השאלה כמה ההצלחה היא בריידי וכמה בליצ'ק. אז אפשר להגדיל את האחוזים של בריידי.

שמוליק, למה אתה עושה את ההנחה הזאת במשחק הדימיוני הזה? אף אחד לא אומר שבריידי יחליף את השחקן הכי טוב בקבוצה הגרועה שהוא יצטרף אליה. סביר להניח שלקבוצה הגרועה באן.אף.אל יש גם עמדת קיו.בי רעועה. שלברון ג'יימס יחליף את אחד השחקנים בעמדה שלו. בוושינגטון אבדיה ישלם את המחיר. בדטרויט הייתי מתלבט בין התפקיד בעונה שעברה, כלומר רכז, או פשוט להחליף את בלייק גריפין. אבל גם אם נלך איתך, במזרח הנוראי פלייאף לדטרויט או לאורלנדו נשמע הגיוני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2021 3:04 am 
Sophomore

עמוס אין ספק שבריידי הוא QB מצויין. הוא קר רוח, הוא קורא את ההגנה מצויין, התנועה שלו בכיס היא מעולה, יש לו שחרור מהיר, ויש לו יד חזקה. הוא גם מופת להנהגה ולשיתוף פעולה עם השחקנים האחרים ועם המאמנים. אבל לתחושתי יתכן שבליצ'ק היה משיג יותר עם אהרון רודג'רס או ג'ו מונטנה. לעומת זאת אין שום ספק בעיניי שבריידי היה משיג פחות עם כל מאמן אחר. העונה הזאת שכנעה אותי שבריידי שחקן מצוין ועשה בחירה מעולה בקיץ. אבל טמפה ביי היא קבוצה מצויינת עם מאמן מצויין ויתכן שהייתה זוכה בסופרבול עם לא מעט QB אחרים כמו: רודג'רס, מהומס, ווטסון, ג'וש אלן, ואולי אפילו מתיו סטפפורד. כך שאני לא חושב שאני מקטין את בריידי. צריך לזכור גם שלבריידי יש חולשה גדולה וידועה שעלתה לו בסופרבולים, כלומר חוסר היכולת שלו להתמודד עם לחץ שממוטט את הכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2021 3:48 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
שמוליק, למה אתה עושה את ההנחה הזאת במשחק הדימיוני הזה? אף אחד לא אומר שבריידי יחליף את השחקן הכי טוב בקבוצה הגרועה שהוא יצטרף אליה. סביר להניח שלקבוצה הגרועה באן.אף.אל יש גם עמדת קיו.בי רעועה. שלברון ג'יימס יחליף את אחד השחקנים בעמדה שלו. בוושינגטון אבדיה ישלם את המחיר. בדטרויט הייתי מתלבט בין התפקיד בעונה שעברה, כלומר רכז, או פשוט להחליף את בלייק גריפין. אבל גם אם נלך איתך, במזרח הנוראי פלייאף לדטרויט או לאורלנדו נשמע הגיוני.

סבבה, אז זה כבר דמיוני יתר על המידה בשבילי...
בפרט לא מעט שחקני NBA שיצטרפו בנוסף לקבוצות תחתית יכולים לעשות איתם כמה דברים לא רעים.
אני דווקא רציתי מעט להעלות את דרגת הקושי, מה שרק יוציא את לברון יותר טוב - כי אז ההישג שלו יהיה יותר מרשים (כמו שלטעמי ככל שהוא שיחק עם הרכב פחות טוב בקליבלנד - כך הוא "הצטייר כטוב יותר").
אין לי את האנלוגיה המקבילה לפוטובול - כי איני מבין כלום שם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2021 10:28 am 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
עמוס אין ספק שבריידי הוא QB מצויין. הוא קר רוח, הוא קורא את ההגנה מצויין, התנועה שלו בכיס היא מעולה, יש לו שחרור מהיר, ויש לו יד חזקה. הוא גם מופת להנהגה ולשיתוף פעולה עם השחקנים האחרים ועם המאמנים. אבל לתחושתי יתכן שבליצ'ק היה משיג יותר עם אהרון רודג'רס או ג'ו מונטנה. לעומת זאת אין שום ספק בעיניי שבריידי היה משיג פחות עם כל מאמן אחר. העונה הזאת שכנעה אותי שבריידי שחקן מצוין ועשה בחירה מעולה בקיץ. אבל טמפה ביי היא קבוצה מצויינת עם מאמן מצויין ויתכן שהייתה זוכה בסופרבול עם לא מעט QB אחרים כמו: רודג'רס, מהומס, ווטסון, ג'וש אלן, ואולי אפילו מתיו סטפפורד. כך שאני לא חושב שאני מקטין את בריידי. צריך לזכור גם שלבריידי יש חולשה גדולה וידועה שעלתה לו בסופרבולים, כלומר חוסר היכולת שלו להתמודד עם לחץ שממוטט את הכיס.

אתה ניסחת במילים בדיוק את מה שאני חושב על בריידי. הייתי מסייג את החולשה בכך שזה לא רק הלחץ. הוא יודע להתמודד עם לחץ. הוא מאבד את הפוקוס כשהלחץ מגיע אליו והפגיעות של שחקני ההגנה בו קשות. בניגוד לשחקנים כמו פארב או אלוויי, שהיו מורידים את האבק מהבגדים ואומרים לשחקן ההגנה, בוא תנסה את זה עוד פעם, אני אשרוף אותך, בריידי נלחץ. אבל יש לבריידי עוד גדולה, למעט החולשה הזאת, בריידי כמעט לא עושה טעויות. ההגנות לא מבלבלות אותו. פייטון מנינג למשל במשחקים הגדולים עשה לא מעט פעמים טעויות בקריאת ההגנות ובמסירות רעות. זה לא קורה לבריידי (ולא קרה גם למונטנה) וזאת גדולה שלו.

לגבי הבאקס כקבוצה מצויינת, אני מסתכל על השנים הקודמות. בעונה הקודמת הם ניצחו 7 משחקים, בשתי העונות לפני כן הם ניצחו 5 משחקים כ"א. כלומר העונה החולפת לא הייתה עונה חלשה מקרית, אלא פשוט הבאקס לא היו חומר של קבוצת פלייאוף. מה השתנה בסגל השנה לעומת שנה שעברה? בריידי כמובן. גרונק גם, אבל גרונק לא שינה את הקבוצה. גם לא אנטוניו בראון ופורנט שהגיע העונה היה המחליף של רונלד ג'ונס, שהיה גם בעונה שעברה. אז ההתקפה לא באמת השתנתה למעט בריידי. האם היו שינויים בהגנה שהקפיצו את ההגנה של הבאקס?
כי אני לא שמעתי על כך. לפי מה שאני יודע, השינוי המשמעותי היחידי היה התחלופה בעמדת הקיו.בי וקבוצה שלא הגיעה לפלייאוף לקחה סופרבול. בעיני העונה הזאת היא היציאה של בריידי מהצל של בליצ'ק. בגלל זה אני מחשיב את בריידי לגדול בהיסטוריה, בעוד שלפני העונה הנוכחית עדיין הייתי על העגלה של מונטנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2021 1:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני שוב מתערב ומכניס את זה לנושא הת'רד של הגדול בכלל.

ברור שחלק מהבעיה היא קביעת הקריטריון של מה זה הגדול בכלל והאם אפשר לקבוע קריטריון אחיד לכל סוגי הספורט (עמוס ניסה להגדיר קריטריון כזה קודם ולדעתי זו מתודולוגיה בעייתית כי ברור שסוגי ספורט שונים מגדירים גדולה אחרת). מה שבריידי עשה השנה זה לא רק להגיע לקבוצה שלא הגיעה לפלייאוף ולקחת אותה לאליפות, אני מניח שיש עוד לא מעט דוגמאות כאלה משחקנים גדולים יותר ופחות. מה שעושה את זה מדהים בקנה מידה היסטורי זה שהוא עשה את זה בגיל 43. אני תוהה אם יש דוגמה כלשהי למשהו כזה. זה כמובן לא מוכיח שהוא הגדול מכולם אבל זה כן רושם אותו באותיות זהב בספרי ההיסטוריה לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2021 2:49 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
בהקשר למה? בהקשר לקריירה טובה יותר? אז אתה צודק וגם אני אומר שבריידי גדול ממונטנה. אבל בהקשר לווינריות? אז בהחלט יש משמעות לאחוזים במשחק הכי גדול שיש. לשחק בסופרבול זה שונה מאשר לשחק בוויילד קארד. בדיוק כפי שבאן.בי.איי אנחנו מסתכלים על סדרות גמר ולא על מה עשית בסיבוב הראשון.

זה קצת המשך לדיוני לברון-קובי אבל אני לא רואה איך שחקן שהגיע למעמד הגדול והפסיד יורדות יותר נקודות מלשחקן שלא הגיע שם אפילו.
אני לא מכיר בכלל פוטבול אבל באופן כללי אני לא רואה איך 4-0 יותר ווינר מ7-3 (בהנחה שלא מתקיימת פה שמשך הקריירה שלהם דומה).

אבל גם בדיקת הנצחונות בלבד על גדולה היא בעייתית. אם ריי אלן מחטיא את הזריקה מול הספרס ב2013 אז לברון שחקן פחות טוב? אותו כנ"ל עם קיירי מול גולדן סטייט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2021 2:56 pm 
Sophomore

עמוס אנחנו מאד קרובים להסכמה. אני חושב שהשחקנים שהובאו בהתקפה לא עשו שינוי גדול בעונה אם כי יתכן שהם כן השפיעו בחדר ההלבשה. אבל בסופרבול אלו היו השחקנים שהשיגו טצ'דאונים. לטעמי גרונק היה מכריע במחצית הראשונה, שני טאצ'דאונים וחסימות מעולות. (היכולת של גרונק לחסום דיפנדיס אנדס ולא רק ליין בקרס היא קריטית עם בריידי). כמו כן אני חושב שהם עזרו לבריידי לחוש נוח כי הוא מכיר אותם טוב. בהגנה אני חושב שדווין וייט התפתח להיות אחד הליין בקרס הכי טובים אם לא הטוב בליגה. כמובן ההחלפה של ווינסטון היתה קריטית. קשה להצליח בעונה הרגילה עם קיו.בי. חלש שמאבד המון מסירות גם אם שאר הקבוצה מצויינת. אני מאמין שהבאה של כל קיו.בי. טוב הייתה משפרת מאד את הקבוצה. בסה"כ מדובר בקבוצה מצויינת שהיה חסר לה קיו.בי. שוב בריידי הוא קיו.בי. מעולה, רק לא הכי טוב בהיסטוריה לטעמי. ולעומת זאת בילצ'ק הוא מדהים, הוא קוסם. היכולת שלו לבנות קבוצות כל כך שונות היא חריגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 1:55 pm 
Senior

אני חושב שאני מסכים מאוד עם עמוס, רק בלי להתחבר למסקנה הסופית שלו.
אני לא חושב שיש מישהו שיגדיר את בריידי כקווטרבק הטוב ביותר פאונד פר פאונד, הוא לא המוסר הכי טוב, הוא לא הכי טוב בתוך הפוקט ובוודאי שלא מחוצה לו, יש מדויקים ממנו וחזקים ממנו בכל מדד חוץ מאחד - הוא ווחד ווינר שאללה יוסתור.
אני חושב שיובל כתב את זה, רודג'רס עושה שוב ושוב את הבלתי יאומן ופייטון מסר טוב יותר ובריס שבר שיאים, בריידי רק ניצח. אני חושב שהקיובי היחיד שהיה יכול להתחרות איתו בווינריות היה מונטנה. עם זאת פוטבול הוא באמת הרבה יותר מקרב אקדוחנים, בשנה שעברה בריידי לא הסתדר כל כך טוב וגם השנה, ההצלחה של טמפה היא לא רק עליו. לפחות בפלייאוף ההגנה הייתה יותר דומיננטית מההתקפה. אגב, שים קווטרבק נורמלי בפטריוטס השנה, אפילו מין אנדי דלטון כזה, ואני מאמין שהם עולים לפלייאוף אבל הכל ספקולציות.

לגבי מונטנה, קשה להשוות ביניהם מסיבות שכבר פורטו (בעיקר שינוי החוקים לטובת ההתקפה) אבל לטובת בריידי ייאמר שמונטנה שיחק ללא תקרת שכר וכך הצליח לשחק עם כמה שחקנים היסטוריים בהתקפה (רייס כמובן) וגם בהגנה (היילי, רוני לוט). אני אישית חושב שמונטנה בתקופתנו היה שולט בליגה בצורה הרבה יותר דומיננטית מבריידי אבל כאמור, הכל ספקולציות.
בלי הספקולציות, מה שיש לנו זה סטטיסטיקות ופה בריידי, עם כל הצער, לוקח בהליכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 2:49 pm 
Senior

השוואה שחשבתי עליה (אולי אני לא הראשון) מעולם הכדורסל היא טים דאנקן. בעיני זה הרבה יותר דומה לבריידי, רק עם שני הבדלים - הראשון שאולי אני מעריך את דאנקן יותר מאשר אנשים אחרים ושתיים שבפוטבול לא באמת יכול להיות מייקל ג'ורדן או לברון ג'יימס. אז דאנקן זה הכי טוב שיכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 5:16 pm 
מנהל פורום

בהתחשב בזה שדאנקן גדול מג'ורדן, אז אני בסדר עם ההשוואה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 10:11 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נו, ומה יעשה ג׳ורדן כשלצידו משחקים נניח הקבוצה של פילדלפיה עמוק בתקופת הפרוסס? אולי אולי פלייאוף, וגם זה בקושי.

זכור לך עם איזה סגל לברון הגיע לגמר ב2007? אייברסון ב2001?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 10:30 pm 
Hall of Famer

ולך זכור איך נראה המזרח באותן שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 10:42 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ולך זכור איך נראה המזרח באותן שנים?

זכור, אבל בוא, זה לא שהמצב הרגיל במזרח זה שיש לנטס את הסגל שלהם העונה, נניח. בכל שנה רנדומלית שתזרוק ב30 שנה האחרונות במזרח, ג'ורדן-בטח בשיאו-לוקח כל סגל NBA ששיחק באותן שנים לפלייאוף בסבירות קרובה לודאית, ועם קייס טוב לעבור סיבוב ויותר מזה.

מה גם שלא דיברת על המזרח השנה. אז הדוגמאות רלוונטיות וממחישות את העניין. לברון ואייברסון לקחו לבדם קבוצות עלובות במיוחד עד לגמר הליגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה