סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 2:09 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עכשיו תשתה מים קרים , תנשום, ותקרא שוב
הבאתי יטוטים מהכתבה
ושאלה אינפורמטיבית מה האינטרס להקדים ב11 דקות, משהו שנכתב בכמה אתרים. אשמח שתאיר עיני (ברצינות) כי אני מניח שהחשד פה רציני ולא מבין מה ככ משמעותי ב11 דקות שמוציאות את ביבי כה יותר טוב שהוא טרח לזייף ולסכן את הקרירה השם והחירות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 12:59 pm 
Hall of Famer

איזה יאוש.
אותה החונטה. אותו הפישינג.
יקח עוד שנות דור עד שתהיה כאן דמוקרטיה.
(כן אני יודע ביבי אשם. ביבי מושחת. צוללות ורצח ארלוזורוב. תחסכו ממני. יש כאן חלק גדול בעם שבחר בו ומרגיש כך. לא בגלל שכך אמרו לו בערוץ 14. באמת מרגיש כך.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 2:51 pm 
Hall of Famer

יש לביביסטים המון טיעונים מטומטמים, אבל הטיעון שהממשלה הנוכחית מבטאת איכשהו את "רצון העם" הוא אחד המטומטמים והנמוכים שבהם.

נדמה לי שקרו כמה דברים מאז הבחירות האחרונות. איזה 7.10, מלחמה שלא נגמרת בעזה, גליל שחלקו כבר לא חלק מישראל דה-פקטו, הורדות משמעותיות לדירוג האשראי. אין לנתניהו בשום סקר אמין ממשלה. סמוטריץ' לא עובר אחוז חסימה. ממשלה עם הגינות מינימלית היתה יוצאת לבחירות מזמן, כדי לראות מהו באמת רצון העם בעת הזו. ובכלל, ממשלה שכרגע מוחזקת גם על ידי מנדטים שבאופן מובהק וברור הגיעו מרל"ביסטים ופשוטו כמשמעו נגנבו על ידי גדעון סער וחבר מרעיו...מדהים שהטיעון הזה בכלל קיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2024 8:47 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
איזה יאוש.
אותה החונטה. אותו הפישינג.
יקח עוד שנות דור עד שתהיה כאן דמוקרטיה.
(כן אני יודע ביבי אשם. ביבי מושחת. צוללות ורצח ארלוזורוב. תחסכו ממני. יש כאן חלק גדול בעם שבחר בו ומרגיש כך. לא בגלל שכך אמרו לו בערוץ 14. באמת מרגיש כך.)

כשאולמרט נחקר ונתניהו אמר שראש ממשלה שמאשם בפליליים יש צל על החלטותיו, גם הרגשתם כך?
גם הממשלה שאולמרט עמד בראשה נבחרה ברוב קולות, למה אז נתניהו לא אמר שראש ממשלה מחליפים בבחירות?
למה אז אף אחד לא דיבר על דיפ סטייט ונגד הפרקליטות, הצבא, המשטרה, בתי המשפט, היועמש?

אולי ערוץ 14 כן משפיע עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 12:37 am 
Hall of Famer

החקירות ובכתב האישום נגד אולמרט היו קשקוש מקושקש גם כן.
שכרון כח של חונטה שמישהו ניסה לנוס לה בסמכויות עם מינוי שר כמו פרידמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 12:48 am 
Hall of Famer

נזכיר שמחוץ לעולם ההזיות של אבימאל, אולמרט הורשע בקבלת מאות אלפי דולרים במזומן, שחלקם נעלמו ללא הסבר, שלא נרשמו ולא דווחו ובמקביל פעל לטובת "התורם" טלנסקי. בנוסף הורשע בכך שהתערב בהחלטות מרכז ההשקעות לגבי תיקים שיוצגו על ידי מקורבו/שותפו, וכן מינה חברי מרכז ליכוד לתפקידים ציבוריים למרות שלא היו להם הכישורים המתאימים.

ייתכן מאד שביחס לנתניהו וחברי ממשלתו מדובר בזוטי-זוטות, אבל בכל קנה מידה סביר של מדינה מתוקנת אלה עבירות פליליות מובהקות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 1:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
והורשע גם בקבלת שוחד בפרשת פרוייקט הולילנד ופרשת חברת הזרע והנדל"ן, שלא קם בסוף, בפארק איילון (מה שהיום נקרא פארק אריאל שרון).

כמה חבל שבמשפט שהיה בין הנאשם והפושע לא מזמן אי אפשר היה ששניהם יפסידו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 1:18 am 
Hall of Famer

זוכה משוחד בפרשת הולילנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 8:31 am 
Hall of Famer

הורשע בסעיף אחד וזוכה באחרים.
בנוסף לכל הדברים האחרים.
בקיצור פושע.

ועכשיו אתה חכם גדול. בזמן אמת גם אמרת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 8:55 am 
Hall of Famer

וגם במה שהוא זוכה משפטית, זה לא בדיוק התנהלות של אדם נקי כפיים. יש הבדל בין חוסר יכולת להוכיח מעל כל ספק סביר פשע פלילי בבית משפט, לבין התנהלות שמצדיקה הגשת כתב אישום.

אגב ה"אליטה המשפטית", אם אדון אליקים רובינשטיין היה טורח לעשות מה שצריך ב96 ולהגיש כתב אישום נגד נתניהו בבר און-חברון, יכול להיות שכל או חלק ניכר מהג'יפה הזאת לא היה בא עלינו. אבל הוא ריחם על נתניהו וכתב "דו"ח חריף". מי קרא אותו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 4:27 pm 
Junior

אבימאל כתב:
החקירות ובכתב האישום נגד אולמרט היו קשקוש מקושקש גם כן.
שכרון כח של חונטה שמישהו ניסה לנוס לה בסמכויות עם מינוי שר כמו פרידמן.

אפשר הסבר למה? תחת ההנחה שלא "תפרו לו תיק", אתה חושב שזה בסדר שלאנשים בתפקידים חשובים יהיה את היכולת לעבור עבירות של טוהר מידות ולקבל על זה פטור כי הם בתפקידים חשובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 5:05 pm 
Hall of Famer

מה שאתה מפספס, שקי, זה שלא מתקיים בעולם ההזיות של אבימאל "תחת ההנחה שלא תפרו לו תיק". ההנחה היא שתפרו לו תיק. הוא גם "הסביר למה"-המינוי של דניאל פרידמן לשר המשפטים.

עכשיו, העובדות החד-משמעיות העולות מפסקי הדין של אולמרט, זה שמדובר באדם מושחת. חלק מהעבירות ניתן היה להוכיח ברמה הנדרשת להרשעה פלילית (משימה לא פשוטה בכלל בעבירות של טוהר מידות, של נושא תפקיד בכיר כלכך, שמלכתחילה היו לו מעט שותפי סוד), חלק לא. כל הויכוח היה האם כתבי האישום היו "קשקוש מקושקש כחלק מרדיפה של החונטה המשפטית" שזה מה שאבימאל טוען, או כתבי אישום לגיטימיים לאור מעשים פליליים. אבימאל הוא זה שצריך להסביר מדוע, לאור המעשים המפורטים בהרשעותיו של אולמרט, מדובר ב"קשקוש ורדיפה".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 7:23 pm 
Sophomore

1. תפירת תיק זה בידוי ראיות, בהנחה שגם במשפט הקיים הראיות של קבלת טובות הנאה הן עובדה, איך זה יכול להיות תפירה?
2. פלאש, כאן זו שאלה בינארית, שינה או לא שינה את המסמכים, אם זייף פרוטוקולים במקום לנהל מלחמה זו עבירה חמורה.
ללא קשר למהות הזיוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 8:41 pm 
Junior

בלואי, אתה חושב שביבי ניסה לדפוק את עצמו , להקדים את שעת השיחה שנודע לו על התקיפה ? והקפיד לעבור עבירה חמורה על החוק בשביל 11 דקות שלמעשה דופקות אותו-עוד 11 דקות שהוא כשל בניהול האירוע ומשייכות אותו לתגובה הראשונית של צהל? לא יותר הגיוני שצחי שינה כי הוא היה מודע רק לשיחת 6:29 ולא לשיחת 6:40 , שהוא פשוט דייקן פולני ועשה את זה כי כולם משנים פרוטוקולים כל הזמן (וכל הפרשנים דיברו על זה בפגוש תעיתונות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 8:59 pm 
Freshman

מהמר שאחד מאלו שנעצרו בגין ירי פצצות תאורה לעבר ביתו של ביבי הוא אמיר השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:10 pm 
Hall of Famer

ההימור לא יכול להיות מדויק, כי מדובר בזיקוקים ימיים ולא בפצצות תאורה.

אבל אם השכל מעורב, זה מאד מצער שהוא נפל למלכודת הזו. ברור לי שלא היתה לו שמץ של כוונה לפגוע בנתניהו פיזית. חוץ מאוכל ותחמושת למכונת הרעל, זה לא ייתן כלום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 6:49 am 
Hall of Famer

שקי,אני לא מדבר על בידוי ראיות,אלא על פישינג.
אני מדבר על זה,שגם אם יעברו לך שורה שורה בחשבון 20 שנה אחורה, יצליחו למצוא איזה גרוש שקבלת בלי לדווח, אם יציבו ניידת שתיסע יומיים מאחוריך,היא תתפוס אותך על מהירות.
זה מה שנקרא אלימות ליגלית.
להתלבש על מישהו בחסות החוק עד שאתה מחסל אותו.
עד כמה שאני רואה את תיקי נתניהו (ואולמרט ודרעי),אלה גם אלה תוצאה של פישינג. רדיפה.
יכול להיות שזה פוליטי, יכול להיות שזו תאוות פרסום "להיות הפרקליט/חוקר שהפיל את ראש הממשלה".
ככה גם ככה הייתי מעדיף שכספי המיסים שלי ילכו לעוד מוקדניות ב100. או לעוד ניידת סיור בשכונות מוכות פשע.
תחשבו כמה משאבים מושקעים בתיקים הללו (אצל אולמרט בסוף ההרשעה היא על שוחד של 60 אלף שקל),תחשבו שכל הכסף הזה היה הולך לטובת מניעת הפשיעה החקלאית משתוללת, מלחמה בפרוטקשן. דברים שאשכרה יכלו לשנות את חיי האזרחים במדינה ולא לפרנס כותרות בעיתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 8:34 am 
Hall of Famer

במקום לבלבל במוח, פישינג שמישינג, פשוט תגיד שאתה בעד שחיתות של מנהיגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 9:04 am 
Hall of Famer

וגם מי שלא מבין ששחיתות שלטונית עולה בחיי ובאיכות חיי אדם הרבה יותר מאשר פשיעה נקודתית, אין באמת מה להסביר לו, הוא מקרה אבוד. העיקר להדהד בבטחון שקרים והנפצות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 10:58 am 
Junior

אבימאל כתב:
אני מדבר על זה,שגם אם יעברו לך שורה שורה בחשבון 20 שנה אחורה, יצליחו למצוא איזה גרוש שקבלת בלי לדווח, אם יציבו ניידת שתיסע יומיים מאחוריך,היא תתפוס אותך על מהירות.

על גרוש שקיבלתי בלי לדווח אף אחד לא ייקח אותי למשפט, כנ"ל על מהירות.
אם יתפסו אותי משחד פקיד בכיר נגיד אני מנחש שאכן יחקרו אותי, גם אם אני אקבל 60 אלף שקל כדי לעשות משהו לא חוקי אני מנחש שגם יחקרו אותי.
וכן, אני מנחש שאם היו חושדים שנתתי הטבות בצורה לא חוקית בשווי של מאוד מיליונים למישהו תמורת משהו אני מנחש שגם על זה היו חוקרים אותי.

מעניין שמכל הדברים שמטרידים אותך שעליהם הולך כסף דווקא טוהר השלטון מפריע לך ולא 1001 מקורות תקציב דפוקים לגמרי שהמדינה לוקחת להם את הכסף שלי... אני איכשהו חושד שהקטע הכלכלי לא באמת עד כדי כך מפריע לך וגם לא התעדוף של המלחמה בפרוטקשן החקלאי (שחיפוש קצר מראה שזו ההתיחסות הראשונה שלך אי פעם אליו).

נוטה לחשוב שההסבר של ראי קצת יותר מתאים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 11:12 am 
Freshman

sheky כתב:
אבימאל כתב:

על גרוש שקיבלתי בלי לדווח אף אחד לא ייקח אותי למשפט, כנ"ל על מהירות.
אם יתפסו אותי משחד פקיד בכיר נגיד אני מנחש שאכן יחקרו אותי, גם אם אני אקבל 60 אלף שקל כדי לעשות משהו לא חוקי אני מנחש שגם יחקרו אותי.
וכן, אני מנחש שאם היו חושדים שנתתי הטבות בצורה לא חוקית בשווי של מאוד מיליונים למישהו תמורת משהו אני מנחש שגם על זה היו חוקרים אותי.

מעניין שמכל הדברים שמטרידים אותך שעליהם הולך כסף דווקא טוהר השלטון מפריע לך ולא 1001 מקורות תקציב דפוקים לגמרי שהמדינה לוקחת להם את הכסף שלי... אני איכשהו חושד שהקטע הכלכלי לא באמת עד כדי כך מפריע לך וגם לא התעדוף של המלחמה בפרוטקשן החקלאי (שחיפוש קצר מראה שזו ההתיחסות הראשונה שלך אי פעם אליו).

נוטה לחשוב שההסבר של ראי קצת יותר מתאים...

אין באמת השוואה בין אזרח פשוט ובין ראש ממשלה. זה לא אומר כמובן שמותר לראש ממשלה לעבור על החוק, אבל אפשר לדחות את העמדתו לדין לאחר הכהונה שלו, וזה קיים בכמה מדינות מערביות.
אגב גם חבר כנסת פשוט חסין מפני דברים שאזרח פשוט לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 11:36 am 
Junior

בטן רכה וחביבה כתב:
אין באמת השוואה בין אזרח פשוט ובין ראש ממשלה. זה לא אומר כמובן שמותר לראש ממשלה לעבור על החוק, אבל אפשר לדחות את העמדתו לדין לאחר הכהונה שלו, וזה קיים בכמה מדינות מערביות.
אגב גם חבר כנסת פשוט חסין מפני דברים שאזרח פשוט לא.

אבימאל השווה בין אזרח פשוט לראש ממשלה, אני עניתי על ההשוואה.
האפשרות לדחות בכמה מדינות מערביות קיימת כמובן תחת חוקים נוספים של הגבלת כהונה וכו', אני מניח שאם לא הופכים את משרד ראש הממשלה או הכנסת לעיר מקלט אז זו הצעה סבירה.
אכן גם חבר כנסת חסין מדברים שאזרח פשוט לא אבל לא מהכל, נגיד שוחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 11:55 am 
Freshman

אני אישית חושב שיכולנו לחסוך כ"כ הרבה כאבי ראש ומפחי נפש בשנים האחרונות אם החקירות וכתבי האישום הללו היו נדחים לאחר הכהונה שלו. מבחינת האינטרס הציבורי אני חושב שהפסדנו הרבה יותר מאשר הרווחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:11 pm 
Junior

בטן רכה וחביבה כתב:
אני אישית חושב שיכולנו לחסוך כ"כ הרבה כאבי ראש ומפחי נפש בשנים האחרונות אם החקירות וכתבי האישום הללו היו נדחים לאחר הכהונה שלו. מבחינת האינטרס הציבורי אני חושב שהפסדנו הרבה יותר מאשר הרווחנו.

אתה חושב שזה גם נכון לגבי אולמרט? דרעי? הירשנזון?
אני חושב שחלק גדול ממפח הנפש שאתה מדבר עליו נובע מזה שסביבת ראש הממשלה יצאה במסע חיסול של מוסדות המדינה כתגובה לחקירות האלו...

באופן כללי אם יש חשד שראש הממשלה המכהן נתן הטבות רגולטוריות בשווי עתק בתמורה לדברים שהוא רצה או אם התברר שהוא נותן העדפות למקורבים אליו בתמורה למתנות ששוות הרבה כסף אז אלו בהחלט דברים שצריכים להתברר תוך כדי הכהונה כי זה קשור לתפקיד שלו... אני יכול להבין את הטיעון הזה אם היינו מדברים על תפקידים אחרים ודברים שלא קשורים למצב הנוכחי, אבל הוא נחשד בדברים שקשורים להתנהלות היום-יומית שלו גם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:48 pm 
Freshman

sheky כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:

אתה חושב שזה גם נכון לגבי אולמרט? דרעי? הירשנזון?
אני חושב שחלק גדול ממפח הנפש שאתה מדבר עליו נובע מזה שסביבת ראש הממשלה יצאה במסע חיסול של מוסדות המדינה כתגובה לחקירות האלו...

באופן כללי אם יש חשד שראש הממשלה המכהן נתן הטבות רגולטוריות בשווי עתק בתמורה לדברים שהוא רצה או אם התברר שהוא נותן העדפות למקורבים אליו בתמורה למתנות ששוות הרבה כסף אז אלו בהחלט דברים שצריכים להתברר תוך כדי הכהונה כי זה קשור לתפקיד שלו... אני יכול להבין את הטיעון הזה אם היינו מדברים על תפקידים אחרים ודברים שלא קשורים למצב הנוכחי, אבל הוא נחשד בדברים שקשורים להתנהלות היום-יומית שלו גם עכשיו.

לגבי אולמרט כן. לגבי שרים לא.
הרציונל בדחיית ההליכים בא למנוע בדיוק מצב שקרה כאן בשנים האחרונות. יש הרבה שכל בטענה שלא ייתכן שיבוא משפטן ויפתח בחקירה רשלנית ואח"כ יגיש כתב אישום רק כדי להפיל ראש ממשלה מכהן שלא בא בטוב למערכת ובכך ישלול את הבחירה הדמוקרטית של רבים. והטענה הזאת רק מקבלת חיזוק היום כשהתיקים מתנהלים בבית המשפט ורואים כמה מחדלים נעשו עד שכנראה תיק הדגל (השוחד) הולך ליפול, אם מקשיבים להמלצת השופטים למחוק את האישום הזה. גם אם תהיה פה הרשעה באיזה סעיף דרדלה כמו מרמה והפרת אמונים שיגמר עם עונש מינימלי, צריך לשאול האם זה היה שווה להעביר את המדינה שבעה מדורי גיהנום בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה