סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 12:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 6:07 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
האיים הקנריים - מישהו היה? שווה? המלצות, חוויות ועלויות וכו' יעזרו מאוד.

לחילופין, רעיונות ליעדים זולים יחסית לשבועיים בחגים (תחילת אוקטובר)? הטיסות למזרח נורא יקרות בתקופה הזאת :evil:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 9:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סלובניה/קרואטיה וכו'? חצי מהת'רד כאן זה המלצות עליהן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 9:56 pm 
Freshman

בסלובניה היינו (נדמה לי שגם כתבתי פה המלצות לגביה, לא בטוח),
וטיול בבלקנים הוא אופציה אבל פחות מתחשק לנו בשלב זה.

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 18, 2016 9:13 am 
Hall of Famer

Don't go to the Canary islands. Spent a week in tenerife and it really really sucks

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 18, 2016 10:34 am 
Freshman

תודה נורטון.
תוכל לפרט קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 18, 2016 4:46 pm 
Hall of Famer

Bad food everywhere. Unmarked paths. Pushy vendors with terrible products. Dead beaches. Mostly old tourists

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 18, 2016 5:00 pm 
Freshman

אכן נשמע רע. והמחירים? סדר גודל אירופאי או פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 18, 2016 5:29 pm 
Hall of Famer

cheap, but depends on resort. between 700 to 4000 a week
food etc about same as spain

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 18, 2016 7:25 pm 
Freshman

תודה :co_ol:
בינתיים קראתי גם שזה יעד בעייתי משהו לצמחונים וטבעונים, וזו גם נקודה שלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 19, 2016 2:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למישהו יש המלצות למקום טרופי עם מחירים לא יקרים מדי באזור אוקטובר? רגע לפני שהילד יחגוג שנתיים ננצל את העובדה שלא צריך לשלם על הכרטיס שלו.
האישה רוצה שוב תאילנד. אני נגד. חוץ מהחול הלבן, המסאז'ים והשייק פירות היומי די לא סבלתי את המקום, יותר נכון את המקומיים. אין למשל את חווית השירות שיש במקסיקו, מרגיש שהתאילנדים רואים מול העיניים סימני דולר גדולים ולא אנשים. דבר נוסף זה ההתעללות בחיות שפשוט הגעילה אותי (באחד הטיולים לקחו אותנו למופע תנינים ופשוט עודדתי בקול את התנין להוריד לתאילנדי את הראש) ובעיקר הקטע הבלתי נסבל של המיקוח הלא נגמר. אני לא חייב להיות הישראלי המתמקח בכל מקום בחו"ל אבל הם פשוט מכריחים אותך כשלכל מוצר תוקעים מחיר של פי 3-4 מערכו.

לא הייתי מתנגד לחזור לאזור קנקון שם חגגנו את ירח הדבש, אבל הייתי מאוד שמח לנפוש במקום שלא הייתי בו עדיין (זנזיבר, מאוריציוס, ג'מייקה, מקום אחר בקאריביים) אבל הבעיה שאו שהטיסות ממש ארוכות (מעל 24 שעות מסע זה לא ממש כיף עם פעוט) או ממש יקרות (מאוריציוס, זנזיבר). הכי הייתי רוצה להגיע להוואי אבל זה בטח הכי יקר והכי ארוך.

אני חושב על וייטנאם או קוסטה ריקה. מישהו שהיה יכול לספר איך וייטנאם ביחס לתאלינד וקוסטה ריקה ביחס למקסיקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 19, 2016 2:28 pm 
Hall of Famer

וייטנאם וקמבודיה מומלצות מאוד מאוד בחום, הייתי שם רק לפני שנה בירח דבש והיה מעולה, קודם כל אנשים מקסימים ושירות מעולה בכל מקום (זה לא אומר שאין רמאים פה ושם שמנסים לעקוץ, אבל את זה יש בכל מקום), אוכל מעולה, נופים מהממים, היסטוריה, חופים, תרבות, כל מה שאתה רק יכול לבקש ובמחירים באמת מצחיקים (ב-50-70 דולר ללילה קיבלנו חדרים מעולים במלונות יוקרה). בקבמבודיה לא יצא לי להגיע לאיזור החופים שבדרום, אבל ממה שמספרים מדובר על חופים כמו בתאילנד, רק הרבה פחות ממוסחרים.

אם תחליט לנסוע, אז כמה דברים שלא הייתי מוותר עליהם בוייטנאם אלו האנוי (העיר העתיקה עם אוכל רחוב מהטובים בעולם ומלא חנויות למי שאוהב שופינג, איזור האגם בערב גם כן לגמרי שווה), סאפה (כפר בצפון וייטנאם, נוף הררי עם טרסות אורז בלתי נגמרות, אפשר לעשות טיולי יום לכפרים מסביב), שייט בהא-לונג-ביי והוי-אן (עיירה קטנה ומקסימה במרכז וייטנאם), את סייגון פחות אהבתי. לגבי קמבודיה, הייתי רק בסיאם ריפ (מקדשי אנגקור-וואט), העיירה עצמה חמודה, אבל לא משהו מיוחד, המקדשים בג'ונגל לעומת זאת פשוט מרהיבים ולגמרי מצדיקים את המוניטין שיש להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 19, 2016 4:20 pm 
Senior

אנדמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 19, 2016 5:58 pm 
Hall of Famer

מה שרוני אמ ר. צפון ויאטנם מהממת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 19, 2016 8:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
וייטנאם וקמבודיה מומלצות מאוד מאוד בחום, הייתי שם רק לפני שנה בירח דבש והיה מעולה, קודם כל אנשים מקסימים ושירות מעולה בכל מקום (זה לא אומר שאין רמאים פה ושם שמנסים לעקוץ, אבל את זה יש בכל מקום), אוכל מעולה, נופים מהממים, היסטוריה, חופים, תרבות, כל מה שאתה רק יכול לבקש ובמחירים באמת מצחיקים (ב-50-70 דולר ללילה קיבלנו חדרים מעולים במלונות יוקרה). בקבמבודיה לא יצא לי להגיע לאיזור החופים שבדרום, אבל ממה שמספרים מדובר על חופים כמו בתאילנד, רק הרבה פחות ממוסחרים.

אם תחליט לנסוע, אז כמה דברים שלא הייתי מוותר עליהם בוייטנאם אלו האנוי (העיר העתיקה עם אוכל רחוב מהטובים בעולם ומלא חנויות למי שאוהב שופינג, איזור האגם בערב גם כן לגמרי שווה), סאפה (כפר בצפון וייטנאם, נוף הררי עם טרסות אורז בלתי נגמרות, אפשר לעשות טיולי יום לכפרים מסביב), שייט בהא-לונג-ביי והוי-אן (עיירה קטנה ומקסימה במרכז וייטנאם), את סייגון פחות אהבתי. לגבי קמבודיה, הייתי רק בסיאם ריפ (מקדשי אנגקור-וואט), העיירה עצמה חמודה, אבל לא משהו מיוחד, המקדשים בג'ונגל לעומת זאת פשוט מרהיבים ולגמרי מצדיקים את המוניטין שיש להם.

השאלה אם זה טיול שמתאים גם עם פעוט בן שנתיים?
תכלס אנחנו רוצים בעיקר להירגע עם בטן-גב, חוף ים ואוכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 19, 2016 10:57 pm 
Hall of Famer

אנחנו לא עשינו ממש בטן-גב בקמבודיה או בוייטנאם, יותר בכיוון של להסתובב בשווקים, לראות נופים, קצת מקדשים ומוזיאונים, שייט בהא-לונג-ביי, הרבה מסעדות, כולם בהחלט דברים שאפשר לעשות גם עם ילד בן שנתיים בלי יותר מדי בעיות. היום היחיד שבו עשינו הליכה ארוכה זה בסאפה כשהלכנו לכמה כפרים, סיור שמתחיל בבוקר ומסתיים בשעות הצהריים המאוחרות, כולו בהליכה לא קשה מדי ברגל. אם מדברים על חופים ובטן-גב, שמעתי דברים טובים על החופים של קמבודיה (איזור סיהנוקוויל) והבנתי שגם בוייטנאם יש איזורי חופים נחמדים יותר לכיוון הדרום (דאלאט ונה-טראנג).

הנקודה בוייטנאם היא שהנסיעות לא קצרות ועלולות להיות לא קלות עם ילד קטן, אבל אם תמקד את הטיול לצפון ואולי מרכז וייטנאם (או לחילופין טיסות פנים של שעה בערך כמו שאנחנו עשינו-מהאנוי לדאנאנג שנמצאת ליד הוי-אן, מדאנאנג לסייגון ואח"כ מסייגון לסיאם-ריפ בקמבודיה), אז זה לא נורא בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 20, 2016 12:04 am 
Hall of Famer

For beaches etc Thailand is much better than Vietnam. Bali is good too if u have a foreign passport
But really carribeans are your best bet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2016 3:22 pm 
Sophomore

זקוק להמלצה לרוד טריפ של 5 ימים באירופה בתקציב מצומצם בחצי השני של ספטמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2016 4:52 pm 
Freshman

אנחנו עשינו חלק מיוון היבשתית בפסח עם רכב, היה תענוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2016 5:30 pm 
Sophomore

איזה מסלול עשית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2016 6:35 pm 
Freshman

נחתנו והמראנו מאתונה, לא נכנסו בכלל לעיר.
שדה - מטאורה - מצובו - כפרי זגוריה - פרגה (חופי אפירוס) - לפקאדה - נאפפאקטוס - דלפי - שדה.

זה טיול של 10 ימים. ויש מלא מקומות שלא הספקנו ואמרנו שנחזור בעתיד ליוון לטיולים באזורים נוספים.
מכל המקומות האלה היחיד שהתבאסנו עליו ואני ממליץ לא להגיע בכלל זה פרגה. וגם זה יכול להיות כי היינו לא בעונה.

באופן כללי, יוון היבשתית עשתה עלינו רושם של אחלה מדינה לטיולים, נופים מאוד יפים, חופים מגניבים (כשאנחנו היינו זה לא היה מזג אוויר מתאים, מחצית שנייה של ספטמבר בהחלט ייתכן שעדיין סבבה לים), אוכל מעולה, אנשים מאוד מאוד נחמדים. מחירים לא מאוד זולים, אבל גם לא יקרים (מנות פתיחה וסלטים - חוץ מיווני - 3-4 יורו, מנות עיקריות 6-15 יורו נניח, תלוי במקום. ג'ירוס זה בכלל בדיחה, 2-5 יורו לצלחת שווארמה עמוסה כל טוב. קנקן יין הבית 6-10 יורו, בירות 2-3 יורו במסעדה). היינו לפני העונה אז יצא לנו זול מבחינת לינה, 30-40 יורו לזוג ללילה כולל ארוחות בוקר נחמדות, במקומות מומלצים+ ע"י בוקינג וטריפ-אדוויזור, מקומות שבשיא עונה מגיעים למעל 100 יורו לחדר ממה שהבנו. דלק יותר יקר מבארץ, סולר משמעותית יותר זול, וכבישי אגרה מעיקים למדי אבל סלולים טוב, רחבים ונוחים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2016 7:39 pm 
Hall of Famer

יוון זה בכלל סבבה. הייתי לפני חודשיים בסנטוריני שהיא לא פחות ממדהימה, ואולי הנוף העירוני (נניח) הכי יפה שראיתי בחיים.

מה שכן, הביקור הקודם שלי באיים המאד מפורסמים (NOT) סריפוס וסירוס, היה גרוע למדי ונורא משעמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2016 7:45 pm 
Freshman

מסכים לגבי יוון בכללי. גם הטיול שלנו לכרתים (טיול עם רכב, לא בטן-גב הכל כלול) היה מאוד מוצלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2016 11:34 pm 
Sophomore

קובי כתב:
זקוק להמלצה לרוד טריפ של 5 ימים באירופה בתקציב מצומצם בחצי השני של ספטמבר.

איטליה. מרומא דרומה (או צפונה, אבל פחות מכיר).
השכרת רכב בזול, הסולר זול האוכל נהדר וזול השתיה גם כן. הנופים נהדרים.
החצי השני של ספטמבר בדיוק תקופת ירידת המחירים, אבל יש סיכון לגשמים מכובדים ודי מציקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2016 11:37 pm 
Freshman

אתה יכול בבקשה להגדיר "זול", אם אתה זוכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2016 8:51 am 
Sophomore

סטאק, הייתי לפני שנתיים באמלפי - קאפרי - פומפיי. מאוד יפה שם, אבל לא הייתי מגדיר את הטיול כזול. תודה בכל אופן.

גיבון, אנחנו רוצים לשלב טיולים רגליים קלילים בטבע, אוכל טוב ופאבים. איך היית ממליץ לתכנן את המסלול? כלומר על מה לוותר/ לשנות מהמסלול שלך?

אופציות אחרות שעלו:
רומניה - קלוג'י
סלובניה
גיאורגיה

האם מישהו היה ויכול לתת חוות דעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], FLASH ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: