סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' פברואר 19, 2025 12:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  הבא

האם תתחסן?
כן, בהזדמנות הראשונה 60%  60%  [ 25 ]
כן, אבל רק אחרי כמה זמן לראות מה קורה 26%  26%  [ 11 ]
לא, אני לא פוחד מהקורונה 7%  7%  [ 3 ]
לא, אני חושש מההליך המהיר של פיתוח החיסון/תופעות לוואי 7%  7%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 42
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיסון לקורונה
הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:00 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
לאומית2021 כתב:
2 ידיעות שקראתי אתמול ומספרות את כל הסיפור: אחת שמרבית הנדבקים הם בגילאי 12-15 (איזה צירוף מקרים) והשניה שבמשרד הבריאות החליטו לשנות להמלצה גורפת להתחסן ובמקביל מזכירים את זה שנערכים למבצע בזק כי התוקף של החיסונים פג ביולי.

מה הסיפור שזה מספר לך בדיוק?
אתה לא חושב שהסיפור מתחת לפנס הוא ההגיוני - מספר ילדים בגילאי חטיבה הדביקו עשרות ילדים בבתי הספר שלהם (וריאנט מדבק ואוכלוסיה לא מחוסנת) ומשרד הבריאות מנסה לבלום את המיני התפרצות הזו לפני שתתרחב על ידי חיסון?
נכון לסוף 2019 היו בארץ 3 מיליון ילדים (מתחת לגיל 18), נניח שהילדים מתפלגים יוניפורמית (הם לא, יש תמיד יותר קטנים מגדולים כי האוכ' גדלה) ויש חצי מיליון ילדים בקבוצת הגיל הזו. 47 דולר ל2 מנות עבור 500 אלף ילדים (נניח שכולם יתחסנו) זה 23.5 מיליון דולר.
זה נראה לך באמת סכום שבשבילו הולכים להטריל את כל המדינה? תקציב משרד הבריאות הוא 41.6 מיליארד שקל נכון ל2020 (בערך 13 מיליארד דולר) ותקציב המדינה ( נכון למרץ 2018) הוא 479.6 מיליארד שקל ( בערך 150 מיליארד). אתה באמת מאמין שבשביל 23.5 מיליון דולר הממסד הרפואי והתקשורת מנסים לפגוע בבריאות הילדים?

הכל עניין של דגשים. בוחרים לשים דגש על עניין החיסון ל-12-15, להבדיל, מצניעים את העובדה שקרוב ל-40 אחוז מהנדבקים בחודש האחרון הם מחוסנים.

ובלי קשר הוריאנט הזה זה לא משהו חדש, אנשים נוסעים כאן לחו"ל יפה מאוד כבר מאז פסח ונראה לי הזוי משהו שכבר חודש חודשיים יש כאן משחקי כדורסל מפוצצים באולמות סגורים ו-30,000 איש בבלומפילד, הופעות וכו' ושום דבר לא קרה ופתאום בום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:08 am 
Junior

אני מרגיש שאני קצת פחות מבין "את כל הסיפור" כמו לאומית, אבל עדיין משונה לי מאוד הרגישות פה. לא כל סימן שאלה זו תיאוריית קונספירציה אפלה, ולא כל מי שמעלה איזשהו ספק במניעים של חברות התרופות/משרד הבריאות הוא "מתנגד חיסונים". לגבי מערכת הבטחון זה כבר די קונצנזוס שחלק מהשיקולים שלה, אם לא רובם המוחלט, קשורים ברצון של המערכת להגדיל את התקציב שלה בכל שנה. למה כשמדובר בבריאות, המחשבה שאינטרס של 100 מיליון שקל (או אינטרסים אחרים) משפיעים על שיקול הדעת המקצועי היא כל כך שערורייתית ובלתי נתפסת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:12 am 
Sophomore

אני בעד לשאול שאלות ולא לקחת כמובן מאליו את המניעים של גופים כאלה ואחרים, הקשר בין זה לבין ההודעות הרגילות שמלאות בקונספירציות ( גם לדעתך ) ואז לכתוב שזה מעורר מחשבה הוא מקרי, לסכם הודעה כזו ב "מספר את כל הסיפור" זה שדרוג של מעורר מחשבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:17 am 
Junior

לאומית2021 כתב:
הכל עניין של דגשים. בוחרים לשים דגש על עניין החיסון ל-12-15, להבדיל, מצניעים את העובדה שקרוב ל-40 אחוז מהנדבקים בחודש האחרון הם מחוסנים.

ובלי קשר הוריאנט הזה זה לא משהו חדש, אנשים נוסעים כאן לחו"ל יפה מאוד כבר מאז פסח ונראה לי הזוי משהו שכבר חודש חודשיים יש כאן משחקי כדורסל מפוצצים באולמות סגורים ו-30,000 איש בבלומפילד, הופעות וכו' ושום דבר לא קרה ופתאום בום.

מי מצניע? בכל כותרת ראשית שראיתי כתוב שהרוב הם ילדים ושיש גם מבוגרים (מחוסנים) שנדבקו. אם בעיניך זה שרוב הנדבקים הם בקבוצת גיל מאוד מצומצמת (12-15) שאינה מחוסנת לעומת קבוצה בגילאים 16+ ( קבוצה של בערך חצי מיליון מול קבוצה של בערך 6.5-7 מיליון) זה נתון שלא אומר כלום אז סבבה.

אני גם לא מבין את הטיעון השני שלך... אם זה היה קורה לפני שבועיים-שלושה זה לא היה נראה לך מוזר? אם זה היה קורה עוד חודש כשהחיסונים לא בתוקף וצריכים לקנות חדשים זה לא היה לך מוזר?
ביטול התו הירוק/סגול קרה לפני 3 שבועות מהיום. כשאני הלכתי עם הבן שלי (בן 6) לגמר היורופקאפ אז הכניסה הייתה מותנית בבדיקה שלילית לילד ותו ירוק עבורי. לא ברור לך למה הדבר הזה אמור למנוע הדבקה ולמה כשהוא הוסר יכולה להיות התפרצות?

ושוב אשאל, מי מרוויח מהסיפור הזה לטעמך? בעיקר כשאתה בעצמך מציין שרוצים להשתמש בחיסונים שכבר שילמנו עליהם ולא לקנות חיסונים חדשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:19 am 
Sophomore

שקי, ההסכם עם הרשפ ופייזר מספר את כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:23 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
אני מרגיש שאני קצת פחות מבין "את כל הסיפור" כמו לאומית, אבל עדיין משונה לי מאוד הרגישות פה. לא כל סימן שאלה זו תיאוריית קונספירציה אפלה, ולא כל מי שמעלה איזשהו ספק במניעים של חברות התרופות/משרד הבריאות הוא "מתנגד חיסונים". לגבי מערכת הבטחון זה כבר די קונצנזוס שחלק מהשיקולים שלה, אם לא רובם המוחלט, קשורים ברצון של המערכת להגדיל את התקציב שלה בכל שנה. למה כשמדובר בבריאות, המחשבה שאינטרס של 100 מיליון שקל (או אינטרסים אחרים) משפיעים על שיקול הדעת המקצועי היא כל כך שערורייתית ובלתי נתפסת?

אבל משרד הבריאות לא מדבר על פתיחת מחלקות מחדש וכו', הוא מדבר על חיסונים. איך קניית חיסונים אמורה להעלות לו את התקציב ב100 מיליון? אנחנו מדברים על קניית חיסונים, לא על הצגת איומים חדשים שמצריכים תקצוב. אם כבר אתה הולך בכיוון הזה אז לא עדיף למשרד הבריאות להעלות את מספר המאושפזים ואז לדרוש עוד תקציב?

כמו שD&3 רשם, אפשר ורצוי לשאול שאלות. אני אפילו לא בטוח אם הייתי מחסן עכשיו את הילדים שלי אם הם היו בגיל המתאים (קטנים מ6 אצלי).
לא חושב שרגישות זו המילה הנכונה, סתם מעצבן שאנשים מדברים בבטחון על דברים שהם במקרה הטוב תאוריות שלא מבוססות על כלום (תראה כמה ריבים יש עם ATT בת'רד הראשי). אתה הרי לא דן פה בשאלת הבטיחות של החיסונים על ילדים, התועלת של החיסונים, ההשפעה של תחלואה על ילדים, ההשפעה של תחלואת ילדים על התחלואה הכללית וכו'. אתה דן פה על האם ממציאים התפרצות כדי לקנות/לדחוף עוד חיסונים כדי שמישהו עלום ירוויח סכום עלום כלשהו ומה שמזין לך את החשש הזה זה אמירה של חבר שלך על איך הולכים לדחוף חיסונים לילדים בעורמה על ידי תרחיש שכל אחד במשרד הבריאות נתן אותו לפני חודשים כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:25 am 
Sophomore

עד כמה שאני יודע זה אפילו לא לקנות, יש כרגע מספיק
או שהתשלום הוא בכלל בdata על חיסוני ילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:38 am 
Junior

אני באמת חשבתי יותר בכיוון הזה. אני מסכים שהאינטרס של פייזר להראות עוד ועוד תוצאות חיוביות של חיסוני ילדים הוא אכן גדול יותר מהמחיר של הכמה מאות אלפי חיסונים שכבר נקנו (למרות שאם מחסנים את 12-16, אז 12-16 גם יעשו עוד סיבוב כשיגיע הזמן וכו').

לגבי שאר ההאשמות:

לא חושב שדיברתי בבטחון. בטח שלא אמרתי שממציאים התפרצות. אני חושב שיש מצב שמשתמשים בהתפרצות הנוכחית וממסגרים אותה באופן כזה שיקדם את האינטרס שבלחסן את 12-15, שהוא כנראה גם אינטרס בריאותי, אבל בוודאי גם אינטרס כלכלי. אני גם חושב שכשהסכנה הבריאותית הגדולה כבר חלפה (לא יהיו גלי מאושפזים ומתים כשרוב האוכלוסיה מחוסנת), השיקול הכלכלי עשוי להיות מעט בולט יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:53 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שאלת תם: בטוח שפייזר צריכים את הדאטה שלנו כשמבצע החיסונים בארה"ב כבר תפס תאוצה? ושם התחילו לחסן נערים יותר מוקדם מאיתנו, ומן הסתם גם יש להם הרבה יותר אוכלוסיה מתאימה לאסוף ממנה דאטה.
נביא: אינטרס כלכלי של מי? של משרד הבריאות? מה האינטרס הכלכלי שלו בלחסן נערים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' יוני 22, 2021 12:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:58 am 
Sophomore

לדעתי כן, הניטור שיש פה והעובדה שמחסנים רק את החיסון שלהם נראה לי נותן יתרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:58 am 
Hall of Famer

לאומית2021 כתב:
מצניעים את העובדה שקרוב ל-40 אחוז מהנדבקים בחודש האחרון הם מחוסנים.

אפשר לקבל סימוכין לכך?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 11:59 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
אני באמת חשבתי יותר בכיוון הזה. אני מסכים שהאינטרס של פייזר להראות עוד ועוד תוצאות חיוביות של חיסוני ילדים הוא אכן גדול יותר מהמחיר של הכמה מאות אלפי חיסונים שכבר נקנו (למרות שאם מחסנים את 12-16, אז 12-16 גם יעשו עוד סיבוב כשיגיע הזמן וכו').

לגבי שאר ההאשמות:

לא חושב שדיברתי בבטחון. בטח שלא אמרתי שממציאים התפרצות. אני חושב שיש מצב שמשתמשים בהתפרצות הנוכחית וממסגרים אותה באופן כזה שיקדם את האינטרס שבלחסן את 12-15, שהוא כנראה גם אינטרס בריאותי, אבל בוודאי גם אינטרס כלכלי. אני גם חושב שכשהסכנה הבריאותית הגדולה כבר חלפה (לא יהיו גלי מאושפזים ומתים כשרוב האוכלוסיה מחוסנת), השיקול הכלכלי עשוי להיות מעט בולט יותר.

גיגול קצר מעלה שבארצות הברית ב18 למאי (לפני יותר מחודש) הCDC טען שיש כבר 600 אלף מחוסנים בגילאים האלו. בכל העולם התחילו לחסן אליהם. כמה דאטה אתה חושב שיש בישראל לגבי זה?
כל נושא הדאטה היה מאוד מהותי כשהיינו הראשונים בעולם שהתחילו לחסן בצורה מהותית והיינו הTest-case וגם הshow-case של פייזר. מה הערך כרגע בגג חצי מיליון מחוסנים כרק בארצות הברית יש לך הרבה יותר (מניח שגם בעוד מדינות בעולם).

כשאתה אומר בוודאי אינטרס כלכלי (דוגמא להצהרה בבטחון) - של מי ואיך?

וזה מוסכם על כולם שהסכנה הבריאותית כנראה חלפה, רוצים להפוך את הכנראה לבטוח ולהקטין את ההסתברות לזנים מסוכנים יותר ( פחות חולים משמע הסתברות נמוכה יותר להתפתחות זנים).
שוב, אפשר לדון בצורך ובהשפעה, אני בעצמי לא בטוח מה הייתי עושה... אבל הדיון שאתה העלת הוא לא בצורך אלא בתיאורית קונספירציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 12:32 pm 
Junior

זה לא מוסכם על כולם שהסכנה הבריאותית כנראה חלפה. למעשה 3d מאוד זלזל בטענה הזו קודם, אם אני זוכר נכון.

שוב (בפעם האחרונה, אני מקווה): אני לא יודע למי בדיוק יש אינטרס לחסן את בני הנוער בישראל ולמה. ובכל זאת, חוליגן שכמוני, אני מניח שיש אינטרס כזה, גם מעבר לאינטרס הבריאותי. אם מקבלים את ההנחה הזו, רק לצורך הדיון, אז האופן שבו העלייה המזערית במקרי ההדבקה הביאה לקפיצה מטורפת במספרי הנערים המתחסנים *בזמן שהסכנה הבריאותית המשמעותית חלפה*, מעורר מחשבה. בעיניי. את המחשבה שלי. ורק את המחשבה שלי. זה לא צריך לעורר שום מחשבה. למעשה, הפוך: מן הראוי שזה לא יעורר מחשבה. ובכל זאת - זה עורר. אצלי. סליחה. זה לא יקרה שוב.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ג' יוני 22, 2021 12:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 12:34 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לאומית2021 כתב:

אפשר לקבל סימוכין לכך?

אמרו את זה אתמול בחדשות 12 .34 אחוז מחוסנים שחלו בוארינט ההודי בישראל בשבוע האחרון רובם ללא סימפטומים או במצב קל.
היעילות של חיסון פייזר מול זן הדלתא הוא כ80 אחוז לעומת 95 בזנים האחרים.
בכל מקרה שיא של חודשיים במאומתים בישראל 125 ביממה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 12:36 pm 
Sophomore

אמרתי שאני לא חושב שזה מוסכם שאין סכנה לעוד התפרצות, אני לחלוטין חושב שהתפרצות כזו או וכאשר תהיה זניחה ביחס להתפרצויות הקודמות מבחינת תמותה.
ושוב, הבעיה שלי הייתה שהחלטת לצטט שטויות ובפועל הוזלת את הטיעון שלך מבחינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 12:36 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
לאומית2021 כתב:

אפשר לקבל סימוכין לכך?

פה מדברים על סדר גודל של 1/3 בחודש האחרון.

https://www.haaretz.co.il/health/corona ... -1.9927150

ראיתי כתבה נוספת שמדברת על קרוב ל-40 אחוז שלצערי לא מוצא אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 12:45 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
זה לא מוסכם על כולם שהסכנה הבריאותית כנראה חלפה. למעשה 3d מאוד זלזל בטענה הזו קודם, אם אני זוכר נכון.

שוב (בפעם האחרונה, אני מקווה): אני לא יודע למי בדיוק יש אינטרס לחסן את בני הנוער בישראל ולמה. ובכל זאת, חוליגן שכמוני, אני מניח שיש אינטרס כזה, גם מעבר לאינטרס הבריאותי. אם מקבלים את ההנחה הזו, רק לצורך הדיון, אז האופן שבו העלייה המזערית במקרי ההדבקה הביאה לקפיצה מטורפת במספרי הנערים המתחסנים *בזמן שהסכנה הבריאותית המשמעותית חלפה*, מעורר מחשבה. בעיניי. את המחשבה שלי. ורק את המחשבה שלי. זה לא צריך לעורר שום מחשבה. למעשה, הפוך: מן הראוי שזה לא יעורר מחשבה. ובכל זאת - זה עורר. אצלי. סליחה. זה לא יקרה שוב.

והנה D&3 מסכים שהסכנה המג'ורית שהייתה כנראה חלפה.
סכנה לעוד התפרצות בוודאי שיש, סכנה לכמויות מתים ומאושפזים קשה כנראה שאין. (נסייג בזה שיכול לקום הוריאנט בעתיד שיחזיר אותנו אחורה והסיכוי שיקום כזה הינו בקשר ישיר למספר הנדבקים).

זכותך המלאה שזה יעורר אצלך מחשבה וזכותי לחשוב שזה מוזר מאוד שזו המחשבה שעלתה אצלך. ניסיתי להבין מה הוביל אותך למסקנה הזאת והתשובה שלך היא פחות או יותר כלום (מעבר להגדרה העצמית שלך כחובב קונספירציות). אתה מוזמן להמשיך לחשוב שהרופאים המרושעים והתקשורת הנבזית רוצים להרעיל את ילדינו בשביל משהו ( לא ברור מה כאמור, החיסונים כבר בידינו ושילמנו עליהם), אני אמשיך לחשוב שזה משונה שדווקא לשם המוח שלך הלך.
כל אחד מאיתנו שומר על זכותו למחשבה עצמאית וכולנו מרוצים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 2:06 pm 
Hall of Famer

לאומית2021 כתב:
shmueliki כתב:
לאומית2021 כתב:

אפשר לקבל סימוכין לכך?

פה מדברים על סדר גודל של 1/3 בחודש האחרון.

ראיתי כתבה נוספת שמדברת על קרוב ל-40 אחוז שלצערי לא מוצא אותה.

שליש מהנדבקים זה נתון שלא אומר כלום בלי קונטקסט. היפותטית אם יש לך אוכלוסיה של מיליון איש, 999,998 מחוסנים ו-2 לא מחוסנים, ויש לך 3 נדבקים בסך הכל, 1 מחוסן ו-2 לא מחוסנים, זה בדיוק המצב שתיארת שבו 1/3 מהנדבקים הם מחוסנים, רק שהמסקנה הנכונה מהנתונים המלאים היא שאם אתה מחוסן יש לך סיכוי של בערך 1 לחצי מיליון להידבק ואם לא אז יש לך סיכוי של 100% להידבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 2:23 pm 
Junior

sheky כתב:
נביא בעירו כתב:

והנה D&3 מסכים שהסכנה המג'ורית שהייתה כנראה חלפה.
סכנה לעוד התפרצות בוודאי שיש, סכנה לכמויות מתים ומאושפזים קשה כנראה שאין. (נסייג בזה שיכול לקום הוריאנט בעתיד שיחזיר אותנו אחורה והסיכוי שיקום כזה הינו בקשר ישיר למספר הנדבקים).

זכותך המלאה שזה יעורר אצלך מחשבה וזכותי לחשוב שזה מוזר מאוד שזו המחשבה שעלתה אצלך. ניסיתי להבין מה הוביל אותך למסקנה הזאת והתשובה שלך היא פחות או יותר כלום (מעבר להגדרה העצמית שלך כחובב קונספירציות). אתה מוזמן להמשיך לחשוב שהרופאים המרושעים והתקשורת הנבזית רוצים להרעיל את ילדינו בשביל משהו ( לא ברור מה כאמור, החיסונים כבר בידינו ושילמנו עליהם), אני אמשיך לחשוב שזה משונה שדווקא לשם המוח שלך הלך.
כל אחד מאיתנו שומר על זכותו למחשבה עצמאית וכולנו מרוצים!

בוא נדייק: כל אחד מאיתנו שומר על זכותו למחשבה עצמאית. אבל אתה גם שומר על זכותך לקבוע עבורי מה אני חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 2:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני זוכר את הויכוח שהיה כאן על הביצועים של ראש ממשלת ניו זילנד, ובכלל של הרשויות שם - לאומיות ומקומיות. השבחים שהם קיבלו על מה שהיה בסופו של דבר צעדים קיצוניים למדי - כמו סגרים ומגבלות על ערים שלמות כתוצאה ממקרי תחלואה בודדים- שאולי, או אפילו כנראה, מנעו תחלואה גבוהה יותר ואמצעים עוד יותר קיצוניים, ואפשרו חזרה מוקדמת לשגרת חיים.
בקיצור, מה שאפשר לטפל כשזה עוד קטן - אני לא רואה סיבה לחכות שזה יגדל עוד יותר. עלייה ממקרים בודדים ליום ללמעלה ממאה זה אולי נראה קטן, כי מה זה מאה לעומת האלפים ליום שהיו פה, אבל המגמה היא ברורה ואני לא רואה איך אפשר להקטין אותה או להתווכח איתה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 22, 2021 3:04 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
בוא נדייק: כל אחד מאיתנו שומר על זכותו למחשבה עצמאית. אבל אתה גם שומר על זכותך לקבוע עבורי מה אני חושב.

אם מדייקים אז בוא נדייק, אני שומר לעצמי את הזכות להניח מה אתה חושב על סמך מה שכתבת.
אם אנחנו רוצים להיות לגמרי מדויקים אז בוא תספר לי מה דעתך על הממסד הרפואי שמנסה לדחוף לנו חיסונים שאין לנו צורך בהם עבור אינטרס עלום לאדם עלום (או קבוצה עלומה) ומה דעתך על התקשורת שנותנת להם רוח גבית ועוזרת להם להדהד את טענות השווא שלהם למען אותו אינטרס לאותה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2021 8:45 pm 
Sophomore

בדרך לשיא נדבקים מאז תחילת הגל, 101 עד עתה, סביר שנסיים את היום עם מעל ל-150.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 11:23 am 
Sophomore

לאט לאט יותר ויותר ישובים ערבים וחרדים הופכים לצהובים, זה כבר מתחיל להיראות כמו התפרצות בהיקף רחב יותר ולא משהו נקודתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 1:30 pm 
Junior

לאומית2021 כתב:
לאט לאט יותר ויותר ישובים ערבים וחרדים הופכים לצהובים, זה כבר מתחיל להיראות כמו התפרצות בהיקף רחב יותר ולא משהו נקודתי.

באתר הרמזור לא ראיתי שום יישוב חרדי שלא ירוק.

איזה ישוב חרדי ראית שצהוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 24, 2021 1:54 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
לאומית2021 כתב:

באתר הרמזור לא ראיתי שום יישוב חרדי שלא ירוק.

איזה ישוב חרדי ראית שצהוב?

כפר חב"ד, כל מיני מקומות של חרד"לים ביו"ש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: