סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: וויל סמית' פאנצ'
הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 6:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כי האוסקר בטח כשכריס רוק או ריק ג'רבייס שם הם, ובכן, כן מופע סטנדאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 7:03 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לעשות צחוק ממאפיין גופני של אדם על במה פופולרית, בלי יכולת שלו להתגונן, זה סוג של אקט אלים

אשמח אם תוכל להסביר מה זה הטיעון הזה של "יכולת שלו להתגונן".
כאילו, מה אתה מציע? שכריס רוק יגיד משהו על הקרחת של אשתו של וויל סמית ובתמורה היא תוכל לעלות על הבמה ולספר mama jokes על אמא של כריס רוק?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 7:55 pm 
Junior

ואוסיף שאלה - איך מירי רגב ודודי אמסלם יכולים להגיב לבדיחות עליהם בארץ נהדרת? זה לא אלים שצוחקים עליהם בפריים טיים ללא בקשת תגובה כל פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 7:57 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
Hacohen כתב:
לעשות צחוק ממאפיין גופני של אדם על במה פופולרית, בלי יכולת שלו להתגונן, זה סוג של אקט אלים

אשמח אם תוכל להסביר מה זה הטיעון הזה של "יכולת שלו להתגונן".
כאילו, מה אתה מציע? שכריס רוק יגיד משהו על הקרחת של אשתו של וויל סמית ובתמורה היא תוכל לעלות על הבמה ולספר mama jokes על אמא של כריס רוק?

כרגיל, אתה חד ומדויק. זה בדיוק מה שאני מציע.

אבל מה שאני אומר זה באמת הדבר הכי פשוט בעולם. חוץ מההרגל הזה לראות ירידות על מאפיינים גופניים ולקבל את זה כרגיל, זה אקט אלים. בנאדם יושב כקהל, יורדים עליו, הוא לא יכול לענות. איך המטרה הקדושה "להצחיק" מבטלת את עצם העובדה שמדובר בסוג של תקיפה? מישהו שאל את זה שיורדים עליו אם בא לו? אם מתאים לו? זה שהוא שחקן מפורסם שהגיע לקהל מחייב אותו לספוג עלבונות? למה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 7:58 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
ואוסיף שאלה - איך מירי רגב ודודי אמסלם יכולים להגיב לבדיחות עליהם בארץ נהדרת? זה לא אלים שצוחקים עליהם בפריים טיים ללא בקשת תגובה כל פעם?

אתה מוסיף שאלה לדו-שיח של חירשים, שחרר. אני אענה לזה שמירי רגב ודודי אמסלם, שוב, הם פוליטיקאים חזקים שמשתמשים בכוונה ובמודע במניירות מסוימות, ומה שארץ נהדרת עושה זה סאטירה על המניירות שלהם. שזה הומור מעולה. אם אכן יש לעג למימדי גופו של אמסלם, זה נמוך ולא לגיטימי בעיניי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 10:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האוסקר הוא כבר מזמן סוג של מופע סטנד אפ. כבר שנים מביאים את טובי הסטנדאפיסטים להנחות את הטקס או להציג פרסים מתוך מטרה וכוונה שהם יעשו ממנו כזה. כל מי שבא לטקס וכל מי שצופה בו יודע את זה. לשחקנים יש נציגות בהנהלת האקדמיה ובסופו של דבר הם מרכז הטקס ויש להם את ההשפעה הכי גדולה עליו, אין לי ספק שיש להם חלק גדול בהפיכת הטקס לכזה, ולכן ההגדרה שלהם כקהל שבוי קצת לא מדויקת. כנ"ל כל באי הטקס האחרים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 11:19 pm 
Sophomore

לא כזה מעניין אותי לדון בהגדרה של מה זה "אלים" אבל מסכים עם רוח הדברים של נדב.
המבחן של אם זה מצחיק או לא זה לא הדבר היחיד שמעניין. אפשר להגיד חחח את קרחת איזה מכוער זה ואפשר להגיד את זה בצורה מצחיקה אם זה המסר אז זה גרוע.
באותה מידה אפשר להגיד יהודים הם כאלה רודפי בצע עם אף ארוך או שאפשר להגיד את זה בצורה מצחיקה, כנל הומאים שחורים וכו'.
מקובל שלא לרדת נמוך ולצחוק באופן פוגע על מאפיינים כאלה גם אם הבדיחה תהיה מאוד מצחיקה.
לא צריך להגביל "חוקית" אבל כן מגבילים חברתית. אם מישהו ירד על שחורים ועל כמה שהם צריכים להיות עבדים יהיה מלא רעש. והקרירה שלו תפגע. גם הומור כזה שלרדת על המאפיינים הפיזים של אנשים בקהל זה טוב שיחלוף מהעולם, (בלי להתייחס לאלימות הפיזית של סמית שאני נגדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 2:01 am 
Junior

יש כלל די פשוט שאומר על מה לגיטימי לצחוק - אל תצחק אל דברים שהאדם לא בחר. נכה לא בוחר את הנכות שלו, שמנים הרבה פעמים היו מעדיפים להיות לא שמנים אבל קשה להם. גזע כמובן. מישהו עשה תספורת מזעזעת? זה לגיטימי אם אתה ממש חייב לרדת על המראה של מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 4:08 am 
Hall of Famer

טוב, ראיתי את זה וזה פשוט היה די סתמי.
הוא לא ממש ירד עליה
אלא עשה רפרנס תרבותי די שכיח.
לא ראיתי שם איזה משהו חריג.
הרגישות הייתה בגלל המחלה שלה וזה מה שהפך את זה כנראה לבדיחה בטעם רע.

אבל לרדת על הקהל (הפריווילגי גם כך) נהוג באוסקר וזה חלק ידוע מראש מהקטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 7:01 am 
Hall of Famer

אה, פריווילגי. מן הידועות של"פריווילגים" (זה כולל אנשים שעד שהתפרסמו היו להם חיים מאד קשים, כמו לא מעט כוכבים?) אין בעיות או רגשות. זה שוב מעניין שהיוזר הכי מטורגט בפורום מכל מילה שנכתבת לו, מחזיק בעמדה כזו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 8:06 am 
Hall of Famer

יש בעיות, יש רגשות, ובשביל אותן בעיות ורגשות הם מרוויחים מיליונים. הכל טוב.
בסופו של דבר, שחקנים, זמרים ופוליטיקאים ניזונים מהקהל ורק מהקהל. בלי הקהל, בלי הצהוב, אין להם זכות קיום כמיליונרים. וזה בא עם כל הפלוסים והמינוסים הנלווים לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 8:10 am 
Junior

stpsg כתב:
יש כלל די פשוט שאומר על מה לגיטימי לצחוק - אל תצחק אל דברים שהאדם לא בחר. נכה לא בוחר את הנכות שלו, שמנים הרבה פעמים היו מעדיפים להיות לא שמנים אבל קשה להם. גזע כמובן. מישהו עשה תספורת מזעזעת? זה לגיטימי אם אתה ממש חייב לרדת על המראה של מישהו.

אני עדיין לא מצליח להבין את ההיגיון עם השמנים.
בוא נסכים שעל מחלות של אנשים לא צוחקים (ובמקרה הזה אוביסידי זה לגמרי מחלה).

מעבר לזה, לא מבין למה לצחוק על צ'ארלס בארקלי שהוא שמן פחות אלים מלצחוק עליו שהוא לא לקח אליפות. מוכן להתערב איתך שהבדיחות על האליפות כואבות לו פי 100 ואין לו מה לעשות עם זה.
גם לצחוק על לפיד שהוא לא עשה בגרות זה משהו שאין לו מה לעשות עם זה והוא מעדיף שהייתה לו בגרות, אז גם זה ירד מהשולחן?
מה עם הקמצנות של משפחת נתניהו? הרי ברור שזו נובע ממשהו נפשי עמוק, מיליונירים בלי כרטיס אשראי זה דבר סופר חריג. אז גם זה אסור?

הטיעון היחיד שהוא הגיוני לטעמי זה על מנת לא ליצור בושה מהשמנה ולהפוך את הבדיחות האלו לנורמה, דבר שדי מוכח שיכול לגרום אצל ילדים לבעיות פסיכולוגיות קשות (אנורקסיה, דימוי גוף וכו').

בגדול אני מסכים עם קקון (שזה משונה כי הוא מסכים עם נדב שאני לא מסכים איתו) שאין "חוקים" ויש דברים שאתה פשוט לא עושה. לבן שצוחק על שחורים זה אסור, לצחוק על חולים או מוחלשים באופן כללי זה גרוע במיוחד. ברור שיש בדיחות אלימות שאסור לספר גם אם הן מצחיקות... להמנע מלצחוק על מאפיין חיצוני נרכש רק כי זה מאפיין חיצוני זה קו משונה לטעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 8:36 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
יש בעיות, יש רגשות, ובשביל אותן בעיות ורגשות הם מרוויחים מיליונים. הכל טוב.
בסופו של דבר, שחקנים, זמרים ופוליטיקאים ניזונים מהקהל ורק מהקהל. בלי הקהל, בלי הצהוב, אין להם זכות קיום כמיליונרים. וזה בא עם כל הפלוסים והמינוסים הנלווים לכך.

הטיה קלאסית, ונטולת כל הגיון. אף אחד לא "מרוויח מליונים בשביל הבעיות והרגשות שלו". לא המנהלים בעולם התאגידי שאתה מעריץ, ולא כוכבי בידור. חסרות דוגמאות לכוכבים עשירים ונערצים שחיסלו את עצמם בהתנהגות הרסנית בגלל "הבעיות והרגשות" שלהם? ברור שמעמד ציבורי בא עם מחירים מסוימים, אבל ההתיחסות הזו כאילו הכל עובר כי עשירים ומפורסמים לא ברורה לי. אתה חשבת פעם להשפיל על רקע גופני מישהו מהבכירים בחברות שעבדת בהם, או לקוחות שלך? אני מסופק. והם בטח די עשירים וחזקים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 8:54 am 
Hall of Famer

זה לא אותו דבר.
דיברתי כמה פעמים בחיים עם טוני שו (המנכ"ל של דורדאש), בחור עשיר, מפורסם, וגם מאד אינטרוורטי, שלא לומר קצת ביישן. הוא לא ניזון מהקהל, כלומר, הציבור צריך לקנות מדורדאש בשביל שהוא יהיה מיליונר, אבל הידיעה של הציבור אותו היא לא אינהרנטית להצלחה שלו.
היא כן אינהרנטית להצלחה של וויל סמית', של לברון ג'יימס וכן, נכון, גם של ג'ניס ג'ופלין וקורט קוביין (למרות שיש לי תחושה שחלק מהאמנים שהתאבדו בגיל צעיר, עשו את זה בלי שום קשר להצלחה שלהם, אלא כי הם היו דכאוניים ברמות אחרות, ע"ע ניק דרייק או קורט קוביין כאמור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 9:00 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
זה לא אותו דבר.
דיברתי כמה פעמים בחיים עם טוני שו (המנכ"ל של דורדאש), בחור עשיר, מפורסם, וגם מאד אינטרוורטי, שלא לומר קצת ביישן. הוא לא ניזון מהקהל, כלומר, הציבור צריך לקנות מדורדאש בשביל שהוא יהיה מיליונר, אבל הידיעה של הציבור אותו היא לא אינהרנטית להצלחה שלו.
היא כן אינהרנטית להצלחה של וויל סמית', של לברון ג'יימס וכן, נכון, גם של ג'ניס ג'ופלין וקורט קוביין (למרות שיש לי תחושה שחלק מהאמנים שהתאבדו בגיל צעיר, עשו את זה בלי שום קשר להצלחה שלהם, אלא כי הם היו דכאוניים ברמות אחרות, ע"ע ניק דרייק או קורט קוביין כאמור).

כאמור, הטיה קלאסית. למנהל עשיר מותר להיות ביישן וצריך לכבד את הגבולות האישיים שלו, שחקן קולנוע עשיר הוא בחזקת הקהל ואפשר לחצות את הגבולות.

אז לא.

ברור שחיי הבידור נושאים מחירים מסוימים ברמה האישית, רוב הכוכבים לא יכולים לחיות חיים נורמליים גם אם הם רוצים. זה מצריך תחזוקה מתמדת של תדמית, והרבה רעש וצלצולים מסביב. זה לא אומר שהם חסינים מפגיעות אישיות, ושפגיעות אישיות עוברות לידם בגלל הכסף, הפרסום ו"התזונה מהקהל".

יש המון-המון חומר כתוב ומתועד על הקושי של כוכבי בידור להתמודד עם הצלחה, זו באמת לא איזו סוגיה נסתרת ובלתי מוכרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 9:18 am 
Hall of Famer

זהו, התאהבת במילים "הטיה קלאסית", אשמח אם תראה לי איזו הטיה (אני באמת לא יודע אם יש אחת כזו או לא, אנעארף). האם מדובר בהיוריסטיקה כלשהי? האם מדובר בהטיה מוכחת אקדמית? על מה אתה מדבר?
בכל מקרה, כן, יש ג'ודי גארנלד ובריטני ספירס וסיד וישס ועוד רבים וטובים. לא אמרתי שלא, אני גם לא ממש רואה את הקשר. כאמור, אני די בטוח שחברי מועדון ה 27 לא התאבדו כי מישהו צחק עליהם אלא כי הם היו טיפוסים דפרסיביים לחלוטין. אני גם די בטוח שהבעיה עם גארלנד או ספירס היא לא שמישהו ירד עליהם באיזה סטנדאפ, אלא היתה הרבה יותר עמוקה מכך.
בקיצור, אני לא מבין מה הקשר בין חוסר היכולת של מפורסם להתמודד עם הצלחה, לסטנד אפ קומדי בבימה שהיא לגמרי סטנד אפ קומדי, בטח מאז שריק ג'רבייס דרך שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 9:30 am 
Senior

כל הויכוח הזה על"אלימות מהי" טיפה מיצה את עצמו
אם מגדירים אלימות כאי נוחות לזולת שנגרמת בכוונה, די ברור שהבדיחה של רוק אינה בלתי אלימה אם להשתמש בדאבל נגטיב (שזה כשלעצמו הפעלת אלימות כנגד ראובן נוה).
העניין הוא שבהנחה שהחיים שלנו אינם סטריליים, אי אפשר להימנע לחלוטין מהפעלת אלימות כזו או אחרת, לרוב במינון נמוך שיש שיקראו לו חוצפה. יש את מי שאנחנו נוגעים לו בכתף כדי שיפסיק לעמוד בכניסה כמו בוק ויש את ההוא שאנחנו מצלצלים אליו בלי לברר שהוא פנוי לשיחה (שתיהן דוגמאות שנמצאו האנשים שהתייחסו אליהם כ"חוצפה").
אז כן, הבדיחה של רוק לא הייתה בלתי אלימה, אני מניח שאי אפשר להתבדח על מישהו בלי להיות אלים במידה מסוימת אלא אם כן על עצמך אתה צוחק. מצד שני אלימות היא לא עניין של שחור ולבן ואין דין צפצוף למי שחולם ברמזור (יש מדינות שזה ביג נו נו) כדין חיתוך פראי את מי שלא נתן לך להשתלב בנתיב.

וכמובן שהויכוח על האם הבדיחה של רוק מצדיקה את הפאנצ' של סמית כבר די הוכרע להבנתי ואני בספק אם יש יותר מקומץ אנשים שאשכרה טוענים שכן (ואני אישית - סליחה נדב - אשמח אם לא אפגוש אפילו באחד מהם).

ובשולי הדברים, ראי, אני עדיין מחכה לראות אותך מככב בסיקוול של ג'י איי ג'יין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 10:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יא אלים אחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 12:41 pm 
Hall of Famer

רק אזכיר, אולי זה משנה משהו לאנשי הקש שהתפתחו בדיון, ש:

1. לא טענתי שהמכה של ויל סמית' לגיטימית באיזשהי צורה

2. שהטענה היא שעצם האקט של השפלה פומבית על רקע גופני ללא הסכמה, היא סוג של אלימות. מאד מרשים לראות את הצורך של אנשים לטעון בלהט ש"זה לא אלים" כי זה מוסכמה, כי להצחיק זה קדוש ויאדה-יאדה. לא לקחו לכם את הסטנדאפ כמו שהפי סי לא לקח לראי את הסדרות. רק ציינו עובדה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 2:24 pm 
Junior

Hacohen כתב:
שהטענה היא שעצם האקט של השפלה פומבית על רקע גופני ללא הסכמה, היא סוג של אלימות. מאד מרשים לראות את הצורך של אנשים לטעון בלהט ש"זה לא אלים" כי זה מוסכמה, כי להצחיק זה קדוש ויאדה-יאדה. לא לקחו לכם את הסטנדאפ כמו שהפי סי לא לקח לראי את הסדרות. רק ציינו עובדה.

ועדיין לא ענית למה השפלה פומבית על רקע גופני ללא הסכמה היא אלימות אבל השפלה פומבית ללא הסכמה על נושאים אחרים היא לא אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 6:17 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

2. שהטענה היא שעצם האקט של השפלה פומבית על רקע גופני ללא הסכמה, היא סוג של אלימות. מאד מרשים לראות את הצורך של אנשים לטעון בלהט ש"זה לא אלים" כי זה מוסכמה, כי להצחיק זה קדוש ויאדה-יאדה. לא לקחו לכם את הסטנדאפ כמו שהפי סי לא לקח לראי את הסדרות. רק ציינו עובדה.

1. אתה החלטת שזו השפלה פומבית.
אני לא רואה את זה כך.
2. אני טוען שכן הייתה הסכמה.
3. אתה חד-משמעית מנסה להגביל את ההומור רק להומור שבא לך בטוב. בדיחות שואה לא באות בטוב גם כן? או בדיחות על אוטיזם? ברור שאנשים מסוימים ייפגעו ובצדק מסוים. ומה לגבי בדיחות על הטעם של אנשים? או אולי על הדעות שלהם? או שאולי שיח על המוות הוא מטלטל מדי?
כמעט תמיד מישהו ייפגע.
הומור הוא ביקורתי, חד, נושך, לא תמיד נעים..
זה חלק מהעניין.
זו דרך התמודדות עם כמה שהחיים דפוקים וקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 6:57 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:
שהטענה היא שעצם האקט של השפלה פומבית על רקע גופני ללא הסכמה, היא סוג של אלימות. מאד מרשים לראות את הצורך של אנשים לטעון בלהט ש"זה לא אלים" כי זה מוסכמה, כי להצחיק זה קדוש ויאדה-יאדה. לא לקחו לכם את הסטנדאפ כמו שהפי סי לא לקח לראי את הסדרות. רק ציינו עובדה.

ועדיין לא ענית למה השפלה פומבית על רקע גופני ללא הסכמה היא אלימות אבל השפלה פומבית ללא הסכמה על נושאים אחרים היא לא אלימות.

האמת שעניתי על זה יותר מפעם אחת, אבל כאמור זה נהיה דו-שיח של חירשים. למשל, "השפלה" שהיא סאטירה על התנהגות מודעת, זה אחלה הומור בעיניי. הסברתי גם למה.

Att כתב:
Hacohen כתב:

אני לא רואה את זה כך.
3. אתה חד-משמעית מנסה להגביל את ההומור רק להומור שבא לך בטוב. בדיחות שואה לא באות בטוב גם כן? או בדיחות על אוטיזם? ברור שאנשים מסוימים ייפגעו ובצדק מסוים. ומה לגבי בדיחות על הטעם של אנשים? או אולי על הדעות שלהם? או שאולי שיח על המוות הוא מטלטל מדי?
כמעט תמיד מישהו ייפגע.
זה חלק מהעניין.

1. מה זאת אומרת "החלטתי"? אם תגיע לאירוע כלשהו במסגרת עיסוקך, ותהיה הופעת סטנד אפ, ומול כל שאר המשתתפים באירוע הסטנדאפיסט יתלבש על מאפיין גופני שאתה רגיש אליו ויצחק עליך-זו לא תהיה השפלה בעיניך? וואלה בעיניי כן. ואציין שאני לא מוקד לבדיחות גופניות בשום צורה, אבל בהחלט יכול להבין את מי שיחווה את זה כהשפלה, זה נראה לי אלמנטרי.

2. אז אתה טוען, סבבה.

3. מה זאת אומרת "מנסה להגביל את ההומור"? מה אני? קומיסר הומור? אני מביע את דעתי. רוצה לחשוב אחרת, תחשוב.

ואני מת על הומור ביקורתי, חד ונושך. להסתלבט על בנאדם שמן או נמוך זה לא ביקורתי, לא חד ולא נושך. זה נמוך, אינפנטילי ופוגעני.

ועוד פעם אתהה על הפער העצום בין הדעות שאתה מביע כאן, לרמת הרגישות שהיא ביי פאר הכי גבוהה בפורום להערות שאתה מרגיש שהן אישיות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 7:30 pm 
Hall of Famer

סליחה, אבל הבן אדם עם הכי דיסוננס בפורום ביו דעות (פציפיסטית כמעט) להתנהגות (אלימה וששה אלי קרב עם כל אחד, תמיד) היא שלך , נדב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 7:30 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
sheky כתב:
Hacohen כתב:

האמת שעניתי על זה יותר מפעם אחת, אבל כאמור זה נהיה דו-שיח של חירשים. למשל, "השפלה" שהיא סאטירה על התנהגות מודעת, זה אחלה הומור בעיניי. הסברתי גם למה.

Att כתב:
Hacohen כתב:

אני לא רואה את זה כך.
כמעט תמיד מישהו ייפגע.
זה חלק מהעניין.

1. מה זאת אומרת "החלטתי"? אם תגיע לאירוע כלשהו במסגרת עיסוקך, ותהיה הופעת סטנד אפ, ומול כל שאר המשתתפים באירוע הסטנדאפיסט יתלבש על מאפיין גופני שאתה רגיש אליו ויצחק עליך-זו לא תהיה השפלה בעיניך? וואלה בעיניי כן. ואציין שאני לא מוקד לבדיחות גופניות בשום צורה, אבל בהחלט יכול להבין את מי שיחווה את זה כהשפלה, זה נראה לי אלמנטרי.

2. אז אתה טוען, סבבה.

3. מה זאת אומרת "מנסה להגביל את ההומור"? מה אני? קומיסר הומור? אני מביע את דעתי. רוצה לחשוב אחרת, תחשוב.

ואני מת על הומור ביקורתי, חד ונושך. להסתלבט על בנאדם שמן או נמוך זה לא ביקורתי, לא חד ולא נושך. זה נמוך, אינפנטילי ופוגעני.

ועוד פעם אתהה על הפער העצום בין הדעות שאתה מביע כאן, לרמת הרגישות שהיא ביי פאר הכי גבוהה בפורום להערות שאתה מרגיש שהן אישיות.

זו הפעם הראשונה באוסקר שיש בדיחה על אחד המשתתפים בקהל?
איכשהו, נראה לי שלא.
בעצם ההגעה למופע שבו משתתפים סטנדאפיסטים, אתה בעמדת סיכון.
כל מי שקונה כרטיס למופעים האלו מודע לכך וכך גם מי שבחר להשתתף באוסקר.
זה חלק מהמשחק, זה חלק מהכיף, במקרה של הכוכבים בקהל זה גם חלק מהמקצוע (שהוא בידור בסופו של דבר).

וזה גם האלמנט של ההסכמה.

לגבי הפורום, אני לא הזמנתי כרטיס למופע האלים שלך ולא נהנה ממנו.
אני קורא וכותב בפורום שיש לו חוקים ברורים ומנהלים שתפקידם לאכוף אותם כדי שתהיה אווירה נעימה.
האווירה הזו לא כוללת קרבות אגו מטופשים והוצאת אגרסיות.

ואני מסכים, כמובן, עם נורטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 9:15 pm 
Junior

Hacohen כתב:

אז זהו, שלא ענית וזה שיח חרשים בעיקר כי אתה לא עונה לעיקר.
אתה אומר שהשפלה פומבית בלי יכולת לענות על מראה חיצוני זה אלים ואני טוען שהשפלה פומבית בלי יכולת חיצונית זה דבר אלים בלי קשר למה מקור ההשפלה.
אם בעיניך השפלה פומבית של אדם בלי יכולת לענות בעיניך זה בסדר במקרים מסוימים ובאחרים לא אז כמו שרשמת על רקטום וכו'.
אז השפלה פומבית (בלי גרשיים, אני בטוח שמירי רגב הרבה יותר מושפלת מצ'ארלס בארקלי שאומרים לו שהוא שמן ) היא השפלה פומבית וזה שהוספת גרשיים לא משנה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 78 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: