סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 2:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
עופר האדום כתב:
שלוש שעות פגישה זה לא פגישת נימוסין.... בנט אצל ביבי. או שזה איזשהו הסכם רוטציה כלשהו שבנט ראשון (ואז סער נכנס), או שיש איזשהם עריקים, או שדובר על ממשלת מעבר שתבטל את הפריטטיות או משהו כזה.

בוא נתמקד. לא ידוע על שום עריקים ואתה רוצה לגזור משהו מאורך הפגישה. אז נניח שבנט עם נתניהו (ממילא הנחת ברירת המחדל). איך ממשלה?

בדיוק בשלושת הדרכים שכתבתי בהודעה שציטטת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:30 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
Hacohen כתב:
עופר האדום כתב:
שלוש שעות פגישה זה לא פגישת נימוסין.... בנט אצל ביבי. או שזה איזשהו הסכם רוטציה כלשהו שבנט ראשון (ואז סער נכנס), או שיש איזשהם עריקים, או שדובר על ממשלת מעבר שתבטל את הפריטטיות או משהו כזה.

בוא נתמקד. לא ידוע על שום עריקים ואתה רוצה לגזור משהו מאורך הפגישה. אז נניח שבנט עם נתניהו (ממילא הנחת ברירת המחדל). איך ממשלה?

בדיוק בשלושת הדרכים שכתבתי בהודעה שציטטת.

ששלושתן מניחות עריקים, שזו הנחה שאין לך שום דרך הגיונית ישירה לגזור מאורך הפגישה בין נתניהו ובנט.

ממליץ להכנס לאפליקציה של קופת חולים לארגן מרשם לתרופה אנטי סגליסטית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:32 pm 
Hall of Famer

1. רוטציה כשבנט ראשון, ביבי חליפי עם כל הפינוקים, וסער בפנים.

2. עריקים.

3. השבעת ממשלת מיעוט זמנית שתבטל את הפריטטיות ואת איום גנץ בנובמבר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:41 pm 
Sophomore

1. הזיה
2. מוזמן לתת שמות
3. איך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:44 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
1. הזיה
2. מוזמן לתת שמות
3. איך?

1. עדיף לביבי מאשר לצפות בבנט עושה רוטציה עם לפיד.

2. אין לי שמץ.

3. ממשלת מיעוט זמנית של ליכוד-חרדים-בנט, עם תמיכה של עבאס מבחוץ עבור תקציבים, ושל סמוטריץ’ כדי להעיף את הפריטטיות ולהעביר את משרד המשפטים לידיים ימניות / פאשיסטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:47 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:

2. עריקים.

1. טענה שסער עורק למרות שהוא עקבי ויציב בעמדתו הברורה מאז הבחירות שהוא לא נכנס לשום ממשלה עם נתניהו. את זה הסקת מאורך פגישה עם בנט.

2. טענה שיש עריקים. את זה הסקת מאורך פגישה עם בנט.

3. טענה שתושבע ממשלת מיעוט שמחייבת שת"פ כהניסטים-רעמ שמובהר מכל עבר על ידי המחותנות שזה לא יקרה. את זה הסקת מאורך פגישה עם בנט.

דבר עם רופא שירשום לך כמה חודשים מנוחה מעמית סגל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:53 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עופר האדום כתב:

2. עריקים.

1. טענה שסער עורק למרות שהוא עקבי ויציב בעמדתו הברורה מאז הבחירות שהוא לא נכנס לשום ממשלה עם נתניהו. את זה הסקת מאורך פגישה עם בנט.

3. טענה שתושבע ממשלת מיעוט שמחייבת שת"פ כהניסטים-רעמ שמובהר מכל עבר על ידי המחותנות שזה לא יקרה. את זה הסקת מאורך פגישה עם בנט.

1. סער אמר שלא נכנס לממשלה תחת נתניהו. תחת בנט זה משהו אחר, גם אם עם נתניהו.

2. לא טענה, השערה. אולי סבירות נמוכה.

3. תמיכה מבחוץ בממשלה בלי קשר לרעמ, זה לא שיתוף פעולה. חוץ מזה, השבעת ממשלה וישר פירוק שלה כדי לנטרל את הפריטטיות זו גם אופציה.

4. אולי לך יש ניחוש על מה מדברים 3 שעות בפגישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:55 pm 
Hall of Famer

אני רק מת לראות את ההתקפלות של נדב במקרה (אני מודה, לא הכי סביר, אבל אפשרי) שביבי עוד פעם ייצא ווינר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:58 pm 
Sophomore

אבל ביבי יוצא ווינר רק באופציה 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 4:58 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
Hacohen כתב:
עופר האדום כתב:

2. עריקים.

1. סער אמר שלא נכנס לממשלה תחת נתניהו. תחת בנט זה משהו אחר, גם אם עם נתניהו.

2. לא טענה, השערה. אולי סבירות נמוכה.

3. תמיכה מבחוץ בממשלה בלי קשר לרעמ, זה לא שיתוף פעולה. חוץ מזה, השבעת ממשלה וישר פירוק שלה כדי לנטרל את הפריטטיות זו גם אופציה.

4. אולי לך יש ניחוש על מה מדברים 3 שעות בפגישה.

סער לא ייכנס לשום ממשלה שהמהות שלה היא מילוט נתניהו מהדין, ואת נתניהו לא מעניין שום דבר אחר חוץ מלהמלט מהדין.

מי בדיוק צפוי לתמוך בממשלה ל5 דקות כדי ללכת לבחירות?

ואני לא מעמיס את ראשי המתוק בספקולציות על מה דיברו 3 שעות. אולי החליפו מתכונים למעמולים או דירוגו אלבומי ג'אז. גם אם בנט ממליץ על נתניהו (דבר מאד מטופש מבחינתו לעשות), אין לנתניהו ממשלה בלי עריקים וזה כל מה שחשוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 5:00 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני רק מת לראות את ההתקפלות של נדב במקרה (אני מודה, לא הכי סביר, אבל אפשרי) שביבי עוד פעם ייצא ווינר

זה בסדר גמור. אני מוקף פה בפרשנים עמוקים כמוך שאומרים "בוא נראה" או כאלה שבדיפולט נותנים תרחישי הזיה שמסתדרים רק לביבי.

בינתיים היחיד שצדק בכך שאין לביבי ממשלת חסינות ושבסופו של דבר המשפט שלו יגרום למרידה בימין והוא יקרוס, זה אני. אכן לא חזיתי את הקורונה ואת האמתלה של גנץ לכייס את 35 מנדטיו, אבל בשורה התחתונה נראה לי שהתזה שלי די נותנת נוקאאוט לכל דבר אחד שעלה/עולה כאן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 5:04 pm 
Sophomore

דרך אגב, מדברים על סטטוס קוו, אבל בפועל הערבים איבדו 5 מנדטים ועדיין ביבי לא התקרב ל61, אז אם מישהו הפסיד בשנה האחרונה זה לגמרי הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 5:08 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
דרך אגב, מדברים על סטטוס קוו, אבל בפועל הערבים איבדו 5 מנדטים ועדיין ביבי לא התקרב ל61, אז אם מישהו הפסיד בשנה האחרונה זה לגמרי הוא

הערבים איבדו 5, ימינה והכהניסטים עברו בגדול, ואין למנהיג הדור שמשחק שחמט נגד שחקני ששבש ממשלה.

כאמור, הוא כנראה צריך להחליף לוח וכלים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 5:17 pm 
Sophomore

אה, ובנט מרשה לעצמו לדבר עם לפיד על הקמת ממשלה, ממש קוסם הביבי הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 5:20 pm 
Junior

מהיכרות עם החומר האנושי, די משוכנע שמתוך שלוש השעות, שעתיים הוקדשו לחנופה של ביבי לבנט כמה הוא חכם, נסיך, חתיך, מיוחד, האחד של חיי. נתניהו בטח צייר לו איך הוא יבנה אותו כיורש, הראה לו באותות ובמופתים איך ממש עוד מעט הוא יהיה ראש ממשלת ימין אמיתית. בשעה הנוספת ביבי הראה לו באותם אותות ומופתים איך הוא מרכיב איתו ממשלה.
בשורה התחתונה, לא רואה את בנט מצטרף בלי שנתניהו מציג לו ממשלה בלי רעמ, כי סמוטריץ׳ לא מוכן. לא סומך על בנט בשיט, הוא חלש אופי, פחדן ולא באמת מסוגל נפשית ללכת נגד נתניהו, אבל בשורה התחתונה נתניהו זקוק לעריקים או לפליק פלק מטורף של סמוטריץ׳ כדי להרכיב ממשלה, כשכך או כך המטרה היחידה שלו היא להימלט ממשפט ואת זה יהיה לו קשה מאוד להשיג.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 5:27 pm 
Hall of Famer

red כתב:
מהיכרות עם החומר האנושי, די משוכנע שמתוך שלוש השעות, שעתיים הוקדשו לחנופה של ביבי לבנט כמה הוא חכם, נסיך, חתיך, מיוחד, האחד של חיי. נתניהו בטח צייר לו איך הוא יבנה אותו כיורש, הראה לו באותות ובמופתים איך ממש עוד מעט הוא יהיה ראש ממשלת ימין אמיתית. בשעה הנוספת ביבי הראה לו באותם אותות ומופתים איך הוא מרכיב איתו ממשלה.
בשורה התחתונה, לא רואה את בנט מצטרף בלי שנתניהו מציג לו ממשלה בלי רעמ, כי סמוטריץ׳ לא מוכן. לא סומך על בנט בשיט, הוא חלש אופי, פחדן ולא באמת מסוגל נפשית ללכת נגד נתניהו, אבל בשורה התחתונה נתניהו זקוק לעריקים או לפליק פלק מטורף של סמוטריץ׳ כדי להרכיב ממשלה, כשכך או כך המטרה היחידה שלו היא להימלט ממשפט ואת זה יהיה לו קשה מאוד להשיג.

תודה

כמו כן כתב יפה תומר פרסיקו: https://twitter.com/TomerPersico/status ... 86305?s=20

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 5:29 pm 
Junior

אבימאל כתב:
sheky כתב:
אבימאל כתב:
(ואני בכלל חושב שצריך לשקול להשיב את הממשל הצבאי על ערביי ישראל)

הא? למה?

מדינת חוק חופשית אמורה לכלול כלים ומוסדות שיאכפו את הסדר,אבל מבוססת ,קודם כל על תרבות שומרת ומכבדת חוק.הלא ברור לך שאם כל אזרח שני במדינה יקום לפגוע באזרח ראשון, הסדר החברתי יתמוטט. משטרה לא נבנתה לטפל בכאוס שכזה.

כשיש חלק בחברה שלא לוקח חלק בתרבות הזאת, הכלים של מדינה חופשית לא יכולים לתת לו מענה.
במפגש הזה האסימטריה תפעל תמיד לרעת הצד החופשי.

כל הדיבורים על "התעוררות במגזר הערבי" הם הבל,לדעתי. כל עוד יש שם מסה קריטית שלא לוקחת חלק במשחק אי אפשר יהיה להתמודד איתו בכלים הקיימים.

לגבי החרדים הייתי אומר אותו דבר אם האלימות שם היתה גואה במידה כזו. נכון להיום עדיין לא יורים שם ברחובות,והאלימות המינית שם אולי לא נופלת מהמגזר הכללי,אבל לא חצה,לדעתי ,את הגבול שדורש התערבות מסיבית של המדינה.

ברכות, מההודעות הפשיסטיות שקראתי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 5:35 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אבימאל כתב:
sheky כתב:
אבימאל כתב:
(ואני בכלל חושב שצריך לשקול להשיב את הממשל הצבאי על ערביי ישראל)

הא? למה?

מדינת חוק חופשית אמורה לכלול כלים ומוסדות שיאכפו את הסדר,אבל מבוססת ,קודם כל על תרבות שומרת ומכבדת חוק.הלא ברור לך שאם כל אזרח שני במדינה יקום לפגוע באזרח ראשון, הסדר החברתי יתמוטט. משטרה לא נבנתה לטפל בכאוס שכזה.

כשיש חלק בחברה שלא לוקח חלק בתרבות הזאת, הכלים של מדינה חופשית לא יכולים לתת לו מענה.
במפגש הזה האסימטריה תפעל תמיד לרעת הצד החופשי.

כל הדיבורים על "התעוררות במגזר הערבי" הם הבל,לדעתי. כל עוד יש שם מסה קריטית שלא לוקחת חלק במשחק אי אפשר יהיה להתמודד איתו בכלים הקיימים.

לגבי החרדים הייתי אומר אותו דבר אם האלימות שם היתה גואה במידה כזו. נכון להיום עדיין לא יורים שם ברחובות,והאלימות המינית שם אולי לא נופלת מהמגזר הכללי,אבל לא חצה,לדעתי ,את הגבול שדורש התערבות מסיבית של המדינה.

ברכות, מההודעות הפשיסטיות שקראתי פה.

הכל ייפתר בטרנספר של הציונות הדתית לשטחי א"י ההסטורית שבין הירדן לפרת. יקבלו גישה ממזרח להר הבית לשם הקרבת קורבנות בשלושת הרגלים, ויחכו לגאולה השלמה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 6:00 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:

זה בסדר גמור. אני מוקף פה בפרשנים עמוקים כמוך שאומרים "בוא נראה" או כאלה שבדיפולט נותנים תרחישי הזיה שמסתדרים רק לביבי.

בינתיים היחיד שצדק בכך שאין לביבי ממשלת חסינות ושבסופו של דבר המשפט שלו יגרום למרידה בימין והוא יקרוס, זה אני. אכן לא חזיתי את הקורונה ואת האמתלה של גנץ לכייס את 35 מנדטיו, אבל בשורה התחתונה נראה לי שהתזה שלי די נותנת נוקאאוט לכל דבר אחד שעלה/עולה כאן.

אין לך למה לחכות, נורטון.
ננדב לא מתקפל.
הוא פשוט מתעלם מהמציאות
וטוען שהוא בעצם צדק לכל אורך הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 6:03 pm 
Hall of Famer

לגבי מה שקורה כרגע -
יש כאן סיטואציה מורכבת שאף אחד לא יודע לאן תלך.
אם כבר, נראה שיש יתרון מסוים לנתניהו.
ונדב, אתה בטוח ומשוכנע שנתניהו נופל, כמו שהיית בטוח לפני כשנתיים.

אני גם אשמח שביבי יוחלף אבל ניתן לצפות לקצת צניעות וזהירות אחרי הפיאסקו בפעם הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 6:23 pm 
Junior

אבימאל כתב:

בהערכה גסה, כמה אחוז מהחברה הערבית עוסק בירי ובאלימות? כמה אחוזים באלימות מינית?
האם לפי דעתך האחוז הזה גדול מהאחוז של "נוער הגבעות" שזורק אבנים ומשחיט רחוש מבין אוכלוסית המתנחלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 6:25 pm 
Hall of Famer

אטט, אף על פי שאתה מביא 0 ערך מוסף לדיון ויכולת ההבנה שלך אף היא לוקה בחסר בלשון המעטה, אחזור שוב:

היחיד שנתן סנריו שאין לביבי ממשלת חסינות ושגורמים בימין ימרדו נגדו, זה אני. אף הגדלתי עשות ונקבתי שם מפורש אחד, גדעון סער, וראו זה פלא. לפיאסקו קראו בני גנץ; אבל גם זה כבר התיישר בינתיים.

בינתיים יש כאן כאלה שמשדכים את רעמ לכהנא, שמסיקים ממשלות מזמני פגישות ושצעקו "יששששששש" אחרי המדגמים כשחשבו שהגוש שלהם ניצח. יש גם חסרי תועלת שאין להם שום סנריו או ניתוח לתת, וד"ל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 6:54 pm 
Hall of Famer

אפשר גם לנקוט בסער כשם מפורש כמישהו שיחבור לביבי (למרות שהוא אמר שלא)
שוב, אני לא אומר שהתרחיש הזה סביר. הכי סביר זה בחירות חמישיות. אבל בחיי שאני לא מבין למה זה תרחיש בלתי אפשרי (ביבי+חרדים+בנט וסמוטריץ׳ + סער או גנץ), זה באמת כל כך כך כך מופרך אם הוא יבטיח להם הרים וגבעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 7:01 pm 
Junior

בלתי אפשרי.
סער (בדומה לליברמן בכל אחת ממערכת הבחירות הקודמות) הגיע למערכת הבחירות הזאת נחוש יותר מכל אחד אחר להוציא את ביבי מהתמונה. לא כי הוא חושב שביבי מושחת, אלא כי הוא סתם פגוע ממנו וחש רצון עז לנקום בו. הכול אישי.

עכשיו בטח תעיר "אבל גנץ" וזה - לגנץ לא היה (נכון לשעה ההיא) משהו אישי נגד נתניהו. וחוץ מזה הוא די אידיוט.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ו' אפריל 02, 2021 7:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 02, 2021 7:01 pm 
Junior

Hacohen כתב:
היחיד שנתן סנריו שאין לביבי ממשלת חסינות ושגורמים בימין ימרדו נגדו, זה אני. אף הגדלתי עשות ונקבתי שם מפורש אחד, גדעון סער, וראו זה פלא. לפיאסקו קראו בני גנץ; אבל גם זה כבר התיישר בינתיים.

נובמת נדב, להציג את זה כאילו אתה נתת את ההערכות הכי קרובות למציאות זו בדיחה.
בחוקי המשחק הקיימים ביבי לא מפסיד בתיקו אלא בהפסד. ביבי ראש הממשלה מאז בחירות מספר 1 כי אף אחד לא הצליח לנצח אותו.
ברור שהמטרה של ביבי זו ממשלת חסינות אבל גם הישארות בתפקיד ראש הממשלה זה הישג מצוין עבורו כי משם הוא יכול לשלוט במרבית הדברים (ד"ש לשר המשפטים).
גם ה"חיזוי" שלך עם סער הוא חצי חרטא כי ההבדל בין עריק מהליכוד אחרי בחירות לבין עריק מהליכוד לפני הבחירות זה שמיים וארץ. אם אותם עריקים היו עושים את המהלך אחרי בחירות 2 או 3 אז סיכוי סביר שביבי היה בחוץ היום.

אם אתה רוצה להוסיף להתערבות שלנו גם את הסיבוב הזה אני לגמרי בעד... אני אומר שביבי לא יוצא מבלפור בחצי שנה הקרוב. מוכן לתת לך אפילו יחס סביר בהתערבות הזאת.

הבחירות החמישיות יהיו הכי מעניינות ושם באמת יהיה קשה לביבי לנצח מהסיבה הפשוטה ששם תיקו זה הפסד לביבי (בהנחה ומבחינה משפטית גנץ אכן ייכנס לתפקיד אם לא תושבע ממשלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: