סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  הבא

האם תתחסן?
כן, בהזדמנות הראשונה 60%  60%  [ 25 ]
כן, אבל רק אחרי כמה זמן לראות מה קורה 26%  26%  [ 11 ]
לא, אני לא פוחד מהקורונה 7%  7%  [ 3 ]
לא, אני חושש מההליך המהיר של פיתוח החיסון/תופעות לוואי 7%  7%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 42
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיסון לקורונה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 3:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סליחה, אבל לא הבנתי מה ראית במאמרים האלה. השפעת הספרדית גרמה לבקטריה
נו ו...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 3:53 am 
Junior

sheky כתב:
יאללה סיקרנת אז אני לוקח על עצמי את האתגר ( אבל חלקי, יום עבודה סך הכל). נלך על איטליה, ספרד וצרפת (נבחר אקראי):

צרפת : לפי הגרף הייתה ירידה חדה בין סוף יוני לאמצע ספטמבר כזה ( עדיין נצברו 2000~ מתים בתקופה הזאת). ב11 למאי נגמר סגר של 8 שבועות שבמהלכו ההדבקה ירדה דרסטית ולקראת סוף אוגוסט התחילה עליה חדה במספר המאומתים שהגיע כבר במהלך ספטמבר למעל 10 אלף. בקיצור - סגר. מישהו אי פעם טען שסגר לא יעיל בהורדת תמותה? ראינו את זה בארץ יותר מדי פעמים.

טוב נו, הפסקתי אחרי צרפת כי ראיתי שזה אותו דבר גם באיטליה וספרד.
אני באמת לא מבין את הנקודה שלך... כשיש סגרים קצב ההדבקה צונח, המאומתים החדשים צונחים והמוות צונח איתם (וחוזר ברגע שהם חוזרים). מה הראית פה בעצם? שאפשר במקום חיסון לסגור את כולם בבית לשבועות ארוכים ולהשיג אותה תוצאה?

אתה מוזמן להתמודד עם שאלות שעד עכשיו לא טרחת לנסות אפילו:

איפה התמותה האקספוננציאלית וקריסת בתי החולים בפלורידה ובשבדיה? אין שם סגרים.
למה קליפורניה, שהיא "מודל" לדוגמא בסגרים ומסיכות לא הראתה תוצאות טובות מפלורידה או בכלל?
למה ההבדל בין פלורידה להרבה מדינות בארה"ב הוא לטובת פלורידה למרות היעדר מגבלות וחובת מסיכות, וכשהאוכלוסיה שם היא אולי הכי מבוגרת בארה"ב?

https://www.facebook.com/10000944187486 ... 0001048701
https://www.facebook.com/839366648/vide ... 5671726649

רוצה לשמוע על תוצאת הסגר השלישי במדינת ישראל? עד אמצע מרץ היו למעלה מ-3000 מאומתים כל יום בקורונה. אז הסגר עובד או לא עובד?

https://thefatemperor.com/scientific-an ... XAPjPzeY-E

Scientific Analyses and Papers on Lockdown Effectiveness
Here collated are the papers of shame – the lockdown ideology is destroying our societal health, selling the lie of saving lives. Lockdowns cost net suffering and lives – by a huge margin. Here we gather together the evidence.

את אלה תוכל למצוא בפנים:
FORTY+ LOCKDOWN LACK OF EFFICACY PAPERS & ANALYSES
LOCKDOWN HUGE HARMS PAPERS & ANALYSES

ולקינוח, אפילו תומכי הקטסטרופה מה-CDC מודים:
CDC reports face masks, lockdowns ‘mitigate’ Covid cases… by less than 2%
https://noqreport.com/2021/03/08/cdc-re ... -9CrbnlXko

בקיצור, אתה שבוי בקונספציה. סגר מעולם לא הוכח מדעית אלא רק הורס את כל שאר תחומי החיים. מה שכן הוכח מדעית, אגב, שוירוסים סטייל שפעת באים בגלים, בין אם יש חיסון ובין אם אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 4:06 am 
Hall of Famer

לא בדקתי הכל, רק מספר אחד
ביחס לגודל האוכלוסיה, פלורידה גרועה בעשרים אחוז במספר חולים ומתים מקליפורניה

רק אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 4:09 am 
Junior

תומר כתב:
מאסטר כתב:
sheky כתב:
מאסטר - מי אלו האנשים שמקבלים מאות אלפים מחברות התרופות בעמדות הכוח בארץ?

לדוגמא - בליצר, רהב, רגב וברבש.

הו, זה מעניין, יש לך הוכחות או שזו סתם הנפצה?

החוקרים שחתומים על מחקר שהוביל להחלטה על חיסון 3 מקבלים מימון מפייזר עבור מחקרים אחרים
חוקרים שהובילו את המחקר הסרולוגי הגדול של בית החולים "שיבא", ובהם פרופ' גילי רגב-יוחאי ופרופ' מארק ליפשיץ, מקבלים מימון כספי מהחברה למחקרים אחרים
https://www.mako.co.il/news-lifestyle/2 ... b71027.htm

ד"ר גליה רהב ממונת ע"י פייזר
מקור נוסף - אוניברסיטת אוקספורד - 2017
https://academic.oup.com/ofid/article/4 ... 36/4295886

במחקר החדש שלה עם ד"ר טל ברוש, פרופ' גליה רהב מצהירה על ניגוד עניינים עם פייזר, ממנה קיבלה תשלום ללא קשר לחיסונים, כמו כן מצהירה על ניגוד עניינים עם חברת Gilead יצרנית התרופה לקורונה רמדסיוויר, מרק ואסטלס.
https://www.clinicalmicrobiologyandinfe ... 98-743X(21)00367-0/fulltext?fbclid=IwAR1N9iIYmdMRIojMS87L_fGBk6i9-RSsnJcj-KDzdwIxrfBTyEg8xztenTc

ציטוט:
אחד המחקרים הגדולים שפורסמו לאחרונה בנוגע ליעילות ה"חיסון", פורסם באפריל השנה בעיתון היוקרתי NEJM, כשהחוקר הראשי (corresponding author) מבין עשרת הכותבים הוא פרופ' רן בליצר. בקרב יודעי דבר ובתקשורת קוראים לו "המחקר הגדול של כללית" והוא נערך ע"י "מכון כללית למחקר", ותוצאותיו פורסמו ב-25.2.21 באתר של "כללית": https://www.clalit.co.il/.../pfizer_cov ... ffect.aspx
כאן המחקר במקור:
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2101765
.
"רן בליצר הוא רופא ישראלי, פרופסור לרפואה, אפידמיולוג ומומחה לבריאות הציבור ומינהל רפואי, מייסד ומנהל מכון המחקר של שירותי בריאות כללית, ויו"ר החברה לאיכות ברפואה של ההסתדרות הרפואית בישראל. חבר הצוות לטיפול במגפות של משרד הבריאות. נחשב למומחה בעל שם עולמי בחדשנות רפואית ובריאות דיגיטלית" [ויקיפדיה].
בליצר מרבה להופיע בתקשורת, ונחשב לאחד מאלו שקצת יותר דואגים מהקורונה, ולכן הוא בדרך כלל ממליץ על אמצעים קשוחים יותר כדי להילחם במגיפה (הייתי עדין מספיק?)
.
"מסקנות המחקר מצביעות על יעילות ה"חיסון" למגוון השלכות של מחלת הקורונה, תוצאות שתואמות לאלו שנראו בניסויים הקליניים של פייזר".
CONCLUSIONS
This study in a nationwide mass vaccination setting suggests that the BNT162b2 mRNA vaccine is effective for a wide range of Covid-19–related outcomes, a finding consistent with that of the randomized trial.
.
כמו לכל מחקר, גם למחקר זה מצורף קובץ ובו פירוט ניגודי העניינים האפשריים של החתומים על המחקר. מדובר בקובץ שבו 31 עמודים. ריכזתי עבורכם את הכתוב בקובץ.
https://www.nejm.org/.../nejmoa2101765_disclosures.pdf
ד"ר רן בליצר – קיבל מענק מחקר מ"פייזר" (עמ' 2) Dr. Balicer reports grants from Pfizer, outside the submitted work
ד"ר נעם בארדה – קיבל מענק מחקר מ"פייזר" (עמ' 6) Dr. Barda reports grants from Pfizer, outside the submitted work;
ד"ר נועה דגן – קיבלה מענק מחקר מ"פייזר" (עמ' 9) Dr. Dagan reports grants from Pfizer, outside the submitted work;
ד"ר מיגואל הרנן קיבל מענק מחקר מה-NIH (כן, זה של פאוצ'י), מענק מ-VA, תשלומים אישיים מ-Cytel ומ-ProPublica (עמ' 12) Dr. Hernan reports grants from NIH, grants from VA, personal fees from Cytel, personal fees from ProPublica, outside the submitted work;
ד"ר מארק כץ – קיבל מענק מחקר מ"פייזר" (עמ' 15) Dr. Katz reports grants from Pfizer, outside the submitted work;
ד"ר אלדד קפטן – קיבל מענק מחקר מ"פייזר" (עמ' 18) Dr. Kepten reports grants from Pfizer, outside the submitted work;
ד"ר מארק ליפשיץ' קיבל מענקים מחברות מוריס-זינגר ופייזר וממוסדות שונים בעולם (כולל ה-CDC , וה-NIJ), וכן תשלומים אישיים מחברות תרופות שונות (עמ' 22) Dr. Lipsitch reports grants from Morris-Singer Fund, during the conduct of the study; grants from Pfizer, personal fees from Merck, personal fees from Bristol-Meyers Squibb, personal fees from Sanofi Pasteur, grants from NIH (US), grants from National Institute for Health Research (UK), grants from CDC (US), grants from Open Philanthropy Project, grants from Wellcome Trust, outside the submitted work; and I've provided unpaid advice on COVID vaccines or vaccine studies to One Day Sooner (nonprofit), Pfizer, Astra-Zeneca, Janssen, and COVAXX (United Biosciences).
ד"ר אורן מירון – קיבל מענק מחקר מ"פייזר" (עמ' 25) Dr. miron reports grants from Pfizer, outside the submitted work;
ד"ר שי פרצ'יק – קיבל מענק מחקר מ"פייזר" (עמ' 28) Dr. perchik reports grants from Pfizer, outside the submitted work;
ד"ר בן רייס הצהיר על העדר ניגוד עניינים.
.
.
בהצלחה עם מדע מבוסס ראיות ונטול אינטרסים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 4:28 am 
Hall of Famer

מאסטר, אני לא יודע איך להגיד לך את זה, אבל או שאתה משקר, או שאתה מחרטט או שאתה לא יודע מתמטיקה.
גודל האוכלוסיה בקליפורניה הוא 83% יותר מאשר פלורידה. (39.5 לעומת 21.5 מיליון)
לעומת זאת, יש בה רק 66% יותר מתים (650 לעומת 390 אלף), ורק 56% יותר חולים (4.07 מיליון לעומת 2.6 מיליון)

תעשה עם המספרים האלה מה שאתה רוצה, ואני באמת מבסוט מכל המחקר שלך, אבל אם אתה מקשקש במספר האחד שאני טורח לבדוק , (ואז מביא מיליון מאמרים על השפעת הספרדית, שאין לי מושג מה הם אומרים בכלל, חוץ מזה שהשפעת גרמה לבקטריה). אז אני לא יכול באמת לקחת שום דבר אחר ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 4:40 am 
Junior

סבבה, קיבלתי.

ועדיין - פלורידה נמצאת במקום ה-26 מבין המדינות בארה"ב מבחינת תמותה לכאורה מקורונה פר מיליון, למרות שיש בה את האוכלוסיה השניה הכי מבוגרת בארה"ב ושאין בה סגרים ומגבלות.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

אז מה ההסבר של תומכי ומאמיני הסגרים לכך שיש 25 מדינות מעל פלורידה במדד התמותה פר מיליון, שחלקן הגדול נקטו במדיניות קשה מאוד של סגרים ומגבלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 5:39 am 
Hall of Famer

אנעארף.

אגב, אציין שכרגע לאחר שנה וחצי של קורונה מזוינת, הדעות שלי הן בערך זה:
א. חיסונים, כולל כנראה בוסטר כל חצי שנה, עד שנמצא חיסונים יותר תקפים.
ב. הייתי רוצה לראות תרופה לקורונה . אני יודע שחברות שונות (כולל למשל רואש, עליה אני יודע בוודאות) מחפשות תרופה, זה מאד יעזור. ואם הם מקבלים מימון ממשלתי, אני לא מבין איך זה אמור להפריע לי. הפוך.
ג. המסכות כאן כדי להישאר, בגדול - לא סוף העולם (מה שכן, הייתי רוצה שחברות התעופה ירשו להשתמש ב gater). כמובן רק במקומות סגורים.
ד. א-ב-ל וכאן אני כנראה מסכים עם מאסטר ואחרים. חלאס, אי אפשר לחיות עם סגרים. אפשר לחיות עם הדרה של מי שלא מתחסן (וכנראה שעדיף שכך. למעשה, הייתי אפילו אוסר על טיסות למי שלא התחסן ובתנאי שהיה יכול ומותר לו להתחסן), אבל אי אפשר באמת לחיות עם סגרים, עם כל הכבוד.
ה. כל זה לא אומר שסגרים לא יעילים במידה כזאת או אחרת (אני מניח שיש להם יעילות מסוימת), אבל פשוט אין הצר שווה בנזק המלך, במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 7:13 am 
Sophomore

מאסטר כתב:
3&D כתב:
פרופסור מאסטר עם תגליות מדהימות-
1. במדינות עולם שלישי תוחלת החיים קצרה יותר! זה mind blowing בכל קנה מידה. שווה נובל לדעתכם?
2. זה באמת מטורף אז אני מקווה שאתם יושבים -
לפני מאה שנה היה ניסוי של חברות הפארמה שהרג עשרות מיליונים. כרגע המיינסטרים המדעי מתייחס לאירוע כ "שפעת הספרדית", אבל זה בולשיט, הרי איך אתם מסבירים כי היו לה שלושה גלים שונים בלי חיסונים? והשם לא נראה לכם חשוד, כאילו במקרה הצורר הגדול אלברט בורלא הוא נצר לגירוש ספרד? ומגפה שהורגת בעיקר צעירים? פחח אפילו מגפת ה קורונה אמינה יותר, שום וירוס בהיסטוריה לא הרג את האנשים הכי בריאים, זה הרי נוגד כל הגיון.
ובכללי כל וירוסי השפעת הם בלוף, עלאק וירוס עונתי.

שתפו שכל העולם ישמע

https://www.nih.gov/news-events/news-re ... a-pandemic
https://www.cidrap.umn.edu/news-perspec ... u-pandemic
https://www.newscientist.com/article/dn ... -pandemic/
https://fort-russ.com/2020/05/did-psych ... -rUMUBvgdY
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl ... 9HYbbK8xpo
https://academic.oup.com/jid/article/19 ... SbCxQ3LBz4

קח ילד.
בין החיסון השלישי, רביעי, חמישי ושישי שיהיה לך מה לקרוא ואולי תלמד קצת היסטוריה.

חוץ מזה, אין ספק בכלל שאתה אחד מהשניים - מזוכיסט שנהנה מכל ההגבלות והסגרים שיהיו כאן לזמן בלתי מוגבל או כזה שפשוט מוכן למות כדי להגן על העמדה המקורית שלו.

אז מה היה לנו-
בניסיון כושל, שוב, לנסות למצוא הסברים למה אתה גאון הדור וכולנו טיפשים אתה -
שאלת למה מחלה שהורגת בעיקר זקנים הורגת פחות במדינות שאוכלוסיה הרבה יותר צעירה.
איך יכול להיות שזו מחלה שבאה בגלים, כאילו היא הראשונה בעולם, אגב, לשפעת הספרדית היו 4 ולא 3 כמו שכתבתי קודם.
שתי השאלות שלך הופיעו כהוכחה ניצחת לזה שכולנו כבשים ורק אתה ראית את האור, להתייחס לכך שהן פשוט ממש ממש מטופשות לא התייחסת, ועברת לשאול שאלות לא רלוונטיות אחרות.

עכשיו שתי התהיות היו כל כך אידיוטיות וכל כך קלות להפרכה, אז כדי שוב להתחמק מזה שיצאת פיתה( קרה אחרי זה על פלורידה, שוקינג ), שלחת לינקים למחקרים שבינם לבין השיח פה יש 0 קשר, אלא אם בכללי אתה מנסה להסביר ש וירוסים בכללי לא יכולים לגרום למגיפות.

וזה ממש חמוד שקראת לי ילד, אבל חשוב להדגיש שוב לשאר הקוראים פה שאין שום ויכוח ביני לבינך, אני אולי טועה לגבי מהי האסטרטגיה הנכונה לטיפול ב קורונה( לא שאנחנו מדברים על זה כרגע ) אתה לעומת זאת חי במציאות מדומה, מסרב לקבל עובדות, שוחה בשקרים, לא יכול להתייחס לאף נושא לעניין בלי לשאול שאלות לא רלוונטיות או לתת לינקים לנושאים לא קשורים, ובכללי טועה במקרה הטוב ומשקר במקרה הסביר בכל הודעה שנייה שלך, אבל ניתן לך את הקרדיט שזה בגלל שאתה חבר בכת ולא משהו אישי. ועדיין, ועל אף שאתה נשמע מהאנשים שגם פוגעים בסובבים שלו, אני מאחל לך שתבין יום אחד כמה עמוק נשאבת לתוך סחרור הבדיות והפייק ותחזור לחיות נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 7:38 am 
Junior

מאסטר כתב:
אתה מוזמן להתמודד עם שאלות שעד עכשיו לא טרחת לנסות אפילו:

איפה התמותה האקספוננציאלית וקריסת בתי החולים בפלורידה ובשבדיה? אין שם סגרים.
למה קליפורניה, שהיא "מודל" לדוגמא בסגרים ומסיכות לא הראתה תוצאות טובות מפלורידה או בכלל?
למה ההבדל בין פלורידה להרבה מדינות בארה"ב הוא לטובת פלורידה למרות היעדר מגבלות וחובת מסיכות, וכשהאוכלוסיה שם היא אולי הכי מבוגרת בארה"ב?
.
.
בקיצור, אתה שבוי בקונספציה. סגר מעולם לא הוכח מדעית אלא רק הורס את כל שאר תחומי החיים. מה שכן הוכח מדעית, אגב, שוירוסים סטייל שפעת באים בגלים, בין אם יש חיסון ובין אם אין.

מתי הייתי אמור להתמודד עם השאלות המוזרות האלו? "איתגרת" (עאלק) שאסביר למה הייתה ירידה במוות והתשובה הייתה קלה וברורה.
אני לא הולך להכנס ללינקים ששלחת כי אני יודע שכל תשובה שאני אתן לך אתה או תגיד איזה חרטא מסוימת או שתתעלם.
אז בוא נעשה את זה פשוט - אין לי מושג למה באנגליה עכשיו הייתה ירידה פתאומית במגיפה ( קוצנזוס שזה קשור לחיסונים), מעבר לזה אני די בטוח שלכל הדוגמאות שלך יש תשובות.
אם אתה לא רואה קורולציה מדהימה וגבוה בטירוף בין סגרים לירידת תחלואה (ומוות) ובין חיסונים לירידת תחלואה (ומוות) אז אני באמת לא חושב שאפשר לנהל איתך איזשהו סוג של דיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 7:49 am 
Junior

נורטון כתב:
ד. א-ב-ל וכאן אני כנראה מסכים עם מאסטר ואחרים. חלאס, אי אפשר לחיות עם סגרים. אפשר לחיות עם הדרה של מי שלא מתחסן (וכנראה שעדיף שכך. למעשה, הייתי אפילו אוסר על טיסות למי שלא התחסן ובתנאי שהיה יכול ומותר לו להתחסן), אבל אי אפשר באמת לחיות עם סגרים, עם כל הכבוד.

שמע, זה אפילו לא קרוב למה שמאסטר אומר.
מה שרשמת פה הוא פחות או יותר מה שרוב האנשים היום בעולם חושבים ושזה בעולם עם חיסונים שנראה שמונעים מחלה קשה בהסתברות גבוה יחסית אין סיבה לסגרים.
מאסטר אומר שאין שום קשר לחיסונים, סגרים וכו'. רק בצורה אקראית לחלוטין ובלי שום קשר לשום דבר הקורונה באה ונעלמת. לא סגרים, לא חיסונים, לא מסכות, לא ריחוק חברתי, כלום! בצורה ממש אקראית לחלוטין היא באה והולכת לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 7:53 am 
Sophomore

נורטון כתב:
סליחה, אבל לא הבנתי מה ראית במאמרים האלה. השפעת הספרדית גרמה לבקטריה
נו ו...?

זה ה M.O הרגיל-
1. לכתוב שטויות.
2. להסיט את הנושא למשהו לא קשור בעליל כשעולים על השטויות.

עריכה -
ומה שבאמת יפה זה שהוא בעצמו מודע לשטויות שלו, כי עמוד אחרי שהוא" תוהה" למה באפריקה התמותה נמוכה, הוא שואל למה ב פלורידה המבוגרת התמותה נמוכה. עכשיו בגלל שאני די בטוח שמאסטר מודע לכך שבאפריקה האוכלוסייה צעירה, לא נותר לי אלא להסיק שמאסטר לא מבסס את הודעותיו על עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 8:25 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
נורטון כתב:

שמע, זה אפילו לא קרוב למה שמאסטר אומר.
מה שרשמת פה הוא פחות או יותר מה שרוב האנשים היום בעולם חושבים ושזה בעולם עם חיסונים שנראה שמונעים מחלה קשה בהסתברות גבוה יחסית אין סיבה לסגרים.
מאסטר אומר שאין שום קשר לחיסונים, סגרים וכו'. רק בצורה אקראית לחלוטין ובלי שום קשר לשום דבר הקורונה באה ונעלמת. לא סגרים, לא חיסונים, לא מסכות, לא ריחוק חברתי, כלום! בצורה ממש אקראית לחלוטין היא באה והולכת לה.

טוב, נו, זה בגלל שהוא דביל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
איך עוד אין קונספירציה על אוהדי לברון ששמו פצצה במסוק של קובי, איך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 11:53 am 
Hall of Famer

מאסטר, אז מה הטענה שלך?
1. שהקורונה היא כמו כל שפעת, שמגיעה בגלים ואין שום סיבה להתרגש ולא צריך שום הגבלות.
2. שהחיסונים הם פשוט תרמית של חברות התרופות שמשחדות את הבכירים במערכות הבריאות כדי לדחוף לנו מוצרים שבמקרה הטוב לא הכרחיים, במקרה הרע פוגעניים
3. מסיכות לא באמת יעילות.
4. כלומר צריך לחזור לחיים רגילים בלי שום הגבלות והכול בסדר.
דרך אגב, מה אתה יודע על ה - NIH, כן זה של פאוצ'י?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 1:36 am 
Junior

נורטון כתב:
ג. המסכות כאן כדי להישאר, בגדול - לא סוף העולם (מה שכן, הייתי רוצה שחברות התעופה ירשו להשתמש ב gater). כמובן רק במקומות סגורים.
ה. כל זה לא אומר שסגרים לא יעילים במידה כזאת או אחרת (אני מניח שיש להם יעילות מסוימת), אבל פשוט אין הצר שווה בנזק המלך, במקרה הזה.

ג. כ"כ הרבה דאטה, השוואות והצהרה של ה-CDC שהמסכות הורידו את המקרים ב-1% או 2% במקרה הטוב, ואתה תמשיך לחשוב שצריך מסכות לנצח. לא ייאמן.
ה. עשרות מחקרים והשוואות בין מקומות עם סגרים למקומות ללא סגרים, ואתה כמו כבש מצוי ממשיך להאמין בגישה האנטי מדעית של סגרים.
בנוגע לסעיף ד' - פאשיסט עלוב, מאמין בעולם של דיקטטורה וכפייה, ואין לי אלא לקוות ולייחל שיכפו עליך את כל הדברים שאתה לא מאמין בהם, ושתמשיך לתרום את הגוף שלך למדע.
כל זה בשביל להתמודד עם מחלה שיש לה אחוז תמותה אפסי. אולי כשיקרה משהו לאחד מבני המשפחה שלך כתוצאה מהחיסון, כמו שכבר קרה (ד"ש לאושרת קוטלר) אז תלמד שאסור לכפות טיפולים רפואיים על אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 1:54 am 
Hall of Famer

ואם ההודעה לעיל היא לא עילה להרחקה מהפורום , אני לא יודע מה כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:03 am 
Junior

sheky כתב:
מתי הייתי אמור להתמודד עם השאלות המוזרות האלו? "איתגרת" (עאלק) שאסביר למה הייתה ירידה במוות והתשובה הייתה קלה וברורה.
אני לא הולך להכנס ללינקים ששלחת כי אני יודע שכל תשובה שאני אתן לך אתה או תגיד איזה חרטא מסוימת או שתתעלם.
אז בוא נעשה את זה פשוט - אין לי מושג למה באנגליה עכשיו הייתה ירידה פתאומית במגיפה ( קוצנזוס שזה קשור לחיסונים), מעבר לזה אני די בטוח שלכל הדוגמאות שלך יש תשובות.
אם אתה לא רואה קורולציה מדהימה וגבוה בטירוף בין סגרים לירידת תחלואה (ומוות) ובין חיסונים לירידת תחלואה (ומוות) אז אני באמת לא חושב שאפשר לנהל איתך איזשהו סוג של דיון.

וואו. בוא נסכם את ההודעה שלך מול ההודעה שלי. אני הבאתי לך מחקרים מדעיים, פלוס הוכחות והשוואות בשטח, שמרסקים את מדיניות הסגרים הלכה למעשה.
ואיך אתה עונה לי? 'לא מעניין אותי כל ההוכחות שלך, די בטוח שלכל מה ששלחת יש תשובות (אבל אין לי את היכולת לספק אותן), אז פשוט אצמד לעגל הזהב ולפתרונות הקסם. בכל מקרה אי אפשר לנהל איתך דיון'. בראבו.
מראים לך שהמצב בפלורידה לדוגמא יותר טוב לפי הנתונים מ-25 מדינות שונות בארה"ב שדגלו בסגרים, ואתה תמשיך לדבוק בכך שבזכות הסגרים יש ירידה בתחלואה. מדהים.
רק על הדרך, תפנה לרון דה סנטיס מושל פלורידה ותספר לו שבתי החולים אצלו כבר היו צריכים לקרוס מזמן. הוא עדיין לא התעדכן בזה.

עכשיו עוד שני טיעונים ענייניים (בניגוד להודעה שלך)

1.
https://www.ynet.co.il/health/article/BkHo0GFgO
פרופ' רן בליצר: "התחזיות טעו. הסגר כאמצעי קסם כבר לא איתנו, זה מת"
העלייה בתחלואה לא נבלמת, אי אפשר להמשיך לשתק את המשק בצורה גורפת והגיע הזמן לעבור לאמצעים רב שכבתיים וכמובן ללכת ולהתחסן ולהגן על עצמנו. רגע לפני ישיבת הממשלה, פרופ' רן בליצר, ראש קבינט הקורונה ב"מגן ישראל" משנה כיוון, כבר לא מאמין בסגר ומסביר באולפן ynet מה צריך לעשות ומה כבר לא, כדי לנסות ולייצר שגרת חיים לצד הקורונה

** הדברים האלה נאמרו אחרי 5 שבועות של סגר, מסוף דצמבר כמדומני עד תחילת פברואר, וכמו שרשמתי אתמול (לא שאתה טורח לקרוא או להיכנס) - בישראל היו 3000+ מאומתים עד אמצע מרץ למרות הסגר.

2. מגפת הסארס באסיה, 2003 נדמה לי, נעלמה ללא חיסונים וללא סגרים. תגובתך המדעית והמחכימה בנושא? הסבר כלשהו? האם יכול להיות שזה הטבע של וירוסים, כמו שהקורונה (וגם השפעת) באות בגלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:03 am 
Junior

נורטון כתב:

נורטון כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:14 am 
Junior

3&D כתב:
אז מה היה לנו-
בניסיון כושל, שוב, לנסות למצוא הסברים למה אתה גאון הדור וכולנו טיפשים אתה -
שאלת למה מחלה שהורגת בעיקר זקנים הורגת פחות במדינות שאוכלוסיה הרבה יותר צעירה.
איך יכול להיות שזו מחלה שבאה בגלים, כאילו היא הראשונה בעולם, אגב, לשפעת הספרדית היו 4 ולא 3 כמו שכתבתי קודם.
שתי השאלות שלך הופיעו כהוכחה ניצחת לזה שכולנו כבשים ורק אתה ראית את האור, להתייחס לכך שהן פשוט ממש ממש מטופשות לא התייחסת, ועברת לשאול שאלות לא רלוונטיות אחרות.

עכשיו שתי התהיות היו כל כך אידיוטיות וכל כך קלות להפרכה, אז כדי שוב להתחמק מזה שיצאת פיתה( קרה אחרי זה על פלורידה, שוקינג ), שלחת לינקים למחקרים שבינם לבין השיח פה יש 0 קשר, אלא אם בכללי אתה מנסה להסביר ש וירוסים בכללי לא יכולים לגרום למגיפות.

וזה ממש חמוד שקראת לי ילד, אבל חשוב להדגיש שוב לשאר הקוראים פה שאין שום ויכוח ביני לבינך, אני אולי טועה לגבי מהי האסטרטגיה הנכונה לטיפול ב קורונה( לא שאנחנו מדברים על זה כרגע ) אתה לעומת זאת חי במציאות מדומה, מסרב לקבל עובדות, שוחה בשקרים, לא יכול להתייחס לאף נושא לעניין בלי לשאול שאלות לא רלוונטיות או לתת לינקים לנושאים לא קשורים, ובכללי טועה במקרה הטוב ומשקר במקרה הסביר בכל הודעה שנייה שלך, אבל ניתן לך את הקרדיט שזה בגלל שאתה חבר בכת ולא משהו אישי. ועדיין, ועל אף שאתה נשמע מהאנשים שגם פוגעים בסובבים שלו, אני מאחל לך שתבין יום אחד כמה עמוק נשאבת לתוך סחרור הבדיות והפייק ותחזור לחיות נורמלי.

טוב, הודעה שהיא כל כולה ג'יבריש, לא שאפשר לצפות ליותר מאדם שהולך כצאן לטבח ולא מסוגל להפעיל חשיבה עצמאית, אבל בסדר.
המאמרים על השפעת הספרדית הם השורש להתנהלות הרפואית ההרסנית ולשקרים. אם תתעמק ותקרא, ויהיה לך בשביל זה מספיק זמן בסגרים הקרובים, אולי תבין את הסיבוב שעושים עליך.
ואולי לא, כי כמו שאמרתי, אתה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל לכל הפחות אולי תיכנס, תקרא, ותלמד - שלושה דברים שאתה לא ממש מצטיין בהם כנראה אם אתה ממשיך לעסוק בי במקום להתייחס להודעה עצמה.
ומכיוון שלא הצלחת להבין את ה"עניין הלא רלוונטי" של השפעת הספרדית - זאת נקודה שאתה בעצמך העלית בלעג, אז זו הייתה יופי של הרמה להנחתה. ציטטתי את ההודעה הקודמת שהעלית את הנושא ובניגוד אליך - הגבתי אליה עניינית.
וחמוד, אם אין ויכוח ביני לבינך, אז למה אתה מתאמץ להגיב לי? למה אתה מתעצבן? למה אתה יורד לפסים אישיים? אולי כי אתה רואה איך עגל הזהב AKA החיסון הקדוש מתרסק לך מול העיניים? אולי כי סוגרים אותך שוב בבית לחודשיים?
אולי כי עבדו עליך שאתה חוזר לחיים, ואחרי פחות מ-5 חודשים אתה בדרך לאותה נקודה בדיוק, עם אותן פתרונות בדיוק שלא עבדו? ההתעוררות כואבת, אני יודע, אבל היא תגיע. או היום, או בחיסון השישי, אבל היא תגיע.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ה' אוגוסט 05, 2021 2:15 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:15 am 
Hall of Famer

אני עדיין מחכה לתשובה על ההבדל בין פלורידה לקליפורניה. למה הן? כי אין לי מושג מה היתה המדיניות ב 25 הסטייטים האחרים ואני מניח שגם לך לא.
אני עדיין מחכה לתשובה לקשר בין מיליון המאמרים האקדמיים לגבי הבקטריה הספרדית לבין משהו שנוצר בדיון הזה. או במילים אחרות, לצוטט מאמרים עושה אותך חכם רק אם הם מה קשורים איכשהו לנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:27 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
נורטון כתב:

נורטון כתב:

סליחה, ייחלתי לרע לך או למישהו ממשפחתך כפי שאתה עשית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:36 am 
Junior

עמוס לב כתב:
מאסטר, אז מה הטענה שלך?
1. שהקורונה היא כמו כל שפעת, שמגיעה בגלים ואין שום סיבה להתרגש ולא צריך שום הגבלות.
2. שהחיסונים הם פשוט תרמית של חברות התרופות שמשחדות את הבכירים במערכות הבריאות כדי לדחוף לנו מוצרים שבמקרה הטוב לא הכרחיים, במקרה הרע פוגעניים
3. מסיכות לא באמת יעילות.
4. כלומר צריך לחזור לחיים רגילים בלי שום הגבלות והכול בסדר.
דרך אגב, מה אתה יודע על ה - NIH, כן זה של פאוצ'י?

כל התשובות נכונות.

בנוגע לסעיף 1, די ברור שאם לא היו סופרים מאומתים כמו פסיכופתים ומפסיקים לדבר על הקורונה 24-7 בחדשות לא היית יודע שיש כאן מגפה.

בנוגע לסעיפים 3 ו-4 כבר הראיתי בהודעות קודמות איך מסכות-סגרים-הגבלות נופלות במבחן המציאות, ואם נצא לחופשי ונפסיק לעסוק במאומתים בצורה אובססיבית אז נראה את זה גם כאן.

בנוגע לסעיף 2...

https://www.themarker.com/wallstreet/1.212523
פייזר תשלם קנס של 430 מיליון דולר על קידום מכירות לא חוקי של תרופה
מתחרתה של טבע, ענקית התרופות האמריקאית, העניקה לרופאים טובות הנאה כדי שירשמו תרופה לטיפול במחלות שלהן לא נועדה, דיווח "וול סטריט ג'ורנל"

https://news.walla.co.il/item/3439991
החשד: עוזר השר ליצמן קידם אינטרסים של חברות במשק תמורת שוחד
המשטרה עצרה ארבעה בני אדם במסגרת חקירת הפרשה בלהב 433, בהם עוזרו של שר הבריאות לשעבר, מוטי בבצ'יק. בחקירה עלה בין השאר החשד שהחברה תרמה לעמותות המקושרות עם בבצ'יק - בתמורה לסיוע להסרת סימונים ממוצריה. בין עצורים גם הפובליציסט מנחם גשייד והלוביסט ארז גילהר

https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 30,00.html
אישום: יבואני מזון שיחדו בכירים במשרד הבריאות כדי לפגוע במתחרים

וזה מעבר לניגוד העניינים החריף של מתוויי המדיניות כמו בליצר, רהב ורגב שמקבלים כספים מפייזר כפי שהוכחתי קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:37 am 
Junior

נורטון כתב:
מאסטר כתב:
נורטון כתב:

נורטון כתב:

סליחה, ייחלתי לרע לך או למישהו ממשפחתך כפי שאתה עשית?

קראת להדיר מיליוני אנשים מהחברה = איחלת להם שיירקבו בבית. ולפני כן, קראת לי דביל, שזה כמובן מאוד מכבד ולא ירידה לפסים אישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:38 am 
Hall of Famer

ועכשיו אסביר לך למה למרות מה שאתה חושב, אתה אוויל משריש

תראה, זה לא בעיה לצטט מאמרים אקדמיים. הנה, עשיתי גוגל קצר על effectiveness of wearing masks, ועל העמוד הראשון בגוגל, יש לפחות חמישה מאמרים שאומרים שהיעילות היא בערך 70 אחוז
המאמץ שזה לקח לי הוא בערך 20 שניות

ואם לא הייתי כותב מהפלאפון, היה לי מאד נוח לכתוב הודעה ארוכה עם כל הציטוטים האלה, אבל למה לי? כדי שההודעות שלי יהיו ארוכות ומרשימות כמו שלך?

ולכן, כל הציטוטים שלך שווים לזבל, או לגוגל ממוקד קצר

מה כן שווה משהו? העובדה שכמעט כל רופאי העולם אומרים להתחסן ואתה עם האצבע הקלה על המקלדת ומחקר בית השימוש שלך, אומר שלא
סה טו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:44 am 
Junior

במבחן המציאות רואים יפה מאוד איך במקומות ללא חובת מסכה המצב יותר טוב מלא מעט מקומות עם חובת מסכה ו/או סגרים. זה מספיק כדי להוכיח את הטענה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: