סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 5:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 4:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ספי עובדיה מדווח עכשיו שמקורבים ללפיד רומזים שהוא ימליץ מחר על נפתלי בנט ואז תם הטקס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:11 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
ספי עובדיה מדווח עכשיו שמקורבים ללפיד רומזים שהוא ימליץ מחר על נפתלי בנט ואז תם הטקס!

איך זה מסתדר עם מה שכתוב פה :
https://www.srugim.co.il/550515-%d7%91% ... %aa-%d7%94

החרדים לא יסכימו לשבת עם לפיד, אפילו בלי ליברמן ושרצ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
3&D כתב:
עריקים הכוונה לאנשים מתוך מפלגה, לא הצעתי שמישהו מבלוק השחיתות יערוק.
והפעם זה מאוד שונה, קמה ממשלה והיא נפלה בגלל בן אדם אחד, בגלל זה גם בנט מרשה לעצמו בכלל להיפגש עם לפיד, ואם תעשה סקר בקרב מצביעיו אני מאמין שגם תראה שהרוב נגד להיכנס לממשלה עם הרודן והטאו-ליבן, בטח עם עבאס.
אם פעם קודמת מי שהאמין לביבי היה נאיבי, הפעם הוא אידיוט.
אם פעם קודמת הייתה קורונה ואי וודאות גדולה, עכשיו אין את התירוץ הזה יותר.
תיתן לי סיבה אחת שתסביר למה ללכת לבחירות זה מהלך הגיוני, אלא אם אני פספסתי משהו ויש לבחירות מטרה אחרת שהיא לא הקמת ממשלה

זו לא שאלה של "הגיוני", זה פשוט הדיפולט של המצב הקיים. נניח שאני מקבל את זה שאין התיכנות לממשלה של הקאפו די טוטי קאפי, למרות שהוא מתחיל מגוש בסיס של 50 פלוס מינוס; כשאני רואה את ההתנהלות בין אבני הראשה של ה"גוש" השני - שבו כולם חושדים בכולם, כולם בפרנויה מכולם, ואלה עוד השותפים ה"קלים" לפני שנכנסנו למשותפת ולרע"מ - ההיתכנות שם עוד פחותה מזה. שם באמת כל כך הרבה צריך לקרות, שהם מתחילים להזכיר דיונים על "פוטנציאל NBA".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:22 pm 
Sophomore

מה זה דיפולט?
כל פוליטיקאי עם אונה אחת מתפקדת צריך להבין שהדבר האחרון שהוא צריך לעשות זה ללכת לבחירות, ואני חושב שהם מבינים שהמצב היום שונה מהמצב לפני שנה (ויש לא מעט עובדות בשטח שמעידות על זה..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:28 pm 
Hall of Famer

בכל מערכות הבחירות הקודמות היו פוליטיקאים שחשבו שללכת לבחירות זה רע, בין אם להם ובין אם בכלל, ובכל זאת הלכנו לבחירות. זה שאתה חושב שפוליטיקאי יעדיף כל דבר, אבל ממש כל דבר, על ללכת לעוד בחירות - לא אומר שגם הפוליטיקאי חושב ככה...
וזה בעיקר נכון ל"גוש" האיזולירבנד. לפני שאתה מתחיל לדבר על "מפלגה X תעבור לשם, ו-Y ישב עם Z" כמו בדיוני פוטנציאל NBA - אולי כדאי שאלה שאמורים להיות השותפים ה"קלים" בדבר הזה יסדרו ביניהם את הבית... אחרי זה אולי יוכלו להתחיל לדבר על סבירות של פוליטיקאי דתי-ימני שישב עם מפלגה לאומנית-דתית פלסטינית-מוסלמית, ועל מעבר של החרדים לישיבה עם לפיד כאילו כלום.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אפריל 04, 2021 5:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:29 pm 
Freshman

מן הסתם יש כאלו שירוויחו מעוד בחירות - הרי אין אפשרות שכולם יפסידו מנדטים...
אפשר לחשוב שמהלך כזה גם יגרור עונש מהציבור. הרי אנשים כבר מורגלים לכך. מילא לפני הבחירות השניות כשאי הקמת ממשלה נתפסה כדבר חריג, אבל עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:31 pm 
Hall of Famer

אפשר לחשוב שזה יגרור, אבל עכשיו יש לך היסטוריה ללמוד ממנה. מי נענש על עוד בחירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:36 pm 
Freshman

לא בטוח שירדתי לסוף דעתך אבל אני אומר שממש אין סיבה להניח שהעדיפות העליונה של כל פוליטיקאי (עם אונה אחת מתפקדת או יותר) היא להמנע מבחירות נוספות. איש איש ושיקוליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 5:59 pm 
Junior

ראי, נוטה להסכים עם תמונת הסיכויים להרכיב ממשלה בסיטואציה הזו, אבל מזכיר שמרגע שקמה ממשלה - כדי להפיל אותה נדרשים 61 חברי כנסת שמסכימים על ממשלה חלופית, והסיכוי לזה נמוך מהסיכוי להקמת ממשלה של גוש האיזולירבנד. מה שכן, אם תקום בסוף ממשלה סביר להניח שהיא תתפזר בחוק לפיזור הכנסת כעבור אי אלו חודשים בגלל הסכסוכים, כשיובטח שנתניהו כבר לא בתמונה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 6:20 pm 
Sophomore

אני לא אומר שכל הפולטיקאים בטוח רק רוצים להקים ממשלה וחלילה לא בחירות, ושבטוח תקום ממשלה מחר בבוקר, הרודן לדוגמא ייעשה הכל בשביל ללכת לבחירות אם האלטרנטיבה זה ממשלה בלעדיו.
מה שאני כן אומר זה שבמצב הקיים לביבי אין ממשלה, לכן כל מי שלא נמצא בכיס שלו צריך לעבוד קשה מאוד כדי להקים ממשלה בלעדיו, ואם יש פוליטקאי שלא רוצה להקים ממשלה, אבל מאמין שבבחירות הבאות הוא יצליח להקים את ממשלת חלומתיו בלי להפר אף הבטחה אידיוטית (ויש גם הבטחות לא אידיוטיות כמובן) , אז אני ממליץ לאותו פוליטקאי לעשות MRI ולהבין איזה חלק במח שלו לא מתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:22 pm 
Hall of Famer

red כתב:
ראי, נוטה להסכים עם תמונת הסיכויים להרכיב ממשלה בסיטואציה הזו, אבל מזכיר שמרגע שקמה ממשלה - כדי להפיל אותה נדרשים 61 חברי כנסת שמסכימים על ממשלה חלופית, והסיכוי לזה נמוך מהסיכוי להקמת ממשלה של גוש האיזולירבנד. מה שכן, אם תקום בסוף ממשלה סביר להניח שהיא תתפזר בחוק לפיזור הכנסת כעבור אי אלו חודשים בגלל הסכסוכים, כשיובטח שנתניהו כבר לא בתמונה.

סבבה, אבל עדיין צריכה לקום ממשלה כתנאי מקדים לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:26 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
אני לא אומר שכל הפולטיקאים בטוח רק רוצים להקים ממשלה וחלילה לא בחירות, ושבטוח תקום ממשלה מחר בבוקר, הרודן לדוגמא ייעשה הכל בשביל ללכת לבחירות אם האלטרנטיבה זה ממשלה בלעדיו.
מה שאני כן אומר זה שבמצב הקיים לביבי אין ממשלה, לכן כל מי שלא נמצא בכיס שלו צריך לעבוד קשה מאוד כדי להקים ממשלה בלעדיו, ואם יש פוליטקאי שלא רוצה להקים ממשלה, אבל מאמין שבבחירות הבאות הוא יצליח להקים את ממשלת חלומתיו בלי להפר אף הבטחה אידיוטית (ויש גם הבטחות לא אידיוטיות כמובן) , אז אני ממליץ לאותו פוליטקאי לעשות MRI ולהבין איזה חלק במח שלו לא מתפקד.

ואתה בטוח, לאור מה שאתה רואה, שלא משנה איך תיראה הממשלה ולא משנה מה יהיו קווי היסוד שלה והעמדות שלה, ולא משנה מי יעמוד בראשה - כל הפוליטיקאים במחנה האיזולירבנד אמורים אוטומטית לשוש ולשמוח להיות בה או לתמוך בה?
ובנוסף, מעבר לחוסר האמון והפרנויה של כולם נגד כולם שם - כל פוליטיקאי שם, אני מניח, גם חושב שלכל ממשלה יש מוצאי ממשלה (ובמקרה של ממשלת איזולירבנד - מוצאי הממשלה קרובים מאד)... והוא רוצה לוודא שתהילת הרגע של שר בממשלה לא תעלה לו בקריירה הפוליטית שלו בגלל ההבטחות שהפר, האנשים שהסכים לשבת איתם או גודל הפשרות שלהן הסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:29 pm 
Sophomore

אף אחד לא אמור אוטומטית לתמוך בכלום, אבל מי לפוליטקאי יש מטרה להקים ממשלה והוא חושב שהדרך הכי טובה זה ללכת לבחירות, הוא די דביל
ואם בטעות תקום ממשלה, יש לי הרגשה שהצד הימני בה יהיה עם יותר מנדטים בבחירות הבאות (ביחס לעצמו באלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:35 pm 
Hall of Famer

אז אני שוב אומר, נקודת המוצא שלך שגויה לדעתי. מי אמר שהמטרה של פוליטיקאי היא להקים ממשלה כלשהי ולא משנה מה, רק כדי למנוע בחירות? ומה אם הוא חושב שהיא רחוקה מדעותיו ומעמדותיו, ו/או ששותפות שלו בה תעלה לו מחיר פוליטי כבד מאד?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אפריל 04, 2021 7:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
בכל מערכות הבחירות הקודמות היו פוליטיקאים שחשבו שללכת לבחירות זה רע, בין אם להם ובין אם בכלל, ובכל זאת הלכנו לבחירות. זה שאתה חושב שפוליטיקאי יעדיף כל דבר, אבל ממש כל דבר, על ללכת לעוד בחירות - לא אומר שגם הפוליטיקאי חושב ככה...
וזה בעיקר נכון ל"גוש" האיזולירבנד. לפני שאתה מתחיל לדבר על "מפלגה X תעבור לשם, ו-Y ישב עם Z" כמו בדיוני פוטנציאל NBA - אולי כדאי שאלה שאמורים להיות השותפים ה"קלים" בדבר הזה יסדרו ביניהם את הבית... אחרי זה אולי יוכלו להתחיל לדבר על סבירות של פוליטיקאי דתי-ימני שישב עם מפלגה לאומנית-דתית פלסטינית-מוסלמית, ועל מעבר של החרדים לישיבה עם לפיד כאילו כלום.

לגבי ישיבה של החרדים עם לפיד, זה לא מה שימנע ממשלה, כי החרדים יעדיפו לשבת בכל ממשלה שתתן להם תקציבים מאשר להיות באופוזיציה.

המטרה של גוש רל"ב צריכה להיות שכנוע של סהר וילד הכאפות של ביבי שאם המושחת מוכן לשבת עם ערבים אז גם הם יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:39 pm 
Hall of Famer

המטרה של גוש רל"ב היא קודם כל to get their house in order. שיתחילו מהדברים הקלים שגם אותם הם לא מצליחים לעשות, כדי שלפחות יוכלו להיקרא בשם "גוש" בלי לצאת נלעגים. אחר כך שידאגו לערבים, לחרדים, לעריקים מהליכוד, למה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:40 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אז אני שוב אומר, נקודת המוצא שלך שגויה לדעתי. מי אמר שהמטרה של פוליטיקאי היא להקים ממשלה כלשהי ולא משנה מה, רק כדי למנוע בחירות? ומה אם הוא חושב שהיא רחוקה מדעותיו ומעמדותיו, ו/או ששותפות שלו בה תעלה לו מחיר פוליטי כבד מאד?

המטרה בהליכה לבחירות היא כדי להקים ממשלה, אלא אם פספסתי משהו בכל הקונספט של הדמוקרטיה בישראל, לפחות זו הייתה המטרה עד לפני שנתיים
לגבי עניין הדעות, מישהו יש לי הרגשה שעברה בראשך מתישהו המחשב של קואליציה של הטאו-ליבן עם רע"ם, ככה שיש לי הרגשה שכולם יכולים להסכים על דברים מסוימים, לפחות לטווח קצת , ובוא, יש לא מעט דברים לעשות בתקופה הקרובה שלא יגעו בחלק מהחילוקי דעות..
לגבי המחיר הפוליטי, על מי אתה מדבר? סער שעושה בדיוק מה שאתה מצפה ממנו? בנט שעוד עשוי להיות ראש ממשלה עוד כמה שבועות? לא בשביל זה הוא נכנס לפוליטיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:43 pm 
Sophomore

ואם בטעות גנץ\מיכאלי\הורוביץ יעשו איזשהו מהלך שבגללם תימנע הקמת ממשלה, הם ייעלמו הרבה יותר מהר מכל גוף אחר , ככה שלגביהם פחות הייתי דואג, עם כל הרוח והצלצלוים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:48 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

המטרה בהליכה לבחירות היא כדי להקים ממשלה, אלא אם פספסתי משהו בכל הקונספט של הדמוקרטיה בישראל, לפחות זו הייתה המטרה עד לפני שנתיים
לגבי עניין הדעות, מישהו יש לי הרגשה שעברה בראשך מתישהו המחשב של קואליציה של הטאו-ליבן עם רע"ם, ככה שיש לי הרגשה שכולם יכולים להסכים על דברים מסוימים, לפחות לטווח קצת , ובוא, יש לא מעט דברים לעשות בתקופה הקרובה שלא יגעו בחלק מהחילוקי דעות..
לגבי המחיר הפוליטי, על מי אתה מדבר? סער שעושה בדיוק מה שאתה מצפה ממנו? בנט שעוד עשוי להיות ראש ממשלה עוד כמה שבועות? לא בשביל זה הוא נכנס לפוליטיקה?

בשביל להיות ראש ממשלת שמאל לכמה חודשים (וזה לא יחזיק מעמד יותר מכמה חודשים) ואז להיעלם ולהיזכר כמו אהוד ברק, וזה במקרה הטוב? לא, לא בשביל זה הוא נכנס לפוליטיקה, אלא אם טעיתי בו והוא עוד יותר אופורטוניסטי ממה שחשבתי, והוא רוצה לסמן וי על ראשות הממשלה ואז לחזור לביזנס...
ראש ממשלה או לא ראש ממשלה, אני מניח שהוא רוצה להישאר בפוליטיקה לטווח קצת יותר ארוך, וספציפית, חלומו הגדול הוא להיות ראש הליכוד אחרי ביבי. לכן אני גם חושב שהחשד של לפיד מוצדק בהחלט.
כנ"ל סער, למרות שאצל סער זה פחות מובהק להערכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:52 pm 
Sophomore

גם אתה עכשיו עם הממשלת שמאל?
שטיפת המח של הרודן ושליחיו לחלוטין גרמה לאנשים לאבד את זה
אם בטעות תקום ממשלה, העבודה תהיה במקרה הטוב המפלגה ה 5 בחשיבותה בקואליציה, שלא לדבר על מרצ, שיחרפנו לקנייבקיז את המוח יום יום שעה שעה כדי לא להכניס אותה
אלא אם שביבי הכניס את ברק לקואלציה זו גם הייתה ממשלת שמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 7:55 pm 
Sophomore

ממה בדיוק נפתלי בנט מפחד שהממשלה הקרובה תעשה?
תעביר כסף לחמאס?
לא תפנה את חאן אל אחמר?
תראה אפס משילות בנגב?
תשלם דמי אבטלה לכל אחד עם דופק?
תחלק לאנשים כסף כי בא לה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:00 pm 
Hall of Famer

טוב, תשכנע אותי שגנץ ולפיד הם ימין, ושהחרדים יבואו (חשבתי שלפני שנייה אמרו לי שהם לא ימין בכלל), ושלא יצטרכו את שתי המפלגות הערביות, לא רק את רע"מ אלא גם את זו הלאומנית-פלסטינית יותר. זו בהחלט ממשלה שנוטה שמאלה.
והאמת שזה בכלל לא משנה מה אתה חושב, אתה לא בסיס האלקטורט של בנט. יכול להיות שבעיניך גנץ ולפיד הם אולטרה ימין, כמו שבעיני הטרול ביבי הוא שמאל קיצוני - זה משנה כקליפת השום איך זה נראה בעיניך. מה שמשנה זה זווית הראייה של המצביעים של בנט, לא שלך. הליכה שלו לעמוד בראש ממשלת מרכז-שמאל משולה להתאבדות אלקטורלית, וזה יהיה מוות פוליטי די מהיר כי הממשלה הו לא תחזיק יותר מכמה חודשים.

אשר לבנט, אני מעריך שהוא ירוץ לליכוד ברגע שיתאפשר לו, זו תעודת הביטוח הפוליטית שלו וחלומו הרטוב. אני לגמרי רואה אותו בא לביבי ואומור לו - לפיד האידיוט ממליץ עלי. תמליצו עלי גם אתם, אני מקבל את המנדט, ושנינו כבר נתארגן. לפיד חושד בו בצדק גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:14 pm 
Sophomore

גנץ ולפיד לא אולטרא ימין בעיניי, הם פשוט לא שמאל, חד וחלק, ואני די בטוח שעל רב הדברים המשמעותיים שיהיה אפשר לעשות בתקופה הקרובה, שניהם מסכימים עם בנט.
ואני עדיין די בטוח שרב המצביעים של בנט יעדיפו אותו כראש ממשלה מאשר ללכת לעוד בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:17 pm 
Hall of Famer

כל ממשלה שהיא? בלי תלות מי יהיה בממשלה שלו ומה יהיו קווי היסוד שלה? אני חולק עליך.
ואתה רואה ממשלה כזו מחזיקה מעמד יותר מכמה חודשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 04, 2021 8:19 pm 
Sophomore

איזה קו יסוד לדעתך יהיה קו אדום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: