סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 3:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:

בחזרה לעניין הצבאי, הערך העיקרי שאני רואה בכניסה קרקעית זה השתלטות על מצבורי הנשק של חמאס, והריסתם/החרמתם ככל הניתן. את זה קשה לעשות מהאוויר. אבל באמת שאלת עלות/תועלת לא פשוטה.

וזה בדיוק לב העניין - יש דברים שהם הכרחיים כדי להשיג את היעד, בלעדיהם כל הקמפיין הזה לא שווה כלום. גם הפגיעה באלה שמסתתרים מתחת לאדמה, כלומר כל עוד אתה לא מוכן להעלות את כל עזה באוויר עם פצצות חודרות בונקרים, היא בלתי אפשרית מהאוויר. עובדה שלא הצלחנו לעשות את זה בכל הסבבים הקודמים.

אם אתה לא יכול לבצע את זה מהאוויר לא תהייה לך ברירה אלא להיכנס. אלא אם אתה חושב שגם זה לא יועיל ואז אפשר לסגור את המדינה הזו, אף אחד לא יהיה מוכן לחיות על גבולותיה, והתוצאה תהייה שהגבולות שלה יהיו שממה ושטח צבאי סגור במקרה הטוב, או שהאויב ישתלט עליה במקרה הרע.

אגב, עוד משהו שאפשר לעשות - להיכנס ולתפוס שטח, למשל נניח בצפון. את מה שהיה פעם "התוחמת הצפונית". בעצם, לצורך העניין, להזיז את הגדר. אותו דבר במקומות אחרים שמאוכלסים יחסית בדלילות. שהשטח הזה יהיה באפר עבורך, או קלף במו"מ, או שניהם ביחד - מה שתחליט אחרי זה. גם אנשי צבא סמולנים כמו יאיר גולן תומכים במהלך כזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 4:26 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כל הפריימרליג מסריח מכסף של כאלה שתומכים בטרור.
הפריימרליג עצמו לא מגנה את הטבח שעברנו והיום ליברפול מתירה כניסה של דגלי המדינה הממוצאת פלסטין אבל לא מאפשרת כניסה של דגל עם שמות של 4 ישראלים, אוהדי הקבוצה, שנרצחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 5:03 pm 
Hall of Famer

ראי, אני לא "סבבה עם חיים מסבב לסבב", אבל אני מכיר בזה שאני לא שולט במי השכנים שלי, ולכן יכול לנסות להשפיע במגוון דרכים שכבר פירטתי. אני אזכיר שוב שישראל פשוט חיזקה והעצימה את חמאס, עד לפני שבועיים הגישה של ההנהגה הישראלית היתה 180 מעלות ממה שמציגים היום. לי אין בעיה עם זה שקסאם אחד שמגיע לשטח ישראלי שווה השטחה של הפרלמנט העזתי, למשל. זה מחיר שהייתי גובה בשמחה.

ישראל התקיימה עשרות רבות של שנים כשמסביבה אויבים הרבה יותר מפחידים ומאיימים מהחמאס, ודוקטרינת הבטחון שלה מולם אף פעם לא נשענה על נסיון לכבוש את השטחים האלה ולפרז אותם. אני אומר שוב שגם אם החמאס הוא מבצע מעולה, עדיין אנשים שיוצאים ממנהרות ימותו בהמוניהם על ידי כמה פגזי טנקים, אם מישהו יטרח להעמיד את הטנקים ותהיה תפישת קרב סבירה בקרב הלוחמים. זו לא הגנה מסובכת והיא לא מצריכה כמעט כלום חוץ מרצון ונכונות בסיסית לבצע את תפקיד ההגנה.

לאקיץ', בלי קשר לכיעור של העניין שאתה מתאר, פלסטין מומצאת בדיוק כמו ישראל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 5:24 pm 
Sophomore

פלסטין מומצאת כמו ישראל?

מה ההבדל בין פלסטינאי לירדני? זכותם להגדרה עצמית, מדינה וכו, אבל זה עם שהמציא את עצמו בערך בשנות ה 30-40 של המאה הקודמת.
ארץ ישראל וארץ יהודה היו קיימות ויש עדויות חד משמעיות לכך. ארכיאולוגית, היסטורית, תיעודית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 5:31 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
זו לא הגנה מסובכת והיא לא מצריכה כמעט כלום חוץ מרצון ונכונות בסיסית לבצע את תפקיד ההגנה.

אנחנו לא בהגנה, שמחה. פישלנו בהגנה
ועכשיו אנחנו בהתקפה.
יש מטרה אחת - לחסל את החמאס.
כולם הגדירו אותה ועכשיו (או בעוד כמה חודשים על פי בריק ואין הרבה סיכוי שיקשיבו לו) צריך לבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 5:39 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
זו לא הגנה מסובכת והיא לא מצריכה כמעט כלום חוץ מרצון ונכונות בסיסית לבצע את תפקיד ההגנה.

ועכשיו אנחנו בהתקפה.
כולם הגדירו אותה ועכשיו (או בעוד כמה חודשים על פי בריק ואין הרבה סיכוי שיקשיבו לו) צריך לבצע.

קודם כל ההורים שלך פישלו כשהולידו אותך, אחר כך באיך שגידלו אותך ובכל מקרה הדבר הכי חשוב זה שאולי תיתן לסינואר טיפים איך זה לחיות מהמרתף. מטומטם.

מכיוון שאתה כה מטומטם, ברמה שלא מאפשרת לך להחזיק את עצמך בעולם, אתה אפילו לא מסוגל להבין על מה הדיון. הוא לא על "מה עושים עכשיו". הוא על אסטרטגיה כללית שהיתה אמורה להיות מול החמאס, שהוא ארגון מוגבל צבאית שפועל באמצעים פשוטים.

אבל אתה מטומטם מכדי להבין. אולי תנצל את הזמן במרתף, במקום לקבל דחיות באפליקציות, ללמוד משהו מועיל כך שבעוד איזה 30-20 שנה תהיה מטומטם, אבל עם קצת יותר השכלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 5:43 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ראי, אני לא "סבבה עם חיים מסבב לסבב", אבל אני מכיר בזה שאני לא שולט במי השכנים שלי, ולכן יכול לנסות להשפיע במגוון דרכים שכבר פירטתי. אני אזכיר שוב שישראל פשוט חיזקה והעצימה את חמאס, עד לפני שבועיים הגישה של ההנהגה הישראלית היתה 180 מעלות ממה שמציגים היום. לי אין בעיה עם זה שקסאם אחד שמגיע לשטח ישראלי שווה השטחה של הפרלמנט העזתי, למשל. זה מחיר שהייתי גובה בשמחה.

ישראל התקיימה עשרות רבות של שנים כשמסביבה אויבים הרבה יותר מפחידים ומאיימים מהחמאס, ודוקטרינת הבטחון שלה מולם אף פעם לא נשענה על נסיון לכבוש את השטחים האלה ולפרז אותם. אני אומר שוב שגם אם החמאס הוא מבצע מעולה, עדיין אנשים שיוצאים ממנהרות ימותו בהמוניהם על ידי כמה פגזי טנקים, אם מישהו יטרח להעמיד את הטנקים ותהיה תפישת קרב סבירה בקרב הלוחמים. זו לא הגנה מסובכת והיא לא מצריכה כמעט כלום חוץ מרצון ונכונות בסיסית לבצע את תפקיד ההגנה.

אין לי ויכוח על המדיניות הדפוקה של ישראל ב-15 שנה האחרונות, אני הייתי פה בכל סבב לומר את זה שקונספציית הסבבים פשטה את הרגל ולא הייתי צריך את האירוע הזה בשביל זה.
אבל עכשיו יש מצב קיים, והמצב הקיים הוא שאם החמאס יישאר קיים עם יכולות צבאיות, שלא לדבר על שולט בשטח - איבדת חלק גדול ממדינתך, כי אף אחד לא יחזור לגור על הגבולות בדרום ומן הסתם גם לא בצפון, ותראה לכל האזור שישראל יכולה להכיל אפילו אירוע כזה ומי שמבצע אותו נשאר חי ומשמר את כוחו ושליטתו. אם אתה מוכן לקבל מצב שבו חמאס ממשיך לשמר את כוחו הצבאי ולשלוט (או שאתה חושב שאתה לא מסוגל לבצע את זה), אז יצא שזה בסך הכל עוד סבב - רק עם תוצאות חמורות מאד עבורנו, החל ממה שכבר קרה דרך ויתור בפועל על חלקים בישראל ועד כדי סכנה לקיומנו בעתיד הקרוב.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' אוקטובר 21, 2023 5:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 5:43 pm 
Hall of Famer

ממש התאום האבוד של שמחה - זחוח, יהיר ואלים.

ולעצם העניין, מה זה נותן לך לדבר על מה שהיה צריך לעשות בעבר?
הדיון הוא עם הפנים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 5:44 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:

אין לי ויכוח על המדיניות הדפוקה של ישראל ב-15 שנה האחרונות, אני הייתי פה בכל סבב לומר את זה שקונספציית הסבבים פשטה את הרגל ולא הייתי צריך את האירוע הזה בשביל זה.
אבל עכשיו יש מצב קיים, והמצב הקיים הוא שאם החמאס יישאר קיים עם יכולות צבאיות, שלא לדבר על שולט בשטח - איבדת חלק גדול ממדינתך, כי אף אחד לא יחזור לגור על הגבולות בדרום ומן הסתם גם לא בצפון, ותראה לכל האזור שישראל יכולה להכיל אפילו אירוע כזה ומי שמבצע אותו נשאר חי ומשמר את כוחו ושליטתו.

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 5:46 pm 
Sophomore

וואו, נדב. מה זה הגועל נפש שיוצא לך מהפה. והיהירות. הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 6:25 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:

אבל עכשיו יש מצב קיים, והמצב הקיים הוא שאם החמאס יישאר קיים עם יכולות צבאיות, שלא לדבר על שולט בשטח - איבדת חלק גדול ממדינתך, כי אף אחד לא יחזור לגור על הגבולות בדרום ומן הסתם גם לא בצפון, ותראה לכל האזור שישראל יכולה להכיל אפילו אירוע כזה ומי שמבצע אותו נשאר חי ומשמר את כוחו ושליטתו. אם אתה מוכן לקבל מצב שבו חמאס ממשיך לשמר את כוחו הצבאי ולשלוט (או שאתה חושב שאתה לא מסוגל לבצע את זה), אז יצא שזה בסך הכל עוד סבב - רק עם תוצאות חמורות מאד עבורנו, החל ממה שכבר קרה דרך ויתור בפועל על חלקים בישראל ועד כדי סכנה לקיומנו בעתיד הקרוב.

אין ספק שמה שקרה מחייב תגובות שונות ממה שהיו עד היום. כמובן שהאפוקליפסה שלך עם "אף אחד לא יגור על הגבולות" מופרכת, אבל ברור גם שזה לא יכול להיות עוד סבב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 6:27 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ממש התאום האבוד של שמחה - זחוח, יהיר ואלים.

ולעצם העניין, מה זה נותן לך לדבר על מה שהיה צריך לעשות בעבר?
הדיון הוא עם הפנים קדימה.

ממש בנאדם מטומטם ובודד שגר במרתף ולא מסוגל להתקיים לבד.

עובר לשאלתך אבו שוקרי: אם המטומטם נטול החיים ימשיך לקרוא לי שמחה רוטמן, זה מה שהוא יקבל בכל תגובה. ההבדל הוא שאני גם מתאר את האמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 6:40 pm 
Sophomore

אני חושב שישראל תצא עם ידה על תחתונה בסיבוב הזה, אבל אני לא שותף לדעה שהפסד במערכה הזו פירושו סופה של המדינה. יש מספיק מטורפים שיסכימו לגור בעוטף עזה ובגבול עם הלבנון. הם כבר עושים את זה ביו"ש. צריך לעשות רה-ארגון, ולפנות אותם מהגבעות שכוחות-האל ולהציב אותם על הגבולות. וגם הגיעה השעה לגייס את החרדים ליחידות קרביות. אני בכלל הייתי מקים יישוב חרדי סמוך לעוטף עזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 8:02 pm 
Junior

בניגוד לרבים, אני בוודאי לא מומחה ביטחוני אבל בהינתן מה שאני קורא ואיך שאני רואה את הדברים והיות וכולנו כותבים כאן את הדעות שלנו - אני סבור שבניגוד ללחץ להיכנס, יש להמשיך ללחוץ את הרצועה והאנשים שם לקצה - אין מים, אין חשמל, אין תקשורת ולהמשיך לתקוף מהאוויר כל מה שאפשר. אם לאמריקאים עושה את זה שכמה מאות משאיות נכנסות להביא סחורה, אז שיהיה. עם כל הכבוד, גם 500 משאיות לא יכולות לספק צרכים לעשירית מהאוכלוסיה שם. צריכים שדברים שם ימשיכו לבעבע גם בתוך הקהילה האזרחית וגם בתוך חמאס ולהיכנס רק כאשר כמות גדולה של בניינים ירדו ויש פחות מקומות מהם אפשר להפתיע וכשכולם שם כבר עם הלשון בחוץ. כל עוד החטופים אצלם, אף אחד לא מצפה מאיתנו לעצור שום דבר. הם רוצים שנעצור? שישחררו את החטופים קודם כל. עד אז, לתת להם לאכול מהדייסה של עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 8:29 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אם לאמריקאים עושה את זה שכמה מאות משאיות נכנסות להביא סחורה, אז שיהיה. עם כל הכבוד, גם 500 משאיות לא יכולות לספק צרכים לעשירית מהאוכלוסיה שם.

אבל המשאיות האלו כן יכולים לספק צרכים של מחבלי חמאס, בטח בהתחשב בכך שהם אגרו מזון לפני כן.

הם לא עוסקים ולא מתעניינים באוכלוסייה הכללית בעזה ורווחתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 8:31 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
בניגוד לרבים, אני בוודאי לא מומחה ביטחוני אבל בהינתן מה שאני קורא ואיך שאני רואה את הדברים והיות וכולנו כותבים כאן את הדעות שלנו - אני סבור...

תודה על קצת צניעות שפויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 8:37 pm 
Junior

Att כתב:
Lakic כתב:
בניגוד לרבים, אני בוודאי לא מומחה ביטחוני אבל בהינתן מה שאני קורא ואיך שאני רואה את הדברים והיות וכולנו כותבים כאן את הדעות שלנו - אני סבור...

תודה על קצת צניעות שפויה

זה משהו שאתה לומד בעיקר בטוויטר.
טוויטר זו הפלטפורמה היחידה שבה פורפסור שחקר נושא 30 שנים יכול לכתוב שרשור על הנושא ואז משתמש אנונימי שנרשם לפני חודש עם 0 עוקבים אומר לו - אין לך מושג על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 8:39 pm 
Junior

Att כתב:
Lakic כתב:
אם לאמריקאים עושה את זה שכמה מאות משאיות נכנסות להביא סחורה, אז שיהיה. עם כל הכבוד, גם 500 משאיות לא יכולות לספק צרכים לעשירית מהאוכלוסיה שם.

אבל המשאיות האלו כן יכולים לספק צרכים של מחבלי חמאס, בטח בהתחשב בכך שהם אגרו מזון לפני כן.

הם לא עוסקים ולא מתעניינים באוכלוסייה הכללית בעזה ורווחתה.

יש לך יותר שליטה איך הסחורה מחלוקת כשהיא מגיעה מרפיח, אזור שגם ככה אתה רוצה שאזרחים יגיעו אליו מצפון הרצועה. בוודאי יותר שליטה מאשר הבזיזה של חמאס את אונרא. ואם הם יצליחו בכל זאת לקחת, אז הם יצליחו והבעבוע של האזרחים כלפי חמאס שגם סיבך אותם וגם לוקח להם ציוד שהוכנס בשבילם, רק ילך ויגבר. זה הרע במיעוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 10:07 pm 
Hall of Famer

לא יהיה שום בעבוע אזרחי נגד חמאס, ומי שיבעבע - יבועבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 10:09 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:

אין ספק שמה שקרה מחייב תגובות שונות ממה שהיו עד היום. כמובן שהאפוקליפסה שלך עם "אף אחד לא יגור על הגבולות" מופרכת, אבל ברור גם שזה לא יכול להיות עוד סבב.

מי שגר עד עכשיו על הגבולות אומר שלא יחזור לשם אם האיום יישאר, לא אני.
אולי יבואו החברים של אבימאל, אולי. כל מיני כאלה שמאמינים שאלוהים שומר עליהם ותהילים יצילו אותם. גם זה ממש לא בטוח, משיקוליהם שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 10:14 pm 
Hall of Famer

וכך במקום לחדור לעזה ולנטרל את האיום קילומטר אחר קילומטר, האויב בעזה וגם בצפון חודר ולמעשה מאיין את השטח שלנו, קילומטר אחר קילומטר
כיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 10:48 am 
Junior

שר התפוצות והשוויון החברתי, עמיחי שקלי הבוקר בגל"צ: "נכון לבטל משרדי ממשלה שלא מייצרים ערך"
חחחחחחח..זהו. אין המשך. זה פורום עם אנשים בעלי איקיו גבוה מהממוצע בפורומים ברשת. הבנתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 12:32 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

ועכשיו אנחנו בהתקפה.

הבעיה שמול לחיזבללה שכבר הרג לנו 7 אנשים בצפון בשבועיים האחרונים אנחנו כרגע רק מגיבים ועל פי אלון בן דוד הערכות בצהל שזה רק הקדימון של הארגון השיעי למה שיקרה כשנתחיל את התמרון הקרקעי בעזה.בכל מקרה היום החל פינוי ישובים ישראלים מרוחקים עד 5 ק'מ מגבול לבנון.נזכיר שחמאס זה ארגון קטן יחסית לחיזבללה.
על פי בן דוד בצהל מעריכים שהתמרון הקרקעי ימשך לפחות חודשיים.אתמול נחתו בישראל 4 מטוסים מארה'ב עם אפודים קרמיים כי מסתבר שלא מעט בישראל היו לא תקניים וזה כנראה גרם לעיכוב בכניסה הקרקעית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 1:09 pm 
Junior

הצבא לא מגדיר אפודים קרמיים כי ציוד הכרחי לכולם. אלא רק בהתאם לצרכים מבצעיים. מה שקרה זה שעלתה בקשה מהשטח (מהחייילים עצמם) לצייד אותם באפודים כאלה ומיד הגופים האזרחיים ההתנדבותיים כאן נכנסו לפעולה. הבעיה היא שחלק מאותן יוזמות כל-כך רצו לעזור ועשו הזמנות בהרבה מאוד כסף מבלי ידע מספק - לעשות רכש צבאי - ביטחוני זו לא עגלה של שבת ביוחננוף. הם עשו הזמנות לא נכונות או הוטעו על-ידי ספקים. הצבא שלל לא מעט מהציוד שהגיע שלא עבר מבחני ירי וכו' והרבה כסף נזרק לפח.
יש בחור בשם ערן אפרת שעשה, מתרומות של אזרחים (בעיקר בחו"ל) רכש של המון ציוד (צבאי ורפואי) בהיקף של כ-15 מיליון דולר. הוא מהבודדים שעשה זאת כל הזמן דרך הצבא והמוצרים שהזמין הגיעו ומאושרים. כעת בדרך לארץ כמה עשרות אלפי ח.ע בעלות של יותר ממיליון וחצי דולר. מתרומות.

ברקע לאם או לא כניסה קרקעית, ביבי נפגש בפעם השנייה עם האלוף (בדימוס) יצחק בריק. בריק נגד כניסה קרקעית. כרגע.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך א' אוקטובר 22, 2023 1:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 1:50 pm 
Hall of Famer

לפי הראיונות איתו, הוא לא נגד כניסה קרקעית.
הוא נגד כניסה קרקעית כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: