סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רצועת עזה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 1:58 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
67 הרוגים זה לא פאק של ראש הממשלה זה המחיר הכבד של ניקוי המנהרות. יחס הרוגים של 60 מול 1000 הוא יחס של ניצחון לפי כל קנה מידה של לוחמה בעולם. לאמריקאים לא היה כזה יחס בעיראק או באפגניסטן.
אתה כמו כלב שרואה עצם ולא מוכן לעזוב אותה גם אם היה לידה סטייק. יש הבדל בין לא להסכים עם המדיניות ולחשוב שהיא כושלת לבין הצורך בוועדת חקירה.
אחרת כל ממשלת שמאל הייתה חוקרת כל ממשלת ימין שלפניה ולהיפך. ההחלטות שלו אולי לא לרוחך או לרוחי אבל הן ממש לא סיבות להדחה ומסקנות אישיות.
אז תתעורר מהחלום ותחזור אלינו למציאות.
מותר לראש הממשלה ולשר הביטחון לחשוב אחרת ממך ולקבל החלטות שלא נראות לך בלי שיועמדו לדין או שיוכרחו להתפטר.
בבחירות יהיה לך ולשאר אפשרות להצביע למישהו אחר אבל בזה זה צריך להסתיים.

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ב' אוגוסט 11, 2014 2:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:01 pm 
Junior

רן כתב:
67 הרוגים זה לא פאק של ראש הממשלה זה המחיר הכבד של ניקוי המנהרות. יחס הרוגים של 60 מול 1000 הוא יחס של ניצחון לפי כל קנה מידה של לוחמה בעולם. לאמריקאים לא היה כזה יחס בעיראק או באפגניסטן.
אתה כמו כלב שרואה עצם ולא מוכן לעזוב אותה גם אם היה לידה סטייק. יש הבדל בין לא להסכים עם המדיניות ולחשוב שהיא כושלת לבין הצורך בוועדת חקירה.
אחרת כל ממשלת שמאל הייתה חוקרת כל ממשלת ימין שלפניה ולהיפך. ההחלטות שלו אולי לא לרוחך או לרוחי אבל הן ממש לא סיבות להדחה ומסקנות אישיות.
אז תתעורר מהחלום ותחזור אלינו למציאות.
מותר לראש הממשלה ולשר הביטחון לחשוב אחרת ממך ולקבל החלטות שלא נראות לך בלי שיועמדו לדין או שיוכרחו להתפטר.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:07 pm 
Junior

בסופו של דבר האמת הכואבת לכל אנשי הימין באזור ליברמן וכו' זה שהם מרגישים שהם נבגדים על ידי נתניהו ולכן הם בהיסטריה.
הם חשבו שהם בחרו גנרל שיחרוש להם את עזה בסגנון אריאל שרון המקורי וקיבלו במקום זה מנהיג שקול רגוע ולא מתלהם.
אז עכשיו בגלל שהם לא מסכימים עם ההחלטות שלו הם מחפשים דרך לצלוב אותו.
יודח, יכוסח ויחוסל פוליטית כל מי שמעיז לא לזרום עם הקיצוניים שבמפלגתו ויום נקם ושילם בדרך.
מעניין מי יהיה המועמד הבא שלהם, פייגלין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:08 pm 
Junior

מחרה מחזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עוד אחד שמדבר על "ניצחנו אותם 1000:60", כאילו זה משחק במונדיאל או משהו.
ישראל יצאה למלחמה הזו עם יעדים עמומים וטקטיים בעיקרם, וכמו שזה נראה היא לא תשיג אותם בלי ויתור אסטרטגי (וכנראה גם אז לא, כי ה"שקט" לא יהיה ממושך אם ללמוד מההיסטוריה). זה קרה בגלל חוסר מעוף וחוסר בטחון ביכולות ו/או חוסר רצון להכריע מכל מיני סיבות.
כאן נמדדים הנצחון וההפסד - מי שיפר את מצבו אסטרטגית לטובה. זו הסיבה שאני חושב שישראל הייתה חייבת, סוף סוף, להילחם כדי להכריע את חמאס ולמוטט את שלטונו. לא בגלל שאני כמה לחזור לחופי גוש קטיף או אוהב לדרוס פלסטינים, אלא כיוון שלדעתי זה הדבר היחיד שהיה משפר את מצבה של ישראל אסטרטגית לטובה. כל אופציה אחרת - לא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוגוסט 11, 2014 2:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:19 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ישראל יצאה למלחמה הזו עם יעדים עמומים וטקטיים בעיקרם, וכמו שזה נראה היא לא תשיג אותם בלי ויתור אסטרטגי (וכנראה גם אז לא, כי ה"שקט" לא יהיה ממושך אם ללמוד מההיסטוריה). זה קרה בגלל חוסר מעוף וחוסר בטחון ביכולות ו/או חוסר רצון להכריע מכל מיני סיבות.
כאן נמדדים הנצחון וההפסד.

+1 על זה. לא מבין איזה מן פרמטר זה 60 מול 1000. בעיניי זה דבילי לחלוטין שלא לומר חסר אנושיות וקצת מרושע. או שיש הישגים או שלא. פה היו, אבל חלקיים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:32 pm 
Junior

רן כתב:
בסופו של דבר האמת הכואבת לכל אנשי הימין באזור ליברמן וכו' זה שהם מרגישים שהם נבגדים על ידי נתניהו ולכן הם בהיסטריה.
הם חשבו שהם בחרו גנרל שיחרוש להם את עזה בסגנון אריאל שרון המקורי וקיבלו במקום זה מנהיג שקול רגוע ולא מתלהם.
אז עכשיו בגלל שהם לא מסכימים עם ההחלטות שלו הם מחפשים דרך לצלוב אותו.
יודח, יכוסח ויחוסל פוליטית כל מי שמעיז לא לזרום עם הקיצוניים שבמפלגתו ויום נקם ושילם בדרך.
מעניין מי יהיה המועמד הבא שלהם, פייגלין?

החשיבה שלך מעוותת.
הניסיון שלך לאתרג את אדונך החדש, נתניהו, הוא פאתטי ואתה גם לא קורא את המציאות נכון. יותר נכון, לא קשור למציאות. הצחקת אותי עם השקול והרגוע. נזכרתי בהליכה ההיסטרית לאולפנים עם הקלטת הלוהטת והרי כל מי שקצת בקיא באקטואליה יודע שמדובר באדם שהדבר האחרון שניתן להגיד עליו זה שהוא שקול ורגוע. אבל בכל מקרה אין ספק שצריך להיות שקול ורגוע כדי להביא לקבינט החלטה על הפסקת אש שאתה יודע על עשרות מנהרות מתחת ליישובי עוטף עזה ועוד לפני שעשית שום דבר כדי לחסל אותן. זה לא החלטה לא רוחי", זו החלטה בלתי סבירה בעליל והיא מצריכה ועדת חקירה שתבדוק את התנהלותו השקולה והרגועה, להבדיל למשל מאנשי עוטף עזה שנאלצו לברוח מהיישובים שלהם בצורה לא שקטה ורגועה כתוצאה מההתנהלות הכה שקטה ורגועה של ראש ממשלתנו, השותף האסטרטגי החדש של זהבה גלאון.
ולגבי הניתוח הפוליטי שלך, הביקורת על נתניהו חוצה גבולות, ימין, שמאל, חיילים, מילואמניקים, אחרי המלחמה זה עוד יגבר. אני למשל תומך באופן עקרוני בחזרה לקווי 67 מינוס גושי התיישבות ובהסדר עם אבו מאזן ואין לי בעיה לפנות את כל ההתנחלויות מעבר, כמובן בכפוף להסדרי ביטחון ראויים. בטח שאין לי שום עניין לשלוט בעזה מעבר לכמה חודשים של ניקיונות. מצד שני, בטרור אני בעד להכנס עד הסוף. בדיוק ההפך מאדונך שבמהלך כל כהונתו מחלק פרסים לחמאס ונלחם באבו מאזן, אובמה ובשאר העולם. שקול ורגוע, חזק מול אבו מאזן וחלש מאוד מול החמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:40 pm 
Junior

נורטון כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
כאן נמדדים הנצחון וההפסד.

+1 על זה. לא מבין איזה מן פרמטר זה 60 מול 1000. בעיניי זה דבילי לחלוטין שלא לומר חסר אנושיות וקצת מרושע. או שיש הישגים או שלא. פה היו, אבל חלקיים מאד.

זה לא חסר אנושיות ולא מרושע. זה אחד מהפרמטרים שבוחנים הצלחה צבאית.
בתור אחד שנפגע מההתייחסויות בגוף שלישי לקרוא לאחרים חסרי אנושיות ומרושעים זה קצת מצחיק...

לאומית: אתה יכול להמשיך להגיד ״אדונך״ בלגלוג כמו ילד קטן שמצא מילה חדשה באבן שושן. לבינתיים אני לא זה שהצביע לו או זה שרוצה אותו בתור ראש ממשלה.
זה לא אומר שאני חושב שהוא עשה משהו שמצריך וועדת חקירה. אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.
בפעם האחרונה שבדקתי מותר לראש הממשלה לטעות ואפילו רחמנא לצלן להפסיד מלחמות מבלי שזה יהיה לא חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:53 pm 
Hall of Famer

אתה צודק ואני מתנצל. לא התכוונתי להגיד את זה עליך, אלא שבאופן עקרוני זה פרמטר מאד מאד בעייתי מבחינתי. באמת ובתמים שום דבר אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:56 pm 
Hall of Famer

ההצלחה הצבאית, במתוטא ממך, היא לא מה שקובע פה ולא הפרמטר לשפוט פה. השאלה היא לא אם ניצחנו אותם בפרמטרים של הצלחה צבאית, אלא האם ההצלחה הצבאית היא גדולה כזו שמאפשרת תרגום שלה לשיפור מצב אסטרטגי של ישראל. אם לא - אז מראש לא היה שווה להיכנס למבצע הזה.
לגבי ועדת חקירה - השאלה היא לא חוקית, אלא שאלה של התנהלות ותוצאה. ועדת חקירה של מלחמה לא בודקת אם מישהו עבר על החוק בהכרח, אלא האם הוא התנהל בצורה סבירה לאור התוצאות שהשיג. אם להיתלות באילנות גבוהים, המשפט האחרון שלך תופס גם לגבי מי שזילזל בסימנים לפני מלחמת יום כיפור. זו לא התנהלות טובה והתוצאות שלה היו גרועות, אבל היא לא הייתה לא חוקית. אז בואו לא נחקור, מותר להפסיד מלחמות והכל סבבה כל עוד זה לא בלתי חוקי.
אני אחכה לסוף המו"מ הזה לפני שאני אומר ועדת חקירה או לא, אבל לדעתי התוצאות של המו"מ רק ישלימו את ההתנהלות חסרת הבטחון בלחימה (מצד ההנהגה, לא מצד השטח). אני פשוט לא רואה את השקט חוזר לדרום לזמן ממושך ללא מיטוט של חמאס ככוח שולט בפרט וככוח צבאי בכלל.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוגוסט 11, 2014 3:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 2:59 pm 
Junior

התנהלות חסרת ביטחון זו סיבה לא להצביע לו. לשיטתך זו סיבה להדיח ראש ממשלה נבחר?
אתה באמת חושב שאפשר להיות ראש ממשלה אם אתה צריך להתנהל כל הכהונה שלך כדי להימנע מוועדת חקירה?
כל כך נמאס לכם מהדמוקרטיה שאתם רוצים שמלחמות ינוהלו על ידי ועדות בדיקה וסקרים?
לדעתך לראש ממשלה אסור לטעות או להיכשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 3:04 pm 
Hall of Famer

תמחק את המילה "סקרים", אף אחד לא דיבר על סקרים, וכשתכניס מילים לפינו תוכל גם להתווכח עם עצמך.
אני משהה את תשובתי הסופית עד התוצאות שישיג, אבל כיוון שבכל זאת אני לא רואה מצב שישיג תוצאות טובות לאור זה שבחר לא למוטט את חמאס ככוח צבאי - אז כן, זו סיבה לחקור אותו ברמה של האם ההחלטות שלו היו סבירות. למשל, האם היה סביר להצהיר מראש שלא ממוטטים את שלטון חמאס והאם הייתה לזה השלכה על מהלך המלחמה (בעיני לפחות זו שאלה רטורית). האם עצם ההחלטה לא להילחם כדי להכריע השאירה בידי ישראל אופציה כלשהי לשפר את מצבה, והאם היא הייתה סבירה לאור יחסי הכוחות. האם ההדלפה על תחזית צה"ל היא אמת או לא, ומה עומד מאחוריה. סתם דוגמאות, בטח יש עוד. וברמה הצבאית אין ספק ששאלת האבדות המוגזמות בשטחי הכינוס חייבת להיחקר, גם כן בהיבט של החלטות סבירות ושל הזנחה. שוב, סתם דוגמא. אלה בהחלט שאלות לועדת חקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 3:07 pm 
Junior

לגבי שטחי הכינוס אני בהחלט חושב שהיה מחדל עצום אבל ממש לא ברמת רוה״מ. הפריסה בשטח של מפקדים היא יותר עניין לאלופים ומפקדי חטיבות ובמקרה הגרוע לרמטכ״ל.
אלו החלטות מקצועיות נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 3:10 pm 
Hall of Famer

ועדיין ראויות לוועדת חקירה, בטח לאור התוצאות שהן הביאו, ושבוועדת החקירה יהיו גם אנשי צבא מקצועיים. מאחר ומדובר בנושא שסבלנו בו רבות גם במבצעים קודמים בעזה, בהחלט ראויה להישאל השאלה האם למדנו משהו ויישמנו לקח כלשהו בנושא. אין סיבה שאנשי הצבא של היום יהיו חסינים מחקירה על סבירות החלטותיהם, הם לא אנשי המקצוע היחידים ביקום ואין בלתם. בטח כשזו לא החלטה תוך כדי קרב תחת אש, ועל פניו הייתה פה הזנחה פושעת. אני מסכים שהנקודה הספציפית הזו לא קשורה לביביבוגי (כן לגנץ), לא אמרתי שהכל קשור אליהם ולא אמרתי שהם יחידים שצריכים להיחקר על סבירות החלטותיהם. זה עוד לא אומר שאין להם יש מספיק שאלות לענות עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 10:30 pm 
Junior

כצפוי, מסתמנת התקפלות רבתי ב״משא ומתן״

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4557686,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 11:43 pm 
Senior

אהבתי את הזריקה של "זהבה גלאון" לאוויר, כי זה תמיד מנצח ויכוח לטובת הצד שאיננו זהבה.

אין שום דבר "שמאלני" בביבי. המבצע הזה הוא המשך ישיר של כל ההתנהלות הימנית מאז עלייתם המחודשת לשלטון. בין אם זה אריק שרון גירסת הכבשה ובין אם אולמרט לפני הכלא ובין אם זה ביבי הקאמבק.

זה שהימין ממשיך להצביע להם ולצפות למשהו אחר, זה שווה ועדת חקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 11:54 pm 
Hall of Famer

יאיר לפיד: לתת את הרצועה לאבו מאזן.
http://news.walla.co.il/?w=/2687/2774740

אז הנה הסטוריה לא רחוקה ומאוד מודחקת.
הרצועה כבר ניתנה לאבו מאזן על מגש של כסף בתוכנית ההתנתקות.
אבו מאזן שלט שם במשך כמעט שנתיים (ספטמבר 2005 - יוני 2007).
בשנים האלה נורו לכוון ישראל 1500-200 רקטות ופצמרי"ם,וישראל הייתה צריכה לצאת שוב ושוב למבצעים בשטח הרצועה (גשם ראשון,גשמי קיץ,פרי בשל,חץ דרומי,אלוני הבשן).
תהרגו אותי אני לא מבין כמה אידיוט צריך להיות כדי לנסות את אותו הדבר ולצפות לדברים אחרים.

שלא לדבר על כך שגדודי הפתח מדברים בגלוי על מאבק מזוין חטיפת חיילים ומציגים לראווה ארסנל לא רע בכלל של רקטות.
מסתבר שהדיסקט הדפוק של אוסלו (ערבים טובים ילחמו עבורנו בערבים רעים) לא עבר מן העולם.

אבל האמת היא שהימין אשם, במקום לעמוד כמו גבר, ולהגיד את האמת (שלא יהיה שקט עד שנשוב לשלוט ברצועה), אנחנו בולעים את הלשון וממשיכים לתמוך בנתניהו מאימת השמאלן שיחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 11:27 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני עדיין לא מעכל איך מהלך שהתחיל בחטיפת והריגת אזרחים על ידי חמאס, הולך להגמר להם בנסיגה דה פקטו של ישראל מעוטף עזה ובהקלות כלכליות. במקומם הייתי עכשיו מוציא פיגוע חטיפה כל שלושה חודשים. תוך שנתיים אנחנו מתפנים מראשון לציון ונותנים להם את מאגרי הגז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 6:20 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני אישית חושב שהקשר בין החטיפה למבצע הוא נסיבתי במקרה הטוב ומקרי במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 8:32 pm 
Hall of Famer

וזה כבר באמת מצחיק.
מסתבר שהחיילים של אבו מאזן, לא (רק) יעלימו עין כשירו עלינו רקטות מעזה.
הם יירו אותן בעצמם.
http://mida.org.il/2014/08/12/%D7%97%D7 ... %AA%D7%9F/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 11:46 am 
Junior

ממשיכים מביזיון אל ביזיון.
החמאס מפר את הפסקת האש של 72 שעות וממש כמה דקות לאחר מכן ראש המשלחת הפלסטינית מודיע על הפסקת אש נוספת של 5 ימים. ישראל, כפי שראש ממשלתנו השקול והאחראי הבטיח, אכן מגיבה בעוצמה על ההפרה, מסכימה על הפסקת אש נוספת (אגב, ללא עדכון חברי הקבינט ששמעו על העניין מדוברי החמאס יחד עם כל עם ישראל, אפרופו ועדת החקירה) ומפציצה כמה שטחים חקלאיים ברצועה. מספר עגבניות וקישואים נפגעים בהפצצה. יישובי חוטף עזה שוב מופקרים.
בינתיים מסתבר שישראל מקבלת דיבידנדים על מדיניות החוץ השקולה והאחראית של ראש ממשלתנו השקול והאחראי, כשארה"ב, לדעתי לראשונה מאז שנות ה-60, מסרבת לחמש אותנו בטילי הלפייר למסוקים. הידיעה התפרסמה בוול סטריט ג'ורנל ולא מן הנמנע שמי שהדליף את הידיעה הזו הוא דווקא ראש ממשלתנו השקול והאחראי כדי לתת לעצמו לגיטימציה לא לעמוד בהבטחותיו להיות "חזק מול החמאס", שהרי אזכיר שמעט אחרי מבצע "עופרת יצוקה" עמד ראש ממשלתנו השקול והאחראי בתפקידו כמנהיג האופוזיציה השקול והאחראי ואמר בקולו שבפעם הבאה הוא לא יעצור את צה"ל בדרך לעזה כדי למוטט את החמאס.

במקביל חסן נסראללה מלגלג על ישראל ואומר את מה שכולנו מבינים, ישראל באה למבצע הזה בלי מטרות אמיתיות ולכן היא נתקעה בעזה.

בכל מקרה, החמאס ממשיך להכתיב את כל המהלכים, מאיים עלינו כל חצי שעה עגולה ומחזיק את כל המדינה בביצים מדי 72 שעות אז כולנו מתכנסים סביב מדורת השבט, כולנו ציפיה לאיזה מוחמד או אחמד שיודיע לכולנו מה גורלנו, האם יורים עלינו מחר או שיירו עלינו אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 12:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תתנחם בזה שעוד שנתיים וחצי אובמה עוזב את הבית הלבן ואז לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 2:44 pm 
Hall of Famer

וחברים ממשיכים לצחוק עליי, כשאני אומר להם שהצבעתי לבוש (04), מקיין ורומני. כשהאלטרנטיבה היא כמובן קרי ואובמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 2:55 pm 
Junior

ראובן כתב:
תתנחם בזה שעוד שנתיים וחצי אובמה עוזב את הבית הלבן ואז לך תדע.

מכיוון שאני לא חושב שאובמה הוא איזה שונא ישראל, אין לי מה להתנחם בכך. לדעתי אובמה הוא שונא ביבי, לא שונא ישראל.
הבעיה שכרגע עושה רושם שהמועמדת הדמוקרטית לנשיאות היא הילרי קלינטון שגם היא אוהדת מאוד לישראל אבל מסמפטת את נתניהו בערך כמו אובמה.
אני מקווה שעד 2017 ביבי לא יהיה בתפקיד ואז הבעיה תיפתר. אם לא, חבל לנו על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 14, 2014 3:24 pm 
Hall of Famer

ביבי יהיה ראש ממשלה בהליכה גם בקדנציה הבאה, ראה הסקרים שדיברנו עליהם שמוכיחים מה גודל העדר שהולך אחריו לא משנה מה. למעשה הדבר היחיד שיכול להוציא אותו משם, לא נעים לומר את זה, זה משפט בהאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: