סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 2:11 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ערוץ 1 מביא את יורם ארבל במקום עמית הורסקי
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000732419&ref=sport5

כאילו, המשחק המרכזי מציג שורה תחתונה עם תוצאות מלפני יומיים ולא חלילה חדשות מאותו יום, בהפסקה מביאים אושיה כמו דני דבורין המלך - שהוא חתיכת אייקון - אבל גם חתיכת זללן זמן מסך שלא אומר כלום בזמן שהוא שם (עד שסוף סוף נותנים לנו מחצית עם קצת פרשנויות וניתוחים ולא פרסומות...), אבי נמני מתפקד על תקן הפרשן הבלתי תלוי, אלון חזן משמש כפרשן שיש לו כ"כ הרבה מה להגיד ולחדש - ומעל כולם ד(יי)ני נוימן. אינאף סייד.

ודווקא את הורסקי, שאמנם סיגל לעצמו התלהמות מעצבנת בשנה האחרונה אבל היחיד שעושה שם בצוות עבודה סבירה על המסך, מחליטים להדיח בשביל עוד "מקצוען" (לשעבר!!!!!). אני מאוד שמח שהמשחק המרכזי משודר בערוץ 1 ופתוח לכולם - גם באינטרנט באיכות סבירה (רק תוסיפו אופציה למתוח את המסך לרזולוציות 16:9), אבל משהו שם לא עובד כמו שצריך. מי שמקבל שם את ההחלטות פשוט הודף את הצופים בכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 2:23 am 
Junior

אני לא חושב שהורסקי מוסיף איזה נופך חדש לשידור, אבל אני בהחלט לא בטוח שבמצב הקולגות המתחרות שלו, הוא לא הטוב ביותר מביניהם.
יום ארבל, נורא נחמד אבל עם כמה שזה נורא לומר, עבר זמנו(ואני לא מתכוון רק ל"הללויה" שהוא דוחף לכל שידור גם אם זה עכו נגד רמה"ש). החדות שלו איננה(אני דיי צעיר, לא יודע אם באמת הייתה לו כזו) והוא מרבה לטעות בשמות ובזיהוי השחקנים ובמתרחש במשחק - המון פעמים קרה שהיה פאול והוא בכלל חשב שזה חוץ ותיקן את עצמו אחרי 20 שניות רק ועוד.
אני חושב שמבין השדרנים הייתי מעדיף את רמי וייץ. שדרן נחמד בסך הכול, לא מתלהם יותר מדי וגם לא פוסח מלומר את האמת כאשר היא מתבקשת.

נימני זה לא שדרן בלתי תלוי זה סתם. הוא לא אומר כלום כי הוא לא באמת מבין את המשחק מהצד עד לכדי ניתוח שלו, והיכולת הורבאלית שלו אף פעם לא עשתה שמות(לא סתם ישנם אלפי חיקויים שלו ברחבי הרשת במהלך הראיונות שהיה נותן). אלון חזן הוא הפתעה נחמדה. כמו-כן גם עומרי אפק שמראה שהקריירה השנייה שלו יכולה להתפתח ולהיות לא פחות טובה מהראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2012 10:00 pm 
Sophomore

את יורם ארבל כבר מזמן לא מעניין לשדר או בכלל ספורט. בכל שידור ב10 שנים האחרונות הוא נשמע משועמם, יבשושי, אדיש, חסר ברק ומעייף. הוא טועה המון ולא עושה שיעורי בית לפני שהוא משדר משחק, ובכלל רואים שהוא כבר לא נהנה לשדר. לא מת על הורסקי, אבל כל שדר עדיף על ארבל של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2012 4:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם הוא לא רוצה לשדר, מה מפריע לו להפסיק לשדר? מבחינת פרנסה מדובר בפינאטס בשבילו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נ.כ.ב.ש רשמית, עופר האדום ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה