מארק כתב:
לא מבין את הטענות שלך נגד עין הדג. הקמפיין שלו הוצג מהתחלה כתרומה נטו, ורק בהמשך נוספו כמה הבטחות שגם הן היו די צנועות (סרטון וידאו מפעם לפעם והסרת פרסומות).
תרמתי מתוך הכרת תודה לאתר שסיפק לי במשך שנים תוכן איכותי בחינם ואני ממש לא מרגיש מרומה.
אוף, כתבתי תגובה ארוכה יותר שנמחקה, אז ככה:
א. אני מאד בעד עין הדג, שמח שתרמתי, ועוד אתרום בהמשך. זה אתר שמספק לי מזה למעלה מעשור יופי של מקום (פעם הייתי פעיל בו, היום לא). והעבודה של עורכיו ומנהליו ברוכה עד מאד
ב. למרות זאת, הובטח "זה אומר יותר ביקורות, יותר דפי סרט, יותר פישקאסטים ויותר פעילויות מיוחדות לגולשים. אם נגיע לסכומים גבוהים יותר, אולי אוכל אפילו להוציא לפועל כמה פרויקטים מגניבים שנמצאים בשלבי התכנון כבר שנים, ולא קרו עדיין כי אין זמן."
וזה לא התקיים, בחודש האחרון דווקא יש יותר ביקורות (אם כי בארבעת החודשים הקודמים, לא חושב שהיה שינוי משמעותי), אבל בטח שלא פעילויות מיוחדות או פרויקטים מגניבים.
ג. בניגוד לעוזי וייל, שהוא תכל'ס די נבל ברשות התורה, מנהלי עין הדג הם בעיניי אנשים בעלי אינטגריטי ובעלי ערכים חברתיים ואלטרואיסטים מובהקים ומוכחים.
ד. הנה ת'רד שמדבר על הנושא הזה בתוך עין הדג
http://www.fisheye.co.il/fast_and_furious_6/, ומתוך זה תגובתו של מנהל האתר, הדג האדום
"התלונות של האיש לגמרי לא חסרות בסיס, אבל ביקורת על "מהיר ועצבני 6" היא לא המקום לערוך את הדיון הזה."
"חיכיתי שזה יבוא...המצב באתר כרגע לגמרי לא מספק, מסיבות שאני לא יכול להיכנס אליהן. אני מאוד מקווה שזה ישתנה."
"אני מתנצל בכנות בפני כל קוראי האתר על קצב העדכונים הירוד והאיחור בקיום ההבטחות שהובטחו בקמפיין התרומות. המצב הנוכחי לא טוב, ואני מודע לכך היטב.
אבל זה לא מצב של "איפה הכסף". לא קנית מוצר שהתגלה כדפקטיבי: תרמת לאתר. התרומות האלה חשובות להמשך קיומו של האתר *במיוחד* בזמנים קשים."