סל ניוז http://salnews.com/forum/ |
|
שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! http://salnews.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=12743 |
עמוד 1 מתוך 16 |
מחבר: | nadav_hacohen [ ב' יולי 01, 2013 9:31 am ] |
נושא ההודעה: | שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
(שפירא, תתעלם מהבקורת הספציפית הזאת, אבל תן איזה משהו על מסעדות טבעוניות בהמשך, למה לא). אז הייתי בסופ"ש במטולה עם הגברת, ולאור האגדות שנרקמו סביב מסעדת "הטחנה" היה ברור שנסעד שם לפחות ארוחת בשרים אחת ראויה לשמה. יש לי כמה חברים שמאד מבינים בבשר והמליצו עליה, ואף המסעדה עצמה לא נחשדת בצניעות עת היא מפרסמת עצמה תחת הסלוגן "הבשרים הטובים ביותר בצפון" ועל החשבונית שלה כתוב "ממציא ההמבורגר". הזמנתי מקום מראש, והגענו ביום שישי בשעות אחה"צ, רעבים כהוגן אחרי נסיעה מאיזור גוש דן. בהזמנת עיקרית מקבלים פלטת סלטים חביבה מאד, שכוללת לחמניה די גדולה וחמה, טחינה, ממרח כבד מעולה, סלט טאבולה מהטובים שאכלתי לאחרונה, סלט חצילים, פטריות חמות וטעימות וזיתים ממולאים בבשר. בהחלט טעים, וכשבקשנו תוספת של 2 סוגי סלטים קבלנו בלי שום בעיה. אגב, הסלטים מגיעים בצלוחיות לא גדולות במיוחד, ויש שיאמרו מעט קמצניות. אפשר גם לומר שעבור 2 סועדים, לא היה קורה שום נזק מהותי למסעדה לספק 2 לחמניות ולא אחת. אבל לא צרי עין אנו. לעקריות הגברת הלא-קרניבורית הזמינה פרגיות, ואני כמובן הלכתי על גאוות המקום וכל מסעדת בשרים, האנטרקוט. פה יש לציין שניתן להזמין אנטרקוט רק ב300 גרם ומעלה, ולא ממש ברור לי למה. לדעתי גודל הנתח המושלם לאנטרקוט הוא 250 גרם, ויש אנשים שישבעו בשקט גם מ200. ההגבלה הזו מעט מיותרת לטעמי. מלבד זאת, במסעדה שמציגה את עצמה כמומחית למשהו, ראוי שגם המלצרים יהיו מומחים. שירתה אותנו בחורה חביבה מאד, אבל רחוקה מלהיות מאסטרית בבשר, ספק אם היא אפילו חובבת בשר. ההמלצות שלה היו בנאליות ונראו מדוקלמות. המנות מגיעות עם תוספת, הגברת הזמינה אורז עם ירקות ואני צ'יפס. פה יש להרחיב ולומר שבין אסכולת הבשר המיובא לאסכולת הבשר הטרי, אני עם המיובא. כמו שאומר ידידי בעל האטליז, במאסת הגידולים הארגנטינאית ובידע שהם רכשו, הסיכוי שלך ליפול על סטייק טוב במיוחד הרבה יותר גבוה עם הדרום אמריקאי מאשר עם הישראלים שלנו. בטחנה מגישים בשר טרי, וכמובן ידעתי זאת מראש ולקחתי בחשבון. אז איך היה? היה בסדר גמור. זהו. בשר נחמד, מידת עשייה לא מאד מדויקת (הזמנתי מדיום, קיבלתי קצת יותר לכיוון הוול), פיזור שומן לא אחיד שיצר נתח טוב הרבה יותר באיזורי השומן ומשעמם למדי באיזורים הלא שומניים. לא סטייק רע, ממש לא, אבל גם ממש לא האגדה הצפונית שדיברו עליה. התוספת, אגב, היתה זוועה. צ'יפס חיוור, שמנוני ולא טעים. הפרגית של הגברת היתה טעימה, אבל אתם יודעים-פרגית. האורז שלה גם לא היה עשוי טוב. מילא. הזמנו קינוח אחד לשנינו, מתוך גלריית קינוחים די בנאלית מעדות הסופלה/מלבי וכו'. לקחנו את הסופלה שהיה בהחלט טעים, גדוש בשוקולד ונתן את פצצת הסוכר הנחוצה לסוף ארוחה כבדה. קיבלנו חשבון של 300 שקל לפני טיפ וכולל חצי לף בראון מהחבית ושתייה קלה לגברת. סה"כ היה סבבה. לא חווית בשרים מדהימה כמו בPAMPERO בברצלונה (אני מדבר רק על מה שאכלתי, אז יסלחו לי הפיטר לוגריסטים שלא אזכרתי אותו), לא מקצוענות לשמה, אבל די טוב. וזה היה הביקור הראשון... אחה"צ של שבת, ידידכם הנאמן אחרי ריצה ארוכה, הגברת לא רוצה לנסוע רחוק למסעדה אחרת. צריכים ללכת שוב למשהו באיזור. חשבנו לגוון, ואז אמרתי יאללה, נלך שוב לטחנה, הפעם נבחר מנות אחרות. הגברת הסכימה. טעות קשה. הביקור השני היה פשוט נפילה, מההתחלה ועד הסוף. הגענו שוב בשעות אחה"צ, המסעדה רחוקה מאד מלהיות מלאה ולמרות זאת המארחת/מלצרית שואלת אם הזמנו מקום. אמרנו שלא, אבל היינו כבר אתמול. היא מסתכלת עלינו במבט בוחן, ולמרות ששירתה אותנו לפני כ24 שעות לקחת לה קצת זמן להשכנע. בסדר, כנסו. תודה רבה באמת. חיכינו לפלטת הסלטים המצוינת של אתמול, אבל הפעם משום מה לא היתה טחינה ולא היו זיתים ממולאים בבשר, במקום זה קיבלנו מין תפוחי אדמה קרים ולא ממש טעימים. כשלכסנתי מבט לשולחן סמוך, ראיתי שהם דווקא כן קיבלו מהזיתים הנ"ל. יכול להיות שבדיוק נגמר להם כשבאנו, או שזה שמור רק למי שמזמין מראש? לא יודע, מוזר. בכל מקרה, היות שהטאבולה וממרח הכבד באמת טעימים, ביקשתי כמו אתמול תוספת שלהם. הפעם אדון מלצר אמר שמדובר בתוספת של 5 ש"ח לכל צלוחית. הסתכלתי עליו די המום ושאלתי אם הוא בטוח. כן, הוא בטוח. תודה אבל לא תודה. אם במסעדה שבה אתה משכיב קרוב ל150 ש"ח על עקרית בלבד הולכים איתך למילוי צלוחית ב5 ש"ח, זה באמת לא לעניין. ומה שעוד לא לעניין, אם כבר לפתוח את זה, זו תודעת השירות. רבות התלוננתי בחיי על שירות בארץ, במסעדות ובכלל. הקטע שמלצרים בארץ לא באים לשרת אותך ולהעביר אותך חוויה נעימה, אלא להעביר במינימום נזקים ובמקסימום רווחים (באדיבות שיטת האחוז הקבוע מהחשבון כטיפ) את המשמרת. רוב המלצרים בארץ פשוט גרועים, וזה כמובן מתחיל מכמה שאכפת לבעלי המסעדה. אם כך, המלצר הזה באמת היה גרוע, כולל העובדה שבכל פעם שהוא עבר בחלל המסעדה הוא שר לו די בקול את השירים שהתנגנו כפסקול ברקע. ולא, הוא לא נחשד כקנדידט לכוכב נולד. מבחינת לבוש, כל המלצרים לבושים בג'ינסים פשוטים, אולסטאר מהוהות וטריקו שחורות פשוטות במיוחד. זה לא מפריע לי במסעדת פועלים, אבל כאמור-במסעדה שמתיימרת לייצג איכות וגובה מחירים בהתאים, לא היה מזיק קוד לבוש קצת יותר בררני. אני לא אומר טוקסידו, אבל זה קצת מוזר לי לשלם 30 ומשהו ש"ח טיפ לאיזה היפסטר שעושה לך טובה. נחזור לאוכל. הפעם הזמנתי סינטה, שוב-מתחיל ב300 גרם ולא ברור למה. יש אפשרות להזמין ליד הבשר תוספת של שקדי עגל או כבד אווז, והיות שסינטה הוא מראש נתח די משעמם, הזמנתי את השקדים. לא היה להם. החלטתי להיות מושחת עד הסוף והזמנתי את הכבד אווז. הגברת לקחה גולש. הזמנתי את הסינטה מדיום, וכבר אחרי נגיסה אחת קראתי לאדון מלצר ואמרתי לו ידידי, הסטייק קר. עשוי מבחוץ, ופשוט לחלוטין לא עשוי מבפנים. אני לא מהנבהלים מבשר בדרגת צלייה מינימלית, אבל בשר קר ולא מבושל זה משהו אחר. הוא נאנח ולקח את הבשר יחד עם הכבד. אמרתי לו שאת הכבד הוא יכול להשאיר, והוא מלמל איזה משהו מטופש. נו. הגברת די נהנתה מהגולש, שהגיע במנה לא גדולה. הסטייק חזר, ולא היה טעים. נכון שידעתי שסינטה זה משעמם, אבל למה לסבול? יש משעמם וטעים. זה לא היה טעים. השארתי איזה 100 גרם בצלחת, אבל אדון מלצר לא טרח לשאול למה ואם אפשר לפצות. הפעם לא הזמנו קינוח ושתייה, אבל בגלל הכבד אווז יצא לא רחוק מהפעם הקודמת-כ260 ש"ח לפני טיפ. אז לסיכום: פעם ראשונה די טובה, פעם שנייה נפילה על הפנים. תחשבו אתם מה בא לכם לעשות אם אתם בסביבה. |
מחבר: | oren_80 [ ב' יולי 01, 2013 9:37 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
אין לי סבלנות לכתוב משהו ארוך, אבל בשבת לפנות ערב ביקרתי ב"קרפצ'יו בר" באבן גבירול בת"א. הזמנתי קרפצ'יו פילה שבתוכו כבד אווז (מושטח באותו עובי כמו הקרפצ'יו), יחד עם נגיעות קלות של פטל (לא מפריע לטעם, למרות הרמת הגבה שלי). הגיע כמובן עם 2 לחמניות טריות. עלה 55 ש"ח (בגלל כבד האווז). טעים מאוד, נחמד מאוד כשלא רעבים במיוחד. על מנת כבד האווז ניתן לוותר לא מפני שאינה טעימה חלילה אלא מאחר וכבד אווז דק כ"כ מורגש חלש יחסית. בפעם הבאה אנסה את הקרפצ'יו עם הקונפי שום. סה"כ- בהחלט שווה ביקור. |
מחבר: | ראי שעל הקיר [ ב' יולי 01, 2013 9:41 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
אפרופו בשרים, שירות, ומלצרים שמבינים - צריך לציין את "פורטרהאוס", מסעדת הבשרים של האזור שלנו בלב השרון. מסעדת בשרים מצויינת, בשרים מעולים תמיד היו שם, אבל בשנה-שנתיים האחרונות היא שיפרה מאד גם את נקודת התורפה שלה מפעם - בדיוק מה שאתה מדבר עליו, תודעת השירות וההבנה של המלצרים. פשוט תענוג לשבת שם, השירות מצויין והעצות של המלצרים טובות מאד. למעשה, מאז סגירת "ויולט" המצויינת במושב אודים, אפשר לומר שפורטרהאוס היא המסעדה היחידה שאפשר לקרוא לה מסעדה אמיתית בלב השרון (בניגוד לבתי קפה למיניהם, שיש הרבה ואפילו טובים, אבל מסעדה של ממש הם לא). אני עדיין לא מבין מה הם עושים באזורון התעשייה המג'וייף בצומת תל מונד, אבל לפחות זה קרוב לבית ויש חנייה בערב, אז שיישארו. |
מחבר: | ראובן [ ב' יולי 01, 2013 9:44 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
אנחנו דגמנו בסופשבוע בצפון את "שלו ביער" בקריית טבעון, למרות חשש כי הביקורות ברשת די קטלניות. היה בהחלט אחלה, בשילוב של אווירה, אוכל טעים ושירות מצוין. לא נראה לי שזה מתאים לקרניבורים נוסח נדב - יותר למי שאוהב מנות לא סטנדרטיות ולא עמוסות במיוחד. |
מחבר: | תומר [ ב' יולי 01, 2013 9:45 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
כמה היא יקרה? (הפורטרהאוס) |
מחבר: | ראי שעל הקיר [ ב' יולי 01, 2013 9:48 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
לדעתי סביר בהחלט. לא יודע להשוות למסעדות באזור שלך, אבל אם ניקח כרפרנס מסעדת בשרים ידועה כמו "הדסון" ברמת החייל בת"א (אגב, הייתי בה פעם אחת, שילמתי בוחטה וחטפתי משהו בבטן - לא מתקרב לשם יותר. ככה זה כששימי ריגר מפרסם אותך) היא בהחלט בסדר עם המחירים. |
מחבר: | נורטון [ ב' יולי 01, 2013 9:51 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
הבשר הכי טוב שאכלתי בארץ היה ב "מקום של בשר", אחלה אנטריקוט, גם אם מפוצץ בחמאה. ב "רק בשר" אכלתי אסדו נהדר, אבל שאר הבשר היה לא משהו. אה, ועוד משהו - אפשר לזלזל בהם כמה שרוצים, אבל בסופו של דבר "אל גאוצ'ו" לא כזאת רעה (ואני מניח שזו המסעדה שאכלתי בה הכי הרבה בארץ, בגלל המשפחה הדוסית שלי). הם צולים את הסטייק בדרגת עשייה מבוקשת כמעט תמיד, וגם אם מדובר בבשר מוכשר, הוא לא כזה גרוע (אם כי אני מסכים, שהוא גם לא כזה איכותי) - אגיד זאת כך, לפחות לא מפוצצים אותו במלח כמו במסעדות הכשרות גורמה שאכלתי בהן בניו יורק. אבל בסופו של דבר, אף סטייק שאכלתי בארץ לא התקרב ל... נניח, עשרת הסטייקים הטובים שאכלתי באמריקה, עם תחרות צמודה בין סטייק של 60 דולר בקזינו הגדול בעולם - FOXWOOD (שהאמת היא שאני לא בטוח באיזה סטייט הוא, איפשהו בין מסצ'יוסטס לרוד איילנד) לבין גאלגר'ס במנהטן (עוד סטייק של 50 דולר או משהו כזה). אני מסכים שאנטריקוט הוא פשוט הרבה הרבה יותר טעים מכל סינטה, ולכן גם לא ברורה לי הפיקסציה האמריקאית על הסינטות לעומת ה RIB EYE, הכל כך מושלם בכל כך הרבה מקומות. לא יודע, לא מבין את זה. מקומות ממש מאכזבים בארץ? ויקי כריסטינה ברצלונה - אם אתה לא בדייט רומנטי, אין סיבה ללכת. את גוצ'ה אני מאד אוהב, וגם את הגרוזינית (נינוצ'קה?) אני מחבב את מחניודה וכמובן את יהודל'ה שמולה, וגם אדום (לפחות עד לפני שנה) היתה מקום נהדר, כיפי וקליל. אה, ועוד משהו - אין מטבח (CUISINE) מגעיל בכל העולם כולו, כמו זה השוויצרי - ראו הוזהרתם. למרות זאת דווקא ל"הס" הירושלמית, השוויצרית, הכשרה יש כמה דברים די נחמדים. |
מחבר: | rony [ ב' יולי 01, 2013 10:01 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
2 המלצות מניסיוני הדל, כי אני לא יוצא הרבה למסעדות: מיט-בר בתל אביב היה מצויין אם כי יקר מאוד (לא אני שילמתי, ועדיין...), בשר שעשוי כמו שצריך ובמידת הצלייה המבוקשת. הם גם אחד משני המקומות היחידים בארץ שנתקלתי בהם שיודעים להכין פילה במידת עשייה בלוּ, כזה שצרוב כמו שצריך מבחוץ ולא יוצא קר מבפנים, וזה כבר כבוד ומומלץ לכל מי שעוד לא ניסה, בהחלט שווה, גם סטייק טרטר שאכלתי אצלם יצא מצויין. על לימוזין כבר דיברו הרבה, מסעדה יקרה יחסית שהאווירה בה בהחלט לא תואמת את המחירים, די תחושה של חדר אוכל בקיבוץ, למרות שהם השתפרו בעניין הזה בשנה-שנתיים האחרונות. מה שכן, בכל פעם שאכלתי שם נהניתי מאוד מהאוכל והמנות אמנם יקרות, אבל בהחלט נדיבות ואף פעם לא יצאתי רעב. אם כבר דיברנו על סטייק פילה במידת עשייה בלו, אז זה המקום השני שבגעתי אליו שבו הצליחו להוציא אותו כמו שצריך, ברוב המקומות בכלל לא יודעים על מה אתה מדבר. עוד מקום שהוא לא ממש המלצה כי הוא כבר נסגר זה יועזר בר יין ז"ל, יקר, מנות קטנות, אווירה מאוד אפלולית ופלצנית, אבל כל מנה פיצוץ, טעים מאוד בעיני. |
מחבר: | נורטון [ ב' יולי 01, 2013 10:07 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
אף פעם לא הבנתי למה מותר לאכול בשר נא (ואני אוהב בשר נא למדי, כלומר קרפצ'יו, את הסטייקים שלי אני אוכל מדיום-רייר. יש גבול לעובי של הבשר הנא שאני מוכן לאכול). אבל אסור לאכול עוף שהוא לא וול דאן - ואם כבר עוף אסור, אז למה מותר לאכול ברווז מדיום? (אגב, אחלה קונפי אווז יש לפורטר אנד סאנס). |
מחבר: | אורן [ ב' יולי 01, 2013 10:20 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
נורטון, באביגייל און ברודווי אכלת? |
מחבר: | נורטון [ ב' יולי 01, 2013 10:23 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
לא, אכלתי ב Wolf and lamb שהיא מסעדת גורמה גלאט, די קרוב לסנטרל פארק, אאז"נ. מה שזכור לי זה אחלה סביצ'ה או טרטר דג, וסטייק שהיה בעיקר מלוח מדי וגם יקר מדי. אכלתי מזון דומה גם במסעדת גלאט יקרה בלונג איילנד, בשם PRIME BISTRO, שבה האוכל היה קצת פחות טוב מאשר במקבילה המנהטנים, אבל גם מעט זול יותר (אם כי לא זול בכלל, ויותר יקר מאשר במסעדה מקבילה לא כשרה, כמובן). |
מחבר: | אבו שוקרי [ ב' יולי 01, 2013 10:27 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
האמת,רוב מסעדות הבשרים בארץ ממש מאכזבות,כבר עדיף לקנות איזה נתח שייטל מצויין,אגב הנתח האהוב עלי, אצל הקצב הקבוע ולהכין בבית. מסעדות טובות בארץ זה פסטה מיה בווילסון בת"א,סושי סמבה ומסה. אבל עזבו שטויות,אין כמו ללכת לכרם התימנים למסעדת ארז לחומוס מדהים ולשיפודים מטריפי גוף ונפש. |
מחבר: | אורן [ ב' יולי 01, 2013 10:48 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
מסתמא, אין לי בסיס מוצלח להשוואה, אבל הפריים ריב שאכלתי באביגייל היה חתיכת הבשר הכי טעימה שאכלתי בחיי. ודאי שלא מלוחה מדי (ואני רגיש מאוד למליחות, את האוכל שאני מבשל לעצמי אני לא ממליח בכלל). עד כמה שידיעתי מגעת, לפחות לחלק מהשיטות, בשר שנצלה בחום ישיר לא חייבים להמליח. |
מחבר: | נורטון [ ב' יולי 01, 2013 10:54 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
נו טוב, מחר אני בניו יורק, אולי עוד נדגום אותה מתישהו. |
מחבר: | מכבי רעננה זל [ ב' יולי 01, 2013 11:02 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
לטובת אוכלי הכשר שבינינו, אשמח להערת 'מסעדה כשרה' כשהדבר רלוונטי. שאדע שמותר לי לפנטז על לאכול שם.. |
מחבר: | שיימס [ ב' יולי 01, 2013 11:12 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
דיון חשוב אני אחזק כמה מההמלצות שכבר נאמרו: מקום של בשר בנווה צדק ופורטרהאוס בתל מונד לדעתי מעולים - בדרגה הגבוהה של המחירים. רק בשר (אבל הסניף בסלמה, פחות האחרים) כייפי מאד לארוחה ארוכה - ומחיר פחות גבוה. ממה שלא הוזכר פה: לפי דעתי אנג'י (בנווה צדק) זו כנראה המסעדת בשרים הכי טובה בתל אביב ( אבל גם יקרה מאד). ועוד מקום שלדעתי פחות מוכר אבל ממש ממש מצוין הוא "מו ומו" ברחובות. |
מחבר: | nadav_hacohen [ ב' יולי 01, 2013 11:12 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
ראי שעל הקיר כתב: אפרופו בשרים, שירות, ומלצרים שמבינים - צריך לציין את "פורטרהאוס", מסעדת הבשרים של האזור שלנו בלב השרון. מסעדת בשרים מצויינת, בשרים מעולים תמיד היו שם, אבל בשנה-שנתיים האחרונות היא שיפרה מאד גם את נקודת התורפה שלה מפעם - בדיוק מה שאתה מדבר עליו, תודעת השירות וההבנה של המלצרים. פשוט תענוג לשבת שם, השירות מצויין והעצות של המלצרים טובות מאד. למעשה, מאז סגירת "ויולט" המצויינת במושב אודים, אפשר לומר שפורטרהאוס היא המסעדה היחידה שאפשר לקרוא לה מסעדה אמיתית בלב השרון (בניגוד לבתי קפה למיניהם, שיש הרבה ואפילו טובים, אבל מסעדה של ממש הם לא). אני עדיין לא מבין מה הם עושים באזורון התעשייה המג'וייף בצומת תל מונד, אבל לפחות זה קרוב לבית ויש חנייה בערב, אז שיישארו. שמעתי המלצות על הפורטרהאוס והלכתי לפני איזה שנתיים לעסקית בצהריים, זכורה לי חוויה מאכזבת גם ברמת האוכל וגם ברמת השירות, אבל מנגד היא באמת זוכה להמון המלצות כל הזמן-אולי שווה לתת להם צ'אנס נוסף בערב. |
מחבר: | נורטון [ ב' יולי 01, 2013 11:22 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
שם הת'רד הזה היה צריך להיות משהו כמו "אמיר שפירא, כנס כנס". מצד שני, פורום של גברים, אז נראה לי שזה די מתבקש. |
מחבר: | ראובן [ ב' יולי 01, 2013 11:25 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
עוד המלצה על מקום נחמד מאוד שנפלנו עליו לא מזמן זו מסעדת רוטיסרי (במתחם הנוטר-דאם בירושלים). זו היתה חוויה משונה מאוד כי היינו לבדנו כל הערב וקיבלנו יחס של תיירים (מלצרית ערביה שדיברה אלינו אנגלית, מחירים בדולרים לפי שער מופרך) אבל האוכל היה טעים מאוד, ואפשר להרכיב מחצאי מנות יופי של ארוחה יחסית בזול למקום גורמה. רעננה, בשבילך - שתי מסעדות כשרות טובות מאוד בירושלים הן לארה (ברח' בן שטח) והחצר (במתחם התחנה ליד דרך בית לחם - מומלץ מאוד לעשות טיול בטיילת החדשה שם לפני הארוחה...). עוד לא יצא לנו אבל גם המסעדה הזו עלתה על הראדאר שלנו והיא כשרה: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=11239 |
מחבר: | מאדים [ ב' יולי 01, 2013 11:52 am ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
אז בנקודות קצרות כמה רשמים מביקורים בתקופה האחרונה: - יפו-תל אביב (חיים כהן): ללקק את האצבעות. ארוחת ערב נהדרת. - צ'אקרה: ירידה חדה ברמה. יישרו קו עם הקפה שפתחו בקומה מעל. - באשר: מסעדה ברח' אגריפס של המעדניה משוק מחנה יהודה. למיטב הבנתי המקום כשר. בסה"כ חוויה חיובית גם אם טיפה יקרה. |
מחבר: | dubek1 [ ב' יולי 01, 2013 12:15 pm ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
מבחינת בשר אני מסכים עם שתי דעות פה: האחת היא שמקום של בשר היא המסעדה הכי טובה לבשר בארץ. השנייה היא שעדיף להשקיע 100 ש"ח במחבת ברזל יצוק כבדה ולהכין סטייקים טובים בבית. קצבים טובים דווקא לא חסר לעומת מסעדות. במסגרת מסעדות אחרות מומלצות הייתי לאחרונה בקפה 48, היה מעולה. הפיצה הכי טובה שאכלתי בתל אביב הייתה ב"דה פפה" באבן גבירול. ומי שרוצה המבורגר טוב/נקניקיות מעולות וצ'יפס מספר אחת בארץ שיילך לויטרינה. |
מחבר: | ציפה דריפה אלמדלסי [ ב' יולי 01, 2013 12:18 pm ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
מצטרף להמלצה על לארה, מותק של מסעדה. צ'לו בירושלים, זו כנראה המסעדה שאני הכי אוהב בארץ. לא מסעירה בכלל, אבל טעים שם להפליא, אחלה שירות, ושקט. אני מת על קפה איטליה, לא לדייט רומנטי חלילה, אבל לארוחה סבבה עם משפחה? אחת הכיפיות בתל אביב. |
מחבר: | ראי שעל הקיר [ ב' יולי 01, 2013 12:20 pm ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
NG גם כן מסעדת בשרים טובה מאד. המנה של הסטייק שמעוסה בבירה מעניינת וטעימה. ראיתי שהמליצו פה על סושי סמבה. איכס. חווייה על הפנים של אוכל. יחס כמו ללקוחות סובארו בשנות ה-80, כאילו נוצרנו כדי לשרת אותם (את עובדי המסעדה). תור של שנתיים בלי התייחסות, עיצוב סופר פלצני, מנות קטנות ויקרות. |
מחבר: | ראי שעל הקיר [ ב' יולי 01, 2013 12:24 pm ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
nadav_hacohen כתב: ראי שעל הקיר כתב: אפרופו בשרים, שירות, ומלצרים שמבינים - צריך לציין את "פורטרהאוס", מסעדת הבשרים של האזור שלנו בלב השרון. מסעדת בשרים מצויינת, בשרים מעולים תמיד היו שם, אבל בשנה-שנתיים האחרונות היא שיפרה מאד גם את נקודת התורפה שלה מפעם - בדיוק מה שאתה מדבר עליו, תודעת השירות וההבנה של המלצרים. פשוט תענוג לשבת שם, השירות מצויין והעצות של המלצרים טובות מאד. למעשה, מאז סגירת "ויולט" המצויינת במושב אודים, אפשר לומר שפורטרהאוס היא המסעדה היחידה שאפשר לקרוא לה מסעדה אמיתית בלב השרון (בניגוד לבתי קפה למיניהם, שיש הרבה ואפילו טובים, אבל מסעדה של ממש הם לא). אני עדיין לא מבין מה הם עושים באזורון התעשייה המג'וייף בצומת תל מונד, אבל לפחות זה קרוב לבית ויש חנייה בערב, אז שיישארו. שמעתי המלצות על הפורטרהאוס והלכתי לפני איזה שנתיים לעסקית בצהריים, זכורה לי חוויה מאכזבת גם ברמת האוכל וגם ברמת השירות, אבל מנגד היא באמת זוכה להמון המלצות כל הזמן-אולי שווה לתת להם צ'אנס נוסף בערב. אכלתי שם די הרבה לאורך לא מעט שנים, ובכל פעם שאכלתי שם נהניתי מהאוכל, לא נפלתי אף פעם. אבל לא אכלתי שם אף פעם בצהריים, תמיד בערב. וזה נכון שעד לפני שנה-שנתיים השירות שם היה די על הפנים, המלצרים היו חסרי ידע לחלוטין. בפעמיים האחרונות שהייתי שם הם השתפרו באופן רציני מאד בשירות ובידע שמביאים לך לשולחן. |
מחבר: | Mook [ ב' יולי 01, 2013 12:29 pm ] |
נושא ההודעה: | Re: שובו של הקאמבק-ת'רד בקורת המסעדות חוזר! |
dubek1 כתב: מבחינת בשר אני מסכים עם שתי דעות פה: האחת היא שמקום של בשר היא המסעדה הכי טובה לבשר בארץ. השנייה היא שעדיף להשקיע 100 ש"ח במחבת ברזל יצוק כבדה ולהכין סטייקים טובים בבית. קצבים טובים דווקא לא חסר לעומת מסעדות. במסגרת מסעדות אחרות מומלצות הייתי לאחרונה בקפה 48, היה מעולה. הפיצה הכי טובה שאכלתי בתל אביב הייתה ב"דה פפה" באבן גבירול. ומי שרוצה המבורגר טוב/נקניקיות מעולות וצ'יפס מספר אחת בארץ שיילך לויטרינה. בתור חובב איטלקיות (מכל משמע אפשרי...) ספר על דה פפה בבקשה. אני תמיד מחפש המלצות לאיטלקיות טובות. בניגוד לרוב כאן, אני לא קרניבור גדול ומעדיף בצקים וגבינות. נ.ב. איטלקייה טובה חייבת להיות כזו שמכינה במקום את הפסטה שלה... |
עמוד 1 מתוך 16 | כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |