סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 2:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לאיזו מפלגה הצבעתם?
ליאיר לפיד? היפיוף עם שפת הגוף של מתאגרף מובס? אנטישמי שמחפש אשמים וגם איפה שפופוליסטי לחפש? ששואל איפה הכסף ועושק את העניים? שמייצג את ׳מעמד הביניים׳ של ריקי כהן שמרוויחה 20 אלף שקל בחודש? שמסביר לנו להפסיק לעשן סיגריות וגר ברמת אביב ג׳?
לנפתלי בנט? בן אדם עם הלם קרב מוכח, שמדבר על הערבים בצורה פלילית? שמייצג את המתנחלים מוילה ברעננה? האח של יאיר ל׳פוליטיקה החדשה׳?
לביבי נתניהו? חרצוף שהדבר הכי טוב שאפשר להגיד עליו שאין לו שום אג׳נדה? שנראה כמו שילוב בפוטושופ של שני החרצופים הנ״ל? שחושב שבשביל כלכלה חזקה צריך לחזק את העשירים? שנשוי לאישה שלא הייתי מסתכל עליה אם היינו שני האנשים היחידים בעולם?
לציפי ליבני? עלה התאנה? מי שתפתח את המשא ומתן עם הפלשתינים בשלוש בבוקר, בוושינגטון, כאילו היה משחק NBA? שצמצמה את המהות הפוליטית שלה לרצון לשרטט גבולות, לחלק את הארץ ומבחינתה גם לגרש אנשים מבתיהם (אפילו לא כושים, תתארו לכם...) כדי לשמור על ״האינטרסים החיוניים״ כמובן? שמאלנית, שרק זכויות אדם בסיסיות כבר לא מעניינות אותה? העיקר שנחיה בגטו היהודי דמוקרטי שלנו שאסור ללמוד בו תורה...
שכחתי מישהו? אלה ראשי המפלגות שמרכיבות את הממשלה שלכם (זו לא הממשלה שלי) ואם לא הזכרתי את ליברמן זה כי אני אשכרה רואה בו בן אדם חיובי ביחס אליהם. אירוני, כן.
עכשיו תשאלו למי אני הצבעתי? אני הצבעתי לתרנגולת שמטיפה נגד משאל עם כי עדיף שהמיצובישי של אלכס גולדפרב ו/או האקדח של יגאל עמיר יחליטו על עתידנו והעיקר שיהיה הסכם שלום וכולנו נחיה כמובן באושר ועושר (ציניות). הצבעתי למרצ בגלל אילן גילאון ואם הוא לא יהיה יו״ר התנועה אני לא אצביע להם שוב. הרע במיעוטו היא אולי שלי שסירבה ברוב כבודה העצמי להיות שרת האוצר כדי שהכלום ושום דבר הזה יבייש את כולנו. או שאני אצביע ש״ס כי הצדיק היחיד בכנסת הזו הוא זה שכבר ישב בכלא. תזכירו לי דרך אגב יו״ר של איזו ועדה ניסן סלומיאנסקי? ועדת השטרות בפאקטים? אני כבר הוצאתי מספיק שטרות על פאקטים כדי להיות ראש ממשלה.
אז כן, החברי כנסת היחידים שמביאים כבוד למדינה הם חרדים או ערבים ואלה יימח שמם לא עושים צבא! לא נושאים בנטל! והערבים האלה בכלל לא יהודים! והחרדים? יהודים הרבה יותר מדי...
ואני אומר לכם, יש במדינה הזו אנשים שלא מגיע להם שזו הכנסת שתייצג אותם. אנחנו לא כל-כך גרועים. ואני לא מבין איך כל מה שכתבתי למעלה נכון ואם הגעתם עד לכאן אתם מספיק חכמים כדי לקרוא את כל זה, ופה אין מהפכה, כלום, לא כיכר תחריר ולא יותר מכמה עשרות מפגינים פה ושם. אז תדעו לכם שלא ישמח אותי שנאכל את החרא שהמצרים והסורים אוכלים עכשיו ותדעו גם שזו בושה מי שיושב עכשיו בממשלה, זו בושה בשבילי ובשבילכם, האנשים האלה הם הפנים של המדינה שלנו ולא ככה אנחנו צריכים להיראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 12:56 pm 
Sophomore

מזדהה כל כך עם התסכול שלך, למרות שאני בצד השני של המפה הפוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 1:41 pm 
Junior

דבר ראשון, לא צריך תיאורים כמו "אנטישמי" או המראה החיצוני של שרה... הראשון סתם מגעיל והשני לא רלוונטי בשום צורה להנהגה.

דבר שני, כולנו ידענו מי זה ביבי לפני הבחירות, כולנו ידענו מי הדעות של בנט לפני הבחירות, כולנו ידענו מה פועלה של ציפי לבני ומה הדעות של גלאון... היחיד שהפתיע (לרעה) עד כה הוא לפיד.
ככה שלהגיד שלא מגיע לנו שהכנסת הזו תייצג אותנו זו חרטא. העם בחר במודע מנהיגים שהוא ידע מה הם מביאים (או לא מביאים) לשולחן. הממשלה הנוכחית מתארת את רצון העם.

מכל האנשים שתקפת, האדם היחיד שאני מעריך הוא בנט, וממש לא בגלל הדעות שלו (אני רחוק מהן שנות אור), אלא בגלל שהוא היחיד שעומד מאחורי המילים שלו. גם אם אני לא מסכים עם המילים הללו, אני בהחלט יכול לכבד את האדם היחיד בממשלה שעומד מאחורי המילים שלו.

ככה או ככה, האדם היחיד שאני מעריך מאז הבחירות היא יחימוביץ', שלמרבה הצער לא הצבעתי לה (כי לא הצבעתי בכלל, אני לא גר בארץ השנה), אבל אני מאוד מעריך אותה ושאחזור לארץ אמהר להתפקד למפלגת העבודה כדי לתמוך בה בפריימריז. היא לא חפה מטעויות כמובן, אבל בלי ספק ההודעה שהיא תשב מחוץ לממשלת נתניהו ( וכמובן זה שהיא עמדה בה ) נתנה לה המון נקודות זכות אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 1:44 pm 
Sophomore

דווקא יחימוביץ' בשנה האחרונה התבררה ,לפחות בעיני,כאפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 4:24 pm 
Junior

sheky כתב:
...
מכל האנשים שתקפת, האדם היחיד שאני מעריך הוא בנט, וממש לא בגלל הדעות שלו (אני רחוק מהן שנות אור), אלא בגלל שהוא היחיד שעומד מאחורי המילים שלו. גם אם אני לא מסכים עם המילים הללו, אני בהחלט יכול לכבד את האדם היחיד בממשלה שעומד מאחורי המילים שלו...

אם הוא עומד מאחורי המילים שלו הוא עומד מאחורי כמה מילים מאוד מלוכלכות. אני באופן אישי לא בטוח שהוא לא במצוקה נפשית לפי כמה מהדברים שהוא אומר. גם אם הוא לא הלום קרב מאובחן יש לי בעיה עם בן אדם שכל עולם המושגים שלו צבאי וחלק ממה שהוא אומר יכול להיחשב הסתה פלילית.
אני גם חושב שהוא עושה שירות רע לציבור שהוא אמור לייצג. אני לא מוכן להתפשר על שום הסכם שיכלול פינוי התנחלויות, אני לא אסכים לשום סוג של טרנספר, ובכל זאת היהודים ביהודה ושומרון חייבים להציע תקווה של דו קיום באזורים האלה, לחיות שם על סמך זה שתמיד חיילים יצטרכו לשמור עליהם תוך כדי שהם מקשים על חיי הערבים ולא מחפשים את הדרך לחיים משותפים זה דבר שיקשה עליי מאוד להגן עליהם בפני מי שיטען שהשהות שלהם שם עושה נזק למדינה. אני אלחם בשבילם ובשביל זכויותיהם, יש שם אנשים שנולדו שם ולפנות אותם יהיה צעד פאשיסטי בעיניי, ויחד עם זאת מה אני יכול להגיד כשהמנהיג הפוליטי שלהם אומר שהוא ״הרג כבר הרבה ערבים ואין עם זה שום בעיה״? בכל זאת יש כמה דרגות של פאשיזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 4:33 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
מה אני יכול להגיד כשהמנהיג הפוליטי שלהם אומר שהוא ״הרג כבר הרבה ערבים ואין עם זה שום בעיה״

ראבאק,מתי בנט מתכוון לתבוע דיבה על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 4:49 pm 
Junior

הוא יכול פשוט להגיד שהוא אף פעם לא אמר דבר כזה ושזו התבטאות בזויה.
הבעיה היא שאני לא אופתע אם הוא אמר משפט כזה בהתחשב בדברים אחרים שהוא אמר.
את המשפט הנ״ל קראתי כציטוט שלו משיחה עם יעקב עמידרור בהקשר של הצורך להרוג מחבלים. את זה שהערבים הם רסיס בתחת של מדינת ישראל ושצריך להיפטר מהבעיה הזו נראה לי ששמעתי אותו אומר אפילו בקולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 4:57 pm 
Junior

הבעיה שלי היא לא רק התבטאויות אידיוטיות ומבישות, אני יכול לתאר לעצמי שיש עוד כמה אנשים במדינה שחושבים שהוא צודק או ״איזה גבר״, הבעיה שלי היא שהוא פוגע באינטרסים של הציבור שהוא אמור לייצג, שזו גם הטענה המקורית שלי מההודעה הראשונה. אם להשתמש בשפת בנט, במקום שהוא יהיה מפקד שצועק ״אחריי״ ומוביל את החיילים שלו כראוי הוא במקרה הטוב מפקד שהחיילים שלו סוחבים אותו על הגב ובמקרה הרע צועק ״אחריי״ ומוביל אותם ישר לחורבן.
או, אם להשתמש בדימוי נוסף, אני יותר מכבד נמר בעור של כבש מכבש בעור של נמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 6:46 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
הוא יכול פשוט להגיד שהוא אף פעם לא אמר דבר כזה ושזו התבטאות בזויה.

הוא אמר אתמול שהציטוט שקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 6:54 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
הבעיה שלי היא לא רק התבטאויות אידיוטיות ומבישות, אני יכול לתאר לעצמי שיש עוד כמה אנשים במדינה שחושבים שהוא צודק או ״איזה גבר״, הבעיה שלי היא שהוא פוגע באינטרסים של הציבור שהוא אמור לייצג, שזו גם הטענה המקורית שלי מההודעה הראשונה. אם להשתמש בשפת בנט, במקום שהוא יהיה מפקד שצועק ״אחריי״ ומוביל את החיילים שלו כראוי הוא במקרה הטוב מפקד שהחיילים שלו סוחבים אותו על הגב ובמקרה הרע צועק ״אחריי״ ומוביל אותם ישר לחורבן.

סתם מתוך סקרנות, מהיכן מגיעה הגישה הפטרונית הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 6:59 pm 
Hall of Famer

הוא אמר שהוא מצביע מרצ, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 9:10 pm 
Junior

הגישה הפטרונית נובעת משילוב של אכפתיות ותסכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 9:15 pm 
Junior

אני לא ״מצביע״ מרצ, אני הצבעתי למרצ. הצבעתי גם לעבודה. בבחירות הבאות אני אצביע כמו שזה נראה כרגע לדרעי או לכחלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:06 pm 
Sophomore

ובדיוק בזמן שקיופיפלו היה צריך ריאליטי צ'ק אבו מאזן שוב אומר שבמדינה הפלסטינית לא יהיו ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 10:24 pm 
Sophomore

זה בסדר,בהנחה שתהיה מדינה כזו הוא לא ישאר יותר מידי זמן בשלטון,שלא לומר חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 2:23 am 
Junior

כן, כבר אתמול הוא אמר את זה. ומה אתה רוצה שאני אגיד על זה? שמדינה שמכבדת את עצמה הייתה אומרת לו תודה, שלום, האסירים שלך ירצו את עונשם ותלך להזדיין? שכבר עדיף לדבר עם חמאס? שגם באבו מאזן אני לא בחרתי? אני לא צריך להגיד לכם את זה, זה בדיוק מה שגם אתם מבינים.
מה זה שלום בעיניכם? להתקפל? לתת הכל כי אתם פתיים? ואם נסראללה יתחיל יום אחרי זה להילחם בנו ויהיה לגמרי מוכן לשלום, רק שלא יהיו ישראלים בגליל? לא יכול לקרות? לא, בכלל לא...
שלום זה לא ציפי ליבני, לא בעיניי. זה לא לעשות עוול למאות אלפי אנשים בשביל איזושהי פנטזיה מטופשת של אחרית הימים. תהליך השלום הוא בדיוק תהליך, אפילו של עוד מאה שנה, תהליך שבו נלמד לראות אנשים כאנשים, לא כערבים ויהודים, לא כערבים טובים וערבים רעים, תהליך שבו נלמד לעמוד על שלנו, על הזכות שלנו להיות פה, לא רק כי אנחנו יהודים (מיהודה, להזכירכם), אלא כי כאן נולדנו ו/או כי כאן אנחנו רוצים לחיות. לא כל כך גרוע פה, לא היה כל כך גרוע פה גם לפני שהחלטנו לשרת את השאיפה של איזה דוד מאמריקה לתקן את העולם על הגב שלנו. אני עובד עם בני אדם שהם ערבים, אני עושה ואעשה שלום כל בוקר, לא בשביל שאיזה שני חרצופים ילחצו לחיצת ידיים שתעלה לכל כך הרבה אנשים בבית שלהם, לא בשביל שציפי ליבני או ג׳ון קרי יהיו מרוצים לכמה ימים, אני עושה שלום כל בוקר, ועוד בוקר ועוד בוקר, כי זה השלום היחיד שהוא אמיתי, שהוא מה שנקרא בר-קיימא.
אני לא מאמין בהסכם ואני לא מאמין בהסדר, יש צעדים נכונים וראויים שצריך לעשות, צעדים של רצון טוב, צעדים צודקים, לא בשביל סיום הסכסוך - זה בולשיט, כי אם יהיה איזה מחבל (או ארגון) שיחליט לפוצץ הכל יום אחרי ׳סיום הסכסוך׳ באיזה אוטובוס, אז מה? נחזיר את הגלגל אחורה? נגיד ״הי, הי, הי, פוס משחק, זה לא פייר״? נחזיר את האנשים לבית שלהם?
כל הסיפור הזה, האנשים האלה עם הכוונות הטובות, הם שוגים, הם שוגים באשליות. אני לא שמאלן כי אני עיוור או מסונוור, אני שמאלן כי אני מאמין בזכויות אדם, בלכבד כל אחד, גם אם הוא ערבי או חרדי או כושי או מתנחל. אל תעשו לעצמכם הנחות כי על רוב האנשים שמקבלים את ההחלטות אני לא סומך - כבר אמרתי, ועל אבינו שבשמיים אני יכול לסמוך ויחד עם זאת בטוח שהוא היה רוצה שנוכל לסמוך על עצמנו, שהוא יוכל לסמוך עלינו. אל תטעו בי ואל תטעו בכם, אנחנו לא אנשים רעים ולא סמרטוטים וגם לא רק חיילים, אל תמכרו אותנו בזול. תסתכלו למציאות בעיניים, אל תקטלגו את עצמכם לא כגזענים ולא כהומניים, החיים הם דינמיים וצריך להיות מוכנים לכל דבר ולהתמודד עם מה שיבוא, המנוחה והנחלה יגיעו, יום אחד, בינתיים נסתפק בזה שיש למה לחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 3:08 am 
Hall of Famer

לא הבנתי כלום.
אז מה כן צריך לעשות? כלומר חוץ מלחיות בעולם פנטסטי שבו כולנו צריכים להיות חברים של כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 8:49 am 
Sophomore

להתלונן על המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 12:36 pm 
Junior

למה צריך לעשות משהו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 2:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צודק. לא צריך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 2:58 pm 
Junior

אני חושב שפתיחת ת׳רד בסלניוז לא יכולה להיחשב כ״לא לעשות כלום״.
יאיר לפיד זוכה פה למשהו שאפילו מר שושני לא זכה לו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 3:09 pm 
Sophomore

צוד כתב:
אני חושב שפתיחת ת׳רד בסלניוז לא יכולה להיחשב כ״לא לעשות כלום״.
יאיר לפיד זוכה פה למשהו שאפילו מר שושני לא זכה לו.

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 11:33 pm 
Junior

חוק המשילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 12:35 am 
Junior

לא בטוח אם הבנתי מה אתה רוצה. אני מוכן להצטרף לכל מי שיאמר שלפיד הוא כנראה אחד האנשים הכי גרועים שנכנסו אי פעם לממשלה, אבל מה זאת אומרת "למה צריך לעשות משהו בכלל"? צריך לעשות משהו כי המצב הנוכחי הוא לא סביר ואנשים סובלים מדי יום. למעט חמישה-שישה ערבים שאיתם אתה עושה שלום כל יום, חלק ניכר מהשאר מרגיש את הכיבוש על בשרו.

הצבעתי למרצ, אבל זו באמת לא חוכמה להיות מרוצה כשאתה באופוזיציה. אני גם לא מאוכזב מביבי, לא היו לי תקוות ממנו והוא הצליח לחזור לשולחן המו"מ. אני מקווה שמצביעי לפיד מאוכזבים ממנו, כי אם לא אז הם באמת כמו החמורים שמצביעים ליכוד ונהיים עניים יותר כל ארבע שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 7:43 am 
Sophomore

אז אני אתקע את זה פה.
יש לי הרגשה שמהלך הדברים שונה היום מפעם.
אני לא תמיד הייתי בעניינים,אבל תמיד נתלו על כל ציטוט עלוב של כל שר\ח"כ(מהקואלציה כמובן,באופוזיצייה יש רק רעות ואחווה והחלפת משפטים בערבית ויידיש) ופשפשו בקורות חייו\חבר מרעיו כדי למצוא משהו מעניין?
כן,ברור שחשוב להביא לידיעת הציבור מידע רלוונטי ,אבל לא באופן שלכל שר ביש עתיד מוצמד משדר.
אולי זה קשור להתפתחות התקשורת(במיוחד הפייסבוק)? מאחר ואני חושב שאנשים גרועים מלפיד היו בממשלת ישראל ב60 השנים האחרונות. ולא זכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה