סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 10:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 2:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כל אחד מאתנו גר איפשהו ועובד איפשהו, ולכן סביר להניח שהוא מכיר מקומות עממיים טובים לאכול בהם צהריים. זה לא חייב להיות סביח או מעורב, אבל כן חייב להיות עד 50 ש"ח לארוחה, נניח. משהו טוב לכל כיס.

אז אני גר כרגע בצפון ת"א (עובר בקרוב למושב ליד נתניה) ועובד רוב הזמן בנתניה, אז אמליץ על מקומות בנתניה:

החומוס של עוזי:

חומוסייה יחודית שנמצאת ברחוב שער העמק במרכז העיר (לכן נקראת בשמה הרשמי "מפגש העמק הירוק"). מנה מאד כבדה, גדולה ומתובלת, ואין מבחר גדול של תוספות שמקובל בחומוסיות כמו פטריות או בשר. מה יש? כאמור, מנת ענק (תסגור את רובכם ליום שלם בלי בעיה) של חומוס עשוי ביד יום-יום עם פול טרי, תיבול לימון-שום מיוחד, ביצה, פטרוזיליה טרייה וכמות נדיבה של שמן זית. אפשר לנגב עם פיתות תימניות או לאפות. תענוג, ולשים לב ששניים בעלי קיבה לא גדולה יכולים לחלוק מנה אחת. בגלל הגודל, המנה יקרה יחסית לחומוס, איזור ה25 ש"ח. כשתראו את הגודל, תבינו שבשביל ארוחה לכל היום זה מחיר מצחיק.

פינוקי האוכל של כרמל:

נכון כשבד"כ כשמדברים על אוכל טריפוליטאי בנתניה מדברים על צ'צ'ו, אבל בשוק נתניה יש מקום שלדעתי הוא עדיף. הוא פחות נעים לישיבה מצ'צ'ו, אבל הבעלים נחמדים מאד והאוכל אגדה לחובבי הז'אנר. כל מנות הקלאסיקה של הטריפולים: מפרום, חריימי, טבחות ועסבנה בימי רביעי לאמיצים מביניכם. איזור ה40 ש"ח למנה, שווה כל שקל.

שניצל איילה-"חיים בויה"

ממש ליד כרמל, האיש שמאחורי "שניצל אילה" המקורי. עונה לשם הרשמי חיים וקורא לכל העולם ואשתו "בויה", ומכאן ידוע כ"חיים בויה". באגט השניצל האימתני ביותר שתאכלו בחייכם, פשוט תפלצת של באגט טרי עם שניצל עצום, סלטים טריים, ממרחים ייחודיים לנתניה כמו צ'רשי (ממרח דלעת פיקנטי), ובצד צלחת מטוגנים של צ'יפס וחצילים. חצי באגט יחזיק גם בנאדם רעב, באגט שלם זה עילה לצום יום למחרת.

יש עוד מקומות וכמובן סנדוויץ' טוניסאי, אבל אני שונא טונה מקופסא, אז לא אמליץ על מה שאני לא אוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 2:47 pm 
Hall of Famer

גבעת שאול, ירושלים:

ככלל, גבעת שאול זו שממה קולינרית.

יש כאן שני סניפים של פינתי, ואת שניהם אני לא כ"כ אוהב.

אבל יש מקום אחד שדווקא כן שווה המלצה בסגמנט הזה, של מקום לסתום את הרעב באמצע יום עבודה:

"הצלחת (חדר אוכל". מצתאת בקצה רחוב כנפי נשרים, קרוב ליציאה להר-נוף, מול בית כנפי האלה (מס הכנסה). חומוס וכאלה, ומנות מבושלות לא רעות.

מחירים סבירים מינוס - למשל, מנת חזה עוף בפיתה עולה 20 ש"ח.

מנה מבושלת עם תוספת אחת, מוגשת עם פיתה, עולה 35.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 3:22 pm 
Sophomore

בורסה ברמת גן, לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 3:37 pm 
Hall of Famer

יש בבורסה ברמת גן מקום שאני נהנה לאכול בו כשאני בסביבה בצהריים, אבל אני כבר לא כל כך שם בצהריים. "רנסנס", מקום פרסי עם קבב עלא כיפאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 3:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש את פלאפל שבח בכיכר דניה בבית הכרם. משום מה הוא זוכה להמון קרדיט כשכותבים על פלאפליות בירושלים אם כי לדעתי יש טובים ממנו בהרבה בירושלים.

(הוא גם קיבל את הביקורת המגוחכת ביותר שאי פעם קראתי על מקום כלשהו מפי אחד מותיקי הפורום הזה לשעבר, אבל לא חשוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 4:03 pm 
Junior

שומר נפשו ירחק משבח. ובכלל, באזור בית הכרם אין אוכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 4:19 pm 
Hall of Famer

לעניין פלאפל בנתניה, ישנן 3 מרכזיות:

הפלאפל של טובה

יש 2 סניפים, אחד באזה"ת הישן (לא זה של איקאה) ואחד ממש צמוד למשרד שלי, כך שיוצא לי לאכול שם לא מעט. פיתה תימנית תוצרת בית, טרי-טרי ונקי מאד, מנה מומלצת אם כי לא זולה (15 ש"ח כמדומני).

פלאפל אחלה/"של עזרא"

ברחוב שער העמק (כמו עוזי) פינת גורדון. גם שם פיתה אפויה במקום וטעימה מאד, כאן זה פלאפל ירוק ולא צהוב כמו טובה. מבחר גדול יותר של מטוגנים וסלטים.

פלאפל מוסא

2 סניפים, אחד ליד השוק במרכז העיר ואחד באזה"ת פולג (כן זה של איקאה). מפוצצים את הפיתה בקטע אחר ומוסיפים גם פול וביצה. הארדקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 4:27 pm 
מנהל פורום

מאדים כתב:
שומר נפשו ירחק משבח. ובכלל, באזור בית הכרם אין אוכל טוב.

מה לעשות והת'רד מדבר על "על ידכם" (כרגע אמנם אני בראש העין אבל על זה יש עוד פחות מה לכתוב). ו"שומר נפשו" זה מוגזם. יצא לי לאכול שם די הרבה מסיבות ברורות ואני עדיין עימכם, אפילו ילדי למרות שחוסנו שניהם במוחלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 5:29 pm 
Hall of Famer

חומוס אבו-אדהם. אמנם לא ליד מקום עבודתי (שיותר קרוב להמלצות של אורן וראובן), אבל לא רחוק מהבית שלי. חומוס מצוין, מחיר נוח, תוספות טובות (הפטריות החמות מצוינות!).
מנה נחמדה מאוד לצהריי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 5:46 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כפר סבא:
"חומוס טוב ועוד"
רוטשילד 46, קרוב לויצמן, מאד מאד קרוב אלי, אני אוכל שם לפחות פעם בשבוע. קומבינציה של חומוסיה ומסעדה צמחונית אידאולוגית. חומוס ומסבחה מצויינים. בנוסף מגוון תבשילים צמחוניים, כולל כל מני "בשרים" על טהרת הסויה. הגרסה שלהם למעורב ירושלמי מפילה הרבה אנשים שישבעו לך שזה בשר. בד"כ ב-7 בערב כבר אין מה לאכול. עדיך לבוא ללאנץ'.
"תפארת הפלאפל והשווארמה"
מוסד כפר סבאי, ויצמן ליד הטחנה המרכזית. שווארמה ופלאפל בסיסיים, פשוט עשויים טוב. פתוחים עד מאוחר בלילה. להמנע מה"שווארמה שלי בכפר" שנפתח מולו כדי לרכוב על ההצלחה, פשוט לא טעים.
השוק
לאחרונה שופץ מתחם השוק הכפר סבאי ונפתחה בו חומוסיה-פלאפליה קטנה שאיני זוכר את שמה, אבל החומוס נחמד והפלאפל טעים מאד. צפויות להפתח עוד מסעדות, העייריה מקדמת את האזור חזק.
סבינו
סטקייה שכונתית בשיכון עליה בכפר סבא. לא הייתי שם שנים, אבל אני זוכר שהם בסדר גמור.
אחלה פלטינום גריל
שיפודיית-על באזור התעשייה בכפר סבא. מדוייקים. טעימים. יקרנים. פיתות נאפות במקום. יש להם "חלון אקספרס" לאנשים שלא רוצים לשבת במסעדה, ושם אין צורך להשאיר טיפ וכו' מה שמוריד את החשבון לאזור הרצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 7:18 pm 
Hall of Famer

אני מאד מחבב את טורקישווארמה בחיים עוזר בפתח תקווה. שווארמת העגל שלהם, היא מהטובות שאני מכיר. הבעיה - אפשר להשיג אותה רק שעתיים ביום, שאר הזמן זה פרגיות, שהוא טוב הרבה פחות.
יש בורקסיה מופלאה, ששכחתי את שמה. ממש על פינת אגריפס, בואכה השוק, מול בניין כלל בירושלים. אחד מסותמי העורקים היותר מענגים שיש. ובכלל, ובאופן כללי, המקום הזה (כלומר איזור השוק) הוא אחד המקומות הקולינריים היותר מענגים בישראל.

ואם לצאת רגע מישראל, ולמרות שזה לא בהכרח קשור לכאן. יש בדאלאס, מקום קטן בשם VELVET TACO, שעושה בשביל פרוטות יחסית (אם כי כמובן, הרבה יותר יקר מטאקו בל, או משהו כזה. המחיר הממוצע של טאקו הוא 4-5 דולר במקום הזה) טקואים פשוט אלוהיים שאין דברים כאלה בעולם. שלושה יעמדו בערך במגבלת ה 50 שקל, וכאמור - מדובר ביצירת מופת קולינרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 7:20 pm 
Hall of Famer

ועכשיו נזכרתי, שאם כבר יצאתי מהפרוביצניה - אז לונדון. יש מקום פצפון ליד תחנת אנג'ל, בשם AFGHAN KITCHEN, או משהו כזה. כמו אוכל הודי, אבל משודרג ובמיקום שנותן תחושה מאד מודרנית. משהו כמו 8-9 פאונד לצלחת שכל כולה טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 7:26 pm 
Hall of Famer

נורטון רובנו לא מסתובבים בערי העולם על בסיס תדיר כמוך :)

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 7:35 pm 
Hall of Famer

כן, סליחה. אבל אלו שני מקומות מלהיבים במיוחד שלגמרי עונים על הדרישות של נדב פרט לכך שהם לא בארץ, ולכן הזכרתי אותם.

לזכותי ייאמר שהזכרתי גם שני מקומות ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 8:02 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ועכשיו נזכרתי, שאם כבר יצאתי מהפרוביצניה - אז לונדון. יש מקום פצפון ליד תחנת אנג'ל, בשם AFGHAN KITCHEN, או משהו כזה. כמו אוכל הודי, אבל משודרג ובמיקום שנותן תחושה מאד מודרנית. משהו כמו 8-9 פאונד לצלחת שכל כולה טעם.

אוכל הודי זה הבאסה הכי גדולה בארץ. פשוט אין מסעדות עממיות כאלה שפתוחות ללאנץ', וזה מאד חבל. היתה בכפר מונאש שליד נתניה מסעדה שאיזה בחור שחזר מהודו פתח בחצר שלו, היתה פתוחה לארוחות ערב והיתה מאד מהנה לישיבה ומאד משתלמת (במוצ"ש היה להם "אכול כפי יכולתך" ב50 שקל), ואז סגרו לו אותה מטעמי רישוי. ממשיך לצפות שמישהו יזרום על זה ויביא לנו מקום שאפשר לקנות בו איזה דאל עם יוגורט ונאן לניגוב ב20 ש"ח, כמו שצריך.

ואגב חומוסיות, למי שיוצא או נכנס לכביש 6 בניצני עוז, יש באיזור התעשייה של מושב תנובות (תזהו לפי תחנת "פז") חומוסייה בשם "אחמד סעיד" שהיא סבבה לגמרי. נקי, טעים, נדיב מאד (במחיר המנה תקבל צלוחיות שישובו ויתמלאו בפלאפל, אם תלך על שניצל בצלחת תקבל 3 חתיכות עצומות+חומוס+פלאפל+ירקות באיזה 35 שקל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 9:30 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני מאד מחבב את טורקישווארמה בחיים עוזר בפתח תקווה. שווארמת העגל שלהם, היא מהטובות שאני מכיר. הבעיה - אפשר להשיג אותה רק שעתיים ביום, שאר הזמן זה פרגיות, שהוא טוב הרבה פחות.
יש בורקסיה מופלאה, ששכחתי את שמה. ממש על פינת אגריפס, בואכה השוק, מול בניין כלל בירושלים. אחד מסותמי העורקים היותר מענגים שיש. ובכלל, ובאופן כללי, המקום הזה (כלומר איזור השוק) הוא אחד המקומות הקולינריים היותר מענגים בישראל.

ואם לצאת רגע מישראל, ולמרות שזה לא בהכרח קשור לכאן. יש בדאלאס, מקום קטן בשם VELVET TACO, שעושה בשביל פרוטות יחסית (אם כי כמובן, הרבה יותר יקר מטאקו בל, או משהו כזה. המחיר הממוצע של טאקו הוא 4-5 דולר במקום הזה) טקואים פשוט אלוהיים שאין דברים כאלה בעולם. שלושה יעמדו בערך במגבלת ה 50 שקל, וכאמור - מדובר ביצירת מופת קולינרית.

בורקס רמלה (אני חסיד של מוסא ברח' יפו מול הדואר, אבל גם זה יופי). בשוק יש מסעדב הודית חביבה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 9:46 pm 
Junior

אורן כתב:
גבעת שאול, ירושלים:

ככלל, גבעת שאול זו שממה קולינרית.

יש כאן שני סניפים של פינתי, ואת שניהם אני לא כ"כ אוהב.

אבל יש מקום אחד שדווקא כן שווה המלצה בסגמנט הזה, של מקום לסתום את הרעב באמצע יום עבודה:

"הצלחת (חדר אוכל". מצתאת בקצה רחוב כנפי נשרים, קרוב ליציאה להר-נוף, מול בית כנפי האלה (מס הכנסה). חומוס וכאלה, ומנות מבושלות לא רעות.

מחירים סבירים מינוס - למשל, מנת חזה עוף בפיתה עולה 20 ש"ח.

מנה מבושלת עם תוספת אחת, מוגשת עם פיתה, עולה 35.

דווקא יש כמה מקומות לא רעים בכנפי נשרים.
יש שווארמיה מעולה ליד הבנק בקצה ליד הסופר הגדול ויש את אנג׳ל שמחזיקים סנדוויצים מעולים ב-15 שקל בערך שאם אתה תפרן שעובד במלם אז זו אפשרות טובה וכלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 10:04 pm 
Hall of Famer

ליד איזה בנק?

יש בכנפי נשרים חמישה סניפי בנקים שאני יכול לחשוב עליהם.

ואיזה סופר? אתה מתכוון לשופרסל דיל?

כן, יש שם איזו שווארמה, מודה שלא ניסיתי אף פעם.

עכ"פ, שממה קולינרית נשארת שממה קולינרית, גם אם יש שם שווארמה אחת סבירה.

מודה שמעולם לא חשבתי לאכול סנדוויץ' באנג'ל (וממילא זה די רחוק לי).

נערך לאחרונה על ידי אורן בתאריך א' אוקטובר 20, 2013 10:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 10:14 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
יש בבורסה ברמת גן מקום שאני נהנה לאכול בו כשאני בסביבה בצהריים, אבל אני כבר לא כל כך שם בצהריים. "רנסנס", מקום פרסי עם קבב עלא כיפאק.

אכן מקום מעולה, בדיוק מול גחלים, דא עקא שיקר יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 10:27 pm 
Hall of Famer

לפטופ כתב:
בורסה ברמת גן, לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.

בוא נשב על משהו מתישהו 8)

המממ... האמת שרוב מתחם הבורסה זה מקומות בינוניים וסבירים. לא יכול להגיד על אף אחד מהם שזה איזו ארוחת מלכים.

מה שכן, נציין 3 מקומות לאכול בהם:
1. קינג ג'ורג' [במקום שהיה בו פעם ספגטים] - אין מה להגיד יותר מדי. יש להם פסטות סבבה, בשרים על הכיפאק, והיתרון הכי גדול דווקא אם חולקים מנה כמה אנשים. יצאתי עם עוד 3 אנשים מהעבודה, הזמנו סלט, פיצה, פסטה, שני קינוחים ושתייה, ונגמר בנזק של 55 ש"ח כולל טיפ, משער שהיה יוצא אזור ה-40 ש"ח אילולא הקינוחים.

2. סאבור [רח' היצירה מול התחנת דלק]- למי שאוהב טורטיות, זה המקום. הבשרים גם די טובים, ולראייה המקום די מפוצץ ביומיום.

3. חמסה חמסה - חומוסיה חדשה שנפתחה במקום שהיה בו פעם קרנף (המסעדה הראשונה ב"סטריפ" המסעדות שליד מגדל משה אביב). חומוס חלק ודי בסדר, חמוצים ובצלים אפשר לקחת כאוות נפשך. למעשה, היתרון העיקרי של המקום זה שאין הגשה. לא צריך שום טובות מאף מלצרית שתנדב לך צלחת של חמוצים.

ו-3 להימנע מהם:
1. Jewish Beef [רח' התובל] - סנדביצ'ים עם פסטרמה/נקניק משולבים עם תוספות של תפוחי אדמה / סלטים / אורז. לא יודע, לא מתאים לי מנה עיקרית "רכה" כזאת עם תוספות אמיתיות. בפעם האחרונה (והיחידה) שהייתי שם השירות היה מחורבן ולא היה להם בגט. הייתי חושב שבמצב כזה הם פשוט ילכו למכולת ליד לקנות בגט, אבל הם התייאשו מראש, והלקוחות נשארו עם כמה פיתות מעופשות.

2. ריטנגה [בסוף מתחם המסעדות איפה שהקינג ג'ורג'] - פעם זה היה המקום לאכול בו פסטה. היו מכינים גם די מהר, וגם היה טעים והכל היה מתוקתק. בשלב מסוים נהיו יותר ויותר גרועים בשירות, עם מלצרית שעושה טובה שהיא שמה עליך בכלל, טועים בחשבון, שוכחים חלק מההזמנות ועוד כהנה וכהנה.

3. בלאק [ליד מגדל משה אביב] - אם חשקה נפשכם בארוחת צהריים בטווח המחירים שנדב ציין, אתם יכולים למחוק את הבלאק מהרשימה. מחירים בשמיים על כלומה ומאומה, ומבחינת האיכות, יצא לי להזמין כמה פעמים בטייק אוויי וזה היה די מזעזע, שמנוני וגועלי. האמת שהסניף הזה (ביחד עם זה מפתח תקווה שנערך בו מפגש פורום במשחק של ישראל-גרמניה) פשוט הורידו אותי לחלוטין מבלאק, ואולי אפילו באופן כללי ממסעדות המבורגרים. כי כמה אפשר כבר לטחון את ה-BBB ובלאק ומוזס?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 10:29 pm 
Hall of Famer

לפטופ כתב:
nadav_hacohen כתב:

אכן מקום מעולה, בדיוק מול גחלים, דא עקא שיקר יחסית.

בגחלים יצא לי לאכול כמה פעמים.

1. יקר. מעל התקציב שנדב ציין, לפחות ארוחה נורמלית
2. הקמצנים לוקחים אקסטרה כסף על חומוס, כלומר, אפשר לקבל פלטה של סלטים אבל חומוס לא כלול ביניהם. ביג נו נו.
3. הלאפה שלהם זה אחד הדברים. זה מכסה לפחות חצי שולחן, ודי ממכר.
4. עד כמה שזכור לי בשרים די טובים וגם קינוחים סבבה
5. בביקורי האחרון שם ראיתי את לא אחר מאשר... יוסי בניון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 10:47 pm 
Hall of Famer

אכלתי פעם בבורסה באיזה מקום קטן של סנביצ'ים בשריים בלחם שהם אופים במקום, היה די מענג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 11:51 pm 
מנהל פורום

oren_80 כתב:
חומוס אבו-אדהם. אמנם לא ליד מקום עבודתי (שיותר קרוב להמלצות של אורן וראובן), אבל לא רחוק מהבית שלי. חומוס מצוין, מחיר נוח, תוספות טובות (הפטריות החמות מצוינות!).
מנה נחמדה מאוד לצהריי היום.

אני לוקח את ההודעה הזו כהזמנה להיפגש לצהריים פעם (אולי אפילו פגישה משולשת...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 12:14 am 
מנהל פורום

nadav_hacohen כתב:
נורטון כתב:

אוכל הודי זה הבאסה הכי גדולה בארץ. פשוט אין מסעדות עממיות כאלה שפתוחות ללאנץ', וזה מאד חבל. היתה בכפר מונאש שליד נתניה מסעדה שאיזה בחור שחזר מהודו פתח בחצר שלו, היתה פתוחה לארוחות ערב והיתה מאד מהנה לישיבה ומאד משתלמת (במוצ"ש היה להם "אכול כפי יכולתך" ב50 שקל), ואז סגרו לו אותה מטעמי רישוי. ממשיך לצפות שמישהו יזרום על זה ויביא לנו מקום שאפשר לקנות בו איזה דאל עם יוגורט ונאן לניגוב ב20 ש"ח, כמו שצריך.

מי שכן רוצה המלצה על מסעדה הודית נהדרת שלטעמי היא הטובה בארץ שידרים לבאר שבע, ל"הודו הקטנה". מסעדה הודית שבאמת נראית לא רחוק מהמקור עם מגוון מנות ענקיות במחירים מצחיקים. הסטודנטים מתים עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2013 1:07 am 
Junior

אורן כתב:
ליד איזה בנק?

יש בכנפי נשרים חמישה סניפי בנקים שאני יכול לחשוב עליהם.

ואיזה סופר? אתה מתכוון לשופרסל דיל?

כן, יש שם איזו שווארמה, מודה שלא ניסיתי אף פעם.

עכ"פ, שממה קולינרית נשארת שממה קולינרית, גם אם יש שם שווארמה אחת סבירה.

מודה שמעולם לא חשבתי לאכול סנדוויץ' באנג'ל (וממילא זה די רחוק לי).

בנק ברקליס אני חושב.
אנג'ל באמצע כנפי נשרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot], Shiver ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה