סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2014 6:01 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
בשנים האחרונות אני נכנס לסל ניוז בכל יום, בדרך כלל יותר קורא ממגיב.
אני גם נכנס לפורומים אחרים ברשת, באתרים אחרים וקורא על נושאים אחרים לגמרי. לדוגמא, מבקר בשלושה פורומים שונים באתרים אחרים של הטימברוולבס, בפורום על MMA, בפורום של משחקי מחשב וכן הלאה.

כל זה גרם לי לחשוב, שיש מחסור ברשת דיונים מרכזית אחת שבה אפשר לדבר עם אנשים אחרים על הנושאים שמעניינים אותך. אז ישבתי עם חבר כמה חודשים, ובנינו רשת כזו, שפונה לקהל הבינלאומי (הרשת באנגלית).

אני מעריך את האנשים שכותבים כאן, כך שאשמח לפידבק. המערכת עדיין בשלב הבטא.

www.talksparks.com
קוד לכניסה לבטא: salnews

תודה :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2014 6:26 pm 
Sophomore

אולי לא הבנתי. המצאת את reddit?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2014 6:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אין לי בעיה להיכנס ולהציץ, אבל למה צריך להירשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2014 6:37 pm 
Hall of Famer

לא יודע, זה נראה טוב ומרשים והכל. אבל לרשתות חברתיות יש דרך מסוימת בהן הן נבנות. אילו סלניוז היתה מתחילה שנה שעברה, אני בספק אם היא היתה שורדת חודש (וגם כך היום היא שורדת בגלל 10 אנשים שלא מסוגלים לצאת מפה).
בעולם שבו רשתות חברתיות נעשות יותר ויותר אינדבדואליות (וואטסאפ) אני לא בטוח לגמרי שיש לזה מקום. מצד שני, אולי כן. לא יודע.

אני רק אומר משהו אחד נוסף, בזמנו כשסלניוז לא היה הפורום היחיד שהשתתפתי בו (ובין השאר ניהלתי גם את "המסך המפוצל" של הטלויזיה), השתעשעתי בעצמי ברעיון של פורטל פורומים משותף שכזה על פי תחומי עניין, שיהיה "מקצועי" יותר מתפוז, אבל:
א. זה היה לפני 10 שנים בערך.
ב. יש עוד מקומות שעונים על צורך דומה. למשל, אני מוצא שחלק גדול מהפורומים של תפוז מאד יעילים. (גם אם הם לא מייצרים תחושת "שיתופיות" או אחווה כמו סלניוז, לטעמי.

בקיצור, לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2014 6:38 pm 
Junior

הגזמת נורטון, המספר קרוב יותר ל-100 מאשר ל-10.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2014 8:08 pm 
Freshman

תודה על התגובות ולמי שבדק :-) אני מעריך את זה.

Janiv: רדיט הוא אכן מתחרה. עם זאת, רדיט נראה כמו משהו שברח משנות ה-90, ופונה לקהל מאוד גיקי. היינו רוצים ליצור משהו מודרני יותר שמכוון לקהל מיינסטרים יותר.
אני חושב שרדיט נהדר אגב ומצליח מאוד, רק שקשה לו להשתדרג דווקא בגלל נקודת החוזק שלו - הקהל הנאמן שלא רוצה שינויים.

ראובן: צריך להרשם מכיוון שזה שילוב בין רשת חברתית למערכת פורומים - הניוז פיד שלך מורכב מהדיונים בתחומי העניין שלך, ומאנשים שאתה בוחר לעקוב אחריהם.

נורטון: הדברים אכן התקדמו, ולא מדובר בסתם מערכת פורומים. כמה יתרונות:
1) יש ניוזפיד שמציג את הדיונים מכל הנושאים שאתה עוקב אחריהם.
2) ניתן לעקוב אחרי אנשים כדי לגלות דיונים בתחומי עניין חדשים.
3) במערכת מוזנים מראש 40 מיליון נושאים עם תיאור ותמונה. כך שניתן לכתוב על כל נושא ולא צריך לייצר קהילות. זה מונע גם בעיה של כפילויות שמתרחשת הרבה במערכות groups.
4) ניתן לכתוב בקלות על כל נושא כבר מהניוז פיד ורק לשייך אותו לקטגוריה ספציפית.

אני חושב שהצורך לדבר על נושאים שמעניינים אותך עדיין קיים, ומסכים שיש מקומות שנותנים לו מענה חלקי. רק חושב שצריך לעשות זאת טוב יותר.

אני רואה את זה כפרויקט של כמה שנים, שאנחנו כרגע די בהתחלה שלו. הקמנו בעבר כמה רשתות חברתיות וחברות אינטרנט מצליחות פחות או יותר, ואנחנו חושבים שזו מטרה מעניינת שווה להשקיע בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2014 11:27 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
https://xkcd.com/927/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2014 11:43 pm 
Sophomore

עוד לפני רנדל מונרו,
קארל צ׳אפק כתב:
עם התפתחות רשת החינוך לסלמנדרות עלתה גם שאלת הלשון. איזו מבין לשונות העולם יש להקנות לסלמנדרות תחילה? הסלמנדרות הקמאיות מאיי האוקיינוס השקט דיברו, כמובן, ב־Pidgin English, כפי שקלטו אותה מפי הילידים והימאים; רבים דיברו מלאית ועגות מקומיות אחרות. הסלמנדרות שגודלו לשוק של סינגפור הודרכו ב־Basic English, אותה אנגלית מפושטת־באורח־מדעי, שדי לה בכמה מאות מילים, בלי המהומה המיושנת של כללי דקדוק; לכן גם החלו לכנות את האנגלית הסטנדרדית המפושטת Salamander English. בבתי הספר לדוגמה מבית מדרשה של מאדאם צימרמן התבטאו הסלמנדרות בלשונו של קורניי, לא כל כך מסיבות לאומיות, אלא כיוון שזה שייך להשכלה גבוהה; לעומת זאת, בבתי הספר הרפורמיים לימדו אספרנטו כשפת הדיבור. מלבד זאת נוצרו באותה עת חמש או שש שפות אוניברסליות חדשות, אשר נועדו לבוא במקום אותו מגדל בבל של שפות אנוש, ולהעניק שפת אם אחת משותפת לעולם האנשים והסלמנדרות גם יחד; התגלעו, כמובן, סכסוכים רבים בנושא, איזו מבין השפות הבינלאומיות האלה היא התכליתית, הערבה־לאוזן והאוניברסלית ביותר. לבסוף נגמר העניין, כמובן, בכך, שכל אומה הטיפה ללשון אוניברסלית משלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה