סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 10:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 11, 2014 12:09 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
* זו לא פרסומת...

שלום חברים,

אני משווקת שמן זית של אגודה חקלאית מהגליל [בכוונה לא מציינת שמות, הבנתי שזו המדיניות (תקנו אותי אם אני טועה)], וכחלק מהשיווק שלנו השנה אנחנו מתכוונים להגיע עם המוצרים שלנו לפסטיבלים שהנושא והתכנים שלהם מתאימים לדוכן של טעימות ומכירות שמן. אני רחוקה מלהיות אשת פסטיבלים, ואין לי שום מושג לאן כדאי להגיע, אבל יש לי הרגשה שיש ביניכם חבר'ה שיידעו, ואשמח אם תחשבו על כמה אירועים (בעיקר באזור הצפון) ששווה להגיע אליהם ולהקים דוכן שמוכר שמן זית.

תודה מראש וחג שמח,

ענת

* השמן כשר, נחשב כתית מעולה עם חמיצות מירבית 0.5%, כך שזה בהחלט למקפידים, למקרה שזה עוזר לקבל מושג לגבי סוג המוצר.

** אם במקרה מישהו כן מתעניין בפרטים נוספים, כתבו לי בפרטי.

התבונן בכוח הבנתך, גלה את הדברים הידועים לך מכבר

ותמצא את הדרך לעוף."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 12, 2014 12:29 am 
Senior

טיפה פספסת את עונת הפסטיבלים
לא שאני יודע על משהו משמעותי אבל הייתי יוצר קשר עם יקבים, הם מארגנים הרבה אירועים כאלה ושמן ויין הולכים ביחד לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 13, 2014 7:16 am 
Freshman

תודה, תומר. יש פסטיבלים ואירועים של סופשבוע שמתרחשים גם בסתיו ובחורף, גם אם לא באותה תדירות כמו בעונות החמות.
אני יכולה לעבוד רק במסגרת התזמון של המוצר שלי, ושמן זית מפיקים בסתיו, מה לעשות. עד הקיץ, הוא כבר לא טרי במיוחד, ולא הייתי משווקת את המוצר שלי כשהוא אינו בשיאו בכל אופן.

התבונן בכוח הבנתך, גלה את הדברים הידועים לך מכבר

ותמצא את הדרך לעוף."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 13, 2014 7:53 am 
Hall of Famer

קודם כל, אני לא חושב שפיספסת את עונת הפסטיבלים כמו שתומר טוען, לקראת המסיק החדש בנובמבר-דצמבר יש כל מיני אירועים של מועצת הזית שאפשר להתלבש אליהם, אירועים של יקבים הם גם פלטפורמה טובה ובכלל, כל פסטיבל שקשור בקולינריה, וכאלו יש הרבה מאוד כל הזמן. בכל מקרה, אל תצפי לגדולות ונצורות בכל מה שקשור למכירות בפסטיבלים האלו, לרוב אנשים לא באים אליהם לקנות בכמויות, האפקט הוא יותר מיתוגי מאשר מכירתי (למרות שאיש מכירות תותח יכול לעשות דברים יפים גם באירועים כאלו). לגבי פסטיבלים, קשה לשים את האצבע על פסטיבל מסויים, פסטיבל שבשנה אחת משקיע המון בפרסום, עובד עם אנשים רציניים ומביא קהל גדול יכול בשנה שאחרי לצמצם תקציבים ולהיות הרבה יותר זניח, אז צריך לשפוט כל מקרה לגופו- כלל אצבע טוב כשאת שומעת על פסטיבל זה לחפש אותו בגוגל, אם קשה לך למצוא פרטים עליו או שהאתר נראה מאוד לא מקצועי- בדרך כלל כדאי להתרחק או לכל הפחות, לא להשקיע הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 14, 2014 10:34 am 
Junior

כחובב וצרכן שמן זית ואדם המתפרנס למחייתו משיווק ומכירות, אני דווקא הייתי חושב מחוץ לקופסא.
קודם כל הייתי מחפש שת"פ עם תחום האוכל. שמן זית מזוהה עם אוכל איטלקי וים תיכוני שאלו מטבחים אהובים בארץ.
אפשר לקבל פלטפורמה רציפה יותר דרך מטבחים מוכרים.

רוב האנשים לא יטעמו שמן זית בטעימה נקיה אבל ישמחו לקבל אותו על פיצה, פסטה או סלט.

באשר לפסטיבלים, אכן חבל כי פסטיבל היין באשדוד ופסטיבל הסרטים בחיפה בהחלט מביאים קהל יעד פוטנציאלי למוצר. והם כידוע מתרחשים עכשיו.

ולסיום אומר שיש היום אינפלציה של שמני זית ברשתות השיווק אבל מי שחפץ בשמן זית זני, צריך לחפש אותו בחוץ.
שווה לשווק את השמנים הזניים עם הסבר לאלו מאכלים הם מתאימים וטעימות. זה בהחלט יכול לבדל את המוצר מאחרים.
כי נכון להיום כבר כולם עושים את הכתית המעולה עם חמיצות מירבית של 0.5% ולדעתי המיובאים אף זולים יותר.

בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: FLASH, קרטמן ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה