סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האיש השווה מיליונים
הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 12:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא, אני לא מדבר על האיש הביוני סטיב אוסטין. גם לא על סטון קולד סטיב אוסטין.
אני מדבר על ערן זהבי, שהולך לעשות לביתו אצל הסינים בהעברה בסכום שיא.
מצד אחד כיף גדול לראות שחקן ישראלי שעובר למקום שכף רגלו של כדורגלן ישראלי לא דרכה בו עד כה, ובדרך עושה הרבה בוכטות של דולרים.
מצד שני, מבאס בהיבט שהוא הביא הרבה עניין לכדורגל הישראלי, ועם עוד כמה עונות אני מאמין שהיה לו סיכוי טוב להגיע לטופ3 הסקוררים של הליגה בכל הזמנים. וכן, גם מבאס בתור אוהד מכבי שהקבוצה מוותרת על הווינר הכי גדול שהיה בה (ואם היו לוקחים השנה אליפות אז בכלל)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 12:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם נכונים הסכומים שמפורסמים שהסינים משלמים למכבי כדי לשחרר אותו, אני לא חושב פעמיים ומשחרר אותו, עם כל חשיבותו.
בסכום כזה אפשר למצוא שחקן זר טוב יותר ממנו. כמובן, בהנחה שהמנהל המקצועי לא יהיה חפפן כמו בעונה שעברה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 1:01 am 
Junior

מרחבי הרשת:
לא מבין את הסינים, הרבה יותר זול לזייף את זהבי.

לעניינו, אני לא חושב שהרבה אנשים היו אומרים לא ל60 מיליון שח תמורת עבודה בדבר שהם טובים בו ואוהבים אותו.
הוא לא איזה מסי שלא חסר לו כלום ולא יעזוב את ברצלונה בעד שום הון, הוא ישראלי שעד עכשיו לא הרוויח שליש ממה שהוא אמור לקבל שם.
עשה את ההחלטה הנכונה מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 2:27 am 
Junior

הכסף הזה יכול לקנות למכבי התחדשות. לסיים התקשרות עם שני זרים או ישראלי(אהמ..בן בסט), ללכת על ישראלים צעירים מוכשרים כמו קהת ואצילי.
מבחן ענק ענק לקרויף שמגיע לפתחו ככל הנראה בשנה האחרונה שלו בתפקיד. מעניין מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 10:26 am 
Junior

ברור שמוכרים.
לא יודע מה אפשר לקנות בכסף הזה אבל ברור לגמרי שאפשר יהיה להחזיר את זהבי עוד שנה כשימאס לו ברבע מהסכום.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 10:29 am 
Senior

למה שיימאס לו?
אני מניח שלמעט אם יהיה פיאסקו-על, מכבי ת"א לא תהיה הקבוצה היחידה שתציע לו הצעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 11:05 am 
Freshman

זהבי עשה את ההחלטה הנכונה מבחינתו וכו'. ובכל זאת, יש משהו סמלי בלראות את גדול הכדורגלנים שלנו כיום מוכר את העתיד המקצועי שלו בעבור (המון המון ) כסף, על רקע יורו כייפי ושמח בו נבחרות בסדר הגודל של אלבניה והונגריה מראות התקדמות גדולה, ועומדות בכבוד מול הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 11:15 am 
Hall of Famer

אפשר לחשוב איזה "עתיד מקצועי" זהבי מוכר, העתיד שלו כשחקן הכי טוב בליגת העל העלובה שלנו? העתיד שלו כשחקן הכי טוב בקבוצה שהתקרה שלה זה שלב הבתים של הליגה האירופית? אני לא מכיר את הליגה הסינית יותר מדי, אבל אני לא חושב שהיא נופלת משמעותית מהעתיד המזהיר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 11:50 am 
Junior

בטח בקבוצה שמאמן אותה אחד שאימן את ברזיל שזכתה במונדיאל (וגם נכשל איתה) ואת צ׳לסי ואם אני לא טועה יש שם עוד כוכבים (בפנסיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 12:00 pm 
Freshman

rony כתב:
אפשר לחשוב איזה "עתיד מקצועי" זהבי מוכר, העתיד שלו כשחקן הכי טוב בליגת העל העלובה שלנו? העתיד שלו כשחקן הכי טוב בקבוצה שהתקרה שלה זה שלב הבתים של הליגה האירופית? אני לא מכיר את הליגה הסינית יותר מדי, אבל אני לא חושב שהיא נופלת משמעותית מהעתיד המזהיר הזה.

הוא יכל לנסות ולהתקדם לאירופה. היו קבוצות שרצו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 12:08 pm 
Junior

ציון כתב:
זהבי עשה את ההחלטה הנכונה מבחינתו וכו'. ובכל זאת, יש משהו סמלי בלראות את גדול הכדורגלנים שלנו כיום מוכר את העתיד המקצועי שלו בעבור (המון המון ) כסף, על רקע יורו כייפי ושמח בו נבחרות בסדר הגודל של אלבניה והונגריה מראות התקדמות גדולה, ועומדות בכבוד מול הגדולות.

לא פייר! למה אפשר להתגאות בייצוא של מזל"טים ומערכות נשק לסינים אבל לא בייצוא של ספורטאים לסין?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 1:41 pm 
Junior

Dovi כתב:
בטח בקבוצה שמאמן אותה אחד שאימן את ברזיל שזכתה במונדיאל (וגם נכשל איתה) ואת צ׳לסי ואם אני לא טועה יש שם עוד כוכבים (בפנסיה).

זו הקבוצה השנייה, לא של סקולארי.
הקבוצה המדוברת של זהבי היא מקום 14 מתוך 16 ובעלת איצטדיון של 18 אלך מושבים. עוזי דן(הענק) עשה את ההבדלה בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 1:58 pm 
Hall of Famer

ציון כתב:
rony כתב:

נורא קל לצפות מכדורגלנים (וספורטאים באופן כללי) שיוותרו על כסף בשביל התקדמות מקצועית ויוקרה, אבל כשהקריירה שלך נמשכת סביב ה-10 שנים ברוב המקרים והיא בסיכון של להסתיים בכל רגע נתון עם פציעה, אני לגמרי מבין ספורטאים שמעדיפים להבטיח את העתיד הכלכלי שלהם על חשבון "קידום מקצועי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 2:00 pm 
Junior

וואלה, ואני כמו טמבל ממשיך להאמין לכל שטות של עיתונות הפח הישראלית.
שמעתי שמדברים על זה ברדיו בנוסף לתקשורת הכתובה וזה היה בגלי צה״ל ולא רק אצל הבהמות ב103.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 2:18 pm 
Freshman

rony כתב:
ציון כתב:
rony כתב:

נורא קל לצפות מכדורגלנים (וספורטאים באופן כללי) שיוותרו על כסף בשביל התקדמות מקצועית ויוקרה, אבל כשהקריירה שלך נמשכת סביב ה-10 שנים ברוב המקרים והיא בסיכון של להסתיים בכל רגע נתון עם פציעה, אני לגמרי מבין ספורטאים שמעדיפים להבטיח את העתיד הכלכלי שלהם על חשבון "קידום מקצועי".

אני לא מצפה כלום, וההחלטה של זהבי הכי מובנית. אבל זה כן מראה על מצב הכדורגל אצלנו, כשהשחקן הכי טוב שהוא סופסוף וווינר אמיתי ונמצא בשיא הקריירה שלו, מוותר על ניסיון להתקדמות מקצועית והולך לחור מהתחת בסין.

וכמו שאמרתי, אתה רואה ביורו נבחרות "בקנה המידה שלנו" שמתקדמות ומופיעות בטורניר באופן ראוי להערכה, ואנחנו רק הולכים ושוקעים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 2:34 pm 
Hall of Famer

:lol: :lol: :lol:

ציון, היית פעם בגואנזו? כי אני הייתי, זה מטרופולין ענק ומודרני של 15 מיליון תושבים (שלפחות ממה שסיפרו לי-מתכוונים לאחד אותו עם ערי הלווין שלו לעיר הכי גדולה בעולם של משהו כמו 45 מיליון תושבים) עם איזורי בילוי, קניונים ענקיים ומודרניים ששמים בכיס הקטן כל קניון בארץ, פארקים יפים, רכבת תחתית חדשה לגמרי ומצוחצחת שברוב הערים באירופה היו מקנאים בה, אבל כנראה שביחס לתל-אביב זה חור מהתחת. הדבר היחיד שבאמת מבאס בגואנזו זה הזיהום אוויר הגבוה, אבל אם הסינים יחליטו שהם רוצים שם אוויר נקי, תהיה בטוח שתוך שנתיים האוויר שם יהיה נקי בהרבה מזה של תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 2:45 pm 
Freshman

בסדר, נו.. הוא יכול גם היה ללכת לשחק בפ.צ. ניו דלהי עם 25 מיליון תושבים + 5 מיליון הומלסים ו700,000 ריקשות. מבחינת כדורגל - ופה באמת תתקן אותי אם אני טועה, זה חור מהתחת. ועוד הבנתי שהוא בכלל הלך לקבוצה הפחות טובה באותה העיר. משהו כמו בני יהודה בתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 2:52 pm 
Hall of Famer

לא מכיר את הליגה הסינית בכלל, אבל אם לבני-יהודה שלהם יש כאלו סכומי כסף, אני מניח שאין להם במה להתבייש מול ליגת העל שלנו.

ולגבי גואנזו, הייתי גם שם וגם בדלהי, באמת שאין מה להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 2:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כרגיל, כל מה שישראלי שגר בחור (ברמה העולמית) של פחות מחצי מיליון תושבים לא מכיר - זה חור מהתחת. נשאר רק להעביר את גואנז'ו לערבות רוסיה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 3:21 pm 
Freshman

נו, אז בוא איש העולם הגדול ותספר לנו הפרובנציאלים על הכדורגל בגואנז'ו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 3:36 pm 
Senior

אפשר (ומותר) להיות פרובינציאליי ואפילו - שומו שמיים - לא להכיר על בוריו את הכדורגל בגואנז'ו (מה הקשר?), אבל לקרוא לעיר כמו גואנז'ו "חור מהתחת" זו לא רק פרובינציאליות וסרות טעם אלא טיפשות סתם.

וכמובן שנשגב מבינתי איך מישהו ממעצמת הכדורגל, זו ש'ישראל' שמה, מרשה לעצמו לזלזל בכדורגל הסיני. נכון שסין (עדיין) לא מעצמת כדורגל ואין מה להשוות עם ספרד או בלגיה אבל רק ממבט חטוף על מי שמאמן ומי שמשחק שם נראה לי שהכיוון שלהם הוא כלפי מעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 4:06 pm 
Freshman

אוי, תנוח עם ההרצאות האלה.. כן "חור מהתחת", עם כל הכבוד, מבחינת כדורגל וביחס לאופציות האחרות אותן יכל מר זהבי לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 4:23 pm 
Senior

טוב, אנוח.

מרענן עם זאת, ללמוד שאת טעמך הטוב אתה מפגין גם לסתם אנשים שלא פגשת ולא תפגוש ולא רק למקומות שלא היית בהם בחיים.
(וכמובן, מוגזם אולי לצפות לדברי טעם ממי שמתיחס לשתי שורות כ'הרצאות', טוב שלא ציינת באנינות שאני חופר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 4:44 pm 
Freshman

"הרצאות" - קביעות בעלות נימה פדגוגית בנוגע מה אפשר (ומה מותר) להיות, וחלוקת ציונים בדבר סרות/ טיב טעם, מהי טיפשות וכן על זו הדרך..

אפשר היה לכתוב גם ערך על "חור בתחת" אבל זה באמת היה סר טעם.

אבל סליחה אם התגובה הייתה בוטה. לא הייתה שום כוונה לפגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 16, 2016 10:16 pm 
Junior

אז קודם הופתעת לגלות שנבחרת ישראל היא לא שוס גדול או אפילו בינוני, עכשיו אתה טורח גם לגלות על "מצב הכדורגל שלנו" בעקבות שחקן שבוחר ללכת לחוזה בגובה תקציב של קבוצה ממוצעת בליגת העל (וכמובן לא שוכח לציין שזה "חור מהתחת", בעיר בין המודרניות בעולם ובליגה עם תקציב ושחקנים שישראל לא יכולה להשיג עם צ'יטים במשחק מנג'ר).
בקיצור אשמח אם תמשיך לעדכן אותנו בגילוייך המרעישים על המדינה בכלל והספורט בפרט, הפוטנציאל הקומי כאן צורח.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה