סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 10:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 24, 2017 5:01 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
חקירות? מתנות? צוללות? נתניהו והליכוד ממשיכים לדהור למעלה (34 מנדטים) , ואבי גבאי צונח דרמטית במפלגת האבודה (13 מנדטים בלבד)

מסקר חדש עולה כי ההתלהבות מהיו"ר החדש של המחנה הציוני דעכה, ויורדת באיטיות לכוון התהום והיא עומדת על 13 מנדטים בלבד. הליכוד עולה ל-34, כולנו מתחזקת וש"ס על גבול אחוז החסימה. הליכוד רק מתחזק והמחנה הציוני, שקיווה כי ההתלהבות עם בחירתו של אבי גבאי תמשיך ותקפיץ אותו בסקרים, מתרסק. כך לפחות עולה מסקר שפורסם היום (חמישי) ובוצע שלשום. הסקר, שבוצע על ידי מכון גיאוקרטוגרפיה בראשות פרופ' אבי דגני, כלל 500 אנשים עם טעות דגימה של עד 4.5 אחוזים.

לפי הנתונים, הליכוד ממשיך לשמור על פרופיל גבוה, ואף להתחזק, ועולה ל-34 מנדטים, בעיקר כתוצאה מהיחלשות של המחנה הציוני, של ש"ס ושל הרשימה הערבית המאוחדת. המחנה הציוני אשר קפץ בימים הראשונים לאחר בחירת גבאי מ- 11 מנדטים עד סביבות -21-20 מנדטים, נסוג בהתמדה במשך חודש אוגוסט, ובקפיצות גדולות – דרך 15 אל עבר 13 בלבד היום. גם אחוז הבטוחים שיצביעו עבור המחנה הציוני ירד משמעותית – כנראה נוכח השינויים מעוררי המחלוקת המוצעים ע"י גבאי לדרך ניהול המפלגה מבית.

הבית היהודי בראשות נפתלי בנט מקבלת 13 מנדטים, יש עתיד של יאיר לפיד עם 14 מנדטים, לאחר שכבר עמדה בסקרים קודמים על 20 מנדטים ויותר וישראל ביתנו בראשות שר הביטחון אביגדור ליברמן מקבלת 6 מנדטים, בדיוק כמו התוצאה שלה בבחירות האחרונות.

מרצ, ראש הנחש של השמאל הקיצוני, מדרך הטבע, נהנית מכל ירידה של המחנה הציוני ועולה ל-7 מנדטים. כולנו של כחלון בהתרוממות החודש – משפל בן 5 מנדטים בראשית החודש, דרך 8 ועד 10 מנדטים היום – שווה להישג המפלגה בבחירות האחרונות. גם אחוז הבטוחים שיצביעו עבור המפלגה עלה מאוד – מסביבות 20% ופחות בעבר הלא רחוק, עד 41% היום.

"יהדות התורה" ממשיכה לשמור על הרמה הגבוהה, שבין 8 – 10 מנדטים, כולל יציבות גבוהה של בטחון במפלגה של המצביעים עבורה והיא עומדת על 9 מנדטים. ש"ס אשר לא עברה את אחוז החסימה, לפני כשבועיים, נמצאת היום על הגבול עם 4 מנדטים.
"הרשימה הערבית המשותפת" הבוגדנית בהמשך מגמת היחלשות: עומדת היום על עשרה מנדטים.

http://www.maariv.co.il/news/politics/Article-596670

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 24, 2017 5:09 pm 
מנהל פורום

יש איזשהו סקר שמראה עד כמה הסקרים האלה שווים לתחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 24, 2017 5:52 pm 
Senior

ודים כתב:
יש איזשהו סקר שמראה עד כמה הסקרים האלה שווים לתחת?

יש אבל הוא שווה לתחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 24, 2017 6:59 pm 
Junior

הסקרים של אבי דגני שווים במיוחד לתחת וידועים בהזיותם. אגב עובד ועבד עבור מפלגות ימין כולל הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 24, 2017 8:41 pm 
Junior

REDBULL כתב:
מרצ, ראש הנחש של השמאל הקיצוני, מדרך הטבע, נהנית מכל ירידה של המחנה הציוני ועולה ל-7 מנדטים.

צפע? או סתם חנק פארש שחור כזה בקטנה שאתה מביא קילשון ומשחיל?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 24, 2017 10:23 pm 
Hall of Famer

הסקר הזה אכן פסיכי בעליל. הקואליציה הנוכחית עולה ל76 מנדטים. עליה של 9 מהבחירות האחרונות. על חשבון מה? מי בדיוק עבר ימינה? מצביעי לפיד? מחנצ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 25, 2017 9:27 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
REDBULL כתב:
מרצ, ראש הנחש של השמאל הקיצוני, מדרך הטבע, נהנית מכל ירידה של המחנה הציוני ועולה ל-7 מנדטים.

צפע? או סתם חנק פארש שחור כזה בקטנה שאתה מביא קילשון ומשחיל?

גם אני אהבתי את ההצגה האובייקטיבית של הסקר.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 25, 2017 10:53 am 
Junior

ההודעה הזו היא עלבון לאינטליגנציה של יושבי הפורום הקדוש הזה. הכותב גם מביא לינק כאילו זה מה שנכתב שם, בעוד שבלינק לא מוזכרות הדיעות הימניות של רדבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 25, 2017 12:27 pm 
Junior

התרגלתי לפשקווילים האלו כבר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 25, 2017 12:44 pm 
Freshman

הלינק שהבאתי היה כדי להראות מה תוצאות הסקר. לא צטטי מילה במילה ואין לי בעיה לחוות את דעתי כדמו שאני מניח אתם גם אין לכם בעיה לחוות את דעתכם. פעם אחרונה שבדקתי אנו במדינה חופשית וכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה.

יחד עם זאת כנראה שלא הצלחתם לרדת לשורש מסקנתי . התקשורת שברובה שמאלנית ובוגדנית מנותקת מהעם כמערב ממזרח. כמו גם חלק מהמקלידים בפורום כאן. ולכן כמה שיותר תלכלכו ותנסו למצוא דברים שלילים להגיד על הימין והדתיים, העם ישנא אתכם יותר ויגעל מכם. לכן הימין ימשיך ישלוט כמו שהסקר מראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 25, 2017 12:48 pm 
מנהל פורום

וואלה? הכותבים פה בפורום מנותקים מה-"עם"?
זאת אומרת לדעתך המושכלת אם יש רוב של 51% לדעה מסויימת (שזה אגב רחוק מהמציאות לדעתי, אבל נגיד), אז כל מי שב-49% האחרים הוא כבר "מנותק מהעם" ולפי התפיסה שלך חייב מהר להצטרף לאותם 51% כי אחרת הוא בוגד?

אגב, בתשובתך המנומקת אל תשכח לציין בפירוט נרחב עד כמה השמאלנים בוגדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 25, 2017 3:18 pm 
Junior

אני אגב עדיין תקוע באיות של המילה סיגארים.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 25, 2017 8:07 pm 
מנהל פורום

ודים כתב:
זאת אומרת לדעתך המושכלת אם יש רוב של 51% לדעה מסויימת (שזה אגב רחוק מהמציאות לדעתי, אבל נגיד), אז כל מי שב-49% האחרים הוא כבר "מנותק מהעם" ולפי התפיסה שלך חייב מהר להצטרף לאותם 51% כי אחרת הוא בוגד?

ודים, אתה מאמן בטיזי-לוך!
אם אתה לא מנותק, מי כן???
::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 25, 2017 8:45 pm 
Junior

REDBULL כתב:
התקשורת שברובה שמאלנית ובוגדנית מנותקת מהעם כמערב ממזרח. כמו גם חלק מהמקלידים בפורום כאן. ולכן כמה שיותר תלכלכו ותנסו למצוא דברים שלילים להגיד על הימין והדתיים, העם ישנא אתכם יותר ויגעל מכם. לכן הימין ימשיך ישלוט כמו שהסקר מראה.

וכמובן שהדרך הראשונה לעורר אמפתיה לצד שלך הוא לדמות את הצד השני מהצד שלך לחיות ארסיות ובוגדניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 26, 2017 1:36 am 
מנהל פורום

עודד וולפסון כתב:
ודים כתב:

ודים, אתה מאמן בטיזי-לוך!
אם אתה לא מנותק, מי כן???
::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk:

האמת שאם חושבים על זה אז כל מי שבפורום פה, כולל רדבול, הוא מנותק מהעם. כולנו אנשי כדורסל, אבל ה"עם" הוא בכרלל עם של כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 26, 2017 10:38 am 
Junior

אני מרוצה מהסקר הזה כי תומך בכחלון ובמרצ. אבי גבאי חשבתי בהתחלה שהוא פלופ אבל עכשיו אני דווקא יותר בעדו, אם הוא יעשה את המהלכים הנכונים הוא יכול לחזק את העבודה והוא כן יכול להיות מה שהם צריכים עכשיו. ש"ס יורדים עד כדי כך? מעניין. ש"ס היא תופעה תרבותית ואם היא תיעלם זה יהיה קודם כל מוזר וגם יעיד על שינוי בציבור המזרחי-מסורתי, אבל אולי גם להם נמאס, מההתנהלות, מלהצביע לרשימה שאין בה נשים, וגם הרב עובדיה כבר לא נמצא ודרעי רק מסתבך אז כבר אין ממש הנהגה כריזמטית. רוצה להבהיר שאני לא באופן כללי נגד ש"ס ומאוד מעריך גם את הרב עובדיה וגם את דרעי אבל הם מפלגה בעייתית. חוץ מזה התוצאות נראות קצת טעות דגימה לכיוון הימין, בכל זאת לא כל 500 אנשים חושבים אותו דבר, אבל אני כן מרגיש שיש התחזקות של האהדה לימין וגם השמאל לא ממש מציעים אלטרנטיבה לשלטון כרגע אבל אני עדיין מאמין במפלגות השמאל וגם העבודה צריכים להתחזק כי יש להם חברי כנסת טובים מאוד, אם יתנהלו נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 26, 2017 5:13 pm 
Hall of Famer

האמת שראיתי איזה ראיון עם גבאי ב"שי ושרון" והוא טען שסקר אחר שהם ראו דיבר על 20 מנדטים למחנ"צ.

בכל אופן, לא מבין כ"כ מה התועלת בסקרים האלו. כל קשר בין המפה הפוליטית הנוכחית למפה הפוליטית בבחירות הקרובות (אימתי שיהיו) מקרי בהחלט.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 26, 2017 10:57 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
אני מרוצה מהסקר הזה כי תומך בכחלון ובמרצ. אבי גבאי חשבתי בהתחלה שהוא פלופ אבל עכשיו אני דווקא יותר בעדו, אם הוא יעשה את המהלכים הנכונים הוא יכול לחזק את העבודה והוא כן יכול להיות מה שהם צריכים עכשיו. ש"ס יורדים עד כדי כך? מעניין. ש"ס היא תופעה תרבותית ואם היא תיעלם זה יהיה קודם כל מוזר וגם יעיד על שינוי בציבור המזרחי-מסורתי, אבל אולי גם להם נמאס, מההתנהלות, מלהצביע לרשימה שאין בה נשים, וגם הרב עובדיה כבר לא נמצא ודרעי רק מסתבך אז כבר אין ממש הנהגה כריזמטית. רוצה להבהיר שאני לא באופן כללי נגד ש"ס ומאוד מעריך גם את הרב עובדיה וגם את דרעי אבל הם מפלגה בעייתית. חוץ מזה התוצאות נראות קצת טעות דגימה לכיוון הימין, בכל זאת לא כל 500 אנשים חושבים אותו דבר, אבל אני כן מרגיש שיש התחזקות של האהדה לימין וגם השמאל לא ממש מציעים אלטרנטיבה לשלטון כרגע אבל אני עדיין מאמין במפלגות השמאל וגם העבודה צריכים להתחזק כי יש להם חברי כנסת טובים מאוד, אם יתנהלו נכון

אקיצר, מתי אתה מתמודד בפריימריז של העבודה? אני בטוח שהם ישמחו, אתה משלב את האטרקטיביות של אפרים קציר עם זאת של אלי אוחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 27, 2017 7:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

REDBULL כתב:
התקשורת שברובה שמאלנית ובוגדנית מנותקת מהעם כמערב ממזרח. כמו גם חלק מהמקלידים בפורום כאן. ולכן כמה שיותר תלכלכו ותנסו למצוא דברים שלילים להגיד על הימין והדתיים, העם ישנא אתכם יותר ויגעל מכם. לכן הימין ימשיך ישלוט כמו שהסקר מראה.

ברכותיי! זכית בפרס התגובה הכי טוקבקיסטית לשנת 2017. האיות והתחביר נכונים ביחס לטוקבקיסט הממוצע, אבל התוכן...
מעניין אותי, מה זה אומר על עם הסגולה שלנו אם המנהיגים האהובים להם הוא שומר אמונים הם ביבי המושחת ודרעי הגנב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 27, 2017 9:52 am 
Junior

סתמו סתמו כל השמאלנים העוכרי ישראל יאללה תעלו על משטטטט לעזההההה פחחחחחחחחחחחחח

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 27, 2017 12:39 pm 
Senior

לא שיש בפתיל הזה הזמנה לאיזה דיון רציני שלא יהיה.

בכל זאת אפשר להעיר שאולי אני טועה כשאני מתרפק על זמנים עברו אבל פעם, אפילו במערכות בחירות אלימות וטעונות (81 לדוגמא), הטרמינולוגיה הייתה מתונה יותר. אף אחד לא קרא לאף אחד בוגד ולא ראש נחש.
אני מניח שזו תרבות הטוקבקפייסבוק ושהאנשים לא היו שונים אז מהיום, אהשינוי במרחב הציבורי מדאיג. לפחות אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 27, 2017 1:17 pm 
Freshman

בוודאי שיש הבדל באנשים.
תרבות הדיון היום הרבה יותר כוחנית ואלימה. בגלל שיש לכל צד אקו צ׳יימבר משלו שבו יש רק הסכמה פנימית מי שבולט הוא מי שמקצין יותר בתוך השיח הפנימי.
הימין דן בינו לבין עצמו בפורומים ועיתונים משלו כמו ישראל היום וקבוצות פייסבוק, השמאל שקוע בדיון משלו בעיתונים כמו הארץ וקבוצות כמו 61 בפייסבוק.
מי יוצא משם מנהיג? מי שמראה לשאר שהוא הימני או השמאלני הטהור יותר (בתרגום = קיצוני יותר).
אין בכלל אמצע מדיני יותר במדינה שלנו. אין חרדים מתונים ואין מפלגות ערביות מתונות ומכילות. יש רק התלהמות בלתי נגמרת.
אנשים כמו מרידור ובגין היו נכתשים היום בהאשמות של שמאלניות. רבין היה נזרק היום מהמחנה הציוני בטענות של פאשיזם והיותו עלה תאנה לימין.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 27, 2017 2:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תומר, אני חושב שאתה בכל זאת מייפה את העבר. נניח, כלנתריזם בוטה ועסיסי כמו שעשו שני הח"כים מהליכוד ב81 כשמייד אחרי הבחירות ערקו למערך לא היה מתקבל יפה היום (גם לא אפשרי חוקית יותר). גם אולי לא קראו לח"כים הערבים בוגדניים וראשי נחש אבל בעצם לא היו בכלל ח"כים כאלה. לא היתה רשימה משותפת אלא רק חד"ש וטופיק טובי הנצחי.

מה שכן היה זה דגש הרבה יותר חזק על אידיאולוגיה ועל מפלגות גדולות. ונראה לי שגם היו הרבה פחות ליצנים ממה שיש היום (אבל אולי גם אני מייפה את העבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 27, 2017 4:37 pm 
Senior

ראובן כתב:
תומר, אני חושב שאתה בכל זאת מייפה את העבר. נניח, כלנתריזם בוטה ועסיסי כמו שעשו שני הח"כים מהליכוד ב81 כשמייד אחרי הבחירות ערקו למערך לא היה מתקבל יפה היום (גם לא אפשרי חוקית יותר). גם אולי לא קראו לח"כים הערבים בוגדניים וראשי נחש אבל בעצם לא היו בכלל ח"כים כאלה. לא היתה רשימה משותפת אלא רק חד"ש וטופיק טובי הנצחי.

מה שכן היה זה דגש הרבה יותר חזק על אידיאולוגיה ועל מפלגות גדולות. ונראה לי שגם היו הרבה פחות ליצנים ממה שיש היום (אבל אולי גם אני מייפה את העבר).

אני לא אומר שאז הפוליטיקה הייתה נקייה יותר אלא שהדיבור הפוליטי היה יותר נקי.
ברור לי שכולנו מדברים מתוך תיבות תהודה שבהן אם אתה לא מספיק קיצוני אתה פשוט לא קיים. סתם חבל לי על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 27, 2017 7:25 pm 
Freshman

תומר כתב:
לא שיש בפתיל הזה הזמנה לאיזה דיון רציני שלא יהיה.
.

למה?

הסקר הראה (ולא שאני מאמין שבכלל סקרים זה מדע מדוייק - ראו הבחירות האחרונות בישראל, ארה"ב ו ברייקאקסיט כמשל) אבל במקרה זה רואים מגמה ברורה. ככל שהתשקורת (כמו שאני קורא לה) משקרת ומלכלכת על העם ככול שהבוחרים יבחרו יותר בימין.
זה הפוך לגמרי מההגיון הקונבציונלי של התקשורת שככל שתעלה יותר שקרים ככל שתוכל להשפיע על הבוחרים לעבור לצד שלך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה