סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

בית הדין לערעורים
יזכה 0%  0%  [ 0 ]
יקל 19%  19%  [ 3 ]
יותיר על כנו 56%  56%  [ 9 ]
יחמיר 25%  25%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 16
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלאור אזריה -הימורים
הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 12:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יש לכם 45 דקות להמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 1:30 pm 
Hall of Famer

יאללה , שייגמרו כבר עם כל הסיפור הזה , נמאס כבר לשמוע את השם הזה עם להקת מעריציו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 1:57 pm 
Junior

דובר רבות השבוע על עונש מוות אז אני אקח את ההימור הזה

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 3:24 pm 
Hall of Famer

נשאר שנה וחצי. יצא בזול.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 5:04 pm 
Sophomore

תגידו, הוא יקבל עכשיו צו מילואים לשנה וחצי מאסר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 7:13 pm 
Hall of Famer

מעריך שהוא יערער גם לבהמ"ש העליון

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 7:56 pm 
Junior

אמן.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 8:32 pm 
Hall of Famer

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 9:30 pm 
Junior

משפחה מטונפת.
חבל שדעת המיעוט לא התקבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 9:47 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
למה?

למה אמן או למה יערער?

למה יערער - כי אם הוא מאמין שיש לו קייס להיות מזוכה או שיפחיתו מעונשו, אז אין סיבה שלא ילך על זה. שנה וחצי בכלא זה המון זמן. כלא באופן כללי זה עונש קשה מאוד. שלילה חמורה של זכויות בסיסיות של בנאדם. אנשים שלא היו שם (שלא לדבר על התקשורת) נוטים לזלזל בזה לעתים.

אני אישית עדיין לא מצליח להבין את הקשר בין ההרשעה לבין גזר הדין. פסק הדין היה מאוד נחרץ בזמנו נגד אזריה. לסכם את זה בשנה וחצי נשמע כמו פשרה לא ברורה ודי מוגזמת. רוצה לומר, אם השופטים מאמינים שהבנאדם ירה בשביל לרצוח, גזר הדין היה אמור להיות הרבה יותר חמור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 9:51 pm 
Junior

איזה חייל בזיון, וכל התומכים שלו מטומטמים כמו קופים שחסרה להם אונה. לא ברור לי איך זה הפך בכלל לימין נגד שמאל, כל חייל קרבי צריך להוקיע מעשים כאלה ואני מנחש שיש היום רוב לימניים ביחידות קרביות. כל רפי השכל שקוראים לתת לו חנינה בכלל לא מבינים את המשמעות של המהלך, חנינה דורשת חרטה ולקיחת אחריות. החמור הזה עם החיוך המטומטם שלו היה צריך לשבת בכלא עשרים שנה רק על איך שהוא ביזה את טוהר הנשק וגרם לצבא להיראות כמו מיליציה של תומכי דאע״ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 9:55 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
עופר האדום כתב:
למה?

למה אמן או למה יערער?

למה יערער - כי אם הוא מאמין שיש לו קייס להיות מזוכה או שיפחיתו מעונשו, אז אין סיבה שלא ילך על זה. שנה וחצי בכלא זה המון זמן. כלא באופן כללי זה עונש קשה מאוד. שלילה חמורה של זכויות בסיסיות של בנאדם. אנשים שלא היו שם (שלא לדבר על התקשורת) נוטים לזלזל בזה לעתים.

אני אישית עדיין לא מצליח להבין את הקשר בין ההרשעה לבין גזר הדין. פסק הדין היה מאוד נחרץ בזמנו נגד אזריה. לסכם את זה בשנה וחצי נשמע כמו פשרה לא ברורה ודי מוגזמת. רוצה לומר, אם השופטים מאמינים שהבנאדם ירה בשביל לרצוח, גזר הדין היה אמור להיות הרבה יותר חמור.

שנה בכלא (אחרי שליש, שלא נדבר על אופציה הזויה לחנינה) זה כלום ושום דבר לעומת ההרשעה בהריגה (שבקלות גם הייתה יכולה להיות רצח) . חנינה אגב (אם תהיה) זה חתיכת בזיון על העונש הזה.

בכל מקרה, עצובה מאוד הדרך שעשתה החברה הישראלית מאז האירוע של יורם שקולניק עד למקרה אזריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 9:57 pm 
Hall of Famer

הסיבה שהייתי רוצה שזה יגיע לעליון, היא שהתמיכה של 70-80 אחוז שאזריה זוכה לה בציבור תופנה נגד הבג"ץ, וזה ישפר את הסיכוי לסדוק את המעמד המופרע שהעליון מרשה לעצמו כאן.
אבל זה כנראה יגמר בחנינת שקרכלשהו. כי זה שאמור לתת חנינה (הרמטכל) יודע היטב מה הבוס שלו (ליברמן) רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 10:21 pm 
Junior

אם שאלת למה אמן, אז אמן כי אני מעריך שבבג״צ יתחשבו בכך שאזריה התעלם מכל הדחיות על הסף של הטענות שלו, חוסר החרטה וההמלצות לוותר על ערעורים וישווה בין חומרת הפשע לעונש.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 10:54 pm 
Junior

שקולניק ירה במחבל כפות.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2017 10:55 pm 
Junior

וממש כיף לאחרונה בסלניוז.
"משפחה מטונפת". "קופים חסרי אונה", כאילו שאם אנשים לא יעשו פריימינג פסיכי אז הדעות שלהם שוות פחות.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 9:07 am 
Hall of Famer

צוד כתב:
שקולניק ירה במחבל כפות.

ממש לא רחוק ממקרה אזריה. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 10:02 am 
Junior

מה שנורא מוזר בעיני הוא שהשיח הציבורי לא רלוונטי בכלל כלפי המשפט עצמו.

כוונתי היא שהמשפט שאלאור עובר הוא לא בנוגע לשאלות כמו "האם מחבל צריך למות" או "האם חייל צריך ללכת לכלא על הרג מחבל מנוטרל" וכו'. המשפט הנוכחי מדבר על השאלה אם אלאור עזריה הרג את המחבל המנוטרל כי חשש לחייו או האם הרג אותו כי הוא החליט שלא מגיע לו לחיות.
אני באמת לא מאמין ש50-70 אחוז ( או כמה שתומכים בעזריה) מהציבור חושב שעזריה הרג אותו כחלק מאירוע מתגלגל... אני בספק אם 10 אחוז מהציבור חושבים ככה באמת. מה שאותם אנשים חושבים זה שלא יכול להיות שמעלים חייל למשפט על דבר כזה ושזה בושה שבכלל מדברים על זה... הקשר בין זה לבין הערעור שהיה השבוע הוא מינורי עד לא קיים.

רוב תומכי עזריה תומכים בשינוי כללי טוהר הנשק, הם תומכים בהרחבה דרסטית של מרחב הפעולה של חפ"ש בשטחים... בין זה לבין המשפט אין הרבה. המשפט מתנהל תחת חוקים ברורים של צה"ל שאותם אין ספק (כפי שקבע בית המשפט ובינינו כל מי שראה את הסרטון) שהוא עבר, הדיון הציבורי מדבר על תוקף החוקים האלו ועל האם יש להם מקום במציאות שלנו ( כן, יש להם, לדעתי כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 11:58 am 
Junior

stpsg כתב:
איזה חייל בזיון, וכל התומכים שלו מטומטמים כמו קופים שחסרה להם אונה. לא ברור לי איך זה הפך בכלל לימין נגד שמאל, כל חייל קרבי צריך להוקיע מעשים כאלה ואני מנחש שיש היום רוב לימניים ביחידות קרביות. כל רפי השכל שקוראים לתת לו חנינה בכלל לא מבינים את המשמעות של המהלך, חנינה דורשת חרטה ולקיחת אחריות. החמור הזה עם החיוך המטומטם שלו היה צריך לשבת בכלא עשרים שנה רק על איך שהוא ביזה את טוהר הנשק וגרם לצבא להיראות כמו מיליציה של תומכי דאע״ש.

העיקר שההודעה הכה "מבריקה" הנ"ל מבטאת מידתיות ואת השכל הישר וכמובן, מנותקת לחלוטין משיקולי ימין ושמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 3:04 pm 
Junior

לא רואה מקום למידתיות, מי שתומך בו הוא או חלאה או אדיוט. מבחינתי זה אלף קילומטר מעבר לקו האדום, לא מקרה בתחום האפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 3:10 pm 
Freshman

///

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

נערך לאחרונה על ידי רונימקרוני בתאריך ב' יולי 31, 2017 8:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 3:57 pm 
Junior

stpsg כתב:
לא רואה מקום למידתיות, מי שתומך בו הוא או חלאה או אדיוט. מבחינתי זה אלף קילומטר מעבר לקו האדום, לא מקרה בתחום האפור.

לדעתך בלבד, שגם היא נובעת מנטייתך הפוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 4:16 pm 
Sophomore

אין פה שום עניין של דיעה פוליטית. יש חוקי פתיחה באש. וכך אומרים גם כל הקצינים המעידים וגם השופטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 4:25 pm 
Junior

yoya כתב:
אין פה שום עניין של דיעה פוליטית. יש חוקי פתיחה באש. וכך אומרים גם כל הקצינים המעידים וגם השופטים

נכון, וככל הנראה הוא באמת הפר אותם. אך עדיין, המרחק מכאן ועד לקרוא לכל מי שרצה לראות את אלאור מזוכה (או לחילופין מקבל עונש של ריתוק בבסיס) "חלאה" או "טיפש" הוא מנותק מהמציאות. בסופו של דבר הוא הרג מחבל, לא בן אדם מן המניין. הדעה הרווחת ברוב הציבור היהודי היא שאין ערך ולו מינימלי לחיים של מחבל ועל כן ממילא אין טעם בעונש. בהקשר זה למשל, תרשו לי למשל להניח ששלי יחימוביץ' לא היתה קוראת לחון אדם שהורשע בהריגה של אזרח מן המניין, מיד לאחר הקראת פסק הדין.
הרושם שלי הוא אפילו שהשופטים לא מנותקים מאותה דעה רווחת, שאחרת לכו תסבירו מדוע לאחר פסק דין מרשיע בצורה כ"כ החלטית וחד משמעית, בסעיף סופר חמור (הריגה), הסתפקו בעונש מגוחך למדי של שנה וחצי (שבפועל לאחר ניכוי שליש יצומק עוד יותר).
אלו שרוצים לראות את אלאור אזריה עמוק בפנים ולהרבה זמן מגיעים באופן מובהק מהצד השמאלי של המפה הפוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 4:31 pm 
Senior

STPSG התבטא אולי בצורה מכוערת (ויש שיגידו - כאשר התבטאות ממין זו תואמת את דעתם - בצורה צבעונית) ואני בטח לא בעד דיבורים כאלו ולו מהסיבה הפשוטה שהם מסיטים את הדיון ממסלולו ומעבירים אותו לעימות על סגנונות ועל "תראה-איך-אתה-מדבר- איך-אפשר-להתיחס-אליך-ברצינות"

משזה נאמר, אני חושב שבבסיס הוא צודק. אפשר לחשוב שההתנהגות של אזריה צריכה להיות הנורמה, זה דיון ערכי או מוסרי לגיטימי. אי אפשר לטעון (במובן של: אי אפשר לטעון בלי לעבוד קצת על עצמך) שמה שיש לזכות אותו כי מה שעשה היה במסגרת החוק או כתגובה לסכנה שהוא חש. בטח אי אפשר לטעון שהוא גיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה