סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 10:18 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH

החל מהדקה ה-39.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2018 1:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אפשר פירוט למי שאין לו חשק לשמוע את שתי הבהמות הללו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2018 2:17 pm 
Junior

לא משהו מרגש.
הללי טען שקלינגר מאמן טוב יותר מברק בכר כי הוא הגיע לליגת האלופות ולקח גביע ופלייאוף עליון עם הפועל חיפה ועם הכסף של אלונה, גם הוא (הללי) מביא 3 אליפויות דרך הטלפון.
קופמן התחיל לצרוח (בלי פרופורציה) שהכל אצל הללי זה אינטרסים ולשבח מקורבים (ובזה הוא דווקא צודק) ומהר מאוד זה התדרדר לקריאות של הללי לעבר קופמן ׳קח את הכדורים שלך׳ ׳לך תהמר׳ ׳תמשיך עם הסמים׳ וכו וכדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2018 4:30 pm 
Hall of Famer

שמעתי את זה בחי.
הדיבורים של הללי על הכדורים הגיעו אחרי שקופמן טינף שם בצורה דוחה כהרגלו.
בכלל די נמאס לי מקופמן, בטח אחרי שהוא השתלט על התכנית הזו. כל בדיחות האברשה ורומק, כל ה"להאכיל כמה גוזלים" עם הפרסומות, כל ה"חיים בצניעות" וכל ההגיגים שלו והצעקות שלו נמאסו כבר לגמריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2018 9:04 pm 
Sophomore

הצרה הכי גדולה שלנו זה שמתוך 11 שעות שבועיות של תכניות ספורט, יש רק שעה אחת שאיכשהוא נסבלת. וגם היא בשעה די מתה שלא הרבה אנשים מקשיבים בה לרדיו. זה כנראה מה שהעם רוצה, זה כנראה מה שהולך הײם. זו תרבות הספורט שלנו וכך נראה הספורט שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2018 9:23 pm 
מנהל פורום

אז בקיצור לא היה משהו חריג, ביחס למה שהתרגלנו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2018 12:52 pm 
Junior

לא רציתי לפתוח שרשור חדש אבל כבר שמעתם את ההשתלחות של אופירה אסייג ביו"ר רעננה אשר אלון, רק כי העז לדבר בגנות חברה המאוד קרוב של אסייג אלי טביב?

זה די קצר - חובה לשמוע:
https://www.youtube.com/watch?v=Zmommw5GbBA

עשרות תלונות בעקבות ראיון תוקפני של אופירה אסייג ברדיו ת"א
http://www.ice.co.il/media/news/article/750460

ציטוט:
ראיון שקיימה אתמול (יום ב') אופירה אסייג ברדיו תל אביב עם הבעלים של הפועל רעננה, אשר אלון, עומד במרכזן של כ-30 תלונות שהתקבלו אצל נציבות תלונות הציבור ברשות השנייה – כך נודע לאייס. כעת הנושא מטופל על ידי הרשות, שפנתה לתחנה התל אביבית בדרישה לקבל את תגובתה על האירועים

טביב, במקרה או שלא, הוא חבר קרוב של אופירה אסייג, ומי שזוכה לטיפול מלטף יחסית בגופי התקשורת בהם משדרת ועובדת אסייג. דוגמה לכך הייתה ביום שישי האחרון בתכניתם של אסייג ואייל ברקוביץ' בערוץ קשת 12.

לאחר דבריו בערוץ הספורט, הועלה אלון לשידור בתכנית הספורט הפופולארית של אסייג וברקוביץ ברדיו תל אביב, שמשודרת גם בסינדיקציה בתחנות רדיו אזוריות נוספות. "איך לכלכת ככה על קולגה שלך, אלי טביב", חזרה אסייג ואמרה פעם אחר פעם. "אתה מוסיף עוד שמן למדורה", המשיכה לתקוף. "אתה לא מתבייש?". כשאלון ניסה לענות, היא לא נתנה לו.

כשהשחיל את המשפט "בסגנון הזה...", כשכוונתו לסגנון דיבורה של אסייג, המגישה המשיכה "לחבוט" בו ואמרה: "לא, הסגנון שלך הוא יותר טוב. להגיד על טביב 'הוא מי הביבים של הכדורגל הישראלי'. איזה סטייל. אולי אנחנו נרד משידור ואתה תיקח את השידור? אתה מדבר על סגנון? ללכלך על מישהו שהוא חבר, שהוא בוס איתך באותה ליגה, שהוא בשיא הבלגן שלו עם האוהדים, תגיד, אתה לא מתבייש?... אתה מסית ואתה חממן, תתבייש לך, ותעוף מהשידור שלי".
מהפועל רעננה נמסר בתגובה: "הגברת אסייג חצתה קו אדום בשידור אתמול והפכה את תכניתה ברדיו תל אביב ואת גלי האתר של הציבור לרכושה הפרטי. את האובייקטיביות העיתונאית היא איבדה מזמן, אבל השידור אתמול הוכיח שגם אתיקה עיתונאית והגינות בסיסית הן ממנה והלאה. ההשתלחות המכוערת, ההתנהלות המבזה והבהמיות הן תעודת עניות לרדיו הישראלי ולספורט הישראלי, והן בעיקר עדות לאובדן העשתונות ואובדן הדרך של הגברת אסייג, ששכחה כנראה שיש לה מחויבות גם לציבור ולא רק לחוג חבריה הקרובים. בושה".

מהרשות השנייה אישרו כי התקבלו תלונות רבות וכי הייתה פנייה לתחנה. ברדיו תל אביב ביקשו שלא להגיב לדברים.
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2018 1:21 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
בכלל די נמאס לי מקופמן, בטח אחרי שהוא השתלט על התכנית הזו. כל בדיחות האברשה ורומק, כל ה"להאכיל כמה גוזלים" עם הפרסומות, כל ה"חיים בצניעות" וכל ההגיגים שלו והצעקות שלו נמאסו כבר לגמריי.

"להאכיל איזה גוזל" :lol:

אגב , מי זה הרומק הזה שהוא מתכוון אליו בהקשר של המנהלת ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ג' אוגוסט 07, 2018 1:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2018 1:22 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
לא רציתי לפתוח שרשור חדש אבל כבר שמעתם את ההשתלחות של אופירה אסייג ביו"ר רעננה אשר אלון, רק כי העז לדבר בגנות חברה המאוד קרוב של אסייג אלי טביב?

זה די קצר - חובה לשמוע:
https://www.youtube.com/watch?v=Zmommw5GbBA

עשרות תלונות בעקבות ראיון תוקפני של אופירה אסייג ברדיו ת"א
http://www.ice.co.il/media/news/article/750460

ציטוט:
ראיון שקיימה אתמול (יום ב') אופירה אסייג ברדיו תל אביב עם הבעלים של הפועל רעננה, אשר אלון, עומד במרכזן של כ-30 תלונות שהתקבלו אצל נציבות תלונות הציבור ברשות השנייה – כך נודע לאייס. כעת הנושא מטופל על ידי הרשות, שפנתה לתחנה התל אביבית בדרישה לקבל את תגובתה על האירועים

טביב, במקרה או שלא, הוא חבר קרוב של אופירה אסייג, ומי שזוכה לטיפול מלטף יחסית בגופי התקשורת בהם משדרת ועובדת אסייג. דוגמה לכך הייתה ביום שישי האחרון בתכניתם של אסייג ואייל ברקוביץ' בערוץ קשת 12.

לאחר דבריו בערוץ הספורט, הועלה אלון לשידור בתכנית הספורט הפופולארית של אסייג וברקוביץ ברדיו תל אביב, שמשודרת גם בסינדיקציה בתחנות רדיו אזוריות נוספות. "איך לכלכת ככה על קולגה שלך, אלי טביב", חזרה אסייג ואמרה פעם אחר פעם. "אתה מוסיף עוד שמן למדורה", המשיכה לתקוף. "אתה לא מתבייש?". כשאלון ניסה לענות, היא לא נתנה לו.

כשהשחיל את המשפט "בסגנון הזה...", כשכוונתו לסגנון דיבורה של אסייג, המגישה המשיכה "לחבוט" בו ואמרה: "לא, הסגנון שלך הוא יותר טוב. להגיד על טביב 'הוא מי הביבים של הכדורגל הישראלי'. איזה סטייל. אולי אנחנו נרד משידור ואתה תיקח את השידור? אתה מדבר על סגנון? ללכלך על מישהו שהוא חבר, שהוא בוס איתך באותה ליגה, שהוא בשיא הבלגן שלו עם האוהדים, תגיד, אתה לא מתבייש?... אתה מסית ואתה חממן, תתבייש לך, ותעוף מהשידור שלי".
מהפועל רעננה נמסר בתגובה: "הגברת אסייג חצתה קו אדום בשידור אתמול והפכה את תכניתה ברדיו תל אביב ואת גלי האתר של הציבור לרכושה הפרטי. את האובייקטיביות העיתונאית היא איבדה מזמן, אבל השידור אתמול הוכיח שגם אתיקה עיתונאית והגינות בסיסית הן ממנה והלאה. ההשתלחות המכוערת, ההתנהלות המבזה והבהמיות הן תעודת עניות לרדיו הישראלי ולספורט הישראלי, והן בעיקר עדות לאובדן העשתונות ואובדן הדרך של הגברת אסייג, ששכחה כנראה שיש לה מחויבות גם לציבור ולא רק לחוג חבריה הקרובים. בושה".

מהרשות השנייה אישרו כי התקבלו תלונות רבות וכי הייתה פנייה לתחנה. ברדיו תל אביב ביקשו שלא להגיב לדברים.
.

איך הפרחה הזאת קיבלה מעמד כזה בתקשורת .

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2018 1:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כי זה מה שהקהל רוצה. אם לא היו מאזינים לה זה לא היה קורה.
אחד מהאבות המייסדים של הז'אנר היה מאיר איינשטיין. הוא לא מקבל את "הקרדיט" המגיע לו בעניין בדרך כלל, אז הנה אני נותן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2018 10:58 pm 
Sophomore

מהמעט ששמעתי מתוכנית הרדיו הזו, אני חושב שאיינשטיין ז"ל היה באולפן, הוא היה מצליח להרגיע את שניהם (בעיקר את קופמן).
אבל כן, הוא תרם לז'אנר הנלוז הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2018 9:50 am 
Hall of Famer

אולי היה מרגיע אותם אחרי שהיה נותן להם להתכסח כמה דקות בשביל הרייטינג. הוא כאילו מרגיע ותרבותי אבל זה בולשיט, הוא היה האב המייסד של התרבות הזו.

חפש באינטרנט את אותו ראיון מפורסם עם פרוספר אזגי (תופעה שאיינשטיין והתרבות שהוא מיסד איפשרו לה ללבלב) שבו הוא קרא לאלי טביב ואוסידון קוקסינלים. זה מסתובב בכל מיני מקומות ובטח אפשר למצוא את זה. איינשטיין ישב באולפן ולא הצליח להחניק את הצחוק שלו.להוריד אותו מהשידור- כמובן לא יעלה על הדעת. פתאום הוא עאלק "התעורר", ואמר לאזגי שהוא מדבר לא יפה. אזגי ישר ענה לו "ואתה אוהב את זה". הפעם פגע בול.
היה גם ראיון דומה עם הגברת נשואת הת'רד הזה. אותו דבר. הם ניתקו אותו רק אחרי 3-4 דקות כשהוא אמר בשידור שהוא יזיין את אמא של אוסידון או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2018 12:08 pm 
Junior

לא הכרתי את מה שראי כתב עליו :)
https://www.youtube.com/watch?v=TJlKeo5bLiY

תגידו מה שתגידו, זה מבדר (ועוד דברים קצת פחות טובים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2018 1:26 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:

הרי לכם קוראים יקרים, לעולם אל תזלזלו בכוחה של הדגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2018 1:29 pm 
Hall of Famer

היה את הקטע ההוא שאיינשטיין הדליק את צביקה שרף על הסכסוך שלו עם אלי סהר.
צביקה השתולל שם באולפן.

https://www.youtube.com/watch?v=7r_uGNM2li0

היום אגב הם כבר בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2018 2:01 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
sheky כתב:

הרי לכם קוראים יקרים, לעולם אל תזלזלו בכוחה של הדגמה.

להגנתי אני לא מצליח לשמוע אותם בלייב (זה בדיוק בשעות החזרה שלי הבייתה מהעבודה)
הקטע הזה עם הצחקוק שלהם ברקע וניסיון העלק "הרגעה" בזמן שהוא משתולל שם בקללות מבדר אותי... אין בזה שום ערך, שום תוכן וזה התנהגות איומה, אבל מבדר non the less עבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2018 3:09 pm 
Hall of Famer

נו בדיוק. זה שאנשים מתבדרים מזה זו בדיוק הסיבה שהתוכניות האלה הפכו לכאלה בהמיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2018 10:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

'פירה מזכירה לי בקטע עם אשר אלון את הבדיחה על ספר הבישול למרוקאיות שנפתח במשפט "קודם כל תירגעי".
באמת שאני לא מבין איך נותנים לפרחה הזאת במה, ואיך אלון לא פשוט אומר לה "תסתמי כבר יא כלבה!" במקום לנסות להיות מנומס.

וואי והקטע עם פרוספר... כמעט קיבלתי קילה מרוב צחוק... "בסוגריים, אתה קוקסינל" ;;-))) ;;-))) ;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2018 9:57 pm 
Junior

הצקצוק הרגיל על תכניות הספורט פשטני. קודם כל, לא דין קופמן כדין אסייג. הראשון אולי קצת לא מהוקצע אבל יש בינה בראשו. להתרשמותי אוהב ספורט אמיתי, עם ידע ורצון להנגיש ענפים קטנים כמו אתלטיקה וג'ודו. הוא פשוט צריך להיות סייד קיק ולא לנהל שידור.

הבעיה האמיתית של תקשורת הספורט והכדורסל בפרט קשה ועמוקה יותר. למעשה לכל הקבוצות שהן לא מכבי וירושלים אין חשיפה מינימלית בתקשורת הארצית למרות שהן מביאות כמות לא מבוטלת של קהל למגרש (חולון והפועל ת"א למשל). רוב כתבי הכדורסל בארץ כגון: אריה לבנת, אור שקדי וכל אלה מערוץ הספורט ישנים על האף ורוב כתיבתם מתרכזת בתיווך הודעות רשמיות של הקבוצות.

ערב הכדורסל של ישראל הוא פשוט ביזיון.

המצב של התוכן מחוץ לגופי התקשורת במצב רע עוד יותר. אין אתר עצמאי עם כתיבה מעניינת על כדורסל מקומי (לאנ. בי. איי יש את הופס).

אז לסיכום, צקצוק על אופירעע והקוף זה הeasy way out.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2018 10:32 pm 
Hall of Famer

לא קשור אחד לשני. שתי בעיות שונות בקווים מקבילים.
גם היא וגם הוא מנהיגים את תרבות התוכניות האלימות והצעקניות (אבל כמו שאתה רואה אפילו כאן בפורום, איזה בידור! זה מה שהקהל רוצה אז ככה זה נראה).
הוא יותר אינטליגנטי ופחות שטחי ממנה ומהסיידקיק שלה, את זה אני מקבל. זה לא הופך אותו לפחות צעקן ואלים. פרנסתו באה מלהיות בהמה, והוא יודע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2018 11:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא חושב שקופמן מבין כזה גדול. אאז"נ הוא בא מענף הכדוריד (או לפחות התחיל שם כפרשן) אבל בכל פעם שאני שומע אותו מלהג על כדורסל אני מתכווץ בכיסא.

ובלי קשר להגשה האולטרה-אגרסיבית שלו, אני לא מסוגל לשמוע את הקול שלו, וזה לא קל כי הבהמה מופיע בלא מעט פרסומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2018 12:24 pm 
Hall of Famer

אני מכיר מישהי שקרובת משפחה שלה היא אישתו של קופמן . פגשה אותו בלא מעט אירועים משפחתיים. היא אמרה לי שלפחות ממה שהיא נתקלת, זה כאילו שיש שני אנשים: "הקוף" מהתקשורת, ו"רון" שהיא פוגשת באירועים. מתארת אותו כאדם נחמד, מכבד ומנומס והכל.

אין לי ספק שבתוכו אכן יש לו את האלמנטיים של הבהמתיות, אבל אין לי ספק שגם המון מזה זה בעצם הפרסונה התקשורתית שהוא טיפח לעצמו והפכה אותו למפורסם. רון קופמן לא היה מפורסם בציבור מעבר לאוהדי הספורט עד לפני עשור. מהרגע שהוא התחיל את ההתבהמות ביציע העיתונות, ואותו ריב צעקות מפורסם עם צביקה שרף נתן לזה דחיפה אדירה כי אז זה היה חריג לחלוטין, הוא נהיה כוכב מעבר לכתב ספורט. כמו שציינו כאן: פרסומות, ופרסונה ציבורית שיצאה מגבולות מדורי הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2018 3:47 pm 
Junior

יש לו ידע רב בספורט אולימפי ושליטה בשיאים של אתלטים ושחיינים ישראליים[אבל אני הדיוט גמור בנושא] והשיחות שלו מול ויינגרטן בנושאי אתלטיקה קולחות וחפות מגסויות כאלה ואחרות.

זה שהוא מותג אה לה אייל שני זה מובן, אבל יש בו צדדים חיוביים. למשל, לשים מראה לאנשי הכדורגל האימבצילים שלא מבינים למה אין עוד אייטם של ארבעים דקות על ההמסטרינג של וואקמה ותככי אלי טביב הלא נגמרים, ולהזכיר להם שאין באמת דבר כזה כדורגל, זה רק הוא יכול לעשות. גם הוא לא נאד נפוח ומלא חשיבות עצמית כמו שני נניח ומסוגל לרדת על עצמו באדיקות וזה אפילו משעשע לפרקים.

עם כל החסרונות שלה, התכנית ב103 עולה בכמה רמות על הזבל הטהור של אופירע וברקוביץ. מידי פעם יש אפילו, רחמנא ליצלן, שיחות כדורסל מעניינות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 8:51 pm 
Hall of Famer

רון קופמן בבדיקת ינשוף

https://reshet.tv/item/news/hatzaneret/ ... 82-805235/

איך לעזעזל אתה מוצא את עצמך צועק ככה? אני מניח שאת רובנו כאן בדקו בבדיקה כזו. באים, נושפים, והולכים. מה אתה צועק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 83 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה