סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2011 12:23 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
היה פעם ת'רד דומה של שימי ריגר וונאבי(לאן הוא נעלם אגב?)...

פה אני ארכז עניינים מהעולם של אומניות לחימה משולבות(UFC בעיקר) והמבויימים(WWE בעיקר) ויסלחו לי כל חובבי הMMA שאני פוגע בכבודם ומכניס את הWWE באותו מקום.

מישהו ראה את UFC 140 בתחילת השבוע? היה אירוע מצויין,שלושת הקרבות הגדולים נגמרו בצורה די אכזרית,מיר-נוגיירה גרם לי להתחלחל מהסיום וכך גם ג'ונס-מאצ'ידה.

בסוף החודש UFC 141 לסנר-אוברים...

בWWE קיין חזר אתמול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2011 2:36 pm 
Sophomore

מן הסתם נעלם לאותו מקום שאליו נעלמו ת'רדים אחרים שלא הגיבו בהם מספיק..

אם כבר ספויילרים, אז תן קצת יותר בשר. חזר עם מסיכה או בלי?

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2011 6:36 pm 
Junior

לאן הת'רד נעלם זה ברור לי,התכוונתי למשתמש עצמו...

לשאלתך:עם(וגם עם שיער) ובתור היל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2011 12:16 am 
Junior

טוב ביום ראשון האחרון נערך אירוע TLC של הWWE:

סי.אם. פאנק שמר על התואר של אלוף הWWE אחרי ניצחון על המיז ואלברטו דל ריו.

ביג שואו ניצח את מארק הנרי וזכה בתואר האלוף במשקל כבד רק כדי להפסיד את התואר לדניאל בריאן שפדה את המזוודה של מאני אין דה בנק וזכה בתואר.

ו... ו... ו... זאק ריידר הוא אלוף ארצות הברית החדש אחרי ניצחון על דולף זיגלר WOO WOO WOO...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2011 12:16 am 
Junior

ולפי ראו של שני סביר שביג שואו יעשה היל טרן תוך שבוע לכל היותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2011 1:36 pm 
Sophomore

עוול גדול להזכיר ספורט מדהים כמו MMA (שנמצא בצמיחה מטורפת ומתחיל להשתלט לאיטו על ארה"ב) באותה נשימה עם הבדיחה של WWE.

UFC 140 בהחלט היה מעולה. משידה הגיע מוכן בצורה בלתי רגילה ובכושר הטוב ביותר אי-פעם, הצליח להתמודד יפה עם העמידה של ג'ונס ואפילו להכניס לו כמה מכות טובות בסיבוב הראשון ועדיין זה נגמר TKO קליל לג'ונס שהשאיר אותו חסר הכרה. הלייט-הביוויט היא הקטגוריה עם הלוחמים האיכותיים ביותר בעולם ועדיין אין שום לוחם שמסוגל לאתגר את ג'ונס. הבנדאם פשוט עילוי והולך להיזכר כאחד הלוחמים הגדולים אי-פעם.

לגבי מיר-נוגירה- תצוגת bjj מדהימה של מיר מול הלוחם המנוסה ביותר שיש לקטגורייה הכבדה להציע על הקרקע. הכנעה מדהימה וסיום קצת אכזרי, אין ספק.

לסנר-אובריים- צריך להזכיר שהמנצח ייקבל טייטל-שוט מול דוס-סנטונס (זה לא שיש לאחד מהם באמת סיכוי מולו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2011 3:56 pm 
Hall of Famer

ריילי, למרות שאחד מהענפים האלו הוא ספורט והשני תכנית בידור, אני לא חושב שאפשר להתעלם מהעובדה שיש לא מעט קווי דימיון ביניהם ובכל מקרה, הרבה פעמים אנשים שרואים אחד גם עוקבים אחרי השני.

שנית, סתם תהיה, זכור לי שאנדרסון סילבה ששולט באופן מוחלט לגמרי כבר שנים במידל ווייט נלחם בעבר כמה קרבות גם כלייט הבי ווייט (וניצח באופן מאוד מרשים את כולם, כולל את פורסט גריפין), יש תכנית לקרב של סילבה מול ג'ונס?

ולגבי ההבי ווייטס, אני חייב לציין שלא יצא לי עדיין לראות את דוס סנטוס, הוא עד כדי כך טוב שגם לסנר בכושר לא ינצח אותו? כי מה שראיתי מלסנר הוא היה סופר דומיננטי כשהוא היה בכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2011 5:17 pm 
Sophomore

יש הרבה דיבורים שלילים סביב השליטה של אנדרסון סילבה במיידל-ווייט. טוענים שהוא בורר קרבות ומסדר לעצמו ירבים נוחים בכדי לפרוש כאלוף בלתי מנוצח. צריך לזכור שזו הקטגוריה נוחה מאד לסילבה שכוללת מעט מאד לוחמים שיכולים לאתגר אותו. צ'ייל סונן היחיד בקטגוריה הזו שמסוגל לנצח את סילבה או לגרום לו לקשיים מסויימים (כפי שעשה בעבר) והשמועות הן שסילבה פשוט לא היה מוכן להילחם נגדו. כרגע זה כבר לא תלוי בו וצ'ייל סונן יילחם במוניוז בקרוב (38 יום ליתר דיוק) כאשר המנצח יקבל את הטייטל-שוט נגד סילבה.

עלייה של סילבה ללייט-הביוויט לא ריאלית. הקטגוריה הזו פשוט מפחידה כיום עם לוחמים אדירים- שוגון רואה, ליוטו משידה, דן הנדרסון, פיל דיוויס הבלתי מנוצח, ראשד אוואנס, רמפייג' ג'קסון וכמובן ג'ו ג'ונס. שום סיכוי שסילבה יהיה מוכן בשלהי הקריירה להכנס למצב הזה. האפשרות היחידה לקרב בין סילבה לג'ו ג'ונס היא חיתוך של האחרון למיידל-ווייט.

לגבי לסנר- אם להתעלם מהייפ המטורף שהיה סביבו צריך להתרכז בעובדות- בשני הקרבות האחרונים שלו הוא הראה סנטר מזכוכית ופשוט אכל פיצוצים מקארווין (למרות שהצליח לנצח בסופו של דבר בהכנעה מוזרה) וכמובן ההפסד האחרון לקיין ואלסקז בהופעה די מביכה. דוס סנטונס הוא הלוחם הביי-וויט הכי שלם שיש כיום עם יכולות סטרייקינג מדהימות. צריך לראות איך לסנר יתמודד עם אובריים, שהוא לוחם מעולה בפני עצמו ומבחינה פיזית בנוי לא פחות טוב מלסנר. אגב, הליינים לקרב הזה עם 1.6 לניצחון של אובריים לעומת 2.9 לזה של לסנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2011 10:19 pm 
Junior

כבר כתבתי בתחילת הת'רד שאני מתנצל בפני החברים פה על האיחוד...

לגבי סילבה-ג'ונס,יש יותר סיכוי שג'ונס יעלה קטגוריית משקל מאשר ירד קטגוריה,עם הגובה שלו,אני לא רואה אפשרות שהוא ירד קטגוריה אחרת הוא ייראה כמו שחיף...

לגבי קונטנדרים לג'ונס,דן הנדרסון למרות גילו(41) נמצא ברצף טוב(אפילו גבר על פדור כידוע),אבנס נחשב גם כן לקונטנדר בכיר.

במידל ווייט המצב הוא בעייתי,מעבר לטענה שסילבה בוחר יריבים(שאני לא בטוח שממש יש לו סיי בעניין ואגב,הוא גם פצוע עד יוני) הקטגוריה היא די בררה,את סונן שהוא כביכול מתחמק ממנו,הוא כבר ניצח...ואם מייקל ביספינג(לוחם בינוני ולא הרבה מעבר) די קרוב לטופ של הדיוויזיה,המצב הוא כמו שאמרתי...בררה...

לא מבין איך אתה אומר שללסנר יש סנטר מזכוכית,המכות שהוא חטף מקארווין היו מורידות כל אחד אחר...אם כבר אז ההיפך הוא הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2011 11:29 pm 
Sophomore

היריב הבא של ג'ו ג'ונס ייצא מהקרב בין ראשד אוואנס לפיל דיוויס, שהוא בעצם המיין איוונט באירוע שגם יכלול את הקרב בין מוניוז לסונן. צריך לזכור שפיל דיוויס 9-0 ונחשב להבטחה עצומה בארגון, כך שלאוואנס לא הולך להיות פשוט. אומרים שאוואנס הוא הלוחם היחיד שיכול לשים את ג'ונס על הגב (אף אחד לא הצליח לעשות בעבר מהלך קרב רשמי), דבר שהוא כבר עשה לא פעם כאשר הם התאמנו ביחד. חוץ מזה, הרבה דם רע יש בין השניים כך שאני מקווה שהקרב הזה ייצא לפועל בסופו של דבר. לגבי דן הנדרסון... קשה לי להאמין. לבנדאם אין קרדיו ל-5 סיבובים והדבר הראשון שג'ונס יעשה זה להוריד אותו לקרקע.

ואם כבר דן הנדרסון ודיבורים על סנטר, תראה את הקרב מול שוגון רואה... שניהם חטפו פיצוצים שהיו מהמהמים כל לוחם אחר והמשיכו להילחם כאילו כלום. לסנר היה על הקרשים וחצי מעולף אחרי שני ליטופים מולאסקז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2011 11:55 pm 
Junior

שוב אתה אומר משהו בעייתי...

אתה טוען שלהנדרסון אין קרדיו לחמישה סיבובים ומיד מזכיר את הקרב שלו מול שוגון...שהיה חמישה סיבובים...

ולגבי לסנר,נובמת...יש לקארווין עוצמה מטורפת ולסנר עמד מולה בצורה טובה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2011 12:34 am 
Sophomore

LOL :lol:
ראית את הקרב? הנדו היה צריך משאף אסטמה בסיבוב הרביעי החמישי. אין שום צופה שראה את הקרב של הנדו-רואה ויכל להגיד בסיומו שלהנדו יש קרדיו ל-5 סיבובים. שוגון היה עליו במאונט *כל* הסיבוב החמישי! אלמלא שלושת הסיבובים הראשונים בהם הוא שלט בשוגון בצורה מוחלטת (דבר שלא יכול לקרות מול ג'ונס בשום סיטואציה) אין שום סיכוי שהוא היה מנצח את הקרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2011 5:59 pm 
Junior

ראיתי את הקרב,בעיני אני צודק,הנדרסון עמד בחמישה סיבובים,מעבר לזה,בד"כ קרבות לא מגיעים לסיבוב החמישי.כן חושב שהנדרסון מספיק קטלני כדי לנצח את ג'ונס גם בלי לחכות להכרעת שופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 10:42 am 
Sophomore

להנדרסון אין קרדיו להחזיק עם ג'ונס חמישה סיבובים. הקרב נגד שוגון הוא דוגמה מצוינת לכך - מהסיבוב הרביעי הנדרסון "סחט את השעון" בתקווה ששוגון לא ישיג TKO לפני הסיבוב החמישי. שלא נדבר על הסיבוב החמישי, שם הוא בכלל כבר לא תפקד ופשוט נתן לשוגון לשבת עליו במאונט במשך חמש דקות.

הקרב עם הנדרסון לא כל כך מסקרן, בעיניי. אם ג'ייק שילדס, גראפלר מעולה אבל לוחם שאין לו חצי מההיאבקות של ג'ונס, הצליח להוריד את הנדרסון לקרקע באופן עקבי, איזה סיכוי יש להנדרסון לעצור טייקדאון של ג'ונס? מה שבאמת מדאיג הוא שלמאצ'ידה, למשל, יש טייקדאון דיפנס של 83% והוא לא התקרב לעצור את הטייקדאון של ג'ונס. מאצ'ידה הוא בין המתאבקים הטובים בקטגוריה שלו (אם כי לא התאבקות "אמריקאית", אלא יותר מרקע של סומו). אתה שואל את עצמך, מי יכול לעצור טייקדאון שלו? הסיבה שאף אחד לא ניסה טייקדאון נגדו היא שהריץ' שלו אסטרונומי ומקשה מאוד להיכנס פנימה. הוא גם מתאבק טוב מאוד, בנוסף. ומסתבר, שגם חגורה חומה בג'ודו.

בכל אופן, מאוד אהבתי את האסטרטגיה של מאצ'ידה בקרב נגד ג'ונס. נכון, הוא נחתך במצח וזה הקשה עליו, אבל עד אותו רגע, הוא שלט בעמידה באופן מוחלט. ג'ונס היה נראה מאוד מבולבל ומודאג בין הסיבובים, אולי כי הוא הבין שהוא מאוד מתקשה עם הסגנון של מאצ'ידה. אני בכלל חושב שמאצי'דה הוא לייט-הביווייט קטן מאוד - אני מניח שכשאנדרסון סילבה יפרוש, מאצ'ידה יירד למידלוויט. אין שום סיבה שלא, הוא יכול להיות כוכב מאוד גדול שם. אין שם מתאבקים גדולים ויהיה לו קל יותר לשמור קרב בעמידה. אני לא רואה אף מידלווייט שמסוגל להתמודד עם העמידה והסגנון שלו (פרט לסילבה, כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 10:59 pm 
Junior

טוב,מחר לפנות בוקר(5:00) UFC 141

לסנר נגד אוברים: הימורים anyone?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2011 11:37 pm 
Sophomore

אם יהיה קרב עמידה אובריים מנצח בנוק-אאוט תוך מקסימום שני סיבובים.
אם לסנר יצליח לקחת אותו לטייקדאונים ולהישאר על הקרקע אני עם לסנר.

בקרב השני בין נייט דיאז לדונלד סירוני חייב ללכת עם סירוני. דיאז מתאגרף ברמה מאד גבוה אבל כמה מוכשר ככה פרוע. סירוני פשוט מכונה ואין שום סיכוי שדיאז יצליח להשתולל בלי לחטוף קאונטר מצד סירוני. אגב, בשקילה בינהם דיאז העיף לו את הכובע ודחף אותו בלי תגובה מצד סירוני.

גון פיץ' יינצח את ג'וני הנדריקס.
גוסטפסון יעשה את אותו דבר מול מאטיושנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 7:27 pm 
Junior

טוב...אוברים מנצח את ברוק לסנר ב2:26 בסיבוב הראשון אחרי כמה מכות גוף קשות מה שנקרא "למה בניתוח?",אחרי הקרב ברוק לסנר מודיע שהוא אורז את הפקלאות ופורש מהUFC.

באופן אישי אני חושב שכל המקטרגים עשו לו עוול,אני חושב שברוק של לפני המחלות מעיים וברוק של אחרי מחלות המעיים הם שני לוחמים שונים לחלוטין,אני חושב שלסנר איבד משהו בעקבות המחלות והיה לחלוטין חלש יותר אחריהן וזה לאו דווקא קשור ברמה של יריביו(קארווין,ולאסקז ואוברים).

מעבר לזה,אני כן חושב שנראה אותו באיזה רסלמניה או אירוע כזה או אחר של הWWE מתישהו.

היה משעשע לראות את ג'וניור אחרי הקרב מחכה לו בצד,אבל לא הייתה שום אינטרקציה בינו לבין אוברים,אני בהחלט רואה אותו מנצח את אוברים.

נייט דיאז ניצח את דונלד סירוני בהחלטת,אחרי החלפות של אצבעות משולשות בהתחלה ובין הסיבובים דיאז די פירק לסירוני את הפרצוף,מצד שני,סירוני הרבה מאוד פעמים הפיל את דיאז אבל תמיד נתן לו לקום,לא ממש הצלחתי להבין למה הוא לא עט עליו אחרי ההפלות.

בסוף הקרב אגב,היו חיבוקים וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 7:48 pm 
Sophomore

לא היה ללסנר מה למכור בעמידה מול סטרייקר כמו אובריים. קצת כואב שזה נגמר כך עבור לסנר, אבל אין מה לעשות. לבנדאם לא היו יכולות MMA ברמה כזו גבוהה ומול לוחמים מיומנים היתרונות הפיזיים לא מספיקים.

נייט דיאז נתן הצגה ענקית. לא יודע מה קרה לסירוני, הוא פשוט נראה כבוי ולא ניצל את ההזדמניות שהיו לו לקחת את דיאז לקרקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2011 9:22 pm 
Junior

לא ברור בכלל למה לסנר לא ניסה להוריד את אוברים לקרקע(שוב,מעבר לזה שהאיש הוא לא אותו דבר לדעתי מאז המחלות),או אפילו לסגור מרחק מול אוברים,ברגע שהקרב היה בעמידה היה ברור שלסנר בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 12:30 am 
Junior

פדור משיג היום עוד ניצחון,הפעם ביפאן על סאטושי אישי,מדליסט זהב אולימפי בג'ודו מ2008.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 12:51 am 
Sophomore

צפיתי בקרב. ספק גדול אם זה לא היה מבויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 5:09 pm 
Sophomore

לא נעים להגיד, אבל נראה כאילו ברוק took a dive, כמו שכתב בטוויטר כריס ג'ריקו.לא יכול להיות שהוא ניסה רק טייק-דאון אחד, ואפילו לא התחייב עליו. נראה כאילו ברוק רק רצה לצאת משם, וכמה שיותר מהר. אני גם בדעה שיש הבדל בין ברוק של לפני המחלה ואחרי. הוא חלש יותר, פיזית. יכול להיות שהמימדים נשארו דומים, אבל הכוח ממש לא. יותר מהכול, MMA זה לא ספורט שאפשר לחפף אותו ואם הראש שלו לא שם, הוא רק יינזק. טוב שהוא פורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 8:35 pm 
Junior

בהמשך לדבריו של ג'ריקו די ברור שהוא זה שחוזר הערב ולא לסנר,כפי שהוא ניסה לרמוז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2012 11:31 pm 
Junior

והחוזר הוא כמובן כריס ג'ריקו,חזר,סחט עידוד מהקהל וחילק כיפים כמו שלא חילק מעולם ואז פשוט חזר למאחורי הקלעים כאשר בסופו של עניין הקהל שורק בוז...קטע מוזר...שבו הוא כנראה מיצב את עצמו כהיל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 11:42 pm 
Junior

UFC 142 אתמול בלילה,מודה שלא צפיתי...חוזה אלדו מנצח את צ'אד מנדז בנוק אאוט על סף סיום הסיבוב הראשון.

ויטור בלפורט מנצח את אנטוני ג'ונסון שהגיע כבד ב12 פאונד לקרב(הגיע ב197 פאונד לקרב שהיה אמור להיות של הדיוויזיה של 185).אחרי הקרב ג'ונסון משוחרר מהUFC.

וגבריאל גונזגה מנצח בקרב הקאמבק שלו בUFC את אדונלדו אוליביירה.

אגב,כל הביקורות משבחות את האירוע,כך ששווה להשיג דרך לצפות בו.

ואם כבר דרך לצפות:אגו טוטאל והUFC הפסיקו את החוזה ביניהן מן הסתם מטעמים כלכליים שהUFC מבקש לקבל ולערוץ סביר שאין ממש לתת...בעמוד הפייסבוק של הערוץ נרשמה ההודעה הבאה:

התסכול מובן, כי אין תסכול גדול מאשר אצלנו מכיוון שאחרי קרוב ל4 שנים שבהן אגו טוטאל משדר את כל אירועי ה UFC בשידור ישיר בעלות של כ15 ש״ח לחודש למנוי בשעה שהצופים בצפון אמריקה ומקומות אחרים משלמים כ40 דולר לאירוע. הפעם נמנע מאיתנו להביא לכם מה שכולנו אוהבים ורוצים לראות.

כל מטרתינו היא להמשיך ולשדר שידורים ישירים ותכניות טובות אחרות וגם לפעול לשיפור של הערוץ, והיכולת לעשות את שני הדברים תלויים אחד בשני.

אנחנו לא סתם אומרים שבקרוב יהיו בשורות ושינויים לטובה. וטוב שנזכור שאגו טוטאל היה גוף השידור הראשון והיחיד בינתיים, שחרט על דגלו את ה MMA וממשיך וימשיך לחרוט את הענף המדהים הזה על דגלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה