סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 9:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 11:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יש לי תחושה שזה עשוי לעניין כאן אי-אלו אנשים, אז שווה ת'רד.
פורסם היום סקר שמראה שני דברים ודאיים:
1. לעופר ברקוביץ יש גרעין תומכים מספיק חזק כדי להעלות אותו לסיבוב השני.
2. דייטש, ככל הנראה, לא הצליח להתרומם לרמה כזאת, והוא מתבוסס במקום הרביעי.

מה שהופך את הסיבוב הראשון לדרבי בין ליאון לאלקין.
על פניו לליאון סיכויים טובים יותר, שכן הוא מחובר לשטח דרך שס, בזמן שלאלקין אין "גייסות" של ממש.
בקיצור, כמו שזה נראה לי - סיבוב שני בין ליאון לברקוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 11:33 am 
Junior

דרך פוסט של עומר מואב, ראיתי שליאון מבטיח חניה חינם שעתיים ביום במרכז העיר לתושבי העיר.
מעבר לזה שזה לא פותר כלום, נראה שכל פעם ששואלים אותו על מקור מימון לפנטזיותיו, הוא אומר שיידע לנהל טוב יותר את התקציב הבזבזני של העירייה ולדרוש כספים ממשרדי ממשלה.
לא נשמע מבטיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 11:48 am 
Hall of Famer

ליאון הוא "מקורב" ותיק לפוליטיקאים המושחתים ביותר בישראל. דווקא אם יש מישהו שמסוגל למצוא תקציב לפרוייקטי הזיה פופוליסטיים-זה הוא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 2:08 pm 
Junior

מנצל"ש, למי אתם מצביעים? איש, איש בעירו?

כפתח תיקואי, אני מאוד לא מרוצה מכהונת ראש העיר הנוכחי והחלטתי להצביע לרמי גרינברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 2:09 pm 
Junior

וסתם למען הספורט: אם הייתי ירושלמי אז הייתי מצביע לברקוביץ ובמידה והייתי תל אביבי אז לאסף הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 2:52 pm 
Hall of Famer

אם אצביע בנתניה, אז במועצת העיר אלך עם צביקה ליבר-זה מהכדורסל. הוא האופוזיציה הכי צעקנית ובוטה לחצר הביזנטית של פיירברג בעירייה, וגם אם הוא לא צדיק תמים בדורותיו-אני אוהב את אלה שמוכיחים שהמלך עירום. לראשות העירייה אולי אתן את קולי לעופר אורנשטיין, מועמד חסר סיכוי ממשי אבל מייצג רוח צעירה והגיונית.

אבל אני חייב לומר שהקמפיין של אסף זמיר בת"א הוא אחד הדוחים שראיתי מימיי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 2:56 pm 
Hall of Famer

לא שככה בוודאות הייתי מצביע ( תל אביב )
אבל לאור העובדה שהבחירות מהוות יום שבתון - קיבלתי עוד תמריץ שלא להצביע , שכן כל כולי תקווה לאחוזי הצבעה נמוכים ברמה הארצית , כדי שיבוטל השבתון ההזוי הזה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 4:10 pm 
Hall of Famer

אם כבר ניצלוש, תהיה פילוסופית, על יום החופשה.
האם זה הגיוני לכפות על אנשים להביע דעה בדבר שאין להם דעה בו?
רב האנשים שאני מכיר לא ממש מבינים מה קורה בבחירות המקומיות ומי נגד מי, האם יש טעם "לגרום" להם להצביע?
האם לא עדיך שישבו בבית ולא ישפיעו בדבר שאין להם בו מושג של ממש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 5:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איך זה גורם להם להצביע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 6:39 pm 
Hall of Famer

אין לי דעה בנושא תל אביב, אני לא גר שם. אבל תהיות.
1. מה כל כך דוחה בקמפיין של אסף זמיר (באמת שאלה, כאמור לא נחשפתי אליו).
2. מה בדיוק מרמז באסף הראל שהוא יהיה ראש עיר טוב?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 7:00 pm 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
אם כבר ניצלוש, תהיה פילוסופית, על יום החופשה.
האם זה הגיוני לכפות על אנשים להביע דעה בדבר שאין להם דעה בו?
רב האנשים שאני מכיר לא ממש מבינים מה קורה בבחירות המקומיות ומי נגד מי, האם יש טעם "לגרום" להם להצביע?
האם לא עדיך שישבו בבית ולא ישפיעו בדבר שאין להם בו מושג של ממש?

ליום השבתון להבנתי יש שתי סיבות - אחת זה באמת כדי לאפשר לכולם להצביע, אבל הסיבה העיקרית היא שהמבנים של רוב בתי הספר מארחים קלפיות ואז חייבים להוציא את הילדים לחופש. אם מוציאים את הילדים לחופש אז כבר כדאי גם לתת להורים חופש (וכן, אני יודע שבהרבה חופשים הילדים בחופש וההורים לא, אבל פה יש אינטרס גדול יותר שלא לעצבן את ההורים).

ואני לא יודע אם זה מדויק להגיד ש"רוב האנשים" לא יודעים מה קורה. מניח שזה תלוי באזור ובסוג האנשים במעגל הקרוב אליך. במועצה האזורית בה אני עובד אין בכלל בחירות כי היה רק מועמד אחד, בבאר-שבע יש טכנית כמה מועמדים אבל רוביק הולך לקחת ברוב ענק והבחירות מנומנמות בהתאם. במקומות אחרים שיש כמה מועמדים צמודים אז יש בטח פרסומים בכל מקום, ומשקיעים המון כסף בשילוט וקמפיינים ודואגים שאנשים כן יכירו וידעו כמובן שיש בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 7:21 pm 
מנהל פורום

ולגבי לשבת בבית ולא להשפיע-
לא להצביע בכלל זו גם השפעה!! (שלילית)
למשל אאם אצל ציבור מסוים כמו החרדים נגיד יש 90% הצבעה ומן הסתם כולם לטובת מפלגה חרדית, ואצל הלא-חרדים יש רק 50% הצבעה אז אתה מחזק את החרדים.
זאת אומרת, עדיף ללכת ולהצביע לפלגה שהיא לא חרדית, גם אם אתה לא מכיר לגמרי את האנשים ואת העשייה שלהם, מאשר לא להצביע כלל ואז כאילו נתת חצי מהקול שלך למפלגה שהאינטרס שלה לגמרי לא תואם את האינטרס שלך, ואז כספי הארנונה שלך ישמשו לבניית מבני ציבור לחרדים, יהיה יותר לחץ לסגור בתי עסק בשבת וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 8:50 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אין לי דעה בנושא תל אביב, אני לא גר שם. אבל תהיות.
1. מה כל כך דוחה בקמפיין של אסף זמיר (באמת שאלה, כאמור לא נחשפתי אליו).

אסף זמיר הוא בחור צעיר למדי שכבר 10 שנים בערך משמש כסגנו של רון חולדאי, הייתי אומר סגנו הנאמן אבל זהו שלא. באיזשהו שלב הטיפוס הזה נהיה בן זוגה של מאיה ורטהיימר, בחורה שעיקר כשרונה הוא להיות בת למשפחת ורטהיימר. המאיה הזו נדחפת בטירוף על ידי קבוצת "ידיעות אחרונות" (שלחתי ל"עין השביעית" מייל שמראה שהיא רואיינה כמות מטורפת של פעמים על ידי כלי תקשורת שונים מהקבוצה)-מן הסתם בשל האינטרסים הכלכליים עם ורטהיימר ושות'-ואסף זמיר נישא על גלי הממון והכח התקשורתי פצח בקמפיין הזוי ואידיוטי שעיקר מסריו הם "חולדאי מבוגר" ו"מה הוא משמש בתפקיד כל כך הרבה שנים", קמפיין שכמובן מפומפם בגלוי ופחות בגלוי ב"ידיעות".

חולדאי מצדו תהה, במידה רבה של צדק, שאם הוא כזה זקן וחייבים להחליף אותו-למה זמיר חבר בפאקינג קואליציה שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 8:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה מזכיר לי את דיוני ה"האם עוזר המאמן חייב להתפטר כשהמאמן מפוטר".
מה זה משנה שהוא בקואליציה איתו? אז הוא לא יכול לרוץ נגדו? הוא לא יכול לחשוב שהוא יהיה ראש עיר יותר טוב מחולדאי גם אם הוא סגנו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 9:01 pm 
Hall of Famer

מה גם שיכול להיות שנקודת הזקנה של חולדאי היא בדיוק בגיל 74 (וחודשיים). היה צעיר, נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 10:16 pm 
Hall of Famer

ויותר מזה, הסיסמא של 20 שנה כראש עיר זה מספיק, ומה שלא עשית ב-20 שנה, לא תעשה ב-5 השנים הבאות יש בה הגיון.
כמובן שיש גם הגיון להגיד ש-10 שנים היית סגן ראש עיר, אז מה אתה מביא שונה.
אבל זה עדיין לא עושה את הקמפיין לאחד הדוחים. אפשר להגיד שזה קמפיין שבז לאינטלגנציה (איזה אלטרנטיבה מוצגת פה, אם 10 שנים אתה שותף), אבל דוחה?

ובמקרה שמעתי ברדיו גם את חולדאי וגם את זמיר. אף אחד לא ממש שכנע אותי או אולי שניהם שכנעו אותי לא להצביע להם, אבל בוא נגיד שהדוחה מבין השניים היה חולדאי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 10:42 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מה זה משנה שהוא בקואליציה איתו? אז הוא לא יכול לרוץ נגדו? הוא לא יכול לחשוב שהוא יהיה ראש עיר יותר טוב מחולדאי גם אם הוא סגנו?

יכול לרוץ, מי אמר שלא. מה שדוחה אותי כאן זה השילוב כסף-ריקנות שמשתלב בצורה מקסימה עם חוסר נאמנות בסיסי. לאורך כל שנותיו של זמיר בקואליציה הוא שפע נופת צופים כלפי חולדאי, ועכשיו כשיש כסף ועוצמה אז הפטרון זקן וצריך להעיף אותו כי אספי רוצה ולאבא של מאיה יש כסף. אותי זה דוחה. אתכם לא? סבבה לכם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2018 11:14 pm 
Sophomore

אם הייתי תלאביבי, הייתי מצביע לאסף הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 1:02 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

יכול לרוץ, מי אמר שלא. מה שדוחה אותי כאן זה השילוב כסף-ריקנות שמשתלב בצורה מקסימה עם חוסר נאמנות בסיסי. לאורך כל שנותיו של זמיר בקואליציה הוא שפע נופת צופים כלפי חולדאי, ועכשיו כשיש כסף ועוצמה אז הפטרון זקן וצריך להעיף אותו כי אספי רוצה ולאבא של מאיה יש כסף. אותי זה דוחה. אתכם לא? סבבה לכם.

לא יודע מה זה "ריקנות", אלא אם כן אוטומטית אם התחתנת עם מישהי עשירה זה סימן שאתה ריקני.
"חוסר נאמנות בסיסי"? ראש העיר שהוא כנראה הכי טוב בישראל, ואולי אחד הטובים בהיסטוריה של ישראל, רץ בדיוק בנסיבות האלה. הוא היה 10 שנים סגנו ובן טיפוחיו של ראש העיר שלפניו, וכשהבין שהוא יכול לנצח אותו - רץ נגדו וניצח, כששניהם מתנצחים אחד עם השני בצורה די מכוערת. אז מה? לא נראה לי שתושבי באר שבע, שהעיר שלהם התהפכה על פיה בתוך 10 שנים, מצטערים שהוא הפגין "חוסר נאמנות בסיסי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 8:38 am 
Hall of Famer

"ריקנות" זה לעשות כתבת שער ב"ידיעות" עם ציטוט מודגש של מאיה "אני לגמרי מוכנה להיות הגברת הראשונה", למשל. "ריקנות" זה לרוץ בקמפיין שאין בו שום מסר מהותי חוץ מ"הגיע זמני כי אני חושב שמגיע לי". עוד פעם: מותר לו. מותר לי גם לחשוב שזה דוחה ושמדובר במועמד שמה שמטיס אותו למעלה זה הכסף של החם שלו. לא ממש דנילוביץ' אם אתה שואל אותי, וחבל שדנילוביץ' רווק כי אז היינו רואים אם גם במקרה שלו "ידיעות" היה מספק בכתבות במיקומים הבולטים ביותר את פרטי החתונה שלו אגב שמוזכר שהוא "מועמד מוביל" לראשות העיר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 10:40 am 
Hall of Famer

אז קודם כל בוא נוריד מהשולחן את "חוסר נאמנות בסיסי", כי מהבחינה הזו הוא בדיוק כמו דנילוביץ'. מקים סיעת צעירים מצליחה שקודם וטופח על ידי ראש העיר ושימש 10 שנים כסגנו ובמידה רבה בן טיפוחיו, שבחר לרוץ נגדו. והטענות היו במידה רבה אותן טענות, יחד עם "הוא הבטיח לי שנגמר זמנו והוא לא ירוץ" ואפילו רמיזות מכוערות למדי למצב הבריאותי של טרנר.

אני לא מתמצא עד הסוף בקמפיין של אסף זמיר, אני לא תל אביבי ואני די מעורה בבחירות איפה שאני גר כך שלא ממש עקבתי לעומק אחרי מקומות אחרים. הבת שלי כן תל אביבית, סיפרה לי קצת על הקמפיין שלו והרעיונות שלו ומתכוונת להצביע עבורו. יש ברשת כל מיני מובאות על דברים שעשה וקידם ב-10 שנים כסגן ראש עיר, בעיקר בתחומים שקשורים בצעירים שאותם הוא מייצג, אז נראה לי שלומר על הריצה שלו "ריקנות" כי הוא התחתן עם בת עשירים ויש כלי תקשורת שאוהד אותו זה, ובכן, ריקני ושטחי למדי.
וכמדומני הוא התחתן רק לפני שנה, כך שאי אפשר להגיד שאותן מובאות הגיעו מרצון לקדם אותו (וממילא חלקן הגדול בכלל לא מקבוצת "ידיעות").

האם לכנות אותו "מועמד מוביל" לראשות העיר זה נכון וראוי? אני לא יודע מתי פורסמה אותה כתבה, אבל לפי הסקרים האחרונים הוא במקום השני במירוץ, בפער חד ספרתי מראש העיר המכהן, והמגמה היא פער שהולך ומצטמצם. אז כן, בעיני זה עונה להגדרה של מועמד מוביל, או לכל הפחות מועמד בולט מאד מאד.
תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שזה היית אתה שלפני 10 שנים טענת שדב חנין נותן פייט קשה לחולדאי כשכל הסקרים דיברו על פער של 15-20 אחוז, וכשהתבררה התוצאה - 34% מול 51% של חולדאי, לנדסלייד של פי 1.5 - טענת שזה הישג עצום. אסף זמיר נמצא לפי הסקרים במצב הרבה יותר טוב מדב חנין אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 10:46 am 
Hall of Famer

לא זוכר מה כתבתי על חנין. אני גם לא טוען שאסף זמיר הוא אפס מאופס שישב על התחת במשרד ולא עשה כלום. אני אומר שהקמפיין שלו דוחה אותי, ואם תגגל קצת "מאיה ורטהיימר אסף זמיר" תראה מה זה נקרא דחיפה תקשורתית וקמפיין ריקני שמבוסס על כסף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 11:58 am 
Hall of Famer

ואני רק אומר שלקרוא לזה "הקמפיין שלו", לרדד אותו לרק זה בלי להזכיר את ההישגים שלו והרעיונות שהוא מביא, זה ריקני ושטחי באותה מידה.
ולדבר על "חוסר נאמנות בסיסי", אבל זה לא כמו דנילוביץ', ממש לא - זה כבר סתם לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 1:32 pm 
Hall of Famer

נו, מה ההישגים שלו?

וחוסר נאמנות בסיסי זה חוסר נאמנות בסיסי, לא דיברתי על דנילוביץ' בהקשר הזה בכלל ואפשר להגיד את זה גם עליו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2018 2:00 pm 
Hall of Famer

שוב, לפי המובאות לפחות כי אני לא תל אביבי ולא מעורה בחיים השוטפים בעיר. אבל לפי אלה, הוא היה שותף פעיל בהקמת פרוייקטי דיור בר השגה, תקצוב והקמה של מרכזי צעירים, קידום קווי הלילה בעיר, מציאת פתרונות לרישוי עסקים לחיי הלילה בעיר, יו"ר קרן יהושע רבינוביץ' שמתקצבת תחומי אמנות רבים בעיר, ועוד כמה, לא נכנסתי פה להכל.
רעיונות שלו כמו שאומרת הבת שלי הם הקמת רשות מטרופולינית (משותפת לתל אביב ללערים השכנות) לתחבורה ציבורית מתואמת, דגש גדול יותר על שבילי הליכה ואופניים גם במקומות שהיום העירייה לא מאפשרת (כולל על חשבון תנועת מכוניות, למשל בדיזנגוף), חלוקה אחרת של תמיכות האמנות - יותר לכוון פרינג' ואמנות רחוב, הרחבת פעילות העירייה בתחומים שנוגעים ללהט"בים שהיום עדיין מוזנחים (למשל מרכזים ללהט"בים מתבגרים ששכבו על הגדר בתקופות הכי קשות של הקהילה), תוכניות גדולות למיסוד ותקצוב מפגשים בין ילדים מכל חלקי העיר, ועוד רעיונות. באתר שלו כמובן יש פירוט גדול ועוד רעיונות, גם בתחומי ה-core של העיר כמו תחבורה ודיור ועסקים - אני לא נכנס פה לזה כי לא התעמקתי בזה, כאמור זה לא נוגע לי אישית. אני מדבר רק על מה ששמעתי מהבת שלי.

ולגבי חוסר נאמנות בסיסית, זה באמת מזכיר את דיוני "האם עוזר מאמן חייב ללכת כסולידריות עם מאמן מפוטר". הוא סגן של חולדאי ופעיל במפלגה אחרת, הוא לא שוויש שלו. אין בכלל מקום לדבר הזה לדעתי. ומזל שדנילוביץ' חשב אותו דבר ולא נשפט על הבסיס הדי מטופש הזה, אחרת באר שבע הייתה נשארת שנים אחורה.
והדבר העוד יותר מצחיק הוא שאם רץ נגד ראש הרשות מישהו שלא היה סגן, הוא אומר "אין לכם נסיון, תהיו סגנים קדנציה-שתיים, תלמדו איך עובדים הדברים ואז תרוצו". ברשות שלי למשל זה קורה. אז הנה, זה מה שאסף זמיר עושה, וזה גם מה שדנילוביץ' עשה. אז גם זה לא טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה