סל ניוז
http://salnews.com/forum/

טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?
http://salnews.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=18661
עמוד 1 מתוך 4

מחבר:  Att [ ו' יוני 12, 2020 3:23 am ]
נושא ההודעה:  טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?
לאיפה הולכים? מה מזמינים?

זו תהיה פעם אחת נדירה כך שאי אפשר לפספס :)

מחבר:  נורטון [ ו' יוני 12, 2020 3:38 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

כבש חזק מדי. עוף אנמי מדי. אנטריקוט שומני מדי
סינטה, כנראה בהדסון או מקום של בשר

מחבר:  נורטון [ ו' יוני 12, 2020 3:42 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

ואגב, סינטה אוכלים MR אבל כדי שהדם לא יפחיד אותו , גם M זה לא סוף העולם

מחבר:  נורטון [ ו' יוני 12, 2020 3:46 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

ועוד אגב, התחליף הטוב ביותר לסינטה, הוא פיקניה. גם יהיה קשה ליפול אם אתה הולך למקום הנכון

מחבר:  Yuval [ ו' יוני 12, 2020 4:15 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

מה המטרה אבל אטט?
אני לא יודע אם אתה הטבעוני, אבל אם כן השאלה היא מה היחס לבשר. ברור, אני חושב, שסטייק איכותי זו הצורה הכי טהורה להנות מטעם של בשר אבל זה גם אחת הצורות הקשות ויזואלית אם אתה טבעוני.

המטרה זה להנות?

אם אין שום אלמנט של גועל מהויזואליה והמרקם של סטייק, אז חד משמעית האדסון.

מחבר:  תומר [ ו' יוני 12, 2020 8:00 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

אני הייתי מתחיל דווקא מהמבורגר (הכי טוב אנטריקוט אבל זה מן הסתם עניין של טעם) שהוא הגרסה המרוככת של הסטייק

מחבר:  ראי שעל הקיר [ ו' יוני 12, 2020 9:18 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

זה לא ת'רד הטרלה, נכון?

מחבר:  Att [ ו' יוני 12, 2020 11:50 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

לא אני ולא הטרלה:)
תודה לכל המגיבים עד כה!

לא הייתי בהאדסון עד כה...

אני מתלבט בין סטייק לבין המבורגר.
נראה לי איכשהו שדווקא המבורגר הוא הפספוס היותר גדול (בייחוד מאז שהשתדרגנו מהמקדולנדס לכאלו שווים יותר)

מחבר:  Dovi [ ו' יוני 12, 2020 11:55 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

#סליחה_על_השאלה

למה הוא אוכל בשר ולמה זה חד פעמי?

[סקרנות קשה - אבין לגמרי אם לא תוכל לענות]

מחבר:  ראי שעל הקיר [ ו' יוני 12, 2020 2:48 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

אני הייתי בהדסון פעם אחת, יחידה, ראשונה ואחרונה. גם אני וגם אשתי יצאנו מהמסעדה עם קלקול קיבה נוראי (הבנות דווקא יצאו בסדר). אני שומע מסביב דברים טובים על המסעדה הזו ואולי החווייה שלי הייתה נדירה וחד פעמית, בכל אופן מהחווייה שלי הדסון יחזיר את הטבעוני לטבעונות ויבצר אותו שם לעולמי עד...

מחבר:  Hacohen [ ו' יוני 12, 2020 2:53 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

בעברי כקרניבור-על הייתי בהדסון פעם או פעמיים, וזה שאני לא זוכר אם פעם או פעמיים מעיד על הסתמיות ביחס לציפיות. אבל זה היה מזמן ולא ניסיתי יותר מדי מנות, אז לא יודע מה אפשר ללמוד מזה.

לעומת זאת את מקום של בשר בנווה צדק אני זוכר לא רק כאחת מחוויות המסעדה הטובות, אלא כאחת מחוויות הבילוי הטובות. היה נהדר בכל מובן, מהאוכל דרך השירות ועד האווירה.

מחבר:  נורטון [ ו' יוני 12, 2020 3:48 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

יצוין שהפעם, אני אישית מסכים לגמרי עם נדב
ציינתי את הדסון כי חשבתי שזה הקונצנזוס למסעדת הבשרים הטובה בארץ, אבל גם אני העדפתי את 'מקום של בשר'

מחבר:  Krembo2 [ ו' יוני 12, 2020 4:01 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

הדסון היא לחלוטין מסעדת הבשרים הטובה בארץ (או לפחות באיזור המרכז...).
הייתי שם לפחות 10 פעמים, לא זוכר ביקור שהתאכזבתי בו.
אבל אם החברה פה קצת הפחידו,
אז במקום השני בפער לא מאוד גדול זה המיטבר בבן ציון (ממש לפני כיכר רבין)
ועוד אופציה מעולה היא NG בנווה צדק

מחבר:  oren_80 [ ו' יוני 12, 2020 4:06 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

אומרים ש"מו ומו" ברחובות טובה. אישית לא הייתי, אבל רבים וטובים אמרו שטוב מאוד שם.

מחבר:  Hacohen [ ו' יוני 12, 2020 5:40 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

Krembo2 כתב:
הדסון היא לחלוטין מסעדת הבשרים הטובה בארץ (או לפחות באיזור המרכז...).
הייתי שם לפחות 10 פעמים, לא זוכר ביקור שהתאכזבתי בו.
אבל אם החברה פה קצת הפחידו,
אז במקום השני בפער לא מאוד גדול זה המיטבר בבן ציון (ממש לפני כיכר רבין)
ועוד אופציה מעולה היא NG בנווה צדק


לא היתה כוונה להפחיד, בטוח שהדסון לא לחינם זוכה לקונצנזוס כטובה ביותר, ספציפית אני נהניתי יותר במקום של בשר. גם המיטבר אכן לא רע בכלל. בNG לא אכלתי, אבל המשותף לכל אלה שהוזכרו זה שהן עושות מה שהן עושות כבר לא מעט שנים ובמוניטין טוב, כך שמה שלא ייבחר אמור להיות סבבה.

מחבר:  נורטון [ ו' יוני 12, 2020 5:55 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

מו ומו אכן טובה. כלומר הייתי שם לפני המון שנים, אבל היא היתה טובה.
יש גם את m25 של קסטנבוים, אם אני לא טועה, בשוק הכרמל.

מחבר:  ציפה דריפה אלמדלסי [ ו' יוני 12, 2020 6:05 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

אני לא הייתי אוכל בשר במקומו, אבל אם כבר אז m25

מחבר:  sheky [ ו' יוני 12, 2020 6:15 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

אכלתי במו ומו פעם אחת לפני איזה 4 שנים והיה סביר ולא יותר.

הייתי פעם אחת בNG אבל לא בארוחה רגילה אלא ב"ארוחת ברברים" וזו הייתה חוויה טעימה ומוזרה (שלא יודע אם אחזור עליה שוב) אבל זו בהחלט לא חוויה מומלצת לטבעוני שאוכל בשר אחרי הרבה זמן (אלא אם המטרה שלו היא לחזק את צדקת דרכו :) )

מחבר:  oren_80 [ ו' יוני 12, 2020 6:35 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

אה, אלבאמה מעולה גם. אבל זו חוויה קצת שונה

מחבר:  תומר [ ו' יוני 12, 2020 6:50 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

פחות מכיר מסעדות במרכז אבל שתי מסעדות סטייקים ראויות לציון בצפון הן "הטחנה" במטולה שכבר די הרבה זמן לא ביקרתי (ארבע שנים ככה) אבל למיטב זכרוני הבשר שם ממשמעולה. השניה היא Meat shoes בקצרין (יש גם אחת בשדה אליעזר ככה שאפשר לקרוא לזה חלק מרשת נדמה לי) עם הפילה הכי טוב שאני אישית אכלתי בארץ.

מחבר:  Hacohen [ ו' יוני 12, 2020 6:59 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

oren_80 כתב:
אה, אלבאמה מעולה גם. אבל זו חוויה קצת שונה


אם הוא יצליח להזמין מקום לעוד פחות מחצי שנה (נכון ללפני קורונה). מצחיק שהחבר'ה ואני היינו אוכלים שם פעם מהיום להיום. אבל זו בערך המסעדה האחרונה שמתאימה לחוויה חד פעמית של טבעוני, והאמת שהבשר שם רחוק מלהיות האיכותי ביותר. זה פשוט היה מקום מיוחד ומגניב, היום הוא אוטומטית פחות מגניב עם רשימת המתנה כאילו פראן אדריה מבשל שם.

מחבר:  התותח המפוברק [ ו' יוני 12, 2020 7:36 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

מקום של בשר מצוינת, ונדמה לי שאפילו נתקלתי שם ביובל לפני אי אילו שנים :)
הדסון - הייתי סה"כ פעמיים. פעם ארוחת ערב ופעם צהריים. היה טוב, לא אגיד שלא. אבל המחירים היו יקרים למדי וחשבתי שלא כ"כ מוצדקים.
ב-NG אכלתי ארוחת ברברים גם כן. קצת וולגרי ומוגזם לדעתי.

המבורגר או סטייק? תלוי באופי/אווירה של הארוחה. אם זה בקטע של Dinner, הייתי אומר סטייק. אם זה סתם בקטע של בילוי או ישיבה על הבר ב-Casual יותר, אז אולי המבורגר זורם יותר.

מחבר:  זה כן אני [ ו' יוני 12, 2020 9:12 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

הייתי כמה פעמים בהדסון וזו בעיניי מסעדה מעולה.
העניין הוא שקשה לי להתלהב בצורה יוצאת דופן מסטייקים במסעדות, אך זו לא אשמתם. זה נובע מכך שכשאחי עושה על האש, הוא מביא בשר כ"כ איכותי כך שאין לי עוד לאן "לשאוף" במובן הזה כשאני הולך למסעדה.
יחד עם זאת, אתמול הייתי שם והחלטתי ללכת דווקא על המבורגר הקצבים שלהם ולדעתי הוא מושלם. יש מצב - ואני מסייג זאת בכך שאני צריך לטעום פעם נוספת - שזה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי.
חוץ מהקציצה הבאמת טעימה והלחמנייה האיכותית, אהבתי שהם מתרחקים מהטרנד (הבזוי) של להגיש המבורגרים "מתוחכמים", האלה שמכילים אובר מרכיבים שקשה מאוד להכניס לפה (פשוטו כמשמעו) מבלי להתלכלך כמו ילד בן 7.

ואם אתם מתלבטים מה להזמין בקינוח - רק עוגת גבינה.

מחבר:  Yuval [ ו' יוני 12, 2020 10:38 pm ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

ואם כבר אמירות מעצבנות, אז באופן כללי רמת האוכל הממוצעת בארה"ב היא נוראית. מחוץ לערים הגדולות הרמה של מסעדה ממוצעת (ולצורך העניין מסעדה ממוצעת מומלצת בילפ וכאלה) היא של דוכן בבלומפילד.

כמעט אין סגנון אוכל, בעיני, שעדיף משמעותית בארה"ב מבישראל (שוב, אני לא מתכוון לטופ של הטופ של מסעדות בניו יורק / סן פרנסיסקו / וגאס).

הדבר היחיד שכן עדיף משמעותית זה סטייקים. אני חושב שאפילו רשת כמו רות' כריס, שיש לה בטח מאות סניפים בארה"ב, מגישה סטייקים ברמה של מסעדות הבשר הכי טובות בארץ ומעלה.

אם המבורגר אני לא הייתי מתחכם והולך לויטרינה. אבל אני כבר לא בארץ כמה שנים ולא טעמתי את הטוענים החדשים לכתר (GDB הבנתי מצוין)

מחבר:  נורטון [ ש' יוני 13, 2020 12:18 am ]
נושא ההודעה:  Re: טבעוני טועם בשר לראשונה מזה שנים - מה תמליצו לו?

ועם זאת, בהמשך למה שיובל אמר - הבעיה היא לא עם מסעדות בשרים (כריס רות׳ או פלמינג רק מחזיקים פריים ועל כן הרמה טובה והם מספיק ממוקצעים בשביל לעשות את זה באיכות טובה), אלא למען האמת, וזאת בעיה שאני לא מבין בכלל - רמת הבשר ובעיקר הדגים בסופרים כאן.
ברמת הבשר - רוב הסופרים הרגילים (יעני, ראלף, סייפוויי וכאלה): א. מחזיקים בשר בדרך כלל ברמה לא טובה מספיק , ב. אין להם קצבים של ממש. כלומר, כמעט בלתי אפשרי להשיג נתחים שלא מופיעים שם בויטרינה, ומדובר בסופו של דבר באותם 7-8 נתחים, לפעמים משעממים.

אבל דגים - אלא אם אתה הולך לסופרים שהם הפרמיום של הפרמיום (eataly) או לחנויות דגים מאד ספציפיות ונדירות, הדגים הם חרא בלבן, והם חרא בלבן גם ברמת הטריות, אבל בעיקר ברמת המבחר. אני לא מבין עד היום איפה כל הדגה הפסיפית נמצאת ,ולאיזה חנויות היא מגיעה אם לא לאלו שבלוס אנג׳לס וסן פרנסיסקו.

עמוד 1 מתוך 4 כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/