סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NFL 2020
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 12:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מודה שאני לא ממש צופה השנה בפוטבול. אבל בכל זאת ננסה קצת לדבר על מה שקורה בליגה.
אנחנו כבר בשבוע 7 של העונה.
לשבוע הנוכחי נכנסו עם 3 קבוצות ללא הפסד ויצאנו ממנו אחרת. בטנסי נפגשו 2 קבוצות בלתי מנוצחות. מן הסתם רוב הסיכויים שרק אחת צריכה לצאת בצורה זהה. הקבוצה שניצחה בדו קרב הייתה הסטילרס.
מה שקורה עם הסטילרס הוא מעניין. בקיץ 2017 הסטילרס נראו כקבוצת התקפה בלתי עצירה. בכל 3 העמדות החשובות היה להם שחקן מהטופ של הליגה. את עמדת הקיו.בי. אייש כמובן ביג בן. אמנם מזדקן, אבל בדיוק יצא מעוד עונה אופיינית. הרנינג בק נראה מדהים עם לאב'ן בל, אחד הרנינג בקס הכי טובים בליגה ובדיוק נכנס לשיאו ובעמדת הרסיבר היה את אנטוניו בראון, אולי הרסיבר הטוב בליגה באותו זמן. 3 שנים אח"כ, ביג בן עדיין שם. נאבק בפציעות אבל יעיל. בל ובראון כבר מזמן לא לובשים את המדים השחורים זהובים של הסטילרס ונודדים בליגה במעין פריק שואו ומחפשים מי ייתן להם צ'אנס. כשההתקפה המדהימה של הסטילרס התאיידה והפכה להיות העונה התקפה בינונית מינוס, הסטילרס חזרו ליסודות והיסודות הן מסך הברזל, או הגנה מדהימה. כרגע הסטילרז היא הקבוצה שמשיגים עליה הכי מעט ירדים במשחק ושביעית במספר הנק' ששמים עליה. שבוע הבא שוב יש מבחן לסטילרז. שוב משחק חוץ, הפעם מול הרייבנס, שהפסידו משחק אחד כל העונה, כמובן לצ'יפס. את האמת הסטט' של לאמר ג'קסון בעונה הרגילה מטורפת. מול הצ'יפס הוא מחזיק במאזן של 3 הפסדים ואף ניצחון. מול שאר הליגה? הוא לא הפסיד עדיין.

הקבוצה השלישית שנכנסה לשבוע ללא הפסד, הסיהוקס, גם לא נשארו מושלמים והפסידו אחרי הארכה באריזונה.

דרמה מטורפת הייתה במשחק בין אטלנטה לבין דטרויט. לקראת הסיום הפלקונס פיגרו בשתי נק' עמוק בתוך השטח של דטרויט. דקה לסוף המשחק 10 יארד מהאנדזון הפלקונס יצאו לדאון מכריע. הרנינג בק טוד גורלי קיבל את הכדור. הפיתרון הטוב ביותר היה ריצה קצרה ואז להוריד את השעון ושער שדה קצר כשהשעון גמור וניצחון. גורלי קיבל את הכדור. ההגנה של דטרויט די פינתה לו את השטח. הוא משום תכנן ליפול בקו 1 היארד. בקו ה-3 יארד, שחקן הגנה של הליונס תיקל אותו. במקום ליפול גורלי שבר את התיקול והמשיך הלאה ונפל באזור 1 היארד. הבעיה הייתה שעם התנופה קדימה, הוא לא נפל טוב ונכנס לאנד זון. הפלקונס עוד עשו המרת 2 נק' להוביל ב-6 נק'. לא ברור לי מה חשב גורלי. מה ההבדל בין שער שדה מיארד אחד לבין שער שדה מ-3 יארד, או אפילו מ-10 יארד. מה שכמובן קרה זה שבדקה שנותרה לדטרויט מתיו סטאפורד הוביל דרייב של 75 יארד שהסתיים בטי.די וכמובן ניצחון. הפלקונס נשארו עם ניצחון בודד העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NFL 2020
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 1:28 am 
Senior

״ הקבוצה השלישית שנכנסה לשבוע ללא הפסד, הסיהוקס, גם לא נשארו מושלמים והפסידו אחרי הארכה באריזונה.״

זה האנדרסטייטמנט של השנה. זה היה אחד המשחקים המטורפים שראיתי בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 9:21 am 
Hall of Famer

ספר מה היה
בכל מקרה, אנחנו רגילים לחוסר השיוויוניות בין הבתים השונים באן.אף.אל, אבל כזה דבר לי לא זכור.
אן.אף.סי מזרח מחורבן. כמה מחורבן? לדעתי היסטורית. אף קבוצה לא הצליחה להשיג יותר מ-2 ניצחונות. אף קבוצה לא הפסידה פחות מ-4 הפסדים. מאזן כולל של 7 ניצ' מול 20 הפסדים ותיקו אחד. מאחר והקבוצות כמובן משחקות אחת מול השניה, אז המצב הרבה יותר גרוע. הבית מחזיק במאזן של 12-2 מול שאר הבתים האחרים. כמובן שיש פה הטיה, כי השנ הבית המזרחי מצטלב מול הבית הצפוני של האיי.אף.סי ומתמודד מול קבוצות כמו הסטילרז, הרייבנז וגם מול הקאבס שמפתיעים השנה עם מאזן 2-5 (למרות שמאזן משקר. 2 ניצחונות על הבנגלס החלשים, ניצחונות על וושינגטון ודאלאס מהבית המזרחי ועוד ניצחון איכותי בודד מול הקולטס. ההפסדים לעומת זאת לרייבנס ולסטילרז. אנחנו לא ממש יודעים איך הבראונז השנה).
לעומת זאת כל קבוצות האן.אף.סי מערב מחזיקות במאזן חיובי, 3 קבוצות עם 5 ניצחונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 9:55 am 
Senior

לא ראיתי את המשחק אבל הוא הסתיים בהארכה וחטיפה של ווילסון על ידי בודה בייקר שתוקל מטר לפני האנדזון אחרי ריצה מטורפת של מטקלף, ממליץ לראות, יש סרטונים של המרדף הזה בכל מקום. בכלל, הרושם שלי היה שהמאזן המושלם של סיאטל הוא קצת בלוף. אחרי שג'מאל אדאמס, הסייפטי הנהדר שלהם, נפצע, הם נשארו למעשה ללא הגנת מסירה. מה שמציל אותם הוא עונה חד פעמית של ווילסון שנותן ביצועי MVP. הפעם, מול אריזונה, הוא לא הספיק וסיכויים טובים שיהיו עוד משחקים כאלה.
במקום האחרון בבית NFC מערב ניצבים הניינרס שסובלים ממכת פציעות אדירה ובכל זאת ניצחו ארבע פעמים, אחת מהן שלשום עם תבוסה 36:3 על הפטריוטס. בשבוע הבא הם משחקים נגד סיאטל והולך להיות משחק אש.

נכון שה NFC מזרח חלש היסטורית השנה (ובעיקר דאלאס שאחרי פציעה מסיימת עונה של פרסקוט נראית כמו שבר כלי) אבל יש קבוצה אחת שחלשה אפילו יותר. נעשה רגע עמוס לב ונשאל כמה חלשה? חלשה יותר מקליבלנד של השנים האחרונות ומיאמי של לפני כמה שנים ובפער.
מי שמשער שמדובר בג'טס לא טעה כמובן, הקבוצה הזאת נראית כמו קבוצה שתעשה עונה מושלמת ללא ניצחון, היי, אני לא יודע אם יצא להם להוביל העונה בהפרש של שער שדה.
נהוג לומר שאין טאנקינג בפוטבול וזה אולי נכון אבל העונה יש פרס נאה למי שתסיים אחרונה. קוראים לו טרבור לורנס והוא הקווטרבק של קלמסון ונחשב הדבר הגדול הבא. רק כדי לסבר את האוזן, בתור פרשמן הוא לקח אליפות על הגב של אלבמה עם 350 יארד ושלושה TD ללא איבוד במשחק האליפות. פרשמן, כן? אז לורנס מסומן כדבר הגדול הבא אבל יש באג בתוכנית, הוא יכול להחליט לא לצאת לדראפט השנה ולהישאר עוד עונה במכללה. האמת, הרבה אנשים חושבים שאם הג'טס יסיימו את העונה במקום האחרון (ב NFL אין הגרלה) זה בדיוק מה שהוא יחליט לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 10:13 am 
Hall of Famer

אפרופו הג'טס. איכשהו לי מרגיש שיש די.אן.איי של קבוצות לאורך כל ההיסטוריה. הג'טס לדוגמא די גרועים לאורך כל השנים. סופרבול פעם אחת, אולי המפורסם מכולם, אבל עדיין מעל 50 שנה עברו. חוץ מזה מאז האיחוד, לפני 50 שנה, הם הגיעו רק 13 פעם לפלייאוף ו-4 פעמים למשחק האליפות של האיי.אף.סי. הקיו.בי הטוב ביותר שלהם בהיסטוריה? כמובן שג'ו נאמאת'. מי עוד היה טוב? קשה לי לחשוב על אחד כזה. אולי ויני טסטאוורדה, קצת צ'אד פנינגטון וזהו. עלוב.
אבל אם מצב הקיו.בי של הג'טס עלוב, לפחות היה להם את ג'ו נאמאת'. מה יגידו אוהדי הבירז? אני לא ממש עוקב, אבל נראה לי שסוף סוף יש להם קיו.בי איכותי בדמותו של מיצ'ל טרוביסקי. אבל לפניו? בוא רק נציין את העובדה שהוא שבר את שיא היארדים במסירה לקיו.בי של הבירז. לא שהשיא שהוא קבע כזה מרשים, 303 יארדים. הסיפור הוא מי הקיו.בי שטרוביסקי שבר את השיא שלו. לא אחר מאשר סיד לוקמן, אי שם בשנות הארבעים של המאה הקודמת, כשהמשחק התמצה פחות או יותר ב-3 יארד וענן אבק ומסירה הייתה אופציה משנית.
הברואנז החזיקו בעבר קיו.בי איכותיים, בעיקר אוטו גראהם בשנות החמישים, הקיו.בי הראשון של המועדון, שהביא לא מעט אליפויות, אבל גם ברני קוזר שהנהיג קבוצה מאד איכותית שנהגה להפסיד באכזריות, בעיקר לג'ון אלוויי. אבל ב-96 ארט מודל בגד בעיר וברח לבולטימור. הבראונז באופן נדיר, הוקמו מחדש אחרי 3 שנים והמשיכו להכיר בהיסטוריה שלהם. ההווה של עמדת הקיו.בי מאז היה מביש. במשך 19 שנים, לא פחות מ-17 קיו.בי קיבלו לפחות 8 משחקים בעונה. אף קיו.בי לא החזיק בעמדה הפותחת מעל 2 עונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 10:26 am 
Senior

קודם כל הראן דאון של מטקלף זה אולי המהלך הכי מרשים שראיתי משחקן השנה.

https://twitter.com/SNFonNBC/status/1320536321400676354

דבר שני סיאטל היו ביתרון 10 נק' שלוש דקות לסוף. אריזונה הגיעו לדאון רביעי 30 ומשהו יארד מהאנדזון. הם החליטו ללכת על בעיטה ולהוריד להפרש טאצדאון.
הם בעטו מ-52 יארד והבקיעו.
אבל היה דגל תוך כדי. שחקן של סיאטל זז לפני הזמן וטיפס על מגן של אריזונה שזה גם אנספורטסמן לייק ביהווייר. אריזונה החליטו לוותר על ה-3 נקודות ולקחת את הפנלטי והפרסט דאון.
מורי לקירק טאצדאוון דיי מהיר.
סיאטל קיבלו את הכדור ואריזונה עצרו אותם יחסית מהר.

17 שניות לסיום אריזונה על ה-38 יארד ליין של סיאטל, קצת רחוק מדי לפילד גול עבור הבועט שלהם. אין טיימאווט.
הם הלכו למהלך ריצה של צ'ייס אדמונד(!) שרץ ~12 יארד. סתם במהלך קטן של גאונות של לארי פידג'רלד חילץ את הכדור מאדמונס ורץ מיד לתת אותו לשופט.
אריזונה ספייקד ד בול (אין לי מילים טובות בעברית לפוטבול) עם 2 שניות לסיום והבקיעו פילד גול.

קדימה להארכה. סיאטל זוכים בכדור. אריזונה עוצרים אותם. מגיעים לפילד גול ריינג'. גונזלס בועט פנימה. אבל מסתבר שאריזונה לקחו טיים אווט שניה לפני הבעיטה. בועט שוב. מחטיא.

כדור לסיאטל. 2 דקות לסיום הארכה. סקנד ו-14 וילסון רוקד אין לאן לברוח תוך כדי שמפילים אותו הוא מוסר ללוקט שאיכשהו מצליח להשיג עוד 5 יארד אחרי ודאון ראשון.
שני מהלכים לא מוצלחים. 3רד אנד 10. וילסון למטקלף ששובר טאקל ורץ ל-50 יארד טאצדאון נגמר המשחק.
פלאג.
הולדינג על מור הרסיבר של סיאטל.

מהלך הבא ראסל זורק אינטרספשן.

כדור של אריזונה 58 שניות לסיום הארכה.

אריזונה מצליחים להשיג כמה יארדים. גונזלס בועט מ-48 יארד, הכדור פוגע בעמוד השמאלי ונופל פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 10:27 am 
Senior

עמוס לב כתב:
אפרופו הג'טס. איכשהו לי מרגיש שיש די.אן.איי של קבוצות לאורך כל ההיסטוריה. הג'טס לדוגמא די גרועים לאורך כל השנים. סופרבול פעם אחת, אולי המפורסם מכולם, אבל עדיין מעל 50 שנה עברו. חוץ מזה מאז האיחוד, לפני 50 שנה, הם הגיעו רק 13 פעם לפלייאוף ו-4 פעמים למשחק האליפות של האיי.אף.סי. הקיו.בי הטוב ביותר שלהם בהיסטוריה? כמובן שג'ו נאמאת'. מי עוד היה טוב? קשה לי לחשוב על אחד כזה. אולי ויני טסטאוורדה, קצת צ'אד פנינגטון וזהו. עלוב.
אבל אם מצב הקיו.בי של הג'טס עלוב, לפחות היה להם את ג'ו נאמאת'. מה יגידו אוהדי הבירז? אני לא ממש עוקב, אבל נראה לי שסוף סוף יש להם קיו.בי איכותי בדמותו של מיצ'ל טרוביסקי. אבל לפניו? בוא רק נציין את העובדה שהוא שבר את שיא היארדים במסירה לקיו.בי של הבירז. לא שהשיא שהוא קבע כזה מרשים, 303 יארדים. הסיפור הוא מי הקיו.בי שטרוביסקי שבר את השיא שלו. לא אחר מאשר סיד לוקמן, אי שם בשנות הארבעים של המאה הקודמת, כשהמשחק התמצה פחות או יותר ב-3 יארד וענן אבק ומסירה הייתה אופציה משנית.
הברואנז החזיקו בעבר קיו.בי איכותיים, בעיקר אוטו גראהם בשנות החמישים, הקיו.בי הראשון של המועדון, שהביא לא מעט אליפויות, אבל גם ברני קוזר שהנהיג קבוצה מאד איכותית שנהגה להפסיד באכזריות, בעיקר לג'ון אלוויי. אבל ב-96 ארט מודל בגד בעיר וברח לבולטימור. הבראונז באופן נדיר, הוקמו מחדש אחרי 3 שנים והמשיכו להכיר בהיסטוריה שלהם. ההווה של עמדת הקיו.בי מאז היה מביש. במשך 19 שנים, לא פחות מ-17 קיו.בי קיבלו לפחות 8 משחקים בעונה. אף קיו.בי לא החזיק בעמדה הפותחת מעל 2 עונות.

טרוביסקי הוא אולי הQB הכי גרוע בליגה באשכרה לשחק פוטבול והוא הוחלף לפני 3 מחזורים בניק פולס. הוא גם נבחר 8 בחירות לפני אחד פאט מהומס.
היום פולס היה כל כך גרוע שלא אתפלא אם יחזרו לטרוביסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 11:29 am 
Senior

נכון, בדיוק התכוונתי לכתוב על זה. בשנה שעברה הברס הגיעו לפלייאוף למרות טרוביסקי ולא בזכותו. השנה ציפו לשיפור שלא הגיע והלכו לניק פולס שכמו שיובל כתב, גם כן לא נראה משהו.

עמוס צודק שההיסטוריה של הברס מנומרת בקווטרבקים שהמילה "בינוני" עושה עימם חסד רב, כל מיני רקס גרוסמנים וג'יי קאטלרים (וגם אחד - ג'ים הארבו שעשה חיל עם הניינרס כמאמן והיום עושה חיל עם מישיגן, כקווטרבק הוא היה ממש גרוע). מפליא אותי עם זאת שהוא שכח את ג'ים מקמהון שהיה חלק משמעותי ביחידת החיסול על שם מייק דיטקה של שנות התשעים. קרוב לוודאי שאחת מקבוצות הפוטבול המלהיבות אי פעם שכולם זוכרים בגלל הגנת ה 46 המופלאה שלה וולטר פייטון הרנינג בק אבל שוכחים שגם מקמהון היה קווטרבק לא רע בכלל, מעין גירסה מוקדמת ומוקטנת של בן רות'לסברג. בסופרבול XX הברס מעכו את הפטריוטס 46:10 עם שני טאצ'דאונז בריצה של מקמהון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 12:20 pm 
Hall of Famer

לא שכחתי את מקמהן, שהוביל את התקפת הבירז בשנות השמונים וכמובן היה הרוח החיה מאחורי ה - super bowl shuffle ששוחרר חודשיים לפני הסופרבול.
https://www.youtube.com/watch?v=I-U8E-NiPlw
בכל מקרה מקמהן היה קיו.בי בינוני, לא יותר.
בסופרבול דיטקה עשה עוול לוולטר פייטון הגדול, בסוף הקריירה. בסוף המשחק, כשהתוצאה מזמן מזמן הייתה ידועה, הבירז היו עם הכדור על קו היארד, אולי 3 יארד, לא זוכר בדיוק. לפייטון זה היה סופרבול ראשון והוא לא רץ במשחק לטי.די. במקום לתת לו את הכבוד, דיטקה הלך על המהלך ההרסני של המקרר דורך על ההגנה של הפאטס. זה אמנם היה מצחיק, אבל לא הוגן לפייטון. ווילי גולט, הרסיבר של הבירז, לא היה שחקן פוטבול גדול, אבל אחד המהירים בהיסטוריה. הוא היה שותף לרביעיית השליחים ב - 4x100 של ארה"ב באליפות העולם 83 בהלסינקי ששברו את שיא העולם. ברביעיה עוד רצו קלווין סמית' וכמובן קרל לואיס.

בכלל הקבוצה הזאת של הבירז הייתה מלאה בטיפוסים. אולי הכי מוחצן היה באדי ריאן, מאמן ההגנה של שיקגו, שהמציא את הגנת ה-46. במהלך ההפסד היחידי של הבירז באותה עונה, הוא הלך להתעמת עם המאמן הראשי מייק דיטקה, ורק השחקנים הפרידו בין המאמנים. כמעט עשור אח"כ כשהוא היה מאמן ההגנה של היוסטון אויילרס הוא עוד פעם ניסה ללכת מכות בעת משחק, במקרה ההוא עם מאמן ההתקפה של האויילרס. שני הבנים של באדי ריאן אימנו באן.אף.אל. רקס היה המאמן של הבילז והג'טס (אחד הבודדים שאימנו אותם בהצלחה, כשלקח אותם ל-2 הופעות בגמר האיי.אף.סי מתוך 4 סה"כ), בעוד רוב שימש כמאמן הגנה מוערך במספר קבוצות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 27, 2020 12:28 pm 
Senior

נכון, מקמהון היה בינוני אבל לבטח יותר טוב מכל שאר הטיפוסים שעברו שם.
לעניין הריב, נדמה לי שדווקא דיטקה הזמין את ראיין ללכת מכות. יש סרט דוקומנטרי על הקבוצה הגדולה של הברס ושם דיטקה בעצמו (שהיה גם כן חתיכת טיפוס ובזמנו גם שחקן מצוין, אחד הטיטאנדס הטובים שהיו בתקופתו) סיפר שהיה לו קצת חבל שהפרידו ביניהם, אין ספק שאם באמת היו הולכים שם מכות, דיטקה שהיה גם צעיר יותר וגם גדול יותר היה מחסל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 11:15 am 
Hall of Famer

אז זה קרה סוף סוף. לאמר ג'קסון הפסיד את משחק העונה הרגילה הראשון שלו לקבוצה שהיא לא קנזס סיטי. הפסד בקרב ישיר על ראשות הבית מול פיטסבורג בבית. הסטילרז עדיין נשארו בלתי מנוצחים, היחידים באן.אף.אל.

לפני העונה הנוכחית לא היה ברור מי יותר חשוב להצלחה של הפאטס. האם זאת הגדולה של בריידי, או שמא יכולת האימון המופלאה, בעיקר בהגנה של בליצ'יק. השנה אנחנו די מקבלים את התשובה. בעונה שעברה הפאטס נהנו מעונה די סטנדרטית. 12 ניצ' וכרגיל הופעה בפלייאוף (שנקטעה מוקדם מכרגיל בסיבוב הוויילד קארד). השנה הפאטס עם מאזן 5-2 והולכים לעונה הראשונה מתחת ל-50% מאז... עונת הבכורה של בליצ'יק ועונת הרוקי של בריידי. רק כדי להוריד את האשמה של בריידי מהמאזן הגרוע, בעונת הרוקי שלו הוא מסר 3 מסירות סה"כ. בעונה הבאה הוא פתח כמחליף של בלדסו ואחרי 2 משחקים בלדסו נפצע לתקופה ארוכה ובריידי תפס את המקום שלו כקיו.בי. הפותח. העונה הזאת הסתיימה בסופרבול. מאז, במשך 18 עונות הפאטס לא ירדו מתחת ל-50%, לא הגיעו פעמיים סה"כ לפלייאוף. פעם אחת בעונת הנגאובר אחרי הסופרבול הראשון (ועדיין ניצחו 9 משחקים, הכי מעט מאז העונה הראשונה) ובעונה אחרת שבריידי החמיץ בה את כל המשחקים למעט משחק אחד (ועדיין ניצחו 11 משחקים).

לעומת זאת הבאקס של בריידי בעונה שעברה ניצחו 7 משחקים. כרגע הם במאזן 2-5 ומשחק במאנדי נייט שלא אמור להיות קשה, מול הג'ייאנטס שניצחו רק משחק אחד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 11:32 am 
Senior

אוריאל17 שיחק סלוט רסיבר עבור הפאטס היום. אפילו גילמור לא שיחק בהגנה. הם מפורקים לגמרי.

הייתי דיי קרוב לאיים על מיליון דולר היום בפנטזי (הטורניר הגדול של דראפטקינגס) עד ההתפצצות של מטקלף והקאמבק (ברמת הפנטזי) של קנדריק בורן ואיוק בסן פרנסיסקו. הייתה לי קבוצה דיי מושלמת בעולם שבו ראסל וילסון זורק כמה כדורים גם ללוקט.

לא ראיתי את סן פראן הרבה השנה אבל כל פעם שראיתי ג׳ימי ג׳י היה איום.

פיטסבורג אדירים. קלייפול כשרון מרשים מאוד גם במבחן העין נטו.

בגדול היה מחזור בעייתי כי חצי מהמשחקים שוחקו בתנאי טייפון בפיליפינים, אז קצת קשה להתייחס להתקפות. מה שכן שווה לשים לב זה שהצ׳ארג׳רס לואו-קי נותנים מאבק יפה לאטלנטה בקרב על הלוזרית מספר אחת בליגה. משחק אחרי משחק שהם מאבדים יתרון גדול בדרכים יצירתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 2:35 pm 
Senior

אני חושב שמוקדם מדי להספיד את בליצ'ק. אין ספק שבריידי (עדיין) יותר טוב מרוב הקיוביז בליגה, קל וחומר ניוטון שאחרי פתיחת עונה לא רעה בכלל, נפל בקורונה ומאז נותן הופעות נפל. אין לי ספק שהנפילה שלו היא מנטלית יותר מהכל אבל ככה או ככה, הוא נראה מחריד ומשחק אפילו גרוע מזה. הבעיה היא, כמו שציין יובל, שכרגע ההרכב של הפטריוטס לא שווה פלייאוף. היי, גם בשנה שעברה עם בריידי, הם לא באמת היו שווים פלייאוף כמו שטנסי הזכירו להם בפוסטסיזו אז השנה בכלל. ההגנה שלהם עדיין לא רעה (בעיקר הקו האחורי) אבל חוץ מזה אין להם שום מערך מעל הממוצע, עדיין - זה לא שהם חטפו בראש מהבילס (שהם עדיין חידה בעיני), סתם הפסידו בהפרש של פילד גול.

אתמול ויתרתי על הרדזון והתמקדתי בפיטסבורג בלטימור שהיה משחק נהדר. דווקא הרייבנס הרשימו אותי יותר ואם לא היו מאבדים חצי מהאופנסיב שלהם לפציעות ועוד ליינבקר אחד (ג'ודאן? שכחתי את השם) על זה שבזמן קטטה פגע בטעות בשופט, אני בכלל לא בטוח שהיו מפסידים. לא עזרו גם שלוש עבירות של 15 יארד שלפחות פעמיים, עצרו להם מומנטום. בחצי הראשון הם שלטו בסטילרס בכל אספקט ולולא פיק סיקס של ספיליין הליינבקר המצוין של הסטילרס, התוצאה במחצית הייתה 17:0 לרייבנס. בכל אופן, שתי הקבוצות נהדרות, עמוקות, ממושמעות, מוכשרות, קשוחות ושונאות אחת את השניה, מה שמבטיח משחק פוטבול שהס מלהחמיץ.

במשחקים המאוחרים התמקדתי (כמובן) במשחק בין הסיהוקס לניינרס שהיה לא רע בכלל אם מתעלמים משלושת הרבעים הראשונים. גארופולו לא באמת קווטרבק טוב. הוא מתאים לתוכנית משחק מאוד ספציפית, מסירות קצרות ומהלכי סקרין (מסירות לרוחב לרסיבר או רנינג בק כשכל הליין זז יחד עם הכיוון של הכדור ושומר על השחקן שמקבל אותו) וכשהליין הקשוח של סיאטל הוציא אותו מתוכנית המשחק, נגמרה גם ההתקפה של הניינרס. השדרנים לא הפסיקו לחזור על זה שהקרסול שלו כנראה לא החלים לגמרי ולכן המסירות שלו לא היו מספיק חדות ומדויקות. לך תדע.

בכל אופן, בגלל שהתמקדתי במשחק הזה, החמצתי את המהלך החד פעמי הזה:

ג'אבון ווימס, הוויד רסיבר של הברס מחליט לסגור חשבון עם אנדרסון (הסייפטי הדי מעצבן כנראה של הסיינטס) בלי לשקול את ההשלכות. אני לא כל כך מכיר את הגישה של הליגה למקרים כאלה אבל אתפלא אם יחזור לשחק העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 10:42 pm 
Senior

הסיפור המלא אפילו יותר מצחיק
https://twitter.com/evansaacks/status/1 ... 7032105984

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:08 am 
Senior

הושעה לשני משחקים, שזה הגיוני לגמרי, יש מתאגרפים פחות אגרסיבים ממנו. מצד שני, לא יודע, אולי ככה שחקני פוטבול מתנהגים אבל גרדנר מצטייר כחרא של בנאדם.

השדרנים של CBS יודעים על מה הם מדברים, גארופולו בחוץ לתקופה לא ברורה בגללל הפציעה בקרסול. כדי להמריר את הגלולה המרה, גם קיטל בחוץ עם שבר בכף הרגל, לא ברור עד מתי.
אני לא חושב שאני זוכר קבוצה כל כך פצועה (כלומר מאז מנצ'סטר יונייטד של 1958)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2020 5:23 am 
Hall of Famer

בריס (וההגנה של הסיינטס) עושה לבריידי בית ספר שהוא לא ישכח הרבה זמן. בקצב הזה עוד יהיה איזה 70-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2020 6:01 am 
Senior

אם נפטר מטראמפ ובריידי בשבוע אחד ה0מול האמריקאי עלול למות מסיבוכי אורגזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2020 6:03 am 
Senior

מי יכול להגיד מה הבעיה בתמונה הזו ואיך המהלך הזה הסתיים לדעתו?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2020 12:47 pm 
Junior

אפשר לקנות רמז ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2020 12:51 pm 
Senior

אצל אורן רוזנשטיין זה לא היה עובר.

דטרויט היו עם 10 שחקנים בהגנה במקום 11. דלווין קוק רץ ל-70 יארד וטאצדאוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 09, 2020 12:54 pm 
Senior

פטרישיה גם ככה מביך כמאמן ראשי. זה יהיה בוקר לא נעים עבורו.

https://www.si.com/nfl/lions/news/coach ... t-patricia

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 10, 2020 6:16 am 
Senior

טראמפ, בריידי ובליצ׳ק באותו שבוע?
אני לא בנוי לכל האושר הזה

שכחתי לקחת בחשבון שהג׳טס מנסים להפסיד בכוונה :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 1:55 pm 
Senior

נו נו, השמועות על מותו של בריידי היו מוקדמות מעט וגם בליצ'ק נתן חתיכת הצהרה מול הרייבנס. מזל שטראמפ מספיק בשביל לשמח

ובפינתנו, דברים שאפשר לראות רק בפוטבול, הייל מארי (זריקת ייאוש לאנדזון) של אריזונה מול הבילס. שניה לסיום בפיגור 4 קיילר מארי זורק תוך כדי ריצה לדיאנדרה הופקינס (שהוא התופס הכי טוב בהיסטוריה שקבוצה - במקרה זה יוסטון המטופשת - וויתרה עליו סתם ככה) שנשמר על ידי שלושה מגינים לא רעים בכלל
וזה מה ששם קרה:

עוד במחזור של אתמול - הניינרס מתפרקים לגמרי כצפוי מקבוצה ללא שחקנים וגם סיאטל מאבדים גובה וכבר במקום השלישי בבית (עם 6:3!) עם שני הפסדים רצופים, הפעם לראמס כשגם ווילסון לא הבריק

ובמסגרת התוכנית הפופולארית - any given Sunday - בליצ'ק כאמור מנצח את הרייבנס במשחק שעוד לא ראיתי ולכן אין לי מה להגיד עליו אבל וואו! וגם בריידי שם 46(!!) על קרוליינה, הקולטס מנצחים את טנסי שקצת מאבדים גובה וקליבלנד ניצחה את יוסטון 10:7.
כמו כן, דטרויט ניצחה את וושינגטון בקושי במשחק שמצדיק את פיטורי המאמן שלהם שעם כל החיבה שיש לי לשודדי ים, לא מצליח לעשות מהליונס קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 2:37 pm 
Senior

צילום של התפיסה של הופקינס, מדהים.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 16, 2020 4:16 pm