בכדורסל אוהד האן.בי.איי מכסה עבורנו מה עושים בחורינו המצויינים בניכר. הייתי שמח לדעת מה קורה בתחום שמעניין יותר את האוהדים בישראל (מאחר שבנוסף לכדורגל ישראלי, הם מאד אוהבים כדורגל, אם ניתלה באילנות גבוהים כמו משה סיני). מי הם הליגיונרים הבכירים? האם הכדורגלן הישראלי מצליח גם בחו"ל, או בעיקר מבלה על הספסל, כי המאמן הוא אנטישמי וכו' ועיקר התרומה שלו הוא בזה שהוא התחיל את המהלך שהוביל לשער (החזיר כדור סתמי לשוער, שמסר לשחקן הגנה ואחרי 6-7 מסירות הגיע השער). מי אני מכיר? ערן זהבי כמובן, שנראה לי מהמעט שאני קורא בכותרות בדרכו לפיצוץ באיינדהובן דור פרץ שחתם בליגה האיטלקית ואין לי מושג מה הוא עושה שם. מנור סולומון שלפי הכותרות או טו טו מושיע את ברצלונה (האמנם הוא כזה טוב?) ליאל עבדה שלפי הכותרות מצליח לעשות בסלטיק מה שברקוביץ לא הצליח ביברס נאתכו שבאורך פלא מצליח לתחזק קריירה בינלאומית מרשימה במיוחד מתחת לרדאר ובעיקר לא מובנת לאור מה שאני ראיתי ממנו (קצת מזכיר לי את אורי יצחקי בליגה הישראלית, אלפי הבדלות, שלא ראיתי משחק אחד טוב שלו במו עיני). שון ווייסמן עוד עושה משהו? באיזה ליגה הוא בספרד? מואנס דאבור מתעסק גם בכדורגל השנה ולא רק בפוסטים בפייסבוק? ואם כן, באיזו קבוצה? יש עוד מישהו שצריך לשים לב אליו.
_________________ "You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"
סטן ואן גנדי
|