סל ניוז http://salnews.com/forum/ |
|
ביצה קשה http://salnews.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=19519 |
עמוד 1 מתוך 1 |
מחבר: | rony [ ד' מרץ 16, 2022 9:01 am ] |
נושא ההודעה: | ביצה קשה |
מצרכים: ביצים כמספר הסועדים. מים. קורט מלח. הכנה: לוקחים את הביצים ומניחים אותן בסיר. ממלאים אם הסיר במים עד לכיסוי הביצים, מוסיפים מעט מלח ומחממים עד לרתיחה. ממתינים מספר דקות בהתאם לרמת העשייה המבוקשת ומוציאים את הביצים לקערה עם מים קרים. מומלץ לקלף לפני האכילה, (למתקדמים) יש שנוהגים לאחר הקילוף גם לפרוס את הביצים לפרוסות דקות במכשיר יעודי. |
מחבר: | sir charles [ ד' מרץ 16, 2022 10:30 am ] |
נושא ההודעה: | Re: ביצה קשה |
מה עוזר להוסיף מעט מלח במהלך הבישול (ולא פשוט אחרי)? |
מחבר: | עמוס לב [ ד' מרץ 16, 2022 11:07 am ] |
נושא ההודעה: | Re: ביצה קשה |
מלח מוריד את טמפ' הרתיחה של המים. |
מחבר: | kfir [ ד' מרץ 16, 2022 11:43 am ] |
נושא ההודעה: | Re: ביצה קשה |
טכניקת הקילוף האהובה עליי: עושים קילוף קטן ברוחב כס"מ בחלק השפיצי של הביצה. מקלפים בעדינות את החלק הנגדי השמנמן ברוחב שהוא מעט קטן מרוחב הביצה... אוחזים בביצה ביד בוטחת, מצמידים את השפתיים לחלק השפיצי ונושפים בחוזקה. הביצה משמיעה שריקה חביבה ויוצאת במין בלופ נחמד מהצד השני... מצריך אולי מעט תרגול, אבל מאד מהנה בעיקר כשיש ילדים בסביבה... |
מחבר: | תומר [ ד' מרץ 16, 2022 11:46 am ] |
נושא ההודעה: | Re: ביצה קשה |
או! בשביל זה היה שווה כל הטרנד המאוס הזה של המתכונים והדאחקות לא יכול לחכות להגיע לבית כדי לנסות |
עמוד 1 מתוך 1 | כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |