סל ניוז
http://salnews.com/forum/

על הבישול
http://salnews.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=19521
עמוד 1 מתוך 1

מחבר:  נורטון [ ד' מרץ 16, 2022 9:11 am ]
נושא ההודעה:  על הבישול

עזבו אתכם ממתכונים מסובכים
בישלתי מאות מנות שונות והאכלתי מאות אנשים. וכן, ברור שטכניקה ועוד יותר מכך רגש זה חשוב

אבל הכי הכי חשוב, זה חומר גלם. בעיקר אבל לא רק, חמאה. כמה מהדברים הכי טעימים שאני עושה הם 4 דקות עבודה על חומר גלם מושלם (למשל, לחי בקר נקי או מלך הדגים, הקוד השחור )

מחבר:  Yuval [ ד' מרץ 16, 2022 10:07 am ]
נושא ההודעה:  Re: על הבישול

לדעתי זה עניין של אופי. אתה לא רוצה חמאה רכה מדי.

מחבר:  ציפה דריפה אלמדלסי [ ד' מרץ 16, 2022 5:49 pm ]
נושא ההודעה:  Re: על הבישול

די עם קשקושי האופי האלו

מחבר:  rony [ ד' מרץ 16, 2022 5:56 pm ]
נושא ההודעה:  Re: על הבישול

הדבר היחיד בהיסטוריה שלא השתפר כתוצאה מכך שהוסיפו לו חמאה זה הסרט "הטנגו האחרון בפריז".

מחבר:  תומר [ ד' מרץ 16, 2022 5:59 pm ]
נושא ההודעה:  Re: על הבישול

בלי החמאה, מי היה זוכר את הסרט הזה בכלל?

מחבר:  ציפה דריפה אלמדלסי [ ד' מרץ 16, 2022 6:01 pm ]
נושא ההודעה:  Re: על הבישול

אישית זה מכעיס אותי שלא טרחו לטבען את האונס שם

מחבר:  תומר [ ד' מרץ 16, 2022 6:05 pm ]
נושא ההודעה:  Re: על הבישול

לא אונס, מערכת יחסים רגישה
והחמאה נעשתה מ"חלב חופש"

עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/