סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' אפריל 04, 2025 10:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קטארגייט
הודעהפורסם: ה' פברואר 13, 2025 5:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קשה למצוא מילים לתאר את עוצמת העניין.

לי ברור שאם כל הכוורת של נתניהו אכלה מקטאר, גם הוא אכל ממנה והרבה. ראש ממשלה שהוא סוס טרויאני של מדינה שהוא הגדיר כמדינת אויב..תסריט בלהות, ולדעתי ולצערי תסריט ריאלי מאד.

מעניין גם שרבים מהחשודים בפרשה הם חובשי כיפות ימנים, ושהמפלגות של חובשי הכיפות הימנים-אנשים שהגדירו אינספור אנשים נאמנים לבטחון המדינה "בוגדים" בגלל כפירה כמו מו"מ עם פלסטינים או פינוי התנחלויות-נאלמות דום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קטארגייט
הודעהפורסם: ה' פברואר 13, 2025 5:52 pm 
Sophomore

זה כמו בפרשת הצוללות או שביבי ידע ואז מדובר בבגידה או שהוא לא ידע ואז מדובר בחוסר יכולת קיצונית במינוי אנשים. האיש צריך לעזוב את תפקידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 13, 2025 5:56 pm 
Hall of Famer

מציע להפסיק את ההיתממות של הצגת "ידע" כוורסט קייס סנריו. ביבי, לענ"ד, לא רק "ידע". הוא דחף, ניהל, ביצע. בצוללות היה רווח מובהק לבני משפחתו ומקורביו. בקטארגייט אני משוכנע שלא יהיה קשה להוכיח את הרווח הזה במסגרת חקירה לא מאד מסובכת. קשה להעלות את זה על הדעת, אבל קיים סיכוי סביר (ושוב, לענ"ד, יותר מסביר) שראש ממשלת ישראל הנוכחי הוא גדול הבוגדים שקמו למדינת ישראל מימיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 13, 2025 6:48 pm 
Sophomore

נדב אין לי ויכוח איתך לגבי אשמתו של ביבי. אני פשוט פחות אופטימי לגבי המערכת המשפטית שנכשלה שוב ושוב לטפל בשחיתות של ביבי ושותפיו.
אני תמיד מופתע מחדש איך הימין הקיצוני מצליח לשלב קנאות משיחית עם חמדנות ושחיתות מוסרית. ניראה שהם מעולם לא קראו את נביאים.

נערך לאחרונה על ידי Ketchup בתאריך ו' פברואר 14, 2025 1:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 13, 2025 7:00 pm 
Hall of Famer

אני באמת לא מבין איך העניין הזה עוד לא הגיע לחקירת שב"כ גם כלפי נתניהו, מחכים שהוא יעלים את כל הראיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 1:32 am 
Hall of Famer

הסיפור הזה מטריד ומדאיג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 10:50 am 
Junior

על סמך מה אתם טוענים שיש פה משהו פלילי בואכה בגידה? קטאר אינה מדינת אויב ואנשי נתניהו יכולים לעבוד עבורה... יכול להיות שהם עברו גם על החוק, אני פשוט לא רואה איזה משהו שמצביע על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 11:43 am 
Hall of Famer

אתה צודק, קשה לראות משהו בעייתי בראש ממשלה שכל הסביבה הקרובה ביותר שלו ממומנת על ידי מי שמימנה את ארגון הטרור שביצע את ההתקפה החמורה בתולדותינו, ואנשי קבע מעבירים להם מידע סודי שמשרת את אותה מממנת בזמן מלחמה. זה לא עשוי ללמד, חלילה, על החלטות שקשורות לבטחון המדינה וסודותיה שמעורבים בהם עניינים פיננסיים סודיים של ראש הממשלה. למשל ההחלטה לממן את חמאס במזומן לא מפוקח וסגירת יחידה במוסד שעוקבת אחרי טרור.

אין מה לראות, תתקדמו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 11:59 am 
Junior

אני יותר ויותר חושב שהקונספירציה הקטרית היא פשוט האמת, כולל סיפור ה-50 מיליון דולר. לגבי השאלה הפלילית, אני לא מספיק מבין בחוק העונשין כדי להגיד במה אפשר להאשים יועץ תקשורת של ראש הממשלה שמקבל במקביל משכורת מחברת ייעוץ שעובדת עם ממשלת קטר. ניגוד עניינים? מרמה? העלמת מס? יש יותר ויותר דיבור על כך שהשב״כ בדרך לחקור את הסיפור הזה ברצינות והלוואי שנדע מתישהו מה הלך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 12:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sheky כתב:
על סמך מה אתם טוענים שיש פה משהו פלילי בואכה בגידה? קטאר אינה מדינת אויב ואנשי נתניהו יכולים לעבוד עבורה... יכול להיות שהם עברו גם על החוק, אני פשוט לא רואה איזה משהו שמצביע על זה.

אחד הטקסטים ההזויים שהיו בסלניוז, תסלח לי. וזה אחושילינג רף גבוה.

אני מזכיר אגב שיש מסמכים על הוראה של אמיר קטאר לבנק המרכזי של המדינה להעביר כסף לליכוד לפחות בשתי מערכות בחירות (ולמען ההגינות יש לציין שהם העבירו כספים גם לישראל ביתנו, במערכת בחירות שבו היא רצה יחד עם הליכוד). ומי שחשף את המסמכים האלה בישראל הוא אתר ממרי והמנהל שלו יגאל כרמון, שאי אפשר לחשוד בו בסמולניות בוגדנית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' פברואר 14, 2025 12:39 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 12:37 pm 
Hall of Famer

אעזור לציבור:

כשרוצים להסוות כסף שמשמש למטרות לא-לגיטימיות, משתמשים באמצעים שנחזים להיות לגיטימיים. אף אחד לא מוציא חשבונית שכתוב בה בתיאור השירות "שוחד".

השאלה למה קטאר בעלת האמצעים הבלתי מוגבלים בחרה דווקא כמה חבר'ה ישראלים אלמונים כדי לקדם את תדמיתה כמארחת מונדיאל היא שאלה טובה. כשהשאלה מתרחבת לכך שהחבר'ה האלה עובדים עבור ראש ממשלה שדחף העברת מזומן לא מפוקח מאותה מדינה לארגון טרור בזמן שהוא מקדם מדיניות הכלה כלפי אותו ארגון, ושהבן של אותו ראש ממשלה מסתובב בעולם באורח חיים של מיליארדר בזמן שהוא מנהל מבצעי השפעה במדיה כלפי הציבור הישראלי, השאלה מתחדדת למקומות של בגידה במימדים אפיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 12:39 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אחד הטקסטים ההזויים שהיו בסלניוז, תסלח לי. וזה אחושילינג רף גבוה.

למה?
קטאר היא לא מדינת אויב ועל פניו נראה הגיוני שהם רוצים להעסיק אנשים שיש להם גישה לרה"מ.
ברור שיש אפשרות שהייתה פה בגידה, אבל למה זה הדיפולט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 12:41 pm 
Hall of Famer

בגלל זה:

Hacohen כתב:
השאלה למה קטאר בעלת האמצעים הבלתי מוגבלים בחרה דווקא כמה חבר'ה ישראלים אלמונים כדי לקדם את תדמיתה כמארחת מונדיאל היא שאלה טובה. כשהשאלה מתרחבת לכך שהחבר'ה האלה עובדים עבור ראש ממשלה שדחף העברת מזומן לא מפוקח מאותה מדינה לארגון טרור בזמן שהוא מקדם מדיניות הכלה כלפי אותו ארגון, ושהבן של אותו ראש ממשלה מסתובב בעולם באורח חיים של מיליארדר בזמן שהוא מנהל מבצעי השפעה במדיה כלפי הציבור הישראלי, השאלה מתחדדת למקומות של בגידה במימדים אפיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 12:45 pm 
Junior

ברור שהמטרה של הקטארים זה לקבל גישה ואוזן אצל נתניהו, אני בספק אם הם הראשונים שמעסיקים "מקורבים" כדי לקבל גישה קלה יותר לאוזן של מישהו.
אני רחוק מלהיות מחובבי נתניהו ואני חושב שראו את זה כאן במספיק דיונים, אבל לכל מה שאמרת יש גם הסברים אחרים.
ביבי מושחת, אין לי ספק בזה, הילד שלו חי חיים ראוותניים על חשבון אוליגרכים, אבל מכאן ועד בגידה ומסירת מידע סודי או אפילו השפעה קטארית ישירה על סדר היום תמורת כסף (או טובים אחרים) זה חתיכת מרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 12:47 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אני לא מספיק מבין בחוק העונשין כדי להגיד במה אפשר להאשים יועץ תקשורת של ראש הממשלה שמקבל במקביל משכורת מחברת ייעוץ שעובדת עם ממשלת קטר. ניגוד עניינים? מרמה? העלמת מס?

אם הם העלימו מס, כמובן שזו עבירה.
אם לפי החוק/חוזה הם מחויבים לדווח על משרות נוספות ולא דיווחו זו עבירה.
אם הם עבדו בצורה גלויה עבור חברה שקיבלה כסף מקטאר (או אפילו קטאר עצמה) זו לא עבירה אלא אם כמובן יוכח שהם עשו עבירה בתמורה לכסף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 12:59 pm 
Hall of Famer

כן שקי, ברור שלכל מה שאמרתי יש הסברים אחרים, אף אחד לא כותב "שוחד" בחשבונית.

התפקיד של גוף חקירה שאמון על שמירת בטחון המדינה זה לחבר את הקווים לאפשרויות השונות. יש מספיק פרמטרים שמצביעים על אפשרות סבירה שראש ממשלת ישראל הוא אשכרה סוכן זר. עצם האפשרות היא מזעזעת, ואצל נתניהו-לאמונתי האישית, אינני השב"כ-לדעתי זו האפשרות הסבירה. לי אין הסבר למה לסגור יחידה במוסד שעוסקת במימון טרור, ולמה להתעקש (כולל מכתב רשמי לקטאר, שפורסם) על המשך מימון ארגון טרור במאות מיליונים במזומן לא מפוקח. לך יש? ואנחנו מדברים על נתניהו, כן? האיש ששלושת כתבי האישום שיש נגדו היום בגין שחיתות הם אפילו לא בצחוק הסיפורים הגדולים של השחיתות שלו (עד היום לאף אחד לא ברור למה נרכשו הצוללות מגרמניה כפי שנרכשו, ולמה הבן דוד מיליקובסקי נהנה מהצפת ערך מדהימה בחברת המתכת שלו שעושה עסקים עם תיסנקורפ. אבל היי, על הכל יצאו חשבוניות).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 1:14 pm 
Junior

Hacohen כתב:
כן שקי, ברור שלכל מה שאמרתי יש הסברים אחרים, אף אחד לא כותב "שוחד" בחשבונית.

התפקיד של גוף חקירה שאמון על שמירת בטחון המדינה זה לחבר את הקווים לאפשרויות השונות. יש מספיק פרמטרים שמצביעים על אפשרות סבירה שראש ממשלת ישראל הוא אשכרה סוכן זר. עצם האפשרות היא מזעזעת, ואצל נתניהו-לאמונתי האישית, אינני השב"כ-לדעתי זו האפשרות הסבירה. לי אין הסבר למה לסגור יחידה במוסד שעוסקת במימון טרור, ולמה להתעקש (כולל מכתב רשמי לקטאר, שפורסם) על המשך מימון ארגון טרור במאות מיליונים במזומן לא מפוקח. לך יש? ואנחנו מדברים על נתניהו, כן? האיש ששלושת כתבי האישום שיש נגדו היום בגין שחיתות הם אפילו לא בצחוק הסיפורים הגדולים של השחיתות שלו (עד היום לאף אחד לא ברור למה נרכשו הצוללות מגרמניה כפי שנרכשו, ולמה הבן דוד מיליקובסקי נהנה מהצפת ערך מדהימה בחברת המתכת שלו שעושה עסקים עם תיסנקורפ. אבל היי, על הכל יצאו חשבוניות).

שוב, אני לא אומר שלא היה כלום, אני ממש חושב שצריך לחקור ואם היה משהו לפרק אותם... אני רק אומר שיש הסבר יותר פשוט מזה שביבי הוא סוכן זר, זה לא בהכרח אומר שזה ההסבר הנכון.

לגבי מימון החמאס - אנחנו יודעים שזו הייתה אג'נדה מוצהרת של חיזוק החמאס על חשבון הרש"פ, ביבי אמר את זה, סמוצ' אמר את זה... מניח שזה בעייתי לשלם להם כסף ישר מישראל אז העבירו מקטאר.
אגב, שגם לגבי קטאר אין לי שום ספקות, היא מממנת טרור מהבולטות בעולם.
ואכן, ביבי מושחת, אני לא טוען אחרת, אני רק אומר שאם המקרה הזה נכון זו קפיצה מאוד מהותית ממה שהיה עד עכשיו ובגלל שזו כזו קפיצה זה לא נראה לי בהכרח ההסבר הראשון לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 1:21 pm 
Hall of Famer

שום דבר הוא לא "בהכרח", ואכן זה מה שאני אומר: צריך לחקור את זה. מה שמשעשע אותי זה היתממויות בנוסח "זה שיועצי התקשורת שלו קיבלו כסף על ייעוץ לקטאר זו לא עבירה", בזמן שאתה-עצמך כותב "ברור שהמטרה של הקטארים זה גישה ואוזן אצל נתניהו" ו"קטאר היא מממנת טרור מהבולטות בעולם". זאת אומרת שאפילו לשיטתך, יש כאן לכל הפחות ניסיון של קטאר מממנת הטרור להגיע לנתניהו באמצעות יועציו, ומאחר שאנחנו יודעים שפלדשטיין הפעיל את רוזנפלד בתוך הצבא בזמן מלחמה בעבור האינטרסים של קטאר, אז כבר יותר מנסיון. ומאחר שאנחנו יודעים שנתניהו אכן היה בקשר הדוק עם קטאר, אז בהחלט הנסיון הצליח.

עכשיו נשאר להמשיך לחבר את הקווים, וכל אחד יכול להחליט אם הוא תמים ברמת ה"אוי היועצים השובבים ותאבי הבצע של נתניהו" או מבין שזה נתניהו עצמו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 3:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שקי, אם עוד לא הבנת עד היום מי ומה זה קטאר, אין בסיס לדיון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 3:35 pm 
Sophomore

הבעיה עם הטיעון המשפטי שאם הוא לא מורשע, יטענו שהכל בסדר. אבל זה שטויות במיץ עגבניות: א. הסף הנדרש להרשעה צריך להיות הרבה יותר גבוה מהסף הנדרש ללא להצביע לפוליטיקאי. ב. כמו שאמרתי, אם האיש אינו פושע אז הוא חסר יכולת ברמה מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 1:23 am 
Hall of Famer

היי, לפחות עכשיו יש הסבר סביר מי מממן את מגל, סג"ל, ברדוגו, לינור ושאר התועבות

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 2:22 am 
Sophomore

זה נראה שקטר היא פשוט המוקד הראשי של האליטה הכלכלית העולמית כשהם מנסים לשלוח זרועות לכל מקום אפשרי עם הטרילונים שלהם. כמובן שזה לא ממעיט ולו פסיק מחומרת הקשר בינה לבין החשודים, אם אכן היה, רק ממחיש את הדינמיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 6:11 pm 
Hall of Famer

200 רבנים שלחו מכתב תמיכה פומבי באלי פלדשטיין. שמעתם מישהו מתחרט?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 8:32 pm 
Hall of Famer

שב"כ הודיע על "בחינה" בנושא

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 10:01 am 
Junior

קצת קשה להאמין כשקוראים את זה, אבל דף המסרים הביביסטי לגבי קטר, נכון לעכשיו, זה משהו בסגנון הזה: ״כל מי שחושב שזה בסדר שקטר מתווכת בעסקת החטופים, שלא לדבר על מי שתומך בעסקה הזאת, לא יכול להגיד מילה של ביקורת על העובדה שחצי מלשכת ראש הממשלה עבדה *בשכר* אצל הקטרים. תחליטו: או שקטר הם סבבה או שלא. רואים לכם. חחחח…״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה