סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 12:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, לדעתי היה יכול להיות קל להפיל את נתניהו בכמה פרשיות בגידה אחרות, אבל מי היה מאמין שאולי זה יקרה על הדלפות מטומטמות ל"בילד" ולעמית סגל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 12:49 am 
Junior

מה הסיפור שם עוד לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 7:23 am 
Hall of Famer

הפתק המסולף שניסו לייחס לסינוואר (אהלן עמית סגל), שהכתוב בו תואם במדויק מסרים נוחים לנתניהו (המחאה פוגעת בחטופים, איך לנהל מניפולציות מטעם החמאס על המשפחות ועל המערכת הפוליטית וכו') והגיע ל"בילד" הגרמני. וגם הפתק לג'ואיש כרוניקל שהכתב המתחזה אילון פרי (אלי יפרח) עם הסיפור על הברחת החטופים דרך פילדלפי לאיראן. מישהו ניהל מבצע השפעה שנועד לשתילת מסרים שקריים תוך שימוש בחומרי מודיעין רגישים, והבחור שנעצר בחשד לכך הוא פיון שלא מסוגל להרים שום דבר כזה בעצמו. אם הוא ידבר בחקירה וישרטט את הנתיב מהראש לשופרות, נתניהו בבעיה רצינית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 12:15 pm 
Junior

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 9:03 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
טוב, לדעתי היה יכול להיות קל להפיל את נתניהו בכמה פרשיות בגידה אחרות, אבל מי היה מאמין שאולי זה יקרה על הדלפות מטומטמות ל"בילד" ולעמית סגל.

מכל הפרשיות זאת נשמעת לי הכי גרועה, להמציא מסמכים של חמאס כדי לפרסם בעיתונות זרה כדי לעבוד על אזרחי ישראל, כדי לשקר בנוגע לכך שהוא לא מחזיר חטופים.
אבל כמובן שזה לא משנה ביבי לא באמת יכול ליפול, זה לא יגיע אליו הוא טוב בלהשתיק אחרים ולמדר את עצמו.

ציבורית תדמיתית כמובן ששום דבר לא יכול להפיל, הכל זה תמיד קונספרציה שמאלנית, הוא יכול לעשות הכל וכלום לא ישנה, לי אישית היה ברור ישר כשאמרו מסמך של סינוואר שביבי המציאאת זה, אני לא באמת מבין מה כל כלי התקשורת עושים ולמה הם בזבזו את הזמן בללמוד עיתונות אם לא מעניין אותם טיפה לבדוק אמינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 9:06 pm 
Hall of Famer

גם אני לא מומחה גדול, אבל אם המחדל של השביעי באוקטובר לא גרם לו לעוף מהכיסא תוך 6 שעות בערך, אני לא חושב שמשהו כזה יכול.
אבל מה אני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 9:15 pm 
Sophomore

וואו.
וזה מה שנחשף, כשקהילת התקשורת הישראלית מצטמצמת ומאוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 10:13 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
Hacohen כתב:

מכל הפרשיות זאת נשמעת לי הכי גרועה, להמציא מסמכים של חמאס כדי לפרסם בעיתונות זרה כדי לעבוד על אזרחי ישראל, כדי לשקר בנוגע לכך שהוא לא מחזיר חטופים.
אבל כמובן שזה לא משנה ביבי לא באמת יכול ליפול, זה לא יגיע אליו הוא טוב בלהשתיק אחרים ולמדר את עצמו.

ציבורית תדמיתית כמובן ששום דבר לא יכול להפיל, הכל זה תמיד קונספרציה שמאלנית, הוא יכול לעשות הכל וכלום לא ישנה, לי אישית היה ברור ישר כשאמרו מסמך של סינוואר שביבי המציאאת זה, אני לא באמת מבין מה כל כלי התקשורת עושים ולמה הם בזבזו את הזמן בללמוד עיתונות אם לא מעניין אותם טיפה לבדוק אמינות.

התקווה היחידה שלי היא שמדובר כאן בחקירת שב"כ, והנחקר הוא פיון שעל פניו חוקרים מנוסים שילמדו מהנסיון העגום של המשטרה בתיקי נתניהו, יעשו מה שצריך כדי להגיע לנתיב הנכון מהר, חזק ויעיל. דווקא בגלל זה אני חושב שיש מצב שנתניהו ייפול-פשוט כי זה לתפוס אותו על חם בוגד בעת מלחמה. זה לא בידיים של משטרה מסואבת ומערכת משפט תחת איום מתמיד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 11:09 pm 
Sophomore

לא רואה איך הוא עף מזה.
פרשה חמורה מאוד, עד בגידה. אבל עד שתסתיים החקירה, עד שבכלל יפנו בערכאות ועוד במהלך מלחמה ייקח נצח ונתניהו אלוף בלמסמס.
הדרך היחידה היא אי אמון מהממשלה-אבל יש גם כאלה משוחדים, אנטי ציוניים, חומדי כסא וכהנה וכהנה תיאורים-שאין סיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 12:42 am 
Senior

יש פה בפורום אנשים שיצדיקו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 1:55 am 
Freshman

Yuval כתב:
יש פה בפורום אנשים שיצדיקו את זה.

בשביל שהמדינה הזאת תוכל להתקדם בימי חיינו ולא תיאלץ להתחלק לקנטונים, נצטרך לעשות כמעשה עופר ינאי למוטלי ולהתייחס אליהם כילדים שהתבלבלו, וכמעשה נלסון מנדלה לתומכי האפרטהייד כשאיפשר להם להתנצל על פשעיהם תמורת חנינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 2:04 am 
Freshman

Hacohen כתב:
kakon3 כתב:
Hacohen כתב:

התקווה היחידה שלי היא שמדובר כאן בחקירת שב"כ, והנחקר הוא פיון שעל פניו חוקרים מנוסים שילמדו מהנסיון העגום של המשטרה בתיקי נתניהו, יעשו מה שצריך כדי להגיע לנתיב הנכון מהר, חזק ויעיל. דווקא בגלל זה אני חושב שיש מצב שנתניהו ייפול-פשוט כי זה לתפוס אותו על חם בוגד בעת מלחמה. זה לא בידיים של משטרה מסואבת ומערכת משפט תחת איום מתמיד.

זה ממש מקרה אל קפונה. שם רשויות החוק היו צריכות בסופו של דבר את רשויות המס אחרי שנים של עבודה משטרתית ללא תוצאות, כאן השבכ הוא כנראה התקווה האחרונה שלנו.

אבו שוקרי כתב:
לא רואה איך הוא עף מזה.
פרשה חמורה מאוד, עד בגידה. אבל עד שתסתיים החקירה, עד שבכלל יפנו בערכאות ועוד במהלך מלחמה ייקח נצח ונתניהו אלוף בלמסמס.
הדרך היחידה היא אי אמון מהממשלה-אבל יש גם כאלה משוחדים, אנטי ציוניים, חומדי כסא וכהנה וכהנה תיאורים-שאין סיכוי שזה יקרה.

מדובר בחקירות שבכ על בגידה בזמן מלחמה מתנהלת, לא בטוח שזה ייקח זמן. הכלים פה אחרים מהכלים שהיו לחוקרי המשטרה בכל הפרשיות שעלו עד עתה.
אם העצורים יבינו שהם צריכים לדבר בשביל לחסוך לעצמם עשור+ בכלא זה יכול להיגמר מאוד מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 9:07 am 
Sophomore

החקירות של שב"כ, אבל איך שאני רואה את זה יש שלושה אפיקים לכך שנתניהו לא יהיה ראש ממשלה:
1. הצבעת אי אמון-לא יקרה.
2. ערכאות משפטיות-ייקח שנים.
3. הוצאה לנבצרות-לא יקרה, לדעתי מהחשש למרי של תמכי ביבי.

יש לכם תרחיש אחר להציע, שהוא מהיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 9:32 am 
Junior

לא מדובר בחקירה על בגידה ואשרי המאמין שזה יגיע לביבי עצמו. הבנאדם תופר אופרציות כאלה מתוך שינה בלי שטביעות האצבע יגיעו עד אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 9:54 am 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
לא מדובר בחקירה על בגידה ואשרי המאמין שזה יגיע לביבי עצמו. הבנאדם תופר אופרציות כאלה מתוך שינה בלי שטביעות האצבע יגיעו עד אליו.

המושג היחיד שיש לי על הפרשה זה ממה שקראתי פה, ואולי אתה צודק, אבל נראה קצת כאילו ביבי והסביבה שלו מתחילים להלחץ מזה ומתחילים להפיץ פוסטים ודיסאינפורמציה והאשמות קונספירציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 2:18 pm 
מנהל פורום

אבו שוקרי כתב:
החקירות של שב"כ, אבל איך שאני רואה את זה יש שלושה אפיקים לכך שנתניהו לא יהיה ראש ממשלה:

4. בחירות במועדן החוקי
5. מצב רפואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 2:23 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אבו שוקרי כתב:

4. בחירות במועדן החוקי
5. מצב רפואי

שיבר, שני התרחישים שהצעת הם ממש לא מהירים, אלא אם כן אתה יודע משהו שאנחנו לא על המצב הרפואי של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 2:35 pm 
מנהל פורום

ההודעה המקורית היא "התרחישים שביבי לא יהיה ראש ממשלה", לא בהכרח התרחישים "המהירים".

הבחירות זה עניין של כבר פחות משנתיים (אוקטובר 26) במקסימום (אם מאמינים שהן תהיינה תקינות ויתקיימו במועדן).

לגבי המצב הרפואי - ביבי כבר בן 75. הוא לא מקיים אורח חיים בריא, חי בלחץ מטורף בעבודה ובבית, מנסים להתנקש בו, הוא סובל מתסביך הנרדף, ולפי הפרסומים בתקשורת בשני האחרונות יש לו מגוון בעיות בריאותית (בהתאם לגילו+). אז זה משהו בלתי צפוי שיכול להיות שהוא יאריך ימין, ויכול להיות שלא...
סליפי ג'ו התחיל את הכהונה האחרונה שלו בגיל 77. שרון את השבץ חטף בגיל 77, ובאופן כללי לא חושב שהיו ראשי ממשלה כאלה מבוגרים.
את ההתדרדרות המנטלית שלו כבר מרגישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 2:41 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
ההודעה המקורית היא "התרחישים שביבי לא יהיה ראש ממשלה", לא בהכרח התרחישים "המהירים".

הבחירות זה עניין של כבר פחות משנתיים (אוקטובר 26) במקסימום (אם מאמינים שהן תהיינה תקינות ויתקיימו במועדן).

לגבי המצב הרפואי - ביבי כבר בן 75. הוא לא מקיים אורח חיים בריא, חי בלחץ מטורף בעבודה ובבית, מנסים להתנקש בו, הוא סובל מתסביך הנרדף, ולפי הפרסומים בתקשורת בשני האחרונות יש לו מגוון בעיות בריאותית (בהתאם לגילו+). אז זה משהו בלתי צפוי שיכול להיות שהוא יאריך ימין, ויכול להיות שלא...
סליפי ג'ו התחיל את הכהונה האחרונה שלו בגיל 77. שרון את השבץ חטף בגיל 77, ובאופן כללי לא חושב שהיו ראשי ממשלה כאלה מבוגרים.
את ההתדרדרות המנטלית שלו כבר מרגישים.

של נתניהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 2:42 pm 
מנהל פורום

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 2:52 pm 
Hall of Famer

תסביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 10:01 pm 
Hall of Famer

אלי פלדשטיין הוא החשוד המרכזי בפרשה כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 10:17 pm 
Sophomore

מה ידוע עליו? למה הוא לא קיבל סיווג בטחוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 03, 2024 10:45 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
תסביר

אתה מכיר הרבה ישראלים שטעו בשתי הזדמנויות שונות בתאריך 7.10?

נתניהו איש חולה וזה ברור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:05 am 
Junior

השבכ כפוף למשרד רה"מ ואם הבנתי נכון ביבי מפעיל את רונן בר ישירות. אם האלי הזה מפליל את ביבי, איך זה עובד? השבכ חוקר את מי שמפעיל אותם ב14:00 עד 16:00 . ב16:00 התייעצות בטחונית עם ראשי מערכת הבטחון , ביבי לוקח את רונן בר טרמפ ברכבו לקריה להתייעצות בטחונית ודיון מקדים בנסיעה?

באיזה שלב פה הנבצרות ? יריב לוין (=רפורמת בזק) נכנס אוטומטית לתפקיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 87 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה