סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משפט נתניהו
הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 11:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז כצפוי המלך מבקש דחיה של חודשיים וחצי במתן העדות שלו שאמורה לצאת לדרך בתחילת דצמבר, כי כמובן כמו שהוא טען בזמנו לבג״צ לא תהיה לו שום בעיה לנהל משפט ולנהל כרגיל את המדינה. בית המשפט צפוי לאשר כמובן את הבקשה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משפט נתניהו
הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2024 12:57 pm 
Hall of Famer

האיש ימות מזיקנה לפני שיסתיים המשפט. אולי אפילו לפני שיעלה להעיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 1:18 pm 
Hall of Famer

הסנגור: ״נתניהו שם את צורכי המדינה לפני עצמו״

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;;-))) ;;-))) ;;-))) ;;-))) ;;-))) ;;-))) ;;-))) ;;-)))

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 2:24 pm 
Hall of Famer

הבקשה נדחתה.
נתניהו מעיד מטעם ההגנה?
אם כן,הייתי מוותר על העדות במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 2:26 pm 
Hall of Famer

הרודן קיבל צינור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 2:26 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
הבקשה נדחתה.
נתניהו מעיד מטעם ההגנה?
אם כן,הייתי מוותר על העדות במקומו.

הלוואי, דרך יותר מהירה וקלה להרשעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 2:30 pm 
מנהל פורום

מניח שיום לפני העדות יהיה איזה מבצע מיוחד והוא יבקש דחיה של הרגע האחרון בגלל כינוס קבינט דחוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 10:41 pm 
Junior

מעריך שיגיע להעיד.
יאמר שיכול לנהל במקביל
ויצא אחרי שעה לטלפון בהול
חשבו שהכניסו לו גול. הוא ימרח ויעיד מתי שבא לו על מה שבא ויצא כשבא לו לניהול המלחמה.

היועמשית לא תעיז להוציא לנבצרות, היא יודעת שבאותו רגע שזה קורה יריב לוין (ממלא מקום רהמ) מפטר אותה ו3 מיליון איש יוצאים לקפוץ על בית המשפט והכנסת במקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 14, 2024 10:56 pm 
Hall of Famer

לא מפתיע שביביסטים מסריחים בעד ביזוי בית המשפט. ולעניין, אף אחד לא איים בנבצרות, בטח אחרי שהתברר שהצורר מגיע לעדות שלו עוד שלושה שבועות.

לגבי השלושה מיליון בבונים (נניח) שיקפצו על בית המשפט והכנסת במקביל, הלוואי. בכל מקרה כמו שהערכתי לא פעם, היפרדות לשתי מדינות עם או בלי מלחמת אזרחים (לדעתי עם) היא בלתי נמנעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 1:02 am 
Junior

.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' נובמבר 15, 2024 12:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 8:18 am 
Sophomore

איזה יפה החדירו לכם את המונח קפלניסטים בערוץ 14. יא אללה.
כל האירוע הזה כי נתניה לוקח את המדינה לסחרור ולא היה מוכן להתפטר כמו אולמרט למשל, ברגע שיש חשדות חמורים.
הבנאדם מסית נגד ראשי מערכת המשפט והחוק ומפלג את העם. אתה צריך לראות א השנאה שיש בערים כמו באר שבע, נתיבות, דימונה וירוחם לכל מערכות החוק והצבא!
יש בדרום המדינה רוב גדול מאוד של אנשים, שמאמין שיש מדינה בתוך מדינה, שהרצי בוגד שמאלן, שכל מערכת הצבא בלבד אחראית ל 7.10 ועשתה זאת במכוון להפיל את הראש הממשלה, שכל רשויות החוק והמשטרה בוגדים ופוליטיים להורדת הממשלה. שהם חותרים תחת המדינה.
וזאת נראית לך הבעיה? ה-"קפלניסטים"? אלה שמאמינים במערכות החוק והצבא? אלה שמשרתים באמת ( לא כמו הרוב המוחלט של הבאר שבעים שאני מכיר שמאמינים בנתניה באופן עיוור, שהיו במקרה הטוב טבחים בצבא) אלה שחשוב להם לא לבטל את עילת הסבירות? שנלחמים בממשלה שנלחמת בשתי הרשויות שמאזנות אותה?
ומה מפריע להם? התקשורת. זאת שעשתה את המוות לשרון ואולמרט, אבל עושה דווקא לנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 8:20 am 
Sophomore

הנזק שנתניה עשה נגד מערכות החוק והמשט והצבא כל כך חמורים, שאני כבר לא יודע מה יהיה אחריו.
ולעתים הוא מזמן היה צריך לצאת לנבצרות. מרגע שהתחיל להלל אימים על בית המשפט, להפר באופן שיטתי את הסדר ניגוד העניינים ובטח כעת שמטפל בפרוטוקולים של וועדות בטחון ומוציא מידע בטחוני לבילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 8:41 am 
Hall of Famer

ואחראי לעקיפין לאלפי הרוגים.
האמת היא שאני פשוט לא מבין איך שליש מהעם עדיין רוצה להצביע לו. זה בלתי נתפס בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 9:11 am 
מנהל פורום

פלאש, תערוך את ההודעה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 12:40 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
לא מפתיע שביביסטים מסריחים בעד ביזוי בית המשפט. ולעניין, אף אחד לא איים בנבצרות, בטח אחרי שהתברר שהצורר מגיע לעדות שלו עוד שלושה שבועות.

לגבי השלושה מיליון בבונים (נניח) שיקפצו על בית המשפט והכנסת במקביל, הלוואי. בכל מקרה כמו שהערכתי לא פעם, היפרדות לשתי מדינות עם או בלי מלחמת אזרחים (לדעתי עם) היא בלתי נמנעת.

בבונים? מסריחים? שפה יפה , למרות שזה עומד בכללי הפורום (מתברר) לא ארד לניבול פה.

לא פלא שקפלניסטים אובססיבים חסרי חיים לא הבינו את המהלך של השמאל. עסוקים בחולניות בישבן של ביבי מהבוקר עד הלילה. קפלניסטים קיצוניים (מזל שנשארו רק כמה אלפים כאלה, המלחמה העירה את השאר) חותרים למלחמת אחים ופירוק המדינה רק בשביל להוריד את ביבי, ביום שהוא לא יהיה פה כל האובססיה החולנית תצטרך למצוא פורקן. שאלות כמו מה מטרת החיים ולמה אני חי יצופו

אגב, לי לדוגמא לא אכפת נתניהו כן או לא. ביבי לא מעסיק ולא מעניין אותי, רק ברור לי שהוא ישחק עם השוט של המשפט, ונהנה לראות את האובססיה מהצד. מבחינתי שיפול. האפקט כבר בוצע, השמאל קורס לעצמו והעם ימני ויצביע ימין איתו או בלעדיו. כן שמח שלפיד/גנץ הנמושות לא ניהלו את המלחמה כי אם כן נסראללה הנייה דף סינוואר וכל רדואן והחימושים שלהם עוד היו בחיים על הגבולות שלנו, הם דחפו כבר מזממממן שצריך לעצור את המלחמה , והיו מסיימים אותה גם עבור חלק קטן מהחטופים. קבוצה לא מבוטלת היתה נשארת סביב סינוואר לביטוח, והמלחמה היתה נגמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 12:53 pm 
מנהל פורום

הבעיה לא היתה השפה, אלא התקיפה האישית, אל תתמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 5:19 pm 
Freshman

אבו שוקרי כתב:
איזה יפה החדירו לכם את המונח קפלניסטים בערוץ 14. יא אללה.
כל האירוע הזה כי נתניה לוקח את המדינה לסחרור ולא היה מוכן להתפטר כמו אולמרט למשל, ברגע שיש חשדות חמורים.
הבנאדם מסית נגד ראשי מערכת המשפט והחוק ומפלג את העם. אתה צריך לראות א השנאה שיש בערים כמו באר שבע, נתיבות, דימונה וירוחם לכל מערכות החוק והצבא!
יש בדרום המדינה רוב גדול מאוד של אנשים, שמאמין שיש מדינה בתוך מדינה, שהרצי בוגד שמאלן, שכל מערכת הצבא בלבד אחראית ל 7.10 ועשתה זאת במכוון להפיל את הראש הממשלה, שכל רשויות החוק והמשטרה בוגדים ופוליטיים להורדת הממשלה. שהם חותרים תחת המדינה.
וזאת נראית לך הבעיה? ה-"קפלניסטים"? אלה שמאמינים במערכות החוק והצבא? אלה שמשרתים באמת ( לא כמו הרוב המוחלט של הבאר שבעים שאני מכיר שמאמינים בנתניה באופן עיוור, שהיו במקרה הטוב טבחים בצבא) אלה שחשוב להם לא לבטל את עילת הסבירות? שנלחמים בממשלה שנלחמת בשתי הרשויות שמאזנות אותה?
ומה מפריע להם? התקשורת. זאת שעשתה את המוות לשרון ואולמרט, אבל עושה דווקא לנתניה.

משרתים באמת? ממה שאני רואה, בלי המשיחיים והביביסטים, כלומר - מתנחלים, דתיים לאומיים, פריפריה - אין לנו ממש צבא יבשה.

כדאי להתחבר לאירוע, אנחנו לא בשנות ה 80 ואתה לא דודו טופז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 8:33 pm 
Sophomore

אני לא יודע כמה זמן צחקתי ככה. בחיי.
תראה את אחוזי הגיוס בפריפריה, לקרבי ולא לקרבי. אחוזים נמוכים מאוד. הרבה טבחים ומשקי ממטרות.
אחוזי הגיוס במרכז גבוהים דווקא. גם לקרבי. אני יכול להעיד מסביבתי הקרובה שמספרים גדולים מהשכבה הצפון תל אביבית שלי קצינים קרביים.
לגבי כיפה סרוגה וכו- אין ספק שהם באחוזים גבוהים מאוד של גיוס וגם של קרבי. אנשים ערכיים מאוד. שאפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 8:33 pm 
Sophomore

מי אמר לך שמתנחלים וכיפות סרוגות הם ביביסטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 8:43 pm 
Freshman

אבו שוקרי כתב:
אני לא יודע כמה זמן צחקתי ככה. בחיי.
תראה את אחוזי הגיוס בפריפריה, לקרבי ולא לקרבי. אחוזים נמוכים מאוד. הרבה טבחים ומשקי ממטרות.
אחוזי הגיוס במרכז גבוהים דווקא. גם לקרבי. אני יכול להעיד מסביבתי הקרובה שמספרים גדולים מהשכבה הצפון תל אביבית שלי קצינים קרביים.
לגבי כיפה סרוגה וכו- אין ספק שהם באחוזים גבוהים מאוד של גיוס וגם של קרבי. אנשים ערכיים מאוד. שאפו.

https://www.ynet.co.il/news/article/hypfm0sak

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 11:34 pm 
Sophomore

אני לא מאמין שקראתי את המאמר המוטה והשטחי הזה, שאפילו לא טורח לציין מה אחוז מהאוכלוסייה של הפריפריה במדינת ישראל ביחס לשאר האוכלוסיה.
אם התושבים בפריפריה מהווים 70 אחוז מהאוכלוסייה למשל, אז זה לא באמת אומר את מה שהכותרת אומרת. אולי להפך.
זה גם לא באמת אומר יותר מידי. אותי מעניין מה אחוז הגיוס לצה"ל ולקרבי בכל עיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 11:45 pm 
Hall of Famer

מה שחסר לי זה מספר ההרוגים בפעילות בט"ש ועל איזה יחידות מדובר. מהפסקה בסוף על הציונות הדתית (מחשיב כחלק מציבור הפריפריה) הוא מדבר על כך שהם מגיעים יותר אל יחידות איכותיות ומונה את השיריון כאחת מאותן יחידות.
הוא משווה בין 3 אוכלוסיות, אחת הרוגים במלחמת לבנון הראשונה בשבוע הראשון של המלחמה (למה לחתוך דווקא אחרי שבוע?), הרוגים בפעילות מבצעית מהאינתיפאדה השניה ועד ההתנתקות (שוב, חיתוך לא מוסבר) ומספר הרוגים בפעילות בט"ש מההתנתקות (למה רק בט"ש?). לא ברור על פי איזה קריטריון נבחרו האוכלוסיות האלו, מה הקו המשותף שנותן השוואה בין האוכלוסיות האלו.
אי אפשר להתייחס למחקר הזה, כשיש כל כך הרבה פרטים עמומים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2024 7:49 pm 
Junior

לא אתייחס למאמר כי לא ברור מהי פריפריה ואפשר לשחק עם כל נתון בהגדרה כזו. אבל במאי 23 צהל הוציא נתונים מפורטים על אחוז גיוס ואחוזי קרבי מכל עיר. נתון די מובהק. לומר שתל אביב קרבית זה ... איך לומר... פחחחח

הממוצע הארצי במיצוי גיוס לקרבי היה 51.4%. בתל אביב, 45%. נמוך מהממוצע הארצי. תל אביב במקום ה13 בלבד מתוך 23 ערים גדולות בגיוס באופן כללי (68% גיוס), כך שה45% הזה הוא למעשה 30% כי הוא מתוך 68% "חייבי גיוס". אגב הם חסכו לתל אביב הרבה בושה, כי אם היו מכניסים ערים בינוניות, תל אביב היתה נופלת הרבה אחורה אחראי דימונה נס ציונה ראש העין יבנה מעלה אדומים וכו' וכו', רשימה ארוכה, וגם הוד השרון רמת השרון וכו', ואם היו מכניסים יישובים, כל יישוב ביו"ש וכל יד בנימין/גימזו/חשמונאים שכזה היה וכל קיבוץ היה משאיר לתל אביב אבק .

המובילות בגיוס לקרבי אגב היו ערים שיש בהם קהילות דתיות גדולות: ירושלים מקום ראשון, בית שמש שניה, מודיעין שלישית, רעננה רביעית, באר שבע חמישית. תל אביב 13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2024 7:59 pm 
Hall of Famer

איזה קטע שתל אביב כוללת את יפו למשל מה שמוריד לה את אחוזי הגיוס בצורה חדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 16, 2024 8:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בלי להיכנס לויכוח הזה, אם מדובר באחוז מתוך חייבי גיוס - הרי שיפו (אני מניח שכוונתך לערביי יפו) לא רלוונטית. הם לא חייבי גיוס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה