סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' ספטמבר 10, 2010 5:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: H2H הגבלת החלפות
הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2009 6:14 pm 
Freshman

אני הראשון שעומד להתבאס מההגבלה של מספר ההחלפות בשבוע ?
מה זה החרטה הזה ? למה רק שש? זה אפילו לא חילוף אחד ביום.
מילא ברוטו שם ההסתכלות לטווח ארוך אבל כאן יש מטרה שבועית.

בד"כ אני לא מחליף הרבה אבל הפעם כן ונראה לי שזה עומד לעצבן אותי לאללה אם בגלל שאני לא אוכל לבצע עוד חילוף או שניים עודד ינצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: H2H הגבלת החלפות
הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2009 7:10 pm 
Junior

זה צריך להיות 82 משחקים בעמדה.

הרעיון שאתה יכול לנצח פשוט כי אתה משחק פי 2-3 משחקים מהיריב שלך מבטלת כל סקיל שיש במשחק הזה (וגם ככה H2H זה לא המון סקיל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2009 7:56 pm 
Freshman

בוקר טוב... זו הסיבה שאני לא בליגה הזו.

אם יש לכם אופצייה של הגבלה פר פוזיצייה, אתה חייב להיות ער כל הזמן ליחס שיש לך לשימוש בעמדה. יש מפתח למטה שיעזור לך להתעדכן אם אתה בפלוס או במינוס עמדתי.

כך תוכל לנייד שחקנים שיש להם אפשרות לשחק ביותר מעמדה אחת. כשמשחקים בליגה עם מגבלה כזו, שחקנים עם יכלת לשחק על הרבה עמדות הופכים לשחקנים יקרים מערכם הריאלי. לעומת שחקנים עם יכלת לשחק בעמדה אחת בלבד.

תיהנו עם קיצוץ הכנפיים :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2009 10:04 pm 
Junior

מצטער יובל אבל זה בדיוק ההיפך, כאשר אתה חונק את השחקנים עם מעט חילופים היכולת לתקן ולהתגבר על דראפט חלש כמעט לא קיימת.
לי יש כרגע 3 שחקני מפתח פצועים ואם היו הרבה חילופים הייתי יכול לנסות לחפות על זה, וזה לא בגלל הסיטונאות של החילופים כי צריך גם לדעת לא לקחת כל שחקן, אחרת הוא יחרב לך אחוזי עונשין או שדה.
אז יש בזה הרבה סקיל.
כל מה שיש לנו זו ליגה לעצלנים שרוצים להציץ בקבוצה שלהם פעמיים בשבוע ועדיין לנצח.
סקיל מיי אס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 14, 2009 11:37 pm 
Freshman

להגביל את מספר המשחקים לעמדה זה משהו אחר לגמרי מלהגביל את מספר החילופים הכולל או עוד יותר גרוע בעיני השבועי.
אם אתה צריך לדאוג למספר מסוים של משחקים פר עמדה אתה עושה את השיקול אם שווה להחליך שחקן או לא ולמי לתת לשחק מתי. הנסיון שלי מראה שזה יוצר סטטיות בד"כ אבל זה מבחירה ולא כפיה.
הגבלה על מספר החילופים היא בדיוק כמו שרן אמר מניעת היכולת לעשות תיקונים. עד היום בד"כ לא הייתי צריך לעשות הרבה חילופים כי בחרתי טוב בדראפט, עכשיו שאני רוצה לעשות אותם אני לא יכול. וכל זה נכון כפליים בH2H שכאן ריבאונד אחד יכול להיות ההבדל בין הפסד לניצחון ברמה השבועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 12:00 am 
Junior

אני מסכים שהגבלה על עמדה היא יותר נכונה מהגבלת מהלכים.

אבל מצטער, איך שלא תהפכו את זה, להביא שחקנים מהפרי אייג'נסי בלי הגבלה כדי לשחק יותר זה לא סקיל.

שנה שעברה לא שמתי לב לליגה עד הפלייאוף ואז החלפתי 8 שחקנים בלילה והגעתי לחצי גמר (וגם שם הפסדתי בקושי).

אני משחק בליגה עכשיו עם הגבלת משחקים בעמדה ומתחילת העונה היו 5 טריידים וכל יום מחליפים המון שחקנים (שווה לנסות לתפוס איזה סליפר ולהשאיר אותו בינתיים על הספסל). בנוסף, הלילה אני צריך להחליט אם להרכיב מישהו כמו טי ג'יי פורד, שיש לו מצ'אפ דיי גרוע, או לשמור משחק של פוינט גארד לשלב מאוחר יותר של העונה.

אני לא זוכר יותר מטרייד וחצי שעשינו בעונה. סטטיות היא בגלל שהשחקנים פה סטטיים. אני לא מבין מה הבעיה ב-6 חילופים בשבוע. אם אתה עושה חילוף בשביל לנצח בריב' אחד את השבוע הזה (יעני, לקחת איזה נגר מהפרי אייג'נסי), זה לא סקיל ולא נעליים. צריך לבנות לטווח ארוך.

אני ויתרתי על ניצחון מוחץ יותר נגד וולפסון, כי חשבתי שג'וש הווארד ייתן לי יותר פרודקשן לאורך העונה ולקחתי אותו מהפרי אייג'נסי. זה התברר כטעות מרה, כי הוא נפטר מיד אחר כך, אבל זה עדיין היה מהלך שהמטרה שלו לא לנצח 6-3 או 7-2 בשבוע השלישי של הליגה, אלא לבנות סגל טוב להמשך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 12:13 am 
מנהל פורום

אין לי צד אמיתי בדיון, אבל תתחילו להרגיע פה עם לנצח את וולפסון, הא?? :evil: :evil: :evil:

אמנם פצוע, אבל עדיין אריה!!
עבדאן, גיסנו :twisted:

Kobe, tell me how my ass taste???
שאקיל במחווה לקובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 12:23 am 
Junior

תגיד לי גיסנו, אם כבר מדברים, אולי הגיע הזמן שתבזבז את אלטון ברנד? מבטיח לך שאנדריי בלאץ' מהספסל יהיה יותר אפקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 12:28 am 
מנהל פורום

אני כרגע תקוע בדיוק בהתלבטות אמיתית של מאמן.
האם להישבר ולזרוק את הכוכב שלך, או להמשיך לתת בו אמון גם כשהוא מחרב אותך, ולשרטט בעבורו תרגיל במהלך המכריע של המשחק??

ואגב בלאטץ', החזרה הצפויה היום של ג'יימיסון (יאללה שיחזור כבר) צפוייה להוריד מהתפוקה של גלידה אנדריי לא מעט.
יש לי כמה מתנדנדים שכאלו, שאני עדיין לא מתייאש מהם, כי כרגע עם כל הפצועים זה גם ככה לא מדד אמיתי. אני רק מקווה שהפערים לא יהיו גדולים מידי כשיחזרו הפצועים לשחק, ואז ניקח החלטות הרות גורל.

שאקיל במחווה לקובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 9:52 am 
Sophomore

אני לא מבין,אם הרוב לא רוצים הגבלת חילופים,למה לא דיברתם לפני תחילת העונה..?אני מניח שאם הייתם מדברים,לא הייתה הגבלת חילופים.היחיד שדיבר היה MOOK,שגם הוא לא ממש ניסה לשנות החלטה אלא הודיעה שהוא לא משתתף.
אגב,עוד דבר מעצבן,כשאתה ממלא את החילופים השבוע,אתה לא יכול לעשות חילופים לשבוע הבא,כלומר גם יום שני,היום הראשון של השבוע החדש,נתקע לך עם אותו הסגל בלי אפשרות לשינוי.(או שאפשר לעשות שינוי עד שעה ממש מוקדמת ולא מתאימה.)
*אם כבר,אולי מישהו יודע,אפשר לעשות חילופים לאותו יום עד 10 בבוקר שעון שלנו או שסתם נראה לי?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-977648,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 10:19 am 
מנהל פורום

אתה צודק בשתי הנקודות.
החילופים ליום שני, שהוא בעצם היום הראשון של השבוע החדש, נספרים כחלק מהחילופים של השבוע הקודם, שהרי הם מתבצעים ביום ראשון.
וכן, עד שני בבוקר בשעה 10 אפשר להחליף שחקנים לשני בלילה. אחרי השעה 10 החילופים תופסים רק לשלישי בלילה, הוא בהתאמה לליה שאחרי.

שאקיל במחווה לקובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 12:38 pm 
Freshman

עודד וולפסון כתב:
אין לי צד אמיתי בדיון, אבל תתחילו להרגיע פה עם לנצח את וולפסון, הא?? :evil: :evil: :evil:

אמנם פצוע, אבל עדיין אריה!!
עבדאן, גיסנו :twisted:

זה מה שיובל לא הפנים, שהכי חשוב זה לתת לוולפסון בראש ולכן החילופים חשובים השבוע, כל השאר טוווח ארוך ושטויות כאלה זה זניח :)
אם ההבדל הוא לנצח 6-3 או 7-2 אני מסכים, אם ההבדל הוא ניצחון מול הפסד זה כבר דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 1:00 pm 
מנהל פורום

הבדל של נצחון 5-4 מול הפסד 4-5 הוא בדיוק אותו הבדל של נצחון 6-3 לעומת נצחון 7-2 או הפסד בהפרשים דומים.
בסופו של יום נספר לך כמות הנצחונות בקטגוריות ולא מקבלים איזה בונוס על שבוע שבו סיימת כמנצח...

שאקיל במחווה לקובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 3:55 pm 
Freshman

בסדר :)
אחרי שאני אתן לך בראש בניצחון מוחץ 5-4 ואצחק עליך עד המפגש הבא תזכור את זה :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 3:58 pm 
מנהל פורום

ביננו, אם איך ששנינו נראים בפתיחת העונה, נכון לעכשיו זה בכלל לא חשוב 8)

שאקיל במחווה לקובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 15, 2009 4:44 pm 
Freshman

זה מה שנשאר אז בטח שזה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2009 8:44 pm 
Freshman

Yuval כתב:
אני מסכים שהגבלה על עמדה היא יותר נכונה מהגבלת מהלכים.

אבל מצטער, איך שלא תהפכו את זה, להביא שחקנים מהפרי אייג'נסי בלי הגבלה כדי לשחק יותר זה לא סקיל.

שנה שעברה לא שמתי לב לליגה עד הפלייאוף ואז החלפתי 8 שחקנים בלילה והגעתי לחצי גמר (וגם שם הפסדתי בקושי).

אני משחק בליגה עכשיו עם הגבלת משחקים בעמדה ומתחילת העונה היו 5 טריידים וכל יום מחליפים המון שחקנים (שווה לנסות לתפוס איזה סליפר ולהשאיר אותו בינתיים על הספסל). בנוסף, הלילה אני צריך להחליט אם להרכיב מישהו כמו טי ג'יי פורד, שיש לו מצ'אפ דיי גרוע, או לשמור משחק של פוינט גארד לשלב מאוחר יותר של העונה.

אני לא זוכר יותר מטרייד וחצי שעשינו בעונה. סטטיות היא בגלל שהשחקנים פה סטטיים. אני לא מבין מה הבעיה ב-6 חילופים בשבוע. אם אתה עושה חילוף בשביל לנצח בריב' אחד את השבוע הזה (יעני, לקחת איזה נגר מהפרי אייג'נסי), זה לא סקיל ולא נעליים. צריך לבנות לטווח ארוך.

אני ויתרתי על ניצחון מוחץ יותר נגד וולפסון, כי חשבתי שג'וש הווארד ייתן לי יותר פרודקשן לאורך העונה ולקחתי אותו מהפרי אייג'נסי. זה התברר כטעות מרה, כי הוא נפטר מיד אחר כך, אבל זה עדיין היה מהלך שהמטרה שלו לא לנצח 6-3 או 7-2 בשבוע השלישי של הליגה, אלא לבנות סגל טוב להמשך העונה.

אתה ממשיך לטעון טענות ללא גיבוי. אתה מוזמן לשחק בכל ליגה שאני משחק בה ולעשות כמה חילופים שתרצה. אם תסיים בחמישייה הראשונה בכל אחת מאלו, אני אתן לך מה שאתה רוצה.
הטענות הללו אולי נכונות אם אתה משחק בליגה שאין בה משתתפים שהם שחקנים טובים, אבל בליגה של תותחים? אם אתה לא יודע לעשות חילופים (ולשם העניין, לקחת את הסקורר הפנוי הכי חם, זה לא החילוף הטוב ביותר) לא משנה כמה תעשה זה לא יעזור לך.
עובדה שלקחתי את התואר מבלי לעשות את כמות החילופים הגדולה ביותר וגם השנה אני מוביל את הליגה עם מס' חילופים סביר בהחלט ופחות משמעותית מזה של עודד שנמצא במקום הרביעי.
רן בכל שנה עושה חילופים סיטונאיים ולא מתמודד על התואר.

חילופים נותנים לך ערך מוסף למשחק, מותירים אותו אקטיבי ומעניין. המשחק הזה לא מסתכם בחילופים אלא גם במאצ' אפים ליליים, בויתורים קצריי טווח למען קופה גדולה בהמשך (רוטו) ובהקרבות מיידיות עבור נצחון במאצ' אפ (ראש בראש)
מצטער, אבל בעיני זה הרבה יותר מהנה ומייצג לדעת לעשות חילופים, לדוג סליפרים ולהשאר עם האבצע על הדופק מאשר להתחבט בשאלה את מי לא להרכיב בכדי להתמודד בשאלה של רואה חשבון באשר לכמות השימוש שתוותר לי במשבצת מסויימת. מה זה משקף בדיוק?

וכן, לקחתי במשך שנתיים תארים גם בפורמט הזה. זה פשוט משעמם את התחת.

זה נכון שהמציאו את המשחק באפן פשוט יותר כיף לשחק אותו דינאמי מאשר סטאטי. השחקנים הכי טובים שאני מכיר הם שחקנים פעילים ולא עציצים. וגם אלו שמשתפרים אצלנו הם כאלו שרוצים באמת לשחק ולא לעשות דראפט עציצים ולחשב עמדות... :roll:

בעיניי הגבלת חילופים והגבלת עמדות זה פשוט סירוס של פוטנציאל שחקן וכן, סירוס הנאתי.

אני לא חושב שזה מקרי שמשנה לשנה יש לנו פחות שחקנים. בדרך הזו התשוקה למשחק זהה לתשוקה שיש לי לראות את הדרבי של פ"ת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2009 10:04 pm 
Junior

עם כל הכבוד מוק אני לא חושב שלהעיף מבט פעם ביום ולהחליף שחקן או שניים זה חילופים סיטונאים רק בגלל שהרוב כאן מתעצל.
נכון שיש כאן שחקני יאהו טובים ממני אבל אני נהנה מהמשחק ברוטו ולא נהנה בראש בראש למרות חוסר ההצלחה בשניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2009 10:37 pm 
Junior

מוק, אם אתה רציני, אני אשמח להתערב לעונה הבאה.

אני כמובן צריך לדעת תנאים וכו'.

ברור שאפשר לעשות מיליון חילופים ולהיות גרוע. אם אתה לא מבין בדראפט, סביר להניח שגם לא תעשה חילופים נכונים.

למיטב זכרוני, בכל עונות הפנטאזי שלנו, לא עשית טרייד אחד. סלח לי, אבל אין אף ליגת פנטאזי רצינית שבה אתה אמור להיות מסוגל לזכות בתואר בלי טריידים מוצלחים.

אז כן, אתה מלך החילופים, אליל הואן-נייט סטנדז וגאון הוייברז. ואגב, אני לא מזלזל בזה לחלוטין. אין ספק שאתה מחליף שחקנים מצוין וזה מאוד חשוב בליגה תחרותית.

אני משחק השנה בליגה סופר תחרותית, כמו שאמרתי, עם פורום מאוד מאוד פעיל. אין בה הגבלות על חילופים, יש שם בערך 6-10 חילופים ביום. יש שם גם עשרות טריידים בעונה. אבל כן, יש שם 82 משחקים בעמדה. אז הפעם לא רק צריך לעשות חישוב של שלשות מול אחוזי שדה בהד-טו-הד, אלא גם דברים טיפה יותר מתוחכמים.

(ואגב, לא שמדובר במדע טילים. זה כולה פנטאזי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2009 11:12 pm 
Freshman

כל אחד פה משחק בליגה הזאת ובליגה ההיא וכולן יותר טובות משלנו, למה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 17, 2009 11:55 pm 
Junior

כי הפורום הזה לא ממש בשיאו. אני מאוד אוהב את סלניוז ואני חושב שזה אחד הפורומים המשובחים באינטרנט, אבל בנינו, הוא דיי על ערש דווי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2009 10:33 am 
Freshman

אתה מדבר על סלניוז בכלל או על VGM ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 04, 2010 1:01 pm 
Sophomore

Yuval כתב:

למיטב זכרוני, בכל עונות הפנטאזי שלנו, לא עשית טרייד אחד.

הנה,עשה..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-977648,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 04, 2010 2:47 pm 
Junior

עשה כי בכל שאר הפעמים שאני רציתי לעשות משום מה לא אישרו לי :x

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ]