Yuval כתב:
אני מסכים שהגבלה על עמדה היא יותר נכונה מהגבלת מהלכים.
אבל מצטער, איך שלא תהפכו את זה, להביא שחקנים מהפרי אייג'נסי בלי הגבלה כדי לשחק יותר זה לא סקיל.
שנה שעברה לא שמתי לב לליגה עד הפלייאוף ואז החלפתי 8 שחקנים בלילה והגעתי לחצי גמר (וגם שם הפסדתי בקושי).
אני משחק בליגה עכשיו עם הגבלת משחקים בעמדה ומתחילת העונה היו 5 טריידים וכל יום מחליפים המון שחקנים (שווה לנסות לתפוס איזה סליפר ולהשאיר אותו בינתיים על הספסל). בנוסף, הלילה אני צריך להחליט אם להרכיב מישהו כמו טי ג'יי פורד, שיש לו מצ'אפ דיי גרוע, או לשמור משחק של פוינט גארד לשלב מאוחר יותר של העונה.
אני לא זוכר יותר מטרייד וחצי שעשינו בעונה. סטטיות היא בגלל שהשחקנים פה סטטיים. אני לא מבין מה הבעיה ב-6 חילופים בשבוע. אם אתה עושה חילוף בשביל לנצח בריב' אחד את השבוע הזה (יעני, לקחת איזה נגר מהפרי אייג'נסי), זה לא סקיל ולא נעליים. צריך לבנות לטווח ארוך.
אני ויתרתי על ניצחון מוחץ יותר נגד וולפסון, כי חשבתי שג'וש הווארד ייתן לי יותר פרודקשן לאורך העונה ולקחתי אותו מהפרי אייג'נסי. זה התברר כטעות מרה, כי הוא נפטר מיד אחר כך, אבל זה עדיין היה מהלך שהמטרה שלו לא לנצח 6-3 או 7-2 בשבוע השלישי של הליגה, אלא לבנות סגל טוב להמשך העונה.
אתה ממשיך לטעון טענות ללא גיבוי. אתה מוזמן לשחק בכל ליגה שאני משחק בה ולעשות כמה חילופים שתרצה. אם תסיים בחמישייה הראשונה בכל אחת מאלו, אני אתן לך מה שאתה רוצה.
הטענות הללו אולי נכונות אם אתה משחק בליגה שאין בה משתתפים שהם שחקנים טובים, אבל בליגה של תותחים? אם אתה לא יודע לעשות חילופים (ולשם העניין, לקחת את הסקורר הפנוי הכי חם, זה לא החילוף הטוב ביותר) לא משנה כמה תעשה זה לא יעזור לך.
עובדה שלקחתי את התואר מבלי לעשות את כמות החילופים הגדולה ביותר וגם השנה אני מוביל את הליגה עם מס' חילופים סביר בהחלט ופחות משמעותית מזה של עודד שנמצא במקום הרביעי.
רן בכל שנה עושה חילופים סיטונאיים ולא מתמודד על התואר.
חילופים נותנים לך ערך מוסף למשחק, מותירים אותו אקטיבי ומעניין. המשחק הזה לא מסתכם בחילופים אלא גם במאצ' אפים ליליים, בויתורים קצריי טווח למען קופה גדולה בהמשך (רוטו) ובהקרבות מיידיות עבור נצחון במאצ' אפ (ראש בראש)
מצטער, אבל בעיני זה הרבה יותר מהנה ומייצג לדעת לעשות חילופים, לדוג סליפרים ולהשאר עם האבצע על הדופק מאשר להתחבט בשאלה את מי לא להרכיב בכדי להתמודד בשאלה של רואה חשבון באשר לכמות השימוש שתוותר לי במשבצת מסויימת. מה זה משקף בדיוק?
וכן, לקחתי במשך שנתיים תארים גם בפורמט הזה. זה פשוט משעמם את התחת.
זה נכון שהמציאו את המשחק באפן פשוט יותר כיף לשחק אותו דינאמי מאשר סטאטי. השחקנים הכי טובים שאני מכיר הם שחקנים פעילים ולא עציצים. וגם אלו שמשתפרים אצלנו הם כאלו שרוצים באמת לשחק ולא לעשות דראפט עציצים ולחשב עמדות...
בעיניי הגבלת חילופים והגבלת עמדות זה פשוט סירוס של פוטנציאל שחקן וכן, סירוס הנאתי.
אני לא חושב שזה מקרי שמשנה לשנה יש לנו פחות שחקנים. בדרך הזו התשוקה למשחק זהה לתשוקה שיש לי לראות את הדרבי של פ"ת...