סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 6:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 1:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מוק, בדיוק בגלל עניין הגמישות העליתי את הרעיון של לתקן את העמדות לשני גארדים, 2 פורוורדים וסנטר במקום רכז, שוטינג, סמול, פאוור וסנטר, זה מסדר את עניין הגמישות, אני גם לא מסכים עם הטענה שזה הופך את הליגה לנטולת עמדות, בעולם האמיתי אפשר לשחק עם דמיאן לילארד ליד ג'ון וול בקו האחורי וזה מתקבל על הדעת, אבל אף אחד לא משחק חמישה גארדים בו זמנית.

לגבי דראפט סנייק, אני מאוד לא אוהב את הרעיון של לחזור אליו בעיקר כי הוא מעודד (סוג של) טאנקינג יותר משיטה הנוכחית. כבר דיברנו כאן אלף פעם בערך על היתרונות והחסרונות של דראפט במכרז ואני באמת חושב שהמערכת הנוכחית נותנת את התגמול הכי נכון כדי ליצור איזון בליגה לטווח ארוך. אני גם לא חושב שדראפט סנייק בהכרח נותן יתרון לחדשים, אם נסתכל רגע על רוקים (כי הם המצרך הכי משמעותי בדראפט כל עוד אנחנו עומדים על כמות קיפרים כמו שיש לנו היום), ונתעלם מהדראפט האחרון כי אין אפילו רוקי נורמלי אחד, אז ב-2015 כולנו בערך חזינו שטאונס יהיה הרוקי הבכיר, אבל ה-4-5 הבאים בתור מבחינת מחיר היו כל מיני סטנלי ג'ונסון, בובי פורטיס וקאולי סטיין, השניים הבכירים הבאים-פורזינגיס וטרנר, נלקחו בגרושים, אז אם היינו עושים דראפט סנייק, כנראה שלותיקים היה צ'אנס להשיג אותם לא פחות מאשר לחדשים. בעיני בכל מקרה דראפט מכרז מתגמל הרבה יותר את שחקני הפנטזי הטובים שזה מה שאנחנו רוצים.

אין שום הגיון בלהחליף את משבצת הרוקי בשחקן צעיר, הדבר היחיד שהגיוני זה להחליף את הסופמור בשחקן צעיר.

לגבי הפורמט, אני חושב שהוא עובד מצוין לנו, הותיקים, שכבר ביססו לעצמם לפחות 3-4 קיפרים תותחים ויכולים לרכב עליהם בכמה שנים הקרובות למקומות בצמרת, לקבוצות הצעירות יותר קשה להתקדם, כשאנחנו התחלנו היו 36 קיפרים בליגה (אם לא סופרים רוקים וסופמורים), כלומר גם במקרה הכי גרוע, רק 40 השחקנים הכי טובים בליגה היו נעולים לפני הדראפט ויכולנו לבחור מכל השאר, היום יש 66 קיפרים ועוד 11 סופמורים, זה אומר שבמקרה הכי טוב, 55-60 מהשחקנים הבכירים בליגה נעולים עוד לפני שהדראפט התחיל בכלל, זו סיטואציה שונה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה