ננסה, מקווה שתהיה הענות.
ההכנות השנה לא היו משהו, ההכנה שלי הסתכמה בשני דראפטים שכבר עשיתי לליגות קיפרים, ונסיונות לקרוא קצת שלא ממש הספקתי. לכן תכננתי לנסות לשחזר את הטקטיקה של שנה שעברה שהוכיחה את עצמה מצוין ולנסות ללכת שוב על פאנט אסיסטים עם השחקנים שהוא מביא.
שעתיים לפני הדארפט התחברתי לבדוק אם כולם אישרו וגיליתי שעדיין לא, אבל החלטתי לנצל את הזמן וקראתי איזה כתבה של מישהו שאני אוהב, דיבר על פאנט חטיפות משהו שאף פעם לא ניסיתי, החלטתי שזה הזמן. חצי שעה לפני הדארפט התחברתי וניצלתי את הזמן לסמן שחקנים שיתאימו. בשלב הזה החשש הכי גדול שלי היה שלא כולם יגיעו, ושחלק ( דוג ...) עוד חושבים שהדראפט יום אחרי.
לשמחתי כולם הגיעו, זה שדחינו בחצי שעה עזר
שחקני מטרה מובילים היו סטף או קאט. העדפתי את סטף כי את קאט יש לי בליגה אחרת, אבל קאט יצא שני נדמה לי והחלטתי לנסות לקחת עותו עד 70, זכיתי ב 69 ! דרך אגב, שמתם לב שחמישה מהשישה הראשונים הלכו ב 69-70 ?
בשלב הזה תכננתי לשבת ולחכות שאחרים יבזבזו כסף או שיצאו השחקנים המסומנים. מישהו הוציא את באדי הילד ולקחתי אותו למרות ששלמתי עליו מחיר גבהו יותר ממה שרציתי (24). הבא היה איטון שסגר לי שני סנטרים (22), וידעתי שאני מכוון לעוד אחד שיעלה לא מעט בהמשך. ובאמת בבחירה ה44 גובר הצטרף במחיר מציאה מבחינתי (28) ומצאתי את עצמי עם שלושה שחקנים שהם רק C. לכן השחקן הבא היה עוד סנטר
קולינס , אבל הוא גם PF, עלה לי 18. הבנתי שאני חייב להתחיל לקחת גארדים, אבל חלק מאלה שסימנתי היו עדיין זמינים אז לא ממש נלחצתי, וידעתי גם שמצבי בכמה קטגוריות כבר עכשיו מצוין. זה גם היה השלב שהמחירים התחילו לרדת.
גאלו ב 8 אם לא יפצע זה מעולה, ואחריו ברוגדון שלא התכוונתי לוותר עליו כי הייתי חייב PG ב9. אולדיפו לא היה מתוכנן אבל ב3 ברוכים הבאים למרות שבכלל לא מתאים לפאנט. גורדון הייורד ב6, בשביל הפוטנציאל. לאמב ב2 כדי להחזיק בכל הקו האחורי של אינדי. ווורן גם
דני גרין וסקסטון כדי לחזק קטגוריות שהיה נראה לי שאני חלש בהן בשלב הזה. ואינגרם בעיקר בשביל הנקודות, למרות שלא אוהב אותו. הירו לשלשות וכדי שיהיה לי רוקי לפיתוח
סה"כ מבסוט למדי, היו כמה שחקנים שרציתי ופיספתי, בעיקר לילארד ומקקולום וקצת קאנטר.
מחכה לראות איך הקונספט הזה יעבוד. בדיעבד הקבוצה מאוד חלשה באסיסטים, והבנתי את זה כבר באמצע הדראפט והחלטתי שזה בסדר לעשות גם על זה פאנט, כי אנחנו עם 11 קט'.
נראה לי שבמספיק קטגוריות הקבוצה מאוד חזקה, להפתעתי דווקא החסימות שחשבתי שסגרתי אחרי הבחירות הראשונות כנראה פחות חזק ממה שחשבתי.
יאללה נקווה שיגמר כמו שצריך, אחרי שלוש זכיות רצופות הגביע נשאר לתמיד לא ?