סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2013 6:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כאמור, אין פה אף אחד שיכול לטעון שהוא לא עשה טעות עם חוזה אחד-שניים-שלושה.
מארק גאסול הוא וודאי לא הטעות הגדולה ביותר שנעשתה בדראפט הזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 11, 2013 9:16 am 
Freshman

Chauncey כתב:
ואל ייתהלל.. לכל אחד מאיתנו הייתה החתמה אחת או שתיים שהוא צריך להצטער עליה.
גם דרון ונוביצקי לא שווים את המחיר ששולם עליהם..

אני מאמין שדרון יחזיר את ההשקעה כשיבריא לגמרי ויתחיל לשחק 35-40 דקות.
נוביצקי...אתה צודק,יצאתי פיתה.
גם פאו גאסול לא חגיגה גדולה,ציפיתי לפחות לקצת יותר נקודות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2013 7:08 pm 
Sophomore

שאלה :
עשיתי טרייד נתתי שחקן שעלה לי 80 וקיבלתי שחקן שעלה 10.
עכשיו לפני הדראפט הבא, אם אני לא משאיר אף שחקן אצלי בקבוצה כמה כסף יהיה לי ?
וכמה יהיה לצד השני של הטרייד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 02, 2013 7:47 pm 
Junior

אין קשר כרגע בין החוזים של השחקנים.
בוא הקיץ, התקציב שלך לשמירת קיפרים הוא 400$.
לא שמרת אף שחקן, תיכנס לדראפט עם תקציב של 400, פלוס ״בונוס״ דראפט לפי המיקום שלך בסיום העונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2013 4:52 pm 
Junior

זה היה נחוץ... תודה.

תוך כדי שאני עובר על הדף הזה עלתה בי מחשבה:
האם אתם חושבים שאם אנחנו מתעסקים בליגה של כספים טריידים צריכים לעבור ריוויו של שכר?

אני אסביר- למשל בליגה רגילה קווין דוראנט שיעלה בשנה הבאה 200$ יעבור מול קווין מרטין, בראדלי ביל , דראמונד, צ'אנדלר וקמבה ווקר של צ'ונסי בקלילות.

אבל האם זה לגיטימי בליגה כמו שלנו ששחקן של 200$ יעבור בתמורה לסכום כולל של 25$?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2013 3:14 am 
Junior

Mook כתב:
זה היה נחוץ... תודה.

תוך כדי שאני עובר על הדף הזה עלתה בי מחשבה:
האם אתם חושבים שאם אנחנו מתעסקים בליגה של כספים טריידים צריכים לעבור ריוויו של שכר?

אני אסביר- למשל בליגה רגילה קווין דוראנט שיעלה בשנה הבאה 200$ יעבור מול קווין מרטין, בראדלי ביל , דראמונד, צ'אנדלר וקמבה ווקר של צ'ונסי בקלילות.

אבל האם זה לגיטימי בליגה כמו שלנו ששחקן של 200$ יעבור בתמורה לסכום כולל של 25$?

העברתי אותך לכאן.

מה שאתה מציע, אם הבנתי אותך נכון, מתקיים בפועל.
קודם כל ברור לנו שכל טרייד בליגה הזאת עובר ריוויו כלכלי על ידי שני המעורבים בו. לרוב גם הריוויו הפרטי הזה מספיק לנו.
עם זאת, ברור גם שעל כל טרייד בליגה הזו אנחנו עושים ריוויו בתור קולות וטו אפשריים, רק שגם כך כמעט ולא משתמשים בזכות הזו בליגות שלנו, בטח לא בשנה הזו, כשאין לנו אף "פנטזיונר" חדש.
כך למשל עבר הטרייד שלי ושל עודד על ברוק לופז (לפני שנפצע, ארור יהיה).
הטרייד עבר ריוויו כפי שאתה מציע, ולכן הוא לא קיבל אף קול וטו, משום שבליגה רגילה אני בספק גדול אם עודד היה מסכים להצעה של טרנר ופלאמלי בתמורה לברוק.
בליגה הזאת ההבדל בין הצמד לברוק הצטמק מאוד, משום שטרנר ופלאמלי יהיו קיפרים אפשריים בעונה הבאה, אם יישמרו על המעמד והיכולת, משום שהמחיר שלהם מגוחך.
ברוק מהצד השני, ב-50$, גם אם היה בריא וממשיך חזק את העונה כנראה לא היה נשמר כקיפר, לא אצלי ולא אצל עודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2013 2:16 pm 
Junior

שזה בדיוק ההיפך ממה שדיברתי עליו.

אני שואל האם לא נראה לכם שצריך להיות גם ריוויו לשכר. השוואת משכורות אם תרצה, כמו בNBA.

כלומר- לא יוכל להתבצע טרייד של שחקני גרושים מול שחקנים יקרים אם לא נזרק לקלחת עוד חוזה יקר.
חומר למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2013 3:22 pm 
Hall of Famer

בעיני אין צורך לסבך יותר מדי, זה פשוט יהפוך טריידים להרבה יותר קשים לביצוע. אנחנו גם ככה בקושי עושים כאלו, אם נעשה מהלך כזה אז נהרוג אותם לגמרי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2013 7:45 pm 
Junior

ריוויו זה בדיקה מוק, אז עניתי על זה..

חשבתי על זה כשיצאנו עם הפורמט הזה, אז והיום אני מסכים עם רוני, לא רואה שום צורך להשוות משכורות.
אצלנו זה לא ה-NBA שמלא בחוזים גרועים שניתנו לפני שנה-שנתיים-שלוש.

עם מה שאתה מציע, כמעט ולא יהיה אפשרי להעביר חוזה גדול. זה יהיה על גבול הבלתי אפשרי.
למשל, טרייד כמו שאני ורוני עשינו כנראה לא היה מתקיים. היינו מסכמים על הבסיס, ואז מחפשים איך להשוות משכורות.
זה גם היה מעיק על כל התהליך (אף אחד פה הרי לא רוצה לגרור שיחות על כל טרייד אופציונלי לשעות של שיחות ובדיקות והשוואה אילו טריידים יכולים לעבור),
וגם במקרה הספציפי שלנו כנראה גם היה מונע אותו.

עכשיו ניקח קבוצה כמו שלך מוק, חשקה נפשך והחלטת להביא את הארדן (בסדר, בשבילך הוא יקר, נניח שבעונה הבאה תהיה קבוצה דומה לשלך שכן תרצה לקחת שחקן אחד מאוד יקר).
כמעט ואין לך אופציות לעשות את הטרייד.

גם הפוך זה קשה. נניח ולקראת המשך העונה אני מחליט לתת את שני החוזים הפנטסטיים של דראמונד וביל במטרה ללכת חזק על העונה הנוכחית.
שוב, האפשרויות שלי לטריידים מאוד מצומצמות, אני חייב להביא חוזים נמוכים בתמורה ואז מאבד את כל הרעיון מאחורי הטרייד, או חייב לצרף שחקנים יקרים לעסקה מהצד שלי, שחקנים שאני לא רוצה לצרף.

בקיצור, החלטה כזאת לא רק הייתה מסבכת מאוד את כל נושא הטריידים, אלא גם מבטלת באחת מספר אסטרטגיות שונות לטריידים, והופכת את רובם אם לא כולם לדומים מאוד.
היינו מאבדים חלק ניכר מהטריידים המיוחדים שמתרחשים בליגות קיפרים, הטריידים שצד אחד משלם באפסייד עתידי בשביל הווה והצד השני הפוך.
אלה הטריידים שעושים לדעתי את ליגות הקיפרים למעניינות במיוחד במהלך העונה, והשוואת משכורות כמעט הייתה מבטלת את הטריידים האלה בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 18, 2014 11:32 pm 
Junior

קראתי את כל התרד ולא הופיע פה מספר הקבוצות בפלייאוף.
טעות שלי שהנחתי שזה 6 (כמו בהד2הד של 8 משתתפים שנה שעברה). הייתי עושה דברים אחרת אם הייתי בודק.
נראה לי ראוי שלפחות בעונה הבאה:
1. יהיו 6
2. מה שיהיה יכתב במפורש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 12:03 am 
Sophomore

גם אני גיליתי את זה רק השבוע, ליתר דיוק עודד העיר את תשומת ליבי. באמת מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 3:12 am 
Junior

1. אם נעלה ל-10 קבוצות (ואנחנו אמורים לעלות ל-10 קבוצות) אז יהיו 6 קבוצות פלייאוף. אם נישאר 8 קבוצות אז יהיו 4 עולות לפלייאוף, כמו שיש השנה. לא מבין למה שמישהו יירצה ש-75% מהליגה תעלה לפלייאוף.
2. זה כתוב במפורש. בדף ההגדרות של הליגה ביאהו. עוד לא קרה לי שנכנסתי לליגה ולא בדקתי את ההגדרות שלה לפני.
בתקנון שפורסם כאן בפורום מצויינים הדברים שאי אפשר לראות בדף ביאהו, וכמו שלא צויין שיש 4 עולות לפלייאוף לא צויינו פרטים רבים שלא קשורים לעניין הקיפרים וניתן לראות בדף ההגדרות של הליגה. בתקנון כאן הוצגו חוקי הקיפרים שנכונים לכל העונות ולא שום פרט טכני שנכון רק לעונה ספציפית.

ואני מצטער, אבל קצת מצחיק איך שאתה מציג את זה עידן. הרי גם לא כתוב כאן בפורום שיהיו 6 קבוצות בפלייאוף, אז בסיס ההנחה שלך גם כך לא התבסס על התקנון שכתוב כאן והוא וודאי לא הטעה אותך בשום צורה, הבעיה היחידה היא שאתה הנחת משהו בלי לבדוק אותו, בלי להיכנס לדף ההגדרות של הליגה כשהתחלת לשחק, שזה משהו די בסיסי לדעתי.
ומזה היית עושה דברים אחרת (אם היית בודק...באמת סליחה שלא בדקת...) ? מה היית עושה אחרת ? טנקינג בגלל שרק ממקום 4 עולים לפלייאוף ולא מ-6 ? מניח שלא, אבל שום דבר אחר לא עולה בראשי שמישהו היה עושה אחרת בגלל שיש 4 קבוצות ולא 6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 6:49 am 
Junior

אני לא מבין את התשובה פאסיב אגרסיב הזאת, אחרי שכתבתי שזו טעות שלי, בלי להאשים אף אחד ואחרי שעוד 2 חוזרים ותיקים ממני שאלו/הופתעו
לא האשמתי אף אחד. רק ביקשתי שפעם הבאה זה יהיה כתוב ולעורר דיון שעדיף שזה יהיה 6 (כמו שנה שעברה בהד2הד)

לשאלתך - אחרי שדיוויס וגאסול נפצעו יחד, כשהייתי מקום ראשון, חשבתי ״שאם כבר אז, אז כבר״ ושמרתי את גאסול והוספתי את סנדרס.
אם הייתי בודק אז הייתי מבין שהכרית בטחון לא תספיק למקום 4 ומשאיר רק את דייוויס (בדיעבד הייתי מפגר וזה לא הספיק אפילו ל-6)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 9:08 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, למרות שזה לא אמור להיות קריטי לצורה של איך כל אחד משחק, אני חושב שעצם העובדה שבכל ליגות ההד-טו-הד ששיחקנו עד עכשיו היו 6 קבוצות בפלייאוף בהחלט הצדיקה איזכור של העובדה שבליגה הזו יהיו רק 4 (לפחות כל עוד יש בה רק 8 משתתפים). כמובן שעכשיו זה כבר מאוחר לתקן את מה שהיה לפני 3 חודשים, אבל להבא פשוט שווה לזכור לציין את זה, זה בדיוק עוד 3 מילים ואם חוסר האיזכור מבלבל אנשים, אין סיבה לא להכניס את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 4:39 pm 
מנהל פורום

ציטוט:
בונוסים כספיים לדראפט -
המדורגת אחרונה לדראפט תזכה בבונוס הכספי של 0$ שלמים.
הבאה אחריה תקבל 10$ בונוס לשימוש חד פעמי בדראפט, הבאה בתור 20$, וכך הלאה.

דירוג הדראפט ייקבע בצורה הבאה:
הקבוצה שניצחה את הפלייאוף התחתון תזכה בדירוג הגבוה ביותר לדראפט. הקבוצה במקום השני של הפלייאוף התחתון תזכה בדירוג השני, וכך הלאה.
מבין קבוצות הפלייאוף העליון, הקבוצה שתסיים במקום החמישי תדורג ראשונה בדראפט. הקבוצה במקום השישי שנייה, ואז הרביעית-שלישית-שנייה-ראשונה.

צ'ונסי אף אחד לא האשים אותך, צא כבר מסצינת הנפגע האולטימטיבי.
פשוט זה הפתיע את כולם בערך, בין אם קראו או לא קראו, ידעו או לא ידעו...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 4:50 pm 
Junior

אל תכעסו על צ'ונסי, ראיתי אותו הבוקר מחליף כבר שלושה טמפונים.
זה הזמן שלו בחודש, תעשו לו הנחה ::yaz-yk:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 5:22 pm 
Junior

רוני דווקא זכור לי שדסקסנו על כך באופן פרטי. אני טועה ?

עודד, באמת בגלל שקראת את הפסקה המצוטטת (שכאמור, נועדה להדגיש את החוקים הקבועים ללא משתנים כמו מספר קבוצות משתתפות וכו׳) חשבת שיש 6 עולות?

מוק, אל תשקר לאנשים בבקשה. לא יכולת לראות אותי מחליף טמפונים כי אני משתמש בתחבושות רב פעמיות. אז אנא.

עידן, לא יודע על איזו ליגה של שנה שעברה אתה מדבר ומציג כבר מספר פעמים, גם באופן פרטי.
בעונה שעברה בהד2הד היו 10 קבוצות. כך גם בעונה שלפניה.
אתה מציג את הטיעון הזה כגורם מרכזי לבלבול שלך והוא בכלל מוטעה.

בקיצור - עדיין אפשר לשנות את זה לעונה הנוכחית. אם מספר משתתפים שיחקו עד לאחרונה מתוך הנחה שמקום 6 עולה לפלייאוף יכול להיות שזה הגיוני והוגן לעשות זאת כך.
אישית אני לא מבין למה שמישהו יירצה לשחק בליגה שהמקום ה-6 מתוך 8 עולה לפךייאוף אבל שיהיה, תנו את דעתכם. זה גם כך לא באמת פוגע במישהו מהמשתתפים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 6:11 pm 
Junior

צאנסי
1. אתה צודק - היו 10, לא יודע למה טעיתי
2. לא שמתי מראש לפסקה שעודד הזכיר אז לא אתלה בה כתירוץ אבל בתקווה שעברנו את השלב הזה..
הפסקה מדברת על 6 קבוצות פלייאוף עליון, למה כוונתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 6:32 pm 
Junior

כאמור, בפעם השלישית - אלה חוקים קבועים ולא משתנים מעונה לעונה, כשבין עונה לעונה יכולים להשתנות דברים רבים כמו מספר המשתתפים, שישפיע על קבוצות הפלייאוף.
כתוב שם גם "וכך הלאה". אז למה הכוונה שם ? הרי אין הלאה העונה, יש כביכול רק 2 קבוצות פלייאוף תחתון אם יש 6 קבוצות בעליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 6:38 pm 
Junior

איזו חבורה של תרנגולות אתן...

צ'ונסי צודק, אין טעם לעשות פלייאוף של 6. במצבים כאלו יש שתי אופציות או שכולן עולות אוטומאטית לפלייאוף או 4.

4 זה הוגן ונכון. להבא צ'ונסי או כל קומיש אחר יציין את מס' העולות בת'רד.

עכשיו לכו לשחק בחול, להחליף טמפונים (או תחבושות), לעשות קוקיות או לשחק ברוקט פוקט :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2014 7:27 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, אכן דיברנו על זה בפרטי, רק ציינתי שהיינו צריכים לפרסם את זה, זה הכל.

עכשיו אפשר להמשיך לקייטנת הטמפונים של מוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה