סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 11:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:30 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
טעות היסטרית!!!!
איכשהו הצלחתי לזרוק את רודי ההומו לוויברס במקום הישאם ת'אביט... :cry_ing: :cry_ing: :cry_ing:
מבקש מהחברים הנכבדים לאפשר לי להחזיר אותו הביתה, הרי ברור שזאת הייתה טעות מטומטמת.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:34 am 
Hall of Famer

אם לאף אחד אין התנגדות, אני יכול להשתמש בסמכותי כקומיש ולהחזיר לעודד את גיי, לשיקולכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:36 am 
מנהל פורום

rony כתב:
מי שהציע את הטרייד זה עידן ואני חייב להגיד שלמרות שעל הנייר זה נשמע לי טרייד שמוטה לטובתי, כשהסתכלתי על הנתונים, זה טרייד הרבה יותר מאוזן מאיך שהוא נשמע. כן, לדנג יש יותר וותק כשחקן תורם אז הוא מניה יותר בטוחה, אבל אם ניקח פרספקטיבה של עונה שלמה, קורבר טוב מדנג בלא פחות מ-4 קטגוריות: אחוזי עונשין, אחוזי שדה, שלשות ואיבודים, ובכל אחת מהן ההבדלים לא מינוריים. דנג עדיף עליו משמעותית בנקודות (לא בחודש האחרון), בריבאונד ואולי גם באסיסטים, אבל זהו, בחטיפות וחסימות הם מאוד מאוד דומים העונה.

בכל מקרה, אם זה לא נראה לכם אפשר לבטל את הטרייד, אבל אם אתם מצביעים נגד, תסתכלו טוב על המספרים לפני.

הסתכלי מצוין על המספרים, ועדיין לטעמי זה בכלל לא באותו הכיוון.
ה-4 קטגוריות שלך מצטמצמות ל-2 בלבד, אחרי שמסתכלים יותר פנימה.
הפרש האחוז בעונשין הוא מינורי לחלוטין, בטח ובטח כשדנג עומד על 82% מצויינים וזורק מהקו יותר מפי 3 מקורבר.
הפרש האיבודים הוא גם לא משמעותי ומשני טעמים. קודם כל קורבר מאז הפציעה של לו משחק הרבה יותר וגם מאבד יותר. ושנית, אם נהיה לרגע אמיתיים, אני לא חושב שמישהו באמת מכוון את המשחק שלו לפי האיב', זה בדרך סטט' על הדרך.

זה משאיר את ההפרש באחוזים והשלשות אל מול הפרש ענק בנק' ובריב'.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:43 am 
Hall of Famer

גם אם אתה מתייחס רק לאחוזי שדה ולשלשות כיתרונות של קורבר, זה עדיין 2 קטגוריות מול 2 קטגוריות כשכל השאר פחות משמעותי, וב-2 הקטגוריות שיש לקורבר יתרון, הוא בכלל לא מבוטל, בטח ובטח אם לוקחים את שניהם בכושר הנוכחי שלהם. ולגבי האיבודים, קורבר בהחלט שווה יתרון בקטגוריה הזו כשמשחקים מול קבוצה פעילה (מתוך הנחה שמול גוויה בכל מקרה תפסיד את האיבודים), זו לא קטגוריה שמתייחסים אליה יותר מדי, אבל עדיין, גם עליה יכולה לקום וליפול מץ'-אפ.

בכל מקרה, כמו שכתבתי, לשיקולכם, עידן הציע את הטרייד ואני אחיה גם עם קורבר בהרכב, אליפות סביר להניח שאני לא אקח לא איתו ולא עם דנג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:53 am 
מנהל פורום

שלא יובן לא נכון, אין כאן שום דבר אישי, והטרייד הזה לדעתי יפיל את עידן ורק יכול לעזור לי בסופו של יום.
ובכל זאת, זאת דעתי ואני גם הצבעתי בוטו. מה שהאחרים יחליטו כמובן יהיה מקובל עליי, ויש גם לציין שבניגוד לפעמים אחרות, זה טרייד שהוא עוד איכשהו יכול להתקבל כמאוזן משהו

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 3:01 am 
Freshman

אמנם הטרייד הזה גרם לי להרים גבה, אבל האינטואיציה שלי היא לא להצביע נגדו. לא חושב שטריידים חייבים להיות מאוזנים, ולא נראה לי שיש כאן ניצול של עידן. אני מניח שיש סיבה להחלטתו, ושהוא יכול לנמק אותה.

ואני כמובן בעד להחזיר את גיי לעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 3:04 am 
Freshman

מצד שני, חשבתי על זה עכשיו שאם היה מדובר על אותו טרייד כשקיו נותן את דנג, בפירוש הייתי מצביע נגדו.
אז אולי בכל זאת שווה לשמוע את ההסבר של עידן לפני שאני מחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 11:20 am 
Junior

בעיקרון חשבתי שזה ישתלב עם טרייד אחר שבו אני נותן שלשות ואסיסטים ומקבל ריבאונדים, חסימות ונקודות ולכן הסה"כ כן יהיה מאוזן ויותר טוב. הטרייד ההוא בסוף לא צלח כך שזה יצא חלקי וכנראה לא טוב לי.
זה נכון, באמת האמנתי למפלצת הכדורסל ששמה את קורבר TOP20, אולי אני עדיין קצת פתי (וללוח משחקים שקצת יותר טוב).

אני אחיה עם זה כך או כך

עודד, שים לב ששני הצדדים של הטרייד באותו מאזן ועם לוח משחקים די שקול, אז למה אני החוליה החלשה?

מאשר להחזיר את ההומו החצוף עודד
(למרות שלדעתי מגיע משחק אחד קנס :P )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 1:17 pm 
Hall of Famer

עידן, עודד מתייחס לעובדה שאתה רק שנה ראשונה בליגה אצלנו ויש לך פחות ניסיון מאשר לי. אם יש לך ניסיון קודם בליגות של יאהו אז העובדה שלא שיחקת בליגה של סלניוז היא זניחה, אבל אם זו עונה ראשונה שלך בפנטזי, הרעיון הוא שהליגה תגן עלייך מלעשות טעויות של טירון (או ליתר דיוק-תמנע משחקנים מנוסים לנצל את חוסר הניסיון שלך). בכל מקרה, נחכה לשמוע מה המנג'רים האחרים אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 1:50 pm 
Junior

אין לי בעיה עם הטרייד.
כמובן שאין סיכוי שהייתי שוקל להחליף את דנג בקורבר,
כמובן שאני לא מבין את ההיגיון של עידן בטרייד הזה, בטח ובטח כשאני נזכר שרק לפני שבוע הוא לא רצה להחליף את דנג באיגי,
בטח x3 כשמסתכלים על הסטטס העונתי שלו ורואים שביתרון האחד הצפוי של קורבר על דנג, שלשות, זאת הקטגוריה היחידה שעידן ממש שלט בה השנה,
אבל יש גבול למידה שאני רוצה להתערב בהחלטות של אחרים. הם מחליפים את התרומה העתידית של דנג וקורבר, לא את מה שהביאו עד עתה. אם עידן חושב שדנג הולך להיחלש בהמשך, זכותו.
זה מתמודד על הפלייאוף שעושה או לא את הטעות הזאת, לא מתמודד על תואר היביסקוס השנה כמו קיו וגימל שעשו כאן החלפת עלים.

זכות הוטו שלנו, לטעמי, לא נועדה כדי למנוע טעויות ממתחרים אחרים, זה נועד כדי למנוע עיוותים ודברים לא הוגנים. הטרייד הזה די רחוק משני הדברים הללו.

אגב, רוני, יש כבר דרך קלה לדעת וותק של משתתף, לוחצים על שם המשתמש שלו, כמדומני השנה נפתחה האופציה הזו. כמובן שזה לא עוזר אם הנ״ל החליף משתמש בדרך, אבל אצל עידן אפשר לראות שמה שבטוח זה שזו לא עונה ראשונה שלו, במשתמש הזה הוא שיחק בעונה הקודמת בליגה אלמונית. (ציבורית עידן?)

לגבי גיי, וודאי רוני, תחזיר אותו לעודד על חשבון תאביט, אין שאלה בכלל. זאת חלק מעבודת הקומיש.. כשיש טעות ברורה בלחיצת הכפתור והטועה מודיע על כך מייד ומבקש לתקן, צריך לתקן לו. אף אחד לא צריך להיפגע מהקלקה לא נכונה כשברור לגמרי שבכך מדובר.
למען הסרת ספק, לגבי העתיד, האפשרות לתיקון הטעות צריכה להישמר רק באם הטועה הודיע על כך מיידית ויכול להוכיח שנעשתה שגגה. שלא יקרה מצב שמישהו מחליט לשחרר איזה שחקן ברמה 30-40 בגלל תקופה חלשה או משהו ואחרי כמה שעות נמלך בדעתו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 1:55 pm 
Hall of Famer

רודי גיי הוחזר לעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:10 pm 
Junior

כולם כל כך בטוחים שטעיתי שאני מתפתה ללחוץ על הוטו בעצמי :p

רוני לא הטרייד, התכוונתי לזה שאני ואתה באותו מאזן אבל הוא מתייחס אליי כמועמד שיותר קל לעקוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:13 pm 
מנהל פורום

תודה רבה חברים!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 2:48 pm 
Junior

איזה תודה ואיפה חברים, זה רק בשביל שלא יהיה לך על מה לבכות כשתצפה במאבקי הפלייאוף מהבית :twisted:

לכבוד ההתחלה של החבר כמו אח וולפסון בסקירת המתמודדות על המקום בפלייאוף, בואו נראה מה נשאר לנו עד סיום העונה:

אלון -
שם קבוצה של דייס ( ניצחון 3-6 לאלון במפגש הקודם)
היביסקוס 1.0 של גימל (ניצחון 2-7)
היביסקוס 2.0 של קיו ( ניצחון 2-7, ניצחון 4-5 במחזור הראשון)
רמת גן של ביל ( ניצחון 3-6, הפסד 5-4 במחזור השני)

עודד -
הזומבים של עידן ( 4-4)
שם של דייס ( 4-5)
היביסקוס 1.0 ( 4-4, 7-2)
״ 2.0 ( 4-5, 2-7)

עידן -
קורבס (4-4)
נורבגים (7-2)
דייס (6-3, 7-2)
הנסיכות שלי ( 4-5, 7-2)

רוני -
רמת גן (3-5)
זומבים (2-7)
נסיכות (8-1, 3-6)
מוק (6-3, 7-2)

אנוכי -
היביסקוס 2.0 (1-8)
רמת גן (3-5)
נורבגיה (1-8, 6-3)
זומבים (5-4, 2-7)

ביל -
נורבגיה (5-3)
נסיכות (5-3)
מוק (5-4, 7-2)
אלון ( 6-3, 4-5)

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 3:06 pm 
Junior

זו הטבלה הפנימית שהעתקתי מהעבודה של האח וולפסון :

3. ביל 77-65-2 -
4. רוני 76-67-1 1.5
5. זומבי 76-67-1 1.5
6. צ'ונסי 72-68-4 4
7. קורבס 68-71-5 7.5
8. אלון 69-75-0 9

ביל כנראה נשאר עם המשחקים הקשים ביותר, אבל יש לו יתרון שאמור להספיק.
אני הולך לזכות באליפות אז מן הסתם אכנס לפלייאוף, שני מקומות נתפסו.

זומבי ורוני גם כן ללא מפגש היביסקוס, אני חושב שאחד ממכם יישאר בחוץ ויכול להיות שזה יוכרע בעוד שבועיים במפגש ביניכם.
אלון ועודד כרגע בחוץ, אבל הם גם השניים היחידים עם שני מפגשי היביסקוס. אחד מהם יהיה בפנים, אחד בחוץ, אלו הם הימוריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 3:25 pm 
Hall of Famer

מה שהלו"ז הזה אומר זה שהמצב הצמוד כרגע רק הולך להיות יותר צמוד, כל אלו שבפיגור מקבלים לו"ז קל יחסית עד הסוף, אלו שלמעלה יצטרכו להילחם בשיניים בשביל כל נקודה. אני בכלל לא אתפלא אם המיקום הסופי לפלייאוף יגמר לפחות בחלקו על שוברי שיוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 4:44 pm 
מנהל פורום

idansha כתב:

רוני לא הטרייד, התכוונתי לזה שאני ואתה באותו מאזן אבל הוא מתייחס אליי כמועמד שיותר קל לעקוף

מכיוון שאין לי ספק שהטרייד הזה מחליש אותך משמעותית בשתי קטגוריות חשובות של נק' וריב'.
מצד שני, אטלנטה עד תחילת הפלייאוף אצלנו משחקת 15 משחקים, שיקגו תשחק רק 13. אולי בכל זאת יש כאן משהו שלא ראיתי מקודם (למרות שאני בספק אם מישהו ממכם עשה את החשבון הזה... ::yaz-yk:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 5:52 pm 
Junior

Chauncey כתב:

איזו לוגיקה מנצחת :lol:
לאלון ועודד יש את לוח המשחקים הכי קל, אח"כ לך, אח"כ לי ובסוף לביל

עודד וולפסון כתב:
idansha כתב:

מכיוון שאין לי ספק שהטרייד הזה מחליש אותך משמעותית בשתי קטגוריות חשובות של נק' וריב'.
מצד שני, אטלנטה עד תחילת הפלייאוף אצלנו משחקת 15 משחקים, שיקגו תשחק רק 13. אולי בכל זאת יש כאן משהו שלא ראיתי מקודם (למרות שאני בספק אם מישהו ממכם עשה את החשבון הזה... ::yaz-yk:

לא, אתה בעד שהטרייד כן יתבצע כדי שאני אחלש. זה אומר שאם הטרייד לא יתבצע רוני רוני יהיה החלש אבל אתה בעד הטרייד.
עוד פעם חנופה לקומישינר

idansha כתב:
זה נכון, באמת האמנתי למפלצת הכדורסל ששמה את קורבר TOP20, אולי אני עדיין קצת פתי (וללוח משחקים שקצת יותר טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 9:50 pm 
Junior

idansha כתב:
בעיקרון חשבתי שזה ישתלב עם טרייד אחר שבו אני נותן שלשות ואסיסטים ומקבל ריבאונדים, חסימות ונקודות ולכן הסה"כ כן יהיה מאוזן ויותר טוב. הטרייד ההוא בסוף לא צלח כך שזה יצא חלקי וכנראה לא טוב לי. )

בהמשך לנאמר רק אבקש לאשר או לדחות את שני הטריידים כאחד.

יש לציין שלפי השבועיים האחרונים אני מפסיד בענק על הטרייד עם Q. גם אם דראגיץ יחזור לפורמה אני מפסיד אבל כבר התייאשתי ממנו.

המטרה הייתה להשיג שחקנים עם הלוז הטוב בליגה - של אטלנטה
יחד עם עוד מקום רוטציה, גם אם באיבוד ערך כלשהו.

May the debate begin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 16, 2013 10:59 pm 
Junior

אני לא מתייחס לטריידים כאחד, אם אתה רוצה תבקש לבטל את הראשון אחרי שהשני יבוטל.

למה השני יבוטל? (להערכתי ובתימכתי)

א. כי זה עוד טרייד לא שוויוני בעליל בהשתתפות היביסקוס 2.0

ב. ביירון מאלנס לא רלוונטי כערך טרייד. שחקנים ברמתו נמצאים בפרי אייג׳נסי.

ג. דראגיץ׳ זה שחקן ביניים בליגה.

ד. הרפורד זה שחקן בין הטיר הראשון לשני של הליגה. לפני פחות מחודש קיבלת עליו (יחד עם שחקן ספסל) את אל ג׳פרסון, שחקן מהטיר הראשון.

ה. הרפורד תורם יפה כמעט על כל הלוח, חסימות-חטיפות-ריבאונד-נקודות-אחוזי שדה, ומביא אסיסטים יפים בשביל סנטר, ומאבד מעט מאוד.
דראגיץ׳ גם מאבד המון וגם לא מתקרב לתרומה רחבה כלכך.

ו. אני מבין ומקבל את זה שאתה מנסה לשכנע אותנו לאשר, גם אני מנסה לשכנע כשצריך, אבל יש גבול, אתה יודע, גם לנו יש יכולות הקלקה על הסטטיסטיקות. אז עם כל הכבוד לשבועיים הנחמדים של מאלנס בקבוצה הלא יציבה של שארלוט, לספר לנו שאתה ״מפסיד בענק על הטרייד עם q לפי השבועיים האחרונים ״ כשאתה מקבל שחקן שבשבועיים האחרונים הוא טופ 20 עם דאבל דאבל כשהוא בשיאו בנקודות ועם אחוזים יוצאים מן הכלל, כשהשחקן המרכזי , ולמעשה היחיד שמעניין שאתה נותן , מביא בשבועיים האלה אחוזי שדה מחפירים עם יחס אסיסטים-איבודים גרוע ומספר נקודות ושלשות של שחקן ספסל, זה או מעליב את האינטליגנציה שלנו או שקרי. תחליט אתה בין השניים..

ז. בעין שאני לא אילחם נגד טרייד לא שוויוני שמבוצע עם היביסקוס.

ח. השאלה הראשונה שצריכה להישאל (ולכן היא בסעיף האחרון :roll: ) כשחושבים האם טרייד הוגן או לא היא האם y יכל לקבל יותר.
כאן אין שאלה בכלל, קיו יכול לקבל הרבה יותר תמורת הרפורד, השווי שלו גבוה בהרבה משחקן מהדרג ה4-5 ושחקן מהדרג ה7-8.
שחקן ברמה של הרפורד צריך ללכת בתמורה לשחקן ברמתו, כמו שהלך בתמורה לביג אל.
אם לא נותנים שחקן מהרמה הזאת, אז שניים שקרובים לרמה יכולים להספיק. אבל לא שניים שרחוקים מאוד.
אם טייסון היה שם במקום מאלנס הייתי חושב על זה. חושב וכנראה מתנגד. וטייסון >>>>> מאלנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 9:23 am 
Junior

מה אתה מציע לי בתמורה להורפורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 9:49 am 
מנהל פורום

אגב, לא מבין למה קבוצה שיש לה את קיירי, קוליסון, מונטה ולילארד צריכה עוד רכז בינוני לאוסף בתמורה לשחקן היחיד אצלך שמוריד מעל 6.5 ריב' למשחק, ושהוא במובהק השחקן מספר 2 בסגל שלך...

רוצה טרייד על הורפורד?
אתה יכול לבחור בין מילסאפ או רודי גיי אצלי בתור התחלה למשל.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 11:43 am 
Junior

צ'אנסי,
אם השבועיים של הורפורד רלוונטיים אז גם השבועיים של מאלינס רלוונטיים.

ואם אנשים הולכים להתנגד לטרייד (גם) כדי להתחיל במלחמת בידינג על הורפורד,
אז זה נראה לי דבר נגוע באינטרסים - אפילו הטרייד הפסול של שטרן לא הריח ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 11:57 am 
Sophomore

Chauncey כתב:
זו הטבלה הפנימית שהעתקתי מהעבודה של האח וולפסון :

3. ביל 77-65-2 -
4. רוני 76-67-1 1.5
5. זומבי 76-67-1 1.5
6. צ'ונסי 72-68-4 4
7. קורבס 68-71-5 7.5
8. אלון 69-75-0 9

ביל כנראה נשאר עם המשחקים הקשים ביותר, אבל יש לו יתרון שאמור להספיק.

זומבי ורוני גם כן ללא מפגש היביסקוס, אני חושב שאחד ממכם יישאר בחוץ ויכול להיות שזה יוכרע בעוד שבועיים במפגש ביניכם.
אלון ועודד כרגע בחוץ, אבל הם גם השניים היחידים עם שני מפגשי היביסקוס. אחד מהם יהיה בפנים, אחד בחוץ, אלו הם הימוריי.

מה ששכחת זה שהגמר זה עודד מולי ( לא שיש לי מושג איך זה יקרה השנה) אז עוד שניים סגורים.
אם לא טעיתי בשבועות אז בשבוע מול Q אני בחו"ל וזה יהיה מפגש עציצים לתפארת. אלא אם אני מצליח לשכנע חבר לסחוב לפטופ לסקי, או להאבק באפליקציה הטלפונית.

והאח וולפסון זה השתקן :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 1:02 pm 
מנהל פורום

idansha כתב:
צ'אנסי,
אם השבועיים של הורפורד רלוונטיים אז גם השבועיים של מאלינס רלוונטיים.

ואם אנשים הולכים להתנגד לטרייד (גם) כדי להתחיל במלחמת בידינג על הורפורד,
אז זה נראה לי דבר נגוע באינטרסים - אפילו הטרייד הפסול של שטרן לא הריח ככה

ממש לא בדים, סתם הדגמתי לו מה ה יכול לקבל בעבור הורפורד מאצלי.
אין לי שום כוונה לבצע טרייד שכזה כרגע

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: